ay yakalandık:26:
değiştirecem şu nicikimi
geldim birazkaldım bir yaz kkde
ama listeye göre hala 80sayılırsınbiz 70 aralığındayız olmaz
ay bacım kapa gözünü beni hayal ethandeeeeeebalkona çamaşır asmaya çıktım..okadar güzel esiyor ki!denizin kokusuda mis gibi geliyor sorma....bi anda denizdeyim sandım...
peki o zaman
peki o zaman
handeeeeee bi biz kalmışız topikte bacımmmm ayy bide bn çok acktım sen ne yedin bugün
ben yediklerimi bugun saysam topa tutrlar:18:
sabah:2 dilim börek peynirli yoğurtlu maydonozlu ,cevizli kek3 fincan çy
öğle:1 tabak kısır,2 dilim cevizli kek
akşam nolcak kısmet artık
kızz bende senin gibi yiyip kilo versem bende yerim
ben yediklerimi bugun saysam topa tutrlar:18:
sabah:2 dilim börek peynirli yoğurtlu maydonozlu ,cevizli kek3 fincan çy
öğle:1 tabak kısır,2 dilim cevizli kek
akşam nolcak kısmet artık
hoşgeldin canım..inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın..
Merhaba hoşgeldin canım duygu vardı emzirip diyet yapan ama diyetisyen eşliğinde yapıyordu bu ara gelmez oldu
aburcuburu tatlıyı hamurişini, pilavı makarnayı kesmekle çok iyi yapmışsın şeker ve yağıda azaltırsan süper olur
ve her ogunune yeşillik ve yogut ekle mumkunse
aralarını mutlaka yap meyve yada kuruyemiş 100 kalorıyı gecmesın araların
gunde 2 veya 3 tane bitki çayı iç(formcay,yaesılcay 5i1arada vsss)
spor yapabılırsende süper olur
ama yınede 2 ayda 16 kılo vermek biraz zor gıbı gorunuyor sen daha kısa surelı hedefler koy
mesela bu hafta cumaya kadar 1,5 kılo verıcem gibi
daha ulasması kolay ve motive edici oluyor
şimdilik benden bu kadar sormak ıstedıgın bişi olursa buralardayım
hee bide su var emziriyormussun süt olsun diye tatlıya gerek yok günde 2 ltnın ustunde su içmen süt artısını sağlıyormus zaten hemde kılo vermene yardımcı metabolızmanı calıstırıyor
cnm bnm hoşgeldin bende bu hafta katıldım bu gruba çok iyi oluo :) bekarım düğünüm var zayflamı düşünüyorum hep birlikte zayıflamak gerçekten çok iyi oluyor :) hem emzirme konusuna gelince şeker süt yapmaz sağlıklı beslenmen daha etkili olur :)
bu ne handee...
bugünkü menüm
sabah: 1 parmak kadar peynir 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı kadar reçel
ara :5 tane kuru erik
öğle :salata + ızgara tawuk + 3çorba kaşığı tarhana çorbası
akşam:haşlanmış mantar + 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
8 -9 gibi 15 tane falan kiraz yada 19 tane kuru erik yicem..bide 1 bardak tarçınlı ballı süt içebilirim..
handem bunu bende yaşadım şimdi almıyorsun ama sonra acısını çekersin benden demesi..ona göre..dikkat et artık canım bea. haziran bitinceye kadar seni 69 olarak görmek istiyorum..kendimide 60sen bide dünkünü görseydin
sabah:börek,domates,peynir,çay
ara:şekerli kahve ve 1 kase ceviz
öğle:3 dilim kek,2 koca tabak kısır,turşu
akşam:1 tabak kısır,1 kase yoğurt,
gece:2 dilim dondurmalı pasta
onuç sabah kalktım gene 73,1 ne eksik ne fazla
görünce utandım
yaw zaten yiyerek kilo verseydimburda ne işim vrdı canımhandem bunu bende yaşadım şimdi almıyorsun ama sonra acısını çekersin benden demesi..ona göre..dikkat et artık canım bea. haziran bitinceye kadar seni 69 olarak görmek istiyorum..kendimide 60
bu hafta böyle inşallah bozmıcam bu 2.ci günüm şükürbozmadım offfinşallah bozmam handem ya..akşama un helwası yapcam inşallah 1 kaşık yer çekilirim..yemem yaaa kararlıyım ..:18::18:
yaw zaten yiyerek kilo verseydimburda ne işim vrdı canım
benimki tutuyo öle arada
ben hareketsizlikten bide yanlış beslenmeden kilo aldım
bide geçmiş yıllarda zayıflama hapları kulandım ondanda böle oldum
bu yediklermde canım çekerek yemiomki zyan olmasın die yedim
oh banada gönder bi tabak
bende seni yicem şimdiziyan olması diye...yemeeeeee...yoook göndermem...yarın sende başla haydi tatlım..sen 69 ben 59 olayım temmuza kadar olur mu?
ewet temmuza kadar.2 hafta war..sen benden daha az wereceksin..sen 3 ben 4 buçuk 5 kadar wercem..bi söz war hedefimi yıldızlara koydum ulaşamasam bile yükselirim diye..öyle yani..hemde temuza kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?