aynen suzim şuanda bnde içimdeki canavarı sustrmaya çalışıorumm ayy çok açım çokkkk
sende de onahaftasonu okadar yedin simdi sana yok beni kandiramazsin de :18:
günaydiin
ben daha tartilmadim :18:
canim hicmi yok orlarda birsey bisküvi ile kahvalti olmaz ki :26:
günaydın . :) nasıl gidio kızlar inş. hafta sonu boşlamadınız :)
evet ya hafta sonu kaçırdım bende
evet ballim ben haftaici tartiliyorum dikkat ediyorum haftasonu tartilmiyorum ipin ucu kaciyorhaftasonu tartiya cikasim gelmiyor cünkü suyuda fazla icemiyorum evdeyken :26:
balik benim göbek adim dermissim ya ya bende bi ara 18 dim
amin zerram cok sagologlan 6 yasina girdi benimki bu sene yapalim sünnetini diyor hayirlisiyla olsada bitse
emziriyorsun canim sen herhalde nasil olcak ki :26:
günaydin ballim kaymagim
günaydin mervecimbende arti 1.400 gramm ciktim
günaydin canimhaftasonuna hayir
günaydin canim
günaydin kizlar
is arkadasim izinli 1 haftabol bol sizlen sohbet edebülürüm ama bi kac isim var halledecem yani sira buralardayim
günaydin suzimmm
tartilmaya calis canim
dün ben cozuttumda cozuttuum
ay suzi ben niye böyleyim ya hatirlamiyom kimseyi :26:
günaydın tatlımmmm :) ayy bnde korkuyorum tartılmaya ya napsam en iisi önce bi nescafe içmek
ben kaciyorum kizlaarr
islerimi halledeyim
günydınnnnn :) bn öyle bi boşladmki nasl toplucm bilmiyom :)
kızlarrrr cümleten herkese günaydınnn :) ayy bugün inşallah az kalorili bi gün olur :) bugün bozmamaya kararlıyım ama ilerleyen saatlerde nolucak bilmiyorum diyet bisküvilerim felan da bitmiş en iyisi gidip diyetlik bişeyler alıyım şu eti formun mısır patlaklarını çok seviyorum benim ağzım boş durmadğı için bari ondan alıyım atıştırıyımm
tartildinmi :26: ben arti 1.400 gramm ciktim tatlimbende öyleyim canim cok unutkanlik var bendede
kolay gelsin caniminici
bende salatalik aldim aciktikca salatalik yiycem ara niyetine
günaydin canim
ay cok sagol tatlimozaman cerry domates yemege devam
simdide salatalika sardim bu aracerry ler indirimdeydim ondan cerry yiyip duruyordum simdide salatalik indirimde meyve sebzede bakiyorum hangisi indirimdeyse onu kapiyorum
gunaydin canim
bilmiyorumki canim nasil olcak deneycem artik :26:
Sabah tartida 68ciktim bakalim cumaya kac olur
ayy canımm hangibirni syaımmm albeniden tut ülker gofretine kdr dondrmasından tut çekirdeğine kdrrr anammmm en iisi bn susuyum anladınn sen durum vahmm ttlm :):)
anam sizinkide pek bi uzunmuş ballım...
rabbim kolaylık verir inşallah..
maşallah canım..
çok gayretlisin..
ben emzirdiğin için endişe ediyordum bi ara süt problemin vardı yanlış hatırlamıyorsam
ondada artık sıkıntı yok anladığım kadarıyla
ne güzel kısa sürede bitirecen kilo olayını korumaya geçicen..
ben 1.5 yıldır aynı yerdeyim
dikkat etmeyincede olmuyor haliyle
günaydın ballım
erkencisin..
bende yine klasik hf sonu artısındayım
neyse bu sefer fazla değil artılar
günaydın mervecim..
hf içi dikkat edersek toplarız canım
günaydın cadım
merak etme ballım senin hatırlamadıklarını bende hatırlamıyorum:44::44:
günaydın canım..
sünneti ben geçen yıl yaptım sıkıntıyı attım darısı senin başına
iyi bu hafta rahat rahat yazarsın suzim..
GÜNAYDINLAR ....
