70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vayana asansörlerinde ayna yok heral bakıp kendine gülseymilş o kız herkesin kilosuyla dalga geçilirmi

akşamın iyiymiş...
cavdarlı tost ekmeğide iyidir bizdekiler gibiyse..

dr kontrolundeyse sıkıntı yok tabi..
dukan zor bir diyet iyi başarmışsın..
alayim ben onu ballida diyorda firsat bulup alamadim ama alcam
ben biraz öğle uykusuna tyatıcam..hadi sizde gidin konuşmayın yemeğinizi yiyin bişeyler yapın işte
zerram sen calismiyonmu nerde yatiyorsun bende molaya cikacam simdi
he bi onu yapmamisdik sende gelde beraber satak ben tek basina beceremem sana yesil pasaport cikartak istedigin zaman geliverürsün
balliklarin pyskolocisini de bozcaksiniz pembisle hande ben molaya cikiyorum artik liste tutmuyorsun herhalde :117:

hafızam iyidir
paratoner var heralde sende çekiyosun
he bacım tipim de çekio beni
normal hayattada böle
nerde bi tartışma var nerde bi çirkef insan var hep beni bulur
banada burnu büyük derler alakası yok aslında

he bacım onlarıda sanatçı yapacaz
yaw ben bu iştir kaynananıdr derdinden iyice boşladım burayı listemiste hak getire
kayınpederimin vardı yeşil pasaportu bende çıkartsam bi tane:44:
bigün sende bi gün ballıda:44:
ballı deriz aç kapıyı biz gelecez

canım yanlış olmuş yaaa yazrkn karştrmışımm acemiyim ya ondan kusura bakma ttlım bn bu çizelge işini beceremedm de suziye alıntılıcktım :):)

tamam canım benmm gelnce bi daha deneym bari şimdi dışarı çıkıyorummm öüyorm kocaman

yine cene yine cene
diyette olsa cok yeme benimde agzim bos durmazdi ama artik alistim
sende alismaya bak

tartildinmi :26: ben arti 1.400 gramm ciktim tatlim bende öyleyim canim cok unutkanlik var bendede
günaydin canim
tarildim suzim oldum 70.2 +900
bugün cok pis cezaliyim :117:

öyle canim baya uzun amiinn
ay ben +900 olmusuzm zeram
neyse bugün inek gibi ot yicem
batirdin her yerii
+ 900

Bu sabah kalkasım yok iyi hissetmiom,kendimi yataklara gömesim var
ay geldi bizim ici gecmis teze gelin

kızlar haftasonunuz nasıl geçti neler yaptınız nerelere gittiniz?
bool boool mutfaga gittim canim

suzim yogurdu bol ye

gecen sene klo vermistim ramazanandaa
ay bu senenede veririm insallahhh

süpersin masallahh

hafızam iyidir

kızz millete derken başka topiklerlemi aldatıyosun bizi

+600 le başladım haftaya cumaya kadar ou veririm yine gelen giden 0 olur

bende sendenim
ya ben +900
ama cezaliyim bugün

ay kociş kocaman bir akvaryum yaptı dün eve
motorunu çalıştırmış bugun içi temizlensin die
ay ordan su sesi geldikçe
tuvaletim gelio napsam bilemedim
icine sey et sari olur hem kiz baliklarin ortamida renklenir

hic müsait degilim kusura bakmayin
cocuk yapiyoz diyom isimiz gücümüz var diyom

ben aramadım babamı aramıcamda
ben istesemde arayamam..keşke olsaydıda arasaydım..

benimde canim hamsi isiyooooo :84::84::84:
bende alabalık we çipura sewiyorum..

hiç bilgim yok canım..hiç siwilcem olmadı

napiyonuz bebisler yedim ictim geldim varya bu haftasonlari beni mahfetiyor hic kendimi iyi hissetmiyorum toser gibi sistim
yarin bi sok yapacam kendime
yap bence bi şok yoksa ben yapcam sana bi şok suzimm

günaydin kizlar
is arkadasim izinli 1 hafta bol bol sizlen sohbet edebülürüm ama bi kac isim var halledecem yani sira buralardayim

