bencede şikayete etsin canım ama kardeşişte teyzem annanemi düğşünüyornapiyonuz bebisleryedim ictim geldim varya bu haftasonlari beni mahfetiyor hic kendimi iyi hissetmiyorum toser gibi sistim
yarin bi sok yapacam kendime
ay bilmiyordumögrenmis oldum
cok sagol tatlim2 haftan var daha dimi ay sayili günde cabuk geciyor tadini cikart seker
off ben nasil vercem diye düsünüyorum hepmemnun oldum duygucum gel beni zayiflat
haydabende bana yardim edecen sandim
benim icin olmadi
msallah canim ya ben saldim kendimiama o kuru eriklerde seker orani fazla diye biliyorum yani 19 tane cok gibime geldi :26:
ben pismanim cok kacirdim cuma basladim dahada devam ediyormasallah ona gercekden kizda irade var
ya üzülsemmi üzülmesem mi bilemedim simdi sikayet etsin istedim ama bi tarafda kardesi o yengen yokmu ortaligi karistirdi simdi otursun totsunun üstüne giciktövbe pastanin üstünde sanatin ne isi var kiz vvar ama öyle pastalar
banada yapan olsa
ekmeksiz
kadin okey oynaya oynaya bozcak
benimkinde balina oturuyor
masallah sana canim ya ne güzel iradelisin
hosgeldin tatlimsen elifsin dimi karistirmiyorum
dövme beni sev beni sev
canim benim yüzümde genc kizken sivilci falan yoktun yeme düzenin degisince ama geliyorlar bu aralar bende de ara sira cikiyor yüz temizleme ilaciylan pamuka batiriyorum onu sürüyorum isyerinde bile var sIkIldikca günde 2-3 kere onlan temizliyorum cabuk kayboluyor
buda pasta yemişhocgeldin suzimmm
dün bizde gttik pasta aldik :26:
dün yedim koca iki dilim
birde gece yedim yanilmiyorsam :44: ay yedimmi ki ben yok o rüyamiydi yoksa :44:
ay hatirlamiyom
neyse bugün eltimler geldi koca koca dilim koydum bitsin diye
kalanida kizimla kocis yedi bittii
yoksa yerdimama bende aksam yemeginde kacirdim :26:
ekmek yedim acikda pilav zaten ymekde pattisliydi :26:
öyle iste neyse yarin hallederik
ay ben onu geçen soracaktım aklıma geldi nası tutucaz kilo alan varmı topikte ramazanda:26:ayni seyi bende düsünüyorum canim Allah yardimcimiz olsun
bizler dahada uzun tutuyoruz
saat 22 de oruc acicaz
kızbenide unutacanmı böle işe başlayıncakankilerim arasinda sende varsin biliyorumdayavas yavas cikcak unutma kuzu benim babaannemde alzheimer var :18: irsi diyorlar ya bende cok unutkanlik var ay sen pek bi kücüksün bende yine 18 olsam negüzel olurdun
evet canım işallah düzelirIyi geceler kızlar
Suzim oğlunun doğum günü kutlu olsun
Sevd i kleriyle nice senelere inşallah
Sünnetini damatligini da göstersin Rabbim
Hande dayin teyze n olayına üzüldüm
Akraba lar arasında böyle tatsizlkklar o luyor maalesef.olmamasi gerekirken
A20 sudo yu bir arkadaşım kullanıyor çok memnun
Lekeler ve izler için kullanıyor
Zaten pahalı değil
Denemekle kaybin olmaz canım
kız orucu topiğemi tuturacan burda muhabbet edecekmişAllah yardimcimiz olsun canim
bol bol cene yapariz artik burda tabi halimiz olursa
ay ne bu böle merve yurtta kalan öğrenciler gibi dl budak yokmu bacım sağında solunda 2 yaprak sokuştur ağzına yeşilik girsinGünaydınnnnnn........
