70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bildigin depresyona girdim ya cok SIKILDIM Burda ben daha geleli bir ay olmadan girdim yine depreyona
zor canim Rabbim ardimcimiz olsun

kiz eltimi kahvaltisini niye yiyeyim ben kendi tabagimdakini yerim
kiz o bana gelicekmis

bugun nedense daha cok bozugum bazen oyle olyuo bazen geciyo idare edicem mecburen

Ece mecbur olduğunu düşünürsen daha çok bunalırdın rahat ol
Ballı aboww sanamı gelecek kendi evine davet edememişmi cozutacan yine
Ne güzel görüşecek bi eltin var benim var ama yok üzülüyom bazen burda yalnızım o buralı ama hiç kabullenemedi beni anlaşsak iyi olurdu

slm kizlar napiyonuz ay ne cok konusmussunuz cok yoruldum kizlar anca gitti misafirler kafam kazan gibi
bugün cok kacirdim kacirmiycam dedim ama hamile arkadasim yedikce sanki ben hamileyim bende onun kadar yedim
gecmise yarin gideyim diycemde yarin da oglumun dogum günü 6 yasina giriyor ablalari
ne ara 6 yasina girdi ne ara büyüdü resmini de eklim kaanimin iyiki dogmus hayatima nese kati canim oglum

Kizlar ben geldim nolur kizmayin internetim yoktu yeni geldi telefonumdada yok internet ondan giremedim ama her sayfayi tek tek okudum. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Ben de sadece 500 gramm verdim gimtiyo hizlanmasi icin napmam lazim??

Suzannem doğum günü kutlu mutlu olsun oğlunun yeni yaşı uğur getirsin koca yağız delikanlı olsun bizde nine olalım
Kız hamilemisin yoksam çok yedin
Hani oğlunun dg 69 olacaktın he kırıyımmı bi tarafını işimdi

aman bizde anlasiyomuyuz anlasamiyormuyuz bilemedim bacim

Ballı bizde yatalım
Rüyalarda buluşalım
anlamdim kiz ben

oyyyyy yeriimmmmmm
masallah subhanallahhhhhhhh
Rabbimmm saglilki mutlu huzurlu anne babali uzuuun ömür nasip etsin insallahhhhhhh
imanli hayirli evlat olsun insallahhhh
yolu acik olsun insallahh
Rabbim hep güzel günlerini göstersin insallah
ay gercekden cok tatli suzim yaa

Kizlar ben geldim nolur kizmayin internetim yoktu yeni geldi telefonumdada yok internet ondan giremedim ama her sayfayi tek tek okudum. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Ben de sadece 500 gramm verdim gimtiyo hizlanmasi icin napmam lazim??
neden kizalim canim hosgeldiin

selam kızlar...kilo bildirimi yapayım,bakalım beğenecekmisiniz..
başlangıç 86
geçen hafta 69,4
bu hafta 68,4
giden 1000 gr
toplam 17,6
hedef 65 ti ama 60 olsa dahamı iyi
kilo verenleri kutluyorum,veremeyenlerede azim ve hırs temenni ediyorum

kiz o ne suzannem sus annem der gibi ben senin ananmiyim cok sagol tatlim cok tesekkür ederim nasil nine olalim Eki Görüntüle 735553 böyle mi
he 9 doguruyorum suan :86: hic sorma depresyondayim yaslandim yaslaniyorum
sen ye ye zayifla sonrada canimiz cekti yedik diye kafamizi kir ben bu hafta yakaliycam seni

allah razi olsun cok sagol bebegim insallah öyle olur allah cocuklarimizi korusun hayirli evlat olmalarini nasip etsin insallah

tebrikler canim

Ne bilim telden yazıyom ya suzim yazarken öle çıktı bende ulusal diyeyim dedim adını
He bacım öle nine olmayak pamuk nene olak
bu hafta kapışalım senlen bakalım ne olacak
Ben bildirim yaptım aldınmı özele yapmayın gerek yok dedin ya

Ballı neyini anlamadın yatalım dedim uyuyalım dedim bacım yoksa kalkıp buZ dolabına dadanacan die korkuyom
ne yani ha buzdolabi ha sen mi demek istiyon sen
yatmiyom iste senle

allah razi olsun cok sagol bebegim insallah öyle olur allah cocuklarimizi korusun hayirli evlat olmalarini nasip etsin insallah

tebrikler canim

aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…