70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrr.
dün 1 saatteen fazla liste için uğraştım ama siteye girilemiyordu başaramadım. listeyi bu akşam tamamlayıp göndereceğim. aksama için özür dilerim

Shewall canım beni de listeye 70 olarak ekleyebilirsin bilmiyorumkismile

günaydın kızlar

sabah kahvaltılarımda 2 tane tam buğday ekmeği biraz light beyaz peynir 3-4 adet zeytin ve 1 bardak yeşil çay içiyourm

öğlede ızgra tavuklu salata, yada ton balıklı salata hüpleiyorum aralarda salatalık elma portakal akşamları mecburen sofraya oturuyorum ne yemek pişirdiysem bir yemek kaşığı alıyorum yanınada light yoğurt sonr amidem çok kazınıyor siyah kuru üzüm , badem, falan yiyorum yatarknd eaklıma gelirse yağsız süt içiyorum

geçen hafat salıdan beri böyle hatta haftasonu şeimle avmye falan gittik mc e falan girdik o hamburgerleri hüpletti patatesleri ben salata yedim kolayı çıkardım hayatımdam çünkü son zamnalrda aşırı tüketiyordum

ende sabhaları sadece ekmek var ondan sonra ekmek yemem, alışkınım yani

ama diyetteyim dedikçe sanki daha çok acıkıyorum

dün eşim kabak alıp gelmiş gene kabaklı pasta yapmamı istedi dün akşam dayanamadım 1 dilim hüpletmişim
ama gözümün önünden kaldırdım nasıl dayanıcam bakalım ben bütün gün o pastayı göre göreeee

nasıl sizce kızlar salı 78 dim bu sabah 76,5-77 arası bşeyim regl oldum , acaba vermişimmidir yoksa regldne dolayı su kaybımıdır analayamadım inşallah kilo vermişimdir

Ben pek iradeli değilim evde pasta duracak bende yemeyeceğim imkansız gibi :)) Eşim dün pasta yapmış sevgililer günü için.. Dolapta duruyor dün yarım dilim yedim bugün annemlere götüreceğim..
Regl olmayı özledim belki olsam daha çabuk gidecek kilolar.. guclubacismile

selam herkese.nasıl gidiyo rejimler kaydirigubbakcemile2
ben bu sabah az bi şey kaçamak yaptım sankii :kedi: neyse telafi ederim diğer öğünlerde artık
aslında spor yapsam daha güzel kilo veriyorum özellikle de pilates topumla ama çok üşeniyorum yaa bi şöyle üşenmesem yapsam süper olur aslında.hem pilates harika bi spor.kilo vermesem bile sıkılaşmış duruyo vücudum.pilates yaptığım zamanlarda hep öyle derdi etrafımdakiler.bakalım artık

bir de bi şey sormak istiyorum kızlar. ben burda yeniyim de şu liste işini anlamadım bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum.yani biz belli günlerde burdan kilolarımızı mı bildiriyoruz o mu liste yapılıyor tam olarak anlayamadım.tşkr ederim şimdiden a.s.

arkadaşlar bugün itibariyle 62 kiloyum tam on kilo oldu sizlere tavsiyem sabırlı olmanız zaten belli bir süre sonra en az bir ay sonra diyetinizi bırakamıyorsunuz benim ikiay oldu bir iki ay daha yapmak istiyorum şu anda diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum sabahlarıda sandaloz sakızı ve sirke içiyorum denemenizi tavsiye ederim gidin bir devlet hastanesi diyetisyeninden bir diyet alın ve başlayın....

günaydın kızlarrr.
dün 1 saatteen fazla liste için uğraştım ama siteye girilemiyordu başaramadım. listeyi bu akşam tamamlayıp göndereceğim. aksama için özür dilerim

bende giremedim ama bu benim işime yaradı:))) 79.5 değilim artık 79 kiloyum gitti yarım kilo........hihoyyyt

sımdılık 67.5kıloyum yakında aranıza gelıcem.rezervasyon yaptırayım dedım.kesın hazırana kadar 70 ı gecerım hamıleyım 5 ayda 11 kılo almısım,hazıranda dogum yapıcam, rejım yapmadan zayıflatacak bılgılerınıze ıhtıyacım olacak,gercı ınsan 'ben bu kıloyu verecegım' dıye kendı ıle ınatlasınca verıyoda.yınede bılgı ve tecrube edınmektende zarar gelmez

merhba kızlar yeni bir haftayab başladık herkese baaşarılar bu arada ben dün akşam diyetimi bozmadım balık yedim ızgara ama dayanamadım çıkışta tatlı olarak dondurma yedimm bu akşamda çok yorgunum spor yapamıyacağım of ya of

