70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız dur gibim bakimbizim klozetten sizin balık çıkacakmı

balli esim diyoki siz ot yiyince zayifliyosunuzda inekler niye Kilo aliyo onlarinda zayiflamasi lazim degilmi

sen git bi ciltciye belki alerjidir bendende sonradan cikti alerji
yeme kuzum sende cikoyu cikosuz hayat oh ne rahat 2 tane canim sabahlari ekmek yerine üzerine sürme peynir sürüyom :26: yaninada salatalik domates ne bulursam burda marketlerde var kocisine söylesen :26: yada meyveylen ye mesela cilek 2 kasik yulaf ezmesi yogurt
gel benlen bulak dememis iyiki sen iyi dedektivcilik yapartin aslinda
bi bak bakim simdi 6-7 yasinda olmazi lazim ablasi

bulursam tavaya koyar kızartırım
ay evet nerden bulşuyorlar beni saf duruyom karşıdan ben ondan
ben gittim kızlar ev oturmasına gidecem arkadaşa görüşürüz

ayıp ettin suzim yarın da seni yiyem.. canım bende normalde çikolata yicek olsam albeni yemem.başka çikolatalara yönelirim.ama albeniyide sewiyorum..ama diyete başlayınca herşey bana mükemmel ötesi geliyor.. ikindin bahçeye inip o albenileri çocuklara wercem..normal çikoları yemiyorum onları kahweyle yiyoru z eşimle..ufak 2 tane..günlük mutlaka kahweyle 2 tane yerim..
handem senin ne rahatsızlığın şimdi tam olarak..de bakem..kız az önce geldi demez mi?öldümbalık beni öldürdü..ne yapsam çok güzel olmuş der yer yer yer..midesinin 4 katı yer sabahta öldim der..biz niye ölmedik..nefis oldu..yemeyiwersin töbe ya bide ona sinir oluyorum bende suratına dedim bundan sonra dahada yapmama dedim..kkız suzim yarın öğle yemeğim sende akşam yemeğim olursunuz.. kawga etmeyin sakın ha tmm ikinizide yicem..hahayyyytttt
hahahah ne maceralı kadınsın handem ya..anacım kız bu senide takip etmesin içine korku salayım azcık 2 ay kadar oldu bende annemlerde kalıyorudm pazara çıktım kadının biri kızım dedi efendim dedim..sen doğulumusun dedi..sizce doğuluya benziyormuyum dedim..beyaz tenlisinya ondan sordum dei..töbe ya antalyada yani herkes doğulu ozaman beyaz tenlininde doğulu olduğu fikrine waran birisinide gördüm..bende buralıyım ben dedim..kadın pazardan gidinceye kadar bana baktı döndüm teyze hala inanmadın mı:?dedim..bişey demedi bende gittim

burda marketlerde warmıdır ki!hiç görmedim ben..yok ya suzim ben öğle yoğurt çilek falan yapamıyorum yiyemiyorum..ben bu yulafı kuşlara bari wereyim..çikosuz hayat olur mu? suzim ya..

benim bugün regl olmam lazımdı..hatta dün akşamdan olmam lazımdı..hiç bi belirtide yokk...strese girdim hemencecik yaaa...

benimde basima bu gittigimde bi olay geldi saka gibi ama oglumu anneme biraktim kizimla disaridaydik
adamin biri yoldan gecerken kizim icin yasi kac dedi bende 2olucak dedim sonra peki annesiz dururmu dedi Durmaz dedim
ama bende saf saf cevap veriyorum o sordukca sonra devam etti kizi varmis esinden ayrilmis kiz daha hic annesinden ayri kalmamis 15gunlugune memleketine goturcekmis kalirmi diye bana soruyo ben nebileyim dedim bitaraftan yuruyorum ama yok Adamhala devam ediyo konusmaya en son sozu biyerlerde oturup konusabilirmiymis
dedim hayir benim vaktim yok ne konusucam senle
daldim kuyumcuya pesimi biraksin diye
sonra kasaba ugramam lazimdi gittim kasaba Kasap ters yonde bide baktim Adam kasabin onunde geziyo korktumda feci hemen kostur kostur eve gittim eve geldim anneme anlatiyorum olayi nasil kizdi normalde deliligin tutar simdi niye tutmadi diyo

balli esim diyoki siz ot yiyince zayifliyosunuzda inekler niye Kilo aliyo onlarinda zayiflamasi lazim degilmi
dogru söylüyo kiz hakk et neden inekler sisko ozman
bulursam tavaya koyar kızartırım
ay evet nerden bulşuyorlar beni saf duruyom karşıdan ben ondan
ben gittim kızlar ev oturmasına gidecem arkadaşa görüşürüz
ye affiyet olsun katil balikdin zaten o
git bakalim git ev oturmasina sonrada ne yedigini bize söyle :94:
senin aklin fikrin ciko da :111: ver cocuklara müzücüm yapma etme eyleme yeme

sabahin 8den beri oturma odasinda rehin kaldimya bi kombiyi degistiremediler su saate Kadar suda yok suyuda kapattilar off offf

