afferimbak eceye kiz 2ser 2ser kilo veriyor devam
o inat sa sende inat olacan verme ozaman atsin cigligi
harikasin sen :129:
benmi göremedim :44:
aay kuzum ya gecmisime götüyon benikumam bile olmussun ne ara bosandik aama sende suc beni niye birakip gidiyon
birde bana diyor baksana bugünde erkekler tuvaltine girmis benimkiler onunkilerin yaninda mahsum kaliyor
ay zerra da handeye dedi ya technologie okadar ilerledimi diye oan koptum
haha grapefruitü duyunca bu kesin zayiflatir dedim birde kendi kendime
niye yiyordun bacim unuttum :44:
benimkide mantiksiz olmus yaptikdan sonra söyledim ama kontrol ettim dogru yazmissim cizelgene baktim baslangici hedefi geleni toplam gideni hepsini dogru yapmissim ne süper zekayim ben ya
yazik ya
e hani nerdesin
gel bacim
ay kiyamam sanakocisin dogum günü kutlu olsun nice yillara beraber kutlayin
ben hic bakmiyom ders mi düzmü diye
hahahy aayyyyy koptummm delliiii kizzz
konu ac bacim ucak bileti istiyom vayanaya kacacam de
olsun 200 200 gitsin de canim
bende biraz öyle ama öğle yemeğini 1 buçuk 2 gibi yiyorum..tesekkur ederim canim
oglen mecburen olmuyo Sabah cok gec oldugu icin oglen gecistiriliyo
şuan 65 buçuk oldumsuzim..neoluyor bana..göbeğim halaşişmekte..her an patlıcakmışım gibi sanki...çok sıkıntıdayım yaaa...olsun 200 200 gitsin de canim
bende ilk başlarda 20kiloyu werirken haftada 1 buçuk 2 bazen 3 werdiğim oldu hırslıydım..ama şimdikendimde onu bulamıyorum...sen yaparsın ama..baksanya haftaya benim kiloma gelimiş olacaksın yada ben senin kilona gelmiş olacağım..ben biraz aceleciyim canim yapmak istedigim sey hemen olsun istiyorum uzun vade olursa SIKILABILIRIM nekadar kisa Zaman okadar iyi benim icin
gonderiyorum canim al :132:
bende benimkine kizdim bende kendime kahve yapim
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
bende biraz öyle ama öğle yemeğini 1 buçuk 2 gibi yiyorum..
şuan 65 buçuk oldumsuzim..neoluyor bana..göbeğim halaşişmekte..her an patlıcakmışım gibi sanki...çok sıkıntıdayım yaaa...
bende ilk başlarda 20kiloyu werirken haftada 1 buçuk 2 bazen 3 werdiğim oldu hırslıydım..ama şimdikendimde onu bulamıyorum...sen yaparsın ama..baksanya haftaya benim kiloma gelimiş olacaksın yada ben senin kilona gelmiş olacağım..
bende badem yiyorum..yanındada su..aspirin attım bitane regl getirir belki diye..bideadaçayı yapcam belkifayda ederdiye...
merhaba ben 25 yaşındayım 77 kilodayım ne olur beni aranıza alın ve 50 olmadan bırakmayın sağolun
ah canım ah..işte bende resmen bu gibi çekiyorum..görümcem gelse ewe hiç elini bulaştırmaz..ben 2 çocukla yemek pasta börek yetiştiririm..aslında yapmama ama eşimle aram iyi olsun diye sırf onjdan..odaarkamda değil ki!bierkek niye ailesine eşini ezdirir ki!hiç ama hiç alışkın olmadığım bi hayat we ortamdayım..bizi babam hep hoşgörülü büyüttü..bunları görseydi asla müsade etmezdi..babasızlığın gözü kör olsun işte..annem evlendiginde 17 yasindaymis babam 18 annanem evlenmesini hic istememis babam bizim koyun en yakisiklisi ve en Uslu genciymis tabi anneminde gonlu kaymis babamda asik anneme ve evlenmisler evlendiklerinin 2.gunu koca iki legen camasir yikamis hepder bana bekletmisler diye ozaman makine yok hepsi elde yikaniyo 2halam var annem bulasikcilari olmus ben evlendikden sonra evde bulasik derdi bitti der cunku annem yikarmis
