rengarenk iccamasiri nekadar seksü :89: gönder senKız suzi don yap kalanlada cıncıklarına südyen taparsınız
İyi bahar yaw benle beraber 4 kişi hepside kafa dengi benim gibi çok konuşuyolar soluk almaya vaktimiz olmuyotelden çok yazılmıyo bacım dedikodu yapım
Ece sende karamsara bağlama otur almanca çalış yazılı yapacam
ay hakket götürek ozaman dur ben bizimkilerle durum degerlindemizi yapayimticarete aatılınca aynı örnek nevresim+pijama+don yapsın bence değişik gelebilir insanlara
niye götürmüyolar kız ailesi de tanısın kardeşini burda tanışmaya damatta gider
sende aileden olduğuna göre git bence yinede sen bilirsin
ne kaa kalabalık olursa o kaa iyi
konuşçak konu bulunmuyo kimse birbirini tanımadığından
en son görümcmin nişanlısının ailesi tanışmaya geldiğinde bizde ordaydık
herkes birbirine soruyo siz nasılsınız iyiyim tşk ederim siz nasılsınız siz nasılsınız iyiyim tşk ederim siz nasılsınız
fenalık gelmişti bu kelimeleri duyuyp sölemekten
havalardan sulardan en son 72 kere falan hayırlısı olsun demişti herkes
denedim tekrar kuzum sen bi resmi ac sonra resmin üstüne sag tikla fare ile sonra öffnet mit yaziyor ok isaretiyle paint yazan yere tikla bidaha dene bakim kuzumcanim Windows 8 bizimkisi starta basinca bir suru sey cikiyo ama Programme gozukmuyo ana sayfa Desktop ustunden bulamadim yine :26:
tatlim kocan burda cocuklarin burda alisacaksin baska cagren yokkiayni dedigin gibi suzi yillarca trde yasa sonra Burda cok zor cok
kızlarrrrrr 20dk leslie ile 10dk kadar da ebruyla spor yaptım daha yapacaktım da çocuk uyandı
yok suzim sporsuz olmıycak böyle iki ileri bi geribana yokmu zayiflatan carsaf :86:
ay aman dikkat et zerram ben türkiyedeyken disariya ciktimmi hicde dikkatli olamazdim :18:
haftasonuda tartilcam bundan sonra
bence yinede bozma tatlim sonra birden gidecekdir hem regl olcan ya onlan birlikde fazlalikla gider dikkat edersen bence
ya ilk anda öyle oluyo ama sonra havadan sudan şurdan burdan derken bulunuyo konuşçak şeyleray hakket götürek ozaman dur ben bizimkilerle durum degerlindemizi yapayim
bende ondan cekiniyorum tatlim ne diycem ki ben ordabizde de öyle olur herhalde döner durur ayni seyi sorarlar
tanimiyorsun ya birde
nevresimden don kimsenin aklina gelmemisdir biz bir ilk yapalim
ballinin dedigi vollkorntoastu aldim öglen molasindacavdar toastu mu diyorduk:44: ondan
lezzetli geldi
öglen 2 dilim ondan yedim üstüne diyet sürme peyniri sürdüm yanina kocaman turuncu biber dogradim yanina ayran
sabah yulaf kebegi ile yogurt yedigimden acikmisdimkarnimi nasil doyururum diye düsündüm ama baya tok tuttu
toastun 1 tanesi 56 kaloriydin nasil iyimi kizlar
rengarenk iccamasiri nekadar seksü :89: gönder sen
ay hakket götürek ozaman dur ben bizimkilerle durum degerlindemizi yapayim
bende ondan cekiniyorum tatlim ne diycem ki ben ordabizde de öyle olur herhalde döner durur ayni seyi sorarlar
tanimiyorsun ya birde
nevresimden don kimsenin aklina gelmemisdir biz bir ilk yapalim
