kocis de yattiii
rahat rahat
ay bugün ne oldu kizlar anlatayimda gülün
süpürgeyi kapinin arkasina koyuyorum
ordada kocisin dolabi var
düzgün koymayinca dolabi rahat acamiyo söyleniyo
sabahin 6 hatta belki 6 bile degil benimki kalkmis
ben daha uyuyorum ay süpürgeyi tartakliyo
sinir oldumm seslere uyandim
kalkincada dedimki
bittimi süpürgeyle kavganiz
ay b bozuldu tabi neyse ise gitti
öglen aradim
-kocacim süpürge sna cok kirilmis küsmüs dedim
-kim küsmüüüs :26: diyo
-süpürge süpürgeee dedim
-ben seni sonra arayayimmi isim var simdi dedi
neyse sonra aradi ne dese iyi ben aloo dedim
sahibini seyettigimin süpürgesinin derdi neymis dedii
adamda benim yanimda dura dura benim gibi oldu
benim koca başka..dün bakmadım konuşmadım..bikere bakmadım diye sinirinden kapıyı kıracaktı..kırılmamıda takmaz..ben ağlarım ağlamama bile bakmaz..sewgi saygı olmadan ewlilik yürümüyor..baştan yapanlaryaptı.. yazıklar olsun rabbime hawale ettim o ne yapacağını benden daha iyi bilir...çocuklar küçük..bi yer açabilsem kendime suratına bakmıcam..çocuklarla biyerde açamıyorumcanim benim konusmiycaksin o zamanhic konusma bakma bile yüzüne
git ayri yatama bir sekilde anlasin artik kirildigini
ay fena cadi cadibizimki bir ciglik atiyo ust kattakilerbile Duyar okadar bagriyo mecbur veriyorum bazen
tesekkur ettim canim
albume koydum canim buraya degil
regl sökülmedi de ondan canim sis sin regl olunca rahatlarsin :26:bende biraz öyle ama öğle yemeğini 1 buçuk 2 gibi yiyorum..
şuan 65 buçuk oldumsuzim..neoluyor bana..göbeğim halaşişmekte..her an patlıcakmışım gibi sanki...çok sıkıntıdayım yaaa...
bende ilk başlarda 20kiloyu werirken haftada 1 buçuk 2 bazen 3 werdiğim oldu hırslıydım..ama şimdikendimde onu bulamıyorum...sen yaparsın ama..baksanya haftaya benim kiloma gelimiş olacaksın yada ben senin kilona gelmiş olacağım..
bende badem yiyorum..yanındada su..aspirin attım bitane regl getirir belki diye..bideadaçayı yapcam belkifayda ederdiye...
off yazik anacigina kiyamamannem evlendiginde 17 yasindaymis babam 18 annanem evlenmesini hic istememis babam bizim koyun en yakisiklisi ve en Uslu genciymis tabi anneminde gonlu kaymis babamda asik anneme ve evlenmisler evlendiklerinin 2.gunu koca iki legen camasir yikamis hepder bana bekletmisler diye ozaman makine yok hepsi elde yikaniyo 2halam var annem bulasikcilari olmus ben evlendikden sonra evde bulasik derdi bitti der cunku annem yikarmis
annem ayri evdeydi babannemlerle ama aksam yatmaya gidersinya oyle aksama Kadar hizmet
9aylik hamileymis halam kendi evinde kalmayip bizde yatmis annemde hic degilse yatagini topla gibi bisey demis goruyosun halimi bu baslamis bedduaya tabi babam duymus Allah ne verdiyse girismis halama baya dayak yemis [kesinlikle hak ettigini dusunuyorum simdi dedigi beddualar cok fena oldugu icin ]bide tabi babam askerdeykenki cektikleri var
ozaman cok moda bi etekmi gomlekmi bisey varmis cok istemis rahmetli babannem kendi kizlarina almis ama anneme almamis hala icimde uhde o etek diyo simdi benim gelinimin aklinda bisey kalmasin diye ne isterse aliyo
her seyi ailesindende gizliyo babasinda bikere bile kotu soz duymamis burdaki Hayat ona cok farkli geliyo haliyle
tabi babamda olan olaylari bilmiyo bilse hayatta yaptirmaz
biz bebegiz bizim bezlerimizi yikiyo ozaman bez almak nerde hop eltisi getiriyo sen zaten yikiyosun bunlarida yika demiyoki Banane simdi bile kiziyorum anneme sen neden yikadin diye sessiz sakinle herkes cektiriyo
ne oldu okadar cekti hastalik sahibi oldu onlarin yuzunden allahbilir
oyuzden kizlar hic takmayin kimseyi derim geri donen sadece hastalik oluyo
hosgeldin canimmerhaba ben 25 yaşındayım 77 kilodayım ne olur beni aranıza alın ve 50 olmadan bırakmayın sağolun
keske okadar ugrastigin halde esinde sana destek olsa be kuzumah canım ah..işte bende resmen bu gibi çekiyorum..görümcem gelse ewe hiç elini bulaştırmaz..ben 2 çocukla yemek pasta börek yetiştiririm..aslında yapmama ama eşimle aram iyi olsun diye sırf onjdan..odaarkamda değil ki!bierkek niye ailesine eşini ezdirir ki!hiç ama hiç alışkın olmadığım bi hayat we ortamdayım..bizi babam hep hoşgörülü büyüttü..bunları görseydi asla müsade etmezdi..babasızlığın gözü kör olsun işte..