ballım hafta sonu bende de kactı ipin ucu valla gene 71.2 cıktım bu sabah 900 gram fazla
butun hafta onu vermeye calısırım yıne cumaya kadar offf off
bu sabah kahvaltı da edemedım
molada 1 2 form bisküvim var onları yicem artık
pogaca börekten iyidir
bi sade nescafe içtim
metomu calıstırsın
molada da form cay iççem
boşaltsın içimdeki kötülükleri diye
kız ne çok izinli oluyor ogünaydin kizlar
is arkadasim izinli 1 haftabol bol sizlen sohbet edebülürüm ama bi kac isim var halledecem yani sira buralardayim
korkuyomyakında benide hatırlamayacan diegünaydin suzimmm
tartilmaya calis canim
dün ben cozuttumda cozuttuum
ay suzi ben niye böyleyim ya hatirlamiyom kimseyi :26:
suzicimmm ne dicem sana bugün cerry domates alıcamda aklıma sen geldin şimdi bi ara sormuştun galiba domates zararlı mı dye bn mi yanlş hatrlıyoda olabilirm nysee o domatesler çok faydalıymış tatlımmm melekte yasemin bradleydi galiba bi doktor syledi bi kase cerry domates yenilebilirmiş o doktor günlük yiyormş bagırsakları çok çalıştırıyomuş özllikle crry domates norml domatesten daha iyiymiş şimdi aklıma geldide tatlım yazıyım dedimmm :)
anam buda kabul etmiş hemenay cok sagol tatlimozaman cerry domates yemege devam
bir yere gitmedim ben evdeydim canimkızlar haftasonunuz nasıl geçti neler yaptınız nerelere gittiniz?
var daha canim yarim pasta duruyor buzdolabindasuziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yedinmi pastaları kız insan accıkbizede ayırırı
of iş yerini aradım belgelerim kargodakaybolmuş haber verecez dediler
canım sıkıldı başlayaydım bi an önce iyidi
baya dusmus ozaman kauflanda enson baktigimda 99centti
suzimm zahmet olucak sanada ya valla çok sağoll benm başlangıç kilom 97 hedef kilom 55 şu an ki kilom 64 olmazsada hç uğraşma suzm ben bu net işelerinden pek anlamıyorum da
hafızam iyidircok sagol canim insallahyeni okudum yarin öpüvereyim gari hakket kiz masallah sende unutmuyorsun baharcim dogru diyorsun annem ameliyat olacaginda bizede energy göndermisdin
özel mesaj sayım 100 olmadığı için mesajına cevap veremiyrum kusura bakmaama durumumu yne aynı konunun son mesajı olarak yayınladım.
ilgin için çook teşekkrler
kızz millete derken başka topiklerlemi aldatıyosun bizitamam bacım bu gece kırmızı dene
bidahaki ay bakacaz sıraylan tüm renkleri
olmadı karışık atacaz ortaya tutana kadar
yerdemioturuyon alaman koltuklarının nesi var
banamı dedin
+600 le başladım haftaya cumaya kadar ou veririm yine gelen giden 0 olurgünaydiiiiiinnnn
tükkani ben actimmm
evveet bugün pazartesi hadi bakalim önce hafta sonu yenenler eritilecekk
sonrada eksilere gecicez insallahhhhhhhhhh
bende sendenimGünaydınnnnnn........
