daha kahvalti yapmadim canim sbah 7de kalktim once utu yaptim bugun turk gunune gitcez simdide ogluma salladim uyudu birazdan kahvaltiyi hazirliycam
bugun benim odul gunum bir aydir hic kacamak yapmadim istedigimi yiycem bugun
sen ne yedin
ben kendini çok eleştiren bir insanımdır hatalı olsam bir satır bile yazmam yalandan nefret ettiğim için söylerim sen sorun yaşamışsın diye haksızlığa gelemem
kıyamam kız bu saatlerde...Hayla otobüs bekliyom elimde pasta kocişin doğum günü ay sat kaç oldu nolcek benim halim
bi şeyinde düz olsun be kızımAy bide otobüsün ters koltuğuna denk geldim
sahibini şeyettiğimin süpürgesikocis de yattiii
rahat rahat
ay bugün ne oldu kizlar anlatayimda gülün
süpürgeyi kapinin arkasina koyuyorum
ordada kocisin dolabi var
düzgün koymayinca dolabi rahat acamiyo söyleniyo
sabahin 6 hatta belki 6 bile degil benimki kalkmis
ben daha uyuyorum ay süpürgeyi tartakliyo
sinir oldumm seslere uyandim
kalkincada dedimki
bittimi süpürgeyle kavganiz
ay b bozuldu tabi neyse ise gitti
öglen aradim
-kocacim süpürge sna cok kirilmis küsmüs dedim
-kim küsmüüüs :26: diyo
-süpürge süpürgeee dedim
-ben seni sonra arayayimmi isim var simdi dedi
neyse sonra aradi ne dese iyi ben aloo dedim
sahibini seyettigimin süpürgesinin derdi neymis dedii
adamda benim yanimda dura dura benim gibi oldu
inşallah düzelir canımhayat çok acımasız tatlım çoookk..
gittim keşke gelmeseydim...annem war işte..abim saolsun arkamda ama onlarda çocuklara üzülüyor..kızım babasına çok düşkün..çok sewiyor..hatta kızım anne diye ağlamıyor baba diyede ağlamıyor..annebaba diye ağlıyor..ben ondan bişey istemiyorum sadece bana değer wers,n..ben sadece yatakta değer görmek istemiyorum..ondan altınlar gezmeler tektaşlar istemiyorum...sadece biraz sewgi we saygı en çokta şefkat..ben babamla yaşayamadım..ben ona sırtımı dayadım..kime dayandıysam yıktı..boşansam bile bidaha bir erkeğe asla güwenemem..aslaaa..
3 günlük dünya..bugün eğer warsam az sonraya çıkacağım mağlüm değil..niye mutlu mesut olmak warken insan mutsuz etmeyi tercih eder ki!ben ölsem hiçmi;?pişman olmıcak..ben hasta nefes almaya çalışırken geceleri oturup ağlarken sus uyucam diyen bi adamla nasıl mutlu olabilirimki!
direk sofradan kalkardım ben olsamay eski günler geldi aklima
neler yasadik ya
bir kere sofradayiz kayin valideyle aramiz bozuk
ama ben birsey yokmus gibi yaptikca o hic yüzüme bile bakmiyo
ay sofradayiz herkes sofrada etimlerde
herkese yemek koydu bana yemek koymadi
Allahim nasil üzülmüstüm ama nasil anlatamam
hala icim sizliyo yaptigima icim sizliyo aslinda
kalkdim hic caktirmadan yemegimi kendim aldim
ay ne salakmisim simdiki aklim olucak
bende bilmiyorum ki. yedikçe midem ağrıdı ama gözüm dönmüş
çok haklısın böyle bi şeyi bi daha yaşamak istemiyorum
olan olmuş canım bi daha o kadar yemeye kalktıgında ben aklına gelıyım böyle cadı gibi korkunc bişi elinde koca balyozlaryemessin belki
merhaba hemen bildirim yapayım
başlangıç:74
geçen hafta:74.2
bu hafta:73.5
fark:700 gr bugun regli oldum bide
buna şükür kilolar gitmeye başladı hepinize kolay gelsin kızlar.
