büskivi nerde canimkızlar o büskivi resimlerini nasıl koyuyorsunuz ben bir türlü yapamadım
of dengelemeye dengeliycemde canim okadar cok sey istiyorki
şimdiden afiyet olsun canım
anladım canım afiyet olsun o zaman ama diyet bizküvi diye cok yeme yarım paket öneriliyor aralarda onlar :26::26:
İyi yemişsin suzim ama bugün dengeliceksin zaten
Gidip meradan otlıcak halim yokya kız nerden bulayım iş yerinde otu ben
Tebrikler güzel kilo vermişsin
bende cok sevınıyorum pantolanlar totosumun altından sarkınca kötü görünüyo ama kılo verdiğinin en güzel ispatı oluyo,
hele giyemediğin kıyafete girmek paha biçilemezzz
Geçen hafta bendeydi bu hafta da sanamı geldi kabartılar benimde kasınmıyodu kızarıktı sadece
bende +900 aynı yemişiz hafta sonu
bilmem cöpe atmaya da kiyamadimSenin kaynana sana eziyet etmekten baska bi işe yaramıyo ben anladım onu
Hayır demen çok iyi canım sözünü tutuyorsun aferim
ama gece o albenı yerıne bı meyve ataydın azına yada salatalık domates daha iyiydi be kuzum albeni bağımlısı oldun resmen
al benide yemessen tam super olacak
Kız tuvalete atmak nerden geldi aklına
Aha benım kocişte aynısını diyo
benim kayınvalidede eltimde de bende de girmez kendi evine cıkar tuvaleete pırtını duycaz dıye utanıyo sanrım
sonra gülmiyceniz ne malum hakkli kadinSenin kaynana sana eziyet etmekten baska bi işe yaramıyo ben anladım onu
ama gece o albenı yerıne bı meyve ataydın azına yada salatalık domates daha iyiydi be kuzum albeni bağımlısı oldun resmen
al benide yemessen tam super olacak
Kız tuvalete atmak nerden geldi aklına
Aha benım kocişte aynısını diyo
benim kayınvalidede eltimde de bende de girmez kendi evine cıkar tuvaleete pırtını duycaz dıye utanıyo sanrım
Eki Görüntüle 737497 .........deneme 123
oldu.................
büskivi nerde canimhani nerde :86:
of dengelemeye dengeliycemde canim okadar cok sey istiyorki:18: varya benim isarkadasi okada gicik ki sabah dedim nerdeyse 2 kilo almissim diye sonra o kitirdak ekmeyimi hazirliyordum ye sen ye az cikmissin tartida dedi
iki oda ileride oturuyor kendisi gitmis molada bi kendine bi bana elmali kek türü birsey almisbence o benim kilo vermemi istemiyor verirsem cekemiyor bende tesekkür ettim aldim ama diger odada oldugu icin yedim saniyor buzdolabina koydum yarin kahvaltida yiyeyim diye almazsamda küsecek kendi yiyo yiyo yanina yiyen birisini ariyor sonra bence aksam yemiyor ama ben cozuttumu devami geliyor napcam ben bunlan bilmiyorum bana destek yerine köstek oluyor
bilmem cöpe atmaya da kiyamadimsonradan dedim en iyisi wc ye atayim iyi niyetli katilim ben öldürürken bile baligi düsündüm belki ölmezde suyunda yüzer diye :86:
bardagin arkasindaki de feci dobic onun gibide olmak istemem
hayda su alamiyon wcye gidemiyom kov gitsinler
istebizim tanidigin bi oglu var gözleri fazla görmüyor ozamanlar bekarim anasi dediki oglum metroylan gelmis duraga gidip alabilirmisin bende tabii dedim nevar gittim aldim aksam olunca secemiyor girdim koluna oglan 19 ben 20 falandim herhalde neyse bi tanidik görmüs aysenin kizi oglani takmis koluna geziyor diye laf cikartmislar saatini zamaniyla birlikde anemde herseyden haberdar laf cikartan kadini aradi insan dedi önce beni arar böyle böyle senin kizi gördüm der dedi bende durumu aciklardim dedi utanmiyormusunuz dedi yani
yazik sana canim ya bi rahatcana wcye gidemiyon
az kaldi kovmamaen kotusu dillerinide anlamiyorum kendileri konusuyo kendileri dinliyo
Eki Görüntüle 737501 size ilham vermesi için bu resmi koydum kızlar yazdıklarınızı okudum ara ara niyeyler bozulacak gibi olmuş o yüzden bu resmi koydum bu resme bakın ve iyice fit olduğunuzu hayal edin herşeyin yolunda gitsin inşallah
yok desende anlamiyor napcaz
Oda benim abla gibi desene bende ablanın getırdıklerını yesem şimdiye 80e cıkmıstım cogunu gerı cevırıyorum
eger al sonra yersın derse kocişe götürüyorum o benı yıyom sanıyo
İyi yürekli katil nasıl yüzsün kokudan gitmiştir basta zaten katil balık
