70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben daha ne kahwaltı yaptım ne öğleyemeği yedim sadece 1 tane gofret we kızımdan 5 6 tane balık kraker yedim..uykusuzum..hawa sıcak kalkamıyorum yerimden iş war offf offf..bide böyle göbek heryer sarkık sormayın iğrenç ötesiyim..şunlar sıkılaşsa okadar kilolu gözükmeyecem aslında off sporuda bıraktım..okadar sıcakki!aslında tam yağlar yakılır bu hawada..gidim 50 kadar ip atlayam bakayım bi..

Kızlarrr geçmiş yeni bitti alıntı yapmıyorum bide onla ugrasırsam gün bitecek valla

zaten işlerde yogun sabahtan beri bi aşa bi yukarı vermişimdir 1 kılo

Gerçi öğlen yemeğinde de mantı yedim onu eritirim en azından aksam sadece salata yıcem dengelenir dimi

neye bakıcam ben herkes cevap verdi bende aynı şekide cevap verdim daha ne yazmam gerekiyordu anlayamadım bedenimi yazmışım kilomu yazmışım daha ne yazim ne istiyorsun arkadaşım
bak canım sen kaç beden giyiyosunuz yazmışssın
herkez sana cvp vermiş dün üzerine yorum yapılmış
ama sen bu sabah gelip günaydın diyerek daldın
dün yazılnlara nezaket amacıyla en azındn bir iki cvp yazsaydın
arkadaşlarda öle bedenlerini sana yazdıyla kalmazdı anladınmı
ay suzim onunda resmini çekersen pes derimartık ay ne güzlerim
ben yoruldum artık

he git bu havada ip atlata yamul
durduğumuz yerde terlioz zaten bide ip atlayacak

kolay gelsin merviş afiyet bal şeker löp löp yağ olsun

cevap verenlere ne demem gerekiyordu oh oh çok iyi böyle devam edinmi demeliydim ben bedenimi yazdım zaten soru sorulur cevap verilir yorum istersen yaparsın istemezsen yapmazsın böyle saçma şeyler içinde arkadaşın canını sıkmazsın hem niye okumamış olim burda aktifim herkes görüyor kör değilim ya okuyorum işte cevap veren arkadaşlar senin gibi bu tür şeyler söylemiyor

kolay gelsin canım
sagol canim
fesat iste canim napcan

yok artik

kolaay gelsin allah zihin acikligi versin canim

kiz ben kücükken hep pisiyi tutardim tom a üzülürdüm hep
Amin canim
tesekkur ettim canim

tesekkurler canim

dünkü menümüde yazıyım begenıcekmısınız bakalım

sabah

sade nescafe (kahvaltı etmeye vaktım kalmadı)

ara

çeyrek simit
1 adet form bisküvi
kiraz saplı form çay

öğlen

2 kepçe çorba
4-5 kaşık kuru fasulye ve pilav karısımı
yogurt

ara

5 adet erik
yeşilcay

akşam

1 adet ızgara incik
1 tabak yumurtalı kabak
5 kasık yogurtlu semızotu
(ama fazla geldi midem kötü oldu yarısını cıkardım)

ara

3 dilim karpuz

2,3lt su içtim ve jilian yaptım

kizlar beynim davul gibi oldu
Nominativ akusativ Dativ Genetiv bune ya
bide tabi bas belasi kelimeyle ezberlemen gereken her kelimenin artikeli var der die das

suzim der opanin Genetiv durumunu yapamadim nasil soyleniyo soyleyebilirmisin

domitis ciko müzicim

bak kk yi birakirsam dombis olurum yastik niyetine sarilirsin bana de
adam korktu zaten..ay ben zayıfladıkça adam bana şuralarda war şunlarda gitsin işte azcık göbek çıksa sen kilo almaya başlıyorsun yine..bende bikere patlattım cewabı bende salça oluyorum ama dedim..sendeki göbek ne diyorum türk kası diyor..

tamam o zman ben antalyay taşınıyom dur gidip valizimi hazırlıyım

burası konyaaltı plajı ,, burasıda lara beac tatlım..gel dalalım denizleree...

he ver kilolari fistik gibi ol bak ne kismetlerin cikacak youtube da tom ve jerry yaz da bak kuzum icinde kalmasin
amin
kiz o nebicim yeme düzeni sonrada aksamlari albenileri götürcen
salatanin yanina yogurt ekle mervecim ama bugün daha da kacamak yapma tatlim öglen yedigin icin birsey olmaz aksam dikkat edersen
olabülür cekebülürüm

ben 2 de molaya cikacam simdi cikayim ama öbürü isarkadasi yani rahat birakmiyor bi bakim ne istiyor

kolay gelsin merviş afiyet bal şeker löp löp yağ olsun

Deme kız yag eritmeye calısıyom ben sen löp löp yag olsun diosun

kizlar beynim davul gibi oldu
Nominativ akusativ Dativ Genetiv bune ya
bide tabi bas belasi kelimeyle ezberlemen gereken her kelimenin artikeli var der die das

suzim der opanin Genetiv durumunu yapamadim nasil soyleniyo soyleyebilirmisin

Yeni bir dil ögrenmek hiç kolay degıl canım allah kolaylık versin valla

kızım zaten zorundan atlıcam caydırma beni

tesekkur ettim canim

güzelmenü tatlım böyle dewam..

görüşürük ayrılamadım bi türlü bende buradan .
kiz o nebicim yeme düzeni sonrada aksamlari albenileri götürcen
albeni kalmadı ki!suzim..şimdi kalkıp 50 defga ipatlayıp arkasına bişeyler yicem ..

Bende gelmek istiyorummmm.. Gecen sene laradaydık balayı otelimiz concorde de luxetu ayy cok guzeldı keske bu sene yıne gıdebılsekkk

tamam canım bende sadece yogurtlu semızotu salatası yemeyı dusunuyorum yanına da belkı 1 2 dilim karpuz yerım

Amin canim yasda 30dan sonra hepten zor 3yasinda cocuklar kindergartene gidiyo iki ay sonra patir patir almanca konusuyolar

ee boşa dememişler agac yasken eğilir diye

cayma sen git atla ipini ama önce yemek ye sonra spor yap bence bünyende sporda yakıcak bişi yokkiii

çok teşekkürler arkadaşlar cevap veren herkese öpüyorum

sen paylaşımda bulunursan illa cevap yazan bulunur canım

oh ohh

televizyonda izlemek daha zevkli küçüklüğüme dönüyorum yaz tatillerinde sabahın köründe uyanırdım onu izlemek için

yeni gözdem the simpsons onu izlicem şimdi

bende tom ve jerryde simsonlarıda cok severim kocişimle bazen izliyoruz zaten çizgi film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…