tebrikler canım alacak bu iş hadi bakalım
selam kızlar iyi akşamlar herkeze
aranıza bugünden itibaren tekrardan dönüş yaptım
burda olmayınca çok kilo alıyorum
nasılsınız bakalım görüşmeyeli
hepiciğinizi bi çok bi çok özledimmmmkiiiiiiiiiiiii
Kilo bildirimim;
Başlangıç 74
geçen hafta 0
bu hafta 65.3
toplamda giden 8.7kg
bildirimler kime yapılıyor bilemedim betülüm yine senmi yapıyorsun tatlım:44:
bil
hoşgeldin nesli nerelerdesiniz ya mine sen fadime abla kayıplar topiği acıcaz haa
marifet tabi almamakta bişeydir
iyi başka bişeyden tanımamışın
erken emekliye ayıralım seni
oda dogru ama dikkat et kuzum veremıyon artı oluyon emekler bosa gidiyo uzuluyorum bennn
nesliihoşgeldin canım uzak kalırsan öle olur bak biz burda dal gibi olduk
ya ya ya ya ya hande yenerin şarkısı gibi oldu
he yaa dönünce tam dönüyor. O an kendimi afrikadaki yemek görmeyen çoçuklar gibi hissettim.
cevaplarım yazılarının içine kaçmış
yeme o kadar canım
gaza geldim kızlar acayip zayıflamam, fıstık gibi olmam lazımhiç çekinmeden dar elbiseler, askılı badiler giymek istiyorum yemek yerken "sen yeme kilo alıyon" diyen uyuzları duymak istemiyorum bi daha herkesin dönüp dönüp bakmasını, "şu güzelliğe bak" demelerini istiyorum çok mu şey istiyorum eeyyyy bacılarım ablalarımm :88: :113:
tam üstüne bastın kaldır patilerini bende aynı seyleri istiyorum
mathmeatikim zaten zayifkilolari hesaplarken bile hesapmakinasini actim bilgisayardan mathematik ögretmeni sevmesdim zaten
güzel canim ya birsey olmaz birde öglen yemissinaksam salata ye ayran ic corba ic
seni özledim bugün görüsemedik
cizelgendeki fil nekio fili ben koymam lazim di
ay sen bana gül gülsu senin basina gelenlere bak
insallah kuzu
merhaba canim :44: balli gibi bende cikartamadim simdi seni :44:
uyyy neslim gelmis tatliskomhosgeldin tatlum
he dal olduk
bende seni özledim canim benimsagol canim merak etmisdir
tebrikler canim
kolay gelsin zerram
hadi bakalim
yap bakalim
kizlar geri kactim öptüm cok kardesimi ise gönderecem
bende özledim suzimmm yazamadım işlerden pek anca aksam üstü onda da sen yoktun
kizlar evlenirken aldigim pardesu 40 bedendi ve olmuyodu bugun denedim resimde cektim nasil olmus sizce
bol bile olmus canım cok güzel maşşalh sana
merhaba ben 25 yaşındayım 77 kilodayım ne olur beni aranıza alın ve 50 olmadan bırakmayın sağolun
hoşgeldin kendini tanıtsana azcık bize adın ne nerelisin ne iş yaparsın ne sordum bee
50 kılo olunca bırakmak yokki biz yapıstımmı kurtulamassın
canim kendini ezdirmemeye Calis biraz once sirf cocukalr yuzunden atistik pcnin basindaymisism saatalrdir kiza bakmamisim kendide koltukda uyuyo bende ahmeti salliyorum sanki baskabisey yapmiyorumda sirf pcdeyim napayim cocuk sallarken pcye bakabiliyorum al dedim ahmeti salla ozaman bende zümraya bakayim hemen gormuyomusun nekadar yorgunum uyuyorum diyo bende dedim oynuyorumzaten Burda hem oglani sallarken Hemde kiza nasil bakayim once oglani uyuttum sonra aksami kilip gel kizim dedim yanina yatinca uyuyo onuda uyuttum pasamizda koltukdan kakti yatagina yatti calisiyo yoruluyo Kabul ama sanki ben hic yorulmuyorum bende 7 24 hizmetteyim
iş yerinde canı sıkılmıstır sana sarmıstır canım cogu erkegın yaptıgı bişi takılma cok bosverrr
