70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

shewall canım ya listenin geç olması benim işime yaradı:)))
9 gün sonra doğum günün ha ne güzel inşallah inersin tatlım ya ama bence sen başarırsın inanıyorum...
ben o çizelge nasıl yapılacak hiç bilmiyorum yapmadım yani ama çok istiyorum anlatırsan çok sevinirim tatlım...
nesfit daha mı lezzzetli ben hiç denemedim ben çikolatalı olanını alıyorum onu seviyorum ama olmazsa birde nesfit deneyim bakalım... 1 kase mi günde?
canım ya çok soru sordum ((

hadi tanıtayım bakalım adım özlem 29 yaşındayım ve 3,5 yıllık evliyim... mini mini birlerin öğretmeniyim :))) evlenirken 55 olan kilom şimdi 79 (( ama gördüğüm tedavinin sonucu bu şu bebişim gelseydi daha rahat yapardım bu işi ama şimdi az az vermem gerek....

hepinize iyi geceler .......
gerçekten aranızda olmaktan çok mutluyum herkese çok teşekkür ederim hepiniz çok ama çok tatlısınız...

Canım ellerine sağlık harika olmuş, azmimize hayran kaldım, incelmek harika bir duygu daha 6 kilo vermede bile ayna karşısından ayrılamıyorum, acaib mutluyum, allah tamamına erdirsin hepimiz, şimdilik veremeyen ve kilo alan arkadaşlar da yılmasın azim zafer getirir, birlikten kuvvet doğar, destek, tam gazla devam yılmadan...

ellerine sağlık canım a.s.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum kilo alanlara kızıyorum kaydirigubbakcemile3
bakalım biz yeni katılanların durumları ne olacak merakla bekliyorum boshayallersmile
pes etmek yok asla :lepi:

günaydııın kızlaaaaar benide alın aranıza noluuuurr! ben yanmışım ağlayanım yok vrecem diye inadına alıyorum napcem benbilmiyorumkismile

ben diyete başladığımdan beri çorba canavarı oldum çıktım. hem de sıvı ihtiyacı için çok iyi seçim. unlu olmayanları tercih etmeye çalışıyorum. ve gerçekten hafifledim. belimin kıvrımları ortaya çıktıkça daha bi hevese geliyorum. nisana 60 lı gruba geçeceğim inşallah. haydi kuzular güzelleşme vakti

Son düzenleme:
merhaba fırsat bulupta gıremedım.bende tam 4 kılo verdım 72 kıloyken suanda 68 kılo oldum 10 gunde.inşallah daha da verebılırım ama pazar akşamı cok yedım napcam hıc bılmıyorum...

selam kızlar liste yapılmış ne güzelll

hoşbuuuuuuuuuuldukkkkkkk diyeyim önce biiii
ya biliyorum her gün tartılmak hata ama yaa biraz eksik görsem daha çok gaz agelicem

dün ne yedim gene sabah tam tahıllı iki dilim ekmek ve light peynir
yeşil çay

1 elma , 1 portakal

öğlen ton balıklı salataa yağsız

salatalık
1 muz dayanamadım vallaaa

akşam mercimek çorbası

arada tatlı ihtiyacımı karşılaması için kuru siyah üzüm

he bide lahana maydanoz suyu içitim 3 bardak

bide stepperimde 400 adım attım, sanki çok bişeymiş gibi öyleidm ama keşke hergün 1000 adım atabilsemmm

inşallah cuma günü 1 kilo vermiş olurum
yoksaa çatlayacam orta yerimden, aslında fenada olmaz haniboylamasına ortamdan ayrılsam incecükk olurum beee

ay inşallahhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cnm adı yok ama yedıklerımı söyliyim sana:

sabahları ya müsli-süt yada meyve kompostası ama hiç şekersiz
öğlen: salata-çorba ve 3 kaşık sebze yemeği orta yağlı yada 1 adet ızgara tavuk/köfte
akşam:saat 8de 1 ufak kase çorba ve salata yağsız..

