70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım ya sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor... dikkat etmene çok mutlu oldum:))
hamallık yokkkkkkkkkkhihoyyyt

hafta sonu ev işleriyle uğraşıyorum ve hava güzel dışarı çıkıyorum yemeği hatırlamamaya çalışıyorum... meyve tüketiyorum aralarda...

ne güzeell ben daha öğretmen adayıyım malesefff (
evet yoklama alalım kim ne kadar kilo vermiş falan yazalım gaza geliriz daha çook hihoyyyt

mehabalar arkadaşlar normalde cuma günü yazılıyo galiba kilo verdiğimiz ama ben bundan sonra salı günleri yazılıcam cünkü izin günümde sabah kalkınca ac karnına ve duştan çıkmıs sekilde tartılıyorum umarım eski halime dönerimmm tarif edebileceğiniz bişler varsa bekliyorum

değil mi ya sözün özü budur işte....

Canım ayrıca ne var biliyormusun çevremde kim şöyle bir 10-15 kilo verdiyse çok gençleşti.. insan kilo verince en az 5 yaş gençleşiyor bir hoşluk oluyor yüzünde.. işte bende bunu düşünüyorum.. herkes nasıl verdiyse bende veririm diyorum.. buarada pazartesi başlamıştım zayıflama (artık rejim , diyet gibi isimleri çıkardım sözcüklerim arasından, çünkü motive olmamı zorluyor) bugün baktımda 2 kilo vermişim. 5 günde 2 kilo iyi olsa gerek :teytey:

Son düzenleme:
Kızlar bir kitap var okudunuzmu bilmiyorum ama ismi THE SECRET dı. kitabın yazarı yazmıştı kendsi 70 li kilolardaymış ve bir türlü veremiyormuş kilolarınıda. Bu kitapta da insanın bir şey yapabilmesi için önce istemesi ve inanması sonra bunun olduğunu hayal etmesi lazım diyor.. kendiside diyetteyim yada rejimdeyim demiyormuş kendisine devamlı zayıflıyorum yada işte ben şuan şu kilodayım diyormuş ve bedenini aklını kandırmaya çalışıyormuş. sonra işte istediği kiloda oldugunu görmüş ve bir dahada almamış kilosunu hep korumuş.Kızlar bence artık rejim yapıyorum yok işte diyet yapıyorum dememliyiz ben zayıflıyorum ve şuan mesela 60 kiloyum sadece sağlıklı besleniyorum ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim demeliyiz kendimize. işte bizim gibi kilolu insanları gördüğümüzde gözümü dikip bakmamlıyız zayıflara bakıp kendimiz o şekilde hayal etmeliyiz. Ben bu şekilde hem kendimizi motive edeceğimizi hemde zayıflayacağımızı düşünüyorum. gerisi size kalmış

aaa ne güzel okuyor musun? neden malesef dedin sevmiyor musun?

yok seviyorum tabiki de.ben geçen yıl mezun oldum ama kpss'de istenilen puanı alamadığım için atanamadım.evdeyim yani bu yıl tekrar kpss çalışıyorum da onun için malesef dedim yoksa seviyorum öğretmenliği.

evet gerçekten de önce zayıflayacağımıza aklımızı inandırmamız ve bu yönde davranmamız gerek.gerisi gelir zaten.biz de sağlıklı beslenip zayıflayacağız ve kilomuzu da koruyacağız

katılıyorum hepsine 5 günde 2 kilo muhteşem ya

Son düzenleme:

EVET MÜTHİŞ BİLGİLER.hatta 55 kilo olacağım değil 55 kilo oluyorum.inceliorum demek gerekiyormuş.beynimiz bunagerçekten inanırsa vucudumuzda uyum sağlayacaktır.çok güzel bilgiler çooook

arkadaşlar hafta sonu şehir dışında olacağım için giremiyeceğim nete.amabütün paylaşımlarınızı okuyacağım gelince.hadi bol motivasyonlu günler ve yarınlar.

kızlar merhaba bende artık zayıflıyorum yaşasın ama elim ayağım titriyo bu arad ben kahvaltılık gevreklerden yiyorum öğlen yemeklerinde daha önce bu yolla tam 12 kilo vermiştim. Çalıştığım için öğlen yemeklerini bu şekilde geçiştiriyorum tavsiye ederim

EVET MÜTHİŞ BİLGİLER.hatta 55 kilo olacağım değil 55 kilo oluyorum.inceliorum demek gerekiyormuş.beynimiz bunagerçekten inanırsa vucudumuzda uyum sağlayacaktır.çok güzel bilgiler çooook

evet canım gelecek zaman diliyle konuşmamak lazım. ben zaten 55im falan 60ım ne yersem yıyeyım kılo almıyorum demeliyiz. biz ne diyoruz su içsek bile yarıyor. dolayısyla beynimizde buna odaklanıor. hemen kılo alıyoruz bir türlü koruyamıoruz verdgımız kıloyuşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…