cok zor canim aynen dedigin gibi biyerede cikamiyorum ama 4 Kadar calisiyolar 4den sonra gidiyolar cokda yavas calisiyolar kocagun bi kombiyi degistirdi ya trde 2saatte yapiyolaray üsenmiyonda canim masallaahh
hosgeldin canimm
kazan simidi nasil birsey :44: aksam sebze salata yogurt
canim bizimde yapilmisti evler nezaman gelicekleri ne yapicaklari belli olmuyor zor oluyoama ne yapican biter insallah biran önce
bende hemen kahve yapiyorum kendime sabahlari
ay bu israr niye anlamam yiceksem yerim iste
söyle sende suzim ben yimicem alma alidigindada yemezsem küsme diye eger onun icin yapiyosa ben olsam inadina yemem
kiz yokediyim dedim uyumadi gitti
sevindim suzim
hosgeldin canimm
burası baya hareketliymiş sevdim
yazmiyordun tatlim normal toast büyüklügünde ama hofer yani aldi ninki degil anker bäckerei in toastuydun :26:
susam zaten kalorili diye biliyorum canim sabah ye canin cok sitiyorda canim ama aksam yeme
varya ballim bugün bende fenalasdim kalpim hizli carpmaya basladi yüzüm yandi nefes alirken zorlandim sonra gecti belki hava degisikligindendir kuzum :26:
ohh yat sen yatsabahin 5 inde kalkip ugrasan benim yakinda ise basliycan ozaman napcan kiz
haftasonu kacamagimi vermis sayilirim nerdeyse 1 kilo verdim dedim zaten hep öyle olmuyormu dedi artik dertimi bile anlatasim gelmiyor ona ama burda ondan baska konusacagim kimsede yok
nezmanadir taniyoruz birbirimizi tatlim anladim yazis seklindenneye canin sIkIldIysa senden degerli degil bunu unutma arkadasim
sirkenin kilo vermede yardimci oldugunu cok duydum canim negüzel yapabiliyorsanama ben kokusuna bile dayanamiyorum kötü oluyorum
öyleyiz biz
off baya varmis canim ya
dogru diyorsun
suzim benim toast ekmegine baktimda simdi
100gr. mi 255 kalori 1 scheibe 64 yani senin baktigininda 100 gr.mi 251 se benimkindende düsük kalorisi
al istersen yada aldiden al
az önce wc ye gittimde regl geliyo suzim ne vardi gelmeseydi
her ay her ay ayni sey birde böyle gecikince dahada bi heyecanlaniyorum acabami diyorum
daha dün test yapsammi diye düsünüyodum ama geld yine
acaba olucakmi ki benim artik umudum kalmadi
canim benimmm öyle olan birseyde yok iste olmayan seyler var öyle iste suzim yaa
günaydinGÜNAYDIN CANLAR
yani aslında tünaydın mı demeliydim
geçmişe gidersem şimdi ballı kaçacak suzi molaya çıkacak en iyisi öleden sonda
sizi çok öptüm tükürüklü tükürüklü
cok zor canim aynen dedigin gibi biyerede cikamiyorum ama 4 Kadar calisiyolar 4den sonra gidiyolar cokda yavas calisiyolar kocagun bi kombiyi degistirdi ya trde 2saatte yapiyolar
hosgeldin
kendi odam var canım..alayim ben onu ballida diyorda firsat bulup alamadim ama alcam
zerram sen calismiyonmunerde yatiyorsun bende molaya cikacam simdi
he bi onu yapmamisdik sende gelde beraber satakben tek basina beceremem sana yesil pasaport cikartak istedigin zaman geliverürsün
balliklarin pyskolocisini de bozcaksiniz pembislehande ben molaya cikiyorum artik liste tutmuyorsun herhalde :117:
bu yemeye bizi anca ot paklar zatenyine cene yine cene
diyette olsa cok yeme benimde agzim bos durmazdi ama artik alistim
sende alismaya bak
tarildim suzimoldum 70.2 +900
bugün cok pis cezaliyim :117:
öyle canim baya uzun amiinn
ay ben +900 olmusuzm zeram
neyse bugün inek gibi ot yicem
batirdin her yerii
+ 900
ay geldi bizim ici gecmis teze gelin
bool boool mutfaga gittim canim
suzim yogurdu bol ye
gecen sene klo vermistim ramazanandaa
ay bu senenede veririm insallahhh
süpersin masallahh
ya ben +900
ama cezaliyim bugün
icine sey et sari olur hem kiz baliklarin ortamida renklenir
hic müsait degilim kusura bakmayin
cocuk yapiyoz diyom isimiz gücümüz var diyom
son günlerdeki menün güzel canımbugünkkü menüm
sabaheynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
öğle:tawuk ızgara yoğurt
akşama:mantar sote yapcam we yanınada yoğurt..
