70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız koyma sende oraya..çıldırtmışın adamı ..benimkocaolsa alır onu ordan patırkütür atar çocuk uyanacakmış düşünmez..uyancaklar desem dahada ses yapar uyuansınlar der..
canim benim konusmiycaksin o zaman hic konusma bakma bile yüzüne
git ayri yat ama bir sekilde anlasin artik kirildigini
benim koca başka..dün bakmadım konuşmadım..bikere bakmadım diye sinirinden kapıyı kıracaktı..kırılmamıda takmaz..ben ağlarım ağlamama bile bakmaz..sewgi saygı olmadan ewlilik yürümüyor..baştan yapanlaryaptı.. yazıklar olsun rabbime hawale ettim o ne yapacağını benden daha iyi bilir...çocuklar küçük..bi yer açabilsem kendime suratına bakmıcam..çocuklarla biyerde açamıyorum

bizimki bir ciglik atiyo ust kattakilerbile Duyar okadar bagriyo mecbur veriyorum bazen
tesekkur ettim canim
albume koydum canim buraya degil
ay fena cadi cadi ama cok tatli ya gördüm canim baya bol duruyor ama tatlim
regl sökülmedi de ondan canim sis sin regl olunca rahatlarsin :26:
off yazik anacigina kiyamam
merhaba ben 25 yaşındayım 77 kilodayım ne olur beni aranıza alın ve 50 olmadan bırakmayın sağolun
hosgeldin canim
keske okadar ugrastigin halde esinde sana destek olsa be kuzum
gel bacim gel erkekler tuvaletine cömeliverseydin
ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmmm

hosgeldin sefa getirdin kahve yi nerden getirdin nerde kaldin
aynen bende o yüzden kavga ettim delü demin geldigimde oda isden gelmis yinemi bilgisayarin basindasin diyor beni bilgisayarin basinda görünce geliyorlar ona
kiz bana yazmissin yerim seni diye bende niye yedigini hatirlamadim unuttum dedim
olurmu tatlim yaptim ben bazi kizlarin cizelgesi de yok ondan hatirlattim kuzum
e üzüm sahibine baka baka kararir demezlermi

kizlar üstümde yük kalmasin unutmadan yazayim
betülün hepimize cok cok selami var sizleri cok özledim dedi
biraz anlatim gecmisden sonra dedim sen gel tatilden balli sana özet gecsin o iyi beceriyor dedim

bugun nisana gitmis arkadasinin cok yorulmus bende yat kuzum ben selam söylerim kizlara dedim yarin topige gelcekmis ama

ay canim yaa zor isin Allah yardimcin olsun

anca geldim suzim
kiz o üzüm üzüme baka baka kararirdi

aleyküm selam canimm

ay hande nerde bu arada :44:

onu birakmiycani bildigi icin öyle davraniyor bence bu beni birakip nereye gidecek diyordur bizim orda kosa derler benim teyzem esiylen ayrilma asamasina gelmisdin annesi gilin eve kosa ya geldi yani bi ara verdi düsünmek icin tabii enistem yana yakina geri karisina yalvardi da simdi iyiler cok sükür sana ayril demem canim asla ama gözü korkmadikca onun kafasina dang demezse seni daha cok ezerler tatlim

inşallah suzim..ben şimdiden 66ya falan geldim..inşallah geçer..
amin inşallah balım suzim...inşallah bişeyler yoluna girer..ama ben umudumu tamamen kaybettim..

canım 2 defa boşanmanın eşiğinden döndük..bidaha gidersemgeridönmicemibiliyordu..ben gittim..dönmicemdedim.dawada açıcaktım..yalwardı yakardı..ağladı..sırf çocuklarımın hatırına 1 kere daha dedim..ama aradan bikaçgün geçti yine aynı...bıktım yani anlıcan..bu sefer gidersem dönüşü olmayacak...

biz hic bisey cekmiyoruzda onlara gore bizimkilerde hep baska dert
sagol canim

adami delirtmissin benim pek oyle dertlerim yok ben deliriyorum heryerde gelen mektuplari var dolaplar Almaz

muzu seni anliyorum bizde cok buyuk kavgalar ettik o soyledi bendinledim bikeresinde hamileydim sonra dogumdan sonra lohasalik donemiydi biseyler kopuyo sorsan beni cok seviyo ama iste soylenenleri ben unutamiyorum elimden gelseydi ozamanlar neler yapardim trdeyken oglumu sunnet ettirdik once sunnet dugununu sonra yapariz demistim sonra annemlere gittim tekrar sunnet icin hastaneye gittik sunnetten sonra simdi yapilsin sunnet dugunu istiyorum dedim akliniza ne gelirse soyledi aklinca dusunduku anneme gidince o simdi yapin dedi bende fikir degistirdim ama zavalli annem sanki olcaklari hissetti kizim kucuk bosver simdi yapmayi sonra yaparsin demisti oysaki okadar laf soylediki beni annemlere birakti gitti son ana Kadar tuttum kendimi ama eve cikarken zor tutuyorum apartmanda amcamlar felanda oturuyo dedim ahmet cok kucukya aci cekcek ondan dedim ama eve ciktim birgun boyunca agladim nerdeyse tabi zavalli annemde sirf bunu anneme yasattigi icin bile cok kizginim ona

