bende bilemedim canımkaynanana allah akıl versin gözünü para bürümüş onun sanırım
annesi ölmüş gelinine zorla düğün yaptırmasına mı kızayım
düğünde paralara el koyup sizi acıkta bırakmasına mı kızayım
yoksa pişkinlik yapmasına mı bilemedim allah sabır versin
böyle bir durumda bende kvdemle konusmayı bırak görmek bile istemezdim
ay ne diyim sana ben yaa
gel yavrum ben seni kurtaracam
seni atiz yapacam
yettim bacim
kiz buraya bakicam derken bi yandanda kahvalti ediyodum
maydanozun sapi girdi burnuma
eee canim peki sen nasil davrandin ?
ne yapti bacim
ay catlak ya sorma
ne yemisim kiz :26:
ay suzim ya benim hatam düzgün yapmadim bildirimi :26:
ne oldu suzim
iyi yine baban sahip cikmis canim
hosgeldiin
EVET DEDİYDİNİZcok sevındım canım regl şişliğidir dediydik sana
bende akşam yemeğinde yarım kase mercimek corbası
1 kase patates salatası
2 küçük yudum ekmekle kaymaklı biber yapmıs kvdem ona bandım biberini yedim
1 adet sarma tattım misafire yapmıs tadına bak dedı kv bende baktım
2 catal yogurt
sabah bi tartıldım +500 çokta değildi yediğim ama niye böyle çıktı ki acep
allah kucağına almayı nasip etsin tatlım kızçen olcakmış ben ççok severim kız çocuklarını rabbimin gücüne gitmesin kızım olsun istiyorum bende hayırlısıyla istediğimizdeslm güzel çıtır bayanlar
nasılsınız?
biz3 ayımız bitirdik. mide bulantılarıyla geçti. bu sürede 3 kilo verdim kızlar. dr zaten ilk 3 ay alma demişti ben verdim.bakalım bundan sonra nasıl devam eder.
bu arada dün cünsiyetimiz belli oldu. prensesim geliyor:):):)
hepinizi çok özledim kızlar.
mine, suzi, nesquik, fadime abla pucaaa hepiniz iyisizindir inşlh. daha ismi aklıma gelmeyenler kusura bakmasın. nasıl gidiyor. hepiniz yaza incecik girersiniz inşlh. ( tüm topik olarak)
hasret naptı kızlar düğünümü oldu mu istediği kiloya düştü mü?
hepinizi öptük prensesimle.
hepiniz istediğiniz hedeflere ulaşırsınız inşlh.
yok tatlım ben onun için ağlamıyorum..uyku apnesi warya bende ondan nefes alamayıp kötü oluyorum..ölcem korkusuyla ağlıyorum o bile umrunda olmuyor onu demek istedim..ağlamıyorum onun yanında hiç..hatta ona ağlamıyorum..ağlarsam kendi başımayken oda niye böyle bi hayatı yaşıyorum diye ağlıyorum..
saol tatlım..kolay gelsin sana..
ah onu oda anlasa ama yok..
katılıyorum merwecim sana...
anaaaamm handeee kız bi yaşıtcan daha buldum..bende 25 yaşındayım tatlım..inşallah hep birlikte werceceğiz kiloları..
görüşürüz tatlım bizde biyeregitcez..hemen ew toplamam lazım..
slm güzel çıtır bayanlar
nasılsınız?
biz3 ayımız bitirdik. mide bulantılarıyla geçti. bu sürede 3 kilo verdim kızlar. dr zaten ilk 3 ay alma demişti ben verdim.bakalım bundan sonra nasıl devam eder.
mine, suzi, nesquik, fadime abla pucaaa hepiniz iyisizindir inşlh. daha ismi aklıma gelmeyenler kusura bakmasın. nasıl gidiyor. hepiniz yaza incecik girersiniz inşlh. ( tüm topik olarak)
saol cnm :) :) :) bizim bu çizelge hala hazırlanmadı mı ? :)
yok tatlım ben onun için ağlamıyorum..uyku apnesi warya bende ondan nefes alamayıp kötü oluyorum..ölcem korkusuyla ağlıyorum o bile umrunda olmuyor onu demek istedim..ağlamıyorum onun yanında hiç..hatta ona ağlamıyorum..ağlarsam kendi başımayken oda niye böyle bi hayatı yaşıyorum diye ağlıyorum..
anaaaamm handeee kız bi yaşıtcan daha buldum..bende 25 yaşındayım tatlım..inşallah hep birlikte werceceğiz kiloları..
kilo alınır cabucak ama vermek zor oluyor sabırlı ol canım az gıtmesıne takılma moralını bozma gunde en az 1 saat tempolu yurumeye calıs bide jilian diye bır bayanın vıdeosu var toparlanmada cok işe yarıyor ıstersen onuda bulup baslayabılırsin [/COL
sağol deniyeceğim
sen hani bu uyku apnesi için yine doktora gidecektin gitmedin dimi hala
ben çıkıyorum canlarım..anca akşama girebilirim..görüşürüz..
