arkadaşlar bende kilo çizelgesi istiyorum ama bilmiyorum nasıl yapıldığını yardım edermisiniz?
turkbayragigünaydın kızlaaaaar.bemde işlerimi bitirdim oturdum pc nin başına.
özlemcim yok sağlığımı bozacak şekilde yapmıyorum.sağlığımız en büyük sermayemizdir.onun için dikkat ediyorum.
ya şu bidon olayını müthiş tuttum ben ya .bidoncu değiliz olamayızturkbayragi
Kesinlikle öyle,kilo aldıkça insanın ne yürüyesi ne hareket edesi geliyor,o ağırlığı tasımak kolay mı?
Kızlar haftasonu atıştırma isteğini nasıl bastırıyorsunuz?Haftaiçi çalıştığım için evde pek olmuyorum oyüzden problem olmuyor.Ama hafta sonu geldimi midem de karadelik açılıyor sanki eyvahedigeldismile
evet yoklama alacağım şu listeyi tam bilsem... öğretmenlik böyle işte her yerde seninle:)) aranızda meslektaşım var mı ? sınıf başkanımız shewall sanırım aşkım sen al yoklamayı her gün:)))opuyorumnanaktan
ne güzeell ben daha öğretmen adayıyım malesefff(
evet yoklama alalım kim ne kadar kilo vermiş falan yazalım gaza geliriz daha çook hihoyyyt
bende öğretmenim.
canım ya çok teşekkür ediyorum sağol ... evet hamile değilim ama düşünüyoruz inşallah kısmet eder rabbim...
değil mi ya sözün özü budur işte....
aaa ne güzel okuyor musun? neden malesef dedin sevmiyor musun?
Kızlar bir kitap var okudunuzmu bilmiyorum ama ismi THE SECRET dı. kitabın yazarı yazmıştı kendsi 70 li kilolardaymış ve bir türlü veremiyormuş kilolarınıda. Bu kitapta da insanın bir şey yapabilmesi için önce istemesi ve inanması sonra bunun olduğunu hayal etmesi lazım diyor.. kendiside diyetteyim yada rejimdeyim demiyormuş kendisine devamlı zayıflıyorum yada işte ben şuan şu kilodayım diyormuş ve bedenini aklını kandırmaya çalışıyormuş. sonra işte istediği kiloda oldugunu görmüş ve bir dahada almamış kilosunu hep korumuş.Kızlar bence artık rejim yapıyorum yok işte diyet yapıyorum dememliyiz ben zayıflıyorum ve şuan mesela 60 kiloyum sadece sağlıklı besleniyorum ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim demeliyiz kendimize. işte bizim gibi kilolu insanları gördüğümüzde gözümü dikip bakmamlıyız zayıflara bakıp kendimiz o şekilde hayal etmeliyiz. Ben bu şekilde hem kendimizi motive edeceğimizi hemde zayıflayacağımızı düşünüyorum. gerisi size kalmış
canım ayrıca ne var biliyormusun çevremde kim şöyle bir 10-15 kilo verdiyse çok gençleşti.. Insan kilo verince en az 5 yaş gençleşiyor bir hoşluk oluyor yüzünde.. Işte bende bunu düşünüyorum.. Herkes nasıl verdiyse bende veririm diyorum.. Buarada pazartesi başlamıştım zayıflama (artık rejim , diyet gibi isimleri çıkardım sözcüklerim arasından, çünkü motive olmamı zorluyor) bugün baktımda 2 kilo vermişim. 5 günde 2 kilo iyi olsa gerek :teytey:
Kızlar bir kitap var okudunuzmu bilmiyorum ama ismi THE SECRET dı. kitabın yazarı yazmıştı kendsi 70 li kilolardaymış ve bir türlü veremiyormuş kilolarınıda. Bu kitapta da insanın bir şey yapabilmesi için önce istemesi ve inanması sonra bunun olduğunu hayal etmesi lazım diyor.. kendiside diyetteyim yada rejimdeyim demiyormuş kendisine devamlı zayıflıyorum yada işte ben şuan şu kilodayım diyormuş ve bedenini aklını kandırmaya çalışıyormuş. sonra işte istediği kiloda oldugunu görmüş ve bir dahada almamış kilosunu hep korumuş.Kızlar bence artık rejim yapıyorum yok işte diyet yapıyorum dememliyiz ben zayıflıyorum ve şuan mesela 60 kiloyum sadece sağlıklı besleniyorum ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim demeliyiz kendimize. işte bizim gibi kilolu insanları gördüğümüzde gözümü dikip bakmamlıyız zayıflara bakıp kendimiz o şekilde hayal etmeliyiz. Ben bu şekilde hem kendimizi motive edeceğimizi hemde zayıflayacağımızı düşünüyorum. gerisi size kalmış
EVET MÜTHİŞ BİLGİLER.hatta 55 kilo olacağım değil 55 kilo oluyorum.inceliorum demek gerekiyormuş.beynimiz bunagerçekten inanırsa vucudumuzda uyum sağlayacaktır.çok güzel bilgiler çooook
iyi tatiller sana canım goruşürüzhihoyyytarkadaşlar hafta sonu şehir dışında olacağım için giremiyeceğim nete.amabütün paylaşımlarınızı okuyacağım gelince.hadi bol motivasyonlu günler ve yarınlar.
katılıyorum hepsine 5 günde 2 kilo muhteşem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?