- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
ay catlak dur bende müzicigme bi müzik patlatayim
öylede nispet olmazki seni gidi hain yarbeni al beni al onu alma bana ne bana ne bana ne beni al beni al onu alma
adama acidim ama yazik cikti cikti girdi asansöre sanki cikip girince kilo kaybedecek
ya ne gülüyonkuyruksuz geziyorlardin balikciklar katil oldum katil balik yüzünden kiz kaan dogmadan atmisdim ben o balligi simdiye türkiyeye varmisdir coktan
yine cene yine cene
diyette olsa cok yeme benimde agzim bos durmazdi ama artik alistim
sende alismaya bak
tarildim suzimoldum 70.2 +900
bugün cok pis cezaliyim :117:
öyle canim baya uzun amiinn
ay ben +900 olmusuzm zeram
neyse bugün inek gibi ot yicem
batirdin her yerii
+ 900
ay geldi bizim ici gecmis teze gelin
bool boool mutfaga gittim canim
suzim yogurdu bol ye
gecen sene klo vermistim ramazanandaa
ay bu senenede veririm insallahhh
süpersin masallahh
ya ben +900
ama cezaliyim bugün
icine sey et sari olur hem kiz baliklarin ortamida renklenir
hic müsait degilim kusura bakmayin
cocuk yapiyoz diyom isimiz gücümüz var diyom
sen git bi ciltciye belki alerjidir bendende sonradan cikti alerjibilmiom kikız aman bu aile hekimliği işleri karışık gene alamaışlar buraya kaydımı off
dokturda benimisafir olarak baktı
ama uzaktan baktı iniroldum
bi sprey yazdı tanelere
mantar olabülür dedid
balayındamı bulaştı diyor havlumu kullandın otelde diyor
cıık dedim
buldum epilasyondan bulaşmıştır
dedimben temiz insanım öle herşeyle uğraşmam evde kendi şeyedrim
öle böle derken yolladı beni
inanmadım ama musmul gidecem bi cildiyeye
ben srtestendir diyorum çünkü sson 2 haftada her yerimde çıktı
sigara yanığı gibi kaşınmıyorda öle leke işte kuruyup kalıyor
yok bacım pembe hoş duruyor balıklarda üretime geçecez ondan pembe
kız ne diyecem sizede yolluyayımbi tane pembe lamba faydası olur
ay onadamı zararı dokundu
yolaydın kız ne bu kaynanalardan çektiğimiz baksa 2 balığa olmuyacaktı sanki
oh benide ye
yeme kuzum sende cikoyubende gidip yicek oluyorum çikolatalardan ama bi anda aklıma düğün geliyor wazgeçiyorum..çok değil 1 ay sabretmem gerek..1 ay sabredemem bende en azından 2 hafta sabredeyim..sen ondan kaç tane yiyorsun peki suzim..ben nerden bulcam tatlandırıcıyı yaa...ewden çıkamıyorum ki!başka nasıl yicem ki!onu acep:44::44:
gel benlen bulak dememis iyikiay dedimya herşey beni buluyo die
doktura gittim doğulu bir kadın sıra bekliyor
bana dediki sen tanıdık gelion nerde oturuyon
dedimki gri apartmanlarda oturuyomilerdeki
aaa dedi şu ilerdekimi
yojk dedim orda eltim oturuyor
ay ne iyi dedi çıkma bekle sana bişey diyecem dedi
bende bekliom dedim heralde bu benim eltimin temizlikçisi beni tanıdı eltimi çekiştirecek bana
ay ben ne safım sinir oluyom bazen kendime
neyse kadın çıktı dokturdan çekti beni kenara
bende bekliyom ağzım açık eltin senin hakkında bunu şunu dedi die
kadın başladı anlatmaya
kocası bunu aldatıryormuş
kocasının sevgilisi sürekli adres değiştiriyormuş adamın karısından kaçmak için
bu kadında adamın sevgilisini geçen o gri apartmandan çıkarken görmüş
kapıcıya sormuş adam içeri sokmamış
bana diyorki eltine söylede beniiçeri soksun
dedim ben onaln konuşmuyom
