70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha kahvalti yapmadim canim sbah 7de kalktim once utu yaptim bugun turk gunune gitcez simdide ogluma salladim uyudu birazdan kahvaltiyi hazirliycam
bugun benim odul gunum bir aydir hic kacamak yapmadim istedigimi yiycem bugun
sen ne yedin

hiç bişey gibi bişey bi form bisküvi yedim bi de ekersiz çay içtim :) bence fazla kaçırma sen yinede

ben kendini çok eleştiren bir insanımdır hatalı olsam bir satır bile yazmam yalandan nefret ettiğim için söylerim sen sorun yaşamışsın diye haksızlığa gelemem

bende haksizliga asla gelemem canim
bide nerden cikarttin sorun yasadigimi ben oyle biseymi dedim sorun yasamadim

günaydın kızlar karnım çok ağrıyoo

Hayla otobüs bekliyom elimde pasta kocişin doğum günü ay sat kaç oldu nolcek benim halim
kıyamam kız bu saatlerde...
mutlu yıllar kocanla birlikte inşallah
Ay bide otobüsün ters koltuğuna denk geldim
bi şeyinde düz olsun be kızım
sahibini şeyettiğimin süpürgesi
dolaylı küfür var sanki burda ucu sana dokunuyo ballı
inşallah düzelir canım niye mutlu olmak varken mutsuzluğu ve mutssuz etmeyi tercih ederki insan hiç anlamam
direk sofradan kalkardım ben olsam

bende bugun dukkani ben acayim diyodum sen erkenci cikmissin canim
Amin canim rabbim hepimize yardim etsin
gece kiz uyumadi diye onun yaninda uyudum 5de yataga yattim iste bensana bagirdimmi ozur dilerim felan dedi

Akşam canı sıkıkındr bence cnm az oncede yazmıstır yoksa ösür dilemezdi kociş milleti işte ille eşine sarıcak canı sıkkınken

kızlar bu haftaki çizelge yapılmadı mı ? yoksa yapıldı mı bilmiom dün pek bakaamdım takip edeedim eğer açıklandıysa açılklanan sayfanın linkini atın lütfen şekerlerim :) :)

yapılmadı henüz canım bugun yarın yapılır

düzene girsin artık kızz muhabbet edemıyok ozledım vallaaa

canım birincisi burda kımse kımsenın arkasından konusamaz cunku herkese acık bi topik isteyen gelır cevabını verır
arkasından konusmak senın olmadıgın veya olamayacagın bır ortamda senın hakkında konusulmasıdır
fakat burda acık acık konusuldu

ıkıncısı kımse sana kötü birşey demediği halde sen cıkısta bulundun ve bu tavırları aldın
ballı sana sordugun soruya gelen cevaplara bi yorum yapsaydın dedıgınde
sen ona herkes yazacagını yazdı bende oh ne guzel mı yazsaydım dıyerek cıkısta bulundun
onun yerıne mesela herkesın yazdıgı beden olculerını alıntılayıp olsun moral bozmayın kızlar kılolar gidince 38 bdn 36 bdn olucaz hepimiz gibi motive edici bişiler yazsaydın bakalım sana böyle seyler soylenıcekmıydı

handeye yalancı demıssın çok ayıp ona yalan degıl abartı denır sen 1 mesaj atmıssındır o sıkıntılı halınde mesajlarda atıyo canım sıkılıyo yazar bu yalan olmaz bence abartıdır ıthamlarına dıkkat et

kı kaldı kı ballı ve hande uzun zamandır bu topikteler eger yalancı ınsanların arkasından konusan birileri olsalardı
ya bu siteden banlanırlardı yada topikte bu kadar uzun sure kalamazlardı dıslanırlardı bence sen once
çıkışlarına ve ithamlarına dikkat et sonra insanlara sen şöylesin sen böylesin de

ben kendini çok eleştiren bir insanımdır hatalı olsam bir satır bile yazmam yalandan nefret ettiğim için söylerim sen sorun yaşamamışsın diye haksızlığa gelemem

