ay o pişman deil hiç valla
iyiki yaptım diyormuş
dedim teyzeme şikayet et
yarın öbüğrgün zehirler falan sizi
handecim ynlş yazdım biliyorum dicktm heykelciyi pmbeyi sanatı frıncıyı biliyorummmmklişe yemekleri çıkartamadım ?
o da kıyamamıştır canım ne de olsa krdeşi işte ama krşısındaki insan düşüncesizin teki çok snrlndm bnde :S:S
o zman ya çok yeni takip etmeye başladın yada hepsini tek tek okumadın yakaladım seni
anam o zaman sen 2-2,5 a ydır falan takip ediosun :26:
klişe yemeklerin sahibide merviş hemşehrim
canımmm yanlş yazdımm düzlttm ya biliyorum hpsini ama klişe yemeği çıkaramadım ya o nydi ? hatta ip ucu vriyim fırıncı suziden pembe balkaymktnsanatta ayrı bi mesele
dhada uzun canımmm 2 sene felan
he bacım he pembe balkaymaktan
neyse en azından benim kaynana arada kaynamış
teşekkür ederim canımbugün öğlenki yemeğimde aynı oldu..geçen yıl haşlayarak yiyordum tawuğu bıkmıştım böyle ızgara baharatlı falan daha lezzetli oluyor..tawsiye ederim..Sağol canım bende senin dünkü öğlen menüne bayıldım ama yazamadım bir türlü işlerden :26::26:
[/B]
tekrardan hoşgeldin canım..slmmm kızlarrr daha öncede yazmıştımmm aslında hergün okuyorum sizi takip ediyorum ama sohbtlere katılamıyodumm şimdi bnde sizlerle olmak istiyorummmm bayılıyorum sizin sohbetlerinize :)
hayır almaz..ama ben alıyorum bu defa almıcam..ben hemde 14 şubat doğumluyum yani..2 defa hediye alma derdi bile yok aslında..almıcam bidaha diyorum ama yine alıyorum..ama en sonkinde yemin ettim bu sefer almazsa bidaha almıcam diye..geçen doğum gününden önce bana diyor şu saatte çok harikaymış sonra düşünme falan diyor gülüyor bide..bende yok bidaha dedim..baktığı saatte 3bin tl falan..çalışmıyorum görmüyorum okadar parayı nerden bulcam..bulsamda kendime harcarım hahahayyttt yetti gayri beeeaaa..hiç bi özel günde hediye almazmı sana
sen niye alıyosun o zaman
geçmiş olsun canım..inşallah en kısa zamanda hemen iyileşirsin..selamlar
eve ciktim kızlar biraz zorlu bi ameliyat olmuş doktor
öyle dedi ama iyiyim çok şükür
anaaa aynı kilolardayız..ama ben 64 65 arasıym ..tanışalım tatlımm :) ben 23 yaşındayım bekarım yarışmaya ankara semalarından katılıyorum :) daha önce 97 kiloydum şimdi 63 64 arasında gidip geliyorumm hedefim elli li rakamları görmek ama boğazıma sahip çıkamıyorum :) bn seni tanıyorum ismin merve evlisin ama bak kç yaşnda oldğunu unuttum bide nrdn olduğunu
tam bendensin duydu..bende yiyeceksem tam yerim ama diyet yapacaksam çok sıkmam lazımı.yersem öyle yemek ıwır zıwır ozaman diyet yapamam..bende kilolarımı werirken başlarda sağlıksız beslendiğim oldu çok az yediğim oldu..am aşimdi salatamı yoğurdumu bişeyleri haşlama yada ızgara falan yiyorum..bendensin sende tatlım..handede işe başlıcktı demi başladı mı :) ben çok yanlış yaptım canım ilk başta çok hırs yaptım çok sğlıksız olarak kilo vermeye başladım sabah akşam k fleaksle arada elma hatta bzn onu bile yemiodumm ilk 4 ayda 70 e kdr indim bide sabh akşm yürüyüş yaptm kr kış demeden yürüdm 70 den snrasını baya snra vrdm tabi bu sfr yiyerek verdim ya bnde şöle bi huy vr yedimmi tam yerim byle az yiyveriyim dikkt ediyim olmaz ama yemediğim zaman ağzıma bişy sürmesem de yemek aklıma bile gelmez böyle cins bişeyim işte :)
