70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim ya eskiler cok cekmis
bencede sasiricaklar

canim ben ikram edilen hic biseye yaklasmiyorum bilehaberin yoktu napicaksin

ah canım ya su kaynanan varyaaa kız sen zeytin ekmekle mı yasıyon ne hep zeytın ekmek yemıssın zeytin tuslu odem yapar bak ondan fazla cıkmıssındır sen

kizlar jilliani yaptim cok yoruldum ya Level 3 cok zor son 2gunum kaldi
sonra tekrar basliycam Level 1den

ben lwl1 bastan basladım canım yınede ıse yarıyor valla 2ye baktım cok zor yaww yapamadım bı kac hareket ondan bastan basladım bende

bunlar resim kanma gercekte Boyle kisiler yok

afiyet olsun bir önceki günü dengelemişsin canım her gün boyle menu yapsan olacak bu iş

kiz suzinin günahini aliyok pirtlata pirtlata yatiyodur o simdi
ay kocasinin saclarida ondanmi döküldü ki acaba
bizimki gece yanlislikla adamin kafasina pirtlatti galiba

hazır bosken akşamı okudum da hande nasıl dalmıssın baska topike öyle yaa az gülmedim bende

suzim sakın uyuma haa
niye ki :18:
ne yedin dökül
kııız suzi uyudunmu yoksa
:26:
evet canim ya eskiler cok cekmis
bencede sasiricaklar

canim ben ikram edilen hic biseye yaklasmiyorum bilehaberin yoktu napicaksin
ay bende istemiyorum aslinda yanasmazdim da nebileyim kiz mahsum mahsum duruyordun kiza acittim :26:

kizlar benim cadiya meyve veriyorum yemiyo reklamlarda kasikli cips cikmis ya onlardan istiyorum diyo
cani cekmisdir yazik kuzunun tadli cadi bence yersen meyveyi ondan da alacam de ececim ben mesela oglum yemek yemegi pek sevmez anasina cekmemis derim önce yemek sonra istersen cips veya cikolata yiyebilirsin ödül olarak veriyorum yani
:18:Üç poğaca 2 dilim kek dondurma nohut pilavv.
offfff offfffffff

oha yuh ay pardon kiz naptin niye öyle yedin yazik degilmi :26: diyetisyenine ne diycen :18: avatarindaki siskonun icinden incecik cikan biri olamiycan böyle yersen :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…