bence kendi davranıslarını bir daha değerlendir birde git gecmişe sordugun soruya verılen cevaplara bir bak birde senın nasıl umursamadıgına bak
düşünki sen burda yaz yaz yaz sana kımse cevap vermesın hoşuna gidermiydi
ballı ve hande bunu demek ıstedı sana ama sen yanlıs anladın ve yanlıs bir çıkıs yaptın
buraya kımse yalan atmaya birilerini yalancı durumuna düşürmeye gelmıyor ilk amaç yardımlaşmak ve bu amaçla gelen insan durduk yere kımseyi kötü duruma koymaz

hiç bişey gibi bişey bi form bisküvi yedim bi de ekersiz çay içtim :) bence fazla kaçırma sen yinede

canım düzgün kahvaltı etsene yaa bisküvi ve cayla kahvaltı olmaz hele saglıklı beslenme hiç olmaz
domates salatalık peynir zeytin yanına yeşillik hafta da 2 3 kez 1 yumurta falan yemelisin sağlıklı bir kahvaltı için :26:

geçmiş olsun canım reglin gelmişti dimi senin dün :26:

oda dogru ama dikkat et kuzum veremıyon artı oluyon emekler bosa gidiyo uzuluyorum bennn

ya ya ya ya ya hande yenerin şarkısı gibi oldu

regl şişiymiş kız dünkü..dün sabah öğlen dikkat ettim akşamda yemek yemedim canım istemedi 1 tabak kiraz yedim
sabah eksideydim çok sevindim

Neslim hoş geldin canım
Seni gördüm bi cee diyip kacicam
Teldeyim zor alıntı yapma k ve yazmak
Işten geldim yarın misafir var
Hazırlık yapmam gerekiyor

Hoşbulfuk canım
kolay gelsin sanada tatlım çok yeme emi

inşallah canım emek verirsen karşılığınıda bulursun inan
emeksiz yemek olmuyor malesef

mathmeatikim zaten zayif kilolari hesaplarken bile hesapmakinasini actim bilgisayardan mathematik ögretmeni sevmesdim zaten
ilahi suzim
şimdi matematik öğretmenin bu yazılanları okuyomuş hih hih

hoşbulduk canım

Ahh bu kayınvalideler
bilmiyorum bende bir oğlan annesiyim ama rabbim böyle yapmasın öncelikle evlatlarımıza
hayırlı sağlıklı sıhatli uzun ömürler verip karşılarına iyi insanlar çıkarsın
insan kendi evladı gibi görmeyebilir karşısındakini ama evladıın eşi olduğu için saygı göstercen hürmet edicenki hürmek göresin saygı göresin sevgi göresin
az buçuk benim kaynanayıda biliyorsunuz neler neler yapmıştı
şimdi düzeldi ama iş işden geçti o yapılanlar unutulmuyor aslada unutmam
keşke seninki kadar küçük şeyler olsaydı ballım benimkide belki unutabilirdim ama işte
o acımasız kadınla hala konuşuyor olmak ve hiçbişey olmamış gibi davranmak beni çok yıpratyıyor
biz istanbulda sade bir nikah yaptık aile ve arkadaş çevremizle çünkü annem o sene evlendiğim sene vefat etmişti
ama o kadın tutturdu rizede de düğün olacak diye oğlunu evlatlıkdan bile reddetti neler etti
dediğide oldu rizeye gittik düğün yaptılar cümbüşlü eğlenceli
meğer karının derdi paraymış
takılan bütün paraları ve takılarımı hepsini aldılar
bizde sanıyoruz evde vericekler salonda kaybolmasın diye aldılar
malesef o gün eve geldiğimizde bizi yalnız bile bırakmadılar kaynana kaynata vardı evde
o kadar bükler dedsi felan girdi araya biz almadık vereceğiz dediler onlara başka konuştular bize başka oynadılar
malesefki biz dımdızlak ve yaptığımız masraflarla istanbula geri döndük
şimdi o paralarla evini yaptırdı eşyalar aldı koluna bilezikler etti
yüzümede bakıyor pişkin pilşkin
ben onu affetmedim ama sadece eşimin ailesi olduğu için saygı duyuyorum
ama kimsenin ettiği yanına kar kalmaz haram yedi ödesin kabirdede ahirettede

regl şişiymiş kız dünkü..dün sabah öğlen dikkat ettim akşamda yemek yemedim canım istemedi 1 tabak kiraz yedim
sabah eksideydim çok sevindim