adı ne dedi bilmiom unuttum uzun süredir görüşmüyoz dedim
neyse ölelikle kadın gitti
ay ama ne güldüm
hep beni buluyorlar tipim çekiyor işte
bi bak bakimkız dur gibim bakimbizim klozetten sizin balık çıkacakmı
sen git bi ciltciye belki alerjidir bendende sonradan cikti alerji
yeme kuzum sende cikoyucikosuz hayat oh ne rahat 2 tane canim sabahlari ekmek yerine üzerine sürme peynir sürüyom :26: yaninada salatalik domates ne bulursam burda marketlerde var kocisine söylesen :26: yada meyveylen ye mesela cilek 2 kasik yulaf ezmesi yogurt
gel benlen bulak dememis iyikisen iyi dedektivcilik yapartin aslinda
bi bak bakimsimdi 6-7 yasinda olmazi lazim ablasi
bi kerede beni al albeni yi almakiz senin yüzünden türk marketi bulcam albeni yiycem ama bikeresinde tadina baktim herhalde ciko bana göre degil cikolata yemesemde olur ama dondurmaya bayilirim :131:
böyle güzel canim aksama al beni yeme
handem senin ne rahatsızlığın şimdi tam olarak..de bakem..kız az önce geldi demez mi?öldümbalık beni öldürdü..ne yapsam çok güzel olmuş der yer yer yer..midesinin 4 katı yer sabahta öldim der..biz niye ölmedik..nefis oldu..yemeyiwersin töbe ya bide ona sinir oluyorum bende suratına dedim bundan sonra dahada yapmama dedim..kkız suzim yarın öğle yemeğim sende akşam yemeğim olursunuz..bilmiom kikız aman bu aile hekimliği işleri karışık gene alamaışlar buraya kaydımı off
dokturda benimisafir olarak baktı
ama uzaktan baktı iniroldum
bi sprey yazdı tanelere
mantar olabülür dedid
balayındamı bulaştı diyor havlumu kullandın otelde diyor
cıık dedim
buldum epilasyondan bulaşmıştır
dedimben temiz insanım öle herşeyle uğraşmam evde kendi şeyedrim
öle böle derken yolladı beni
inanmadım ama musmul gidecem bi cildiyeye
ben srtestendir diyorum çünkü sson 2 haftada her yerimde çıktı
sigara yanığı gibi kaşınmıyorda öle leke işte kuruyup kalıyor
ay onadamı zararı dokundu
yolaydın kız ne bu kaynanalardan çektiğimiz baksa 2 balığa olmuyacaktı sanki
oh benide ye
hahahahay dedimya herşey beni buluyo die
aaa dedi şu ilerdekimi
bende bekliom dedim heralde bu benim eltimin temizlikçisi beni tanıdı eltimi çekiştirecek bana
kadın başladı anlatmaya
ay ama ne güldüm
yeme kuzum sende cikoyucikosuz hayat oh ne rahat 2 tane canim sabahlari ekmek yerine üzerine sürme peynir sürüyom :26: yaninada salatalik domates ne bulursam burda marketlerde var kocisine söylesen :26: yada meyveylen ye mesela cilek 2 kasik yulaf ezmesi yogurt
dogru söylüyoballi esim diyoki siz ot yiyince zayifliyosunuzda inekler niye Kilo aliyo onlarinda zayiflamasi lazim degilmi
ye affiyet olsun katil balikdin zaten obulursam tavaya koyar kızartırım
ay evet nerden bulşuyorlar beni saf duruyom karşıdan ben ondan
ben gittim kızlar ev oturmasına gidecem arkadaşa görüşürüz
senin aklin fikrin ciko da :111: ver cocuklara müzücüm yapma etme eyleme yemeayıp ettin suzim yarın da seni yiyem.. canım bende normalde çikolata yicek olsam albeni yemem.başka çikolatalara yönelirim.ama albeniyide sewiyorum..ama diyete başlayınca herşey bana mükemmel ötesi geliyor.. ikindin bahçeye inip o albenileri çocuklara wercem..normal çikoları yemiyorum onları kahweyle yiyoru z eşimle..ufak 2 tane..günlük mutlaka kahweyle 2 tane yerim..
