hadi gözümüz aydin becerebildikaslinda yardim etmek istiyorum ama anlatirken tuhaf anlatiyorum iste
olsun bi bakalim canimama simdikilerde varmi
eeee bu yandaki reklamdaki hatun yine güzelhem incecik hem saçları güzel ben de istiyom
Hangi reklam o deterjan reklamıysa güzel diyemezsin o kadına
ay geliyoöar arada yamoralimizi hç bozmayalımmm canım öyle yada byle gitcek bu kilolar hem artık yedikelrimizi unutalım kaldğmz yerden devm edelm onlr korksun bizden :):)
kak kiz cabukofff offf ders çalışmam lazım ama hiç çalışasım yok yaa sınavada az kaldı napıcam ben hç bilmiyorumm
sagol canim da gelmiyo birtürlü kolay gelmiyookolay gelsinn canımmm
Günaydın inşallah canım senin içinde güzel bir gün olsun
moral bozma hemen bugünü hafif geçir artıda cıksan haftaya dikkat edersin gider onlar
haff gecirmeye calistim canim baklaim artikKolay gelsin canım bi sıcak su koy karnına uzan hem söküyormus hemde agrına iyi geliyor
hep beraber cook yasiyalim hemide manken gibiayy ne güzel yazmışsın çok yaşayın siz çok güldüm
alttan sakiz gördüm suzimhergün ne giycem demekden sIKILdim artik canim yanasil görünüyor altdan
cisli misli yinede unutmadikca yaz bende merak ediyorum ne yiyorsun diyeana balli sizin orda zielpunkt veya plus diye bir dükkan varmi ordan annem hep sise keyfir alip iciyor benimde tadi hosuma gitmiyor ama simdi keyfirin yogurtlari cikmis cilekli ananasli kayisili onlara bakcam bugün alcam belki fayda eder ne dersin
deli ya
belki benim toto kapali hava alani istemiyoray mervem ya harikasin tü tü tü darisi benim basima 6lilari göreyim kolbasti oynayip youtuba koycam
evet canim emziriyorum cokda faydali oluyo Kilo veriminde
canim leslie yormuyo fazla jillian oylemi mahfediyo cok ise yariyo
superbi duygu ballim kendimi sahane hissediyorum pardesu sanki baskasindan emanet almis gibi oluyo
kacirilirmi o firsat suzi ya ah ahh bende kardesimin yaninda olsamda gitsem tabi bizde daha aday yok ama
ballim ben hedefimde altindayim suan
mervecim hedefe ulasan yolda cekilen tum cileler kutsaldir
kızlar ya ne zaman zayıflayacağız yaa içime böyle lök diye bi karamsarlık düştü.
böyle şeytan olmayacak bu iş boşver ye iç diyor ne yapacağım
suzim ben normal kefir iciyorum ama onlardan bende görmüstümde almadimtükürmeden yala bak zaten gitti diye koyverme ballim ertesi gün dikkat ettinmi gidiyormus yapma eyleme aksam menünle gel bana tatlim yazdimi gördünmü ballim keyfir yogurtlu diyorum plus varmi sizin orda alayimmi diyorum kiz
gel öpeyim seni
:26: bende molaya cikcam birazdan sen yat dinlen kuzum
calis canim bi basina oturdunmu devami gelir ihmal etme
dogru diyonanamin sucu
bende molaya cikcam of hergün ne giycem hergün ne yiycem söyle biri olsa beni hem yedirip hem giydirse olmazmi :86:
kiz bana niye ballim diyongecende handeye suzi dedin ececim nasilsin kuzum iyisin dimi
oda olur insallah tatlim benimyani gideyim diyorsun
kiz deme öyle bak bende agliycam simdi
günaydin ececimsen geldin ben molaya ceneci dobicler diyorum az konusun diye ama beni dinleyen kim
bugün yazdim canim :26:ben büyük oğlanı 7 yaşında sünnet ettirdim korkuyordu biraz 1 hf falan sürdü
küçüğüde 5.5 aylıkken yaptırdım ilk gün mızıldadı
çok rahat atlattı
tavsiyem erken sünnet ama sen kaçırmışsın
inşallah kolay atlatırsınız canım
benimkilerde öyleydi canım
o kdr yiyordumki hatırlayamıyordum bile
en azından hafta içi yazayım kontrol edeyim dedim
iyi oluyor böyle
gözünaydın canım artık unut 7 leri geriye dönmek yok
dün daha iyiydi ama akşam geç yiyoruz o kötü oluyor
günaydın canım
evet dün güzeldi
inşalllah bugünde güzel olur
ne yazacaktım unuttum:44:
anam o da pek bi kaloriyiymiş yaaaa
güzel afiyet olsun canım
sık dişini biraz şurda sınava ne kaldı...
hadi bakalım güle güle....
misafirlikte bende yiyorum çok abartmadan
emek vermişkler yapmışlar yemek yemeden gidiyorum
yemesek olmaz
daha dur bakalım yolun başındasın var mı öyle hemen pes etmek
günaydın canım
anca çene yapmışlar..