hoşgeldin canım kendini biraz tanıtırmısın..
gel bacim gelBuna yazılacak tek cvp var
Türküm
Doğruyum
Çalışkanım
Ay şiir gibi yazmışsın
Suzimm aç kapıyı geliom vayanaya gelirken getirecem 1 kilo donatiz kız kocişin günü ama adam uyuyor kapıyı zor açtım yarın gece kesecez pastayı
Nüzü sende ben öle sandım senin tel test yapıor sandım bacım bi kavanozda bena yap salça
Ay çok açım totoş tıkandı çıkmıyor acep sakızmı yaşışttıwc yalan oldu kaç gündür
hosgeldin sefa getirdin kahve yi nerden getirdin nerde kaldinben geldiiiiiiiiiiimmmmmmmm
aynen bende o yüzden kavga ettim delü demin geldigimde oda isden gelmis yinemi bilgisayarin basindasin diyor beni bilgisayarin basinda görünce geliyorlar onacanim kendini ezdirmemeye Calis biraz once sirf cocukalr yuzunden atistik pcnin basindaymisism saatalrdir kiza bakmamisim kendide koltukda uyuyo bende ahmeti salliyorum sanki baskabisey yapmiyorumda sirf pcdeyim napayim cocuk sallarken pcye bakabiliyorum al dedim ahmeti salla ozaman bende zümraya bakayim hemen gormuyomusun nekadar yorgunum uyuyorum diyo bende dedim oynuyorumzaten Burda hem oglani sallarken Hemde kiza nasil bakayim once oglani uyuttum sonra aksami kilip gel kizim dedim yanina yatinca uyuyo onuda uyuttum pasamizda koltukdan kakti yatagina yatti calisiyo yoruluyo Kabul ama sanki ben hic yorulmuyorum bende 7 24 hizmetteyim
kiz bana yazmissin yerim seni diye bende niye yedigini hatirlamadim unuttum dedim
ay ne diyim sana ben yaa
gel yavrum ben seni kurtaracam
seni atiz yapacam
yettim bacim
kiz buraya bakicam derken bi yandanda kahvalti ediyodum
maydanozun sapi girdi burnuma
eee canim peki sen nasil davrandin ?
ne yapti bacim
ay catlak ya sorma
ne yemisim kiz :26:
ay suzim ya benim hatam düzgün yapmadim bildirimi :26:
ne oldu suzim
iyi yine baban sahip cikmis canim
hosgeldiin
e üzüm sahibine baka baka kararir demezlermikocis de yattiii
rahat rahat
kalkincada dedimki
öglen aradim
-süpürge süpürgeee dedim
ay canim yaa zor isin Allah yardimcin olsunkız koyma sende oraya..çıldırtmışın adamı ..benimkocaolsa alır onu ordan patırkütür atar çocuk uyanacakmış düşünmez..uyancaklar desem dahada ses yapar uyuansınlar der..
