- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
canim sana ne iyi geliyorsa onu yapacaksin herkesin büynyesi birbirine benzemiyor demekki oda sende yaramis sevindim yinede cok güzel vermissinokadar ugrasiyoruz dikkat etde birdaha alma
cüce domatesmi he kiz ben dombisdim ama kiz benim iki katim adamda kizdan dombis ay birde adam giremedi diye kiz kis kis güldü ben olsam aglardim herhalde
aferin benim arakadaşıma bak hafızan maşallah
yok yavnerden çıkıyolar hepte beni buluyolar kim bunlar anlamıyom
alayim ben onu ballida diyorda firsat bulup alamadim ama alcamakşamın iyiymiş...
cavdarlı tost ekmeğide iyidir bizdekiler gibiyse..
dr kontrolundeyse sıkıntı yok tabi..
dukan zor bir diyet iyi başarmışsın..
zerram sen calismiyonmuben biraz öğle uykusuna tyatıcam..hadi sizde gidin konuşmayın yemeğinizi yiyin bişeyler yapın işte
he bi onu yapmamisdik sende gelde beraber satakaaa ne güzel en azındaan türklerle tanışırsıunız değişiklik olur belki arkadaşlarınolur sıkılmazsın
he dur bacımben şimdi geçen uçaklardan bi tane çevireyim
heral vayana uçağına uzak die 2 kere basmak lazım kent kartı
olsun suzim senin için basarım sende çatıya çıkarsın hopp yakalayıverisin
kız acep senlen fındık ticaretimi yapsak
burda kilosu 6 lira
kaynanamlar bize veriyor
bende oraya yollarım sende kandi karınıda koyarsın
vayanalılara satar köşeyi döneriz
banyosuz gezmiom bacımher sanattan sonra 1 günde bir defa oyüzden işimin rast gitmesi lazım
pembe balık yüzdürecez akvaryumda
kız ışığınıda pembe aldık içine akşam görünce çok güldüm
he bacım tipim de çekio benihafızam iyidir
paratoner var heralde sende çekiyosun
alayim ben onu ballida diyorda firsat bulup alamadim ama alcam
zerram sen calismiyonmunerde yatiyorsun bende molaya cikacam simdi
he bi onu yapmamisdik sende gelde beraber satakben tek basina beceremem sana yesil pasaport cikartak istedigin zaman geliverürsün
balliklarin pyskolocisini de bozcaksiniz pembislehande ben molaya cikiyorum artik liste tutmuyorsun herhalde :117:
bende sağlık ocağına gidecem canım şimdi vücütümde kabartılar çıktı
banamı alıntı yaptın
he bacım he adım suzi memnun oldum
vayanada yaşıyom
çok yaşlandım bacakalrım ağrıyo
yok bacım korkuyom hap yiyecekler die bunlar :26:
kaybolmuşişte ne bilim bacım
bir şey var bende iişe giremiyom bir türlü
banyosuzda gezmiom ama
aferin benim arakadaşıma bak hafızan maşallah
yok yavnerden çıkıyolar hepte beni buluyolar kim bunlar anlamıyom
oda indirimdeydin zerram ondan almisdimhaftasonu cok kacirdigimdan bugün kendimi sIkayim dedim zerram aksamda corba salata yemeyi planliyorum :26:
canim bi dene olur busefer insallah boyunu yazmamissin 160 yaptim :26: olursa bidahakine degistiririz
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wGW5U1f/weight.png bunu profile yapistir canim cizelge yazan yere
sert din zerramballim öbürleri cok kalorili dedi ballinin dedigi cavdarli toast dan almam lazim
yinede üzüldüm iki kardesin arasi acilmasina :26:
he ondan oturuyor balina üstümeay dur birsey anlatcam sabah asansöre bincem icerde dombis kiz vardin sonra ben girdim bitane daha dombis adam girecekdin asansör ötmeye basladi 320 kilo alan asansör kg gösterkesi gösterdi adam girdi cikti almadi asansör onu artik onlarin dombisliginden mi benimkindenmi bilemedim
yok bacim seni unuturmuyum hicseni unutsam kaynanani unutmam
gördünmü cerry yicekmissim :86:
hosgeldin canimne güzel basarmissin canim darisi bize sagol canim paylasdigin icin
diyette olsa cok yeme benimde agzim bos durmazdi ama artik alistimkızlarrrr cümleten herkese günaydınnn :) ayy bugün inşallah az kalorili bi gün olur :) bugün bozmamaya kararlıyım ama ilerleyen saatlerde nolucak bilmiyorum diyet bisküvilerim felan da bitmiş en iyisi gidip diyetlik bişeyler alıyım şu eti formun mısır patlaklarını çok seviyorum benim ağzım boş durmadğı için bari ondan alıyım atıştırıyımm
tarildim suzimtartildinmi :26: ben arti 1.400 gramm ciktim tatlimbende öyleyim canim cok unutkanlik var bendede
günaydin canim
öyle canim baya uzun amiinnanam sizinkide pek bi uzunmuş ballım...