Herkese merhaba
Mutfakta çiğköfteler beni çağırıyorÖğle yemeği yerine çiğköfte mi yesem bilemedim ki:44:
spangule miiiiiiiiibugünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates 1 salatalık
2-3 parça çeçil peyniri
5 zeytin
10 dal kadar maydanoz
çay
ara
az şekerli t.kahvesi
yarım pet bardaktan az beyaz lebleb(nohut)
öğle
1 kase domatesli şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
yağsız roka salata
5-6 kaşık z.yağlı semizotu
2 kaşık yoğurt
1 küçük kap spangule (reglm yaklaştı tatlı diye kuduruyorum)
ara
2 avuç kadar kiraz
akşamda
z.yağlı barbunya yaptım akşam ondan 1 tabak
salata ve yoğurt düşünüyorum
geçen haftaya görre hala artıdayım
ahh kiyamam canim yaasuzi yagmur cok az yagdi Durdu tekrar gunes acti ama ben evdeyim altarafi bi kombiyi 2gunde halledemediler
depresyondayim ...........cok yalnizim
kendimi Burda SIKISMIS kalmis gibi hissediyorum yari acik ceza evindeyim sanki aglamamak icin tutuyorum kendimi
insanin bitanedemi arkadasi olmaz bitanedemi komsusu olmaz kaldim almanlarin icinde
ben ulkemde olmak istiyorum
Bahar bacı ortam güzel bugun müdür yok oturuyoz koca gün zayıflatan çarşaf bacım alcanmı
anaamm senden 4 tane dahami varrKız suzi don yap kalanlada cıncıklarına südyen taparsınız
İyi bahar yaw benle beraber 4 kişi hepside kafa dengi benim gibi çok konuşuyolar soluk almaya vaktimiz olmuyotelden çok yazılmıyo bacım dedikodu yapım
Ece sende karamsara bağlama otur almanca çalış yazılı yapacam
ballinin dedigi vollkorntoastu aldim öglen molasindacavdar toastu mu diyorduk:44: ondan
lezzetli geldi
öglen 2 dilim ondan yedim üstüne diyet sürme peyniri sürdüm yanina kocaman turuncu biber dogradim yanina ayran
sabah yulaf kebegi ile yogurt yedigimden acikmisdimkarnimi nasil doyururum diye düsündüm ama baya tok tuttu
toastun 1 tanesi 56 kaloriydin nasil iyimi kizlar
dahami eskisin :44:hoff ne çok konuşmuşunuz anca bitti geçmiş
ben hep zıplıcam artık fıstık gibin olana kaa :122: görüşürüz yarın
oldun sen oldun aynen devam
aynen şimdiye kadarki enzayıf halim bu
18 değil bi kerem 18.5hem ben sizden daha eskiyim hıh
şu an üst bacaklarım öyle ağrıyo kiağrımasaydı bırakabilirdim ama ağrıyosa işe yarıyodur o yüzden devam
ayy çiğköftee :26: battalbeye uğramayı düşünüyorum bi ara
huh huuu yarın tartı günü
yeme zaten bacim bilet yenirmi hic kiz3 tane poğaça yedim bugun midem bulanıyo artık hiç bilet yemiom et olarak o yüzden yicek bişey bulamıyom
niyee nasil zayiflatiyo ki onu serince ne oluyo kiTıpikteki herkese zayıflatan çarşaf satacam ballıya 2 tane satacam o çok yemiş kilo almış 70 olmuş yine
dahami eskisin :44:
kiz yoksa burdami dogdun
niyee nasil zayiflatiyo ki onu serince ne oluyo ki
carsafta nasil kalori yakiyozda zayifliyoz ki
aciklama bekliyom
İyi akşamlar ablalarım
Hemen bugün yediklerimi paylaşayım.Eğer bir eksiğim yanlışım varsa söylerseniz çok sevinirim
Eki Görüntüle 740088 Eki Görüntüle 740089 Eki Görüntüle 740090
Eki Görüntüle 740092 Eki Görüntüle 740093
bak hele düzensiz beslendiğini itiraf ediyor
bunlar resimkanma gercekte Boyle kisiler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?