bende 1 2 saate cıkıcam canım pazartesi yada salı görüşürüz
bende bilemedim canım
ama çok aç gözlü gözü doymak bilmiyor
herşeyide var daha çok daha çok istiyor
evlatlarını zaten hiç düşünmüyor sadece kendini ve eşini düşünüyor
çıkarcı bir insan işte
şimdi yalakalık yapıyor bana
diğer oğlunun evleneceği gelini sevmedi kendi kafasına göre
sanki beni sevdi ben sesimi çıkarmadımya annesiz bir kza yetim gibi muamele yaptı
ama o benim gözümden akıttığı yaşlar kadar hesap veremeyecek
şimdi ,ise şöyle diyorum
inşallah ben etmedim kötülük diğer oğlunun evlediği kişinin ailesinden ve diğer gelininden çeksin inşallah
benden uzak olsun oğlunada dedim
inşallah bana çektirdiklerini diğer gelinde kayanaya çektirir ona öyle dua ediyorum
o ettiklerinin cezasını elbet bulur bu dünyada olmassa öbür dünyada
dediğin gibi diğer gelinden görürse anlıyacak senin kıymetini ama
ne fayda sana yaptıkları telafi edilemez artık
istesede sen iyi gözle bakamazsın artık ona
EVET DEDİYDİNİZ
çorba ekmek grubundan
patates ekmek grubundan
sarma ekmek grubundan ve kalorisi çok diye duymuştum
sebze salata ağırlıklı beslen bugün gider o artı üzülme
allah kucağına almayı nasip etsin tatlım kızçen olcakmış ben ççok severim kız çocuklarını rabbimin gücüne gitmesin kızım olsun istiyorum bende hayırlısıyla istediğimizdebi başka oluyo kız evlat..
kaç kiloyla hamile kaldın sen şimdi kaçsın ?
off ondanmıdır ki ekmek grubundan oldugundan pattis salatası akşam yemicem demek artık
buda ders olsun bana
sarma da evet kalorisi cok ama 1 tanecik ya el insaf
bu bünyeye ne versem kilo olarak dönüyo yanmısım ben haberim yok
bugün sabah
6 kaşık yogurtlu semizotu salatası yedim
arada
yarım domates salatalık kk peynir yarım yumurta ve yanına yeşilcay içtim
ardından 2 kiraz 2 erik yedim
öğlende az once de4-5 kaşık çorba
1 kase cacık yedim
akşam gene semizotlu yogutlu salata yıcem bakalım yarın nolcek
ayyy ha tablo ha çizelge :) :) :) ne fark eder ki ?o zmn tablomuza yarın bacaz yani :) :)
olan olmuş canım bi daha o kadar yemeye kalktıgında ben aklına gelıyım böyle cadı gibi korkunc bişi elinde koca balyozlaryemessin belki
tebrikler canım alacak bu iş hadi bakalım
hoşgeldin nesli nerelerdesiniz ya mine sen fadime abla kayıplar topiği acıcaz haa
oda dogru ama dikkat et kuzum veremıyon artı oluyon emekler bosa gidiyo uzuluyorum bennn
ya ya ya ya ya hande yenerin şarkısı gibi oldu
yeme o kadar canım
tam üstüne bastın kaldır patilerini bende aynı seyleri istiyorum
bende özledim suzimmm yazamadım işlerden pek anca aksam üstü onda da sen yoktun
bol bile olmus canım cok güzel maşşalh sana
hoşgeldin kendini tanıtsana azcık bize adın ne nerelisin ne iş yaparsın ne sordum bee
50 kılo olunca bırakmak yokki biz yapıstımmı kurtulamassın
iş yerinde canı sıkılmıstır sana sarmıstır canım cogu erkegın yaptıgı bişi takılma cok bosverrr
su pc basında oturunca da ne oluyosa benim kocişte oturayım pcye sen benle ilgilenme onla ilgilen diye trip atıyo
bi rahat vermıyo baslıyo ben kahve ıstıyom ben meyve ıstıyom ıstesemde oturamıyorum
onun ıstedıklerını yetıstırmeye calısmaktan
bende iyisimi evde girmiyim nete diye karar aldım
gerçi nette yok olsa gene dayanamam da
alemsiniz ballı yaa adamı da kıvrak zeka sahibi yapmıssın tebrikler valla
aleyküm selam selamı yollayanda getirende sağolsun özledik betüşüde yaa
adım fatma iki kızım var küçüğü premütüre vaktimin çoğu onla geçiyor mutfakla uğraşmayı severim konserveler,kışlık hazırlıklar iki küçüğüm olduğu için elimden geldikçe evde doğal beslemeye çalışıyorum
adım fatma iki kızım var küçüğü premütüre vaktimin çoğu onla geçiyor mutfakla uğraşmayı severim konserveler,kışlık hazırlıklar iki küçüğüm olduğu için elimden geldikçe evde doğal beslemeye çalışıyorum