GÜZEL BİR HAFTA CISSIZ BOL KALORİ VE YAĞ KAYIPLI BİR HAFTA OLSUN
suzimmm yaaa bn kaç defa yapmaya çalıştım yapamadımmm en son kısmına kdr geliyorum orda bi yerde yanlş yapıorum olmuo :S
kizlar duygu cadiniye cizelge yapmiyorsunuz
burdada öyle canim findik hele hic alinmaz nerdeyse 10 euro kücücük bi paketin icindegecen esimin cani pirzola istemis 2 kilosu 30 euro tutmus herzman yenilcek seyler degil sebze meyvede ayni gecen cerryleri 500gr 1.29 dun simdi 1.99
bilmiyorum ki canim emziriyorsun ya sütün kesilir diye korktum :26:
migde okadar genislemis kahvaltimi yaptigim halde acim karnimin icindeki canavar yemek diye bagiriyor suan bende kapat ceneni haftasonu yeteri kadar yedin rahat birak beni diyorum :111:
aynen suzim şuanda bnde içimdeki canavarı sustrmaya çalışıorumm ayy çok açım çokkkk
Günaydın kızlar daha kalkamadım yataktan :-(
AYNEN CANIMya yarim Kilo ispanak oldugu zamanlarda 3euroydu domates hep 3euroydu yeni yeni 2euroya indi gecen 1.59euroya dusmus esimde hemen 3kilo almis kivircik salata bile 1 euronun ustunde satiliyo cok pahalilar yaburdada öyle canim findik hele hic alinmaz nerdeyse 10 euro kücücük bi paketin icindegecen esimin cani pirzola istemis 2 kilosu 30 euro tutmus herzman yenilcek seyler degil sebze meyvede ayni gecen cerryleri 500gr 1.29 dun simdi 1.99
migde okadar genislemis kahvaltimi yaptigim halde acim karnimin icindeki canavar yemek diye bagiriyor suan bende kapat ceneni haftasonu yeteri kadar yedin rahat birak beni diyorum :111:
Yedim canım az once molada abla simit almış çeyrek simit ve 1 adet form bisküvi yedim kötülüklerimden de arındım 500gram gitmiştir her halde şimdi form cayım sogusun onuda hüpleticem
Boşladık maleseffff
Ece hariç herkes kaçırmış zaten
Off ne yedin öle suzim yaa pastaları çok çok yedin galiba
Ohhh uhabbetin gözünü cıkartıcaz bu hafta demek çok sevindimmm
Tartıl bakalım kaç cıkıcaksın en azından fazlaysa önlem al biran önce
Hatırlamamana da takılma bence uzun sure gelmeyenlerı hatırlamıyorsun sadece
bak pembeyı fırıncıyı sanatı unutuyonmu
Nescafe içmeden tartıl bence kilonu gorkı önlem al biran önce
korkunun ecele faydası yokmus hadı beklıyorum bizede söyle coksa bi saçını basını yolalım
Kolay gelsin canım
Toplarsın toplarsın bence güzel bir kahvaltıyla basla kahveni de iç
Canım illa diyet bisküvi lazım değilki meyve kuruyemiş falan yıyebılırsın yada domates salatalık :26::26:
Günaydın sanada canımm
Afferim suzi dogru yolu buluyosun ara sıra
Hande duymalsın dicek yine acayip şeyler yiyosun diye
Bende öyleyim ne indirimdeyse ben orda nerde indirim varsa oraya giderim
Biz artı cıkıyoruz sen hep eksi hep eksi kıskanıyorum çooookkkk
al benden de o kadar ne gofreti kaldı ne karpuzu ne çikosu batırdım resmen daha dondurma vardı kaynanam almıs ama onu yemedim
İnşallah canım toparlamam lazım zaten gidecek bu kilolar baska yolu yok
Güzel dileklerin için teşekkürler aynısı senın ıcınde geçerli
Choose a Password/Pin:
bunu yazan yerın karsısına bı rakam gir şifre istiyo kafadan bı sayı yaz bende orda takılmıstım sonradan kesfettım
canım aralar için kuru meyveler,fındık fıstık ceviz vs alırsan daha sağlıklı olur..kızlarrrr cümleten herkese günaydınnn :) ayy bugün inşallah az kalorili bi gün olur :) bugün bozmamaya kararlıyım ama ilerleyen saatlerde nolucak bilmiyorum diyet bisküvilerim felan da bitmiş en iyisi gidip diyetlik bişeyler alıyım şu eti formun mısır patlaklarını çok seviyorum benim ağzım boş durmadğı için bari ondan alıyım atıştırıyımm
günaydın...