denedim tekrar kuzum sen bi resmi ac sonra resmin üstüne sag tikla fare ile sonra öffnet mit yaziyor ok isaretiyle paint yazan yere tikla bidaha dene bakim kuzum
tatlim kocan burda cocuklarin burda alisacaksin baska cagren yokkikeske olsa hayat iste
ballinin dedigi vollkorntoastu aldim öglen molasindacavdar toastu mu diyorduk:44: ondan
lezzetli geldi
öglen 2 dilim ondan yedim üstüne diyet sürme peyniri sürdüm yanina kocaman turuncu biber dogradim yanina ayran
sabah yulaf kebegi ile yogurt yedigimden acikmisdimkarnimi nasil doyururum diye düsündüm ama baya tok tuttu
toastun 1 tanesi 56 kaloriydin nasil iyimi kizlar
:26: fazla yeme canimşimdide burçak bisküvi yiyorum
yok suzim sporsuz olmıycak böyle iki ileri bi geri
ya ilk anda öyle oluyo ama sonra havadan sudan şurdan burdan derken bulunuyo konuşçak şeyler
süpermiş canım afiyet olsun
hava çok sıcak içim yandı limon sıktırdım çay ocağına üzerine soda onu içiyorum bende şimdi
dur bakim canim hahsuzi evet ordan kuculuyo buldumda simdide nasil koycami yapamiyorum tekrar kucultup kaydetmek lazim herhalde ama kaydetmiyo :26:
bende aldim canim
kiz bikeresinde gazeteye ckmisdin kadinin teki ha o trampolindin herhalde100 küsür kilodaymis kadin ziplaya ziplaya vermis diye yaziyordun
padisah koldugunda ben olacamsüleymanin hürremi benim
Herkese benden koccaman günaydın
Dün gece dondurmayı yemedim ya şuan çok mutluyumyapıcam ben bu işi yahu
İnşallah ablacım ya inşallah.Zayıf zayıf, kimsennin ne dediğini düşünmeden salına salına dolanmak istiyorum dışarda.Hiç bir zaman zayıf olmadım o duyguyu yakalayıp bir daha bırakmamak istiyorum.
Bunun için tam gaz devaaam
neyse yeni kizceler geldi
biri 16
biride 18 yasinda
ikiside okuyo
biri baya bi catlak
a 20 olmasi lazim
ilk gün oyle olabılır canım sabredersen 2 3 gün sonra kolay bıle gelmeye baslıyo
bu sabah tartıda gördüğüm hemen şak fotoyu cektim size göstermek için
Eki Görüntüle 739578
Herkese merhaba
Mutfakta çiğköfteler beni çağırıyorÖğle yemeği yerine çiğköfte mi yesem bilemedim ki:44:
zipla senhoff ne çok konuşmuşunuz anca bitti geçmiş
ben hep zıplıcam artık fıstık gibin olana kaa :122: görüşürüz yarın
oldun sen oldun aynen devam
aynen şimdiye kadarki enzayıf halim bu
18 değil bi kerem 18.5hem ben sizden daha eskiyim hıh
şu an üst bacaklarım öyle ağrıyo kiağrımasaydı bırakabilirdim ama ağrıyosa işe yarıyodur o yüzden devam
ayy çiğköftee :26: battalbeye uğramayı düşünüyorum bi ara
huh huuu yarın tartı günü
annem tatlı yapmamı istediben de puding ve bisküviden hafif bişeyler yapıcam inadına birazdan dönerimm
oldumu ececim kayit ettimi :26:
evet canim cok tesekkur ettim simdi bikac resim atayim ama sisman resimlerim sadece pardesulu anlasilmaz yani sismanim diye Foto cekmiyodum
zipla sensüyliyman beni seviyor
hah afferim neresi hafifsen yeme gerci taht benim oalcak yarin
yarin tarti günü
arti cikayim demeyin
akili uslu saglikli beslenin
sacinizi basinizi yolduturmayinüleeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?