günaydın kızlarrr.
dün 1 saatteen fazla liste için uğraştım ama siteye girilemiyordu başaramadım. listeyi bu akşam tamamlayıp göndereceğim. aksama için özür dilerim
günaydın kızlarrr.
dün 1 saatteen fazla liste için uğraştım ama siteye girilemiyordu başaramadım. listeyi bu akşam tamamlayıp göndereceğim. aksama için özür dilerim
Shewall canım beni de listeye 70 olarak ekleyebilirsin bilmiyorumkismile
red pepper diye bir hap var deneyen varmı acaba??
evet kurtulalım şu boş yere her yere taşıdığımız ama istemediğimiz şeylerden ya... düşünsenize elinize 2 tane 10 litrelik su bidonu alıp gezdiğinizi bizim yaptığımız böyle bir şey bence((
inşallah biz de düzenli bi şekilde buraya devam edebiliriz ve burdaki paylaşımlara bağlı olarak kilolarımızdan da kurtuluruz.burası alışkanlık yaparsa, sırf burada suçlu hissetmemek için bile hamburger vs. yenmez dediğin gibi :)) bakalım hayırlısı artık.yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler a.s.
canım ya o sirkeyi bende denedim sonra tadı çok kötü diye bıraktım birde bir komşumuz bu yolla inanılmaz zayıflamış sonrasında mide kanseri olmuştu açıkçası korktum ve bıraktım(
niye öyle diyorsun kaçamaklar mı çoğaldı yoksalmaz:
evet yoklama alacağım şu listeyi tam bilsem... öğretmenlik böyle işte her yerde seninle:)) aranızda meslektaşım var mı ? sınıf başkanımız shewall sanırım aşkım sen al yoklamayı her gün:)))opuyorumnanaktan
arkadaşlar bende kilo çizelgesi istiyorum ama bilmiyorum nasıl yapıldığını yardım edermisiniz?
bendeeeeee............
canım o zaman ben senin salı bildirimlerini cuma listesine eklerim. kolay verirsin inşallahhhh.mehabalar arkadaşlar normalde cuma günü yazılıyo galiba kilo verdiğimiz ama ben bundan sonra salı günleri yazılıcam cünkü izin günümde sabah kalkınca ac karnına ve duştan çıkmıs sekilde tartılıyorum umarım eski halime dönerimmm tarif edebileceğiniz bişler varsa bekliyorum
yok seviyorum tabiki de.ben geçen yıl mezun oldum ama kpss'de istenilen puanı alamadığım için atanamadım.evdeyim yani bu yıl tekrar kpss çalışıyorum da onun için malesef dedim yoksa seviyorum öğretmenliği.
burcuniq cim son kilonu bilmediğim için bildirmeyenlere ekledim, söylersen düzeltirim canım benim.Canım ayrıca ne var biliyormusun çevremde kim şöyle bir 10-15 kilo verdiyse çok gençleşti.. insan kilo verince en az 5 yaş gençleşiyor bir hoşluk oluyor yüzünde.. işte bende bunu düşünüyorum.. herkes nasıl verdiyse bende veririm diyorum.. buarada pazartesi başlamıştım zayıflama (artık rejim , diyet gibi isimleri çıkardım sözcüklerim arasından, çünkü motive olmamı zorluyor) bugün baktımda 2 kilo vermişim. 5 günde 2 kilo iyi olsa gerek :teytey:
ben kflakes denedim hiç sevmedim. nesfit daha iyi bence..benimki nestle değil ondan mı acaba .... k-flakes yiyorum ben olmaz mı?
Sevgilisi olanın olmayanın,
Olup da yok gibi olanın,
Yok da var gibi olanın,
Olmayıp çok isteyenin,
Oluyo da noluyo diyenin,
Oldugu için çok mutlu olanın,
Olmadıgı için çok mutlu olanın,
Onsuz olamayanın,
Onunla hiç olamayanın,
Herseye ragmen yüreginde her daim aska yer olanın…
O zaman kısacası herkesin şimdiden sevgililer günü kutlu olsun
:) kızlar giremiyorum takip edemiyorum en yakın zamanda aranıza dönücem liste henüz yapılmamıs sanırım bakındım göremedim shewalll cnm benide ekle bu hafta 65.4 cıkıyorum :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?