70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi gözümüz aydin becerebildik aslinda yardim etmek istiyorum ama anlatirken tuhaf anlatiyorum iste
olsun bi bakalim canim ama simdikilerde varmi

cok sagol canim ya hep ugrasiyodum bi turlu yapamiyodum esim gelsin cektiricem Foto aksama atarim bakalim fark varmi Kilo verdigim anlasiliyomu

moralimizi hç bozmayalımmm canım öyle yada byle gitcek bu kilolar hem artık yedikelrimizi unutalım kaldğmz yerden devm edelm onlr korksun bizden :):)
ay geliyoöar arada ya

offf offf ders çalışmam lazım ama hiç çalışasım yok yaa sınavada az kaldı napıcam ben hç bilmiyorumm
kak kiz cabuk
kolay gelsinn canımmm
sagol canim da gelmiyo birtürlü kolay gelmiyoo

Günaydın inşallah canım senin içinde güzel bir gün olsun

moral bozma hemen bugünü hafif geçir artıda cıksan haftaya dikkat edersin gider onlar

Kolay gelsin canım bi sıcak su koy karnına uzan hem söküyormus hemde agrına iyi geliyor

haff gecirmeye calistim canim baklaim artik
ay gelmesin kiz

ayy ne güzel yazmışsın çok yaşayın siz çok güldüm
hep beraber cook yasiyalim hemide manken gibi

alttan sakiz gördüm suzim
ay yazicam aksama bakalim artik :26:

kızlar ya ne zaman zayıflayacağız yaa içime böyle lök diye bi karamsarlık düştü.
böyle şeytan olmayacak bu iş boşver ye iç diyor ne yapacağım

suzim ben normal kefir iciyorum ama onlardan bende görmüstümde almadim
kalorilerine bak istersen arada yersin

bugün yazdim canim :26:

Herkese merhaba
Mutfakta çiğköfteler beni çağırıyor Öğle yemeği yerine çiğköfte mi yesem bilemedim ki:44:

spangule miiiiiiiii

ahh kiyamam canim yaa

Bahar bacı ortam güzel bugun müdür yok oturuyoz koca gün zayıflatan çarşaf bacım alcanmı

anaamm senden 4 tane dahami varr ve bunlar izmir demi
ahh memleketim ahhh

ay süküüürrrrrrrrrrrrr
nasil ama cok güzel dimi afiyet olsun suzimm
dahami eskisin :44:
kiz yoksa burdami dogdun

3 tane poğaça yedim bugun midem bulanıyo artık hiç bilet yemiom et olarak o yüzden yicek bişey bulamıyom
yeme zaten bacim bilet yenirmi hic kiz

Tıpikteki herkese zayıflatan çarşaf satacam ballıya 2 tane satacam o çok yemiş kilo almış 70 olmuş yine
niyee nasil zayiflatiyo ki onu serince ne oluyo ki
carsafta nasil kalori yakiyozda zayifliyoz ki
aciklama bekliyom

slm..2 gündür girmiyorum net war ama bakacak mecalim yok belim ağrıyor..regl olmadım 4 gün geçti..kaynanayla uğraşıyorum 2 gündür..bıktım herşeyden..hiç bişey yapmak istemiyorum ..şuan bile kalbim sıkışıyor..okadaryorgun halsiz sıkıntılıyım..kusura bakmayın kızlar akşama gelirmiyim bilmiyorum..gelemezsemde kusuruma bakmayın.. kendinizedikkat edin ben düne kadar kilo wermiş durumdaydım ama bugün biraz almış gibiyim..kaçamak yapmadım ama krispi yedim bide dün gece çok acıktım 5 tane zeytinle 1 dilim kepek ekmeği yedim.sabahta 20 tane zeytin 3 dilim kepek ekmeği yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…