benim küçük oğlumda 5.5 aylıkken oldu..1 akşam mızıldadı emekliyordu çünkübende trde sunnetini yaptirdim herkesede tavsiye ederim sadece 1gun biraz zorluk cektik okadar
ne Kadar kucuk yapilirsa okADAR CABUK IYLESILIYOMUS oylede oldu
bide gereksiz narkoz almadi vucuduna buyuk cocuklari anestezi yaparak sunnet ediyolar
burdada öyle canim findik hele hic alinmaz nerdeyse 10 euro kücücük bi paketin icindegecen esimin cani pirzola istemis 2 kilosu 30 euro tutmus herzman yenilcek seyler degil sebze meyvede ayni gecen cerryleri 500gr 1.29 dun simdi 1.99
Yedim canım az once molada abla simit almış çeyrek simit ve 1 adet form bisküvi yedim kötülüklerimden de arındım 500gram gitmiştir her halde şimdi form cayım sogusun onuda hüpleticem
Boşladık maleseffff
korkunun ecele faydası yokmus hadı beklıyorum bizede söyle coksa bi saçını basını yolalım
Kolay gelsin canım
Canım illa diyet bisküvi lazım değilki meyve kuruyemiş falan yıyebılırsın yada domates salatalık :26::26:
Günaydın sanada canımm
al benden de o kadar ne gofreti kaldı ne karpuzu ne çikosu batırdım resmen daha dondurma vardı kaynanam almıs ama onu yemedim
Choose a Password/Pin:
bunu yazan yerın karsısına bı rakam gir şifre istiyo kafadan bı sayı yaz bende orda takılmıstım sonradan kesfettım
Bu sabah kalkasım yok iyi hissetmiom,kendimi yataklara gömesim var
canım aralar için kuru meyveler,fındık fıstık ceviz vs alırsan daha sağlıklı olur..
günaydın...
benim küçük oğlumda 5.5 aylıkken oldu..1 akşam mızıldadı emekliyordu çünkü
hareket ettikçe ağrıdı tabi
sabaha hiç bişey olmamış gibi emeklemeye devam..
ben hep söylüyorum küçük oğlu olanlara ne kdr erken yaptırırsanız o kdr iyi diye
tabi ehil ellerde
sabah ne yedindebakim yine acıktın
geçiştiriyormusun yine
Günaydın kızlar daha kalkamadım yataktan :-(
ben yapivereyim diycem ama baskasina yapmayi beceremiyorum ki :26: bi deneyelim istersen sen bana baslangic kilonu simdiki kilonu hedef kilonu yaz boyunu yaz beceremesem denemis oluruz en azindan :26:hemen iletiyorum kendisine tatlımmm :) dur tatlım bi daha deneymmmm çok sağol
pasta börek toast cips kracker ne ararsan var mervecimYedim canım az once molada abla simit almış çeyrek simit ve 1 adet form bisküvi yedim kötülüklerimden de arındım 500gram gitmiştir her halde şimdi form cayım sogusun onuda hüpleticem
Boşladık maleseffff
Kolay gelsin canım
Günaydın sanada canımm
Choose a Password/Pin:
niye olmiyorki sizde anlamadim :26:ben bu çizelgeyi yapamadım nasıl yapıyosunuz?
geleyimmi yaninaGünaydın kızlar daha kalkamadım yataktan :-(
yok bugün beni kandiramiycak hain canavar :86: söyledim sacini basini yolacak merve dedimsen o canavara soyle gelırsem sacını basını yolarım onundinleme sen onu aferim suzim
senın canavarıda yolarım haaa
Kalkk kızz güne erken basla meton calıssın zati öglen olmus gerçi
hayirdir handem :26:Bu sabah kalkasım yok iyi hissetmiom,kendimi yataklara gömesim var
az önce baktim salata 59 cent e düsmüs hofer de sizin orda aldi diyorlar hemencik alalim bütün ahfta salata yiyelim :86:AYNEN CANIMya yarim Kilo ispanak oldugu zamanlarda 3euroydu domates hep 3euroydu yeni yeni 2euroya indi gecen 1.59euroya dusmus esimde hemen 3kilo almis kivircik salata bile 1 euronun ustunde satiliyo cok pahalilar ya
ama ben kacamak yapmadimm
haftaya turk gunu varmis oaraya gitcez orda Saglam yerim canim obur haftaya +da baslayabilirim
yok zerramcanım aralar için kuru meyveler,fındık fıstık ceviz vs alırsan daha sağlıklı olur..