ballım hafta sonu bende de kactı ipin ucu valla gene 71.2 cıktım bu sabah 900 gram fazla
butun hafta onu vermeye calısırım yıne cumaya kadar offf off
bu sabah kahvaltı da edemedım
molada 1 2 form bisküvim var onları yicem artık
pogaca börekten iyidir
bi sade nescafe içtim
metomu calıstırsın
molada da form cay iççem
boşaltsın içimdeki kötülükleri diye
kız ben sana göndereyim cd sürücüsünden fınfık bizdeçok varburdada öyle canim findik hele hic alinmaz nerdeyse 10 euro kücücük bi paketin icindegecen esimin cani pirzola istemis 2 kilosu 30 euro tutmus herzman yenilcek seyler degil sebze meyvede ayni gecen cerryleri 500gr 1.29 dun simdi 1.99
bilmiyorum ki canim emziriyorsun ya sütün kesilir diye korktum :26:
migde okadar genislemis kahvaltimi yaptigim halde acim karnimin icindeki canavar yemek diye bagiriyor suan bende kapat ceneni haftasonu yeteri kadar yedin rahat birak beni diyorum :111:
ay zor uyandımsen o canavara soyle gelırsem sacını basını yolarım onundinleme sen onu aferim suzim
senın canavarıda yolarım haaa
Kalkk kızz güne erken basla meton calıssın zati öglen olmus gerçi
a türk günüdemi varmış nası bi gün o:44:AYNEN CANIMya yarim Kilo ispanak oldugu zamanlarda 3euroydu domates hep 3euroydu yeni yeni 2euroya indi gecen 1.59euroya dusmus esimde hemen 3kilo almis kivircik salata bile 1 euronun ustunde satiliyo cok pahalilar ya
ama ben kacamak yapmadimm
haftaya turk gunu varmis oaraya gitcez orda Saglam yerim canim obur haftaya +da baslayabilirim
gel bacım benim ev rahat klimada var kuş sesi oh misBENDE UYUMAK ISTIYORUM
tamir isi bitsede uyusak cocuklarla
yav çok erken kalkamam ama canım miskinlik yapmak istiyorkalk gari hande..
alış erken kalkmaya
2 gün sonra çalışıcan
şimdiden alıştır kendini
ben yapivereyim diycem ama baskasina yapmayi beceremiyorum ki :26: bi deneyelim istersen sen bana baslangic kilonu simdiki kilonu hedef kilonu yaz boyunu yaz beceremesem denemis oluruz en azindan :26:
pasta börek toast cips kracker ne ararsan var mervecimhe gözünü patlatalim sohbetin dimi arada sirada buluyorum dogru yolu :111: nerde indirim orda ben napalim dikkat etmemiz lazim bütceyede dimi kuzum
gecen yine foto yoladim faceden cepden foto yolamasi daha kolaybak seftali yiyorum diye handeye o nebicim seftali dedi seftalinin sekli degisikdin biz baska gezegenden geliyoruz
niye olmiyorki sizde anlamadim :26:
geleyimmi yanina
yok bugün beni kandiramiycak hain canavar :86: söyledim sacini basini yolacak merve dedim
hayirdir handem :26:
az önce baktim salata 59 cent e düsmüs hofer de sizin orda aldi diyorlar hemencik alalim bütün ahfta salata yiyelim :86:
yok zerramdur yazayim durum degerlendirmezi yap bakim bana
sabah: 2 dilim Eki Görüntüle 737252 üstüne sürme peyniri 2 dilim kasar peynir ve yarim salatalik :26:
simdi bi nektarin yicem
öglen: 10 tane cilek yagsiz yogurt ve 2 kasik yulaf ezmesi diye planlamisdim :26:
bir yere gitmedim ben evdeydim canimyedim ictim sistim
var daha canim yarim pasta duruyor buzdolabindaama ziyan olmasin diye yemicem yeter artik kargoylan göndereyim :86:
hadi ya nasil kaybediyorlar belgeleri
düstü canim burda sende bi git aldiye bak ben 4-5 tane alayim diyorum :86:
merhaba kizlar oncelikle herkese basarilar dilerim...
ben 90 kilodan 71 kilo ya 2 ay 10gunde indim toplamda 19 kilo gitti :)) 1.72 boyundayimm
hedefim 65-63 arasi cok az kaldi 6-7 kilo daha ve bitiyo cok sukur :))
48 bedenden 40 bedene indim ve inanilmaz birsey pantolonlarinin sana buyuk gelmesi yururken belinden dusmesi kadar guzel birsey yok :))
gecen sene kendime cok begendim bir spor ceket almistim fakat gelmiyorducok begendim icin baskasinin ustune gormek istemedim ve 90 kilo olmama ragmen aldim ve aylarca yillarca dolapta durdu (
diyete basladiktan sonra ilk kez gecen hafta denedim ve ustume inanilmaz oturduu mutluluktan havalara uctum diyebilirim :))
toplam 19 kilo gitti darisi sizlerin basina :)
oda indirimdeydin zerram ondan almisdimcanım kaşarı sık yeme yağlı bi peynir
normal beyaz peynirleri tercih et üstüne kalorisine bak kıyasla ona göre al canım..
