70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gidemiyceni bildigi icin lafla söylüyor ececim ben benimkinden ayrildim döndü dolasdi geri geldi simdi git desemde gitmiyor bidaha iceriye almaz diye cogu seyi yutuyoruz ben kacarak evlendim bi halt varmis gibi 1 hafta daha ozmanalar baska evdeydik defol git dedi nekadar gücüme gitti ben ailemi arkamda birakip sana gelmissim sen beni evden atiyorsun polisi aradim isimsiz bilgi almak icin dedim erkek arkadasim beni evden atabilirmi ozaman imam nikahi vardin sadece resmi evlenmemisdik daha yok atamaz dediler kavga esnasinda o uzaklastirma yer dediler benimkine dedim sen beni evden atamasin polisi aradim sordum istersen kendin git dedim
bende cok cektim bunun elinden unuttumu unutmuyor insan ama artik ezemiyor beni ezditirmek sitemiyorum kendimi

elbette ki bende zor günler yasadim kizlar
kayin valide ,kayinpeder ,elti , kayin ....
onlar yüzünden kavgalar ooof oooooff
bende kac kez anneme gittim
ama aslinda esim cok iyi bir insandi özünde
baktim bendede hata var akilli degilim
daha akilli olmaya basladim ve bir kitap okumustum
sema marasli nin bir kitabi banada biri tavsiye etmisti Allah ondan razi olsun
sonra önce ben degismeye basladim
sonrada esim
kimse icin kolay kolay kavga etmiyorum
zaten hele hele bu saatten sonra kimsede umrumda degil
simdi esim beni daha iyi anliyor cogu seyide kabul ediyor
ama diyorum ya zaten özünde iyi bir insandi
ben onun suyundan gitmeyi beceremiydum demekki
simdi iyiyiz sükürler olsun
ama gercedkden cook zor günler yasadim
simdi daha kendimden eminim
kimseyi kirmamamya calisiyorum iyi yönlerini görmeye calisiyorum
esimin ailesinden bahsediyorum
iyi gecinmeye bakiyorum
amaaa eger birseyde olursa susmuyorum artik
mesafeliyimde yerine göre
eskiden kayinvalidem benimle dogru düzgün konusmazdi bile
kendimi resmen o evde bir yabanci gibi hissediyordum
bigün bi oturdum konustum kayinvalidemle ne varsa söyledim
sükür o da anladi simdi oda eskisi gibi degil
valla kendi bilir olursada gitmem yanina

amann zor iste bu isler kizlar

birsey olsa bunlar 2-3 gün sonra unuturlar benim dayim esi genc yasda vefat etti trafik kazasinda kadin melek gibiydin 3 tane cocugu vardin dayim 1 sene bile bekar durmadi yani olan sana olur aglarsa anan aglar gerisi yalan aglar derler dogru o yüzden sende seni düsüneceksin sen iyi olacaksin ki senin cocuklarin annesiz kalmasin baba anne kadar bakamaz bakmaz o yüzden sende kendi sagligini düsüncen ilk önce ben hep dua ederim allahim oglum kendi ayaklari üstünde durana kadar benim canimi alma diye üvey anne elinde büyümesinler esimin annesi o 14 yasindayken ölmüs babasi hemen evlenmis o kadinda ekmek sakliyormus üvey cocuklari yemezsin diye esim derdin yemek tencerelerini bizden saklardin diye
iste bende anlamadim
en sevmedigim lafida 50 tane kadin bulunur bir anne bulunmaz bul ozaman dimi ama bu lafini gittim ablasinada soyledim zoruma gittiginide Hemde yaninda soyledim ablasida sen hala o laflardamisin dedi
sende 50 tane erkek bulunur biri iclerinden belki degerimi anlar deseydin tövbe tövbe
ablasida kardesinin masa si

dogru diyorsun zor gercekden zor

ay hele o yatakda deger verme yokmuuuuuuu
ben senin yerinde olsam ayni oda da bile yatmam

iste bende anlamadim
en sevmedigim lafida 50 tane kadin bulunur bir anne bulunmaz bul ozaman dimi ama bu lafini gittim ablasinada soyledim zoruma gittiginide Hemde yaninda soyledim ablasida sen hala o laflardamisin dedi

ablasi ne anlamda dedi anlamadim ..

