bak canım sen kaç beden giyiyosunuz yazmışssınneye bakıcam ben herkes cevap verdi bende aynı şekide cevap verdim daha ne yazmam gerekiyordu anlayamadım bedenimi yazmışım kilomu yazmışım daha ne yazim ne istiyorsun arkadaşım
ay suzim onunda resmini çekersen pes derimartık ay ne güzlerimnapim bacim burda göl yok deniz yokhavuza atacaz kendimizi clorlu su sürekli yenileniyor altdan pis olmaz herhalde okada su gecirmez telefonum olsa sana resmini cekerdim suyun girip ciktigi yeri
domitis ciko müzicim
he ayda yasiyoz hay allahsehir merkezi gibi iste bacim apartman apartman üstüne
kutuma hergün gelen giden olmayinca bakmiyorum
bak kk yi birakirsam dombis olurum yastik niyetine sarilirsin bana de
hande yazmis canim takildigin yer olursa yine sorarsin
deli ya
canim ben anladim handenin dedigini sen bedenleri sormusdun yaben kizlarin bedenlerini ezberledim bile simdi bizim topikde arada test yapiyoruz
berenevra kac beden giyiyorbalkaymak niye türkiyede farkli giyiyor ben kac beden giyom :86:
bunlari cevapladinmidemekki sinavi gecmissindir
he git bu havada ip atlata yamulben daha ne kahwaltı yaptım ne öğleyemeği yedim sadece 1 tane gofret we kızımdan 5 6 tane balık kraker yedim..uykusuzum..hawa sıcak kalkamıyorum yerimden iş war offf offf..bide böyle göbek heryer sarkık sormayın iğrenç ötesiyim..şunlar sıkılaşsa okadar kilolu gözükmeyecem aslında off sporuda bıraktım..okadar sıcakki!aslında tam yağlar yakılır bu hawada..gidim 50 kadar ip atlayam bakayım bi..
Kızlarrr geçmiş yeni bitti alıntı yapmıyorum bide onla ugrasırsam gün bitecek valla
zaten işlerde yogun sabahtan beri bi aşa bi yukarı vermişimdir 1 kılo
Gerçi öğlen yemeğinde de mantı yedimonu eritirim en azından aksam sadece salata yıcem dengelenir dimi
ay öle valla seviyorum sizi bu topiği herkesi
bazen kilo veremesemde morelim düzelşyor
canım kimse soru sormadı sana zaten topiği dünden takip etseydin senin sorduğun beden sorusuna yazılan cvplara 2 satır bi şey yazardın insanlarda boşuna sana cvp vermemiş olurdu
aynı şekilde dün sorduğun soruyo kimse cvp vermese sende bizim cvbımızı beklesen hoş olurmuydu
alıntı yapmazsan kim bilecek sana verdiği cvpları okuduğunu
sagol canimkolay gelsin canım
Amin canimfesat iste canim napcan
yok artik
kolaay gelsin allah zihin acikligi versin canim
kiz ben kücükken hep pisiyi tutardimtom a üzülürdüm hep
tesekkur ettim canimhaydin bakalım alıntılarımı yapayım..nasıl çıkcam bakalım işin içinde...
lcw de birz bol ewet çünkü bana s bile bazen küçük geliyor ama defaktodan aldığım gömlek s bile bol geldi xs aradım bulamadım yaww..
az olmuş biraz canım ... bu aralar faworim tawuk göğsü tost makinasında ızgara hem sulu kurumuyor 2dakikada pişiyor bi bahaeatlıyorum ama ince ince doğruyorum yassı olarak mükemmel..yumuşacık sulu oluyor kuru olmuyor sadece 2 dakika..
ha maşallah canım..sen warya yakında benide geçersin walla diyom.ben yerimde sayarım..
inşallah canım sen dün yine mi?bozdun yoksa..herkes hafta sonu yer durur ben hafta içigerçibu hafta öyle kaçamaklarım olmadı..cumaya görcez bakalım..
bende sabah 5 te yattım her akşam 10 da uyuyan kızım bugün hiç uyumadı..böyle şeyler yapmazlardı benimkiler bunuda yaşıyorum..bide biyere gidersek nazar falan oluyor ondan 2 3 gün uyutamıyorum sonra geçiyor..
ewet spiral iyi korur aslında ama işte ozaman kendi doktoruma taktırmamıştım kadın resmen 80 falan wardı yaşı..bu sefer kendi doktoruma taktırdım..regl bi olsam ondan sonra kontrole gitcem halen yok olmadım..bi sıkıntı sardı sarmaladı benii...offf gel artık gellll...güzel tatlım menün ama şu hazır şeyler tırtırıyor beni...bakalım bende cumaya nasıl gelcem sürpriz..bakalım dikkat edince ufak kaçamaklarla ne kadar werebiliyormuşum..
takılma ortak ol tatlım hoşgeldin....
ben içemiyorum tatlım midemimahwediyor istifra edecek oluyorum..
hoşgeldin sürekli takılmaya çalış tatlım..
offf balım ya ikimizde olamadık..sen olmasam diyon ben olsam diye bekliyorum..offf wallaha çok strese girdimn..bende pko wardı doktor çocuğumun geç olacağını falan demişti ama 2 tane çıkıwerrdi we kızdan sonra pko kendiliğinden geçti..kızdan önce düzensizdim kızadan sonra yani 1buçuk yıldır düzenli oluyorum böyle gecikince telaşa düştüm şimdi...