rabbim kolaylık verir inşallah..
maşallah canım..
çok gayretlisin..
ben emzirdiğin için endişe ediyordum bi ara süt problemin vardı yanlış hatırlamıyorsam
ondada artık sıkıntı yok anladığım kadarıyla
ne güzel kısa sürede bitirecen kilo olayını korumaya geçicen..
ben 1.5 yıldır aynı yerdeyim
dikkat etmeyincede olmuyor haliyle
günaydın ballım
erkencisin..
bende yine klasik hf sonu artısındayım
neyse bu sefer fazla değil artılar
günaydın mervecim..
hf içi dikkat edersek toplarız canım
günaydın cadım
merak etme ballım senin hatırlamadıklarını bende hatırlamıyorum
günaydın canım..
sünneti ben geçen yıl yaptım sıkıntıyı attım darısı senin başına
iyi bu hafta rahat rahat yazarsın suzim..
GÜNAYDINLAR ....
GÜZEL BİR HAFTA CISSIZ BOL KALORİ VE YAĞ KAYIPLI BİR HAFTA OLSUN
batirdin her yeriiYedim canım az once molada abla simit almış çeyrek simit ve 1 adet form bisküvi yedim kötülüklerimden de arındım 500gram gitmiştir her halde şimdi form cayım sogusun onuda hüpleticem
Tartıl bakalım kaç cıkıcaksın en azından fazlaysa önlem al biran önce
Hatırlamamana da takılma bence uzun sure gelmeyenlerı hatırlamıyorsun sadece
bak pembeyı fırıncıyı sanatı unutuyonmu
İnşallah canım toparlamam lazım zaten gidecek bu kilolar baska yolu yok
Güzel dileklerin için teşekkürler aynısı senın ıcınde geçerli
Choose a Password/Pin:
bunu yazan yerın karsısına bı rakam gir şifre istiyo kafadan bı sayı yaz bende orda takılmıstım sonradan kesfettım
ay geldi bizim ici gecmis teze gelinBu sabah kalkasım yok iyi hissetmiom,kendimi yataklara gömesim var
bool boool mutfaga gittim canimkızlar haftasonunuz nasıl geçti neler yaptınız nerelere gittiniz?