paratoner handeeeeebulursam tavaya koyar kızartırım
ay evet nerden bulşuyorlar beni saf duruyom karşıdan ben ondan
ben gittim kızlar ev oturmasına gidecem arkadaşa görüşürüz
demekki neymiş otuda abartmamak gerekirmişdogru söylüyokiz hakk et neden inekler sisko ozman
ye affiyet olsun katil balikdin zaten o
git bakalim git ev oturmasina sonrada ne yedigini bize söyle :94:
senin aklin fikrin ciko da :111: ver cocuklara müzücüm yapma etme eyleme yeme
olur inşallah:)
selam canım..Slm kızlar,
Ben geldim, keyifler yerindedir umarım, işler yoğun, raporlar falan çıkarıyoruz, o yüzden geçm,i yapamadım, kusura kalmayın.
Betülcüm eline sağlık liste için, kilo veren herkese de tebrikler.
Sanırım yine kaçamaklar yapılmış her hafta olduğu gibi, aman diyeyim dikkat edelim kızlar, hafta içi bari kaçamak yapmayalım da, artı çıkmayalım.
Kendinize iyi bakın şekerler
yeni kilo verdiğin için toparlanması zaman alabilir canım..bende anlamiyorumki :26:
var benim vucud olculerinde bir Problem
günaydın fadimecimHerkese günaydınlarrr,
Bedenlerden konuşmuşsunuz, LCW nin bedenleri geniş oluyo, 38 oluyor bana, Defacto da falan 40 oluyor, markaya göre değişiyor, gömlekte L tişörtte M oluyo bazen, dediğiniz gibi Türkiye de pek düzgün değil sanırım bu bedenler.
günaydıngünaydın yol arkadaşlarım :)
bitmedimi tamirat canım..gunaydin kizlar sabah 8i 5 gece uyandim acaba adamlar geldide kapiyi duymamis olabilirmiyim digeryerlerde calisanlar calisiyoda eve gelen yok ortada acaba ne demistiki dunbu adam acaba:26:
kizlar bugun itibariyle diyetimin 2.ayina baslamis bulunmaktayim
ilk ay verdigim kilo 7.2
suan 68kiloyum
bakalim 2.ayda nekadar gidicek
cumaya kadar daha tartimiycam
supriz olsun bakalim ne kadar gitcek cumaya kadar
benimde bu ara tansiyon yükselmeye başladı hafiften sanbah yada akşam unutmazsamkızlar ben sabah kalktığımda ballı sirke yapıyorum ılık suyla yağ oranımda düşme oldu ve metobolizmayıda hızlandırıyor ben bunu farkettim bunu yapan var mı başka..
imkanlarını bilmediğim için yorum yok canımsabah yarım kazan simidi ve 1 bardak sekersiz çay içtim aslında çok sağlıksız bi kahvaltı ama iş yerinde olduğum için mecbur kaldım...öğlen önerdiniz bişeyler var mı?
