He alıştım bacım rahatım bugun ama sizlerleb çene yapmayı özledim suzim ayaklarım şişti yav
iyi fikir vallaHoşbuldum :) Kaynayan suyun içine fincanı koydum ortaya bu çıktı ablacımDiyetimi renklendirmeye çalışıyorum da
hadi hayırlısı canım sende git bence abla olarak bu gününde yanında ol kardeşcazınıntesekkür ederim baharcim insallah olurlarcumartesi aileler taniscakmis
senin üst kattakinede sat değişik değikiş çarşaflar görüntün renklensinBaharlan suzi işi sormuş he bacım izmirin çarşaf ihtiyacını karşıladım bugun şimdilik iyi
sen nerlelerdesin yahu? hoş geldinGünaydın kızlaaaar
nasılsınız
yeni gelenler varmış
hoşgelmişler
sizi çok özledim yaa
ayy çok sevindin 6 lı rakamlara hoş geldin canımbu sabah tartıda gördüğüm hemen şak fotoyu cektim size göstermek için
Eki Görüntüle 739578
dünkü menümüde yazıyım malum bi daha fırsat bulamayabiliyorum
SABAH
2 dilim tam bugday ekmeği arası karışık tost
4 adet erik
sade şekersiz nescafe
ARA
10 adet fındık
1 adet erik
1 çokkolata küçük bişi
kiraz saplı form çay
ÖĞLEN
1 kepçe çorba
3-4 çatal makarna
ARA
3 adet burçak bisküvi
ARA
3 adet form bisküvi
2 adet erik
AKŞAM
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
ARA
maden suyu yarım şişe
boğazımızı tuttuğumuz zamankızlar ya ne zaman zayıflayacağız yaa içime böyle lök diye bi karamsarlık düştü.
böyle şeytan olmayacak bu iş boşver ye iç diyor ne yapacağım
He alıştım bacım rahatım bugun ama sizlerleb çene yapmayı özledim suzim ayaklarım şişti yav
aynen benim gibisin canim tartilmadan duramiyorum ama tartilmazsamda birakiyorum istemesela haftaici aliskanlik olan sey haftasonu unutyorum tartilmayi ve haftasonu tartilmadimdan bidahaki pazartesine +2 kg ya kadar cikiyor haftaya öyle basliyorum bende haftasonu tartilmayi aliskanlik haline getirmem lazim yoksa haftaici iyi gidiyorum aslinda gecen cuma 73.9 ile bildirim yaptim pazartesi 75.3 olmussum düsün yani onu geri bu hafta 74 lere indirdim ama insallah eksi cikarim yarin
götürme kiz digital olmasin yeterki kilonu göstersinnekadar durcan ama bide oda var
bak seni kolbasti oynarken youtubeden görmek icin 6lilari görebilirim eminmisin :86:
sirf yag ve hamur zerram
banada gönder
olsun canim takildim sanaarasira bana balli diyebülürsün no poblem
canim ozaman hergün tartilmiycaksin eger kiloyu fazla görüp morelin bozuluyorsa ben hergün tartiliyorum ama cuma yi sadece esas a aliyorum ama hergün tartilmazsam kontrol altina almazam bilmedigim icin habire yiyorum ama simdi bazen wc sorunu oluyor veya aksam fazladan su icmis oluyorsun vucutda kaliyor o yüzden ertesi günü fazla cikarsan morel bozmaman lazim seker tamammi
tatliskom bak simdi her bilgisayarin beyninde paint vardir sizin bilgisayar türkcemi :44:almancaysa daha iyi anlatirdim yani zubehör yazan yere gitmen lazim onun icinde paint programi boyama programi o simdi resme sag tikliyacaksin öffnen mit paint e basacaksin resim o paintin icinde gözüküyor orda da zoom falan yaziyor oraya diklayip % degistiriyorsun 70 % yaziyorsa onu 40 % yapip bakiyorsun normal büyüklüge geldimi diye :26: ben anlatmayi beceremiyorum böyle canim ya
