öylemi diycengelsin sacini basini yolalim bende hep vardin zaten zerram wc sorunu bu aralar iyi gidiyordun simdi yine tikandim nazarmi degdi ay hic gülecegim yoktun yardim etmeye calisiyorum zerram bi ara listeyi kimse üstlenmek istemedi listesiz kalmisdik betül sagolsun tatilde oldugu halde girip yapiveriyor bende yardim ediyorum lafi olmaz bizim icin zaten
200 zerrasen hedefine yaklasdin ondan zerram kilo degilsinki hop deyip 2 kilo cikartasin neyin varda neyi cikartcan
olur belki tatlim belli mi olur ben oglanda regl gibi karnagrisi cekmisdim dedim tutmadi reegl olcam ama hamileymisim insallah öyle olur
ama niye sanata benziyor das glaub ich nicht
hadi bul anam benim mola vaktim geliyor gelince bakim
afferim tebrik ederim sey edebildindiycekdim bende online görmeyince balli sey etmeye gitti herhalde diye iyi 7lileri görmedin ballim haftayada verelim
sey ettim kizlaarrr
ve tartildim 69.5 gecen haftaya göre artidayim
ama dün 70.3 düm
hafta sonu ve ici aldiklarimi vermekle cebellesiyorum her hafta
hadi yine saçını başını yolmaktan kurtardın
70 i görmedin
Slm kizlar..bende bildimimi yapayim telden giriyorum net yok.gelince geçmiş e ugrayacagim..dune kadar 1kilo uzeri wermis olan ben busabah 200 gr wermis olarak uyandim.regl olamadim zaten moral sifir..herseye moralim sifir.baslangic:87 gecen hafta :64.80 bu hafta :64.60 giden :200gr hedef:58..kacamagim bi dun krispi yedim..baska kacamagim falanda olmadi.hatta ben bugune 63 olarak girecektim ama nedense sabaha werdigim butun kilolar gelmis olarak uyandim..ben cikiyorum kizlar..görüşürüz net gelirse..((((((
Zerra sanat hayatın bittiyse sanada sanatsal bi heykele bakmanı tavsiye ederim
He suzi işteyim bende özledim sizi
Bahar nerden buldun kız,öküzü içine suzi gibi sakız yapıştoraudın öküz kaçmazdı
Ballı kız okumuyom sanma rezil ettin beni
canim ya merak ediyorum seni :26: üzülme ne olur sende cikar artik biraz ceneni
aynen canımbende öyleay öyle kiziyorum ki zerram kendime
yani emegime yazikher hafta ayni sey hafta sonu ve ici aldiklarimla ugrasip duruyorum
bi cozutmasam 69 70 gidip geliyom kac haftadir :26:
size bakip kahvalti edicem derken
agzimi bulmadimburnuma maydanoz sapi girdi
test yaptır canım ne olur ne olmaz..Slm kizlar..bende bildimimi yapayim telden giriyorum net yok.gelince geçmiş e ugrayacagim..dune kadar 1kilo uzeri wermis olan ben busabah 200 gr wermis olarak uyandim.regl olamadim zaten moral sifir..herseye moralim sifir.baslangic:87 gecen hafta :64.80 bu hafta :64.60 giden :200gr hedef:58..kacamagim bi dun krispi yedim..baska kacamagim falanda olmadi.hatta ben bugune 63 olarak girecektim ama nedense sabaha werdigim butun kilolar gelmis olarak uyandim..ben cikiyorum kizlar..görüşürüz net gelirse..((((((
kız snatsal heykel falan fayda etmez banaZerra sanat hayatın bittiyse sanada sanatsal bi heykele bakmanı tavsiye ederim
He suzi işteyim bende özledim sizi
Bahar nerden buldun kız,öküzü içine suzi gibi sakız yapıştoraudın öküz kaçmazdı
Ballı kız okumuyom sanma rezil ettin beni
sümüklü maydanoz zayiflatirmi ki
test yaptır canım ne olur ne olmaz..
strestende regl gecikebilir regl gecikincede artı çıkabilirsin..
kendine dikkat et sen değerlisin bunu sakın unutma..
:
Saol tatlim..ay kocisin teline el kydum resmen..buraya girdigimde cikamiyorum ki! Ben islerimi yapayim..bitireyim ki net gelirse rahatca alinti yapabileyim.
iyiki sen varmışsın ballım kurtarmışın handeyikizlar bi baksaniza bizim handeye
öldüm gülmekden yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/629437-simdi-3.html
ama 1 2 sayfa devam edin okumaya
kolay gelsin sen işlerini hallat gel...Saol tatlim..ay kocisin teline el kydum resmen..buraya girdigimde cikamiyorum ki! Ben islerimi yapayim..bitireyim ki net gelirse rahatca alinti yapabileyim.
O zaman üç numarayı gece kreşe bırakın
hande ne testi kız telle testmi olurAnlamadım kocişin telinle nası test yaptın öle anlaşılıyomu
Saol tatlim..ay kocisin teline el kydum resmen..buraya girdigimde cikamiyorum ki! Ben islerimi yapayim..bitireyim ki net gelirse rahatca alinti yapabileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?