öğlende doyucanmı onla bilmiyorumki
cmt eski işyerinden bi arkadaşa gittik eski günleri yadettik
yadederkende boş durmadık yağlama yaprak sarması ve revani yedik
paz küçük oğlumla avm gezdik parka gittik
büyükler artık benle pek takılmıyorlar
gündüz bina görevlisinin sünneti vardı
kıymalı pide yaptırmışlar epey bi ondan yedim
canim bi dene olur busefer insallah boyunu yazmamissin 160 yaptim :26: olursa bidahakine degistiririzsuzimm zahmet olucak sanada ya valla çok sağoll benm başlangıç kilom 97 hedef kilom 55 şu an ki kilom 64 olmazsada hç uğraşma suzm ben bu net işelerinden pek anlamıyorum da
sert din zerramsuzim bide normal ekmek yokmu anam babam usulu kraker gibi sert bişeye benziyor o yediğin..
yinede üzüldüm iki kardesin arasi acilmasina :26:bencede şikayete etsin canım ama kardeşişte teyzem annanemi düğşünüyor
kız sanatlı pasta yapacan çok yemeyecen
o balina yediğin pastadan oturuyordur
buda pasta yemiş
elti gününü atlattın yani bacım iyi yapmışsıun yesinler dopiç olsunlar
ay ben onu geçen soracaktım aklıma geldi nası tutucaz kilo alan varmı topikte ramazanda:26:
bide nası beslensem acaba ben hoca allahü ekber dio:26:
saldırıyorum
kızbenide unutacanmı böle işe başlayınca
evet canım işallah düzelir
kız orucu topiğemi tuturacan burda muhabbet edecekmiş
ay ne bu böle merve yurtta kalan öğrenciler gibi dl budak yokmu bacım sağında solunda 2 yaprak sokuştur ağzına yeşilik girsin
kız ne çok izinli oluyor o
sen çalışıyon o hep izinli
fazla mesai parası iste kinkongtan
korkuyomyakında benide hatırlamayacan die
sana noldu böle performans düşüklüğü görüyom bacım
olmuyor böle özet geçerdin sen eskiden
sus suziyi yoldan çıkartma o normal sebze yiyecek
anam buda kabul etmiş hemen
kız minik yiyom die a zyediğinimi sanıyon
merhaba kizlar oncelikle herkese basarilar dilerim...
ben 90 kilodan 71 kilo ya 2 ay 10gunde indim toplamda 19 kilo gitti :)) 1.72 boyundayimm
hedefim 65-63 arasi cok az kaldi 6-7 kilo daha ve bitiyo cok sukur :))
48 bedenden 40 bedene indim ve inanilmaz birsey pantolonlarinin sana buyuk gelmesi yururken belinden dusmesi kadar guzel birsey yok :))
gecen sene kendime cok begendim bir spor ceket almistim fakat gelmiyorducok begendim icin baskasinin ustune gormek istemedim ve 90 kilo olmama ragmen aldim ve aylarca yillarca dolapta durdu (
diyete basladiktan sonra ilk kez gecen hafta denedim ve ustume inanilmaz oturduu mutluluktan havalara uctum diyebilirim :))
toplam 19 kilo gitti darisi sizlerin basina :)
banamı alıntı yaptınsuzimm zahmet olucak sanada ya valla çok sağoll benm başlangıç kilom 97 hedef kilom 55 şu an ki kilom 64 olmazsada hç uğraşma suzm ben bu net işelerinden pek anlamıyorum da
yok bacım korkuyom hap yiyecekler die bunlar :26:suzim bide normal ekmek yokmu anam babam usulu kraker gibi sert bişeye benziyor o yediğin..
