hoşbulk tatlımm sende müzeyyensin demii :):) evet kilolarımız aynı kilo meselesndeki rhtlığımızda snin bi yorumunu okumştm 63 ü görnce salıyorum kndimi demiştin al bndende o kdr yaa 63 ü görnce bnde salıyorum özllikle çikoltaya feln dayanamıyorummm
evet anlat yavrucum alttaki kaçaklarada özendirici olsun
nası üya olunca 5 kilo birden verdin dimi
hafifliyor insan bi
ama öle okuyarak 5kilo veremiyordun dimi
sende promosyona katıldın tebrikler
senden çıkmazda
benim kaynanam herşeyi çıkartabilir
of size laf yetiştirecem die
evde işler duruyor hala ortalık dandini
üzerimde pijama
oh oh yandan yandan
kız bir müzü yeter boşver bacım ikinciye gerek yokikizimi mi?buldum ne...kız herşeyimiz benzeşiyor..ewet ben müzeyyen..
aferin bacım konuşhemen başlıyorum hndecimmmm :) sayın alltta bizleri okuyan sevgili ziyertçilerimiz ben üye olarak öle bi rahatladım ki üstümden kocaamaaannn bi yükü attım handemin dediği beş kilo garanti en az bnde 34 kilo birden gitti gerçkten iyi kide üye olmuşummm sizde gelin atın fazlalaıklrınızı hep birlkte güle oyanaya verelim kilocklrımızı
ikizimi mi?buldum ne...kız herşeyimiz benzeşiyor..ewet ben müzeyyen..
bak gerçkten kaynanandan korkulur kadın allahtan buraya sarmıyo grçi okeyinden vakit bulamazki rahat ol tatlımmm çıkartamaz bişi
yaknda okeyi kkye bağlarlarsa o zman yandık
amanınnn allah korusun kız valla ozaman peşini bırkmaz
kız bir müzü yeter boşver bacım ikinciye gerek yok
aferin bacım konuş
gördünüz sevgili kk ziyaretçileri
arkadaş bizzat kendi sölyledi
korkmayın gelin yamacımıza
hadi size bi güzellik yapim
pormosyon 5 kilo üzerine
5 dakika içinde üye olan bütün ziyaretçilere
10 kilo hakiki süzme çam balı bizden size hediye
bu fırsatı kaçırmayın
bugün kaç kiloydun mesela..kız yarışsak mı? ki!seninle heeee ne dersin..sen benigeçersin orası kesinde olsun..evet ttlım benziyoruz :):) biraz dlktt ettikmi kilomuzuda veriorz ama kaçırdğmz zaman hmn trtı gsterio çbk alp veriyrz D:
yaknda okeyi kkye bağlarlarsa o zman yandık
dur bacım şu işe başlıyayım
rahatlıyacam işallah:26:
yaw içim daralıyor evde nası bardağı dolu görim
iki insan istiyorum düğün bayramistiyorum accık içimkurudu
ay canım şükür sağlamsın sevindim
allah geçmiş etsin en kısa zmanada
azönceallat ördümseni dedim bu gelmiş
hangi hastanedesin
eline saglik canim birinciyim yine14 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 6,6 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 3,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 17,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 8,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 61,6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,5 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 9,7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] +0,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 22,2 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi berenerva2 olmuştur tebrik ederiz
Aramıza yeni katılan arkadaşımız cadim38 hoşgeldin
bir kusurumuz olduysa affola :26:
daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
hoşçakalın
ya ben olculerimi alamadim mezureyi bulamadim hep ciktigimdada alayim dedim hep unuttum bugun unutmazsam alayim bir aydan sonra tekrar basliycam ozaman olcerim ama esime gore baya fark etmis olculerimSuzim sana ölçüleimi yazıcam demiştim
29.05.13 tarihinde jiliana ilk basladıgımda almıstım
bel:94
göbek:101
kalça:108
kol34
bacak:61
10.06.13te jilian lwl 1/10 oldugu aksam ölçtüm
bel:87
göbek:97
kalça:108
kol:28
bacak:50 (bu bacakta bı yanlıslık var sanırım yanlısmı olçmusum ne yada yanlıs yazısım)
hosgeldin canim bende emziriyorum sut olsun diye yemek yemek tamamen uydurma 1ayda yediklerimden 5 Kilo aldim ama Doktor yinede bebek Kilo almamis mamaya basla dedi ben baslamadim ozaman 4aylik bile degildi simdi 5ayi biticek 2gunde bir 110ml veriyorum simdilik Allaha sukur idare ediyo sutte cok mizmizlaninca veriyorum oyle Kilo vermeye gelince ben basladigimdan beri veriyorum kendimi daha cok sulara verdim su rezene isirgan zencefil caylari iciyorum Yesil cay icemiyorum bebek emzirdigim icin gunde sadec 2dilim ekmek yiyorum onuda kahvaltida aksam 6dan sonra hic bisey yememeye calisiyorum ama yatarken 1bardak diyet sut iciyorum gece sut olsun bebegim icinmrblar bende 78 kiloyum. 30 yaşında öğretmenim. iki minik kızım var. ve hedefim 62ye düşmek. bir haftadır diyetteyim 2 kilo verdim. ama sanki durakladı. şu cuma yarışmalarına katılanalr da buraya yazabiliyormu. ben orayada yazdım ama henüz cevap yok.. ben emziriyorum aranızda emzirip de diyet yapan varmı. ben aburcuburu tatlıyı hamurişini, pilavı makarnayı kestim. şuan sağlıklı besleniyorum yani. sizler nelerr yapıyoruznuz. hızlı kilo vermeye de ihtiyacım var çünkü 1 temmuzda kardeşimin düğünü var en azından bi 5 kilo daha vermeliyim. asıl hedefim eylülde 61-62 olmak . neden olmasın dimi?