iyi akşamlar arkadaşlar,bu sandaloz sakızı denilen şey nedir?çiğnenir mi,yenir mi,içilir mi,nerde satılır?Gerçekten yararını gören oldu mu?bilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar
Lütfen iradelerimize sahip olalım…
Sabredelim. Güzel günler bizi bekliyor. Yazı düşünün zayıf halinizi hayal edin.
14 Şubat TARıHLı KıLO TAKıP LıSTEMıZ AŞAĞIDADIR.
KıLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRıK EDıYORUM:hooray:
SultanSena………. 73……….70,8………. -2,2:hooray:
harikuladeyim………. 75……….73………. -2
burcuniq………. 75.........73........-2
gulgun45………. 78……….76,5………. -1,5
CHEGUEVERA………. 70,5………. 69,4………. -1,1
spect………. 63………. 62………. -1
biyiksizkedi………. 72………. 71………. -1
littlefairy………. 78………. 77………. -1
yaSelin………. 76………. 75,4………. -0,6
özlemilker………. 79,5………. 79………. -0,5
HAYAL_AGA………. 65,8………. 65,4………. -0,4
AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARIMa.s.
SAYDıN78………. 70
sakardeniz………. 74
dnzyildizi84………. 78
KıLO ALAN ARKADAŞLARIMklava:klava:klava:
SHEWALL………. 70,4………. 71,9………. 1,5
masumum………. 74,1………. 74,2………. 0,1
KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAYANLAR**
arkadaşlar artık bir önceki hafta bildirim yapıp bu hafta yapmayanları bu listeye ekliyorum..
aysen_34………. 78
BAYRAV………. zz
dLara………. 76
ebrarmeltem………. 74
Euridice………. 75
fransiyum………. 74,5
gray………. 74
gul89………. 70
kardel45………. 75
ROCKFTS………. 76
tugbaozlu………. 71
valya………. zz
wetw………. 72

ARAMIZA YENı KATILANLAR HOŞGELDıNıZ a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
DeLix………. 79
hayata ………. 72
spect………. 63
SultanSena………. 73
biyiksizkedi………. 72
sakardeniz………. 74
dnzyildizi84………. 78
littlefairy………. 78
ardelya ………. 75
bucakmagduru ………. 76,3
monaroza………. 77
pembelii………. 76
cansu35………. 73
bir hatam varsa bildirin düzelteyim sevgiler herkese....

Son düzenleme:
selam kızlar vakitsizlikten yazamıyorum. çok özendim yazdıklarınızı görünce toplu cevap yazayım istedim.

bidon olayı süper bende hatırlayacağım. bugün süperdi benimde çok güzel dikkat ettim. tekrar nesfite başladım sabahları. 3 kilo verdiğimde düzenli nesfit yiyordum her sabah. dahada güzeli simit yemicem diye umuyorum.

yarında akşam eve dönerken avm ye uğrayacağım burger yemezsem süper olacak. sizi düşünip yemicem. yazarım yarın akşam yemediğimi buradan :) 21 gün oldu bugün.

canım ben iş değiştirdim. artık karşıya geçiyorum iş için. bide yoruluyorum daha çok. öyle olunca bari gıdam eksik olmasın gibisinden dikkat edemiyordum. neyse toparlarım umarım. doğumgünüme 9 gün kaldı bi 70in altına insem..

evet sınıfbaşkanı benim. gerçi öğretmende çokmuş ama aramızda kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bende kilo çizelgesi istiyorum ama bilmiyorum nasıl yapıldığını yardım edermisiniz?

bendeeeeee............

kilo çizelgesi için yardımcı olabilirim. neresinde hata alıyosunuz?

canım o zaman ben senin salı bildirimlerini cuma listesine eklerim. kolay verirsin inşallahhhh.

hakkından hayırlısı olsun. inşallah olur canım.

burcuniq cim son kilonu bilmediğim için bildirmeyenlere ekledim, söylersen düzeltirim canım benim.

benimki nestle değil ondan mı acaba .... k-flakes yiyorum ben olmaz mı?
ben kflakes denedim hiç sevmedim. nesfit daha iyi bence..

sağol canım, sevgililer günü kutlaman pek anlam ifade etmedi ama sevgililer günü:umursamaz:

hadi kızlar görüşürüz.
çok yazdım kusura kalmayın tutamıyorum kendimi fırsat olunca.
bol paylaşımlar çok kilo vermelerr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…