sağol canım
tekne kazıntım benim o..
o kdr çok seviyorumki rabbimin gücüne gidecek diye korkuyorum
öperim senin için seve seve
kahvaltı alışkanlığı kazanmaya çalış canım
bende iki yıldır kahvaltı yapıyorum yemeklere saldırmanı önlüyor
günaydın canım..
ara gibi şansım yoktu
öğle molasında 12 de arkadaşın annesinin bahçesine gittik dalından yedik
sonrada öğle yemeği
evet canım çok biliyorumda bu mübareğinde sezonu o kdr kısaki ve 1 kere dalından yeme şansım vardı
bence sende ye abartmadan sonra istesekte yok
kolay gelsin canım
niye istemiyo çok mu zayıfsınki
benim daha önceki menüler buraya yazmadığım bunun iki katı vardı
ona göre az cıslı
sanada günaydın suzim..
senin alıntıların niye ıkmıyoki anlamadım
yoksa alıntılamadımmı
güzel canim afiyet olsun ama gec oldu daha fazla gecikme
ha bu arada bu hafta listede sayılmam demi 2 gün kaldı bişeycik veremem heralde vucüt ancak kendini toparlamaya başlar allahım biran önce zayıflamak istiommm spor olarak neler yapıyorsunuz kızlar?
günaydin kizlar
haftasonu kacamaklarimdan sonra pazartesi 75.3 le baslamisdimbugün tartida 74.1 gördüm cok sükür haftasonunun kacamaklari gitmis sayilir simdide diyorum keske homini girtlak yemeseydim belki güzel kilo verecekdim
dünkü menüm:
sabah: 1 elmali turta 1dilim ekmek 1dilim kasar peyniri yarim salatalik
ara: 1 seftali
öglen: kocaman salata izgara tavuk yogurt
ara: 3 top dondurma
ara: caffe latte vanilla li mcdonalds dan mecbur icmek zorunda kaldim dün kardesimi takipdeydim
aksam: annem sagolsun salata yapmis salatanin icinde yok yokdun yani(ceviz,beyaz peynir,haslanmis yumurta,salata,domates salatalik) tok tuttu zaten hersey olunca icinde
dünkü macerami da anlatayimdün isden gec ciktim annem aradi kardesin tren istasyonun orda evlenme teklifi yapacak gizlicene git bak ama görünme dedi
iyi dedim yarim saat dolandim bulamadim aradim nerdesin evdemisin merak ettim seni dedimacelem var abla sonra konusuruz diye kapati gicik
tam teli kapatirken kardesimin sirtini gördüm elinde telefonlan dedim ahada burda toplaniyorlar fenerbahce genclik derneginden falan gelmisler birsürü arkadas diregin arkasina saklandim ama görüntü kötü
dedim napim ne edeyim yani basinda alisveris merkezi var oraya girdim hangi magazanin cami o tarafi gösteriyor diye bakarken mcdonaldsin cami onlarin altini gösterdigini gördüm daldim iceriye
bos bos da duramam dedim bi kahve iceyim nerdeyse 2 litrelik bardaga caffe latte doldurduherkes oturuyor ben ayakda cama yapismis durumdayim hem kahve iciyom hem altdan onlarin fotolarini cekiyorum
baktim gidiyorlarhayda dedim nasil ciktigimi bilemedim ordan arkalarindan takipe devam tabii kostur kostur
köse de durdular kaldim ortada saklancam cimenlerin orda oturverdim görmesinler diye ay geri posisyon degistircem baktim birsey sünüyor pantolonumda sakizyuh artik dedim sinir oldum sakiz bulasdi diye
sonra karsi sokaga gectim ordan takipe devam koca otobüsün arkasina saklandim baska otobüs gel karsima dur ordan öbür köseye kostumsonra gördüm pankart acmislar kizlarin elinde benimle evlenirmisin kardesim tshirtde ikisin fotosunu yapistitirmis benimle evlenirmisin diye gitar calan vardin fisek attilar dans ettiler baktim kiz öpüyor sariliyor kardesime dedim islem tamam
okadar action yasadimsabah arkadasim ariyor kardesin face videoyu koymus diye bosuna flashler gecirdim yani
aksammi yedin bulgur aslinda pirincden daha iyi canim ama aksam yemesen daha güzel olurdun birde azda yememissin herhalde 1 tabak diye okutum sankim
evet suzim yaa bi tabaktı nyse artık önümmüze bakıcaz :)
ya hic sorma aman mutlu olsunlarda cok sagol canim benimvideoyu buldum bak canim ben yokum ama gizli dedektivim ya görünmüyom
[video=youtube;XZ3g2KV-9Xo]http://www.youtube.com/watch?v=XZ3g2KV-9Xo&feature=player_detailpage[/video]
morelimi bozdukdan sonra aradi gicik götürcek ne var da tersliyorsun sanki
jillian michaels 3 Level var her 10gun 1leveli yapiyosun feci vucudu topluyo
ben onu yapiyorum bide yuruyus
canım bunu nettenmi buldun 10 gün 1 level yapıp sonra 2 levelemi geçiyosun yani
evet canim netten buldum yutubedan yapiyorum fovarilerimede aldim kolay oluyo oyle
ilk10gun Level 1
2.ongunde Level 2
son 10gundede Level 3
ben suan Level 3un 7.gunundeyim
Level uc cok zor malesef cok yoruyo
3.levelde bitince tekrar basliycam 2ay yapip inanilmaz sonuclar alanlar var
baktım canım bende buldum çok sağol ya inş bizede faydası olur yağ yaktırır demi bazı sporlar kilo vermekten ziyade sıkılaştırıyo gerçi yürüşle on numara olur ...