şükür 3 gündür boğazımı tutuyorum biraz hafifledim gibi..atıştırmalarmış meğer şiş tutan beni..
sabah: 2 dilim Eki Görüntüle 737252 üstüne sürme peyniri 2 dilim kasar peynir ve yarim salatalik :26:
simdi bi nektarin yicem
öglen: 10 tane cilek yagsiz yogurt ve 2 kasik yulaf ezmesi diye planlamisdim :26:
suzim bu şey kaç kalori weiçeriği ne??? bide bendede yulaf ezmesi war onu nasıl yicem bilmiyorum nasıl tatlandırcam saman gibi resmen..
hoşgeldin canın..
ay kociş kocaman bir akvaryum yaptı dün eve
motorunu çalıştırmış bugun içi temizlensin die
ay ordan su sesi geldikçe
tuvaletim gelio napsam bilemedim
benimde wardı akwaryumumkaynanaya emaanet etmiştim ewlendiğimizde tatile gitmiştik 1 ay..bakmamış ne yem wermiş ne kontrol etmiş ewe girip heryeri dağıtmış kıyafetlerimi falan atmış yere ütü masasının üstünden..ama balıklarıma bakmadığı için ölmüşler..gelince çok ağladım 3 yıllık balıklarım wardı..burda cinsi yoktu istanbuldan getirtmiştim..akwaryumda filitre hepsi kokmuş sinirden kırdım hepsini çöpe attım..çocuklar az büyüsün tekrar daha büyük yaptırcam..

dünkü menüm
sabah:salatalık peynir 1 kase çorba
öğle:1 kase yoğurt ızgara tawuk göğsü
akşam:ızgara balık
9da awm ye gittik arkadaşlar eşim falan iskender yediler..banada ısrar etti arkadaşım ama yemicem dedim.orada 2 top karadutlu dondurma yedim..sonra çıktık dışarılarda dolaşmaya gece 2 ye kadar..oradada külahta maraş yedim sadece..ewe geldim çok açtım yarım albeni yedim yattım okadar..dondurma we albeni kalorili ama açlıktan uyuyamadım..ewde 10 paket kare çikolata 4 5 tane albeni war we yemicem......

bugünkkü menüm
sabaheynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
öğle:tawuk ızgara yoğurt
akşama:mantar sote yapcam we yanınada yoğurt..

vayana asansörlerinde ayna yok heral bakıp kendine gülseymilş o kız herkesin kilosuyla dalga geçilirmi
var kiz hemde boy aynasi yukari asagiya cikarken ben hep bakiyom ayna tikim var heryerde ayna olmasi lazim bana :86:gecen hafta iki tane ayna aldim isyerine de :115:
onlari sanatci yapmana gerek yok onlar kendiliginden olurlar benim bi baligim vardin öbür baliklarin kuruklarini yiyordun vahsi sen nebicim baliksin öyle fantasimi olabülür bende pusuya yattim baktim hangisi yiyor benim baliklari diye yakaladim isirirken tuvaletten kanalisyasyona gönderdim orda katilik yapsin diye
he bana gel burdan agri gidek
bende sağlık ocağına gidecem canım şimdi vücütümde kabartılar çıktı
niyeki sicaktanmi :26: git de gel bakim gecmis olsun
canım yanlış olmuş yaaa yazrkn karştrmışımm acemiyim ya ondan kusura bakma ttlım bn bu çizelge işini beceremedm de suziye alıntılıcktım :):)
vayanali suzi olsun handede nolcak sankim
tamam canım benmm gelnce bi daha deneym bari şimdi dışarı çıkıyorummm öüyorm kocaman
tamam canim kolay gelsin cok yeme
niye tarildin banami ben dedim onlara cok konusmayin balli gelir diye ama beni dinleyen kim hadi ya sende mi okadar arti ciktin dün ne yedin
yinemi gidiyon

kiyma bana dikkat ettim ölüyom bugün aclikdan migdem fil migdesi gibi olmus yesemde doymuyom
onun 1 tanesi 50 kalori canim icindekinler :44: bilmiyom ki cavdarli diye biliyom :26: yulaf ezmesi aslinda cok tok tutuyor ama dedigin gibi saman gibi ben tatlandiricinin sivisini aldim ondan bi damla damlatiyom

