etme sende adamin tepesine hahasavunuyoduda bana caktirmiyodu niyeyse simaririm tepesine sey ederim diye herhalde
ve ben bunu gec fark ettim beni savundugunu
bende hep kavga ediyordum birsey demiyo diye :26:
suzim gercekden öyle bak müzeyenede dicektim agliyormusda yaninda sus diyormus ya
aslinda asla aglamicak onun karsinida güclü olucak
cünkü kimi erkek var skiliyor böyle aglayan kadinlardan
evet suzim cok dogru biz güclüyüz güzeliz ve akilliyiz
iyi geceler canim cok sagolun
ballim ne deyim allahdan kurtulmusun
biz gecen sene birlikte trye gittik kcdeyi birakmadik oda bizle dondu kizi diyoki Seker hastasiya biz bakamayiz siz goturun diyo icimden dedim sen istemiyosun gelin baksin istiyosun bunu diyende kaynanaya ne bakicakmisim felan diyen bi kadin bari benim yanimda oyle deme ben niye senin annene bakayim ozaman
bide esim bakiyo gibi goruyolarya onada sinir oluyorum Sabah 5de gidiyo aksam 5de bazen 6da geliyo 2saat sonrada uyuyo bu Adam nezaman sana bakiyo milletede oyle diyo oglum bana bakiyo bende dedim ben zaten bisey yapmiyorumki dedim esimde dogrusunu isterseniz ben calisiyorum o bakiyo dedi hani bide bilselr insan gam yemez
haklisin canim
ne var sanki kizim Allah razi olsun dese senin gönlünü hos etse
sende daha gönülden yaparsin
aslinda iki kelime söylicende ama olmuyo iste
haklisin suzim
yine kizin ailesi daha bi anlayisli oluyor suzim ya
ama erkek tarafi duyunca daha kötü ouyor
hele birde görgüsüz bir aileyse
etme sende adamin tepesine haha
evet söyliyelim görev gibi görelim sabah kalkinca güzelim güclüyüm akiliiyim istersem ben herseyin üstesinden gelirim diyelim ama sessiz diyelim yoksa biri duyarsa iyice kafayi siyirdi derler
iste bende onu anlamiyorum iki dudagina bakiyor allah razi olsun desen bi yanin mi eksilcek sanki biri bana iyilik yaptimi ben nasil ona tesekkür ederim diye düsünüürüm karsindaki niye öyle düsünmüyor anlamiyorum
benimki 3 saat sonra kalkacak simdi uyanir falan yine laf etmesin ben ufakdan ufakdan kacayimbu sefer dertlesme aksami oldu ama iyi oldu
sizleri seviyorum iyiki varsiniz
yok suzim etmemmsonra seninki gibi kel kalir kiz
sende adamin tepesine sey etme artik saclar bitti adamin kaslar dökülcek artik
kiz güclü olcaz derken adamlar bosamasin bizi bu kafayi yedi diye
etmezler suzim cünkü geli mecbur bakmaya diye düsünüyorlar
iyi birse söylenmez geline
ben hic kocamin yaninda etmedim ki haha bence baska birsey var sana bulmaca bul bakim benim kocam neden kel
haha güclügüm hayyyt diye evin icinde kendimizi kingkong gibi saniyormussuz
öyle diyorlar evet sanki mecbur da oda insan evladi sende evlendin seninde kaynan oldu niye gelinin yerine koymuyorsun ki kendini dimi
iyi geldi evetiyi geceler canimmmmmmmm
haaa sen yattin dimibende diyorum bu ballimin niye uykusu gelmiyor cözdüm ben seni kahveyi de ictin ohh evdekiler kalkana kadar oturursun artik bak topiklere gidiyorsun senin pesinden handede geliyor basimi birgün belaya sokacaksiniz
oturun akili akili evinizde ay topiginizde
yat artiiiikkkk Eki Görüntüle 740889
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya git yaaaaaaaaaaaaa ne korkutuyon :83::83::83::83::83:
ay simdi bidaha gfelir ben kaciyyorjma korkudanad ne yazcami sapiiitiiim
deget ben sana bunun öcünü alirim gitiyorum ama initkamim ktü ölacakasdkfakmnfkdsampkfmk arnkgnfimdaaaaaaatttt
yok özlemesin ballım bizim senin gibi çabamız yok şu anda
benimne kabahatim var burda yazan insan değilmiydi
hep o soracak siz cvlıcaksınız o bakmayacak
yeni gelen bir arkadaşa güzel bir üslupla yazabilirdiniz böyle çirkin bir ifadeyle değiladam gelince benimi yicek kiz
ben seni teselli ederim yavrum sen benim kollarima gel
he cabaliyok cabaliyok birsey yok ortada iste