cok sevındım canım regl şişliğidir dediydik sana

bende akşam yemeğinde yarım kase mercimek corbası
1 kase patates salatası
2 küçük yudum ekmekle kaymaklı biber yapmıs kvdem ona bandım biberini yedim
1 adet sarma tattım misafire yapmıs tadına bak dedı kv bende baktım
2 catal yogurt

sabah bi tartıldım +500 çokta değildi yediğim ama niye böyle çıktı ki acep

kaynanana allah akıl versin gözünü para bürümüş onun sanırım
annesi ölmüş gelinine zorla düğün yaptırmasına mı kızayım
düğünde paralara el koyup sizi acıkta bırakmasına mı kızayım
yoksa pişkinlik yapmasına mı bilemedim allah sabır versin
böyle bir durumda bende kvdemle konusmayı bırak görmek bile istemezdim

hoşbulduk 25 yaşındayım iki kızım var ikinci kızım sezeryanla doğdu premütüre bebekti onun sitresi doğum sonrası tedaviler kilo almama neden oldu vermeye çabalıyorum dışarda yürüyüş yapamadığım için bebeğimden dolayı koşu bandı aldım

cnm acele çıkmam gerekti öyle atıştırdım yoksa ormalde peynir zeytin yiyorum :) salatalık domates :) ne saıl deseme yumurta ama bugün annemle dışarı çktım sabahtan ondan :)

kizlar alinti yapamiyorum cikicaz birazdan acil cocuklari hazirlayip hazirlanmam lazim
mervecim aynen katiliyorum sana
az konusun cok gecmis birikmesin opuldunuz

kilo alınır cabucak ama vermek zor oluyor sabırlı ol canım az gıtmesıne takılma moralını bozma gunde en az 1 saat tempolu yurumeye calıs bide jilian diye bır bayanın vıdeosu var toparlanmada cok işe yarıyor ıstersen onuda bulup baslayabılırsin

cnm acele çıkmam gerekti öyle atıştırdım yoksa ormalde peynir zeytin yiyorum :) salatalık domates :) ne saıl deseme yumurta ama bugün annemle dışarı çktım sabahtan ondan :)

anladım o zaman mesele yok afiyet olsun

slm güzel çıtır bayanlar
nasılsınız?
biz3 ayımız bitirdik. mide bulantılarıyla geçti. bu sürede 3 kilo verdim kızlar. dr zaten ilk 3 ay alma demişti ben verdim.bakalım bundan sonra nasıl devam eder.

bu arada dün cünsiyetimiz belli oldu. prensesim geliyor:):):)

hepinizi çok özledim kızlar.

mine, suzi, nesquik, fadime abla pucaaa hepiniz iyisizindir inşlh. daha ismi aklıma gelmeyenler kusura bakmasın. nasıl gidiyor. hepiniz yaza incecik girersiniz inşlh. ( tüm topik olarak)

hasret naptı kızlar düğünümü oldu mu istediği kiloya düştü mü?

hepinizi öptük prensesimle.
hepiniz istediğiniz hedeflere ulaşırsınız inşlh.

saol cnm :) :) :) bizim bu çizelge hala hazırlanmadı mı ? :)

yok tatlım ben onun için ağlamıyorum..uyku apnesi warya bende ondan nefes alamayıp kötü oluyorum..ölcem korkusuyla ağlıyorum o bile umrunda olmuyor onu demek istedim..ağlamıyorum onun yanında hiç..hatta ona ağlamıyorum..ağlarsam kendi başımayken oda niye böyle bi hayatı yaşıyorum diye ağlıyorum..

saol tatlım..kolay gelsin sana..
inşallah düzelir canım niye mutlu olmak varken mutsuzluğu ve mutssuz etmeyi tercih ederki insan hiç anlamam
ah onu oda anlasa ama yok..
katılıyorum merwecim sana...

anaaaamm handeee kız bi yaşıtcan daha buldum..bende 25 yaşındayım tatlım..inşallah hep birlikte werceceğiz kiloları..

kizlar alinti yapamiyorum cikicaz birazdan acil cocuklari hazirlayip hazirlanmam lazim
mervecim aynen katiliyorum sana
az konusun cok gecmis birikmesin opuldunuz
görüşürüz tatlım bizde biyeregitcez..hemen ew toplamam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…