su pc basında oturunca da ne oluyosa benim kocişte oturayım pcye sen benle ilgilenme onla ilgilen diye trip atıyo
bi rahat vermıyo baslıyo ben kahve ıstıyom ben meyve ıstıyom ıstesemde oturamıyorum
onun ıstedıklerını yetıstırmeye calısmaktan
bende iyisimi evde girmiyim nete diye karar aldım
gerçi nette yok olsa gene dayanamam da
kocis de yattiii
rahat rahat
ay bugün ne oldu kizlar anlatayimda gülün
süpürgeyi kapinin arkasina koyuyorum
ordada kocisin dolabi var
düzgün koymayinca dolabi rahat acamiyo söyleniyo
sabahin 6 hatta belki 6 bile degil benimki kalkmis
ben daha uyuyorum ay süpürgeyi tartakliyo
sinir oldumm seslere uyandim
kalkincada dedimki
bittimi süpürgeyle kavganiz
ay b bozuldu tabi neyse ise gitti
öglen aradim
-kocacim süpürge sna cok kirilmis küsmüs dedim
-kim küsmüüüs :26: diyo
-süpürge süpürgeee dedim
-ben seni sonra arayayimmi isim var simdi dedi
neyse sonra aradi ne dese iyi ben aloo dedim
sahibini seyettigimin süpürgesinin derdi neymis dedii
adamda benim yanimda dura dura benim gibi oldu
alemsiniz ballı yaa adamı da kıvrak zeka sahibi yapmıssın tebrikler valla
kizlar üstümde yük kalmasin unutmadan yazayim
betülün hepimize cok cok selami var sizleri cok özledim dedi
biraz anlatim gecmisden sonra dedim sen gel tatilden balli sana özet gecsin o iyi beceriyor dedim
bugun nisana gitmis arkadasinin cok yorulmus bende yat kuzum ben selam söylerim kizlara dedim yarin topige gelcekmis ama
aleyküm selam selamı yollayanda getirende sağolsun özledik betüşüde yaa
bende bugun dukkani ben acayim diyodum sen erkenci cikmissin canim
Amin canim rabbim hepimize yardim etsin
gece kiz uyumadi diye onun yaninda uyudum 5de yataga yattim iste bensana bagirdimmi ozur dilerim felan dedi
kızlar bu haftaki çizelge yapılmadı mı ? yoksa yapıldı mı bilmiom dün pek bakaamdım takip edeedimeğer açıklandıysa açılklanan sayfanın linkini atın lütfen şekerlerim :) :)
Ay meyrodayım uyumusum akşam
Kız ballı beni artist yapacakmışın bugun ona göre giyindim bekliom bacım götür beni yeşilçama
Ne çekmişin öle ballı ya ne sabırlı kadındın bu arada süpürgenize çok güldüm metroda bozuntuyada veremedim ama beceremedim
Suzinak görüşemioz senle telden olmuyor ya aklım hep burda of of
Ay ece sanada üzüldüm bacım allah yardım etsin müzüyle ikimize
Üzmeyin kendinizi müzüm sende üzülme sakın güçlü ol ay yarında 10 10 çalışacsm pazartesi düzene gircek sanırım
bir insanın arkasından konuşmak çok ayıp hele atıp tutmak ayıpların en büyüğüdür
yeni gelen bir arkadaşa güzel bir üslupla yazabilirdiniz böyle çirkin bir ifadeyle değil
sende çok yalancıymışsın arkadaşım ben sana bir kere özelden mesaj attım niye yalan konuşuyosun
handelevent ve balkaymakim sizi çok iyi tanıdım insanların arkasından rahatlıkla atıp tutabiliyorsunuz burda bulunan diğer arkadaşlarda bilsinlerki eğer sizlede kötü olurlarsa bu iki arkadaş sizin için aynı şeyi rahatlıkla yaparlar sizi kınıyorum ve ayıplıyorum
ben kendini çok eleştiren bir insanımdır hatalı olsam bir satır bile yazmam yalandan nefret ettiğim için söylerim sen sorun yaşamamışsın diye haksızlığa gelemem
hiç bişey gibi bişeybi form bisküvi yedim bi de ekersiz çay içtim :) bence fazla kaçırma sen yinede
günaydın kızlar karnım çok ağrıyoo
kıyamam kız bu saatlerde...