dünde uyardim onu bile görmedi sen deyince ne hikmetse görmüs
aman neyse boos veer
sende çok yalancıymışsın arkadaşım ben sana bir kere özelden mesaj attım niye yalan konuşuyosunhe bacım boşverdim işte habire özelden msj atıyordu daral geld
ballı kuvvet verecek bişiler deneseniz fıkdık ceviz gibi
sesu canım
evet bazen saflığım tutuyor işte
he bacım fesatlık işte havai fişekler volkanlar sokak ortasında pasta kesmeler
cvp yazdığın bacı silmiş üyeliği öle davranmıcan kimseye sonradan gelmişin ters ters
ben sizin asla silmem üyeliğimi
nası pozisyon alşamda sığsamacaba akvaryuma:44:
doğru dion adam 2 gecedir hep akvaryumla tv ye bike totoşunu dönüyor
bosuna yaziyoruz sanki
bacim simdi nasil anlatsam ki bülemedim
bak sincik
findik seye iyi geliyo ya hani
bizim sey de no problem
seyde yokda seyde var
sey ediyoz da
sey olmuyo
yani sey oluyo öbür sey olmuyo
ay seyedebildimmi bacim
umarim seyetmisindir
kafani sok gerisi disarda kalsin
ya sabirrr
kizim evladim
evde skiliyon
calismak istemiyon
daha ne istiyon kiz sen
aha simdide cocuk diyo
senin gidisat iyi degil yavrum
sende konsülükpüsülükdepresiferitasyon var
yani kisacisi kafayi yedin
hakli
ballım şimdi öbür şey olmuyor ya sizin acep adakmıa adasan belkim faydası olur
kız ilki nası yaptın hatırlamıyonmu
benim bi arkadaşım vardı geçen yıl iş yerinde yeni evliydi
3 ay denedi olmadı
milete sorup duruyordu nası yapıyonuz die çocugu olanlara
Ay meyrodayım uyumusum akşam
Kız ballı beni artist yapacakmışın bugun ona göre giyindim bekliom bacım götür beni yeşilçama
Ne çekmişin öle ballı ya ne sabırlı kadındın bu arada süpürgenize çok güldüm metroda bozuntuyada veremedim ama beceremedim
Suzinak görüşemioz senle telden olmuyor ya aklım hep burda of of
Ay ece sanada üzüldüm bacım allah yardım etsin müzüyle ikimize
Üzmeyin kendinizi müzüm sende üzülme sakın güçlü ol ay yarında 10 10 çalışacsm pazartesi düzene gircek sanırım
Ay meyrodayım uyumusum akşam
Kız ballı beni artist yapacakmışın bugun ona göre giyindim bekliom bacım götür beni yeşilçama
Ne çekmişin öle ballı ya ne sabırlı kadındın bu arada süpürgenize çok güldüm metroda bozuntuyada veremedim ama beceremedim
Suzinak görüşemioz senle telden olmuyor ya aklım hep burda of of
Ay ece sanada üzüldüm bacım allah yardım etsin müzüyle ikimize
Üzmeyin kendinizi müzüm sende üzülme sakın güçlü ol ay yarında 10 10 çalışacsm pazartesi düzene gircek sanırım
bir insanın arkasından konuşmak çok ayıp hele atıp tutmak ayıpların en büyüğüdür
yeni gelen bir arkadaşa güzel bir üslupla yazabilirdiniz böyle çirkin bir ifadeyle değil
sende çok yalancıymışsın arkadaşım ben sana bir kere özelden mesaj attım niye yalan konuşuyosun
handelevent ve balkaymakim sizi çok iyi tanıdım insanların arkasından rahatlıkla atıp tutabiliyorsunuz burda bulunan diğer arkadaşlarda bilsinlerki eğer sizlede kötü olurlarsa bu iki arkadaş sizin için aynı şeyi rahatlıkla yaparlar sizi kınıyorum ve ayıplıyorum
kızlar bu haftaki çizelge yapılmadı mı ? yoksa yapıldı mı bilmiom dün pek bakaamdım takip edeedimeğer açıklandıysa açılklanan sayfanın linkini atın lütfen şekerlerim :) :)
yok canim daha acikalnmadi ogleden sonra yada aksama Dogru aciklanir
çok saol cnm yaa benimde aklıma takıldı :) eee güne nasıl başladın en yedin nasıl gidio bu sabah :) :)
arkadasim bu uslup biraz sert olmamismi ben 1aydir burdayim hic bi olumsuzluk gormedim herkeside cok sevdim
biraz donup kendi yaptiklarimizada bakmamiz lazim
yalanci felan hic hos olmamis canim bir aydir burdayim bikere bile tartisma gormedim sadece uyardilar sorduklariniza verilen cevaplara alinti yapin diye bundada haklilar bend ebikac kere kacirdim ama elimden geldigi Kadar cevap vermeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?