suzim yogurdu bol yeben yapivereyim diycem ama baskasina yapmayi beceremiyorum ki :26: bi deneyelim istersen sen bana baslangic kilonu simdiki kilonu hedef kilonu yaz boyunu yaz beceremesem denemis oluruz en azindan :26:
pasta börek toast cips kracker ne ararsan var mervecimhe gözünü patlatalim sohbetin dimi arada sirada buluyorum dogru yolu :111: nerde indirim orda ben napalim dikkat etmemiz lazim bütceyede dimi kuzum
gecen yine foto yoladim faceden cepden foto yolamasi daha kolaybak seftali yiyorum diye handeye o nebicim seftali dedi seftalinin sekli degisikdin biz baska gezegenden geliyoruz
niye olmiyorki sizde anlamadim :26:
geleyimmi yanina
yok bugün beni kandiramiycak hain canavar :86: söyledim sacini basini yolacak merve dedim
hayirdir handem :26:
az önce baktim salata 59 cent e düsmüs hofer de sizin orda aldi diyorlar hemencik alalim bütün ahfta salata yiyelim :86:
yok zerramdur yazayim durum degerlendirmezi yap bakim bana
sabah: 2 dilim Eki Görüntüle 737252 üstüne sürme peyniri 2 dilim kasar peynir ve yarim salatalik :26:
simdi bi nektarin yicem
öglen: 10 tane cilek yagsiz yogurt ve 2 kasik yulaf ezmesi diye planlamisdim :26:
gecen sene klo vermistim ramazanandaabencede şikayete etsin canım ama kardeşişte teyzem annanemi düğşünüyor
kız sanatlı pasta yapacan çok yemeyecen
o balina yediğin pastadan oturuyordur
buda pasta yemiş
elti gününü atlattın yani bacım iyi yapmışsıun yesinler dopiç olsunlar
ay ben onu geçen soracaktım aklıma geldi nası tutucaz kilo alan varmı topikte ramazanda:26:
bide nası beslensem acaba ben hoca allahü ekber dio:26:
saldırıyorum
kızbenide unutacanmı böle işe başlayınca
evet canım işallah düzelir
kız orucu topiğemi tuturacan burda muhabbet edecekmiş
ay ne bu böle merve yurtta kalan öğrenciler gibi dl budak yokmu bacım sağında solunda 2 yaprak sokuştur ağzına yeşilik girsin
kız ne çok izinli oluyor o
sen çalışıyon o hep izinli
fazla mesai parası iste kinkongtan
korkuyomyakında benide hatırlamayacan die
sana noldu böle performans düşüklüğü görüyom bacım
olmuyor böle özet geçerdin sen eskiden
sus suziyi yoldan çıkartma o normal sebze yiyecek
anam buda kabul etmiş hemen
kız minik yiyom die a zyediğinimi sanıyon
süpersin masallahhmerhaba kizlar oncelikle herkese basarilar dilerim...
ben 90 kilodan 71 kilo ya 2 ay 10gunde indim toplamda 19 kilo gitti :)) 1.72 boyundayimm
hedefim 65-63 arasi cok az kaldi 6-7 kilo daha ve bitiyo cok sukur :))
48 bedenden 40 bedene indim ve inanilmaz birsey pantolonlarinin sana buyuk gelmesi yururken belinden dusmesi kadar guzel birsey yok :))
gecen sene kendime cok begendim bir spor ceket almistim fakat gelmiyorducok begendim icin baskasinin ustune gormek istemedim ve 90 kilo olmama ragmen aldim ve aylarca yillarca dolapta durdu (
diyete basladiktan sonra ilk kez gecen hafta denedim ve ustume inanilmaz oturduu mutluluktan havalara uctum diyebilirim :))
toplam 19 kilo gitti darisi sizlerin basina :)
ya ben +900hafızam iyidir
kızz millete derken başka topiklerlemi aldatıyosun bizi
+600 le başladım haftaya cumaya kadar ou veririm yine gelen giden 0 olur
bende sendenim
icine sey et sari olur hem kiz baliklarin ortamida renkleniray kociş kocaman bir akvaryum yaptı dün eve
motorunu çalıştırmış bugun içi temizlensin die
ay ordan su sesi geldikçe
tuvaletim gelio napsam bilemedim
hic müsait degilim kusura bakmayinhe bacım tipim de çekio beni
normal hayattada böle
nerde bi tartışma var nerde bi çirkef insan var hep beni bulur
banada burnu büyük derler alakası yok aslında
he bacım onlarıda sanatçı yapacaz
yaw ben bu iştir kaynananıdr derdinden iyice boşladım burayı listemiste hak getire
kayınpederimin vardı yeşil pasaportu bende çıkartsam bi tane:44:
bigün sende bi gün ballıda:44:
ballı deriz aç kapıyı biz gelecez
ben istesemde arayamam..keşke olsaydıda arasaydım..ben aramadım babamı aramıcamda
bende alabalık we çipura sewiyorum..benimde canim hamsi isiyooooo :84::84::84:
hiç bilgim yok canım..hiç siwilcem olmadıkızlaar benim özellikle yanak bölgesinde geçmeyen sivilce izleri varbunun için bişeyler arıyodum internetten sudocrem diye bişey buldum. pişik kremiymiş ama yanık, cilt lekeleri, egzamaya varana kadar herşeye iyi geldiğini yazmışlar tek bi kötü yorum bulamadım pek bi heveslendim resmini de koyayım kullandım iyi geldi diyeniniz var mı ki?
