kızlar merhaba bende artık zayıflıyorum yaşasın ama elim ayağım titriyo bu arad ben kahvaltılık gevreklerden yiyorum öğlen yemeklerinde daha önce bu yolla tam 12 kilo vermiştim. Çalıştığım için öğlen yemeklerini bu şekilde geçiştiriyorum tavsiye ederim
Rica ederim canım.. inş canım bebişini alırsın kucağına .. ozamnda doğum kilolarını vermeye çalışırsın :CüvCüv:
Canım ayrıca ne var biliyormusun çevremde kim şöyle bir 10-15 kilo verdiyse çok gençleşti.. insan kilo verince en az 5 yaş gençleşiyor bir hoşluk oluyor yüzünde.. işte bende bunu düşünüyorum.. herkes nasıl verdiyse bende veririm diyorum.. buarada pazartesi başlamıştım zayıflama (artık rejim , diyet gibi isimleri çıkardım sözcüklerim arasından, çünkü motive olmamı zorluyor) bugün baktımda 2 kilo vermişim. 5 günde 2 kilo iyi olsa gerek :teytey:
Kızlar bir kitap var okudunuzmu bilmiyorum ama ismi THE SECRET dı. kitabın yazarı yazmıştı kendsi 70 li kilolardaymış ve bir türlü veremiyormuş kilolarınıda. Bu kitapta da insanın bir şey yapabilmesi için önce istemesi ve inanması sonra bunun olduğunu hayal etmesi lazım diyor.. kendiside diyetteyim yada rejimdeyim demiyormuş kendisine devamlı zayıflıyorum yada işte ben şuan şu kilodayım diyormuş ve bedenini aklını kandırmaya çalışıyormuş. sonra işte istediği kiloda oldugunu görmüş ve bir dahada almamış kilosunu hep korumuş.Kızlar bence artık rejim yapıyorum yok işte diyet yapıyorum dememliyiz ben zayıflıyorum ve şuan mesela 60 kiloyum sadece sağlıklı besleniyorum ve sağlıklı beslenmeyi öğrendim demeliyiz kendimize. işte bizim gibi kilolu insanları gördüğümüzde gözümü dikip bakmamlıyız zayıflara bakıp kendimiz o şekilde hayal etmeliyiz. Ben bu şekilde hem kendimizi motive edeceğimizi hemde zayıflayacağımızı düşünüyorum. gerisi size kalmış
yok seviyorum tabiki de.ben geçen yıl mezun oldum ama kpss'de istenilen puanı alamadığım için atanamadım.evdeyim yani bu yıl tekrar kpss çalışıyorum da onun için malesef dedim yoksa seviyorum öğretmenliği.
arkadaşlar hafta sonu şehir dışında olacağım için giremiyeceğim nete.amabütün paylaşımlarınızı okuyacağım gelince.hadi bol motivasyonlu günler ve yarınlar.
kızlar merhaba bende artık zayıflıyorum yaşasın ama elim ayağım titriyo bu arad ben kahvaltılık gevreklerden yiyorum öğlen yemeklerinde daha önce bu yolla tam 12 kilo vermiştim. Çalıştığım için öğlen yemeklerini bu şekilde geçiştiriyorum tavsiye ederim
tiki hayatım ya örneğin ben 29 yaşındayım diyetisyendeki veriler göre 32 yaşındayım ne acı değil mi? 5 günde 2 kilo süper ne yaptın şekerim anlatır mısın?
bende kahvaltıda yiyorum ama hiç faydasını görmedim niye ki?
canım kahvaltıda sadece bunumu yedin yoksa yanında başka seylerdemi yedin. çünkü bunun faydasını gören olduda cevremde
canım sabah 3 yeşil zeytin bir parça yağsız tuzsuz peynir biraz domates yedim ve arada elma yedim. öğlede çorba içtim 1 kase. akşamda yeşil salata. ama akşam 6dan sonra bişe yemedim. ve hergün 1 saat yürüyorum. yürüyemezsemde kendim evde egzersiz yapıyorum. malum hava soğuk cıkamadım 2 gün. canım bu arada canım cok bişey istersede çok az alıyorum . mesela makarna istediyse 2 kasık yıyorum. pılav ıstedıyse 2 kasık yıyorum ama o yemekte baska bıse yemıyorum. ayrıca hergun yeşil cay ve bol su içiyorum. 2.5 litre kadar su. ama bu hafta farklı bişe deniyecem hollywood zayıflama yöntemi diye bişe. tam bana göre bişe. sitede rastlamıssınızdır.:smiley-cool:
kızalr nestle nesfitlerden yedim geçen sene bilmiyorum ama ben 12 kilo çok rahat vermiştim.yazın evlendim ve evlendikten sonra birden aldım beşkide geçen seneki düğün sterside bana bu kiloyu verdirmiş olabilir ama şimdi tekrar başladım sonuçları paylaşırım
canım ya ekmek yememek kesinlikle doğru değilmiş diyetisyenim kaslar için gerekli dedi kasların erimesi iyi değildir çünkü....
bana günde 9 dilim ekmek yememi söyledi bende aman ben ekmeği hiç yemem sevmem zaten dedim güldü ve 1 dilim ekmek yerine geçen şeyleri söyledi:)))
2 kaşık müsli
2 yemek kaşığı pilav ya da makarna
3 yemek kaşığı mantı
1 küçük boy haşlanmış patates
3 adet pötibör bisküvi
yarım dilim kek
yarım poğaça
1/3 simit (susamları temizlenmiş)
1 çay bardağı leblebi
1 su bardağı yağsız patlamış mısır
1 kepçe çorba
eee tatlım hala ben ekmek yemiyorum diyor musun? bu arada bunları yiyebilirsin ama içindeki yağı da eklemen gerek kaloriye dedi ee buna bakılırsa ekmek bunlardan çok daha masum değil mi?
selam kızlar,
normalde kilo bildirimleri cuma-cumartesi yapılıyor. bende cuma akşamı listeyi yapıyorum. ancak bu hafta izninizle listeyi pazar gecesi yapabileceğim. bu zamana kadar kilo bildirimlerini yapabilirsiniz.
sevgiler..
oluuurr :)))banada yolla o tartıyı accık moralim düzelir:jeyyar::jeyyar:
benim de eyvahedigeldismilemtive olmaya ihtiyacım var
ben de dün çok kaçırdım ya ama ben detoks yapıyodum gitti diyetha birde bir davete gittik çok kaçırdık.bu asla dünyanın ve diyetin sonu değil.ertesi gün hafifbir beslenmeyle bunun üstesinden gelebiliriz.am ipin ucunu kaçırmayalım.
olur tabi che yle paylaşırsınız hehe :))bana da gönder canım ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?