70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay sevilmicek gibimi surata bak isiririimmmmmm
zerram sen calisiyodun dimi :26:

günaydin kizlar
haftasonu kacamaklarimdan sonra pazartesi 75.3 le baslamisdim bugün tartida 74.1 gördüm cok sükür haftasonunun kacamaklari gitmis sayilir simdide diyorum keske homini girtlak yemeseydim belki güzel kilo verecekdim

dünkü menüm:
sabah: 1 elmali turta 1dilim ekmek 1dilim kasar peyniri yarim salatalik
ara: 1 seftali
öglen: kocaman salata izgara tavuk yogurt
ara: 3 top dondurma
ara: caffe latte vanilla li mcdonalds dan mecbur icmek zorunda kaldim dün kardesimi takipdeydim
aksam: annem sagolsun salata yapmis salatanin icinde yok yokdun yani (ceviz,beyaz peynir,haslanmis yumurta,salata,domates salatalik) tok tuttu zaten hersey olunca icinde

dünkü macerami da anlatayim dün isden gec ciktim annem aradi kardesin tren istasyonun orda evlenme teklifi yapacak gizlicene git bak ama görünme dedi
iyi dedim yarim saat dolandim bulamadim aradim nerdesin evdemisin merak ettim seni dedim acelem var abla sonra konusuruz diye kapati gicik
tam teli kapatirken kardesimin sirtini gördüm elinde telefonlan dedim ahada burda toplaniyorlar fenerbahce genclik derneginden falan gelmisler birsürü arkadas diregin arkasina saklandim ama görüntü kötü
dedim napim ne edeyim yani basinda alisveris merkezi var oraya girdim hangi magazanin cami o tarafi gösteriyor diye bakarken mcdonaldsin cami onlarin altini gösterdigini gördüm daldim iceriye
bos bos da duramam dedim bi kahve iceyim nerdeyse 2 litrelik bardaga caffe latte doldurdu herkes oturuyor ben ayakda cama yapismis durumdayim hem kahve iciyom hem altdan onlarin fotolarini cekiyorum
baktim gidiyorlar hayda dedim nasil ciktigimi bilemedim ordan arkalarindan takipe devam tabii kostur kostur
köse de durdular kaldim ortada saklancam cimenlerin orda oturverdim görmesinler diye ay geri posisyon degistircem baktim birsey sünüyor pantolonumda sakiz yuh artik dedim sinir oldum sakiz bulasdi diye
sonra karsi sokaga gectim ordan takipe devam koca otobüsün arkasina saklandim baska otobüs gel karsima dur ordan öbür köseye kostum sonra gördüm pankart acmislar kizlarin elinde benimle evlenirmisin kardesim tshirtde ikisin fotosunu yapistitirmis benimle evlenirmisin diye gitar calan vardin fisek attilar dans ettiler baktim kiz öpüyor sariliyor kardesime dedim islem tamam
okadar action yasadim sabah arkadasim ariyor kardesin face videoyu koymus diye bosuna flashler gecirdim yani

yine yenmis elmali turta oooooff offffff

gelelim seninn dedektifligine ay suzim ne diyim bilemedim
alemsin alemm
kardesinde pek romantikmis kiz
ay tüylerim diken diken oldu
tüyde cok olunca kirpi gibi dolaniyom bak simdi evde
Rabbim ömür boyu mutlu etsin insallahh

aksammi yedin bulgur aslinda pirincden daha iyi canim ama aksam yemesen daha güzel olurdun birde azda yememissin herhalde 1 tabak diye okutum sankim
sen yokken ne isleri varsa sanki senin evde
ay cok morelim bozuldu ya benim öküz sinir sey sabah sabah keyif falan birakmadi dün annem dediki kaanin dogum günü icin kücüklük fotograflarini istiyorlar kresden bende unuttum ben bu aklima napim herseyi unutuyorum uyuz kalkmis 5 dakika lik yol dedim cocugun kresinden eski fotolarini istiyorlar hatira diye sonradan kutliycaklar bugün bi kosu götürver dedim bakmey versinler her istediklerini götürmek sorundamiyiz diye basladi yeni kakmis cay yapacakmis kendine gelecekmis dedim simdiye kadar cocuk icin ne yaptin da bunuda yapamiycan dedim iyi ya sabah sabah morelimi bozma dedi kapattim yüzüne

biliyorum zerram sen herseyden yiyordun arti birde eksi cikiyordun sen biliyorsun zaten tatlim dengelemesini

bak simdi ne var götürüverse sanki
annene versede o götürse bari suzim :26: üzülme canim sende :26:
konusma götürmezse küs tutuyo iste bazen odunluklari :113:

ay sevilmicek gibimi surata bak isiririimmmmmm
zerram sen calisiyodun dimi :26:
14 yıl oldu çalışıyorum canım..
2 sene oğlum doğunca ara verdim
9 aydırda devam çalışmaya
dünün güzel canım fena değil en azından turta sabah yenilmiş
bu arada iyi detektiflik yapmışsın canım arada iş kazası olmuşolacak artık o kadar

bu kocalar niye böyle yaaa..
çoğu imalat hatalı..