Eki Görüntüle 736933
napiyonuz bebisleryedim ictim geldim varya bu haftasonlari beni mahfetiyor hic kendimi iyi hissetmiyorum toser gibi sistim
yarin bi sok yapacam kendime
günaydin kizlar
is arkadasim izinli 1 haftabol bol sizlen sohbet edebülürüm ama bi kac isim var halledecem yani sira buralardayim
kızlarrrr cümleten herkese günaydınnn :) ayy bugün inşallah az kalorili bi gün olur :) bugün bozmamaya kararlıyım ama ilerleyen saatlerde nolucak bilmiyorum diyet bisküvilerim felan da bitmiş en iyisi gidip diyetlik bişeyler alıyım şu eti formun mısır patlaklarını çok seviyorum benim ağzım boş durmadğı için bari ondan alıyım atıştırıyımm
suzim bu şey kaç kalori weiçeriği ne??? bide bendede yulaf ezmesi war onu nasıl yicem bilmiyorum nasıl tatlandırcam saman gibi resmen..sabah: 2 dilim Eki Görüntüle 737252 üstüne sürme peyniri 2 dilim kasar peynir ve yarim salatalik :26:
simdi bi nektarin yicem
öglen: 10 tane cilek yagsiz yogurt ve 2 kasik yulaf ezmesi diye planlamisdim :26:
hoşgeldin canın..merhaba kizlar oncelikle herkese basarilar dilerim...
ben 90 kilodan 71 kilo ya 2 ay 10gunde indim toplamda 19 kilo gitti :)) 1.72 boyundayimm
hedefim 65-63 arasi cok az kaldi 6-7 kilo daha ve bitiyo cok sukur :))
48 bedenden 40 bedene indim ve inanilmaz birsey pantolonlarinin sana buyuk gelmesi yururken belinden dusmesi kadar guzel birsey yok :))
gecen sene kendime cok begendim bir spor ceket almistim fakat gelmiyorducok begendim icin baskasinin ustune gormek istemedim ve 90 kilo olmama ragmen aldim ve aylarca yillarca dolapta durdu (
diyete basladiktan sonra ilk kez gecen hafta denedim ve ustume inanilmaz oturduu mutluluktan havalara uctum diyebilirim :))
toplam 19 kilo gitti darisi sizlerin basina :)
ay kociş kocaman bir akvaryum yaptı dün eve
motorunu çalıştırmış bugun içi temizlensin die
ay ordan su sesi geldikçe
tuvaletim gelio napsam bilemedim
var kiz hemde boy aynasivayana asansörlerinde ayna yok heral bakıp kendine gülseymilş o kız herkesin kilosuyla dalga geçilirmi
onlari sanatci yapmana gerek yok onlar kendiliginden olurlarhe bacım tipim de çekio beni
normal hayattada böle
nerde bi tartışma var nerde bi çirkef insan var hep beni bulur
banada burnu büyük derler alakası yok aslında
he bacım onlarıda sanatçı yapacaz
yaw ben bu iştir kaynananıdr derdinden iyice boşladım burayı listemiste hak getire
kayınpederimin vardı yeşil pasaportu bende çıkartsam bi tane:44:
bigün sende bi gün ballıda:44:
ballı deriz aç kapıyı biz gelecez
niyeki sicaktanmi :26: git de gel bakim gecmis olsunbende sağlık ocağına gidecem canım şimdi vücütümde kabartılar çıktı
vayanali suzi olsun handede nolcak sankimcanım yanlış olmuş yaaa yazrkn karştrmışımm acemiyim ya ondan kusura bakma ttlım bn bu çizelge işini beceremedm de suziye alıntılıcktım :):)
tamam canim kolay gelsin cok yemetamam canım benmm gelnce bi daha deneym bari şimdi dışarı çıkıyorummm öüyorm kocaman
niye tarildin banamiyine cene yine cene
diyette olsa cok yeme benimde agzim bos durmazdi ama artik alistim
sende alismaya bak
tarildim suzimoldum 70.2 +900
bugün cok pis cezaliyim :117:
öyle canim baya uzun amiinn
ay ben +900 olmusuzm zeram
neyse bugün inek gibi ot yicem
batirdin her yerii
+ 900
ay geldi bizim ici gecmis teze gelin
bool boool mutfaga gittim canim
suzim yogurdu bol ye
gecen sene klo vermistim ramazanandaa
ay bu senenede veririm insallahhh
süpersin masallahh
ya ben +900
ama cezaliyim bugün
icine sey et sari olur hem kiz baliklarin ortamida renklenir
hic müsait degilim kusura bakmayin
cocuk yapiyoz diyom isimiz gücümüz var diyom
yinemi gidiyon
ben istesemde arayamam..keşke olsaydıda arasaydım..