benim koca başka..dün bakmadım konuşmadım..bikere bakmadım diye sinirinden kapıyı kıracaktı..kırılmamıda takmaz..ben ağlarım ağlamama bile bakmaz..sewgi saygı olmadan ewlilik yürümüyor..baştan yapanlaryaptı.. yazıklar olsun rabbime hawale ettim o ne yapacağını benden daha iyi bilir...çocuklar küçük..bi yer açabilsem kendime suratına bakmıcam..çocuklarla biyerde açamıyorum
anca geldim suzimay fena cadi cadiama cok tatli ya gördüm canim baya bol duruyor ama tatlim
regl sökülmedi de ondan canim sis sin regl olunca rahatlarsin :26:
off yazik anacigina kiyamam
hosgeldin canim
keske okadar ugrastigin halde esinde sana destek olsa be kuzum
gel bacim gelerkekler tuvaletine cömeliverseydin
hosgeldin sefa getirdin kahve yi nerden getirdin nerde kaldin
aynen bende o yüzden kavga ettim delü demin geldigimde oda isden gelmis yinemi bilgisayarin basindasin diyor beni bilgisayarin basinda görünce geliyorlar ona
kiz bana yazmissin yerim seni diye bende niye yedigini hatirlamadim unuttum dedim
olurmu tatlim yaptim ben bazi kizlarin cizelgesi de yok ondan hatirlattim kuzum
e üzüm sahibine baka baka kararir demezlermi
kizlar üstümde yük kalmasin unutmadan yazayim
betülün hepimize cok cok selami var sizleri cok özledim dedi
biraz anlatim gecmisden sonra dedim sen gel tatilden balli sana özet gecsin o iyi beceriyor dedim
bugun nisana gitmis arkadasinin cok yorulmus bende yat kuzum ben selam söylerim kizlara dedim yarin topige gelcekmis ama
kız koyma sende oraya..çıldırtmışın adamı ..benimkocaolsa alır onu ordan patırkütür atar çocuk uyanacakmış düşünmez..uyancaklar desem dahada ses yapar uyuansınlar der..
benim koca başka..dün bakmadım konuşmadım..bikere bakmadım diye sinirinden kapıyı kıracaktı..kırılmamıda takmaz..ben ağlarım ağlamama bile bakmaz..sewgi saygı olmadan ewlilik yürümüyor..baştan yapanlaryaptı.. yazıklar olsun rabbime hawale ettim o ne yapacağını benden daha iyi bilir...çocuklar küçük..bi yer açabilsem kendime suratına bakmıcam..çocuklarla biyerde açamıyorum
ha seylen karistirdim üzümünü ye sahibini sorma yok oda olmadiay canim yaa zor isin Allah yardimcin olsun
anca geldim suzim
kiz o üzüm üzüme baka baka kararirdi
aleyküm selam canimm
ay hande nerde bu arada :44:
inşallah suzim..ben şimdiden 66ya falan geldim..inşallah geçer..
amin inşallah balım suzim...inşallah bişeyler yoluna girer..ama ben umudumu tamamen kaybettim..
onu birakmiycani bildigi icin öyle davraniyor bence bu beni birakip nereye gidecek diyordur bizim orda kosa derler benim teyzem esiylen ayrilma asamasina gelmisdin annesi gilin eve kosa ya geldi yani bi ara verdi düsünmek icin tabii enistem yana yakina geri karisina yalvardi da simdi iyiler cok sükür sana ayril demem canim asla ama gözü korkmadikca onun kafasina dang demezse seni daha cok ezerler tatlim
biz hic bisey cekmiyoruzda onlara gore bizimkilerde hep baska dertay fena cadi cadiama cok tatli ya gördüm canim baya bol duruyor ama tatlim
regl sökülmedi de ondan canim sis sin regl olunca rahatlarsin :26:
off yazik anacigina kiyamam
hosgeldin canim
keske okadar ugrastigin halde esinde sana destek olsa be kuzum
gel bacim gelerkekler tuvaletine cömeliverseydin
hosgeldin sefa getirdin kahve yi nerden getirdin nerde kaldin
aynen bende o yüzden kavga ettim delü demin geldigimde oda isden gelmis yinemi bilgisayarin basindasin diyor beni bilgisayarin basinda görünce geliyorlar ona
olurmu tatlim yaptim ben bazi kizlarin cizelgesi de yok ondan hatirlattim kuzum
e üzüm sahibine baka baka kararir demezlermi
kocis de yattiii
rahat rahat
kalkincada dedimki
öglen aradim
-süpürge süpürgeee dedim
onu birakmiycani bildigi icin öyle davraniyor bence bu beni birakip nereye gidecek diyordur bizim orda kosa derler benim teyzem esiylen ayrilma asamasina gelmisdin annesi gilin eve kosa ya geldi yani bi ara verdi düsünmek icin tabii enistem yana yakina geri karisina yalvardi da simdi iyiler cok sükür sana ayril demem canim asla ama gözü korkmadikca onun kafasina dang demezse seni daha cok ezerler tatlim
canım 2 defa boşanmanın eşiğinden döndük..bidaha gidersemgeridönmicemibiliyordu..ben gittim..dönmicemdedim.dawada açıcaktım..yalwardı yakardı..ağladı..sırf çocuklarımın hatırına 1 kere daha dedim..ama aradan bikaçgün geçti yine aynı...bıktım yani anlıcan..bu sefer gidersem dönüşü olmayacak...
