tesekkur ettim canimhay masallah canim ya her hafta nerdeyse 2ser 2ser gidiyor
bende hala yok gittim kahvaltimi yaptim senimi bekliycem diyeettim sonunda
ay ne bileyim suzim gözüm döndü resmen regl den galiba gelmedi ya öncesinde hep böyle oluyorum
ay insallah suzimde ama gelicek belli karnim agriyo :26:
hee gucken ettim aber das war nicht sanat
ben sey ettim bacim hayirli ugurlu olsun
handemmay insallah dicemde belli gelicek canim ya
ay suzi öldüm gülemkden dur bulayim sana orayi
kiz cifter cifter gitme demedimmi ben sanaa
canim bu birinci hedef asil hedef 53 kendimi azar azar hedefler koyarak ilerliyorum daha cok Kilo var verilcekhedefine az kaldıtebrikler
canim azcik hafta sonu yemesen kesin vericeksinsey ettim kizlaarrr
ve tartildim 69.5 gecen haftaya göre artidayim
ama dün 70.3 düm
hafta sonu ve ici aldiklarimi vermekle cebellesiyorum her hafta
tesekkur ettim canimohh maşallah 67 yi görmeden 66 ya inmiş in valla bravo
seni daha bi dikkatli takip edecem
brova canım 7 yi görmedin yine buda bişeydir
sorma ballimya cok guldum aksam kizin tekide demisya cok tatlisiniz sizin topiklemi takilayim diyekizlar bi baksaniza bizim handeye
öldüm gülmekden yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/629437-simdi-3.html
ama 1 2 sayfa devam edin okumaya
öyle zayıflanıyosa banada gönder o çarşaftan....
benim 3 numaradan sonra sanat hayatı biraz sekteye uğradı ama olsun
kız sana ne diyim ben ben 200 200 verirken sen her hafta 2 kilo veriyorsun
olan var olmıyan var
Zerra kız müzü demedimi kocişin telinlr hamilelik testi yaptım die benmi yanlış okudum
handeye güldüm yazık kıyamamkizlar bi baksaniza bizim handeye
öldüm gülmekden yaa
sen saklıyonmu bi sayfa sıralarken onu istiyom bunu istiyom diefantazilerinize kendinize saklayin lütfensonra gözüm dönüyo
ay iste kalsam böyle devam etsem vericemde bi ileri bi geri
aynı kaynımay öyle kiziyorum ki zerram kendime
yani emegime yazikher hafta ayni sey hafta sonu ve ici aldiklarimla ugrasip duruyorum
bi cozutmasam 69 70 gidip geliyom kac haftadir :26:
ıııyykkkksize bakip kahvalti edicem derken
agzimi bulmadimburnuma maydanoz sapi girdi
Zerra sanat hayatın bittiyse sanada sanatsal bi heykele bakmanı tavsiye ederim
He suzi işteyim bende özledim sizi
Bahar nerden buldun kız,öküzü içine suzi gibi sakız yapıştoraudın öküz kaçmazdı
Ballı kız okumuyom sanma rezil ettin beni
iğrençleşme kızzsümüklü maydanoz zayiflatirmi ki
kizlar bi baksaniza bizim handeye
öldüm gülmekden yaa
buldum suzi önceki sayfaya bak
acuka ne zerram :26: güzel menün zerramdünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar
1 haş yum
1 kk peynir beyaz
maydonoz,3 köz biber,salatalık ,domates
3 s. zeytin
öğlen
1 kase yoğurt
kabak sote yağsız baharatlı
ara 1 kase dut 1 kase kiraz
akşam
ızgara 2 porsiyon
4 kaş acuka,gavurdağı salatası 1 kase kdr
soğan piyaz
ekmek yok
2 bardak ayran
1 top dondurma
çocukların dondurmasından aşırdım
1 fincan form çay,2 fincan yeşil çay
2 lt su
demekki neymiş akşam geç vakitse proteinde olsa abartımıcakmış
size bakip kahvalti edicem derken
agzimi bulmadimburnuma maydanoz sapi girdi
slm tatlim tebrikler canim reglide kafana takma stressli günler gecirdigin icin gecikmis olabilirSlm kizlar..bende bildimimi yapayim telden giriyorum net yok.gelince geçmiş e ugrayacagim..dune kadar 1kilo uzeri wermis olan ben busabah 200 gr wermis olarak uyandim.regl olamadim zaten moral sifir..herseye moralim sifir.baslangic:87 gecen hafta :64.80 bu hafta :64.60 giden :200gr hedef:58..kacamagim bi dun krispi yedim..baska kacamagim falanda olmadi.hatta ben bugune 63 olarak girecektim ama nedense sabaha werdigim butun kilolar gelmis olarak uyandim..ben cikiyorum kizlar..görüşürüz net gelirse..((((((
cok özledim sizi yazmissin oraya ay ne güldüm onlar tartisirken senin msj cuk oturmusZerra sanat hayatın bittiyse sanada sanatsal bi heykele bakmanı tavsiye ederim
He suzi işteyim bende özledim sizi
Bahar nerden buldun kız,öküzü içine suzi gibi sakız yapıştoraudın öküz kaçmazdı
Ballı kız okumuyom sanma rezil ettin beni
he bacim hesümüklü maydanoz zayiflatirmi ki
ya gitme ballim ya
Burundan zayıflatmaz canım totoştan daha etkili bide üstüne sakız yapıştırcan
bende oglanin arabali yataginda yatiyorum bu aralariyiki sen varmışsın ballım kurtarmışın handeyi
kolay gelsin sen işlerini hallat gel...