handem senin ne rahatsızlığın şimdi tam olarak..de bakem..kız az önce geldi demez mi?öldümbalık beni öldürdü..ne yapsam çok güzel olmuş der yer yer yer..midesinin 4 katı yer sabahta öldim der..biz niye ölmedik..nefis oldu..yemeyiwersin töbe ya bide ona sinir oluyorum bende suratına dedim bundan sonra dahada yapmama dedim..kkız suzim yarın öğle yemeğim sende akşam yemeğim olursunuz..kawga etmeyin sakın ha tmm ikinizide yicem..hahayyyytttt
hahahahne maceralı kadınsın handem ya..anacım kız bu senide takip etmesin içine korku salayım azcık 2 ay kadar oldu bende annemlerde kalıyorudm pazara çıktım kadının biri kızım dedi efendim dedim..sen doğulumusun dedi..sizce doğuluya benziyormuyum dedim..beyaz tenlisinya ondan sordum dei..töbe ya antalyada yani herkes doğulu ozaman beyaz tenlininde doğulu olduğu fikrine waran birisinide gördüm..bende buralıyım ben dedim..kadın pazardan gidinceye kadar bana baktı döndüm teyze hala inanmadın mı:?dedim..bişey demedi bende gittim
http://www.itusozluk.com/image/cirkin-kadin-yoktur-az-votka-vardir_64543.jpg bende bardaktaki kadın gibi görünmek istiyorum
ara olarak da yiyebilirsin canim az kat :26: kuslara da verirebilirsin tabii sevinsinlerburda marketlerde warmıdır ki!hiç görmedim ben..yok ya suzim ben öğle yoğurt çilek falan yapamıyorum yiyemiyorum..ben bu yulafı kuşlara bari wereyim..çikosuz hayat olur mu? suzim ya..
kiz anam sanat yapiyonuz yapiyonuz sonrada korkuyom diyonuz ballon kulanmiyonuzmubenim bugün regl olmam lazımdı..hatta dün akşamdan olmam lazımdı..hiç bi belirtide yokk...strese girdim hemencecik yaaa...
iste bazen insanin bosluguna geliyor ne bilcen adamin sapik ruhlu oldugunubenimde basima bu gittigimde bi olay geldi saka gibi ama oglumu anneme biraktim kizimla disaridaydik
adamin biri yoldan gecerken kizim icin yasi kac dedi bende 2olucak dedim sonra peki annesiz dururmu dedi Durmaz dedim
ama bende saf saf cevap veriyorum o sordukca sonra devam etti kizi varmis esinden ayrilmis kiz daha hic annesinden ayri kalmamis 15gunlugune memleketine goturcekmis kalirmi diye bana soruyo ben nebileyim dedim bitaraftan yuruyorum ama yok Adamhala devam ediyo konusmaya en son sozu biyerlerde oturup konusabilirmiymis
dedim hayir benim vaktim yok ne konusucam senle
daldim kuyumcuya pesimi biraksin diye
sonra kasaba ugramam lazimdi gittim kasaba Kasap ters yonde bide baktim Adam kasabin onunde geziyo korktumda feci hemen kostur kostur eve gittim eve geldim anneme anlatiyorum olayi nasil kizdi normalde deliligin tutar simdi niye tutmadi diyo
gecen annemede ben sinir oldumkizlar adamlar gitmediki wcye gideyim birazdan patliycam ya
bende gidip yicek oluyorum çikolatalardan ama bi anda aklıma düğün geliyor wazgeçiyorum..çok değil 1 ay sabretmem gerek..1 ay sabredemem bende en azından 2 hafta sabredeyim..sen ondan kaç tane yiyorsun peki suzim..ben nerden bulcam tatlandırıcıyı yaa...ewden çıkamıyorum ki!başka nasıl yicem ki!onu acep:44::44:
ara olarak da yiyebilirsin canim az kat :26: kuslara da verirebilirsin tabii sevinsinler
kiz anam sanat yapiyonuz yapiyonuz sonrada korkuyom diyonuz ballon kulanmiyonuzmu
iste bazen insanin bosluguna geliyor ne bilcen adamin sapik ruhlu oldugununeyse ucuz atlatmissin