kaybolmuşişte ne bilim bacımbir yere gitmedim ben evdeydim canimyedim ictim sistim
var daha canim yarim pasta duruyor buzdolabindaama ziyan olmasin diye yemicem yeter artik kargoylan göndereyim :86:
hadi ya nasil kaybediyorlar belgeleri
düstü canim burda sende bi git aldiye bak ben 4-5 tane alayim diyorum :86:
hafızam iyidir
kızz millete derken başka topiklerlemi aldatıyosun bizi
+600 le başladım haftaya cumaya kadar ou veririm yine gelen giden 0 olur
bende sendenim
oda indirimdeydin zerram ondan almisdimhaftasonu cok kacirdigimdan bugün kendimi sIkayim dedim zerram aksamda corba salata yemeyi planliyorum :26:
canim bi dene olur busefer insallah boyunu yazmamissin 160 yaptim :26: olursa bidahakine degistiririz
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wGW5U1f/weight.png bunu profile yapistir canim cizelge yazan yere
sert din zerramballim öbürleri cok kalorili dedi ballinin dedigi cavdarli toast dan almam lazim
yinede üzüldüm iki kardesin arasi acilmasina :26:
he ondan oturuyor balina üstümeay dur birsey anlatcam sabah asansöre bincem icerde dombis kiz vardin sonra ben girdim bitane daha dombis adam girecekdin asansör ötmeye basladi 320 kilo alan asansör kg gösterkesi gösterdi adam girdi cikti almadi asansör onu artik onlarin dombisliginden mi benimkindenmi bilemedim
yok bacim seni unuturmuyum hicseni unutsam kaynanani unutmam
gördünmü cerry yicekmissim :86:
hosgeldin canimne güzel basarmissin canim darisi bize sagol canim paylasdigin icin
kız ben sana göndereyim cd sürücüsünden fınfık bizdeçok var
vah bacım aç sefil yaşıyorlar gurbetlerde:26:
allah yardımcınız olsun:26:
ay zor uyandım
a türk günüdemi varmış nası bi gün o:44:
gel bacım benim ev rahat klimada var kuş sesi oh mis
yav çok erken kalkamam ama canım miskinlik yapmak istiyor
o şeftalimiydi
hala diyorum o şeftali deil
ne yiyonuz belli deil gurbetlerde bide bi dünya para veriyonuz
korkuyom yakında gurbetçi neslimiz tükenecek:26:
kız miskinlik yapasım var bugun morelim bvozuk gibiyim
afferim tatlimahafızam iyidir
kızz millete derken başka topiklerlemi aldatıyosun bizi
+600 le başladım haftaya cumaya kadar ou veririm yine gelen giden 0 olur
bende sendenim
kiz cd sürücüsünden gönddercene ucaklan gönderiver senekız ben sana göndereyim cd sürücüsünden fınfık bizdeçok var
vah bacım aç sefil yaşıyorlar gurbetlerde:26:
allah yardımcınız olsun:26:
ay zor uyandım
a türk günüdemi varmış nası bi gün o:44:
gel bacım benim ev rahat klimada var kuş sesi oh mis
yav çok erken kalkamam ama canım miskinlik yapmak istiyor
o şeftalimiydi
hala diyorum o şeftali deil
ne yiyonuz belli deil gurbetlerde bide bi dünya para veriyonuz
korkuyom yakında gurbetçi neslimiz tükenecek:26:
kız miskinlik yapasım var bugun morelim bvozuk gibiyim
internetden bi bak canim aldi nin sayfasinasimdi cikamiyorumki canim adamlar aksama Kadar evdeler nekadar yavas calisiyolar
banyozuz gezmiyom derkenbanamı alıntı yaptın
he bacım he adım suzi memnun oldum
vayanada yaşıyom
çok yaşlandım bacakalrım ağrıyo
yok bacım korkuyom hap yiyecekler die bunlar :26:
kaybolmuşişte ne bilim bacım
bir şey var bende iişe giremiyom bir türlü
banyosuzda gezmiom ama
aferin benim arakadaşıma bak hafızan maşallah
yok yavnerden çıkıyolar hepte beni buluyolar kim bunlar anlamıyom
ay kociş kocaman bir akvaryum yaptı dün eve
motorunu çalıştırmış bugun içi temizlensin die
