ay sevilmicek gibimi surata bak isiririimmmmmmsağol canım
tekne kazıntım benim o..
o kdr çok seviyorumki rabbimin gücüne gidecek diye korkuyorum
öperim senin için seve seve
kahvaltı alışkanlığı kazanmaya çalış canım
bende iki yıldır kahvaltı yapıyorum yemeklere saldırmanı önlüyor
günaydın canım..
ara gibi şansım yoktu
öğle molasında 12 de arkadaşın annesinin bahçesine gittik dalından yedik
sonrada öğle yemeği
evet canım çok biliyorumda bu mübareğinde sezonu o kdr kısaki ve 1 kere dalından yeme şansım vardı
bence sende ye abartmadan sonra istesekte yok
kolay gelsin canım
niye istemiyo çok mu zayıfsınki
benim daha önceki menüler buraya yazmadığım bunun iki katı vardı
ona göre az cıslı
sanada günaydın suzim..
senin alıntıların niye ıkmıyoki anlamadım
yoksa alıntılamadımmı
birazdannn domates salatalık 5 6 tane yeşil zeytn bir dilim kepek ekmeğiyle çok az da beyaz peynrle kahvaltımı yapıcam bakalım canımmm
yine yenmis elmali turta oooooff offffffgünaydin kizlar
haftasonu kacamaklarimdan sonra pazartesi 75.3 le baslamisdimbugün tartida 74.1 gördüm cok sükür haftasonunun kacamaklari gitmis sayilir simdide diyorum keske homini girtlak yemeseydim belki güzel kilo verecekdim
dünkü menüm:
sabah: 1 elmali turta 1dilim ekmek 1dilim kasar peyniri yarim salatalik
ara: 1 seftali
öglen: kocaman salata izgara tavuk yogurt
ara: 3 top dondurma
ara: caffe latte vanilla li mcdonalds dan mecbur icmek zorunda kaldim dün kardesimi takipdeydim
aksam: annem sagolsun salata yapmis salatanin icinde yok yokdun yani(ceviz,beyaz peynir,haslanmis yumurta,salata,domates salatalik) tok tuttu zaten hersey olunca icinde
dünkü macerami da anlatayimdün isden gec ciktim annem aradi kardesin tren istasyonun orda evlenme teklifi yapacak gizlicene git bak ama görünme dedi
iyi dedim yarim saat dolandim bulamadim aradim nerdesin evdemisin merak ettim seni dedimacelem var abla sonra konusuruz diye kapati gicik
tam teli kapatirken kardesimin sirtini gördüm elinde telefonlan dedim ahada burda toplaniyorlar fenerbahce genclik derneginden falan gelmisler birsürü arkadas diregin arkasina saklandim ama görüntü kötü
dedim napim ne edeyim yani basinda alisveris merkezi var oraya girdim hangi magazanin cami o tarafi gösteriyor diye bakarken mcdonaldsin cami onlarin altini gösterdigini gördüm daldim iceriye
bos bos da duramam dedim bi kahve iceyim nerdeyse 2 litrelik bardaga caffe latte doldurduherkes oturuyor ben ayakda cama yapismis durumdayim hem kahve iciyom hem altdan onlarin fotolarini cekiyorum
baktim gidiyorlarhayda dedim nasil ciktigimi bilemedim ordan arkalarindan takipe devam tabii kostur kostur
köse de durdular kaldim ortada saklancam cimenlerin orda oturverdim görmesinler diye ay geri posisyon degistircem baktim birsey sünüyor pantolonumda sakizyuh artik dedim sinir oldum sakiz bulasdi diye
sonra karsi sokaga gectim ordan takipe devam koca otobüsün arkasina saklandim baska otobüs gel karsima dur ordan öbür köseye kostumsonra gördüm pankart acmislar kizlarin elinde benimle evlenirmisin kardesim tshirtde ikisin fotosunu yapistitirmis benimle evlenirmisin diye gitar calan vardin fisek attilar dans ettiler baktim kiz öpüyor sariliyor kardesime dedim islem tamam
okadar action yasadimsabah arkadasim ariyor kardesin face videoyu koymus diye bosuna flashler gecirdim yani
aksammi yedin bulgur aslinda pirincden daha iyi canim ama aksam yemesen daha güzel olurdun birde azda yememissin herhalde 1 tabak diye okutum sankimolacak insallah canimkiz sen hala yapmamissin cizelgeni
ben haftasonu kacirdim diye cok pisman oldum simdi gidiyor ama aldiklarim gidiyor keske hominigirtlak yemeseydim diyorum
inşllahh suzimmmm inşallah :) yok kız daha yapamadımmm sorma tatlımmmdün bide ben bulgur pilavı yedm bi tabak suzim düşün halimi :)
sen yokken ne isleri varsa sanki senin evdekolay gelsin canim
yediklerini paylasmaya calis canim ki yardimci olabilelim insallah
günaydin suzimm
seyyimimi yesinler:18:
yedirmemm kizlazim oluyo
kiz gündüz ne ara yaptiniz
bize gündüz sadece postaci geliyokocis yok
ben onlari ymek istiyooom:26:
anlat suzim
aman iste suzim gecici olarak koycaklarmis
sağol canım
tekne kazıntım benim o..