mutlu yıllar kocanla birlikte inşallah
bi şeyinde düz olsun be kızım
sahibini şeyettiğimin süpürgesi
dolaylı küfür var sanki burda ucu sana dokunuyo ballı
inşallah düzelir canımniye mutlu olmak varken mutsuzluğu ve mutssuz etmeyi tercih ederki insan hiç anlamam
direk sofradan kalkardım ben olsam
oda dogru ama dikkat et kuzum veremıyon artı oluyon emekler bosa gidiyo uzuluyorum bennn
ya ya ya ya ya hande yenerin şarkısı gibi oldu
Neslim hoş geldin canım
Seni gördüm bi cee diyip kacicam
Teldeyim zor alıntı yapma k ve yazmak
Işten geldim yarın misafir var
Hazırlık yapmam gerekiyor
inşallah canım emek verirsen karşılığınıda bulursun inangaza geldim kızlar acayip zayıflamam, fıstık gibi olmam lazımhiç çekinmeden dar elbiseler, askılı badiler giymek istiyorum yemek yerken "sen yeme kilo alıyon" diyen uyuzları duymak istemiyorum bi daha herkesin dönüp dönüp bakmasını, "şu güzelliğe bak" demelerini istiyorum çok mu şey istiyorum eeyyyy bacılarım ablalarımm :88: :113:
ilahi suzimmathmeatikim zaten zayifkilolari hesaplarken bile hesapmakinasini actim bilgisayardan mathematik ögretmeni sevmesdim zaten
güzel canim ya birsey olmaz birde öglen yemissinaksam salata ye ayran ic corba ic
seni özledim bugün görüsemedik
cizelgendeki fil nekio fili ben koymam lazim di
ay sen bana gül gülsu senin basina gelenlere bak
insallah kuzu
merhaba canim :44: balli gibi bende cikartamadim simdi seni :44:
uyyy neslim gelmis tatliskomhosgeldin tatlum
he dal olduk
bende seni özledim canim benimsagol canim merak etmisdir
tebrikler canim
kolay gelsin zerram
hadi bakalim
yap bakalim
kizlar geri kactim öptüm cok kardesimi ise gönderecem
hoşbulduk canımıyyyyyy ne eden kız sen..o neymişöyle..
saol tatlım..bakalım yarın aldırabilirsem test yapcam..inşallah gerek kalmaz..
tuwalete götürüyom üstüne çiş yapıyom..kocada beni tuwaletin teliğine tıkıyo öyle anlaşılıyor...kız ne teli..iş kafana wurdu herhal doğru olkusana bacım..
saol tatlım bi işte halledemedim..handeden esinlendim menemenlik sos yaptım 3 kawanoz..inşallah bızulmaz ilk deneyimim..
senin bu kararlılığına bayılıyorum canım yaa..walla bana yetiştin geçeceksin beni..bende yerimde saycam..
sen yanlış okudun kız..
saol tatlım 200gr da bişeydirdiyip yola dewam diyoruz artıkun napalım..
bi şişlik falanda olmadı canım.ama akşama doğru göbek taş gibi oldu..2 gündür wc ye gidemiyorum zaten bide regl..çok huzursuzum..
