70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bilemedim canım
ama çok aç gözlü gözü doymak bilmiyor
herşeyide var daha çok daha çok istiyor
evlatlarını zaten hiç düşünmüyor sadece kendini ve eşini düşünüyor
çıkarcı bir insan işte
şimdi yalakalık yapıyor bana
diğer oğlunun evleneceği gelini sevmedi kendi kafasına göre
sanki beni sevdi ben sesimi çıkarmadımya annesiz bir kza yetim gibi muamele yaptı
ama o benim gözümden akıttığı yaşlar kadar hesap veremeyecek
şimdi ,ise şöyle diyorum
inşallah ben etmedim kötülük diğer oğlunun evlediği kişinin ailesinden ve diğer gelininden çeksin inşallah
benden uzak olsun oğlunada dedim
inşallah bana çektirdiklerini diğer gelinde kayanaya çektirir ona öyle dua ediyorum

hoşbulduk sağol

EVET DEDİYDİNİZ
çorba ekmek grubundan
patates ekmek grubundan
sarma ekmek grubundan ve kalorisi çok diye duymuştum
sebze salata ağırlıklı beslen bugün gider o artı üzülme

allah kucağına almayı nasip etsin tatlım kızçen olcakmış ben ççok severim kız çocuklarını rabbimin gücüne gitmesin kızım olsun istiyorum bende hayırlısıyla istediğimizdebi başka oluyo kız evlat..
kaç kiloyla hamile kaldın sen şimdi kaçsın ?

inşallah bidahah geri dönmememe dileğiyle

Allah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin
hayırlı evlat olsun inşallah canım
güzel dileklerin için teşekkürler
allah dogumda yardımcınız olsun prensesinle birlikte ailenize huzur sağlık mutluluk versın allahım

saol cnm :) :) :) bizim bu çizelge hala hazırlanmadı mı ? :)

tablo o canım bugün en gec yarın gelir tablomuz

afferim bak eceye kiz 2ser 2ser kilo veriyor devam

aay kuzum ya gecmisime götüyon beni kumam bile olmussun ne ara bosandik aama sende suc beni niye birakip gidiyon

benim de 2şer 2şer gidecek ayrı düştük suzim hep aklımdaydın senden başkasına bakamadım bi türlü

tam üstüne bastın kaldır patilerini bende aynı seyleri istiyorum

ayy kaldırdım :83: biz istediğimizi alırız bi erkek arkadaşım bile diyodu "ben kadın milletinden korkarım ne olursa olsunistediklerini alıyolar" diye

inşallah canım emek verirsen karşılığınıda bulursun inan
emeksiz yemek olmuyor malesef

yemek yok artık fıstık olcaz

kızlar az çok okudum dertlerinizi ben pek anlamam daha sevgilim bile olmadı ama annemin babaannemden neler çektiğini biliyorum 22 yıldır
zor bu işler allah bütün kadınlara sabır versin

kızlar bu videoyu gözünüze sokup durcam her gün şimdiden verdiğim rahatsızık için sorry adam bu hareketlerle 3 ayda 45 kilo vermiş herkes yapsın bu hareketleri hadi bakalım kaldırın totoları :124: hergün koycam bu videoyu gözden kaçmasın

[video=youtube;4YRB1ISbKTQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4YRB1ISbKTQ#at=140[/video]

tmm cnm kendine iyi bak az ye bay bay :)

inşallah bidahah geri dönmememe dileğiyle
inşallah canım..

sen hani bu uyku apnesi için yine doktora gidecektin gitmedin dimi hala

bende 1 2 saate cıkıcam canım pazartesi yada salı görüşürüz
[/COLOR][/B]
yok canım tekrar gitmedim gidemem..çünkü önce ameliyat olmam lazım ondan sonra tedawi..başka türlü tedawi yapmıyorlar..görüşürüzcanım..
kızlar kendinize iyi bakın ben kaçtım cısssız hafta sonları sizlere de bana da

ben bu wideoya bayıldım ama..adam ne olmuş öyle ya..demekki istenildiği zaman oluytormuş..benim bunu eşime göstermem lazım..gör gör dicem..hergün mekiği falan düzenli çekebilsem göbek falan sıkılaşacakta offf işte kalıyor

güzel olmayan bir tane üslup göster bana burada bana ait olan
sana insan gibi hosgeldin dedik sorularina cevap verdik
ama sen alinti yapip cevap verme nezaketine bile bulunmadin
sonra ben seni uyardim tabi gecmise gitme zahmetinde bulunmadigin icin onuda görmedin
ama ne hikmetse hande sana yazinca gidip gecmisten benim yazdigimida bulup alinti yapip car car cene yaptin
senin arkandan konusulan ne var bana ispatla bunu !
senin yazdigin gün sadece alinti yapilip cevap verildi
ertesi gün coktaan unutulmustun tatlim
sana birsey söyliyimmi asil senin karekterin belli
1 2 haftada tanidigin insanlarin karekterinin kötü yorum yapabilecek kadar kötü
ben hemen hemen 2 yildir burdayim senin bu yaptigini hic yapmadim
senin beni ayiplamana gelince senin gibi bir insanin beni ayiplamasi benim umurumda bile olmaz tatlim
hatta seninkarekterindeki bir insan tarafindan ayiplanmak belki iyidir
buradaki kizlari uyaracak kadar tanimissin beni bravo
onlari uyardiginda iyi oldu onlar beni aylardir cözemeisti
senin kadar akilli degil cünkü kimse
tüh bak senin yüzündende benim asil yüzüm
ortaya cikti simdi
sana tavsiyem böyle insanlarin bulundugu ortamda bulunma
ay güzelimm parmaklarimida yordum senin icin tühh neyse

