70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydiin
ben daha tartilmadim :18:
canim hicmi yok orlarda birsey bisküvi ile kahvalti olmaz ki :26:

Yedim canım az once molada abla simit almış çeyrek simit ve 1 adet form bisküvi yedim kötülüklerimden de arındım 500gram gitmiştir her halde şimdi form cayım sogusun onuda hüpleticem

günaydın . :) nasıl gidio kızlar inş. hafta sonu boşlamadınız :)

Boşladık maleseffff

evet ya hafta sonu kaçırdım bende

Ece hariç herkes kaçırmış zaten

Off ne yedin öle suzim yaa pastaları çok çok yedin galiba

günaydin kizlar
is arkadasim izinli 1 hafta bol bol sizlen sohbet edebülürüm ama bi kac isim var halledecem yani sira buralardayim

Ohhh uhabbetin gözünü cıkartıcaz bu hafta demek çok sevindimmm

günaydin suzimmm
tartilmaya calis canim
dün ben cozuttumda cozuttuum
ay suzi ben niye böyleyim ya hatirlamiyom kimseyi :26:

Tartıl bakalım kaç cıkıcaksın en azından fazlaysa önlem al biran önce
Hatırlamamana da takılma bence uzun sure gelmeyenlerı hatırlamıyorsun sadece
bak pembeyı fırıncıyı sanatı unutuyonmu

günaydın tatlımmmm :) ayy bnde korkuyorum tartılmaya ya napsam en iisi önce bi nescafe içmek

Nescafe içmeden tartıl bence kilonu gorkı önlem al biran önce
korkunun ecele faydası yokmus hadı beklıyorum bizede söyle coksa bi saçını basını yolalım

ben kaciyorum kizlaarr
islerimi halledeyim

Kolay gelsin canım

günydınnnnn :) bn öyle bi boşladmki nasl toplucm bilmiyom :)

Toplarsın toplarsın bence güzel bir kahvaltıyla basla kahveni de iç

Canım illa diyet bisküvi lazım değilki meyve kuruyemiş falan yıyebılırsın yada domates salatalık :26::26:

Günaydın sanada canımm

tartildinmi :26: ben arti 1.400 gramm ciktim tatlim bende öyleyim canim cok unutkanlik var bendede

kolay gelsin caniminici

bende salatalik aldim aciktikca salatalik yiycem ara niyetine

günaydin canim

Afferim suzi dogru yolu buluyosun ara sıra

ay cok sagol tatlim ozaman cerry domates yemege devam

Hande duymalsın dicek yine acayip şeyler yiyosun diye

simdide salatalika sardim bu ara cerry ler indirimdeydim ondan cerry yiyip duruyordum simdide salatalik indirimde meyve sebzede bakiyorum hangisi indirimdeyse onu kapiyorum

Bende öyleyim ne indirimdeyse ben orda nerde indirim varsa oraya giderim

gunaydin canim

bilmiyorumki canim nasil olcak deneycem artik :26:

Sabah tartida 68ciktim bakalim cumaya kac olur

Biz artı cıkıyoruz sen hep eksi hep eksi kıskanıyorum çooookkkk

ayy canımm hangibirni syaımmm albeniden tut ülker gofretine kdr dondrmasından tut çekirdeğine kdrrr anammmm en iisi bn susuyum anladınn sen durum vahmm ttlm :):)

al benden de o kadar ne gofreti kaldı ne karpuzu ne çikosu batırdım resmen daha dondurma vardı kaynanam almıs ama onu yemedim

İnşallah canım toparlamam lazım zaten gidecek bu kilolar baska yolu yok
Güzel dileklerin için teşekkürler aynısı senın ıcınde geçerli

suzimmm yaaa bn kaç defa yapmaya çalıştım yapamadımmm en son kısmına kdr geliyorum orda bi yerde yanlş yapıorum olmuo :S

Choose a Password/Pin:
bunu yazan yerın karsısına bı rakam gir şifre istiyo kafadan bı sayı yaz bende orda takılmıstım sonradan kesfettım

sen o canavara soyle gelırsem sacını basını yolarım onun dinleme sen onu aferim suzim

aynen suzim şuanda bnde içimdeki canavarı sustrmaya çalışıorumm ayy çok açım çokkkk

senın canavarıda yolarım haaa

Günaydın kızlar daha kalkamadım yataktan :-(

Kalkk kızz güne erken basla meton calıssın zati öglen olmus gerçi

AYNEN CANIMya yarim Kilo ispanak oldugu zamanlarda 3euroydu domates hep 3euroydu yeni yeni 2euroya indi gecen 1.59euroya dusmus esimde hemen 3kilo almis kivircik salata bile 1 euronun ustunde satiliyo cok pahalilar ya

ama ben kacamak yapmadimm
haftaya turk gunu varmis oaraya gitcez orda Saglam yerim canim obur haftaya +da baslayabilirim