bişey olmaz yola dewam..yedin bitti gitti..bende akşam can sıkıntısından bol yağlı mantarı kaşıkladım durdum..
bunalımlardayımmmmmmm...
slm canım tekraren hoş geldin..
canım öğle yemeği nerde..kulaklarını çekeceğim senin..
balım tawrımı daha önceleri almıştım..hatta biz 4 yıldır ewliyim 4 yıldırda her ramazan bayramından önce kawga ederiz..wakitte yaklaşıyor kaynana hazırolda napcan..bugün eşime msj attım bisürü laf dedim..ama ewe geldi oralı bile değil adam beni takmıyor bile..dinlemiyor beni..bu ewliliğin sonu ayrılığa waracakta hayırlısı...
ben werdiğim 200 sana göndermiştim ondandır o..
hoşgeldin handem..kıs sen bu akşam o pastaları löpletcen demi...
ay eski günler geldi aklima
neler yasadik ya
bir kere sofradayiz kayin valideyle aramiz bozuk
ama ben birsey yokmus gibi yaptikca o hic yüzüme bile bakmiyo
ay sofradayiz herkes sofrada etimlerde
herkese yemek koydu bana yemek koymadi
Allahim nasil üzülmüstüm ama nasil anlatamam
hala icim sizliyo yaptigima icim sizliyo aslinda
kalkdim hic caktirmadan yemegimi kendim aldim
ay ne salakmisim simdiki aklim olucak
Ahh bu kayınvalideleray ne bileyim iyi geldi konusmak suzim uyumak istemiyorum
ama sen yat canim benimmbende yatarim sonra
iciyom da suzim keske biraksam :26:
ya aslinda o kadar kötü degil suzim ama bi ara hiic sevmyiordu beni ama hiicc
neden bilmiyorum aslinda birazda esimden kaynaklaniyo
eskiden anlatiyodu suzim kavgalarimizi
kadinda ondan belki sevmiyodu beni
neyse birakti artik esim anladi hata yaptigini
gerci yine kayinvalidede kabahat var deseydi ya ogluna
ozamanlar anlatma oglum kendiniz cözün diye
annem benim abime demisti biliyomusun
iste bundan 3 yil kadar önceydi birgün oturdum
kayinvalideyle acik acik konustum herseyi
onun yaptiklarinin bazilarinida söyledim
anladi iste simdi daha iyiyiz
ama bende yeri gelince cekiveriyom cizgiyi
regl şişiymiş kız dünkü..dün sabah öğlen dikkat ettim akşamda yemek yemedim canım istemedi 1 tabak kiraz yedim
sabah eksideydim çok sevindim
Hoşbulfuk canım
kolay gelsin sanada tatlım çok yeme emi
inşallah canım emek verirsen karşılığınıda bulursun inan
emeksiz yemek olmuyor malesef
ilahi suzim
şimdi matematik öğretmenin bu yazılanları okuyomuş hih hih
hoşbulduk canım
Ahh bu kayınvalideler
bilmiyorum bende bir oğlan annesiyim ama rabbim böyle yapmasın öncelikle evlatlarımıza
hayırlı sağlıklı sıhatli uzun ömürler verip karşılarına iyi insanlar çıkarsın
insan kendi evladı gibi görmeyebilir karşısındakini ama evladıın eşi olduğu için saygı göstercen hürmet edicenki hürmek göresin saygı göresin sevgi göresin
az buçuk benim kaynanayıda biliyorsunuz neler neler yapmıştı
şimdi düzeldi ama iş işden geçti o yapılanlar unutulmuyor aslada unutmam
keşke seninki kadar küçük şeyler olsaydı ballım benimkide belki unutabilirdim ama işte
o acımasız kadınla hala konuşuyor olmak ve hiçbişey olmamış gibi davranmak beni çok yıpratyıyor
biz istanbulda sade bir nikah yaptık aile ve arkadaş çevremizle çünkü annem o sene evlendiğim sene vefat etmişti
ama o kadın tutturdu rizede de düğün olacak diye oğlunu evlatlıkdan bile reddetti neler etti
