70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

He alıştım bacım rahatım bugun ama sizlerleb çene yapmayı özledim suzim ayaklarım şişti yav

oy kuzum canim benim kiyamam ben sana öyle oluyor canim bütün gün ayakkda durunca önceden bende satis yerinde calisiyordum ama ozaman bekardim evde ayakklarimi uzatip dinlenebiliyordum simdi olsa öyle calismakda zorlanirdim herhalde

çok konuşmayın yaa yetişemiyozz

Hoşbuldum :) Kaynayan suyun içine fincanı koydum ortaya bu çıktı ablacım Diyetimi renklendirmeye çalışıyorum da
iyi fikir valla
tesekkür ederim baharcim insallah olurlar cumartesi aileler taniscakmis
hadi hayırlısı canım sende git bence abla olarak bu gününde yanında ol kardeşcazının
Baharlan suzi işi sormuş he bacım izmirin çarşaf ihtiyacını karşıladım bugun şimdilik iyi
senin üst kattakinede sat değişik değikiş çarşaflar görüntün renklensin
yada kedi kendine kuruyanı yokmu
kaç kişi çalışıyonuz ortam nasıl anlat acık
Günaydın kızlaaaar
nasılsınız
yeni gelenler varmış
hoşgelmişler
sizi çok özledim yaa
sen nerlelerdesin yahu? hoş geldin
ayy çok sevindin 6 lı rakamlara hoş geldin canım

kızlar ya ne zaman zayıflayacağız yaa içime böyle lök diye bi karamsarlık düştü.
böyle şeytan olmayacak bu iş boşver ye iç diyor ne yapacağım
boğazımızı tuttuğumuz zaman
He alıştım bacım rahatım bugun ama sizlerleb çene yapmayı özledim suzim ayaklarım şişti yav

bizde seni özledikkii

2 hafta duracağım inşallah bu 2hafta da 2kilo verip de gelirim iyicealmasam bari malum anne ve kayınvalide faktörleri

Suzi sen gör 6ları bide koy vıdeo bak bende koyuyomuyum koymuyomuym gör sen
ay suan acayıp canım bişiler yemek istiyo mola gelse bıran once saldırmadan ben bişilere bariii

almanca canim Zubehör nerde canim oraya nasil gitcem nerden yani

bugünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates 1 salatalık
2-3 parça çeçil peyniri
5 zeytin
10 dal kadar maydanoz
çay

ara
az şekerli t.kahvesi
yarım pet bardaktan az beyaz lebleb(nohut)

öğle
1 kase domatesli şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek
yağsız roka salata
5-6 kaşık z.yağlı semizotu
2 kaşık yoğurt
1 küçük kap spangule (reglm yaklaştı tatlı diye kuduruyorum)

ara

2 avuç kadar kiraz

akşamda
z.yağlı barbunya yaptım akşam ondan 1 tabak
salata ve yoğurt düşünüyorum
geçen haftaya görre hala artıdayım

suzi yagmur cok az yagdi Durdu tekrar gunes acti ama ben evdeyim altarafi bi kombiyi 2gunde halledemediler
depresyondayim ...........cok yalnizim
kendimi Burda SIKISMIS kalmis gibi hissediyorum yari acik ceza evindeyim sanki aglamamak icin tutuyorum kendimi
insanin bitanedemi arkadasi olmaz bitanedemi komsusu olmaz kaldim almanlarin icinde
ben ulkemde olmak istiyorum

Bahar bacı ortam güzel bugun müdür yok oturuyoz koca gün zayıflatan çarşaf bacım alcanmı
nasıl tipler iş arkadaşların
kaç kişiler
ısınabildinmi onlara
bunlar önemli
anlatsana kızzzz

sen al dene işe yararsa bende alırım
benim nevresimler pamuk saten terletiyo yazın çok onlardamı zayıflatan çarşaf acep sarevden almıştım çeyizime

KABAKLA YOĞURT YEDİM SUZİM BALIK AKŞAMA KALDI
eşimde dışarı çıkalım diyor inşalllah tartı öncesi sapıtmam
yok yok sen bu teknolocik işleri iyi biliyon
bende sabah akşam tartılanlardanım

menün güzelmiş
önceki günler cozuttun sanırım

bende pzt 500 grartıdaydım artılar gitti
tabi bu akşam abartmazsam

sıkm canını o kadar bak ne güzel sağlıklısın kocan iki çocuğun var
her hf liste başısın
biz nörek

