70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

-tatlicadiarzu- slm kızlar bende geldin 4 ay önce doğum yaptım 95 le doğuma gittim şimdi 77 kiloyum 55 olmayı çok istiyorum senağlama senağlama senağlama senağlama
benide aranıza alın

çok iyi vermişsin ben 92 ile doğuma girdim 6 ay geçti 78 oldum o da zorla...
benimde pantolonlarım beni bekliyor hala hamileliğimdeki gibi tunik ve taytla geziyorum sıkıldım artık pantolonlarımın üzerine o daracık badilerimle fit görünümümü özlüyorum... boshayallersmile

evet kilo insanı gerçekten olduğundan yaşlı gösteriyor... Verdiğin kilo çok güzel tebrikler..
bu arada herkesin sevgililer günü kutlu olsuun a.s.
seninde opuyorumnanaktan Ve hepinizin sevgililer gününü kutluyorum inş. bugün güzel sürprizlerle karşılaşırsınız..
Eylül 2008 e dönmek istiyorum 62 kiloydum mafoldumben Tedaviye başlamıştım bebek için 2 kez aşılama oldum o esnada tedavi süresince göbeğimden yaptığım iğneler sonucunda 67 ye çıktım 2. aşılamada bebeğim tuttu ama bu seferde düşük tehlikesi için 4 ay göbeğimden iğne yaptım hareket etmem yasaktı .. Ekmeği kıstım bir dönem çünkü kilo en büyük takıntımdı ama bu defada bebeğim küçük kalmıştı dr. yiyeceksin dedi.. hamileliğim 25 kiloyla tamamlandı.. 92 ile doğuma girdim ama şimdi 78 im mucizeme kavuştum sıra kilolarda darısı bebek isteyen herkesin başına.. Başaracağım kesin ama işte hemen olsun diye istiyorum imkansız olduğunu bile bile.. Yaz gelse sahil kenarında oturuyorum ve yüzmeyi çok seviyorum yaz sonuna kadar kesin istediğim kiloda olacağım :lepi: Kış aylarndan nefret ediyorum bahar gelsinde bebeğimle yürüyüşlere çıkayım diye dört gözle bekliyorum... :hulya:

deniz yıldızı gözün aydın bak bebeğini kucağına almışsın önemli olanda bu ...kiloları verebilirsin onlar daha kolay tek yapman gereken eski hallerini sık sık aklına getirip seni zayıf halinle gören kişilerin sana ne güzel olmuşsun demelerini hayal etmek bu motive olmada çok işe yarıyor kolay gelsin

bu arada bu akşam yemeğe çıkcaklar var mı aranıda neler yapacaksınıi z eşim bana bu akşam bari diyetini boz dio ama ben tam adapte olmuşken bozmak istemiyorumm

evet canım ya regl öncesi aşırı bir yeme isteği bende de oluyor malesef hele tatlılır gözümün önünde el ele vermiş uçuşuyorlar:))) kepek ekmeği gibi ekmekler iyi lifki olduğu için kabızlık yapmaz.... bende unonun çok tahıllı diye bir ekmeği var onu alıyorum...

ya zaten arkadaşlarıma ne olur birşey yapmayın diye yalvarıyorum nerdeyse sonra yiyorum ve çoooooooooooooooooooooook pişman oluyorum...

bu arada bu akşam yemeğe çıkcaklar var mı aranıda neler yapacaksınıi z eşim bana bu akşam bari diyetini boz dio ama ben tam adapte olmuşken bozmak istemiyorumm
eşim çalışıyo ( senin rejiminde neler var? ızgara bişeyler ve salata sağlıklı bi seçim olur dışarıda yemek için mesela

Sevgilisi olanın olmayanın,
Olup da yok gibi olanın,
Yok da var gibi olanın,
Olmayıp çok isteyenin,
Oluyo da noluyo diyenin,
Oldugu için çok mutlu olanın,
Olmadıgı için çok mutlu olanın,
Onsuz olamayanın,
Onunla hiç olamayanın,
Herseye ragmen yüreginde her daim aska yer olanın…
O zaman kısacası herkesin şimdiden sevgililer günü kutlu olsun

:) kızlar giremiyorum takip edemiyorum en yakın zamanda aranıza dönücem liste henüz yapılmamıs sanırım bakındım göremedim shewalll cnm benide ekle bu hafta 65.4 cıkıyorum :dance:

selam herkeseee..bugün gezmeye gitmiştim de yeni girebildim o yüzden.diyet iyi gidiyor şimdilik.bugün gittiğim yerde yediklerime dikkat etmeye çalıştım.ve benm için çok önemli olan tatlı ikram edildi gittiğim yerde ama ben irademi kullandım ve yemediimm bu bir mucizee benm için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kendimi tebrik ediyorum. bu sefer çok kararlıyım tutucam şu boğazımı ve başarıcaamm :lepi:

canım bende seni tebrik ediyorum..... yıldızlı 5 verdim gittiiiiiiiiiiiiiialkisalkisalkis

tebrikleeeerrr alkisalkisalkis

senin de kutlu olsun canım a.s.

merhaba kızlaar.umarım hepiniz iyisinizdir.diyete son hız devam .yazın 55 kilo olmak var işin sonunda.haa arkadaşlar bu hafta bime dijital baskül geliyor.ilgilenenlere duyurulur.

evet cnm haklısın aslında eski pantolonlarımdan birini çıkarıp gözümün önüne koysam ve bunun içine girmem lazım diye gaz versem kendime daha iyi olacak sanki.. :kedi:
Tebrikler kaydirigubbakcemile5.. Birde her gittiğin yerde aman boşver ye diye ısrar edenler yok mu gıcık oluyorum.. Ye bir kereden birşey olmaz diye diye bu haldeyiz
merhaba kızlaar.umarım hepiniz iyisinizdir.diyete son hız devam .yazın 55 kilo olmak var işin sonunda.haa arkadaşlar bu hafta bime dijital baskül geliyor.ilgilenenlere duyurulur.

çoksağol cnm ihtiyacım vardı bim çok yakınımda bakayım bir eski model bir baskülüm vardı dijital almak istiyordum eşim bu duruma o daha zayıf mı gösterecek diye yorum yaptı :mymeka: ama olsun

günaydın kızlarrr.
dün 1 saatteen fazla liste için uğraştım ama siteye girilemiyordu başaramadım. listeyi bu akşam tamamlayıp göndereceğim. aksama için özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…