70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kendini aç bırakma Allah korusun düşer bayılırsın elin kolun falan titriyorsa ye bişeyler azda olsa bir kaşık tatlı falan ye. kan şekerin düşmüştür. buarada tebrik ederim kilo veririsin tabii kaydirigubbakcemile3

aslında aç hissetmiyorum kendimi ama biraz kötü oldum şidi bişeyler yedim daha iyiym teşekkür ederim inşallah bu denememde de veririm

tiki hayatım ya örneğin ben 29 yaşındayım diyetisyendeki veriler göre 32 yaşındayım ne acı değil mi? 5 günde 2 kilo süper ne yaptın şekerim anlatır mısın?

benimde bir arkadaşım vardı o da düşünce gücüyle zayıfladım diyordu herşeyi yiyordu ve yinede zayıftı ben inanıyorum buna ... beynimize hükmetmek bu işte:))

anladım canım neyse inşallah bu yıl istediğin olur ve atanırsın....

bende kahvaltıda yiyorum ama hiç faydasını görmedim niye ki?

tiki hayatım ya örneğin ben 29 yaşındayım diyetisyendeki veriler göre 32 yaşındayım ne acı değil mi? 5 günde 2 kilo süper ne yaptın şekerim anlatır mısın?

canım sabah 3 yeşil zeytin bir parça yağsız tuzsuz peynir biraz domates yedim ve arada elma yedim. öğlede çorba içtim 1 kase. akşamda yeşil salata. ama akşam 6dan sonra bişe yemedim. ve hergün 1 saat yürüyorum. yürüyemezsemde kendim evde egzersiz yapıyorum. malum hava soğuk cıkamadım 2 gün. canım bu arada canım cok bişey istersede çok az alıyorum . mesela makarna istediyse 2 kasık yıyorum. pılav ıstedıyse 2 kasık yıyorum ama o yemekte baska bıse yemıyorum. ayrıca hergun yeşil cay ve bol su içiyorum. 2.5 litre kadar su. ama bu hafta farklı bişe deniyecem hollywood zayıflama yöntemi diye bişe. tam bana göre bişe. sitede rastlamıssınızdır.:smiley-cool:

canım kahvaltıda sadece bunumu yedin yoksa yanında başka seylerdemi yedin. çünkü bunun faydasını gören olduda cevremde

sadece bunu yiyorum canım... arada meyve , okulda öğlen arası evde yaptığım sandviç, gelince meyve akşam da ne varsa azcık işte....

bende öyle çok tüketmiyorum ama bu ara vermiyorum bir türlü(( aslında şöyle hızlandırıcı bir diyete ihtiyacım var...

kızalr nestle nesfitlerden yedim geçen sene bilmiyorum ama ben 12 kilo çok rahat vermiştim.yazın evlendim ve evlendikten sonra birden aldım beşkide geçen seneki düğün sterside bana bu kiloyu verdirmiş olabilir ama şimdi tekrar başladım sonuçları paylaşırım

benimki nestle değil ondan mı acaba .... k-flakes yiyorum ben olmaz mı?

Çok haklısın canım yani ekmek yemiyorum derken normalde kepek ekmek yiyordum ama bu ara evde bitti. Benim yediğim ekmeği satan markette biraz uzak o yüzden gidip alamamıştım. Ayırca o verdiğin listedekinin hepsinden yiyorum maalesef, bu ara kendime dur diyememem regl olacağım içinmiş bu ay biraz erken geldi de.

Canım ben geçen hafta bildirememiştim ama 78 idim şimdi 76,5 im, süper gidiyor, gün gün hedefime yaklaşıyorum, yılmayın kızlar azimle devammmm

banada yolla o tartıyı accık moralim düzelir:jeyyar::jeyyar:
oluuurr :)))

mtive olmaya ihtiyacım var
benim de eyvahedigeldismile

ha birde bir davete gittik çok kaçırdık.bu asla dünyanın ve diyetin sonu değil.ertesi gün hafifbir beslenmeyle bunun üstesinden gelebiliriz.am ipin ucunu kaçırmayalım.
ben de dün çok kaçırdım ya ama ben detoks yapıyodum gitti diyet

bana da gönder canım ya:)))
olur tabi che yle paylaşırsınız hehe :))

günaydııın

geçmişi tam okuyamadım yaramaz kızım bacağımı çekiştirip duruyor. dün akşam arkadaşlara gittik ben sözde bişey yemicektim sadece çay içicektim ama tatlı yedim kek yedim börek yedim. ya normalde bile bu kadar yemem noldu anlamadım iştahım açıldı bi anda. tamam bugün telafi edicem ama yine de moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…