canım aralar için kuru meyveler,fındık fıstık ceviz vs alırsan daha sağlıklı olur..
günaydın...
bende trde sunnetini yaptirdim herkesede tavsiye ederim sadece 1gun biraz zorluk cektik okadar
ne Kadar kucuk yapilirsa okADAR CABUK IYLESILIYOMUS oylede oldu
bide gereksiz narkoz almadi vucuduna buyuk cocuklari anestezi yaparak sunnet ediyolar
benim küçük oğlumda 5.5 aylıkken oldu..1 akşam mızıldadı emekliyordu çünkü
hareket ettikçe ağrıdı tabi
sabaha hiç bişey olmamış gibi emeklemeye devam..
ben hep söylüyorum küçük oğlu olanlara ne kdr erken yaptırırsanız o kdr iyi diye
tabi ehil ellerde

sabah ne yedindebakim yine acıktın
geçiştiriyormusun yine

dyt bisküviyede bu sıralar srdm cnm kuruyemşlerden bademi çok yiyorum elmyla brlkte yndiğinde çok tok tutyomş bide yağa dnmesini engelliyomş öle dymştum :) bu arada tartldm 63 64 arası gidip gelio ya bi çıkıorm 63 bi çıkıyrm 64 e yaklaşıo tatlımm :)

tabi canim nekadar kucuk okadar iyi
ben kactane hastane gezdim daha 3bucuk aylik en iyi Doktor olsun diye

hemen iletiyorum kendisine tatlımmm :) dur tatlım bi daha deneymmmm çok sağol
ben yapivereyim diycem ama baskasina yapmayi beceremiyorum ki :26: bi deneyelim istersen sen bana baslangic kilonu simdiki kilonu hedef kilonu yaz boyunu yaz beceremesem denemis oluruz en azindan :26:
pasta börek toast cips kracker ne ararsan var mervecim he gözünü patlatalim sohbetin dimi arada sirada buluyorum dogru yolu :111: nerde indirim orda ben napalim dikkat etmemiz lazim bütceyede dimi kuzum
gecen yine foto yoladim faceden cepden foto yolamasi daha kolay bak seftali yiyorum diye handeye o nebicim seftali dedi seftalinin sekli degisikdin biz baska gezegenden geliyoruz
ben bu çizelgeyi yapamadım nasıl yapıyosunuz?
niye olmiyorki sizde anlamadim :26:
Günaydın kızlar daha kalkamadım yataktan :-(
geleyimmi yanina
sen o canavara soyle gelırsem sacını basını yolarım onun dinleme sen onu aferim suzim

senın canavarıda yolarım haaa

Kalkk kızz güne erken basla meton calıssın zati öglen olmus gerçi
yok bugün beni kandiramiycak hain canavar :86: söyledim sacini basini yolacak merve dedim
Bu sabah kalkasım yok iyi hissetmiom,kendimi yataklara gömesim var
hayirdir handem :26:
az önce baktim salata 59 cent e düsmüs hofer de sizin orda aldi diyorlar hemencik alalim bütün ahfta salata yiyelim :86:

yok zerram dur yazayim durum degerlendirmezi yap bakim bana

sabah: 2 dilim üstüne sürme peyniri 2 dilim kasar peynir ve yarim salatalik :26:
simdi bi nektarin yicem
öglen: 10 tane cilek yagsiz yogurt ve 2 kasik yulaf ezmesi diye planlamisdim :26:

suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yedinmi pastaları kız insan accıkbizede ayırırı
of iş yerini aradım belgelerim kargodakaybolmuş haber verecez dediler
canım sıkıldı başlayaydım bi an önce iyidi

baya dusmus ozaman kauflanda enson baktigimda 99centti

canım kaşarı sık yeme yağlı bi peynir
normal beyaz peynirleri tercih et üstüne kalorisine bak kıyasla ona göre al canım..
öğlende doyucanmı onla bilmiyorumki
kızlar haftasonunuz nasıl geçti neler yaptınız nerelere gittiniz?

cmt eski işyerinden bi arkadaşa gittik eski günleri yadettik
yadederkende boş durmadık yağlama yaprak sarması ve revani yedik

paz küçük oğlumla avm gezdik parka gittik
büyükler artık benle pek takılmıyorlar
gündüz bina görevlisinin sünneti vardı
kıymalı pide yaptırmışlar epey bi ondan yedim

suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yedinmi pastaları kız insan accıkbizede ayırırı
of iş yerini aradım belgelerim kargodakaybolmuş haber verecez dediler
canım sıkıldı başlayaydım bi an önce iyidi

suzimm zahmet olucak sanada ya valla çok sağoll benm başlangıç kilom 97 hedef kilom 55 şu an ki kilom 64 olmazsada hç uğraşma suzm ben bu net işelerinden pek anlamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…