o kdr çok seviyorumki rabbimin gücüne gidecek diye korkuyorum
öperim senin için seve seve
kahvaltı alışkanlığı kazanmaya çalış canım
bende iki yıldır kahvaltı yapıyorum yemeklere saldırmanı önlüyor
günaydın canım..
ara gibi şansım yoktu
öğle molasında 12 de arkadaşın annesinin bahçesine gittik dalından yedik
sonrada öğle yemeği
evet canım çok biliyorumda bu mübareğinde sezonu o kdr kısaki ve 1 kere dalından yeme şansım vardı
bence sende ye abartmadan sonra istesekte yok
kolay gelsin canım
niye istemiyo çok mu zayıfsınki
benim daha önceki menüler buraya yazmadığım bunun iki katı vardı
ona göre az cıslı
sanada günaydın suzim..
senin alıntıların niye ıkmıyoki anlamadım
yoksa alıntılamadımmı
biliyorum zerram sen herseyden yiyordun arti birde eksi cikiyordun sen biliyorsun zaten tatlim dengelemesiniben hiç bizaman diyet yaparken cısları hayatımdan tamamen çıkarmadım
miktarlarını azalttım
akşam yememeye çalıştım..
çünkü ömür boyu onları yemeden duramam
aslında tamamen dikkat etsem 1 ayda bu iş bitecek ama kendimide fazla kasamıyorum yaa:
aksammi yedin bulgur aslinda pirincden daha iyi canim ama aksam yemesen daha güzel olurdun birde azda yememissin herhalde 1 tabak diye okutum sankim
sen yokken ne isleri varsa sanki senin evde
ay cok morelim bozuldu ya benim öküz sinir sey sabah sabah keyif falan birakmadi dün annem dediki kaanin dogum günü icin kücüklük fotograflarini istiyorlar kresden bende unuttum ben bu aklima napim herseyi unutuyorumuyuz kalkmis 5 dakika lik yol dedim cocugun kresinden eski fotolarini istiyorlar hatira diye sonradan kutliycaklar bugün bi kosu götürver dedim bakmey versinler her istediklerini götürmek sorundamiyiz diye basladi yeni kakmis cay yapacakmis kendine gelecekmis dedim simdiye kadar cocuk icin ne yaptin da bunuda yapamiycan dedim iyi ya sabah sabah morelimi bozma dedi kapattim yüzüne
biliyorum zerram sen herseyden yiyordun arti birde eksi cikiyordun sen biliyorsun zaten tatlim dengelemesini
14 yıl oldu çalışıyorum canım..ay sevilmicek gibimi surata bak isiririimmmmmm
zerram sen calisiyodun dimi :26:
dünün güzel canım fena değil en azından turta sabah yenilmişgünaydin kizlar
haftasonu kacamaklarimdan sonra pazartesi 75.3 le baslamisdimbugün tartida 74.1 gördüm cok sükür haftasonunun kacamaklari gitmis sayilir simdide diyorum keske homini girtlak yemeseydim belki güzel kilo verecekdim
dünkü menüm:
ara: caffe latte vanilla li mcdonalds dan mecbur icmek zorunda kaldim dün kardesimi takipdeydim
aksam: annem sagolsun salata yapmis salatanin icinde yok yokdun yani(ceviz,beyaz peynir,haslanmis yumurta,salata,domates salatalik) tok tuttu zaten hersey olunca icinde
dünkü macerami da anlatayimdün isden gec ciktim annem aradi kardesin tren istasyonun orda evlenme teklifi yapacak gizlicene git bak ama görünme dedi
iyi dedim yarim saat dolandim bulamadim aradim nerdesin evdemisin merak ettim seni dedimacelem var abla sonra konusuruz diye kapati gicik