gecen annemede ben sinir oldummisafir gelmis kapiyi kapat wc ye gitcem diyom unuttu geri iceri gidince sonra kaana dedim oglum kapiyi kapat cis yapcam diye misafirdeki cok sicak kapatma demezmi indim kendi wc yime ohh dedim duyacaklarimi edeceklermi diye problem kalmadi annemde nereye gidiyon diyo dedim senin tuvalete gidemiyorum beni dinliyonuzmus gibime geliyor kendi wcme gidcem
AYNEN CANIMya yarim Kilo ispanak oldugu zamanlarda 3euroydu domates hep 3euroydu yeni yeni 2euroya indi gecen 1.59euroya dusmus esimde hemen 3kilo almis kivircik salata bile 1 euronun ustunde satiliyo cok pahalilar ya
ama ben kacamak yapmadimm
haftaya turk gunu varmis oaraya gitcez orda Saglam yerim canim obur haftaya +da baslayabilirim
dyt bisküviyede bu sıralar srdm cnm kuruyemşlerden bademi çok yiyorum elmyla brlkte yndiğinde çok tok tutyomş bide yağa dnmesini engelliyomş öle dymştum :) bu arada tartldm 63 64 arası gidip gelio ya bi çıkıorm 63 bi çıkıyrm 64 e yaklaşıo tatlımm :)
ben yapivereyim diycem ama baskasina yapmayi beceremiyorum ki :26: bi deneyelim istersen sen bana baslangic kilonu simdiki kilonu hedef kilonu yaz boyunu yaz beceremesem denemis oluruz en azindan :26:
pasta börek toast cips kracker ne ararsan var mervecimhe gözünü patlatalim sohbetin dimi arada sirada buluyorum dogru yolu :111: nerde indirim orda ben napalim dikkat etmemiz lazim bütceyede dimi kuzum
gecen yine foto yoladim faceden cepden foto yolamasi daha kolaybak seftali yiyorum diye handeye o nebicim seftali dedi seftalinin sekli degisikdin biz baska gezegenden geliyoruz
niye olmiyorki sizde anlamadim :26:
geleyimmi yanina
yok bugün beni kandiramiycak hain canavar :86: söyledim sacini basini yolacak merve dedim
hayirdir handem :26:
az önce baktim salata 59 cent e düsmüs hofer de sizin orda aldi diyorlar hemencik alalim bütün ahfta salata yiyelim :86:
yok zerramdur yazayim durum degerlendirmezi yap bakim bana
sabah: 2 dilim Eki Görüntüle 737252 üstüne sürme peyniri 2 dilim kasar peynir ve yarim salatalik :26:
simdi bi nektarin yicem
öglen: 10 tane cilek yagsiz yogurt ve 2 kasik yulaf ezmesi diye planlamisdim :26:
bencede şikayete etsin canım ama kardeşişte teyzem annanemi düğşünüyor
kız sanatlı pasta yapacan çok yemeyecen
o balina yediğin pastadan oturuyordur
buda pasta yemiş
elti gününü atlattın yani bacım iyi yapmışsıun yesinler dopiç olsunlar
ay ben onu geçen soracaktım aklıma geldi nası tutucaz kilo alan varmı topikte ramazanda:26:
bide nası beslensem acaba ben hoca allahü ekber dio:26:
saldırıyorum
kızbenide unutacanmı böle işe başlayınca
evet canım işallah düzelir
kız orucu topiğemi tuturacan burda muhabbet edecekmiş
ay ne bu böle merve yurtta kalan öğrenciler gibi dl budak yokmu bacım sağında solunda 2 yaprak sokuştur ağzına yeşilik girsin
kız ne çok izinli oluyor o
sen çalışıyon o hep izinli
fazla mesai parası iste kinkongtan
korkuyomyakında benide hatırlamayacan die
sana noldu böle performans düşüklüğü görüyom bacım
olmuyor böle özet geçerdin sen eskiden
sus suziyi yoldan çıkartma o normal sebze yiyecek
anam buda kabul etmiş hemen
kız minik yiyom die a zyediğinimi sanıyon
merhaba kizlar oncelikle herkese basarilar dilerim...