burda marketlerde warmıdır ki!hiç görmedim ben..yok ya suzim ben öğle yoğurt çilek falan yapamıyorum yiyemiyorum..ben bu yulafı kuşlara bari wereyim..çikosuz hayat olur mu? suzim ya..
ara olarak da yiyebilirsin canim az kat :26: kuslara da verirebilirsin tabii sevinsinler
benim bugün regl olmam lazımdı..hatta dün akşamdan olmam lazımdı..hiç bi belirtide yokk...strese girdim hemencecik yaaa...
kiz anam sanat yapiyonuz yapiyonuz sonrada korkuyom diyonuz ballon kulanmiyonuzmu
iste bazen insanin bosluguna geliyor ne bilcen adamin sapik ruhlu oldugunu neyse ucuz atlatmissin
kizlar adamlar gitmediki wcye gideyim birazdan patliycam ya
gecen annemede ben sinir oldum misafir gelmis kapiyi kapat wc ye gitcem diyom unuttu geri iceri gidince sonra kaana dedim oglum kapiyi kapat cis yapcam diye misafirdeki cok sicak kapatma demezmi indim kendi wc yime ohh dedim duyacaklarimi edeceklermi diye problem kalmadi annemde nereye gidiyon diyo dedim senin tuvalete gidemiyorum beni dinliyonuzmus gibime geliyor kendi wcme gidcem

canim dugunu dusun yokmus gibi davran cikolari
yoksa dolabin ust cekmecesinde ulkerin gofretlerinden aldinin lidl kauflandin cikolatalarindan milkanin cikolarindan var
ve trden gelirken halley almistik cogunu yolda goturdum ama 3tanesi kaldi kimsede yemiyo en cokta ondan yemek istiyorum ama yemiyorum bir aydir
sabret kilolari verince yiycez tabiki ama sonraaa

sorma canim feci ucuz atlattim bide biri gorse ece biriyle konusuyodu dese albasian bela anlatamazsinda ben konusmuyodum okanusuyodu diye

ya canim banyoda calisiyolar banyoyla wc sinir zaten mumkun degil gitmek ahhahhh

şimdiden afiyet olsun canım

anladım canım afiyet olsun o zaman ama diyet bizküvi diye cok yeme yarım paket öneriliyor aralarda onlar :26::26:

İyi yemişsin suzim ama bugün dengeliceksin zaten

Gidip meradan otlıcak halim yokya kız nerden bulayım iş yerinde otu ben

Tebrikler güzel kilo vermişsin
bende cok sevınıyorum pantolanlar totosumun altından sarkınca kötü görünüyo ama kılo verdiğinin en güzel ispatı oluyo,
hele giyemediğin kıyafete girmek paha biçilemezzz

bende sağlık ocağına gidecem canım şimdi vücütümde kabartılar çıktı

Geçen hafta bendeydi bu hafta da sanamı geldi kabartılar benimde kasınmıyodu kızarıktı sadece

bende +900 aynı yemişiz hafta sonu

bardagin arkasindaki de feci dobic onun gibide olmak istemem
sabahin 8den beri oturma odasinda rehin kaldimya bi kombiyi degistiremediler su saate Kadar suda yok suyuda kapattilar off offf
hayda su alamiyon wcye gidemiyom kov gitsinler
sorma canim feci ucuz atlattim bide biri gorse ece biriyle konusuyodu dese albasian bela anlatamazsinda ben konusmuyodum okanusuyodu diye

ya canim banyoda calisiyolar banyoyla wc sinir zaten mumkun degil gitmek ahhahhh
iste bizim tanidigin bi oglu var gözleri fazla görmüyor ozamanlar bekarim anasi dediki oglum metroylan gelmis duraga gidip alabilirmisin bende tabii dedim nevar gittim aldim aksam olunca secemiyor girdim koluna oglan 19 ben 20 falandim herhalde neyse bi tanidik görmüs aysenin kizi oglani takmis koluna geziyor diye laf cikartmislar saatini zamaniyla birlikde anemde herseyden haberdar laf cikartan kadini aradi insan dedi önce beni arar böyle böyle senin kizi gördüm der dedi bende durumu aciklardim dedi utanmiyormusunuz dedi yani
yazik sana canim ya bi rahatcana wcye gidemiyon

Senin kaynana sana eziyet etmekten baska bi işe yaramıyo ben anladım onu

Hayır demen çok iyi canım sözünü tutuyorsun aferim
ama gece o albenı yerıne bı meyve ataydın azına yada salatalık domates daha iyiydi be kuzum albeni bağımlısı oldun resmen

bugünkkü menüm
sabaheynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
öğle:tawuk ızgara yoğurt
akşama:mantar sote yapcam we yanınada yoğurt..

al benide yemessen tam super olacak

Kız tuvalete atmak nerden geldi aklına

Aha benım kocişte aynısını diyo

benim kayınvalidede eltimde de bende de girmez kendi evine cıkar tuvaleete pırtını duycaz dıye utanıyo sanrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…