haa parti var yaniiha seylen karistirdim üzümünü ye sahibini sorma yok oda olmadiay nebileyim
bence kocasinin yanina sokuluverdidogum günü varya
canım 2 defa boşanmanın eşiğinden döndük..bidaha gidersemgeridönmicemibiliyordu..ben gittim..dönmicemdedim.dawada açıcaktım..yalwardı yakardı..ağladı..sırf çocuklarımın hatırına 1 kere daha dedim..ama aradan bikaçgün geçti yine aynı...bıktım yani anlıcan..bu sefer gidersem dönüşü olmayacak...
ay niye böyle odun oluyorlar bunlar yabiz hic bisey cekmiyoruzda onlara gore bizimkilerde hep baska dert
sagol canim
adami delirtmissin benim pek oyle dertlerim yok ben deliriyorum heryerde gelen mektuplari var dolaplar Almaz
muzu seni anliyorum bizde cok buyuk kavgalar ettik o soyledi bendinledim bikeresinde hamileydim sonra dogumdan sonra lohasalik donemiydi biseyler kopuyo sorsan beni cok seviyo ama iste soylenenleri ben unutamiyorum elimden gelseydi ozamanlar neler yapardim trdeyken oglumu sunnet ettirdik once sunnet dugununu sonra yapariz demistim sonra annemlere gittim tekrar sunnet icin hastaneye gittik sunnetten sonra simdi yapilsin sunnet dugunu istiyorum dedim akliniza ne gelirse soyledi aklinca dusunduku anneme gidince o simdi yapin dedi bende fikir degistirdim ama zavalli annem sanki olcaklari hissetti kizim kucuk bosver simdi yapmayi sonra yaparsin demisti oysaki okadar laf soylediki beni annemlere birakti gitti son ana Kadar tuttum kendimi ama eve cikarken zor tutuyorum apartmanda amcamlar felanda oturuyo dedim ahmet cok kucukya aci cekcek ondan dedim ama eve ciktim birgun boyunca agladim nerdeyse tabi zavalli annemde sirf bunu anneme yasattigi icin bile cok kizginim ona
kadina cektirince ne anliyorlar sankibende ayni fikirdeyim suzim
ya müzeyyen üzülmesin diye söylemiyim diyorum ama dayanamicam
hem ailen yüzünden bu kadin bukadar üzülsün
sen hic müdahale etme hadi ona neyse dicem neysedegilde hadi neysee
birde kadinla konusmaya bile tenezzül etmicen
bari karinin bi gönlünü al ne yapalim ailem felan de yanii
sonra kadin sana küsüncede kapiyi kircan
varyaaaa ...................neyse gerisin getirmeyim en iyisi
üzgünüm müzeyyen tutamadim kendimi
sana ayril demem ama sen madem sen bu evliligin sonunu kötü görüyorsun
birak ne oluyosa olsun yani korkma yap birseyler
yokmu gidicek kimsen git akli basina gelsin biraz
birak kirsin kapiyi ne yapiyosa yapsin
zayiflama carsaflarini getirdiyse kesinhaa parti var yanii
ya canim bak ne olur kizma yazdiklarima inan ki üzülüyorum ve yazmadan duramiyorum
bunlar olmus ama sen hala ona meyva soyuyosun anasina yüz veriyosun yapma
kendine bak islerine gelirse ama bak bunlari söylerken ben
senden kaynaklanan bir sey olmadigini düsünerek yaziyorum
yani anladigim kadari ile öyle
eger bu kadar eziliyorsan neden müsade ediyorsun
müsade ettigin yetmiyo hala onlar icin birseyler yapiyosun yapma
ah canim yabiz hic bisey cekmiyoruzda onlara gore bizimkilerde hep baska dert
sagol canim
adami delirtmissin benim pek oyle dertlerim yok ben deliriyorum heryerde gelen mektuplari var dolaplar Almaz