tam teli kapatirken kardesimin sirtini gördüm elinde telefonlan dedim ahada burda toplaniyorlar fenerbahce genclik derneginden falan gelmisler birsürü arkadas diregin arkasina saklandim ama görüntü kötü
dedim napim ne edeyim yani basinda alisveris merkezi var oraya girdim hangi magazanin cami o tarafi gösteriyor diye bakarken mcdonaldsin cami onlarin altini gösterdigini gördüm daldim iceriye
bos bos da duramam dedim bi kahve iceyim nerdeyse 2 litrelik bardaga caffe latte doldurduherkes oturuyor ben ayakda cama yapismis durumdayim hem kahve iciyom hem altdan onlarin fotolarini cekiyorum
baktim gidiyorlarhayda dedim nasil ciktigimi bilemedim ordan arkalarindan takipe devam tabii kostur kostur
köse de durdular kaldim ortada saklancam cimenlerin orda oturverdim görmesinler diye ay geri posisyon degistircem baktim birsey sünüyor pantolonumda sakizyuh artik dedim sinir oldum sakiz bulasdi diye
sonra karsi sokaga gectim ordan takipe devam koca otobüsün arkasina saklandim baska otobüs gel karsima dur ordan öbür köseye kostumsonra gördüm pankart acmislar kizlarin elinde benimle evlenirmisin kardesim tshirtde ikisin fotosunu yapistitirmis benimle evlenirmisin diye gitar calan vardin fisek attilar dans ettiler baktim kiz öpüyor sariliyor kardesime dedim islem tamam
okadar action yasadimsabah arkadasim ariyor kardesin face videoyu koymus diye bosuna flashler gecirdim yani
aksammi yedin bulgur aslinda pirincden daha iyi canim ama aksam yemesen daha güzel olurdun birde azda yememissin herhalde 1 tabak diye okutum sankim
sen yokken ne isleri varsa sanki senin evde
ay cok morelim bozuldu ya benim öküz sinir sey sabah sabah keyif falan birakmadi dün annem dediki kaanin dogum günü icin kücüklük fotograflarini istiyorlar kresden bende unuttum ben bu aklima napim herseyi unutuyorumuyuz kalkmis 5 dakika lik yol dedim cocugun kresinden eski fotolarini istiyorlar hatira diye sonradan kutliycaklar bugün bi kosu götürver dedim bakmey versinler her istediklerini götürmek sorundamiyiz diye basladi yeni kakmis cay yapacakmis kendine gelecekmis dedim simdiye kadar cocuk icin ne yaptin da bunuda yapamiycan dedim iyi ya sabah sabah morelimi bozma dedi kapattim yüzüne
biliyorum zerram sen herseyden yiyordun arti birde eksi cikiyordun sen biliyorsun zaten tatlim dengelemesini
ya hic sorma aman mutlu olsunlarda cok sagol canim benimyine yenmis elmali turta oooooff offffff
gelelim seninn dedektifligineay suzim ne diyim bilemedim
alemsin alemm
kardesinde pek romantikmis kiz
ay tüylerim diken diken oldu
tüyde cok olunca kirpi gibi dolaniyom bak simdi evde
Rabbim ömür boyu mutlu etsin insallahh
morelimi bozdukdan sonra aradi gicik götürcek ne var da tersliyorsun sankibak simdi ne var götürüverse sanki
annene versede o götürse bari suzim :26: üzülme canim sende :26:
konusma götürmezse küstutuyo iste bazen odunluklari :113:
önceki günden kalmaydin atma kiyamadim sabah yedim14 yıl oldu çalışıyorum canım..