ay ordan su sesi geldikçe
tuvaletim gelio napsam bilemedim
akşamın iyiymiş...oda indirimdeydin zerram ondan almisdimhaftasonu cok kacirdigimdan bugün kendimi sIkayim dedim zerram aksamda corba salata yemeyi planliyorum :26:
canim bi dene olur busefer insallah boyunu yazmamissin 160 yaptim :26: olursa bidahakine degistiririz
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wGW5U1f/weight.png bunu profile yapistir canim cizelge yazan yere
sert din zerramballim öbürleri cok kalorili dedi ballinin dedigi cavdarli toast dan almam lazim
yinede üzüldüm iki kardesin arasi acilmasina :26:
he ondan oturuyor balina üstümeay dur birsey anlatcam sabah asansöre bincem icerde dombis kiz vardin sonra ben girdim bitane daha dombis adam girecekdin asansör ötmeye basladi 320 kilo alan asansör kg gösterkesi gösterdi adam girdi cikti almadi asansör onu artik onlarin dombisliginden mi benimkindenmi bilemedim
yok bacim seni unuturmuyum hicseni unutsam kaynanani unutmam
gördünmü cerry yicekmissim :86:
hosgeldin canimne güzel basarmissin canim darisi bize sagol canim paylasdigin icin
tesekkur ederim :)) aslinda benim vucumda sorun vardi doktor muayenesine gittigimde ne yesem yaradigini soyledi ve kolestrol cikti daha once cesitli diyetler denedim sizin paylastiklariniz gibi denedim ama olmadi yine vermek yerine aliyordumdoktorumla konustuk ve sinirli diyetleri arastirdik bana dukan diyetini denememi istedi bende uyguladim cok zor bir diyet ama bana yarayan sadece bu oldu kontrolle gidiyorum kolestrolum dusuyormus kan degerimde onceden yag oranindan dolayi yuksek cikiyordu suanda normal keske bende sizin gibi uygulasam sinir koymadan ama olmadi
aaa ne güzel en azındaan türklerle tanışırsıunız değişiklik olur belki arkadaşlarınolur sıkılmazsınhande ac kapilarii geliyorum
canim senede bir kere Karadeniz kadirga senlikleri yapiyolarmis ona gitcez turk yemekleri varmis standlarda bende goturmeyi dusunuyorum
he dur bacımben şimdi geçen uçaklardan bi tane çevireyimafferim tatlimabundan sonra sende benim yardimcim ol tikandigim yerlerde
kiz cd sürücüsünden gönddercene ucaklan gönderiver sene
deli yaac sefil yasasaydim böyle dobic olurmuydum
kus sesi mi geliyor kusundami var senin :86:
internetden bi bak canim aldi nin sayfasinabirde yoksa bosuna gitme
banyozuz gezmiyom derkenbiz banyozuz mu geziyoz senin banyon varda bizim yokmu :76: vayanaliyiz dedik cölde yasiyoz demedik alemsin a
akvaryumda kim yüzecek
canim sana ne iyi geliyorsa onu yapacaksin herkesin büynyesi birbirine benzemiyor demekki oda sende yaramis sevindim yinede cok güzel vermissintesekkur ederim :)) aslinda benim vucumda sorun vardi doktor muayenesine gittigimde ne yesem yaradigini soyledi ve kolestrol cikti daha once cesitli diyetler denedim sizin paylastiklariniz gibi denedim ama olmadi yine vermek yerine aliyordumdoktorumla konustuk ve sinirli diyetleri arastirdik bana dukan diyetini denememi istedi bende uyguladim cok zor bir diyet ama bana yarayan sadece bu oldu kontrolle gidiyorum kolestrolum dusuyormus kan degerimde onceden yag oranindan dolayi yuksek cikiyordu suanda normal keske bende sizin gibi uygulasam sinir koymadan ama olmadi
ceryy yasak sna
yada adını değiştirecez
bundan sonra ceryy domatisin adı cüceeyy domatiz
anam sen 75 kilosun:26:
o kız 100 desek:26:
adam 145 kilo olabilirmi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?