bi kerede beni al albeni yi alma kiz senin yüzünden türk marketi bulcam albeni yiycem ama bikeresinde tadina baktim herhalde ciko bana göre degil cikolata yemesemde olur ama dondurmaya bayilirim :131:
bugünkkü menüm
sabaheynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
öğle:tawuk ızgara yoğurt
akşama:mantar sote yapcam we yanınada yoğurt..
böyle güzel canim aksama al beni yeme

geçmiş olsun kızz sıcaktan isilikmi döküyon yoksam:44:
bilmiom kikız aman bu aile hekimliği işleri karışık gene alamaışlar buraya kaydımı off
dokturda benimisafir olarak baktı
ama uzaktan baktı iniroldum
bi sprey yazdı tanelere
mantar olabülür dedid
balayındamı bulaştı diyor havlumu kullandın otelde diyor
cıık dedim
buldum epilasyondan bulaşmıştır
dedimben temiz insanım öle herşeyle uğraşmam evde kendi şeyedrim
öle böle derken yolladı beni
inanmadım ama musmul gidecem bi cildiyeye
ben srtestendir diyorum çünkü sson 2 haftada her yerimde çıktı
sigara yanığı gibi kaşınmıyorda öle leke işte kuruyup kalıyor

yok bacım pembe hoş duruyor balıklarda üretime geçecez ondan pembe
kız ne diyecem sizede yolluyayımbi tane pembe lamba faydası olur
ay onadamı zararı dokundu
yolaydın kız ne bu kaynanalardan çektiğimiz baksa 2 balığa olmuyacaktı sanki

oh benide ye

o zman diyeydin o dopiçe yemişin yemişim wcye uğramamışın burdan çıkıyosun doğru wc ye gidiyosun
seni allah kahretmesin kız totoşunuzu ısıracak ya o balık ay ne güldüm

bende gidip yicek oluyorum çikolatalardan ama bi anda aklıma düğün geliyor wazgeçiyorum..çok değil 1 ay sabretmem gerek..1 ay sabredemem bende en azından 2 hafta sabredeyim..sen ondan kaç tane yiyorsun peki suzim..ben nerden bulcam tatlandırıcıyı yaa...ewden çıkamıyorum ki!başka nasıl yicem ki!onu acep:44::44:

Son düzenleme:
ay catlak dur bende müzicigme bi müzik patlatayim
öylede nispet olmazki seni gidi hain yar beni al beni al onu alma bana ne bana ne bana ne beni al beni al onu alma
o zman diyeydin o dopiçe yemişin yemişim wcye uğramamışın burdan çıkıyosun doğru wc ye gidiyosun
seni allah kahretmesin kız totoşunuzu ısıracak ya o balık ay ne güldüm
adama acidim ama yazik cikti cikti girdi asansöre sanki cikip girince kilo kaybedecek
ya ne gülüyon kuyruksuz geziyorlardin balikciklar katil oldum katil balik yüzünden kiz kaan dogmadan atmisdim ben o balligi simdiye türkiyeye varmisdir coktan

ay dedimya herşey beni buluyo die
doktura gittim doğulu bir kadın sıra bekliyor
bana dediki sen tanıdık gelion nerde oturuyon
dedimki gri apartmanlarda oturuyomilerdeki
aaa dedi şu ilerdekimi
yojk dedim orda eltim oturuyor
ay ne iyi dedi çıkma bekle sana bişey diyecem dedi
bende bekliom dedim heralde bu benim eltimin temizlikçisi beni tanıdı eltimi çekiştirecek bana
ay ben ne safım sinir oluyom bazen kendime
neyse kadın çıktı dokturdan çekti beni kenara
bende bekliyom ağzım açık eltin senin hakkında bunu şunu dedi die
kadın başladı anlatmaya
kocası bunu aldatıryormuş
kocasının sevgilisi sürekli adres değiştiriyormuş adamın karısından kaçmak için
bu kadında adamın sevgilisini geçen o gri apartmandan çıkarken görmüş
kapıcıya sormuş adam içeri sokmamış
bana diyorki eltine söylede beniiçeri soksun
dedim ben onaln konuşmuyom
adı ne dedi bilmiom unuttum uzun süredir görüşmüyoz dedim
neyse ölelikle kadın gitti
ay ama ne güldüm
hep beni buluyorlar tipim çekiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…