günaydın...
benim küçük oğlumda 5.5 aylıkken oldu..1 akşam mızıldadı emekliyordu çünkü
hareket ettikçe ağrıdı tabi
sabaha hiç bişey olmamış gibi emeklemeye devam..
ben hep söylüyorum küçük oğlu olanlara ne kdr erken yaptırırsanız o kdr iyi diye
tabi ehil ellerde
sabah ne yedindebakim yine acıktın
geçiştiriyormusun yine
ben yapivereyim diycem ama baskasina yapmayi beceremiyorum ki :26: bi deneyelim istersen sen bana baslangic kilonu simdiki kilonu hedef kilonu yaz boyunu yaz beceremesem denemis oluruz en azindan :26:
pasta börek toast cips kracker ne ararsan var mervecimhe gözünü patlatalim sohbetin dimi arada sirada buluyorum dogru yolu :111: nerde indirim orda ben napalim dikkat etmemiz lazim bütceyede dimi kuzum
gecen yine foto yoladim faceden cepden foto yolamasi daha kolaybak seftali yiyorum diye handeye o nebicim seftali dedi seftalinin sekli degisikdin biz baska gezegenden geliyoruz
niye olmiyorki sizde anlamadim :26:
geleyimmi yanina
yok bugün beni kandiramiycak hain canavar :86: söyledim sacini basini yolacak merve dedim
hayirdir handem :26:
az önce baktim salata 59 cent e düsmüs hofer de sizin orda aldi diyorlar hemencik alalim bütün ahfta salata yiyelim :86:
yok zerramdur yazayim durum degerlendirmezi yap bakim bana
sabah: 2 dilim Eki Görüntüle 737252 üstüne sürme peyniri 2 dilim kasar peynir ve yarim salatalik :26:
simdi bi nektarin yicem
öglen: 10 tane cilek yagsiz yogurt ve 2 kasik yulaf ezmesi diye planlamisdim :26:
canım kaşarı sık yeme yağlı bi peynirben yapivereyim diycem ama baskasina yapmayi beceremiyorum ki :26: bi deneyelim istersen sen bana baslangic kilonu simdiki kilonu hedef kilonu yaz boyunu yaz beceremesem denemis oluruz en azindan :26:
pasta börek toast cips kracker ne ararsan var mervecimhe gözünü patlatalim sohbetin dimi arada sirada buluyorum dogru yolu :111: nerde indirim orda ben napalim dikkat etmemiz lazim bütceyede dimi kuzum
gecen yine foto yoladim faceden cepden foto yolamasi daha kolaybak seftali yiyorum diye handeye o nebicim seftali dedi seftalinin sekli degisikdin biz baska gezegenden geliyoruz
niye olmiyorki sizde anlamadim :26:
geleyimmi yanina
yok bugün beni kandiramiycak hain canavar :86: söyledim sacini basini yolacak merve dedim
hayirdir handem :26:
az önce baktim salata 59 cent e düsmüs hofer de sizin orda aldi diyorlar hemencik alalim bütün ahfta salata yiyelim :86:
yok zerramdur yazayim durum degerlendirmezi yap bakim bana
sabah: 2 dilim Eki Görüntüle 737252 üstüne sürme peyniri 2 dilim kasar peynir ve yarim salatalik :26:
simdi bi nektarin yicem
öglen: 10 tane cilek yagsiz yogurt ve 2 kasik yulaf ezmesi diye planlamisdim :26:
kızlar haftasonunuz nasıl geçti neler yaptınız nerelere gittiniz?
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yedinmi pastaları kız insan accıkbizede ayırırı
of iş yerini aradım belgelerim kargodakaybolmuş haber verecez dediler
canım sıkıldı başlayaydım bi an önce iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?