selamlar
eve ciktim kızlar biraz zorlu bi ameliyat olmuş doktor
öyle dedi ama iyiyim çok şükür
senden çıkmazda
benim kaynanam herşeyi çıkartabilir
of size laf yetiştirecem die
evde işler duruyor hala ortalık dandini
üzerimde pijama
oh oh yandan yandan
öyle diyosan öyledir handem
bugün kaç kiloydun mesela..kız yarışsak mı? ki!seninle heeee ne dersin..sen benigeçersin orası kesinde olsun..
cık almayız kowarız..handenin kayınwalidesei bak gelirsen sakın buraya uğrama bozuşuruz..
he bi gün burda bi yazsı görürseniz
hande napıyon kızım die o zaman herkez saklansın:18::18:
he bacımöle aferinöyle diyosan öyledir handem
bugün kaç kiloydun mesela..kız yarışsak mı? ki!seninle heeee ne dersin..sen benigeçersin orası kesinde olsun..
cık almayız kowarız..handenin kayınwalidesei bak gelirsen sakın buraya uğrama bozuşuruz..
ay canımya çok geçmiş olsunsağol bacım ciktim evdeyim kapalı olunca 1 gece tutuyorlar sadece
ay sormaya gece gece üzüldüm çokeline saglik canim birinciyim yine16:haftayada benim hic ugrasmayin
ya ben olculerimi alamadim mezureyi bulamadim hep ciktigimdada alayim dedim hep unuttum bugun unutmazsam alayim bir aydan sonra tekrar basliycam ozaman olcerim ama esime gore baya fark etmis olculerim
hosgeldin canim bende emziriyorum sut olsun diye yemek yemek tamamen uydurma 1ayda yediklerimden 5 Kilo aldim ama Doktor yinede bebek Kilo almamis mamaya basla dedi ben baslamadim ozaman 4aylik bile degildi simdi 5ayi biticek 2gunde bir 110ml veriyorum simdilik Allaha sukur idare ediyo sutte cok mizmizlaninca veriyorum oyle Kilo vermeye gelince ben basladigimdan beri veriyorum kendimi daha cok sulara verdim su rezene isirgan zencefil caylari iciyorum Yesil cay icemiyorum bebek emzirdigim icin gunde sadec 2dilim ekmek yiyorum onuda kahvaltida aksam 6dan sonra hic bisey yememeye calisiyorum ama yatarken 1bardak diyet sut iciyorum gece sut olsun bebegim icin
cok gecmis olsun canim
kizlar aksam benden sonra ne cok koyusmussunuz ya
hande alinti yapamadim ama cok uzuldum nedemek kardesinden dayak yemek
benim kardesim oyle biseye kalkissa surundurur onu ben
bide hanimina uyup dovuyo
bikere genclik donemimizdi kardesimle aramizda 2yas var bisey oldu ben ona bitane tokat attim oda ayni siddetle iade etti
babam benim kini gormedi onun vurdugunu gordu balkondan iceri girerken oldurucekti nerdeyse kardesimi sen nasil ablana vurursun diye nasil babamin onune atladigimi bilmiyorum baba once ben vurdum diye buda birbirimize vurdugumuz son olaydir cok severim ben onlari zaten cocuktuk ozaman
çıkacambacım ölekaldım işteoff sorma aynen benimde..we ben şimdi çıkcam işlere atcam kendimi..hadi kız kalk sende işinin başına..
duygu canım çikolata yersen bitter ye bitter çikolata doğal olduğu için kilo wermeye bi faydasıda warmış diye duymuştum ama aşırıya kaçmadan ufak olabilir..sütlü çikolatalar çok kalori artı yağ..
ben kaçıtım çok laf etmeyin bakayım..hande kalk bakkayınwalidene derim seni ewine gelir oturur..
biz seni istemiyoruz ki sn git arkadşlarına deriz ttlım el birliğiyle kovalarızD:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?