günaydın canımgünaydın kızlar
benim bedenim üst 38 alt bazen 38 bazen 40kalıbına göre değişiyor
pazar günü dolapta bi pantolonumu denedim evlenceğim zaman almıştım hiç giymedim 36 beden zorladım çıktı yukarıda düğmeler kapanmadı bi 5 kilo verirsem olcak gibi:26:
bide dünden bugüne 100 gr vermişim dün okadar dikkat etmeme rağmen
günaydın canım ama ben bugün bozacam diyeti birazcıkgünaydın kızlar :) nasılsınız bakalımmm ben güne yine diyetimi bozmamak ümidiyle başlıyorum hr zman olduğu gibi inş bugün kendimi tutabilirimmmm :)
günayydiin kizlaarr
cok büyük bi skintiyla uyandim bugün halada kendime gelemedim :26:
hatta buraya bile gelmicektim ama belki acilirim diye geldim
agliyacaktim nerdeyse :26:
kalbime bir skinti oturdu
regl mi gelcek ondanmi nedir anlamadim
günaydin
ben cikicam bacim ortaligi toparliyayim gec oldu
canim cok uzun sürüyor biliyorum ne yapican sk artik disini ama sen biyere cikmak istiyosan cik biraz bekleme onlari acaba geliceklermi diye bence öyle ya calisiyo olsan ne olucakti sana göre geliceklerdi
kaciyorum kizlarvakit bulursam gelirim yine
günaydin
ben cikicam bacim ortaligi toparliyayim gec oldu
canim cok uzun sürüyor biliyorum ne yapican sk artik disini ama sen biyere cikmak istiyosan cik biraz bekleme onlari acaba geliceklermi diye bence öyle ya calisiyo olsan ne olucakti sana göre geliceklerdi
kendi odam var canım..
yastık çarşaf var ikili koltuğum var ..
yorgun olduğum zamanlarda öğle arası yarım saat kapıyı kilitleyip dinleniyorum
bu yemeye bizi anca ot paklar zaten
son günlerdeki menün güzel canım
paratoner handeeeee
demekki neymiş otuda abartmamak gerekirmiş
fazlası kilo yapıyor...
selam canım..
otele gittinmi canım
yeni kilo verdiğin için toparlanması zaman alabilir canım..
bide aynaya baktığında kendini beğeniyorsan bence mesele yok
günaydın fadimecim
günaydın
bitmedimi tamirat canım..
tebrik ederim çok karalısın..
benimde bu ara tansiyon yükselmeye başladı hafiften sanbah yada akşam unutmazsam
imkanlarını bilmediğim için yorum yok canım
günaydın canım
günaydın canım ama ben bugün bozacam diyeti birazcık
günaydın canım regldendir o
günaydın kızlar..
sinir oldum smile koymaya çalışıyorum sayfa en üste kaçıyor tekrar aşağı indir
vazgeçtim smiylesız olsun benimkide
tesekkurler canim
yok canim ya ekimde biticekmis icerdeki isleri bitse disardakini istedikleri zamanda bitirsinler
rahat yok ccanimGÜNAYDIN CANLAR
yani aslında tünaydın mı demeliydim
geçmişe gidersem şimdi ballı kaçacak suzi molaya çıkacak en iyisi öleden sonda
sizi çok öptüm tükürüklü tükürüklü
bende cok diye korktum alayim ozaman sagol ballimsuzim benim toast ekmegine baktimda simdi
100gr. mi 255 kalori 1 scheibe 64 yani senin baktigininda 100 gr.mi 251 se benimkindende düsük kalorisi
al istersen yada aldiden al
az önce wc ye gittimde regl geliyo suzim ne vardi gelmeseydi
her ay her ay ayni sey birde böyle gecikince dahada bi heyecanlaniyorum acabami diyorum
daha dün test yapsammi diye düsünüyodum ama geld yine
acaba olucakmi ki benim artik umudum kalmadi
canim benimmm öyle olan birseyde yok iste olmayan seyler var öyle iste suzim yaa
ondan uzun sürüyor demek bunlar öyle canim fazla calismazlarsorma canim ya Sabah 8 aksam 4 calisiyolar haftasonu yok Boyle insaatmi biter
ben sana kargoyla göndereyimkız suziylen sen toast ekmeği diyonuz ya
benim canım gevur toast istio
kusura bakma ballim ya telefon üstüne telefon geliyor kingkong gezip duruyorkaciyorum kizlarvakit bulursam gelirim yine
ohh iyimis zerram keske benimde olsa molada sürekli uyurdumkendi odam var canım..
yastık çarşaf var ikili koltuğum var ..