tüh napcan simdi zerramne yiycen :26:
anlatmayi beceremiyorum ki zerram anlatma özürlüyüm benmesela millet sokakda sokak adi soruyorlar biliyorum ama gelde tarif et beceremiyorum
o paint programinda resmi düz cevirebiliyorsun birde canim allah bagislasin
bizim burasi yaniyo ya öldüm oturdugum yerde nefes alamiyorum sicakdan
kiz nerden ciktinhe diksin sevaba girer :86: isler nasil gidiyor alisabildinmi tatlim
bak seni kolbasti oynarken youtubeden görmek icin 6lilari görebilirim eminmisin :86:
sirf yag ve hamur zerram
banada gönder
canim ozaman hergün tartilmiycaksin eger kiloyu fazla görüp morelin bozuluyorsa ben hergün tartiliyorum ama cuma yi sadece esas a aliyorum ama hergün tartilmazsam kontrol altina almazam bilmedigim icin habire yiyorum ama simdi bazen wc sorunu oluyor veya aksam fazladan su icmis oluyorsun vucutda kaliyor o yüzden ertesi günü fazla cikarsan morel bozmaman lazim seker tamammi
tatliskom bak simdi her bilgisayarin beyninde paint vardir sizin bilgisayar türkcemi :44:almancaysa daha iyi anlatirdim yani zubehör yazan yere gitmen lazim onun icinde paint programi boyama programi o simdi resme sag tikliyacaksin öffnen mit paint e basacaksin resim o paintin icinde gözüküyor orda da zoom falan yaziyor oraya diklayip % degistiriyorsun 70 % yaziyorsa onu 40 % yapip bakiyorsun normal büyüklüge geldimi diye :26: ben anlatmayi beceremiyorum böyle canim ya
anlatmayi beceremiyorum ki zerram anlatma özürlüyüm benmesela millet sokakda sokak adi soruyorlar biliyorum ama gelde tarif et beceremiyorum
kiz nerden ciktinhe diksin sevaba girer :86: isler nasil gidiyor alisabildinmi tatlim
nasıl tipler iş arkadaşlarınBahar bacı ortam güzel bugun müdür yok oturuyoz koca gün zayıflatan çarşaf bacım alcanmı
KABAKLA YOĞURT YEDİM SUZİM BALIK AKŞAMA KALDIbak seni kolbasti oynarken youtubeden görmek icin 6lilari görebilirim eminmisin :86:
sirf yag ve hamur zerram
banada gönder
bende sabah akşam tartılanlardanımaynen benim gibisin canim tartilmadan duramiyorum ama tartilmazsamda birakiyorum istemesela haftaici aliskanlik olan sey haftasonu unutyorum tartilmayi ve haftasonu tartilmadimdan bidahaki pazartesine +2 kg ya kadar cikiyor haftaya öyle basliyorum bende haftasonu tartilmayi aliskanlik haline getirmem lazim yoksa haftaici iyi gidiyorum aslinda gecen cuma 73.9 ile bildirim yaptim pazartesi 75.3 olmussum düsün yani onu geri bu hafta 74 lere indirdim ama insallah eksi cikarim yarin
götürme kiz digital olmasin yeterki kilonu göstersinnekadar durcan ama bide oda var
bugünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates 1 salatalık
2-3 parça çeçil peyniri
5 zeytin
10 dal kadar maydanoz
çay
ara
az şekerli t.kahvesi
yarım pet bardaktan az beyaz lebleb(nohut)
öğle
1 kase domatesli şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
yağsız roka salata
5-6 kaşık z.yağlı semizotu
2 kaşık yoğurt
1 küçük kap spangule (reglm yaklaştı tatlı diye kuduruyorum)
ara
2 avuç kadar kiraz
akşamda
z.yağlı barbunya yaptım akşam ondan 1 tabak
