70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rengarenk iccamasiri nekadar seksü :89: gönder sen
ay hakket götürek ozaman dur ben bizimkilerle durum degerlindemizi yapayim
bende ondan cekiniyorum tatlim ne diycem ki ben orda bizde de öyle olur herhalde döner durur ayni seyi sorarlar
tanimiyorsun ya birde
nevresimden don kimsenin aklina gelmemisdir biz bir ilk yapalim
canim Windows 8 bizimkisi starta basinca bir suru sey cikiyo ama Programme gozukmuyo ana sayfa Desktop ustunden bulamadim yine :26:
denedim tekrar kuzum sen bi resmi ac sonra resmin üstüne sag tikla fare ile sonra öffnet mit yaziyor ok isaretiyle paint yazan yere tikla bidaha dene bakim kuzum
ayni dedigin gibi suzi yillarca trde yasa sonra Burda cok zor cok
tatlim kocan burda cocuklarin burda alisacaksin baska cagren yokki keske olsa hayat iste

ballinin dedigi vollkorntoastu aldim öglen molasinda cavdar toastu mu diyorduk:44: ondan
lezzetli geldi
öglen 2 dilim ondan yedim üstüne diyet sürme peyniri sürdüm yanina kocaman turuncu biber dogradim yanina ayran
sabah yulaf kebegi ile yogurt yedigimden acikmisdim karnimi nasil doyururum diye düsündüm ama baya tok tuttu
toastun 1 tanesi 56 kaloriydin nasil iyimi kizlar

yok suzim sporsuz olmıycak böyle iki ileri bi geri
ya ilk anda öyle oluyo ama sonra havadan sudan şurdan burdan derken bulunuyo konuşçak şeyler

süpermiş canım afiyet olsun
hava çok sıcak içim yandı limon sıktırdım çay ocağına üzerine soda onu içiyorum bende şimdi

suzi evet ordan kuculuyo buldumda simdide nasil koycami yapamiyorum tekrar kucultup kaydetmek lazim herhalde ama kaydetmiyo :26:

bende aldim canim

şimdide burçak bisküvi yiyorum
:26: fazla yeme canim aksam menü paylasacan bak sonra sacini basini yollarlar hem yarin bildirim günü :18:

keske bende yapsam da iste icimden gelmiyor ev is cocuk koca
iyi yapmissin affiyet olsun tatlim

suzi evet ordan kuculuyo buldumda simdide nasil koycami yapamiyorum tekrar kucultup kaydetmek lazim herhalde ama kaydetmiyo :26:
dur bakim canim hah simdi kösede datei yaziyor oraya tikliyacaksin sonra speichern unter yaziyor ondan sonra ordan istedigin yere kaydeteceksin tatlim
bende aldim canim

yumusak birde 2 dilim yedim doydumda ama fazla da yiyebilirdim

hoff ne çok konuşmuşunuz anca bitti geçmiş

kiz bikeresinde gazeteye ckmisdin kadinin teki ha o trampolindin herhalde 100 küsür kilodaymis kadin ziplaya ziplaya vermis diye yaziyordun

padisah koldugunda ben olacam süleymanin hürremi benim

ben hep zıplıcam artık fıstık gibin olana kaa :122: görüşürüz yarın
Herkese benden koccaman günaydın
Dün gece dondurmayı yemedim ya şuan çok mutluyum yapıcam ben bu işi yahu

oldun sen oldun aynen devam

aynen şimdiye kadarki enzayıf halim bu

neyse yeni kizceler geldi
biri 16
biride 18 yasinda
ikiside okuyo
biri baya bi catlak
a 20 olmasi lazim

18 değil bi kerem 18.5 hem ben sizden daha eskiyim hıh
ilk gün oyle olabılır canım sabredersen 2 3 gün sonra kolay bıle gelmeye baslıyo

şu an üst bacaklarım öyle ağrıyo ki ağrımasaydı bırakabilirdim ama ağrıyosa işe yarıyodur o yüzden devam

bu sabah tartıda gördüğüm hemen şak fotoyu cektim size göstermek için

Eki Görüntüle 739578

Herkese merhaba
Mutfakta çiğköfteler beni çağırıyor Öğle yemeği yerine çiğköfte mi yesem bilemedim ki:44:

ayy çiğköftee :26: battalbeye uğramayı düşünüyorum bi ara

huh huuu yarın tartı günü

annem tatlı yapmamı istedi ben de puding ve bisküviden hafif bişeyler yapıcam inadına birazdan dönerimm

zipla sen süyliyman beni seviyor

evet canim cok tesekkur ettim simdi bikac resim atayim ama sisman resimlerim sadece pardesulu anlasilmaz yani sismanim diye Foto cekmiyodum

hadi gözümüz aydin becerebildik aslinda yardim etmek istiyorum ama anlatirken tuhaf anlatiyorum iste
olsun bi bakalim canim ama simdikilerde varmi

Son düzenleme:
ececim sen albümüne koy ben aksam bakim saatim yaklasiyor oglanlan doktora gitcez gözünü kontrol edcekler okula baslamadan

kizlar yarin tarti günü bunu gerci bugün cok duydunuz birde ben diyeyim

yarin tarti günü
arti cikayim demeyin
akili uslu saglikli beslenin
sacinizi basinizi yolduturmayin üleeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…