yorgun olduğum zamanlarda öğle arası yarım saat kapıyı kilitleyip dinleniyorum
bu yemeye bizi anca ot paklar zaten
son günlerdeki menün güzel canım
paratoner handeeeee
demekki neymiş otuda abartmamak gerekirmiş
fazlası kilo yapıyor...
selam canım..
otele gittinmi canım
yeni kilo verdiğin için toparlanması zaman alabilir canım..
bide aynaya baktığında kendini beğeniyorsan bence mesele yok
günaydın fadimecim
günaydın
bitmedimi tamirat canım..
tebrik ederim çok karalısın..
benimde bu ara tansiyon yükselmeye başladı hafiften sanbah yada akşam unutmazsam
imkanlarını bilmediğim için yorum yok canım
günaydın canım
günaydın canım ama ben bugün bozacam diyeti birazcık
günaydın canım regldendir o
günaydın kızlar..
sinir oldum smile koymaya çalışıyorum sayfa en üste kaçıyor tekrar aşağı indir
vazgeçtim smiylesız olsun benimkide
herkes dügüne havayi fisek atar buda dogum gününekız eltime o kaa nispet yaptım
oda kendine güya süpriz doğum günü yapmış
havayi fişekler patlattırmış
bide videoya çekmiş kaynanmı etiketlemiş ben göreyim die
senin bu eltiyle işin var canımkız eltime o kaa nispet yaptım
oda kendine güya süpriz doğum günü yapmış
havayi fişekler patlattırmış
bide videoya çekmiş kaynanmı etiketlemiş ben göreyim die
rahat yok ccanimama bugün 6 yi kadar burdayim insallah durulurda gelebilirim sohbete
bende cok diye korktum alayim ozaman sagol ballim
nasip kismet tatlim olacak insallah umutunu kaybetmeo termini de alin kuzum artik
ondan uzun sürüyor demek bunlar öyle canim fazla calismazlar
ben sana kargoyla göndereyim
kusura bakma ballim ya telefon üstüne telefon geliyor kingkong gezip duruyor
ohh iyimis zerram keske benimde olsa molada sürekli uyurdumgünaydin zerram
herkes dügüne havayi fisek atar buda dogum gününekizkancliga bak
benimi merak ettinnasıl biriydi merak ettim bende seni
kızmüzü ben şimdi konserveyi neylen yapacam anlayamadım bacım şimdi olan domatizlerin içi hala beyazwalla canım sıcakta domates olmaz oyüzden domatesler biter we 2 aylık dinlenir..2 ay sonra tekrar dikimler başlar..bizim seralarda çift dikim oluyor erken dikilip seaon ortası sökülüp tekrar dikilir kışın..sonra yaza kadar işte..yaylalar soğuk olduğu için artık yayla domatesleri başlar öyle yani..bende ewlendikten sonra öğrendim bu bilgileri..
kullanıyorum canım ama bi faydası olmuyor..
bitti ki!!!
ohh ohhh ne güzelde olur balkonda kahwe keyfi..
üst olarak s alt olarak düşük bel giyiyorum 42ler bol olmaya başladı biraz..benim bel kemikleri geniş aşağı taraf geniş..bu etek bedeni yalnız pantolon giymiyorum..
o numarayı telden engelleme yerleri war oradan engellersin..ama özel numaraların aramaması için kapatmak istersen *253# yapıp arama tuşuna basarsan özel numaralar seni arayamaz..
günaydın fadime ablaHerkese günaydınlarrr,
Bedenlerden konuşmuşsunuz, LCW nin bedenleri geniş oluyo, 38 oluyor bana, Defacto da falan 40 oluyor, markaya göre değişiyor, gömlekte L tişörtte M oluyo bazen, dediğiniz gibi Türkiye de pek düzgün değil sanırım bu bedenler.