yok handem pazar günü gidecektim ama arkadaş rahatsızlanmış herhalde haftaya gitcez artık..atla gel haftaya dimçayına götüreyim seni..bende seni kınıyorunm
kız nereye gidecen bugun alanyayalmı accık arkadaşınıda alaydıun ya canım sıkılıyor biliyoın
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar :)
ben de 70'lere transfer olmak üzereyim
grubunuza ben de katılmak isterim :103::103:
ay akşam suziylen ballı sizianiden terkettim nie anlatayım bacılarım
şimdik benim bir dayım var köyde annemle yaşıyor altlı üstlü
bir yengem var cadımı cadı mezhebi farklı anlayışı farklı görüşü farklı
yazın tatile gidiyoz bizi istemiyor
teyzem dün 2 küçük kızıyla annaneme gitmiş
yengem ortada bişey yokken teyzemin boğazına yapışmış
dayımda teyzemi dövmüş
jandarmalar gelmiş ama annanem geri aldırtmış şikeyeti
böle yani
teyzem kocamdan dayak yemedim ama kardeşimden yemek zor geldi diyor
ay çok kötüydü akşam allah akıl fikr versin herkese
yok kız kaynamadı o meseleyide biliyorumm kaynanaı ve arkadşlrını arkdşlrına aldıklrı o mthş hediyeyi yazrkn karştrdım heral
teşekkür ederim arkadaşlar
daha önce bir grupta değildim, sadece 80'li kilolardaydım :)
artık kısmetse 70'li kilolardayımmmm
teşekkür ederim canımbugün öğlenki yemeğimde aynı oldu..geçen yıl haşlayarak yiyordum tawuğu bıkmıştım böyle ızgara baharatlı falan daha lezzetli oluyor..tawsiye ederim..
tekrardan hoşgeldin canım..
hayır almaz..ama ben alıyorum bu defa almıcam..ben hemde 14 şubat doğumluyum yani..2 defa hediye alma derdi bile yok aslında..almıcam bidaha diyorum ama yine alıyorum..ama en sonkinde yemin ettim bu sefer almazsa bidaha almıcam diye..geçen doğum gününden önce bana diyor şu saatte çok harikaymış sonra düşünme falan diyor gülüyor bide..bende yok bidaha dedim..baktığı saatte 3bin tl falan..çalışmıyorum görmüyorum okadar parayı nerden bulcam..bulsamda kendime harcarım hahahayyttt yetti gayri beeeaaa..
geçmiş olsun canım..inşallah en kısa zamanda hemen iyileşirsin..
anaaa aynı kilolardayız..ama ben 64 65 arasıym ..
tam bendensin duydu..bende yiyeceksem tam yerim ama diyet yapacaksam çok sıkmam lazımı.yersem öyle yemek ıwır zıwır ozaman diyet yapamam..bende kilolarımı werirken başlarda sağlıksız beslendiğim oldu çok az yediğim oldu..am aşimdi salatamı yoğurdumu bişeyleri haşlama yada ızgara falan yiyorum..bendensin sende tatlım..
yok handem pazar günü gidecektim ama arkadaş rahatsızlanmış herhalde haftaya gitcez artık..atla gel haftaya dimçayına götüreyim seni..