canim ya ben sana soyle diyeyim bu benim ikinci evliligim ilkki cok kisa surdu gorucu usuluydu
aielm arkamda Durdu sonra esimle tanistik hep dedim bidaha asik olmadan evlenmiycem
asikda oldum almanya oldugu icin vazbiel geciyodum ama sevgim baskin geldi bana bir suru sozler Verdi
sonra hepsi unutuldu
esimin iki cocugu var ilk evliliginden devamli gelip giderler hatta kucuk cocugu pek gitmekde istemez Burda daha rahat oldugu icin ben dogum yaptim kizimda bir haftaligim geldiler 15gun bizde kaldilar oturamiyodum Biel ama uc tane cocuga baktim ozaman sonra devamli kvye ve kizlara bakmalarim devam etti kucuk kizi herseyi yemez ona ayri yemek yapmaya ugrastim halada ugrasiyorum
bunlari gormezden gelmesi cok zoruma gitti
ve en cokda biz nisanliyken benim cocugum olsaydi ne olurdu demistim oda ne olcak bi tane daha pasaporta bakardi dedi
almanyaya geldikten sonra bi konu oldu ve ben dedim benim cocugum olsaydi ne olcakti cevap icin SIKI durun ozaman senle evlenmezdim dedi hic bisey demedim ama ilk yikintimi o Zaman yasadim ben el bebek gul bebek bakarken onun cocuklarina oyle demesi beni cok kirdi hic bisey diyemedim halada diyemiyorum

zor be hayat canlarım..tek bende yok ki!dert herkesin war..başkabaşka..ben yine bazen şükrediyorum..geceleri sarhoş ewe dönüp karı kızla gezip karısını döwen erkeklerde war..onlara bakınca şükrediyoırum bende öyle bişey yok..benim eşimde özünde iyi bi insan aslında..hep ailesi bu hale getirdi..we babası kendine çalıştırıyor..ona bağlı..ayrı yerde otursaydık bunlar olmayacaktı..ama neyse..

off canim ya isin zor seninde
aman iste erkekler böyle

evet o yönden bakarsan o da dogru canimm
keske baska bir yerde oturabilseniz onu sart kossan keske :26:

bir tane tüttüreim geliym kizlar
bekliyoruz tatlim
ececim benimde ikinci evliligim cogu seye bende bu yüzden sustum yuttum sevdim mutluyum demek istedim ben kazandim sevgi kazandi diyebilmek istedim ama simdiki aklim olsa hic bu yola girmesdim iyice tartar baliklama atlamazdim
ama benimkinin cocugu yoktun olsa yapabilirmiydim bilmiyorum eski es cocuk falan bak sana ne demis tesekkür bu mu böyle mi tesekkür edyior sana off ececim allah akil fikir versin degerini bilsin insallah nediyeyim tatlim

geldim caniim
ay canim benim ya aminnn..

sende fazla birsey istemiyorsun ki aslinda
ben sonra cozdum olayi canim bizimki demekki ilk esinede soylemis oda cekip gitmis ablasida oyuzden dedi birak bu laflari artik diye
birde ikinci evliligim olmaza bukadar cekmezdim herhalde diyorum ha bende ablasi sana dedi anlamisdim yanlis anlamissim

ay sivri sinekler yedi beni camlar acik bilgisayarin isigindan bana yapistilar :83:
kizlar yatalim benim oglan cok erken yatti erkenden diker beni ayaga sIkIstimda gitmiyorum

canim bende hep diyodum cocukluyla evlenmem diye ama kaderde o yazilmis ailem ilkinde karistigi icin hic karismadialr kara senin dediler bende asigim diye Kabul ettim 15 gunde bir eski esini goruyorum hatta konusuyorum Biel hic bana gore olmadigi halde yemin ederek soyle bilirim evlerinde enneleri oteriyle yetistiryo burayi Kurtulus gibi goruyolar ne isterlerse yapiyolar gecenin 12si hadi yatin artik deyince bile esim birak otursunlar diyo diyorum evde kacda yatiyosunuz 8 8bucuk diyolar bura 12 olmus yatmak istemiyosunz neden bisey demeye calisinca hemen esim her istediklerini yapsinlar yoksa gelek istemezler diyo uzerlerinde sifir oterisesi var duvar kagidini koparmis bitanesi yapma kizim dedi benim kizim kucucuk daha bisy yapmisti simdi ne oldugunu hatirlayamadim eline vurdu nasil sinirlendim anlatamam ama yine sustum
off canim ya isin zor seninde
aman iste erkekler böyle

evet o yönden bakarsan o da dogru canimm
keske baska bir yerde oturabilseniz onu sart kossan keske :26:

zor degil canim cok zorr

saolun canlarım..dertlerimi dinlediğiniz için..regl oluwereyim bu moddan çıkacağım..zayıflayıp flinta gibi olmalıyım..bunu eşimede söyledim nişanlıyken sana aşıktım. şimdi seni sewiyorum ama sana aşık değilim..bunu yapmak senin elinde ama yapmazsın dedim..umrunda olmadı..olmasın oda benim umrumda olmayacak..emin olun ne zaman iyi olsak kayınwalidem bozuyor..aman neyse kusura bakmayın canlarım..ben bu mewzuyu çok uzatıyorum...ben gidip yatayım aslında hiç uykum yok ama..sewiyorum sizi iyi geceler tatlı rüyalar..rabbim mutsuzsanız mutluluklarwersin..mutluysanız binlerce kat artırsın...ben gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…