2 sene oğlum doğunca ara verdim
9 aydırda devam çalışmaya
dünün güzel canım fena değil en azından turta sabah yenilmiş
bu arada iyi detektiflik yapmışsın canım arada iş kazası olmuşolacak artık o kadar
bu kocalar niye böyle yaaa..
çoğu imalat hatalı..
14 yıl oldu çalışıyorum canım..
2 sene oğlum doğunca ara verdim
9 aydırda devam çalışmaya
dünün güzel canım fena değil en azından turta sabah yenilmiş
bu arada iyi detektiflik yapmışsın canım arada iş kazası olmuşolacak artık o kadar
bu kocalar niye böyle yaaa..
çoğu imalat hatalı..
ya hic sorma aman mutlu olsunlarda cok sagol canim benimvideoyu buldum bak canim ben yokum ama gizli dedektivim ya görünmüyom
[video=youtube;XZ3g2KV-9Xo]http://www.youtube.com/watch?v=XZ3g2KV-9Xo&feature=player_detailpage[/video]
morelimi bozdukdan sonra aradi gicik götürcek ne var da tersliyorsun sanki
ay suziimm gözlerim doldu kiz
kardesine bi sarki söylemek istiyorum
banene banene banene
beni al beni al
onu alma
kizi begenmedim ben daha güzelim
hem senlede iyi geciniyok
hazirda cocugumda vardi
niye beni istemediniz kizz
Rabbim ömür boyu mutlu etsin
cok sagol arkadasiminsallah mutlu olsunlarda
dogru diyon kiz cok cilissöyle etli budlu birsey olsaydin bizim gibi
eh iste kardesimin akli seni alaydi cartadak cocugu da olmus olacakdi hemide ikimiz beraber yemekleri yerdik negüzel
:95::95: benim yine uykum geldi :26:
cikayimda azicik kestireyimyoksa basima agri giriyo
he ya annecigimiz pisirirdi bizde yerdik
ay kaptirdim kendimi
kactim bebebeemmm
ya yinede ben hic hoslanmiyorum ben yokken evimde birilerinin olmasindan
birsey koyucaklarmis eve canim
onlar orda ya canim aman ne yaprlarsa yapsinlar
hadi hayirli isler yavrum
hadi neyse cok degilmis
balli bende iki tane var ayni apartmanda oturalim arada sen bakarsin bende azcik rahatlarimAllahim
yukarida bebek var agu lari burdan duyuluyor cikip isiricam simdiiii
kuzu yaaa
cok faydali oldu canim danke
milletde bana bakti zati tuhaf tuhaf
bizim burda yok bedavaya oda firsatci kendi aramiyor duymadik diye aramasaydiniz
insallah faydasi olmusdur kuzum birsey degil
gicik
hergün biraz daha hafifliyorumama haftasonu yediklerim anca cikiyor
iyiki eve dalabilir yazmissin
mümkün canim gel hosgeldin
ayten ay arzu yok aynursende az degilsin
herkesi uyutum spor yapiyorsun
niye koyuyorlar senin eve kendi evleri yokmu
insallah tatlim insallah
günaydin canim affiyet olsun
günaydin ballim kaymagim
günaydin canim tebrikler
günaydin zerram
supermis suzigünaydin kizlar
dünkü menüm:
ya hic sorma aman mutlu olsunlarda cok sagol canim benimvideoyu buldum bak canim ben yokum ama gizli dedektivim ya görünmüyom
[video=youtube;XZ3g2KV-9Xo]http://www.youtube.com/watch?v=XZ3g2KV-9Xo&feature=player_detailpage[/video]
morelimi bozdukdan sonra aradi gicik götürcek ne var da tersliyorsun sanki
ben hiç bizaman diyet yaparken cısları hayatımdan tamamen çıkarmadım
miktarlarını azalttım
akşam yememeye çalıştım..
çünkü ömür boyu onları yemeden duramam
aslında tamamen dikkat etsem 1 ayda bu iş bitecek ama kendimide fazla kasamıyorum yaa:
benim pasa bakalim atabilcekmiyim resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?