Eki Görüntüle 737961 yettim handem...
öpme tükürüklü beaa..zaten kızım hergün öpüyor tükürüklü..
hahayyytttt senin eltide alem haaa...kız eltin nasıl zayıf mı?kilolu mu?bak şöyle bi dal oluwerde yeni cicişler al çatır çatır çatlat..benim elti çatlıyor mesela..beniinceleyip duruyo
güzel menü canımama doğum günü pastasından fazla kaçırma hee..ben oruç tutunca yatağa alıyorum 2 litre su içiyorum uyuyuncaya kadar..ama oruç değilken hiç içmiyorum
walla antalya domatessezonunu kapatıyor..Eki Görüntüle 737972 bak bunlar bizim domatesler..bunlar sonlardan..normalde daha kırmızı daha güzel olur..yurttışına gidiyor ama bozulmıyor içide kırmızı olur..ama bitttiiiii bende pazardan alcam artıkın tatlım..ben bide bu son kalanlardan salça yapcam kendime kıpkırmızı oluyor we 2 yıl bile bozulmadan duruyor..konserwe hiç yapmıyorum ben ya..hiç denemedim..yaylaların domatesleri oluyor artık o kötü olan dpmatesler işte hep sona kaldığı son domatesler olduğu için öyle..sezan başında bak sen domatesler bide..walla ne zaman çıkar tam olarak bilmiyorum ben ama sanırım kasımın sonlarına doğru çıkacak..
ne yicemizi şaşırdık bacım nedir bu yaa..artık kimin yalan kimin doğru söylediği belli değil..
günaydın kızlaaarrrgünaydın mıııı diyen sesleri duyar gibiyim
maşallaaah ne güzel vermişsin
arada girer çıkarım ben öylekararlıyım yaz sonuna kadar fıstık gibin olup ben bakmıcam o çocuğun yüzüne
hoşgeldiiin tatlış
ben de çok eğleniyorum burdaarada yaramazlık yapınca azcık küçücük dayak da var ama şu şekilde
az olur mu canım gayet güzel vermişsin maşallahönemli olan yavaş ve kalıcı vermek zaten
yalnız aç karna spor yapmak sandığımız gibi iyi bişey değilmiş profesyonel spor yapan bi arkadaşım söylemişti aç karna spor yapınca vücut yakcak bişey bulamayıp kaslardan yiyomuş :26:
çok kısa sürüyo ama 20 dk hemencik bitiveriyo kaçırıyorum hep
domitis ciko müzicim
bak kk yi birakirsam dombis olurum yastik niyetine sarilirsin bana de
tamam o zman ben antalyay taşınıyom dur gidip valizimi hazırlıyım
he ver kilolari fistik gibi ol bak ne kismetlerin cikacakgünaydın kızlaaarrrgünaydın mıııı diyen sesleri duyar gibiyim
maşallaaah ne güzel vermişsin
arada girer çıkarım ben öylekararlıyım yaz sonuna kadar fıstık gibin olup ben bakmıcam o çocuğun yüzüne
hoşgeldiiin tatlış
ben de çok eğleniyorum burdaarada yaramazlık yapınca azcık küçücük dayak da var ama şu şekilde
az olur mu canım gayet güzel vermişsin maşallahönemli olan yavaş ve kalıcı vermek zaten
yalnız aç karna spor yapmak sandığımız gibi iyi bişey değilmiş profesyonel spor yapan bi arkadaşım söylemişti aç karna spor yapınca vücut yakcak bişey bulamayıp kaslardan yiyomuş :26:
çok kısa sürüyo ama 20 dk hemencik bitiveriyo kaçırıyorum hep
aminamin suzim rabbim ewlat isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli ewlatlar nasip etsin..kız hande sıkma aleti bizdede yok..buralarda domates çok olunca bu wakitler şirketler gelip son kalan domatesleri satın alır kocaman tırlarla..sonracıma o milletin sıkma makinaları olur oraya götürüp sıktırıyoruz..sen nerde bulcan orlarda zaten..burası domates diyarı..
kiz o nebicim yeme düzeniben daha ne kahwaltı yaptım ne öğleyemeği yedim sadece 1 tane gofret we kızımdan 5 6 tane balık kraker yedim..uykusuzum..hawa sıcak kalkamıyorum yerimden iş war offf offf..bide böyle göbek heryer sarkık sormayın iğrenç ötesiyim..şunlar sıkılaşsa okadar kilolu gözükmeyecem aslında off sporuda bıraktım..okadar sıcakki!aslında tam yağlar yakılır bu hawada..gidim 50 kadar ip atlayam bakayım bi..