bi çözüm bulmak lazım
gece açık kreş varmıdır
zaten kociş haftada 3 gün yok
hf içide 3 numara engeli durum vahim
Anlamadım kocişin telinle nası test yaptın öle anlaşılıyomu
haha neler varmis da bizim haberimi yok zerramhande ne testi kız telle testmi olur
o ka ilerledimi teknoloci
tesekkur ettim canim
bende hala yok gittim kahvaltimi yaptim senimi bekliycem diye
ama ben :18:ama ben cok ugrasiyorum
canim bu birinci hedef asil hedef 53 kendimi azar azar hedefler koyarak ilerliyorum daha cok Kilo var verilcek
canim azcik hafta sonu yemesen kesin vericeksin
tesekkur ettim canim
sorma ballimya cok guldum aksam kizin tekide demisya cok tatlisiniz sizin topiklemi takilayim diye
ama canim cok ugrasiyorum yuruyorum spor yaypiyorum diyette hic kacamak yapmiyorum yarin turk gunune gidicez istedigim herseyden yiycem bakalim obur hafta ne olcak obur hafta icin hedefimi 1600gr koydum bakalim olurmu
ictigim suyun limiti yok sanki Burda 1bucukluk pet siseler var onlardan bitiriyorum Sabah kalkinca 2kupa bardak sicak su iciyorum en az 3kupada rezene isirgan arada zencefil cayi iciyorum cay iciyorum bunlar hep etkiliyodur
kizlar molaya ciktim cikmasinada basima geleni hic sormayinallahim affet isteyerek olmadi
:
bazen bizim türk kadinlari heleki eskiler cok cekmis oluyorlar cok üzülüyorum dedigin gibi hayatta iyiler hep eziliyor ama biz yapamiyoruz ki baska türlüsünükizlar biraz once goruntulu ailemle gorustum okullar tatilya ablam annemlerde sonra diger kiz kardesim teyzem gelinimiz bi ben yokum yani
Kilo verdim diyorumya bakalim vermismisin dediler ben tabi gosteriyorum gobegi felan kiz kardesim diyo hala var gitmemis kendide 4ay once dogum yapti zayif ama gobegi var kiskanma kizim dedim oda gitcek
sonra trdeyken bi tane etek almistim 44beden eve gelip denedigimde dar gelmisti ablamla kardesim disari cikiyolardi degistirin dedim gittiler 46sini almislardi o etegin nasil oldugunu gosterdim abla hatirliyomususn bu bile dar oldu diyodun dedim simdi bak tepkisi vavv icine bikisi daha girer nasil verdin ya oldu
dedim bu bisey degil daha 11kilo vercem
annem sisman benim aman kizim verin diyo oda cok zayifmis genc kizken sonra ust uste 6dogum [biri dogumdan 2ay sonra vefat etmis]sonra cektikleri babamin ailesinden hep sikinti sitres ilaclar Boyle oldu biz buyudukde babamin ailesinden biraz kurtuldu okadar sakin bi kadindirki hic cevap vermez tepki gostermez oturur aglar simdi kalp hastasi oldu ah ahh hep cektiklerinden simdi biri bisey dese biz koruyoruz bazen diyo siz kime cektiniz diye saniyorum baba tarafina
hayatta ne ezmeyi severim nede ezilmeyi azcik gucsuz gorunce insanlar hemen ezmeye basliyolar
guclu olcaksin bu hayatta yoksa cok eziyolar
Zerra kız müzü demedimi kocişin telinlr hamilelik testi yaptım die benmi yanlış okudum
ne geldi kız başına altınamı yaptın yoksa:44:
markete girdim kendime ayran alim diyekizin teki pek tatli gülüyordun orda kimsede sundugu icecegi icmiyordun siz icermisiniz yeni cikti graphefruit tadinda dedi bende yazik kimse icmiyor diye iceyim dedim sodali grapefrut icecegi sandim
ictikden sonra kadinin yanina adam geldi dedi bu yeni bira cesitimievet dedi grapefrut lu bira
tövbe yarabim cok kötü oldum ben yaisteyerek 3 aylarda icmedim ki hemide cuma günü allahim affetsin
canım benim bilmeden yedinmi oruç bile bozulmuyo
bilmeden olmuş bişeycik olmaz
tebrikler canimkızlar ne çok konuşmuşsunuz çocukta olunca hepsini okuyamadım haaa. bir yandan da valiz hazırlıyorum 2 hafta buralarda yokum arkidişler dönünce görüşürüz inşallah. bildirimi yapayımda:
geçen hafta(başlangıç): 81,1
bu hafta: 79
iki haftada 2 kilo benim gibi obiriks ve şişko biri için büyük başrı kutluyorum kendimi
markete girdim kendime ayran alim diyekizin teki pek tatli gülüyordun orda kimsede sundugu icecegi icmiyordun siz icermisiniz yeni cikti graphefruit tadinda dedi bende yazik kimse icmiyor diye iceyim dedim sodali grapefrut icecegi sandim
ictikden sonra kadinin yanina adam geldi dedi bu yeni bira cesitimievet dedi grapefrut lu bira
tövbe yarabim cok kötü oldum ben yaisteyerek 3 aylarda icmedim ki hemide cuma günü allahim affetsin
kızlar ne çok konuşmuşsunuz çocukta olunca hepsini okuyamadım haaa. bir yandan da valiz hazırlıyorum 2 hafta buralarda yokum arkidişler dönünce görüşürüz inşallah. bildirimi yapayımda:
geçen hafta(başlangıç): 81,1
bu hafta: 79
iki haftada 2 kilo benim gibi obiriks ve şişko biri için büyük başrı kutluyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?