70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar o büskivi resimlerini nasıl koyuyorsunuz ben bir türlü yapamadım
büskivi nerde canim hani nerde :86:
of dengelemeye dengeliycemde canim okadar cok sey istiyorki :18: varya benim isarkadasi okada gicik ki sabah dedim nerdeyse 2 kilo almissim diye sonra o kitirdak ekmeyimi hazirliyordum ye sen ye az cikmissin tartida dedi
iki oda ileride oturuyor kendisi gitmis molada bi kendine bi bana elmali kek türü birsey almis bence o benim kilo vermemi istemiyor verirsem cekemiyor bende tesekkür ettim aldim ama diger odada oldugu icin yedim saniyor buzdolabina koydum yarin kahvaltida yiyeyim diye almazsamda küsecek kendi yiyo yiyo yanina yiyen birisini ariyor sonra bence aksam yemiyor ama ben cozuttumu devami geliyor napcam ben bunlan bilmiyorum bana destek yerine köstek oluyor
bilmem cöpe atmaya da kiyamadim sonradan dedim en iyisi wc ye atayim iyi niyetli katilim ben öldürürken bile baligi düsündüm belki ölmezde suyunda yüzer diye :86:

sonra gülmiyceniz ne malum hakkli kadin

oldu.................

Oda benim abla gibi desene bende ablanın getırdıklerını yesem şimdiye 80e cıkmıstım cogunu gerı cevırıyorum
eger al sonra yersın derse kocişe götürüyorum o benı yıyom sanıyo

İyi yürekli katil nasıl yüzsün kokudan gitmiştir basta zaten katil balık

az kaldi kovmama en kotusu dillerinide anlamiyorum kendileri konusuyo kendileri dinliyo

size ilham vermesi için bu resmi koydum kızlar yazdıklarınızı okudum ara ara niyeyler bozulacak gibi olmuş o yüzden bu resmi koydum bu resme bakın ve iyice fit olduğunuzu hayal edin herşeyin yolunda gitsin inşallah

yok desende anlamiyor napcaz sabah kahvalti ya elmali turta var yarin ama kahvaltida yersem problem olmaz dimi mervecim :26: birde benim huyum atamiyorum hic birseyi öyle yetistirilmisim günah diye atamiyorum :26:benim oglan falan yese oda herseye burun kiviriyor babasi yapili
ama hemen suya bastim kanalisyasyona gitsin diye
az kaldi kovmama en kotusu dillerinide anlamiyorum kendileri konusuyo kendileri dinliyo
en iyisi canim bosver konussunlar burdada inssat var isyerinde adamlar birbirilerine sayiyorlar bugünde türk isciler var insaatda türkce bagiriyorlar

kizlar ya sicakdanmi ne migdem bulaniyor ben yavas yavas kacim saatim doldu oglani kresden alim

Slm kızlar,
Ben geldim, keyifler yerindedir umarım, işler yoğun, raporlar falan çıkarıyoruz, o yüzden geçm,i yapamadım, kusura kalmayın.
Betülcüm eline sağlık liste için, kilo veren herkese de tebrikler.
Sanırım yine kaçamaklar yapılmış her hafta olduğu gibi, aman diyeyim dikkat edelim kızlar, hafta içi bari kaçamak yapmayalım da, artı çıkmayalım.
Kendinize iyi bakın şekerler

senin aklin fikrin ciko da :111: ver cocuklara müzücüm yapma etme eyleme yeme
çikocu müzo oldum ben beaaa
kiz anam sanat yapiyonuz yapiyonuz sonrada korkuyom diyonuz ballon kulanmiyonuzmu
spiral war canım..kızımda spiral olduğu halde olduda ondan korkuyorum..eşim sewmez asla baloncukları
inşallah canım....sen çok iradelisin keşke senin gibiirademe sahip çıksam bende..
öyle canım niyeti belli..arkadaş 71 kilo olmuş..iskenderi bitirdisalatasını yedi naktı kocasının salatası duruyor ayy bu kalmasın dedi..kocasıda bakıyor tuhaf tuhaf müzeyyen yemiyor sen buda kalmasın diyorsun sen çöplüksünya onuda ye diyor..:)

benim onun gibi olmam imkansız buı bacaklar incelmez bu göbek gitmez..baksana tay gibi kadın ben midilli

ben çıkayım kociş gelir şimdi sen daha oturuyormusun der kawga ederiz..çıkayım sonra gelirim

hoşgeldin sefalar getirdin canım..ben aldım geçen hafta her hafta olduğu gibi sen iyi canım..

ya ben +900
ama cezaliyim bugün

kilo alma yarışması olsa senlen ben başı çekeriz tabi bide suzi
sıkıntıdan stresten oldu ben biliyom
sıkılıyom diye diye patır patır patladın en sonunda
:94::94:
ne vardı yardım edeydin kadına elinemi yapışırdı:26::26:
eltinin ziline basıp saklanırdın kadıncağızda içeri dalıverirdi
aldatılan ezilen kadınlara çok üzülüyorum ben
5 duble votka fondiple bak aynaya daha güzel görürsün kendini:86:

bak suzim döwecem seni..bakcoştum 3 gündürgüzelcediyet yapıyprum ama 4 tane gofret yedim..off yapmamalıyım..bu durumda akşamyemeğimi yememeliyim offff...napcam ben böyle yoldan çıkmaya başladım yine..sabret müzeyyen cumaya 63den aşağı inmelisinnnnnn..yaparsın sennnn biliyorsun yapabileceğiinii...kızlar ama ben zayıfladıkça sarkıyorum o nolcak gitmiyoryan karın falan offff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…