sağol canımAllah yardimcin olsun canim
ya hic sorma aman mutlu olsunlarda cok sagol canim benimvideoyu buldum bak canim ben yokum ama gizli dedektivim ya görünmüyom
[video=youtube;XZ3g2KV-9Xo]http://www.youtube.com/watch?v=XZ3g2KV-9Xo&feature=player_detailpage[/video]
sikilastiriyo canim ama diyetle desteklersen kiloda veriyosun ben 1ayda 7kilo verdim
baya arastirdim jilliani kendi diyeti var ama bizim mutfaga uymuyo pek
soylesisinde diyo 3ana ogun ve her ogun 400kalori
1ara ogun oda 200kalori diyo
eger uyarsan ayda 8kiloya Kadar verebilirsiniz diyo
suzim acaba bi dr. a mi gitsen niye öyle oluyo ki :26:git dinlen canimbende bugün erken cikip cocgu havuza götürecem ama aksam insallah gelirim dün gec geldim eve sonrada benimki geldi uykumda gelince erkenden yattim ama bugün gelebilirim insallah birsey cikmazsa görüsürüz
gece yine fenalasdim bende sicakdan diyor herkes gece nin 3 ünde kalktim nefes alamiyorum kendimi evin disina attim korridor serin oluyor 5-10 dakika sonra kendime geldim 2-3 gündür böyle ölcem saniyorum
getir bakarim kizya yinede ben hic hoslanmiyorum ben yokken evimde birilerinin olmasindan
balli bende iki tane var ayni apartmanda oturalim arada sen bakarsin bende azcik rahatlarim
cok faydali oldu canim danke
napayim canim onlar Uyanik olunnca kocis bagirmaya basliyo sunlari uyutta oyle yap bide bizimkinin polen alerjisi var fena durumda suan
supermis suzi
ahhh ahhhh nerde Boyle Romantik Adam
Allah bir omur mutlu etsin onlari
sen yine bildirim yap canim bu hafta liste alti olursun haftayada listede olursunha bu arada bu hafta listede sayılmam demi 2 gün kaldı bişeycik veremem heralde vucüt ancak kendini toparlamaya başlar allahım biran önce zayıflamak istiommm spor olarak neler yapıyorsunuz kızlar?
kızlar bu etikette yazan kilomuzu nasıl değiştireceğiz
ben bankacılık +işletme mezunuyumuzat ellerinide hep beraber çağıralım
alışırımda ilk hafta zor olcak
bulamadım canım üni mezunuyuz ama iş yok çünkü memurlar emekli olmak bilmiyor
devlet bankalarına git hepsi mezarlıktan kaçmış gibi
torpilin olacak illa bi yere gelecen
eskiden temizlikçi diye küçümserlerdi insanları
şimdi avm lerde temizlikçi olamk için bile bi sürü ayrıntı gerek
iş yok bazım kimse gerçek mesleğini yapamıyor lki
şimdi sabah 10 akşam 10 çalışacam ilk bi hafta
sonra değişecek e 10daçıkınca eve gelene kadar 11 olacak
ramazanda kapanış 11 olacakmış o zmanda eve varmam 12olacak
bittim anlıcan
başka iş bulursam bakacam yine
yuhhhh ballı ya hepsini birmi istiyo sıraylamıay canim :26:
cips
patlamis misir
kraker
gofret
ciko
tost
adana dürüm
pizza
ayran
cikolu pasta
istiyooo
hoşgeldin canımGünaydııııııııııııııııınHoşgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim,hoşbuldum
Topiğin en minnak şişkosu oldum ha
uyanınca 2 bardak suyumu içtim.Şimdi de kahvaltımı yapıcam.Oh mis miiiis
Eki Görüntüle 738810
buarada burda tartı günleri ne zaman ablalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?