salata ve yoğurt düşünüyorum
geçen haftaya görre hala artıdayım
suzi yagmur cok az yagdi Durdu tekrar gunes acti ama ben evdeyim altarafi bi kombiyi 2gunde halledemediler
depresyondayim ...........cok yalnizim
kendimi Burda SIKISMIS kalmis gibi hissediyorum yari acik ceza evindeyim sanki aglamamak icin tutuyorum kendimi
insanin bitanedemi arkadasi olmaz bitanedemi komsusu olmaz kaldim almanlarin icinde
ben ulkemde olmak istiyorum
yurtdisinadami gönderiyonuz :86: sen ticarete atil kuzum resimleri cek fiyatlari süyle kk ya mecbur girmem lazim de size ticaret yapacam deSuzim gel nevresim istiyacını karşılayım beyenmezsen biçer don yaparız
daha ilk görüste isteme yapmiycaklarmis ki tatlim kardesimi de götürmüyorlar sadece aileler bi taniscak sence yinede gideyimmi :26:çok konuşmayın yaa yetişemiyozz
iyi fikir valla
hadi hayırlısı canım sende git bence abla olarak bu gününde yanında ol kardeşcazının
senin üst kattakinede sat değişik değikiş çarşaflar görüntün renklensin
yada kedi kendine kuruyanı yokmu
kaç kişi çalışıyonuz ortam nasıl anlat acık
sen nerlelerdesin yahu? hoş geldin
ayy çok sevindin 6 lı rakamlara hoş geldin canım
boğazımızı tuttuğumuz zaman
bizde seni özledikkii
ay ben olsam alirdim herhalde:83: aman dikkat et :18:2 hafta duracağım inşallah bu 2hafta da 2kilo verip de gelirim iyicealmasam bari malum anne ve kayınvalide faktörleri
koyalim da kocalarimiz da bize napar bilmem artikSuzi sen gör 6ları bide koy vıdeo bak bende koyuyomuyum koymuyomuym gör sen
ay suan acayıp canım bişiler yemek istiyo mola gelse bıran once saldırmadan ben bişilere bariii
start dügmesine basiyorsun canim sonra programme yaziyor oraya sonrada zubehör cikiyor :26:almanca canim Zubehör nerde canim oraya nasil gitcem nerden yani
supangle den haric baska tatli yemezsen cok güzel menün baharcimbugünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates 1 salatalık
2-3 parça çeçil peyniri
5 zeytin
10 dal kadar maydanoz
çay
ara
az şekerli t.kahvesi
yarım pet bardaktan az beyaz lebleb(nohut)
öğle
1 kase domatesli şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
yağsız roka salata
5-6 kaşık z.yağlı semizotu
2 kaşık yoğurt
1 küçük kap spangule (reglm yaklaştı tatlı diye kuduruyorum)
ara
2 avuç kadar kiraz
akşamda
z.yağlı barbunya yaptım akşam ondan 1 tabak
salata ve yoğurt düşünüyorum
geçen haftaya görre hala artıdayım
menün güzelmiş
önceki günler cozuttun sanırım
bende pzt 500 grartıdaydım artılar gitti
tabi bu akşam abartmazsam
sıkm canını o kadar bak ne güzel sağlıklısın kocan iki çocuğun var
her hf liste başısın
biz nörek
yurtdisinadami gönderiyonuz :86: sen ticarete atil kuzum resimleri cek fiyatlari süyle kk ya mecbur girmem lazim de size ticaret yapacam debizde alir ya don ya donkilot yapariz
daha ilk görüste isteme yapmiycaklarmis ki tatlim kardesimi de götürmüyorlar sadece aileler bi taniscak sence yinede gideyimmi :26:
supangle den haric baska tatli yemezsen cok güzel menün baharcim
