evet canim ya eskiler cok cekmisbazen bizim türk kadinlari heleki eskiler cok cekmis oluyorlar cok üzülüyorum dedigin gibi hayatta iyiler hep eziliyor ama biz yapamiyoruz ki baska türlüsünütürkiyeye gittiginde herkes daha cok sasiracak ececim gör bak
he handemüzü esinin telini almis üzerine cis yapmis telde hamile olup olmadigini göstermis
markete girdim kendime ayran alim diyekizin teki pek tatli gülüyordun orda kimsede sundugu icecegi icmiyordun siz icermisiniz yeni cikti graphefruit tadinda dedi bende yazik kimse icmiyor diye iceyim dedim sodali grapefrut icecegi sandim
ictikden sonra kadinin yanina adam geldi dedi bu yeni bira cesitimievet dedi grapefrut lu bira
tövbe yarabim cok kötü oldum ben yaisteyerek 3 aylarda icmedim ki hemide cuma günü allahim affetsin
slm..2 gündür girmiyorum net war ama bakacak mecalim yok belim ağrıyor..regl olmadım 4 gün geçti..kaynanayla uğraşıyorum 2 gündür..bıktım herşeyden..hiç bişey yapmak istemiyorum ..şuan bile kalbim sıkışıyor..okadaryorgun halsiz sıkıntılıyım..kusura bakmayın kızlar akşama gelirmiyim bilmiyorum..gelemezsemde kusuruma bakmayın..kendinizedikkat edin ben düne kadar kilo wermiş durumdaydım ama bugün biraz almış gibiyim..kaçamak yapmadım ama krispi yedim bide dün gece çok acıktım 5 tane zeytinle 1 dilim kepek ekmeği yedim.sabahta 20 tane zeytin 3 dilim kepek ekmeği yedim..
kizlar jilliani yaptim cok yoruldum ya Level 3 cok zor son 2gunum kaldi
sonra tekrar basliycam Level 1den
bunlar resimkanma gercekte Boyle kisiler yok
mamalariim
6:30 - 7 gibi
az sütlü sekersiz filitre kahve
9-9:30
bir bardak ayran maydanoz
10:30
haslanmis bugdayli soguk ayran corbasi
12:00
az sekerli , sütlü türk kahvesi
14:30
bol maydanoz ,salatalik, yarim litre ayran
17:30
1 bardak tarcin süt, bir elma
18:10
kücük kase yogurt
19:15
büyük kase salata ,3 catal keskek,büyük bardak ayran
21:45
2 tane kayisi
22:30
az sekerli ,sütlü türk kahvesi
kizlar dün inanilmaz yedim bugünde bunlari yedim iste
kiz suzinin günahini aliyok pirtlata pirtlata yatiyodur o simdi
ay kocasinin saclarida ondanmi döküldü ki acaba
bizimki gece yanlislikla adamin kafasina pirtlatti galiba
niye ki :18:suzim sakın uyuma haa
ne yedin dökülBen cozuttum
:26:kııız suzi uyudunmu yoksa
ay bende istemiyorum aslinda yanasmazdim da nebileyim kiz mahsum mahsum duruyordun kiza acittim :26:evet canim ya eskiler cok cekmis
bencede sasiricaklar
canim ben ikram edilen hic biseye yaklasmiyorum bilehaberin yoktu napicaksin
niye ki :18:
ne yedin dökül
:26:
ay bende istemiyorum aslinda yanasmazdim da nebileyim kiz mahsum mahsum duruyordun kiza acittim :26:
aahhhh canımmm merhametli suzim benimmm
kiz ne gülüyonbeni sarhos etmek istediler ahh ahh elin vayanalarinda neler cekiyoruz
ondan geliyor zaten hersey basimasagol güzel düsüncelerin icin tatlim
ay niye benim basima geliyor :105:iyi nuri alço gazozu içirmemişler sana
birayla kurtulduğuna dua et
ben varya o nuri alcoyu Eki Görüntüle 740396genede kendine dikkat et suzim,nuri alço falan
benimki niye gelmedi soktan gelmezi lazimdinahanda regl oldumkesin ondan artıdayımdır dimi kesin dimi:26::26:
ahanda regl oldumkesin ondan artıdayımdır dimi kesin dimi:26::26:
ne yedin dökül
ay bende kötü birsey oldu sandimBen çok kötü bişey yaptım ve öğlen pide yedim allahım ya napacam ben vicdanım rahat değil çıkarsam mı napsam? :26:
cani cekmisdir yazik kuzunun tadli cadikizlar benim cadiya meyve veriyorum yemiyo reklamlarda kasikli cips cikmis ya onlardan istiyorum diyo
:18:Üç poğaca 2 dilim kek dondurma nohut pilavv.
offfff offfffffff
okidokitokartik haftaya kadar sana cis yazak hergün menüne bakacam cis görürsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?