-tatlicadiarzu- slm kızlar bende geldin 4 ay önce doğum yaptım 95 le doğuma gittim şimdi 77 kiloyum 55 olmayı çok istiyorum senağlama senağlama senağlama senağlama
benide aranıza alın
benimde pantolonlarım beni bekliyor hala hamileliğimdeki gibi tunik ve taytla geziyorum sıkıldım artık pantolonlarımın üzerine o daracık badilerimle fit görünümümü özlüyorum... boshayallersmilebenim de 70lerden hedefim olan 60 kiloya düşmem için motivasyona ihtiyacım vaarr mafoldumben çok sinir oluyorum kendime şu boğazımı tutamadığım zamanlarda yaaalmaz: eski pantolonlarımı tekrar giymek istiyoruuummm mafoldumben inşallah isteyen herkes fazla kilolarından kurtulup mutlu oluuurr :Saruboceq:
evet kilo insanı gerçekten olduğundan yaşlı gösteriyor... Verdiğin kilo çok güzel tebrikler..Canım ayrıca ne var biliyormusun çevremde kim şöyle bir 10-15 kilo verdiyse çok gençleşti.. insan kilo verince en az 5 yaş gençleşiyor bir hoşluk oluyor yüzünde.. işte bende bunu düşünüyorum.. herkes nasıl verdiyse bende veririm diyorum.. buarada pazartesi başlamıştım zayıflama (artık rejim , diyet gibi isimleri çıkardım sözcüklerim arasından, çünkü motive olmamı zorluyor) bugün baktımda 2 kilo vermişim. 5 günde 2 kilo iyi olsa gerek :teytey:
seninde opuyorumnanaktan Ve hepinizin sevgililer gününü kutluyorum inş. bugün güzel sürprizlerle karşılaşırsınız..bu arada herkesin sevgililer günü kutlu olsuun a.s.
Çok haklısın canım yani ekmek yemiyorum derken normalde kepek ekmek yiyordum ama bu ara evde bitti. Benim yediğim ekmeği satan markette biraz uzak o yüzden gidip alamamıştım. Ayırca o verdiğin listedekinin hepsinden yiyorum maalesef, bu ara kendime dur diyememem regl olacağım içinmiş bu ay biraz erken geldi de.
günaydııın
geçmişi tam okuyamadım yaramaz kızım bacağımı çekiştirip duruyor. dün akşam arkadaşlara gittik ben sözde bişey yemicektim sadece çay içicektim ama tatlı yedim kek yedim börek yedim. ya normalde bile bu kadar yemem noldu anlamadım iştahım açıldı bi anda. tamam bugün telafi edicem ama yine de moralim bozuldu
bu arada herkesin sevgililer günü kutlu olsuun a.s.
bu arada bu akşam yemeğe çıkcaklar var mı aranıda neler yapacaksınıi z eşim bana bu akşam bari diyetini boz dio ama ben tam adapte olmuşken bozmak istemiyorumm
eşim çalışıyobu arada bu akşam yemeğe çıkcaklar var mı aranıda neler yapacaksınıi z eşim bana bu akşam bari diyetini boz dio ama ben tam adapte olmuşken bozmak istemiyorumm
ya bi de tatlıyı biz götürdük iyimi :))ya zaten arkadaşlarıma ne olur birşey yapmayın diye yalvarıyorum nerdeyse sonra yiyorum ve çoooooooooooooooooooooook pişman oluyorum...
ya bi de tatlıyı biz götürdük iyimi :))
selam herkeseee..bugün gezmeye gitmiştim de yeni girebildim o yüzden.diyet iyi gidiyor şimdilik.bugün gittiğim yerde yediklerime dikkat etmeye çalıştım.ve benm için çok önemli olan tatlı ikram edildi gittiğim yerde ama ben irademi kullandım ve yemediimm bu bir mucizee benm için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kendimi tebrik ediyorum. bu sefer çok kararlıyım tutucam şu boğazımı ve başarıcaamm :lepi:
tebrikleeeerrr alkisalkisalkisselam herkeseee..bugün gezmeye gitmiştim de yeni girebildim o yüzden.diyet iyi gidiyor şimdilik.bugün gittiğim yerde yediklerime dikkat etmeye çalıştım.ve benm için çok önemli olan tatlı ikram edildi gittiğim yerde ama ben irademi kullandım ve yemediimm bu bir mucizee benm için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kendimi tebrik ediyorum. bu sefer çok kararlıyım tutucam şu boğazımı ve başarıcaamm :lepi:
senin de kutlu olsun canım a.s.Sevgilisi olanın olmayanın,
Olup da yok gibi olanın,
Yok da var gibi olanın,
Olmayıp çok isteyenin,
Oluyo da noluyo diyenin,
Oldugu için çok mutlu olanın,
Olmadıgı için çok mutlu olanın,
Onsuz olamayanın,
Onunla hiç olamayanın,
Herseye ragmen yüreginde her daim aska yer olanın…
O zaman kısacası herkesin şimdiden sevgililer günü kutlu olsun
:) kızlar giremiyorum takip edemiyorum en yakın zamanda aranıza dönücem liste henüz yapılmamıs sanırım bakındım göremedim shewalll cnm benide ekle bu hafta 65.4 cıkıyorum :dance:
canım bende seni tebrik ediyorum..... yıldızlı 5 verdim gittiiiiiiiiiiiiiialkisalkisalkis
tebrikleeeerrr alkisalkisalkis
sağolun :1hug: yavaş yavaş artık boğazımı tutmayı öğrencem inşallah kaydirigubbakcemile3
evet cnm haklısın aslında eski pantolonlarımdan birini çıkarıp gözümün önüne koysam ve bunun içine girmem lazım diye gaz versem kendime daha iyi olacak sanki.. :kedi:deniz yıldızı gözün aydın bak bebeğini kucağına almışsın önemli olanda bu ...kiloları verebilirsin onlar daha kolay tek yapman gereken eski hallerini sık sık aklına getirip seni zayıf halinle gören kişilerin sana ne güzel olmuşsun demelerini hayal etmek bu motive olmada çok işe yarıyor kolay gelsin
Tebrikler kaydirigubbakcemile5.. Birde her gittiğin yerde aman boşver ye diye ısrar edenler yok mu gıcık oluyorum.. Ye bir kereden birşey olmaz diye diye bu haldeyizselam herkeseee..bugün gezmeye gitmiştim de yeni girebildim o yüzden.diyet iyi gidiyor şimdilik.bugün gittiğim yerde yediklerime dikkat etmeye çalıştım.ve benm için çok önemli olan tatlı ikram edildi gittiğim yerde ama ben irademi kullandım ve yemediimm bu bir mucizee benm için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kendimi tebrik ediyorum. bu sefer çok kararlıyım tutucam şu boğazımı ve başarıcaamm :lepi:
merhaba kızlaar.umarım hepiniz iyisinizdir.diyete son hız devam .yazın 55 kilo olmak var işin sonunda.haa arkadaşlar bu hafta bime dijital baskül geliyor.ilgilenenlere duyurulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?