70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende alşkanlık halne gtrcem canım kahvaltı işini haklısın canım sonra istesekde bulamıyoruz bnde fazla abartmdn yiyim bri ..canm bn önceden 97 kloydm şimdi 63 e inince ondn herlde çok zayf geliorum gözüne zyfda değilm yani daha verme diye elnden geleni yapıo ama bn elle beş olmak istiyorum :):)

ha bu arada bu hafta listede sayılmam demi 2 gün kaldı bişeycik veremem heralde vucüt ancak kendini toparlamaya başlar allahım biran önce zayıflamak istiommm spor olarak neler yapıyorsunuz kızlar?

jillian michaels 3 Level var her 10gun 1leveli yapiyosun feci vucudu topluyo
ben onu yapiyorum bide yuruyus

ayyy suzimmm öldüm gülmektan yaaa alemsin vallla krdeşinde pek bi romntkmiş bu arada

suzimmmmm çok tatlılar ya kız nasl dygulnmşş ayy drısı başıma :)

canım bunu nettenmi buldun 10 gün 1 level yapıp sonra 2 levelemi geçiyosun yani

evet canim netten buldum yutubedan yapiyorum fovarilerimede aldim kolay oluyo oyle
ilk10gun Level 1
2.ongunde Level 2
son 10gundede Level 3

ben suan Level 3un 7.gunundeyim
Level uc cok zor malesef cok yoruyo
3.levelde bitince tekrar basliycam 2ay yapip inanilmaz sonuclar alanlar var

baktım canım bende buldum çok sağol ya inş bizede faydası olur yağ yaktırır demi bazı sporlar kilo vermekten ziyade sıkılaştırıyo gerçi yürüşle on numara olur ...

benim cadi durmuyoki kardesi uyusun kac saattir salliyorum tam uyuyo hop bir ciglik atiyo ahmet tekrar uyaniyo ev tolanicak yemek yapilcak cok is varya

baktım canım bende buldum çok sağol ya inş bizede faydası olur yağ yaktırır demi bazı sporlar kilo vermekten ziyade sıkılaştırıyo gerçi yürüşle on numara olur ...

sikilastiriyo canim ama diyetle desteklersen kiloda veriyosun ben 1ayda 7kilo verdim
baya arastirdim jilliani kendi diyeti var ama bizim mutfaga uymuyo pek

soylesisinde diyo 3ana ogun ve her ogun 400kalori
1ara ogun oda 200kalori diyo
eger uyarsan ayda 8kiloya Kadar verebilirsiniz diyo

Allah yardimcin olsun canim
sağol canım

ben niye göremiyorum:44:

neyse iyiymiş 1 ayda inş bende okadar verebilirim

suzim acaba bi dr. a mi gitsen niye öyle oluyo ki :26:
bendede bi uyku bi uyku öyle derin uyumusum ki zor kalkdim rüya bile gördüm :26:

getir bakarim kiz
ha bu arada bu hafta listede sayılmam demi 2 gün kaldı bişeycik veremem heralde vucüt ancak kendini toparlamaya başlar allahım biran önce zayıflamak istiommm spor olarak neler yapıyorsunuz kızlar?
sen yine bildirim yap canim bu hafta liste alti olursun haftayada listede olursun

selamlarrr iyi dilekleriniz için hepicinize teşekkür ederim

artık totoşu yataktan kazımanın vakti geldi yat yat yat yat nereye kadar ağrım sızım yok çok şükür ama dün regl oldum ameliyattan sonra bu kadar ağrım olmamıştı vala çok zor geçiyo ilk gün neyse ki onu da atlatıp cumaya öyle bildirim yapıcam
20 gün evdeyim dikkat edip yediklerime 75i görürüm inş bakalım cuma kaç çıkıcam

selam kızlar yoğun bugün geçmişten de anca çıkabildim

ben bankacılık +işletme mezunuyum
o fosiller emekli olmadığı içiğn bulamadım heralde bankada iş
ay canim :26:

cips

patlamis misir

kraker

gofret

ciko

tost

adana dürüm

pizza

ayran

cikolu pasta

istiyooo
yuhhhh ballı ya hepsini birmi istiyo sıraylamı
hoşgeldin canım
kahvaltın güzel
bişey dikketimi çekti bardakta yumurtayı nası pişirdin benmi yanlış görüyorum

aaayyy çok romantikk
kız güzelmiş beğendim suzim allah mesut etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…