ay dil bilmemek ne zor canım yagunaydin kizlar sabah 8i 5 gece uyandim acaba adamlar geldide kapiyi duymamis olabilirmiyim digeryerlerde calisanlar calisiyoda eve gelen yok ortada acaba ne demistiki dunbu adam acaba:26:
kizlar bugun itibariyle diyetimin 2.ayina baslamis bulunmaktayim
ilk ay verdigim kilo 7.2
suan 68kiloyum
bakalim 2.ayda nekadar gidicek
cumaya kadar daha tartimiycam
supriz olsun bakalim ne kadar gitcek cumaya kadar
bende dün az yedimdikkat ettim gene 73.1 gee 73.1 anlamıyorum tartı takıldı kaldı okiloyagünaydın kızlar
benim bedenim üst 38 alt bazen 38 bazen 40kalıbına göre değişiyor
pazar günü dolapta bi pantolonumu denedim evlenceğim zaman almıştım hiç giymedim 36 beden zorladım çıktı yukarıda düğmeler kapanmadı bi 5 kilo verirsem olcak gibi:26:
bide dünden bugüne 100 gr vermişim dün okadar dikkat etmeme rağmen
he dedim izlerken dedimvayanadan suzimde bunu izliyorhosgeldin fadimecimisgezisi nasildin nereye gitmisdiniz :44:
albeni müzicimspirale aslinda iyi korur ama demekki öyle de oluyor kazalar yoksa iyi koruma yöntemi baloncuya gerek kalmiyor
hosgeldin canim
ben sizi sollar gecerdim bile :86:
birazdan dünkü mamalarimi ve tartida gördügüm rakami süylicem
kuzum sen depreyona mi girdin :26: sen daha kücüksün zamanla hersey olacakdir akisina birak
hadi ya üzüldüm kadina o yüzden hep sükretmek lazim halimize
kiz biz napalim ne deniz var ne göl 4 duvar araina sIKIstIk
pattis yimini yirim seninöyle tatlim gicikligina yapiyor istemiyor benim zayiflamami kizkaniyor beni niye anlamadim :26:
yeme artik duygucum
iyi olmus canim bende dün yaptim bol salata yaninada köfte yogurt oh
hande findik sen domates yollaserbest meslek edincem gidecem satacam onlari :86:aradada yiycem tabii
40-42 canim
gercek seninki cokmus canim bol giyorsun herhalde :44ndanmi :26: gerci kiyafetden kiyafete degisiyor fadimenin dedigi gibi 44 bile giymisligim var :44:
öyle canim kalibina bagli sanirsam :26:
ohhgüle güle kulan birseycigin kalmasin
dün 34 bugün 35 derece
bende canim kocis istiyor okudum
dün benimki erken gelmeseydin gelecekdim zaten hep bakip hem size yazacakdim ama o gelince karadayi da kaldim ama bu bölüm harikaydin yanecdet savcinin canina okuyacak kardesine uyuz oldum ama
hosgeldin canim
günaydin fadimecim
günaydin cadim
tavuk salata ayrangünaydin bu arada canim cizelgeni de yapabilmissin
günaydin tatlim
günaydin baharcim
günaydin duygucum
geldilermi isciler :26:
kız bunlarne türkçe ye diom saanagünaydin kizlar
dünkü menümü yazayim :86:
sabah: 2 tane Eki Görüntüle 737845 2 dilim kasar peynir sürme peynir üzerine yanina yarim salatalik
ara: nektarin
öglen: 2 dilim Eki Görüntüle 737846 sürme peynir yarim salatalik 1 dilim kasar
ara: 10 tane cilek
aksam fotosunu da cekmisdim aslinda ama bizim bilgisayara baglanan kablo yok artik foto ekliyemiycekmiyim
5 minnak köfte yanina bol salata yogurt
ara: 10 tane cilek
biriki kaanin krackerden
aslinda hicde güzel menü degil :26: ama -900 gramm vermissim dünden yani dün 75.3 cikmisdim simdi 74.4 ciktim bugün cumaya eksi bile cikabilirim cok mutlu oldum
hadi bakalim canimben sabah tartiya ciktim bu kadar beklemiyordum tartida eksi görünce nekadar mutlu oldum demekki biraz dikkat etsek gidecek kuzum dikkat edelim de kurtulalim artik su fazlaliklarimizdan tatlim
günayydiin kizlaarr