ya hic sorma aman mutlu olsunlarda cok sagol canim benim videoyu buldum bak canim ben yokum ama gizli dedektivim ya görünmüyom
[video=youtube;XZ3g2KV-9Xo]http://www.youtube.com/watch?v=XZ3g2KV-9Xo&feature=player_detailpage[/video]
bak simdi ne var götürüverse sanki
annene versede o götürse bari suzim :26: üzülme canim sende :26:
konusma götürmezse küs tutuyo iste bazen odunluklari :113:
morelimi bozdukdan sonra aradi gicik götürcek ne var da tersliyorsun sanki

önceki günden kalmaydin atma kiyamadim sabah yedim
acemiyiz ya ondan zerram
odun odun zerram benimkinde kibarligin k si yok kaba konusuyor bende hemen kiriliyorum gücüme gidiyor nazik ol sana

Allah yardimcin olsun canim

ay suziimm gözlerim doldu kiz

kardesine bi sarki söylemek istiyorum
banene banene banene
beni al beni al
onu alma
kizi begenmedim ben daha güzelim
hem senlede iyi geciniyok
hazirda cocugumda vardi
niye beni istemediniz kizz

Rabbim ömür boyu mutlu etsin

cok sagol arkadasim insallah mutlu olsunlarda
dogru diyon kiz cok cilis söyle etli budlu birsey olsaydin bizim gibi
eh iste kardesimin akli seni alaydi cartadak cocugu da olmus olacakdi hemide ikimiz beraber yemekleri yerdik negüzel

cok sagol arkadasim insallah mutlu olsunlarda
dogru diyon kiz cok cilis söyle etli budlu birsey olsaydin bizim gibi
eh iste kardesimin akli seni alaydi cartadak cocugu da olmus olacakdi hemide ikimiz beraber yemekleri yerdik negüzel

he ya annecigimiz pisirirdi bizde yerdik
ay kaptirdim kendimi
kactim bebebeemmm

Son düzenleme:
:95::95: benim yine uykum geldi :26:
cikayimda azicik kestireyim yoksa basima agri giriyo

he ya annecigimiz pisirirdi bizde yerdik
ay kaptirdim kendimi
kactim bebebeemmm

git dinlen canim bende bugün erken cikip cocgu havuza götürecem ama aksam insallah gelirim dün gec geldim eve sonrada benimki geldi uykumda gelince erkenden yattim ama bugün gelebilirim insallah birsey cikmazsa görüsürüz
gece yine fenalasdim bende sicakdan diyor herkes gece nin 3 ünde kalktim nefes alamiyorum kendimi evin disina attim korridor serin oluyor 5-10 dakika sonra kendime geldim 2-3 gündür böyle ölcem saniyorum

birsey koyucaklarmis eve canim

onlar orda ya canim aman ne yaprlarsa yapsinlar

hadi hayirli isler yavrum

hadi neyse cok degilmis
ya yinede ben hic hoslanmiyorum ben yokken evimde birilerinin olmasindan
Allahim
yukarida bebek var agu lari burdan duyuluyor cikip isiricam simdiiii
kuzu yaaa
balli bende iki tane var ayni apartmanda oturalim arada sen bakarsin bende azcik rahatlarim
cok faydali oldu canim danke
napayim canim onlar Uyanik olunnca kocis bagirmaya basliyo sunlari uyutta oyle yap bide bizimkinin polen alerjisi var fena durumda suan
supermis suzi

ahhh ahhhh nerde Boyle Romantik Adam

Allah bir omur mutlu etsin onlari

aynen canım bende her şeyden yedim ama az yedim ve süper sonuçlar elde etmiştim umarım şimdide olur bugün başladım ALLAHIN izniyle inşş olur

ha bu arada bu hafta listede sayılmam demi 2 gün kaldı bişeycik veremem heralde vucüt ancak kendini toparlamaya başlar allahım biran önce zayıflamak istiommm spor olarak neler yapıyorsunuz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…