dediğide oldu rizeye gittik düğün yaptılar cümbüşlü eğlenceli
meğer karının derdi paraymış
takılan bütün paraları ve takılarımı hepsini aldılar
bizde sanıyoruz evde vericekler salonda kaybolmasın diye aldılar
malesef o gün eve geldiğimizde bizi yalnız bile bırakmadılar kaynana kaynata vardı evde
o kadar bükler dedsi felan girdi araya biz almadık vereceğiz dediler onlara başka konuştular bize başka oynadılar
malesefki biz dımdızlak ve yaptığımız masraflarla istanbula geri döndük
şimdi o paralarla evini yaptırdı eşyalar aldı koluna bilezikler etti
yüzümede bakıyor pişkin pilşkin
ben onu affetmedim ama sadece eşimin ailesi olduğu için saygı duyuyorum
ama kimsenin ettiği yanına kar kalmaz haram yedi ödesin kabirdede ahirettede
ah canım ah..işte bende resmen bu gibi çekiyorum..görümcem gelse ewe hiç elini bulaştırmaz..ben 2 çocukla yemek pasta börek yetiştiririm..aslında yapmama ama eşimle aram iyi olsun diye sırf onjdan..odaarkamda değil ki!bierkek niye ailesine eşini ezdirir ki!hiç ama hiç alışkın olmadığım bi hayat we ortamdayım..bizi babam hep hoşgörülü büyüttü..bunları görseydi asla müsade etmezdi..babasızlığın gözü kör olsun işte..
hoşgeldin canım kendini biraz tanıtırmısın..
hoşbulduk 25 yaşındayım iki kızım var ikinci kızım sezeryanla doğdu premütüre bebekti onun sitresi doğum sonrası tedaviler kilo almama neden oldu vermeye çabalıyorum dışarda yürüyüş yapamadığım için bebeğimden dolayı koşu bandı aldım
cnm acele çıkmam gerekti öyle atıştırdım yoksa ormalde peynir zeytin yiyorum :) salatalık domates :) ne saıl deseme yumurta ama bugün annemle dışarı çktım sabahtan ondan :)
kizlar alinti yapamiyorum cikicaz birazdan acil cocuklari hazirlayip hazirlanmam lazim
mervecim aynen katiliyorum sana
az konusun cok gecmis birikmesin opuldunuz
kilo alınır cabucak ama vermek zor oluyor sabırlı ol canım az gıtmesıne takılma moralını bozma gunde en az 1 saat tempolu yurumeye calıs bide jilian diye bır bayanın vıdeosu var toparlanmada cok işe yarıyor ıstersen onuda bulup baslayabılırsin
anladım o zaman mesele yok afiyet olsun
yok tatlım ben onun için ağlamıyorum..uyku apnesi warya bende ondan nefes alamayıp kötü oluyorum..ölcem korkusuyla ağlıyorum o bile umrunda olmuyor onu demek istedim..ağlamıyorum onun yanında hiç..hatta ona ağlamıyorum..ağlarsam kendi başımayken oda niye böyle bi hayatı yaşıyorum diye ağlıyorum..savunuyoduda bana caktirmiyodu niyeyse simaririm tepesine sey ederim diye herhalde
ve ben bunu gec fark ettim beni savundugunu
bende hep kavga ediyordum birsey demiyo diye :26:
suzim gercekden öyle bak müzeyenede dicektim agliyormusda yaninda sus diyormus ya
aslinda asla aglamicak onun karsinida güclü olucak
cünkü kimi erkek var skiliyor böyle aglayan kadinlardan
evet suzim cok dogru biz güclüyüz güzeliz ve akilliyiz
saol tatlım..kolay gelsin sana..Ay meyrodayım uyumusum akşam
Kız ballı beni artist yapacakmışın bugun ona göre giyindim bekliom bacım götür beni yeşilçama
Ne çekmişin öle ballı ya ne sabırlı kadındın bu arada süpürgenize çok güldüm metroda bozuntuyada veremedim ama beceremedim