ve ekmek yok kesınlıkle,pilav ,makarna yok.

gunluk 3 lıtre su.

arkadaşlar neler yapıyorsunuz kilo vermek için sırlarınızı paylaşın bakemm

şu secret olayı , hakkaten zamanında benim işime çok yaramış bi yöntem gerçi ben o zmana secret olduğunu bilmiyodum :)))

hem yazayım kendim hevesleneyim hemde belki sizde heveslenirsiniz

efenim ben ilkokul ortaokul hep böle kürdan bacak diye dalga geçilen tiplerdendim ama gelgörki neyse bir dönem fena hastalandım sonra verdiler doktrolar bir sürü iğne, ilaç lise de hep tombik değilde balık etli hatırlıorum kendimi hş o zaman kendime obez muamelesi yaprdım o ayrı , böle bi ergenliğin verdiği kendini beğenmem mutsuzluk falan her yaz deli gibi spor yaptığımı kilo vermeye çalıştığımı hatırlarım, ağır rejimler falan filan sonra universteye hazırlık eversi gelsin tatlılar gitsin çikolatalar eşliğinde üniye iri bir kız olarak giriş yaptım boy uzun omuzlar geniş o kadar yapılan sporla kaslaşmış kalın bacaklar ,yapısal olraka iri kemikler neyse rejim olayı tabi gene devam bir yaz staj yapıyom , benle tombik diye dalga geçtiler , vardım gititm doktora akapuntur tedaviiyle zayıflayacam güya, günde 4 km koş, koca bir güü 1 kase yoğurtla geçir , bid eakapuntur gram veremeee
sinirlerim zıplamış oturup ağladım şarıl şarıl o sırada önümdene de baklava geçiyor , evde baklava yeniyor, hay başlayacam diyetinede şişmanlığınada yeter kendime eziyet ettiğim bunca sene demişim baklavaya saldırış o saldırış, aman dedim öylede böylede olmuyor işte eliem bi kitap geçti o aralar, yapılan düşük kalorili rejimler metobolizma hızını yavaşlatır ve her seferind ekilo vermek yerine kilo alırsınız diye, kitapda eskiden insanlar bi oturuşta bi kazan pilav yerid ama kilo almazlardı diyordu, onlar almadıysa bende almam o zmana dedim, bu baklavaymış bu yemekmiş bana kilo aldırmaz dmeişim kendime nasıl inandırdıysam kendimi, beyinde inanmış herhalde ki, evdeki o ıstırap dolu zamnalar birden eğlenceye dönüşmüştü, zavallı annemler bana ne yapacakalrını şaşırmışken bir anda her hafat bana baklava almaya başladılar, ben yiyom ama istisnasız , ama her lokmada ben kilo almamki diyordum kedni kendime, yedim yedim yediiiim veee 13 kilo verdimmm
hatırlıyorum hiç sevmem mağazaları , çünkü hepağlayarak çıakrdım, bi gün annem zorla götürüdü beni hadi kzıım panatalon dene diye, yok ann olamz diyom, satıcıya bana 44 beden ver dedim, kız bana baktı baktı ama olmazki hanfendi dedi, 46 verin ozaman dedim yok dedi 40 bi denyelim dedi olmazssa 38 deneriz yok canım demişim kendimeee, 38 beden aldım çıktım ama bend ebi mutluluk bi güvennnnnn oleeeyyyyyyyyyyy çığlıklarıııı

keşke şimdide aynısını başarabilsem yeniden, yendien 38 bedene geri dönebilsem

sporda yaptınmı canım pekiii

merhaba kızlar nasılsınız bugün?
bakıyorum herkes tam gaz devam ediyo diyetine herkesi tebrik ediyorum vereliniortak
ben de bu sabah merak ettim tartıldım 100 gr vermişim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu da bi şeydir kaydirigubbakcemile3
ah şu tatlılar aklımı çelmese daha çok gramlar,kilolar vericem ama işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…