evet canim netten buldum yutubedan yapiyorum fovarilerimede aldim kolay oluyo oyle
ilk10gun Level 1
2.ongunde Level 2
son 10gundede Level 3
ben suan Level 3un 7.gunundeyim
Level uc cok zor malesef cok yoruyo
3.levelde bitince tekrar basliycam 2ay yapip inanilmaz sonuclar alanlar var
yine aynı yerden ilk yaptığın yerden değiştireceksin canım
pabucun dama atildi
ayten ay arzu yok aynursende az degilsin
dünkü macerami da anlatayimdün isden gec ciktim annem aradi kardesin tren istasyonun orda evlenme teklifi yapacak gizlicene git bak ama görünme dedi
iyi dedim yarim saat dolandim bulamadim aradim nerdesin evdemisin merak ettim seni dedimacelem var abla sonra konusuruz diye kapati gicik
tam teli kapatirken kardesimin sirtini gördüm elinde telefonlan dedim ahada burda toplaniyorlar fenerbahce genclik derneginden falan gelmisler birsürü arkadas diregin arkasina saklandim ama görüntü kötü
dedim napim ne edeyim yani basinda alisveris merkezi var oraya girdim hangi magazanin cami o tarafi gösteriyor diye bakarken mcdonaldsin cami onlarin altini gösterdigini gördüm daldim iceriye
bos bos da duramam dedim bi kahve iceyim nerdeyse 2 litrelik bardaga caffe latte doldurduherkes oturuyor ben ayakda cama yapismis durumdayim hem kahve iciyom hem altdan onlarin fotolarini cekiyorum
baktim gidiyorlarhayda dedim nasil ciktigimi bilemedim ordan arkalarindan takipe devam tabii kostur kostur
köse de durdular kaldim ortada saklancam cimenlerin orda oturverdim görmesinler diye ay geri posisyon degistircem baktim birsey sünüyor pantolonumda sakizyuh artik dedim sinir oldum sakiz bulasdi diye
sonra karsi sokaga gectim ordan takipe devam koca otobüsün arkasina saklandim baska otobüs gel karsima dur ordan öbür köseye kostumsonra gördüm pankart acmislar kizlarin elinde benimle evlenirmisin kardesim tshirtde ikisin fotosunu yapistitirmis benimle evlenirmisin diye gitar calan vardin fisek attilar dans ettiler baktim kiz öpüyor sariliyor kardesime dedim islem tamam
okadar action yasadimsabah arkadasim ariyor kardesin face videoyu koymus diye bosuna flashler gecirdim yani
Şimdi kaşarlı pideyi mideme indiriyorum
Uzandım
Çatalı batırdım
Veee hopp ağzımda
ne yapıyorsunuz bana da söyleyinnn yaklaşık 11 ay aradan sonra aranıza tekrar döndümm :)
ne yapıyorsunuz bana da söyleyinnn yaklaşık 11 ay aradan sonra aranıza tekrar döndümm :)
dünkü menüm
sabah 1 domates irice
1 salatalık
3 s.zeytin,1 kk beyaz peynir
1.5 dilim çavdar ekm
1 yumurta haşlanmış
2 köz biber
öğlen
1 kase ayran aşı çorbası
1 kase dut
1 kete
1.5 kk kdr tulum peyniri
ara 1 kib kutusu kdr pasta
1 yuvarlak kurabiye ceviz kadar
akşam kv deydik
3 yk pilav
5 yk sackebap yağsız
salata ,ayran
2 lokma ekmek
20 tane kdr kiraz,3 dilim kavun,2 top tondurma
biraz cıslı oldu ama bu bile benim için iyi
kızlarrrrr hepinize günaydınnn :) dünki menümü yazıyım ama çok karışk oldu sanki kndimi ndense çok şiş hissediyorum :S
sabah: k fleakes
öğle:nescafe ve şu mısır patlaklarndan 4 tane
akşam: bi tabak bulgur pilavı ayran