annem ayri evdeydi babannemlerle ama aksam yatmaya gidersinya oyle aksama Kadar hizmet
9aylik hamileymis halam kendi evinde kalmayip bizde yatmis annemde hic degilse yatagini topla gibi bisey demis goruyosun halimi bu baslamis bedduaya tabi babam duymus Allah ne verdiyse girismis halama baya dayak yemis [kesinlikle hak ettigini dusunuyorum simdi dedigi beddualar cok fena oldugu icin ]bide tabi babam askerdeykenki cektikleri var
ozaman cok moda bi etekmi gomlekmi bisey varmis cok istemis rahmetli babannem kendi kizlarina almis ama anneme almamis hala icimde uhde o etek diyo simdi benim gelinimin aklinda bisey kalmasin diye ne isterse aliyo
her seyi ailesindende gizliyo babasinda bikere bile kotu soz duymamis burdaki Hayat ona cok farkli geliyo haliyle
tabi babamda olan olaylari bilmiyo bilse hayatta yaptirmaz
biz bebegiz bizim bezlerimizi yikiyo ozaman bez almak nerde hop eltisi getiriyo sen zaten yikiyosun bunlarida yika demiyoki Banane simdi bile kiziyorum anneme sen neden yikadin diye sessiz sakinle herkes cektiriyo
ne oldu okadar cekti hastalik sahibi oldu onlarin yuzunden allahbilir
oyuzden kizlar hic takmayin kimseyi derim geri donen sadece hastalik oluyo
hoşgeldin canım kendini biraz tanıtırmısın..merhaba ben 25 yaşındayım 77 kilodayım ne olur beni aranıza alın ve 50 olmadan bırakmayın sağolun
merhaba ben 25 yaşındayım 77 kilodayım ne olur beni aranıza alın ve 50 olmadan bırakmayın sağolun
hande ne geziyon kizsen Burda dogum gunu ne oldu
ah canım ah..işte bende resmen bu gibi çekiyorum..görümcem gelse ewe hiç elini bulaştırmaz..ben 2 çocukla yemek pasta börek yetiştiririm..aslında yapmama ama eşimle aram iyi olsun diye sırf onjdan..odaarkamda değil ki!bierkek niye ailesine eşini ezdirir ki!hiç ama hiç alışkın olmadığım bi hayat we ortamdayım..bizi babam hep hoşgörülü büyüttü..bunları görseydi asla müsade etmezdi..babasızlığın gözü kör olsun işte..
hoşgeldin canım kendini biraz tanıtırmısın..
Doğum günü yalan oldu bacım bırak sanatı adam uyumuş kapıyı zor açtı banyodan çıkmış ben giydirdim tsörtünü yatarken üşümesin gece die
ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmmm
Ben geldim doğru topikteyim dimi
ay ne diyim sana ben yaaAy bugun ayakta uyuyarak wcye gidiyordum öle bi açtım kapıyı ay kimse yoktu allahtan ay biri çekecekti beni suzinin fırıncısı gibi içeri
gel yavrum ben seni kurtaracamAy topikçe aranızda para toplayın üç beş ne varsa kurtarın beni bu hayattan
yettim bacimballı kahvenin sırasımı simdi gel iki dedikodu yapak otobüste zaman geçsin ay sokak kızı gibi oldum
kiz buraya bakicam derken bi yandanda kahvalti ediyodumıyyyyyy ne eden kız sen..o neymişöyle..
balım tawrımı daha önceleri almıştım..hatta biz 4 yıldır ewliyim 4 yıldırda her ramazan bayramından önce kawga ederiz..wakitte yaklaşıyor kaynana hazırolda napcan..bugün eşime msj attım bisürü laf dedim..ama ewe geldi oralı bile değil adam beni takmıyor bile..dinlemiyor beni..bu ewliliğin sonu ayrılığa waracakta hayırlısı...
ben werdiğim 200 sana göndermiştim ondandır o..