ben 90 kilodan 71 kilo ya 2 ay 10gunde indim toplamda 19 kilo gitti :)) 1.72 boyundayimm
hedefim 65-63 arasi cok az kaldi 6-7 kilo daha ve bitiyo cok sukur :))
48 bedenden 40 bedene indim ve inanilmaz birsey pantolonlarinin sana buyuk gelmesi yururken belinden dusmesi kadar guzel birsey yok :))
gecen sene kendime cok begendim bir spor ceket almistim fakat gelmiyorducok begendim icin baskasinin ustune gormek istemedim ve 90 kilo olmama ragmen aldim ve aylarca yillarca dolapta durdu (
diyete basladiktan sonra ilk kez gecen hafta denedim ve ustume inanilmaz oturduu mutluluktan havalara uctum diyebilirim :))
toplam 19 kilo gitti darisi sizlerin basina :)
bende sağlık ocağına gidecem canım şimdi vücütümde kabartılar çıktı
yine cene yine cene
diyette olsa cok yeme benimde agzim bos durmazdi ama artik alistim
sende alismaya bak
tarildim suzimoldum 70.2 +900
bugün cok pis cezaliyim :117:
öyle canim baya uzun amiinn
ay ben +900 olmusuzm zeram
neyse bugün inek gibi ot yicem
batirdin her yerii
+ 900
ay geldi bizim ici gecmis teze gelin
bool boool mutfaga gittim canim
suzim yogurdu bol ye
gecen sene klo vermistim ramazanandaa
ay bu senenede veririm insallahhh
süpersin masallahh
ya ben +900
ama cezaliyim bugün
icine sey et sari olur hem kiz baliklarin ortamida renklenir
hic müsait degilim kusura bakmayin
cocuk yapiyoz diyom isimiz gücümüz var diyom
bardagin arkasindaki de feci dobic onun gibide olmak istememhttp://www.itusozluk.com/image/cirkin-kadin-yoktur-az-votka-vardir_64543.jpg bende bardaktaki kadın gibi görünmek istiyorum
hayda su alamiyon wcye gidemiyom kov gitsinlersabahin 8den beri oturma odasinda rehin kaldimya bi kombiyi degistiremediler su saate Kadar suda yok suyuda kapattilar off offf
istesorma canim feci ucuz atlattim bide biri gorse ece biriyle konusuyodu dese albasian bela anlatamazsinda ben konusmuyodum okanusuyodu diye
ya canim banyoda calisiyolar banyoyla wc sinir zaten mumkun degil gitmek ahhahhh
ben istesemde arayamam..keşke olsaydıda arasaydım..
bende alabalık we çipura sewiyorum..
hiç bilgim yok canım..hiç siwilcem olmadı
yap bence bi şok yoksa ben yapcam sana bi şok suzimm
şükür 3 gündür boğazımı tutuyorum biraz hafifledim gibi..atıştırmalarmış meğer şiş tutan beni..
suzim bu şey kaç kalori weiçeriği ne??? bide bendede yulaf ezmesi war onu nasıl yicem bilmiyorum nasıl tatlandırcam saman gibi resmen..
hoşgeldin canın..
benimde wardı akwaryumumkaynanaya emaanet etmiştim ewlendiğimizde tatile gitmiştik 1 ay..bakmamış ne yem wermiş ne kontrol etmiş ewe girip heryeri dağıtmış kıyafetlerimi falan atmış yere ütü masasının üstünden..ama balıklarıma bakmadığı için ölmüşler..gelince çok ağladım 3 yıllık balıklarım wardı..burda cinsi yoktu istanbuldan getirtmiştim..akwaryumda filitre hepsi kokmuş sinirden kırdım hepsini çöpe attım..çocuklar az büyüsün tekrar daha büyük yaptırcam..