Suzinak görüşemioz senle telden olmuyor ya aklım hep burda of of
Ay ece sanada üzüldüm bacım allah yardım etsin müzüyle ikimize
Üzmeyin kendinizi müzüm sende üzülme sakın güçlü ol ay yarında 10 10 çalışacsm pazartesi düzene gircek sanırım
ah onu oda anlasa ama yok..inşallah düzelir canımniye mutlu olmak varken mutsuzluğu ve mutssuz etmeyi tercih ederki insan hiç anlamam
katılıyorum merwecim sana...canım birincisi burda kımse kımsenın arkasından konusamaz cunku herkese acık bi topik isteyen gelır cevabını verır
arkasından konusmak senın olmadıgın veya olamayacagın bır ortamda senın hakkında konusulmasıdır
fakat burda acık acık konusuldu
ıkıncısı kımse sana kötü birşey demediği halde sen cıkısta bulundun ve bu tavırları aldın
ballı sana sordugun soruya gelen cevaplara bi yorum yapsaydın dedıgınde
sen ona herkes yazacagını yazdı bende oh ne guzel mı yazsaydım dıyerek cıkısta bulundun
onun yerıne mesela herkesın yazdıgı beden olculerını alıntılayıp olsun moral bozmayın kızlar kılolar gidince 38 bdn 36 bdn olucaz hepimiz gibi motive edici bişiler yazsaydın bakalım sana böyle seyler soylenıcekmıydı
handeye yalancı demıssın çok ayıp ona yalan degıl abartı denır sen 1 mesaj atmıssındır o sıkıntılı halınde mesajlarda atıyo canım sıkılıyo yazar bu yalan olmaz bence abartıdır ıthamlarına dıkkat et
kı kaldı kı ballı ve hande uzun zamandır bu topikteler eger yalancı ınsanların arkasından konusan birileri olsalardı
ya bu siteden banlanırlardı yada topikte bu kadar uzun sure kalamazlardı dıslanırlardı bence sen once
çıkışlarına ve ithamlarına dikkat et sonra insanlara sen şöylesin sen böylesin de
bence kendi davranıslarını bir daha değerlendir birde git gecmişe sordugun soruya verılen cevaplara bir bak birde senın nasıl umursamadıgına bak
düşünki sen burda yaz yaz yaz sana kımse cevap vermesın hoşuna gidermiydi
ballı ve hande bunu demek ıstedı sana ama sen yanlıs anladın ve yanlıs bir çıkıs yaptın
buraya kımse yalan atmaya birilerini yalancı durumuna düşürmeye gelmıyor ilk amaç yardımlaşmak ve bu amaçla gelen insan durduk yere kımseyi kötü duruma koymaz
anaaaamm handeee kız bi yaşıtcan daha buldum..bende 25 yaşındayım tatlım..inşallah hep birlikte werceceğiz kiloları..hoşbulduk 25 yaşındayım iki kızım var ikinci kızım sezeryanla doğdu premütüre bebekti onun sitresi doğum sonrası tedaviler kilo almama neden oldu vermeye çabalıyorum dışarda yürüyüş yapamadığım için bebeğimden dolayı koşu bandı aldım
görüşürüz tatlım bizde biyeregitcez..hemen ew toplamam lazım..kizlar alinti yapamiyorum cikicaz birazdan acil cocuklari hazirlayip hazirlanmam lazim
mervecim aynen katiliyorum sana
az konusun cok gecmis birikmesin opuldunuz
kilo alınır cabucak ama vermek zor oluyor sabırlı ol canım az gıtmesıne takılma moralını bozma gunde en az 1 saat tempolu yurumeye calıs bide jilian diye bır bayanın vıdeosu var toparlanmada cok işe yarıyor ıstersen onuda bulup baslayabılırsin [/COL
sağol deniyeceğim
ben çıkıyorum canlarım..anca akşama girebilirim..görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?