Suzim gel nevresim istiyacını karşılayım beyenmezsen biçer don yaparız
yurtdisinadami gönderiyonuz :86: sen ticarete atil kuzum resimleri cek fiyatlari süyle kk ya mecbur girmem lazim de size ticaret yapacam de bizde alir ya don ya donkilot yapariz
daha ilk görüste isteme yapmiycaklarmis ki tatlim kardesimi de götürmüyorlar sadece aileler bi taniscak sence yinede gideyimmi :26:
2 hafta duracağım inşallah bu 2hafta da 2kilo verip de gelirim iyicealmasam bari malum anne ve kayınvalide faktörleri
ay ben olsam alirdim herhalde:83: aman dikkat et :18:
Suzi sen gör 6ları bide koy vıdeo bak bende koyuyomuyum koymuyomuym gör sen
ay suan acayıp canım bişiler yemek istiyo mola gelse bıran once saldırmadan ben bişilere bariii
koyalim da kocalarimiz da bize napar bilmem artik
almanca canim Zubehör nerde canim oraya nasil gitcem nerden yani
start dügmesine basiyorsun canim sonra programme yaziyor oraya sonrada zubehör cikiyor :26:
supangle den haric baska tatli yemezsen cok güzel menün baharcim

menün güzelmiş
önceki günler cozuttun sanırım

bende pzt 500 grartıdaydım artılar gitti
tabi bu akşam abartmazsam

cozutmadım aslında hergün buna benzer menüm ama bende anlamadım
sabah kahvaltılarım hep aynı bu şekilde bi gün haşlanmış yumurta yersem 2 gün yemiyorum
öğlenleri salata yoğurt mutlaka var yanında sebze yemeği mutlaka yiyiorum en fazla 2 dilim ekmek
akşamlarıda ne varsa çok az yine salata yoğurt mutlaka var pilav makarna hamurişi yemiyorum
bünyem az yemeğe alıştıda kendimi koruyo napıyo anlamadım
pazartesi +600 düm bu sabah +200 400gr gitmiş 4 günde anca

sıkm canını o kadar bak ne güzel sağlıklısın kocan iki çocuğun var
her hf liste başısın
biz nörek

allaha sukur canim ama anlatamiyorumki durumumu okadar SIKICIKI hep evdesin diyceksinki cik disari cikiyorumda arada ama yuru parka ugra eve don yolda iki yasli teyze gor okadar offf offf

Kız suzi don yap kalanlada cıncıklarına südyen taparsınız
İyi bahar yaw benle beraber 4 kişi hepside kafa dengi benim gibi çok konuşuyolar soluk almaya vaktimiz olmuyo telden çok yazılmıyo bacım dedikodu yapım
Ece sende karamsara bağlama otur almanca çalış yazılı yapacam

ticarete aatılınca aynı örnek nevresim+pijama+don yapsın bence değişik gelebilir insanlara

niye götürmüyolar kız ailesi de tanısın kardeşini burda tanışmaya damatta gider
sende aileden olduğuna göre git bence yinede sen bilirsin
ne kaa kalabalık olursa o kaa iyi
konuşçak konu bulunmuyo kimse birbirini tanımadığından
en son görümcmin nişanlısının ailesi tanışmaya geldiğinde bizde ordaydık
herkes birbirine soruyo siz nasılsınız iyiyim tşk ederim siz nasılsınız siz nasılsınız iyiyim tşk ederim siz nasılsınız
fenalık gelmişti bu kelimeleri duyuyp sölemekten
havalardan sulardan en son 72 kere falan hayırlısı olsun demişti herkes

canim Windows 8 bizimkisi starta basinca bir suru sey cikiyo ama Programme gozukmuyo ana sayfa Desktop ustunden bulamadim yine :26:

ilk günleri türkiyede insan bi tuhaf oluyor burda türk görsem diyorsun orda heryer türk olunca ne güzel oluyor dimi ama napacan canim yabanci memleketdeyiz burda alismaya calisacan yoksa kendin yipraniyorsun tatlim ben burda dogdum büyüdügüm icin benim icin biraz daha kolay birde annem üst katimda ama senin icin hepden zor kuzum benimde arkadsim yok dertimi sevincini icden paylasabilecegim yeri geldimi anneme bile acilamiyorum ama diyorum iyiki burayi bulmussum burasida olmaza hepden kötü olurdum herhalde
Bahar bacı ortam güzel bugun müdür yok oturuyoz koca gün zayıflatan çarşaf bacım alcanmı
bana yokmu zayiflatan carsaf :86:
ay aman dikkat et zerram ben türkiyedeyken disariya ciktimmi hicde dikkatli olamazdim :18:
haftasonuda tartilcam bundan sonra
bence yinede bozma tatlim sonra birden gidecekdir hem regl olcan ya onlan birlikde fazlalikla gider dikkat edersen bence

ayni dedigin gibi suzi yillarca trde yasa sonra Burda cok zor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…