bende alabalık we çipura sewiyorum..
hiç bilgim yok canım..hiç siwilcem olmadı
yap bence bi şok yoksa ben yapcam sana bi şok suzimm
şükür 3 gündür boğazımı tutuyorum biraz hafifledim gibi..atıştırmalarmış meğer şiş tutan beni..
suzim bu şey kaç kalori weiçeriği ne??? bide bendede yulaf ezmesi war onu nasıl yicem bilmiyorum nasıl tatlandırcam saman gibi resmen..
hoşgeldin canın..
benimde wardı akwaryumumkaynanaya emaanet etmiştim ewlendiğimizde tatile gitmiştik 1 ay..bakmamış ne yem wermiş ne kontrol etmiş ewe girip heryeri dağıtmış kıyafetlerimi falan atmış yere ütü masasının üstünden..ama balıklarıma bakmadığı için ölmüşler..gelince çok ağladım 3 yıllık balıklarım wardı..burda cinsi yoktu istanbuldan getirtmiştim..akwaryumda filitre hepsi kokmuş sinirden kırdım hepsini çöpe attım..çocuklar az büyüsün tekrar daha büyük yaptırcam..
bi kerede beni al albeni yi almadünkü menüm
sabah:salatalık peynir 1 kase çorba
öğle:1 kase yoğurt ızgara tawuk göğsü
akşam:ızgara balık
9da awm ye gittik arkadaşlar eşim falan iskender yediler..banada ısrar etti arkadaşım ama yemicem dedim.orada 2 top karadutlu dondurma yedim..sonra çıktık dışarılarda dolaşmaya gece 2 ye kadar..oradada külahta maraş yedim sadece..ewe geldim çok açtım yarım albeni yedim yattım okadar..dondurma we albeni kalorili ama açlıktan uyuyamadım..ewde 10 paket kare çikolata 4 5 tane albeni war we yemicem......
böyle güzel canim aksama al beni yemebugünkkü menüm
sabaheynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
öğle:tawuk ızgara yoğurt
akşama:mantar sote yapcam we yanınada yoğurt..
bilmiom kikız aman bu aile hekimliği işleri karışık gene alamaışlar buraya kaydımı offgeçmiş olsun kızz sıcaktan isilikmi döküyon yoksam:44:
canım yanlış olmuş yaaa yazrkn karştrmışımm acemiyim ya ondan kusura bakma ttlım bn bu çizelge işini beceremedm de suziye alıntılıcktım :):)
yok bacım pembe hoş duruyor balıklarda üretime geçecez ondan pembeyine cene yine cene
diyette olsa cok yeme benimde agzim bos durmazdi ama artik alistim
sende alismaya bak
tarildim suzimoldum 70.2 +900
bugün cok pis cezaliyim :117:
öyle canim baya uzun amiinn
ay ben +900 olmusuzm zeram
neyse bugün inek gibi ot yicem
batirdin her yerii
+ 900
ay geldi bizim ici gecmis teze gelin
bool boool mutfaga gittim canim
suzim yogurdu bol ye
gecen sene klo vermistim ramazanandaa
ay bu senenede veririm insallahhh
süpersin masallahh
ya ben +900
ama cezaliyim bugün
icine sey et sari olur hem kiz baliklarin ortamida renklenir
hic müsait degilim kusura bakmayin
cocuk yapiyoz diyom isimiz gücümüz var diyom
ay onadamı zararı dokunduben istesemde arayamam..keşke olsaydıda arasaydım..