muzu seni anliyorum bizde cok buyuk kavgalar ettik o soyledi bendinledim bikeresinde hamileydim sonra dogumdan sonra lohasalik donemiydi biseyler kopuyo sorsan beni cok seviyo ama iste soylenenleri ben unutamiyorum elimden gelseydi ozamanlar neler yapardim trdeyken oglumu sunnet ettirdik once sunnet dugununu sonra yapariz demistim sonra annemlere gittim tekrar sunnet icin hastaneye gittik sunnetten sonra simdi yapilsin sunnet dugunu istiyorum dedim akliniza ne gelirse soyledi aklinca dusunduku anneme gidince o simdi yapin dedi bende fikir degistirdim ama zavalli annem sanki olcaklari hissetti kizim kucuk bosver simdi yapmayi sonra yaparsin demisti oysaki okadar laf soylediki beni annemlere birakti gitti son ana Kadar tuttum kendimi ama eve cikarken zor tutuyorum apartmanda amcamlar felanda oturuyo dedim ahmet cok kucukya aci cekcek ondan dedim ama eve ciktim birgun boyunca agladim nerdeyse tabi zavalli annemde sirf bunu anneme yasattigi icin bile cok kizginim ona
ahh suzim ahhhhhhay niye böyle odun oluyorlar bunlar ya
kadina cektirince ne anliyorlar sankisizin kirli donlarinizi yikiyorlar cocugunu büyütüyorlar yemegini yapiyorlar daha ne istiyorsunuz degerini bilin dimi
ay ne demek kapiyi göstermek yaaasuzim bu dedigin bizimkine islemez gidersen hayatta gelmez pesinden fazla gurur yapar adamina gore dgisiyo o
ben bikere dedim tehdit ettiginde gelme ozaman diye hemen tum dedikelrini unuttu benim dedigim konu oldu nasil gelme demisim
kac kere yedim dedigimi ona uzuluyorum hani kavga edince kapiyi gosterme sekli vardirya bizimkide onu yapti bikac kere bidaha yaprsan giderim dedim ama sozumu yedim gidemedim nereye gitcektimki pasportum bile yabancilar subesindeydi oazamn uzatim icin ucaklarda almiyodu 8aylik hamileyken burdada gitcek kimse yok
zayiflama carsaflarini getirdiyse kesin
biz kadinlar aslinda okadar verimli oldugumuz halde fazla birsey istemiyoruz ki aslinda bir gülüs bi tatli söz anla dinle cokmu sey istiyoruz sanki
hayat çok acımasız tatlım çoookk..biz hic bisey cekmiyoruzda onlara gore bizimkilerde hep baska dert
sagol canim
gittim keşke gelmeseydim...annem war işte..abim saolsun arkamda ama onlarda çocuklara üzülüyor..kızım babasına çok düşkün..çok sewiyor..hatta kızım anne diye ağlamıyor baba diyede ağlamıyor..annebaba diye ağlıyor..ben ondan bişey istemiyorum sadece bana değer wers,n..ben sadece yatakta değer görmek istemiyorum..ondan altınlar gezmeler tektaşlar istemiyorum...sadece biraz sewgi we saygı en çokta şefkat..ben babamla yaşayamadım..ben ona sırtımı dayadım..kime dayandıysam yıktı..boşansam bile bidaha bir erkeğe asla güwenemem..aslaaa..bende ayni fikirdeyim suzim
ya müzeyyen üzülmesin diye söylemiyim diyorum ama dayanamicam
hem ailen yüzünden bu kadin bukadar üzülsün
sen hic müdahale etme hadi ona neyse dicem neysedegilde hadi neysee
birde kadinla konusmaya bile tenezzül etmicen
bari karinin bi gönlünü al ne yapalim ailem felan de yanii
sonra kadin sana küsüncede kapiyi kircan
varyaaaa ...................neyse gerisin getirmeyim en iyisi
üzgünüm müzeyyen tutamadim kendimi
sana ayril demem ama sen madem sen bu evliligin sonunu kötü görüyorsun
birak ne oluyosa olsun yani korkma yap birseyler
yokmu gidicek kimsen git akli basina gelsin biraz
birak kirsin kapiyi ne yapiyosa yapsin
yine geri döner diye yapiyor ozaman nekadar kaldin yani ondan ayri belki kisa zamanda döndüysen ondan fazla aci cekmedi mi anlamadim ki ne güzel gül gibi yuvasi var 2 seker cocuklari var güzel karisi var sen fazla birsey istemiyorsun ki degerinizi bilse keske yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?