cok büyük bi skintiyla uyandim bugün halada kendime gelemedim :26:
hatta buraya bile gelmicektim ama belki acilirim diye geldim
agliyacaktim nerdeyse :26:
kalbime bir skinti oturdu
regl mi gelcek ondanmi nedir anlamadim
ya küssene sen o kadına sana iş çıkartıyo iyiliğini isteyen insan destekler seni madem getirecek diyete yararlı bişiler getirsinben yapmiyorum canim sirkeyi eve bile sokmuyorum kokusuna dayanamiyorum
önceden benim odadaydin ozaman cok daha zordun 5 kere tekrarliyordun ille al ye nolcak diye sonrada yillarcir ugrasiyon zaten veremiyon diyo birdeyemiycem alma desemde aliyor kirmak da istemiyorum bilmiyorum napcam bi keresinde kizdim bile sen ne bicim arkadassin bana destek olmiyorsun diye ama anlamiyor kendinde 74 küsürlerdeydin simdi 66 kilo herhalde onunla ayni kiloda olmami istemiyormu anlamadim kocisin iciyormu iz ikimzde iciyoruz keske birakabilsem
senin canin sIkIn mi :26:
hosgeldin canim tekrar
ya öle bide hafta sonu gelsenburası baya hareketliymiş sevdim
gel beraber yatalım sizim danalar gibiyazmiyordun tatlim normal toast büyüklügünde ama hofer yani aldi ninki degil anker bäckerei in toastuydun :26:
susam zaten kalorili diye biliyorum canim sabah ye canin cok sitiyorda canim ama aksam yeme
varya ballim bugün bende fenalasdim kalpim hizli carpmaya basladi yüzüm yandi nefes alirken zorlandim sonra gecti belki hava degisikligindendir kuzum :26:
ohh yat sen yatsabahin 5 inde kalkip ugrasan benim yakinda ise basliycan ozaman napcan kiz
haftasonu kacamagimi vermis sayilirim nerdeyse 1 kilo verdim dedim zaten hep öyle olmuyormu dedi artik dertimi bile anlatasim gelmiyor ona ama burda ondan baska konusacagim kimsede yok
nezmanadir taniyoruz birbirimizi tatlim anladim yazis seklindenneye canin sIkIldIysa senden degerli degil bunu unutma arkadasim
sirkenin kilo vermede yardimci oldugunu cok duydum canim negüzel yapabiliyorsanama ben kokusuna bile dayanamiyorum kötü oluyorum
dünkü menüm
niyetliydim gece canımbişey istemedi pazardan fazla kaçırmıştım zaten
iftarda
2 kaşık kuru fasulye
5 kaşık yeşil fasulye
1 köfte
6-7 kaşık yoğurtlu semizotu
1 bardak ayran
sonra 7 tane erik bi kase kdr kiraz
suyu çok az tükettim dün oruçtan dolayı
sadece 500 ml
bugün
tam belli değil yarın yazayım
öğlen dalından dut yicez
3 gibi yaşpasta var bi arkadaşın doğum günü
akşamada kv me gidecez menüyü bilmiyorum
napıyorlarki o kadar
türkiyede o kdr zamanda 14 katlı bina dikerler
ay öle kıskanç yav nispetolsun die yapmışrahat yok ccanimama bugün 6 yi kadar burdayim insallah durulurda gelebilirim sohbete
bende cok diye korktum alayim ozaman sagol ballim
nasip kismet tatlim olacak insallah umutunu kaybetmeo termini de alin kuzum artik
ondan uzun sürüyor demek bunlar öyle canim fazla calismazlar
ben sana kargoyla göndereyim
kusura bakma ballim ya telefon üstüne telefon geliyor kingkong gezip duruyor
ohh iyimis zerram keske benimde olsa molada sürekli uyurdumgünaydin zerram
herkes dügüne havayi fisek atar buda dogum gününekizkancliga bak
o eltiyi bensenin bu eltiyle işin var canım
iyi oluyo canım kafama göre takılıyorum odada molalarda
seninde akşamki menün güzeldi alıntıldım sandım ama karışmış sanırım..
hadi ben kaçar dut yemeye
biraz kalorisi fazla ama olsun herzamanmı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?