bende alabalık we çipura sewiyorum..
hiç bilgim yok canım..hiç siwilcem olmadı
yap bence bi şok yoksa ben yapcam sana bi şok suzimm
şükür 3 gündür boğazımı tutuyorum biraz hafifledim gibi..atıştırmalarmış meğer şiş tutan beni..
suzim bu şey kaç kalori weiçeriği ne??? bide bendede yulaf ezmesi war onu nasıl yicem bilmiyorum nasıl tatlandırcam saman gibi resmen..
hoşgeldin canın..
benimde wardı akwaryumumkaynanaya emaanet etmiştim ewlendiğimizde tatile gitmiştik 1 ay..bakmamış ne yem wermiş ne kontrol etmiş ewe girip heryeri dağıtmış kıyafetlerimi falan atmış yere ütü masasının üstünden..ama balıklarıma bakmadığı için ölmüşler..gelince çok ağladım 3 yıllık balıklarım wardı..burda cinsi yoktu istanbuldan getirtmiştim..akwaryumda filitre hepsi kokmuş sinirden kırdım hepsini çöpe attım..çocuklar az büyüsün tekrar daha büyük yaptırcam..
dünkü menüm
sabah:salatalık peynir 1 kase çorba
öğle:1 kase yoğurt ızgara tawuk göğsü
akşam:ızgara balık
9da awm ye gittik arkadaşlar eşim falan iskender yediler..banada ısrar etti arkadaşım ama yemicem dedim.orada 2 top karadutlu dondurma yedim..sonra çıktık dışarılarda dolaşmaya gece 2 ye kadar..oradada külahta maraş yedim sadece..ewe geldim çok açtım yarım albeni yedim yattım okadar..dondurma we albeni kalorili ama açlıktan uyuyamadım..ewde 10 paket kare çikolata 4 5 tane albeni war we yemicem......
o zman diyeydin o dopiçe yemişin yemişim wcye uğramamışın burdan çıkıyosun doğru wc ye gidiyosunvar kiz hemde boy aynasiyukari asagiya cikarken ben hep bakiyom ayna tikim var heryerde ayna olmasi lazim bana :86:gecen hafta iki tane ayna aldim isyerine de :115:
onlari sanatci yapmana gerek yok onlar kendiliginden olurlarbenim bi baligim vardin öbür baliklarin kuruklarini yiyordun vahsi sen nebicim baliksin öyle fantasimi olabülür bende pusuya yattim baktim hangisi yiyor benim baliklari diye yakaladim isirirken tuvaletten kanalisyasyona gönderdim orda katilik yapsin diye
he bana gel burdan agri gidek
niyeki sicaktanmi :26: git de gel bakim gecmis olsun
vayanali suzi olsun handede nolcak sankim
tamam canim kolay gelsin cok yeme
niye tarildin banamiben dedim onlara cok konusmayin balli gelir diye ama beni dinleyen kim hadi ya sende mi okadar arti ciktin dün ne yedin
yinemi gidiyon
kiyma bana dikkat ettim ölüyom bugün aclikdan migdem fil migdesi gibi olmus yesemde doymuyom
onun 1 tanesi 50 kalori canim icindekinler :44: bilmiyom ki cavdarli diye biliyom :26: yulaf ezmesi aslinda cok tok tutuyor ama dedigin gibi saman gibi ben tatlandiricinin sivisini aldimondan bi damla damlatiyom
kiyma bana dikkat ettim ölüyom bugün aclikdan migdem fil migdesi gibi olmus yesemde doymuyom
onun 1 tanesi 50 kalori canim icindekinler :44: bilmiyom ki cavdarli diye biliyom :26: yulaf ezmesi aslinda cok tok tutuyor ama dedigin gibi saman gibi ben tatlandiricinin sivisini aldimondan bi damla damlatiyom
oh benide ye
o zman diyeydin o dopiçe yemişin yemişim wcye uğramamışın burdan çıkıyosun doğru wc ye gidiyosun
seni allah kahretmesin kız totoşunuzu ısıracak ya o balık ay ne güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?