hoşgeldin canım
ayıp etmiş amcanda be kuzum..yengenin derdi neymiş ki!acep!!!!!:44::44:
sayın alttaki ziyaretçiler:68:
bu sözüm size
altta arada bedavadan takılıyorsunuz
yok artık 5 köfteye 10 ekmek
ne ka köfte o ka ekmek
demiyorsunuz ki gelim şu dopiçlere bi faydam olsun 2 çizikte ben şeyedeyim
yok illa aşağıdan bakacaksınız öle
yakında şifreli yazışacaz anlamayacaksınız
öle ordan katılmakla olmuyor
buraya üye olan girdiği gibi otomatik 5 kilo veriyor
ama siz alttan izlemekle o 5 kiloluk ikramiyeyyi kaçırmış bulunuyorsunuz
haberiniz ola
bizi tanıyan tanımayan alt kattaki daimi ziyaretçilere duyrulur
sonradan gelipte ben sizi tanıyom
suzi fırıncı,ballı pembeci,handenin kaynanası,eltisi bilmemnesi demeyin
yolarım
aklınızı başınıza toplayın
teşekkür ederim canımbugün öğlenki yemeğimde aynı oldu..geçen yıl haşlayarak yiyordum tawuğu bıkmıştım böyle ızgara baharatlı falan daha lezzetli oluyor..tawsiye ederim..
tekrardan hoşgeldin canım..
hayır almaz..ama ben alıyorum bu defa almıcam..ben hemde 14 şubat doğumluyum yani..2 defa hediye alma derdi bile yok aslında..almıcam bidaha diyorum ama yine alıyorum..ama en sonkinde yemin ettim bu sefer almazsa bidaha almıcam diye..geçen doğum gününden önce bana diyor şu saatte çok harikaymış sonra düşünme falan diyor gülüyor bide..bende yok bidaha dedim..baktığı saatte 3bin tl falan..çalışmıyorum görmüyorum okadar parayı nerden bulcam..bulsamda kendime harcarım hahahayyttt yetti gayri beeeaaa..
geçmiş olsun canım..inşallah en kısa zamanda hemen iyileşirsin..
anaaa aynı kilolardayız..ama ben 64 65 arasıym ..
tam bendensin duydu..bende yiyeceksem tam yerim ama diyet yapacaksam çok sıkmam lazımı.yersem öyle yemek ıwır zıwır ozaman diyet yapamam..bende kilolarımı werirken başlarda sağlıksız beslendiğim oldu çok az yediğim oldu..am aşimdi salatamı yoğurdumu bişeyleri haşlama yada ızgara falan yiyorum..bendensin sende tatlım..
yok handem pazar günü gidecektim ama arkadaş rahatsızlanmış herhalde haftaya gitcez artık..atla gel haftaya dimçayına götüreyim seni..
hoşgeldin canım
ayıp etmiş amcanda be kuzum..yengenin derdi neymiş ki!acep!!!!!:44::44:
sayın alttaki ziyaretçiler:68:
bu sözüm size
altta arada bedavadan takılıyorsunuz
yok artık 5 köfteye 10 ekmek
ne ka köfte o ka ekmek
demiyorsunuz ki gelim şu dopiçlere bi faydam olsun 2 çizikte ben şeyedeyim
yok illa aşağıdan bakacaksınız öle
yakında şifreli yazışacaz anlamayacaksınız
öle ordan katılmakla olmuyor
buraya üye olan girdiği gibi otomatik 5 kilo veriyor
ama siz alttan izlemekle o 5 kiloluk ikramiyeyyi kaçırmış bulunuyorsunuz
haberiniz ola
bizi tanıyan tanımayan alt kattaki daimi ziyaretçilere duyrulur
sonradan gelipte ben sizi tanıyom
suzi fırıncı,ballı pembeci,handenin kaynanası,eltisi bilmemnesi demeyin
yolarım
aklınızı başınıza toplayın
hoşbulk tatlımm sende müzeyyensin demii :):) evet kilolarımız aynı kilo meselesndeki rhtlığımızda snin bi yorumunu okumştm 63 ü görnce salıyorum kndimi demiştin al bndende o kdr yaa 63 ü görnce bnde salıyorum özllikle çikoltaya feln dayanamıyorummm
delüüüüüü çılgınsın handem sen yawwww...
anaaammmmmm iyikide gelmişimmm
bana deli dionda bak sende yakalandın müzü
kızlr bnden sır çıkmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?