70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ikizimi mi?buldum ne... kız herşeyimiz benzeşiyor..ewet ben müzeyyen..

evet anlat yavrucum alttaki kaçaklarada özendirici olsun
nası üya olunca 5 kilo birden verdin dimi
hafifliyor insan bi
ama öle okuyarak 5kilo veremiyordun dimi
sende promosyona katıldın tebrikler

hemen başlıyorum hndecimmmm :) sayın alltta bizleri okuyan sevgili ziyertçilerimiz ben üye olarak öle bi rahatladım ki üstümden kocaamaaannn bi yükü attım handemin dediği beş kilo garanti en az bnde 34 kilo birden gitti gerçkten iyi kide üye olmuşummm sizde gelin atın fazlalaıklrınızı hep birlkte güle oyanaya verelim kilocklrımızı

ikizimi mi?buldum ne... kız herşeyimiz benzeşiyor..ewet ben müzeyyen..
kız bir müzü yeter boşver bacım ikinciye gerek yok
aferin bacım konuş
gördünüz sevgili kk ziyaretçileri
arkadaş bizzat kendi sölyledi
korkmayın gelin yamacımıza
hadi size bi güzellik yapim
pormosyon 5 kilo üzerine
5 dakika içinde üye olan bütün ziyaretçilere
10 kilo hakiki süzme çam balı bizden size hediye
bu fırsatı kaçırmayın

oslewwwwwwwwwwwwwwwww bacıı ay kıyamam hasta hasta şifayı burda arıyor
kız aç kapıyı 105 binip geliomhangi hastanedesin
tartıyıda alım bakimne kadarın gitmiş

öyle diyosan öyledir handem

evet ttlım benziyoruz :):) biraz dlktt ettikmi kilomuzuda veriorz ama kaçırdğmz zaman hmn trtı gsterio çbk alp veriyrz D:
bugün kaç kiloydun mesela..kız yarışsak mı? ki!seninle heeee ne dersin..sen benigeçersin orası kesinde olsun..
yaknda okeyi kkye bağlarlarsa o zman yandık

cık almayız kowarız..handenin kayınwalidesei bak gelirsen sakın buraya uğrama bozuşuruz..

sağol bacım ciktim evdeyim kapalı olunca 1 gece tutuyorlar sadece

eline saglik canim birinciyim yine16:haftayada benim hic ugrasmayin
ya ben olculerimi alamadim mezureyi bulamadim hep ciktigimdada alayim dedim hep unuttum bugun unutmazsam alayim bir aydan sonra tekrar basliycam ozaman olcerim ama esime gore baya fark etmis olculerim
hosgeldin canim bende emziriyorum sut olsun diye yemek yemek tamamen uydurma 1ayda yediklerimden 5 Kilo aldim ama Doktor yinede bebek Kilo almamis mamaya basla dedi ben baslamadim ozaman 4aylik bile degildi simdi 5ayi biticek 2gunde bir 110ml veriyorum simdilik Allaha sukur idare ediyo sutte cok mizmizlaninca veriyorum oyle Kilo vermeye gelince ben basladigimdan beri veriyorum kendimi daha cok sulara verdim su rezene isirgan zencefil caylari iciyorum Yesil cay icemiyorum bebek emzirdigim icin gunde sadec 2dilim ekmek yiyorum onuda kahvaltida aksam 6dan sonra hic bisey yememeye calisiyorum ama yatarken 1bardak diyet sut iciyorum gece sut olsun bebegim icin
selamlar

eve ciktim kızlar biraz zorlu bi ameliyat olmuş doktor
öyle dedi ama iyiyim çok şükür

cok gecmis olsun canim

kizlar aksam benden sonra ne cok koyusmussunuz ya

hande alinti yapamadim ama cok uzuldum nedemek kardesinden dayak yemek
benim kardesim oyle biseye kalkissa surundurur onu ben
bide hanimina uyup dovuyo
bikere genclik donemimizdi kardesimle aramizda 2yas var bisey oldu ben ona bitane tokat attim oda ayni siddetle iade etti
babam benim kini gormedi onun vurdugunu gordu balkondan iceri girerken oldurucekti nerdeyse kardesimi sen nasil ablana vurursun diye nasil babamin onune atladigimi bilmiyorum baba once ben vurdum diye buda birbirimize vurdugumuz son olaydir cok severim ben onlari zaten cocuktuk ozaman

senden çıkmazda
benim kaynanam herşeyi çıkartabilir

of size laf yetiştirecem die
evde işler duruyor hala ortalık dandini
üzerimde pijama
oh oh yandan yandan

off sorma aynen benimde..we ben şimdi çıkcam işlere atcam kendimi..hadi kız kalk sende işinin başına..

duygu canım çikolata yersen bitter ye bitter çikolata doğal olduğu için kilo wermeye bi faydasıda warmış diye duymuştum ama aşırıya kaçmadan ufak olabilir..sütlü çikolatalar çok kalori artı yağ..

ben kaçıtım çok laf etmeyin bakayım.. hande kalk bakkayınwalidene derim seni ewine gelir oturur..

yarışalım tatlımmmm iyi olur valla :) yok kız bn veremem bugünde hç tartılmadm dün çok yedimde 2 tane albeni 1 tane çikolatalı gfrt pilav bi tabak snra bide ekmeğin içini yedimmm ayy utanamadn yazıom bidee ondn korktm tartlmdm yrn sbh trtılırım artık cnm söylerm :)

he bacımöle aferin
sağol bacım ciktim evdeyim kapalı olunca 1 gece tutuyorlar sadece
ay canımya çok geçmiş olsun
ay sormaya gece gece üzüldüm çok
cani adama ama yengemde kabahat

çıkacambacım ölekaldım işte
hadi bende çıkım
biz seni istemiyoruz ki sn git arkadşlarına deriz ttlım el birliğiyle kovalarız D:

handeeeeeebalkona çamaşır asmaya çıktım..okadar güzel esiyor ki!denizin kokusuda mis gibi geliyor sorma....bi anda denizdeyim sandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…