aralardada iki tane kayısı bi avç kiraz bide bi dilim karpuz
kızlar ben kahvaltı yapamıyorum kçklüğümden beri durum byle okula giderkende yapamazdım sonra çok acıkıyorum ve yemeklere saldırıyorum resmen
pasta kurabiye pilavyoksa iyi
günaydin canimmenün olmamis ama kizlarda demis zaten
günaydin tatlim kolay gelsin
merveyide gördüm alinti yapmamissim kuzum sanada günaydin tatlim
günaydin kizlar
haftasonu kacamaklarimdan sonra pazartesi 75.3 le baslamisdimbugün tartida 74.1 gördüm cok sükür haftasonunun kacamaklari gitmis sayilir simdide diyorum keske homini girtlak yemeseydim belki güzel kilo verecekdim
dünkü menüm:
sabah: 1 elmali turta 1dilim ekmek 1dilim kasar peyniri yarim salatalik
ara: 1 seftali
öglen: kocaman salata izgara tavuk yogurt
ara: 3 top dondurma
ara: caffe latte vanilla li mcdonalds dan mecbur icmek zorunda kaldim dün kardesimi takipdeydim
aksam: annem sagolsun salata yapmis salatanin icinde yok yokdun yani(ceviz,beyaz peynir,haslanmis yumurta,salata,domates salatalik) tok tuttu zaten hersey olunca icinde
dünkü macerami da anlatayimdün isden gec ciktim annem aradi kardesin tren istasyonun orda evlenme teklifi yapacak gizlicene git bak ama görünme dedi
iyi dedim yarim saat dolandim bulamadim aradim nerdesin evdemisin merak ettim seni dedimacelem var abla sonra konusuruz diye kapati gicik
tam teli kapatirken kardesimin sirtini gördüm elinde telefonlan dedim ahada burda toplaniyorlar fenerbahce genclik derneginden falan gelmisler birsürü arkadas diregin arkasina saklandim ama görüntü kötü
dedim napim ne edeyim yani basinda alisveris merkezi var oraya girdim hangi magazanin cami o tarafi gösteriyor diye bakarken mcdonaldsin cami onlarin altini gösterdigini gördüm daldim iceriye
bos bos da duramam dedim bi kahve iceyim nerdeyse 2 litrelik bardaga caffe latte doldurduherkes oturuyor ben ayakda cama yapismis durumdayim hem kahve iciyom hem altdan onlarin fotolarini cekiyorum
baktim gidiyorlarhayda dedim nasil ciktigimi bilemedim ordan arkalarindan takipe devam tabii kostur kostur
köse de durdular kaldim ortada saklancam cimenlerin orda oturverdim görmesinler diye ay geri posisyon degistircem baktim birsey sünüyor pantolonumda sakizyuh artik dedim sinir oldum sakiz bulasdi diye
sonra karsi sokaga gectim ordan takipe devam koca otobüsün arkasina saklandim baska otobüs gel karsima dur ordan öbür köseye kostumsonra gördüm pankart acmislar kizlarin elinde benimle evlenirmisin kardesim tshirtde ikisin fotosunu yapistitirmis benimle evlenirmisin diye gitar calan vardin fisek attilar dans ettiler baktim kiz öpüyor sariliyor kardesime dedim islem tamam
okadar action yasadimsabah arkadasim ariyor kardesin face videoyu koymus diye bosuna flashler gecirdim yani
yine yenmis elmali turta oooooff offffff
gelelim seninn dedektifligineay suzim ne diyim bilemedim
alemsin alemm
kardesinde pek romantikmis kiz
ay tüylerim diken diken oldu
tüyde cok olunca kirpi gibi dolaniyom bak simdi evde
Rabbim ömür boyu mutlu etsin insallahh