en iyisi canim bosver konussunlar burdada inssat var isyerinde adamlar birbirilerine sayiyorlaraz kaldi kovmamaen kotusu dillerinide anlamiyorum kendileri konusuyo kendileri dinliyo
çikocu müzo oldum ben beaaasenin aklin fikrin ciko da :111: ver cocuklara müzücüm yapma etme eyleme yeme
spiral war canım..kızımda spiral olduğu halde olduda ondan korkuyorum..eşim sewmez asla baloncuklarıkiz anam sanat yapiyonuz yapiyonuz sonrada korkuyom diyonuz ballon kulanmiyonuzmu
inşallah canım....sen çok iradelisin keşke senin gibiirademe sahip çıksam bende..canim dugunu dusun yokmus gibi davran cikolari
yoksa dolabin ust cekmecesinde ulkerin gofretlerinden aldinin lidl kauflandin cikolatalarindan milkanin cikolarindan var
ve trden gelirken halley almistik cogunu yolda goturdum ama 3tanesi kaldi kimsede yemiyo en cokta ondan yemek istiyorum ama yemiyorum bir aydir
sabret kilolari verince yiycez tabiki ama sonraaa
öyle canım niyeti belli..arkadaş 71 kilo olmuş..iskenderi bitirdisalatasını yedi naktı kocasının salatası duruyor ayy bu kalmasın dedi..kocasıda bakıyor tuhaf tuhaf müzeyyen yemiyor sen buda kalmasın diyorsun sen çöplüksünya onuda ye diyor..:)Senin kaynana sana eziyet etmekten baska bi işe yaramıyo ben anladım onu
benim onun gibi olmam imkansız buı bacaklar incelmez bu göbek gitmez..baksana tay gibi kadın ben midilliEki Görüntüle 737501 size ilham vermesi için bu resmi koydum kızlar yazdıklarınızı okudum ara ara niyeyler bozulacak gibi olmuş o yüzden bu resmi koydum bu resme bakın ve iyice fit olduğunuzu hayal edin herşeyin yolunda gitsin inşallah
Slm kızlar,
Ben geldim, keyifler yerindedir umarım, işler yoğun, raporlar falan çıkarıyoruz, o yüzden geçm,i yapamadım, kusura kalmayın.
Betülcüm eline sağlık liste için, kilo veren herkese de tebrikler.
Sanırım yine kaçamaklar yapılmış her hafta olduğu gibi, aman diyeyim dikkat edelim kızlar, hafta içi bari kaçamak yapmayalım da, artı çıkmayalım.
Kendinize iyi bakın şekerler
hayal gibi geliyor bana :)
ya ben +900
ama cezaliyim bugün
sıkıntıdan stresten oldu ben biliyombilmiom kikız aman bu aile hekimliği işleri karışık gene alamaışlar buraya kaydımı off
dokturda benimisafir olarak baktı
ama uzaktan baktı iniroldum
bi sprey yazdı tanelere
mantar olabülür dedid
balayındamı bulaştı diyor havlumu kullandın otelde diyor
cıık dedim
buldum epilasyondan bulaşmıştır
dedimben temiz insanım öle herşeyle uğraşmam evde kendi şeyedrim
öle böle derken yolladı beni
inanmadım ama musmul gidecem bi cildiyeye
ben srtestendir diyorum çünkü sson 2 haftada her yerimde çıktı
sigara yanığı gibi kaşınmıyorda öle leke işte kuruyup kalıyor
ne vardı yardım edeydin kadına elinemi yapışırdı:26::26:ay dedimya herşey beni buluyo die
doktura gittim doğulu bir kadın sıra bekliyor
bana dediki sen tanıdık gelion nerde oturuyon
dedimki gri apartmanlarda oturuyomilerdeki
aaa dedi şu ilerdekimi
yojk dedim orda eltim oturuyor
ay ne iyi dedi çıkma bekle sana bişey diyecem dedi
bende bekliom dedim heralde bu benim eltimin temizlikçisi beni tanıdı eltimi çekiştirecek bana
ay ben ne safım sinir oluyom bazen kendime
neyse kadın çıktı dokturdan çekti beni kenara
bende bekliyom ağzım açık eltin senin hakkında bunu şunu dedi die
kadın başladı anlatmaya
kocası bunu aldatıryormuş
kocasının sevgilisi sürekli adres değiştiriyormuş adamın karısından kaçmak için
bu kadında adamın sevgilisini geçen o gri apartmandan çıkarken görmüş
kapıcıya sormuş adam içeri sokmamış
bana diyorki eltine söylede beniiçeri soksun
dedim ben onaln konuşmuyom
adı ne dedi bilmiom unuttum uzun süredir görüşmüyoz dedim
neyse ölelikle kadın gitti
ay ama ne güldüm
hep beni buluyorlar tipim çekiyor işte
5 duble votka fondiple bak aynaya daha güzel görürsün kendini:86:http://www.itusozluk.com/image/cirkin-kadin-yoktur-az-votka-vardir_64543.jpg bende bardaktaki kadın gibi görünmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?