bende ayni fikirdeyim suzim
ya müzeyyen üzülmesin diye söylemiyim diyorum ama dayanamicam
hem ailen yüzünden bu kadin bukadar üzülsün
sen hic müdahale etme hadi ona neyse dicem neysedegilde hadi neysee
birde kadinla konusmaya bile tenezzül etmicen
bari karinin bi gönlünü al ne yapalim ailem felan de yanii
sonra kadin sana küsüncede kapiyi kircan
varyaaaa ...................neyse gerisin getirmeyim en iyisi

üzgünüm müzeyyen tutamadim kendimi
sana ayril demem ama sen madem sen bu evliligin sonunu kötü görüyorsun
birak ne oluyosa olsun yani korkma yap birseyler
yokmu gidicek kimsen git akli basina gelsin biraz
birak kirsin kapiyi ne yapiyosa yapsin

yine geri döner diye yapiyor ozaman nekadar kaldin yani ondan ayri belki kisa zamanda döndüysen ondan fazla aci cekmedi mi anlamadim ki ne güzel gül gibi yuvasi var 2 seker cocuklari var güzel karisi var sen fazla birsey istemiyorsun ki degerinizi bilse keske yazik

ha seylen karistirdim üzümünü ye sahibini sorma yok oda olmadi ay nebileyim

bence kocasinin yanina sokuluverdi dogum günü varya
haa parti var yanii

ya canim bak ne olur kizma yazdiklarima inan ki üzülüyorum ve yazmadan duramiyorum
bunlar olmus ama sen hala ona meyva soyuyosun anasina yüz veriyosun yapma
kendine bak islerine gelirse ama bak bunlari söylerken ben
senden kaynaklanan bir sey olmadigini düsünerek yaziyorum
yani anladigim kadari ile öyle
eger bu kadar eziliyorsan neden müsade ediyorsun
müsade ettigin yetmiyo hala onlar icin birseyler yapiyosun yapma

ay niye böyle odun oluyorlar bunlar ya
kadina cektirince ne anliyorlar sanki sizin kirli donlarinizi yikiyorlar cocugunu büyütüyorlar yemegini yapiyorlar daha ne istiyorsunuz degerini bilin dimi

suzim bu dedigin bizimkine islemez gidersen hayatta gelmez pesinden fazla gurur yapar adamina gore dgisiyo o
ben bikere dedim tehdit ettiginde gelme ozaman diye hemen tum dedikelrini unuttu benim dedigim konu oldu nasil gelme demisim
kac kere yedim dedigimi ona uzuluyorum hani kavga edince kapiyi gosterme sekli vardirya bizimkide onu yapti bikac kere bidaha yaprsan giderim dedim ama sozumu yedim gidemedim nereye gitcektimki pasportum bile yabancilar subesindeydi oazamn uzatim icin ucaklarda almiyodu 8aylik hamileyken burdada gitcek kimse yok

zayiflama carsaflarini getirdiyse kesin
biz kadinlar aslinda okadar verimli oldugumuz halde fazla birsey istemiyoruz ki aslinda bir gülüs bi tatli söz anla dinle cokmu sey istiyoruz sanki

ah canim ya

ay niye böyle odun oluyorlar bunlar ya

kadina cektirince ne anliyorlar sanki sizin kirli donlarinizi yikiyorlar cocugunu büyütüyorlar yemegini yapiyorlar daha ne istiyorsunuz degerini bilin dimi
ahh suzim ahhhhhh
ay ne demek kapiyi göstermek yaaa

hayat çok acımasız tatlım çoookk..
gittim keşke gelmeseydim...annem war işte..abim saolsun arkamda ama onlarda çocuklara üzülüyor..kızım babasına çok düşkün..çok sewiyor..hatta kızım anne diye ağlamıyor baba diyede ağlamıyor..annebaba diye ağlıyor..ben ondan bişey istemiyorum sadece bana değer wers,n..ben sadece yatakta değer görmek istemiyorum..ondan altınlar gezmeler tektaşlar istemiyorum...sadece biraz sewgi we saygı en çokta şefkat..ben babamla yaşayamadım..ben ona sırtımı dayadım..kime dayandıysam yıktı..boşansam bile bidaha bir erkeğe asla güwenemem..aslaaa..

3 günlük dünya..bugün eğer warsam az sonraya çıkacağım mağlüm değil..niye mutlu mesut olmak warken insan mutsuz etmeyi tercih eder ki!ben ölsem hiçmi;?pişman olmıcak..ben hasta nefes almaya çalışırken geceleri oturup ağlarken sus uyucam diyen bi adamla nasıl mutlu olabilirimki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…