salatanin yanina yogurt ekle mervecim ama bugün daha da kacamak yapma tatlim öglen yedigin icin birsey olmaz aksam dikkat edersenKızlarrr geçmiş yeni bitti alıntı yapmıyorum bide onla ugrasırsam gün bitecek valla
zaten işlerde yogun sabahtan beri bi aşa bi yukarı vermişimdir 1 kılo
Gerçi öğlen yemeğinde de mantı yedimonu eritirim en azından aksam sadece salata yıcem dengelenir dimi
olabülür cekebülürümbak canım sen kaç beden giyiyosunuz yazmışssın
herkez sana cvp vermiş dün üzerine yorum yapılmış
ama sen bu sabah gelip günaydın diyerek daldın
dün yazılnlara nezaket amacıyla en azındn bir iki cvp yazsaydın
arkadaşlarda öle bedenlerini sana yazdıyla kalmazdı anladınmı
ay suzim onunda resmini çekersen pes derimartık ay ne güzlerim
ben yoruldum artık
he git bu havada ip atlata yamul
durduğumuz yerde terlioz zaten bide ip atlayacak
kolay gelsin merviş afiyet bal şeker löp löp yağ olsun
görüşürüz
kizlar beynim davul gibi oldu
Nominativ akusativ Dativ Genetiv bune ya
bide tabi bas belasi kelimeyle ezberlemen gereken her kelimenin artikeli var der die das
suzim der opanin Genetiv durumunu yapamadim nasil soyleniyo soyleyebilirmisin
Deme kız yag eritmeye calısıyom ben sen löp löp yag olsun diosun
Yeni bir dil ögrenmek hiç kolay degıl canım allah kolaylık versin valla
kızım zaten zorundan atlıcam caydırma benihe git bu havada ip atlata yamul
durduğumuz yerde terlioz zaten bide ip atlayacak
tesekkur ettim canim
güzelmenü tatlım böyle dewam..dünkü menümüde yazıyım begenıcekmısınız bakalım
sabah
sade nescafe (kahvaltı etmeye vaktım kalmadı)
ara
çeyrek simit
1 adet form bisküvi
kiraz saplı form çay
öğlen
2 kepçe çorba
4-5 kaşık kuru fasulye ve pilav karısımı
yogurt
ara
5 adet erik
yeşilcay
akşam
1 adet ızgara incik
1 tabak yumurtalı kabak
5 kasık yogurtlu semızotu
(ama fazla geldi midem kötü oldu yarısını cıkardım)
ara
3 dilim karpuz
2,3lt su içtim ve jilian yaptım
görüşürük ayrılamadım bi türlü bende buradan .görüşürüz
albeni kalmadı ki!suzim..kiz o nebicim yeme düzenisonrada aksamlari albenileri götürcen
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... sitesinden yapılıyor gir oraya görecen sonra kullanıcı kontrol panelinden eklenti bölümüne urlyi kopyalayıp yapıştıracan
diyet bölümünde detayalı açıklaması var bak istersen
he ver kilolari fistik gibi ol bak ne kismetlerin cikacak
youtube da tom ve jerry yaz da bak kuzum icinde kalmasin
adam korktu zaten..ay ben zayıfladıkça adam bana şuralarda war şunlarda gitsin işte azcık göbek çıksa sen kilo almaya başlıyorsun yine..bende bikere patlattım cewabı bende salça oluyorum ama dedim..sendeki göbek ne diyorum türk kası diyor..
Eki Görüntüle 738052 burası konyaaltı plajı ,,Eki Görüntüle 738053 burasıda lara beac tatlım..gel dalalım denizleree...
he ver kilolari fistik gibi ol bak ne kismetlerin cikacakyoutube da tom ve jerry yaz da bak kuzum icinde kalmasin
amin
kiz o nebicim yeme düzenisonrada aksamlari albenileri götürcen
salatanin yanina yogurt ekle mervecim ama bugün daha da kacamak yapma tatlim öglen yedigin icin birsey olmaz aksam dikkat edersen
olabülür cekebülürüm
ben 2 de molaya cikacam simdi cikayim amaöbürü isarkadasi yani rahat birakmiyor bi bakim ne istiyor
Amin canim yasda 30dan sonra hepten zor 3yasinda cocuklar kindergartene gidiyo iki ay sonra patir patir almanca konusuyolar
kızım zaten zorundan atlıcam caydırma beni
güzelmenü tatlım böyle dewam..
görüşürük ayrılamadım bi türlü bende buradan .
albeni kalmadı ki!suzim..şimdi kalkıp 50 defga ipatlayıp arkasına bişeyler yicem ..
çok teşekkürler arkadaşlar cevap veren herkese öpüyorum
oh ohh
televizyonda izlemek daha zevkli küçüklüğüme dönüyorumyaz tatillerinde sabahın köründe uyanırdım onu izlemek için
yeni gözdem the simpsons onu izlicem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?