Uzandım
Çatalı batırdım
Veee hopp ağzımda
Burdada net buldum gözüm üstünüzde kıprasmayın hepinizi çok özledim
spor programi gibi bisey jillian bir bayan spor yaptiriyo
aaa bunu ben yazmıştımaramıza hoş geldin damla
çok güzel bi giriş yapmışsın kendini tanıtarak
biz hep birlikten kuvvet doğar diyerek veriyoruz kilolarımızı(bazende veremiyoruz)
burası gerçekten çok güzel bir motive kaynağı oluyor
devamlı gelirsen topiğe zaten sende bunu görüceksin
yanlız biraz karamsar gördüm seni öncelikle bunu düzeltmemiz gerekiyor
olumsuz düşünmeyeceksin strese sokmıycaksın kendini
zaman içinde dikkat ederek birazda spor yapabilirsen (ben yapamıyorum mesela)
yavaş yavaş ta olsa gitçek o kilolar
Teşekkür ederim Hoş Buldum Çizelgemi Düzeltip Hemen Başlıyorum Diyetime Ve Spor Yapmaya Sağolun Aranıza Kabul Ettiğiniz İçin, Motivede oldummu Tamamdır Çok Öptüm Takipteyim :)
kıııııızzzz:26:
:125: :125:
iyi olmanba sevindim canimselamlarrr iyi dilekleriniz için hepicinize teşekkür ederim
artık totoşu yataktan kazımanın vakti geldi yat yat yat yat nereye kadar ağrım sızım yok çok şükür ama dün regl oldum ameliyattan sonra bu kadar ağrım olmamıştı vala çok zor geçiyo ilk gün neyse ki onu da atlatıp cumaya öyle bildirim yapıcam
20 gün evdeyim dikkat edip yediklerime 75i görürüm inş bakalım cuma kaç çıkıcam
selam kızlar yoğun bugün geçmişten de anca çıkabildim
ben bankacılık +işletme mezunuyum
o fosiller emekli olmadığı içiğn bulamadım heralde bankada iş
yuhhhh ballı ya hepsini birmi istiyo sıraylamı
hoşgeldin canım
kahvaltın güzel
bişey dikketimi çekti bardakta yumurtayı nası pişirdin benmi yanlış görüyorum
aaayyy çok romantikk
kız güzelmiş beğendim suzim allah mesut etsin inşallah
hosgeldinne yapıyorsunuz bana da söyleyinnn yaklaşık 11 ay aradan sonra aranıza tekrar döndümm :)
Uzandım
Çatalı batırdım
Veee hopp ağzımda
kizzBurdada net buldum gözüm üstünüzde kıprasmayın hepinizi çok özledim
off halada aklim mutfakda :26:aaa bunu ben yazmıştımbaya oldu ama
kıııııızzzz
handeee nasıl geçiyor işte ilk günün
geçen gün bende senin gibi olmuştum sanırım sürekli diyette die kasmaktan iştah patlaması yaşıyoruziyi olmanba sevindim canim
:26:
hosgeldintabiki ben yine hatirlamadim
kizz
ay bende sevinmistim yoksun diye
off halada aklim mutfakda :26:
sorma canim ya hala aklimdan neler geciyo nelergeçen gün bende senin gibi olmuştum sanırım sürekli diyette die kasmaktan iştah patlaması yaşıyoruz
ay bilemeidm ben simdi olmusmu olmamismi :44:kızlar bugünkü menüm:
sabah 8gibi 2 kayısı sonra öğleye kadar bol su
öğleyin 1dilim ekmek ile biraz sucuklu omlet,azıcık kaşar peyniri domates salatalık şekersiz çay (kahvaltıyı eşimle beraber öğleyin yapıyoruz sabahları yemek istemiyorda)
akşam (eşim 2gündür dışarda yiyor iş gereği bende kendime bişey hazırlamıyorum)
1dilim ekmek domates salatalık biraz lor peyniri biraz da karpuz
ne kadar düzenli besleniyorum değilmi
birazdan oğluşumla da yürüyüşe çıkacağız inşallah
:26:
:125: :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?