canim varsa sana yapilan haksizlikCanim eşimi n telinden giriyorum. Ben çene mi bi acicam cok kötü olacakta sabrediyorum..neyse su regl olayi beni çöküntü ye ugtatti.test olsa yapcamda oda yok..kiloma gelince bi kilo alma durumum falan yok görünürde ama niye böyle oldum.ama bozmicam..dewam..görüşürüz
hic bekleme bile
bagarip cagirmican ya düzgünce söyle bence ve tavrini al
insallah canim bakalim artikaynen canımbende öyle
bu hf sonu fazla kçırmayayım diyorum
tabi başarabilirsem
yapma ballım yemek yiyorum
yeme iste kiz daha iyi hep aklina gelsin
Burundan zayıflatmaz canım totoştan daha etkili bide üstüne sakız yapıştırcan
iyiki sen varmışsın ballım kurtarmışın handeyi
ay söylemesi ayip bende tam sey edemedim aslinda canimbende hala yok gittim kahvaltimi yaptim senimi bekliycem diye
ama ben ama ben cok ugrasiyorum
canim azcik hafta sonu yemesen kesin vericeksin
sorma ballimya cok guldum aksam kizin tekide demisya cok tatlisiniz sizin topiklemi takilayim diye
öyle canimda iste bende o kadar irade yok
aa ben onu görmedim
ay kiyamam ya gercekden eskiler cok cekmis :26:kizlar biraz once goruntulu ailemle gorustum okullar tatilya ablam annemlerde sonra diger kiz kardesim teyzem gelinimiz bi ben yokum yani
Kilo verdim diyorumya bakalim vermismisin dediler ben tabi gosteriyorum gobegi felan kiz kardesim diyo hala var gitmemis kendide 4ay once dogum yapti zayif ama gobegi var kiskanma kizim dedim oda gitcek
sonra trdeyken bi tane etek almistim 44beden eve gelip denedigimde dar gelmisti ablamla kardesim disari cikiyolardi degistirin dedim gittiler 46sini almislardi o etegin nasil oldugunu gosterdim abla hatirliyomususn bu bile dar oldu diyodun dedim simdi bak tepkisi vavv icine bikisi daha girer nasil verdin ya oldu
dedim bu bisey degil daha 11kilo vercem
annem sisman benim aman kizim verin diyo oda cok zayifmis genc kizken sonra ust uste 6dogum [biri dogumdan 2ay sonra vefat etmis]sonra cektikleri babamin ailesinden hep sikinti sitres ilaclar Boyle oldu biz buyudukde babamin ailesinden biraz kurtuldu okadar sakin bi kadindirki hic cevap vermez tepki gostermez oturur aglar simdi kalp hastasi oldu ah ahh hep cektiklerinden simdi biri bisey dese biz koruyoruz bazen diyo siz kime cektiniz diye saniyorum baba tarafina
hayatta ne ezmeyi severim nede ezilmeyi azcik gucsuz gorunce insanlar hemen ezmeye basliyolar
guclu olcaksin bu hayatta yoksa cok eziyolar
ezdirmeyin canim annenizi
ay konu sahibini sormahandeye güldüm yazık kıyamam
konu sahibinede sinir oldum kendi kendine cereyan kaçırmış
iyi fırçalamışlar ama pişman olmuştur
dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden insanları sewmiyorum
sen saklıyonmu bi sayfa sıralarken onu istiyom bunu istiyom die
aynı kaynım
aynı ben
ıııyykkkk
iğrençleşme kızz
ayni kaynim ay catlak
ay sorma suzim biz ne konusuyoz o bi geldi ay deli yaaalemsiniz a ne güldüm
ahahha deliii
he bacim he
ya gitme ballim ya
ay suzimm ben habire uyuyom ya :26:
kizin kafasini ne karisitiriyonhe handemüzü esinin telini almis üzerine cis yapmis telde hamile olup olmadigini göstermis
becher ye sey ediyon telefonu cizgiye kadar batiriyon icine
iki cizik olursa hamilesin
markete girdim kendime ayran alim diyekizin teki pek tatli gülüyordun orda kimsede sundugu icecegi icmiyordun siz icermisiniz yeni cikti graphefruit tadinda dedi bende yazik kimse icmiyor diye iceyim dedim sodali grapefrut icecegi sandim
ictikden sonra kadinin yanina adam geldi dedi bu yeni bira cesitimievet dedi grapefrut lu bira
tövbe yarabim cok kötü oldum ben yaisteyerek 3 aylarda icmedim ki hemide cuma günü allahim affetsin
nasildi kiz tadi tavsiye edermisin
ay hep sadesini icmekden biktik biz ailecek
ay bende gitmek istemedigim yere gitmek zorunda kalinca sinir oluyombugün 3 de cikiyorum oglanin kresinde vedapartyisi yapacaklar okula basliycak olan cocuklara sonrada annem beni zorla dügüne götürmek istiyor ama hem tanimiyorum hemide ne giycemi bilmiyorum birde kendimi rahat hissedemiyorum gitmek istemiyorum aslinda
ay cozuttum iste gece gece
afiyet olsun bir önceki günü dengelemişsin canım her gün boyle menu yapsan olacak bu iş
hazır bosken akşamı okudum da hande nasıl dalmıssın baska topike öyle yaa az gülmedim bende
handeyi hic sorma hala gülüyom
genede kendine dikkat et suzim,nuri alço falan
ahanda regl oldumkesin ondan artıdayımdır dimi kesin dimi:26::26:
ay sakinnnnnnnnBen çok kötü bişey yaptım ve öğlen pide yedim allahım ya napacam ben vicdanım rahat değil çıkarsam mı napsam? :26:
:26::26:ah su gece yemelerin gelip ben kılıtlıcem mutfagının kapısını sonunda
bende cozutuyorum canim yavalla bende hafta sonu cok kacırıyorum bütün sorun o yoksa ece kadar olmasa da haftada 1kıloyu gecık kesın verırım hafta içi salı carsambaya kadar hafta sonu aldıklarım anca gidiyor
ben baktım cok güldümmmçok yaşa emi handem yaaa bu iş yaramadı sana dıyom ben bak
Suzimm iyiki fazla içmedin fırında bulacaktın kendini yoksa pembeler içinde ay arkadada sakıZ
Ay ben naptım erkekler wc sine daldım ay pisuvarlardan tanıdım
Ay hiç iyi değilim emekli olmam lazım
hosgeldin canimmselam kızlar iyi akşamlar herkeze
aranıza bugünden itibaren tekrardan dönüş yaptım
burda olmayınca çok kilo alıyorum
nasılsınız bakalım görüşmeyeli
hepiciğinizi bi çok bi çok özledimmmmkiiiiiiiiiiiii
Kilo bildirimim;
Başlangıç 74
geçen hafta 0
bu hafta 65.3
toplamda giden 8.7kg
bildirimler kime yapılıyor bilemedim betülüm yine senmi yapıyorsun tatlım:44:
bil
sonunda 500 gr x yapmışsın
manyak mı o kız ya gülmekden karnıma ağrılar girdi
birde hande ye gül gül
alemsiniz ya kızlar
ay sinir oldum konu sahibine
ay catlakselam kızlaaarrrişte bildirimim
başlangıç:96
geçen hafta: 71.1
bu hafta: 70.6
giden: 0.5
toplam giden: 25,4
hedef: 65 (şimdilik)
zayıflatmaz olur mu ben o kadar kiloyu nasıl verdim sanıyosun
ay yerimmmmmmmmmathmeatikim zaten zayifkilolari hesaplarken bile hesapmakinasini actim bilgisayardan mathematik ögretmeni sevmesdim zaten