ne yapti bacimballim bende kocise cok feci kizmis durumdayim icimden mutfakda ne varsa ye diye geciyo ama bende kahveyle gecistiriyorum
tesekkur ederim canim
oglen mecburen olmuyo Sabah cok gec oldugu icin oglen gecistiriliyo
ay catlak ya sormabirde bana diyor baksana bugünde erkekler tuvaltine girmis benimkiler onunkilerin yaninda mahsum kaliyor
ay zerra da handeye dedi ya technologie okadar ilerledimi diye oan koptum
haha grapefruitü duyunca bu kesin zayiflatir dedim birde kendi kendime
niye yiyordun bacim unuttum :44:
benimkide mantiksiz olmus yaptikdan sonra söyledim ama kontrol ettim dogru yazmissim cizelgene baktim baslangici hedefi geleni toplam gideni hepsini dogru yapmissim ne süper zekayim ben ya
e hani nerdesin
ne oldu suzimbende benimkine kizdim bende kendime kahve yapim
iyi yine baban sahip cikmis canimannem evlendiginde 17 yasindaymis babam 18 annanem evlenmesini hic istememis babam bizim koyun en yakisiklisi ve en Uslu genciymis tabi anneminde gonlu kaymis babamda asik anneme ve evlenmisler evlendiklerinin 2.gunu koca iki legen camasir yikamis hepder bana bekletmisler diye ozaman makine yok hepsi elde yikaniyo 2halam var annem bulasikcilari olmus ben evlendikden sonra evde bulasik derdi bitti der cunku annem yikarmis
annem ayri evdeydi babannemlerle ama aksam yatmaya gidersinya oyle aksama Kadar hizmet
9aylik hamileymis halam kendi evinde kalmayip bizde yatmis annemde hic degilse yatagini topla gibi bisey demis goruyosun halimi bu baslamis bedduaya tabi babam duymus Allah ne verdiyse girismis halama baya dayak yemis [kesinlikle hak ettigini dusunuyorum simdi dedigi beddualar cok fena oldugu icin ]bide tabi babam askerdeykenki cektikleri var
ozaman cok moda bi etekmi gomlekmi bisey varmis cok istemis rahmetli babannem kendi kizlarina almis ama anneme almamis hala icimde uhde o etek diyo simdi benim gelinimin aklinda bisey kalmasin diye ne isterse aliyo
her seyi ailesindende gizliyo babasinda bikere bile kotu soz duymamis burdaki Hayat ona cok farkli geliyo haliyle
tabi babamda olan olaylari bilmiyo bilse hayatta yaptirmaz
biz bebegiz bizim bezlerimizi yikiyo ozaman bez almak nerde hop eltisi getiriyo sen zaten yikiyosun bunlarida yika demiyoki Banane simdi bile kiziyorum anneme sen neden yikadin diye sessiz sakinle herkes cektiriyo
ne oldu okadar cekti hastalik sahibi oldu onlarin yuzunden allahbilir
oyuzden kizlar hic takmayin kimseyi derim geri donen sadece hastalik oluyo
hosgeldiinmerhaba ben 25 yaşındayım 77 kilodayım ne olur beni aranıza alın ve 50 olmadan bırakmayın sağolun
Doğum günü yalan oldu bacım bırak sanatı adam uyumuş kapıyı zor açtı banyodan çıkmış ben giydirdim tsörtünü yatarken üşümesin gece die
geldin nereye kactin goremiyoruz seni
yaparım kız..Buna yazılacak tek cvp var
Türküm
Doğruyum
Çalışkanım
Ay şiir gibi yazmışsın
Suzimm aç kapıyı geliom vayanaya gelirken getirecem 1 kilo donatiz kız kocişin günü ama adam uyuyor kapıyı zor açtım yarın gece kesecez pastayı
Nüzü sende ben öle sandım senin tel test yapıor sandım bacım bi kavanozda bena yap salça
Ay çok açım totoş tıkandı çıkmıyor acep sakızmı yaşışttıwc yalan oldu kaç gündür
hoşgeldin dadlumm..ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmmm
aynen bende atışıyorum bu yüzden..canim kendini ezdirmemeye Calis biraz once sirf cocukalr yuzunden atistik pcnin basindaymisism saatalrdir kiza bakmamisim kendide koltukda uyuyo bende ahmeti salliyorum sanki baskabisey yapmiyorumda sirf pcdeyim napayim cocuk sallarken pcye bakabiliyorum al dedim ahmeti salla ozaman bende zümraya bakayim hemen gormuyomusun nekadar yorgunum uyuyorum diyo bende dedim oynuyorumzaten Burda hem oglani sallarken Hemde kiza nasil bakayim once oglani uyuttum sonra aksami kilip gel kizim dedim yanina yatinca uyuyo onuda uyuttum pasamizda koltukdan kakti yatagina yatti calisiyo yoruluyo Kabul ama sanki ben hic yorulmuyorum bende 7 24 hizmetteyim
adamtakmıyor ki!tatlım..söylüyorum bişey konuşuyorum senle benle konuş diyorum yok yok yokk...kiz buraya bakicam derken bi yandanda kahvalti ediyodum
maydanozun sapi girdi burnuma
eee canim peki sen nasil davrandin ?
yaparım kız..
hoşgeldin dadlumm..
aynen bende atışıyorum bu yüzden..
adamtakmıyor ki!tatlım..söylüyorum bişey konuşuyorum senle benle konuş diyorum yok yok yokk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?