dünkü menüm
sabah:salatalık peynir 1 kase çorba
öğle:1 kase yoğurt ızgara tawuk göğsü
akşam:ızgara balık
9da awm ye gittik arkadaşlar eşim falan iskender yediler..banada ısrar etti arkadaşım ama yemicem dedim.orada 2 top karadutlu dondurma yedim..sonra çıktık dışarılarda dolaşmaya gece 2 ye kadar..oradada külahta maraş yedim sadece..ewe geldim çok açtım yarım albeni yedim yattım okadar..dondurma we albeni kalorili ama açlıktan uyuyamadım..ewde 10 paket kare çikolata 4 5 tane albeni war we yemicem......
bugünkkü menüm
sabaheynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
öğle:tawuk ızgara yoğurt
akşama:mantar sote yapcam we yanınada yoğurt..
var kiz hemde boy aynasiyukari asagiya cikarken ben hep bakiyom ayna tikim var heryerde ayna olmasi lazim bana :86:gecen hafta iki tane ayna aldim isyerine de :115:
onlari sanatci yapmana gerek yok onlar kendiliginden olurlarbenim bi baligim vardin öbür baliklarin kuruklarini yiyordun vahsi sen nebicim baliksin öyle fantasimi olabülür bende pusuya yattim baktim hangisi yiyor benim baliklari diye yakaladim isirirken tuvaletten kanalisyasyona gönderdim orda katilik yapsin diye
he bana gel burdan agri gidek
niyeki sicaktanmi :26: git de gel bakim gecmis olsun
vayanali suzi olsun handede nolcak sankim
tamam canim kolay gelsin cok yeme
niye tarildin banamiben dedim onlara cok konusmayin balli gelir diye ama beni dinleyen kim hadi ya sende mi okadar arti ciktin dün ne yedin
yinemi gidiyon
kiyma bana dikkat ettim ölüyom bugün aclikdan migdem fil migdesi gibi olmus yesemde doymuyom
onun 1 tanesi 50 kalori canim icindekinler :44: bilmiyom ki cavdarli diye biliyom :26: yulaf ezmesi aslinda cok tok tutuyor ama dedigin gibi saman gibi ben tatlandiricinin sivisini aldimondan bi damla damlatiyom
ay catlak dur bende müzicigme bi müzik patlatayim
öylede nispet olmazki seni gidi hain yarbeni al beni al onu alma bana ne bana ne bana ne beni al beni al onu alma
adama acidim ama yazik cikti cikti girdi asansöre sanki cikip girince kilo kaybedecek
ya ne gülüyonkuyruksuz geziyorlardin balikciklar katil oldum katil balik yüzünden kiz kaan dogmadan atmisdim ben o balligi simdiye türkiyeye varmisdir coktan
ay dedimya herşey beni buluyo die
aaa dedi şu ilerdekimi
kadın başladı anlatmaya
ay ama ne güldüm
kız dur gibim bakimbizim klozetten sizin balık çıkacakmı
balli esim diyoki siz ot yiyince zayifliyosunuzda inekler niye Kilo aliyo onlarinda zayiflamasi lazim degilmi
ara olarak da yiyebilirsin canim az kat :26: kuslara da verirebilirsin tabii sevinsinler
kiz anam sanat yapiyonuz yapiyonuz sonrada korkuyom diyonuz ballon kulanmiyonuzmu
iste bazen insanin bosluguna geliyor ne bilcen adamin sapik ruhlu oldugununeyse ucuz atlatmissin
gecen annemede ben sinir oldummisafir gelmis kapiyi kapat wc ye gitcem diyom unuttu geri iceri gidince sonra kaana dedim oglum kapiyi kapat cis yapcam diye misafirdeki cok sicak kapatma demezmi indim kendi wc yime ohh dedim duyacaklarimi edeceklermi diye problem kalmadi annemde nereye gidiyon diyo dedim senin tuvalete gidemiyorum beni dinliyonuzmus gibime geliyor kendi wcme gidcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?