anam ziyaretci bile kabul etmiyor
bizde seni özledik tatlim
senin bu yaptigin cok ayip ben sana özeldende bana yazdiginda anlatmaya calisdim isteyince sana yazilanlari nasil da bulup alinti yapip cevap yazabiliyorsun sana cevap verildiginde niye yapmadin peki sana kötü birsey diyen olmadi güzellikle yaklassaydin sanada güzellikle yaklasirlardin hem ben bunda kötü birsey göremedim olan seyler söylenmis
bende bugun dukkani ben acayim diyodum sen erkenci cikmissin canim
Amin canim rabbim hepimize yardim etsin
gece kiz uyumadi diye onun yaninda uyudum 5de yataga yattim iste bensana bagirdimmi ozur dilerim felan dedi
anlamis demekki hatasini
kızlar bu haftaki çizelge yapılmadı mı ? yoksa yapıldı mı bilmiom dün pek bakaamdım takip edeedim eğer açıklandıysa açılklanan sayfanın linkini atın lütfen şekerlerim :) :)
yok canim bugün yarin cikar kolay degil hem ugras istiyor zamanin olacak
ben kendini çok eleştiren bir insanımdır hatalı olsam bir satır bile yazmam yalandan nefret ettiğim için söylerim sen sorun yaşamamışsın diye haksızlığa gelemem
hakksizlik nerde yapildi anlamadim olan seyler konusulmus

ballim canini sIkmana degmez senin nasil biri oldugunu biliyoruz biz tatlim
cikmam lazim yine gelirim canim arkadasim ben cok seviyorum sizleri 1 günde nasil da cözebilmis sizi hayret

taniyamammisiin canim bizi demekki baksana

günaydın kızlar karnım çok ağrıyoo

sahibini şeyettiğimin süpürgesi
dolaylı küfür var sanki burda ucu sana dokunuyo ballı

direk sofradan kalkardım ben olsam
gecmis olsun canim :26:
öylemi dersin ne demek istediki bu bana neyin ucu kiz
ah canim öyle yapmak gerekirdide iste ama ona ragmen saygisz dim ben

ay bende sok oldum öyle deyince
yok canim sen bizi taniyamamissin baksana arkadas 2 3 haftada cözdü bizi

ah canim seninkide ayri bir cins iste
yazik yazik insan Allahdan korkar
ay canimm hosgeldiin Rabbim evladini saglikli kucagini almayi nasip etsin insallahhhhhh
gel sürtünem bacim beimde olsun
iyi yapiyosun canim dik dur

hic merak etme canim elbet ceker sende o zaman yeri gelince söylersin lafini

ballim canini sIkmana degmez senin nasil biri oldugunu biliyoruz biz tatlim
cikmam lazim yine gelirim canim arkadasim ben cok seviyorum sizleri 1 günde nasil da cözebilmis sizi hayret

yok canim seniki yildir taniyamadin beni geldi iki haftada benim karekterimi cözdü!
haklisin degmez
bende seni yeviyorum canim ve burdaki bir cok kizi

aynen isteyince yapılamıcak şey yok adam bize 1 kere daha göstermiş oldu hiç üşenme canım inadına yap sonunda hedefine ulaşınca iyi ki yapmışım diceksin :128:

ayri düsdük ama bulduk yine birbirimizi hadi bakalim sira bizde haftaya sendende bendede güzel sonuclar bekliyorum

zorla spor yaptircak bize sen paylas canim illa bende birgün yapacam

haftaya suzimle gümbür gümbür geliyoruz kızlar korkun bizden

yaptırcam tabi hergün sabah akşam 2 öğün koyarım bunu buraya eninde sonunda gaza gelir başlarsın karnım felaket acıyo şu hapşırınca bile sızlıyo valla

bak canım ben geçen yazdan beri bu gruptayım hiç kavga gürültü görmedim, eğer sen geldiğin anda böyle bi olay yaşanıyorsa burdakileri değil kendini sorgula önce "neden ben gelince sorun çıktı" diye. bunu da geçtim biz niye hergün 15-20 sayfa okuyup alıntılarla cevap vermeye çalışıyoruz? insan kendine yazılan bişeyi 'nezaketen' alıntılayıp cevaplandırmalı. sen sana verilen cevapları takmazsan seni de takan olmaz sonra. bişey daha var, burda kimse senin arkandan konuşmadı, canın sıkılıyorsa 'bir derdim var' bölümüne dalıp saçma sapan konular açanlara atarlanabilirsin. ama biz 'saygı' çerçevesinde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyorsak, dertlerimizi anlatabiliyorsak kimsenin gelip burda huzurumuzu kaçırmaya hakkı yok. ve en önemlisi kimse kimsenin karakterini eleştirme hakkına sahip değil. anlatabilmişimdir umarım.

ablacım boşver sen hiç sıkma canını. seninle güzel güzel sohbet edebilme şansı olsaydı zaten saçma sapan eleştirilere girmezdi bile. seni burda seven seviyo gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…