yurtdisinadami gönderiyonuz :86: sen ticarete atil kuzum resimleri cek fiyatlari süyle kk ya mecbur girmem lazim de size ticaret yapacam debizde alir ya don ya donkilot yapariz
daha ilk görüste isteme yapmiycaklarmis ki tatlim kardesimi de götürmüyorlar sadece aileler bi taniscak sence yinede gideyimmi :26:
ay ben olsam alirdim herhalde:83: aman dikkat et :18:
koyalim da kocalarimiz da bize napar bilmem artik
start dügmesine basiyorsun canim sonra programme yaziyor oraya sonrada zubehör cikiyor :26:
supangle den haric baska tatli yemezsen cok güzel menün baharcim
ilk günleri türkiyede insan bi tuhaf oluyor burda türk görsem diyorsun orda heryer türk olunca ne güzel oluyor dimi ama napacan canim yabanci memleketdeyiz burda alismaya calisacan yoksa kendin yipraniyorsun tatlimsuzi yagmur cok az yagdi Durdu tekrar gunes acti ama ben evdeyim altarafi bi kombiyi 2gunde halledemediler
depresyondayim ...........cok yalnizim
kendimi Burda SIKISMIS kalmis gibi hissediyorum yari acik ceza evindeyim sanki aglamamak icin tutuyorum kendimi
insanin bitanedemi arkadasi olmaz bitanedemi komsusu olmaz kaldim almanlarin icinde
ben ulkemde olmak istiyorum
bana yokmu zayiflatan carsaf :86:Bahar bacı ortam güzel bugun müdür yok oturuyoz koca gün zayıflatan çarşaf bacım alcanmı
ay aman dikkat et zerram ben türkiyedeyken disariya ciktimmi hicde dikkatli olamazdim :18:KABAKLA YOĞURT YEDİM SUZİM BALIK AKŞAMA KALDI
eşimde dışarı çıkalım diyor inşalllah tartı öncesi sapıtmam
yok yok sen bu teknolocik işleri iyi biliyon
bende sabah akşam tartılanlardanım
menün güzelmiş
önceki günler cozuttun sanırım
bende pzt 500 grartıdaydım artılar gitti
tabi bu akşam abartmazsam
bence yinede bozma tatlim sonra birden gidecekdir hem regl olcan ya onlan birlikde fazlalikla gider dikkat edersen bencecozutmadım aslında hergün buna benzer menüm ama bende anlamadım
sabah kahvaltılarım hep aynı bu şekilde bi gün haşlanmış yumurta yersem 2 gün yemiyorum
öğlenleri salata yoğurt mutlaka var yanında sebze yemeği mutlaka yiyiorum en fazla 2 dilim ekmek
akşamlarıda ne varsa çok az yine salata yoğurt mutlaka var pilav makarna hamurişi yemiyorum
bünyem az yemeğe alıştıda kendimi koruyo napıyo anlamadım
pazartesi +600 düm bu sabah +200 400gr gitmiş 4 günde anca
ilk günleri türkiyede insan bi tuhaf oluyor burda türk görsem diyorsun orda heryer türk olunca ne güzel oluyor dimi ama napacan canim yabanci memleketdeyiz burda alismaya calisacan yoksa kendin yipraniyorsun tatlimben burda dogdum büyüdügüm icin benim icin biraz daha kolay birde annem üst katimda ama senin icin hepden zor kuzum benimde arkadsim yok dertimi sevincini icden paylasabilecegim yeri geldimi anneme bile acilamiyorum ama diyorum iyiki burayi bulmussum burasida olmaza hepden kötü olurdum herhalde
bana yokmu zayiflatan carsaf :86:
ay aman dikkat et zerram ben türkiyedeyken disariya ciktimmi hicde dikkatli olamazdim :18:
haftasonuda tartilcam bundan sonra
bence yinede bozma tatlim sonra birden gidecekdir hem regl olcan ya onlan birlikde fazlalikla gider dikkat edersen bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?