zor canim Rabbim ardimcimiz olsunbildigin depresyona girdim ya cok SIKILDIM Burda ben daha geleli bir ay olmadan girdim yine depreyona
Telden giriom kızlar ece canım üzülme böle daha çok sıkışıp kalırsın mutsuz olursun sonra onlara ne basından saçından onlar çıplak gezerken biz rahatsıx oluyomuyux bide özgür ülke nedeniyiz derler hay allah yav üzüldüm bak
Ballı senin eltin olduğunu bilmiordum kız çok yeme eltinin kahvaltısını kilo aldıracak sana
Telden giriom kızlar ece canım üzülme böle daha çok sıkışıp kalırsın mutsuz olursun sonra onlara ne basından saçından onlar çıplak gezerken biz rahatsıx oluyomuyux bide özgür ülke nedeniyiz derler hay allah yav üzüldüm bak
Ballı senin eltin olduğunu bilmiordum kız çok yeme eltinin kahvaltısını kilo aldıracak sana
zor canim Rabbim ardimcimiz olsun
kiz eltimi kahvaltisini niye yiyeyim ben kendi tabagimdakini yerim
kiz o bana gelicekmis
Amin canim simdilik ben cikiyorum gelirim beli hla burdaysanizdevam edriz yoksaniz Allah herkese rahatlik versin yarinimiz bugunumuzden guzl olsun huzurlu olsun mutlu olsun
benim kilavye kafayi yemis ben neyazdim o ne olmus
sizce nasil denemeyi dusunuyorum
aman bizde anlasiyomuyuz anlasamiyormuyuz bilemedim bacimEce mecbur olduğunu düşünürsen daha çok bunalırdın rahat ol
Ballı aboww sanamı gelecek kendi evine davet edememişmi cozutacan yine
Ne güzel görüşecek bi eltin var benim var ama yok üzülüyom bazen burda yalnızım o buralı ama hiç kabullenemedi beni anlaşsak iyi olurdu
anlamdim kiz benBallı bizde yatalım
Rüyalarda buluşalım
oyyyyy yeriimmmmmmslm kizlar napiyonuzay ne cok konusmussunuz cok yoruldum kizlar anca gitti misafirler kafam kazan gibi
bugün cok kacirdimkacirmiycam dedim ama hamile arkadasim yedikce sanki ben hamileyim bende onun kadar yedim
gecmise yarin gideyim diycemde yarin da oglumun dogum günü 6 yasina giriyor ablalari
ne ara 6 yasina girdi ne ara büyüdüresmini de eklim kaanimin iyiki dogmus hayatima nese kati canim oglum Eki Görüntüle 735552
neden kizalim canimKizlar ben geldim nolur kizmayin internetim yoktu yeni geldi telefonumdada yok internet ondan giremedim ama her sayfayi tek tek okudum. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Ben de sadece 500 gramm verdim gimtiyo hizlanmasi icin napmam lazim??
Suzannem doğum günü kutlu mutlu olsun oğlunun yeni yaşı uğur getirsin koca yağız delikanlı olsun bizde nine olalım
Kız hamilemisin yoksam çok yedin
Hani oğlunun dg 69 olacaktın he kırıyımmı bi tarafını işimdi
allah razi olsun cok sagol bebegimaman bizde anlasiyomuyuz anlasamiyormuyuz bilemedim bacim
anlamdim kiz ben
oyyyyy yeriimmmmmm
masallah subhanallahhhhhhhh
Rabbimmm saglilki mutlu huzurlu anne babali uzuuun ömür nasip etsin insallahhhhhhh
imanli hayirli evlat olsun insallahhhh
yolu acik olsun insallahh
Rabbim hep güzel günlerini göstersin insallah
ay gercekden cok tatli suzim yaa
neden kizalim canimhosgeldiin
selam kızlar...kilo bildirimi yapayım,bakalım beğenecekmisiniz..
başlangıç 86
geçen hafta 69,4
bu hafta 68,4
giden 1000 gr
toplam 17,6
hedef 65 ti ama 60 olsa dahamı iyi
kilo verenleri kutluyorum,veremeyenlerede azim ve hırs temenni ediyorum
ne yani ha buzdolabi ha sen mi demek istiyon senBallı neyini anlamadın yatalım dedim uyuyalım dedim bacım yoksa kalkıp buZ dolabına dadanacan die korkuyom
allah razi olsun cok sagol bebegiminsallah öyle olur allah cocuklarimizi korusun hayirli evlat olmalarini nasip etsin insallah
tebrikler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?