memnun oldum fatma bende merve dogal beslenmek en iyisi 2 cocukla takdır ettım kolay ısler degıl onlarda zaman ıster
afferimbak eceye kiz 2ser 2ser kilo veriyor devam
aay kuzum ya gecmisime götüyon benikumam bile olmussun ne ara bosandik aama sende suc beni niye birakip gidiyon
ay bugün ne oldu kizlar anlatayimda gülün
süpürgeyi kapinin arkasina koyuyorum
ordada kocisin dolabi var
düzgün koymayinca dolabi rahat acamiyo söyleniyo
sabahin 6 hatta belki 6 bile degil benimki kalkmis
ben daha uyuyorum ay süpürgeyi tartakliyo
sinir oldumm seslere uyandim
kalkincada dedimki
bittimi süpürgeyle kavganiz
ay b bozuldu tabi neyse ise gitti
öglen aradim
-kocacim süpürge sna cok kirilmis küsmüs dedim
-kim küsmüüüs :26: diyo
-süpürge süpürgeee dedim
-ben seni sonra arayayimmi isim var simdi dedi
neyse sonra aradi ne dese iyi ben aloo dedim
sahibini seyettigimin süpürgesinin derdi neymis dedii
adamda benim yanimda dura dura benim gibi oldu
inşallah canım emek verirsen karşılığınıda bulursun inan
emeksiz yemek olmuyor malesef
tmm cnm kendine iyi bak az ye bay bay :)
inşallah canım..inşallah bidahah geri dönmememe dileğiyle
yok canım tekrar gitmedim gidemem..çünkü önce ameliyat olmam lazım ondan sonra tedawi..başka türlü tedawi yapmıyorlar..görüşürüzcanım..sen hani bu uyku apnesi için yine doktora gidecektin gitmedin dimi hala
bende 1 2 saate cıkıcam canım pazartesi yada salı görüşürüz
[/COLOR][/B]
kızlar kendinize iyi bakın ben kaçtım cısssız hafta sonları sizlere de bana da
ben bu wideoya bayıldım ama..adam ne olmuş öyle ya..demekki istenildiği zaman oluytormuş..benim bunu eşime göstermem lazım..gör gör dicem..hergün mekiği falan düzenli çekebilsem göbek falan sıkılaşacakta offf işte kalıyorkızlar bu videoyu gözünüze sokup durcam her gün şimdiden verdiğim rahatsızık için sorryadam bu hareketlerle 3 ayda 45 kilo vermiş herkes yapsın bu hareketleri hadi bakalım kaldırın totoları :124: hergün koycam bu videoyu gözden kaçmasın
[video=youtube;4YRB1ISbKTQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4YRB1ISbKTQ#at=140[/video]
bir insanın arkasından konuşmak çok ayıp hele atıp tutmak ayıpların en büyüğüdür
yeni gelen bir arkadaşa güzel bir üslupla yazabilirdiniz böyle çirkin bir ifadeyle değil
sende çok yalancıymışsın arkadaşım ben sana bir kere özelden mesaj attım niye yalan konuşuyosun
handelevent ve balkaymakim sizi çok iyi tanıdım insanların arkasından rahatlıkla atıp tutabiliyorsunuz burda bulunan diğer arkadaşlarda bilsinlerki eğer sizlede kötü olurlarsa bu iki arkadaş sizin için aynı şeyi rahatlıkla yaparlar sizi kınıyorum ve ayıplıyorum
anam ziyaretci bile kabul etmiyoray hala burda bu
kiz yaaaaaattt Eki Görüntüle 740890
bizde seni özledik tatlimAy meyrodayım uyumusum akşam
Kız ballı beni artist yapacakmışın bugun ona göre giyindim bekliom bacım götür beni yeşilçama
Ne çekmişin öle ballı ya ne sabırlı kadındın bu arada süpürgenize çok güldüm metroda bozuntuyada veremedim ama beceremedim
Suzinak görüşemioz senle telden olmuyor ya aklım hep burda of of
Ay ece sanada üzüldüm bacım allah yardım etsin müzüyle ikimize
Üzmeyin kendinizi müzüm sende üzülme sakın güçlü ol ay yarında 10 10 çalışacsm pazartesi düzene gircek sanırım
senin bu yaptigin cok ayip ben sana özeldende bana yazdiginda anlatmaya calisdim isteyince sana yazilanlari nasil da bulup alinti yapip cevap yazabiliyorsun sana cevap verildiginde niye yapmadin pekibir insanın arkasından konuşmak çok ayıp hele atıp tutmak ayıpların en büyüğüdür
yeni gelen bir arkadaşa güzel bir üslupla yazabilirdiniz böyle çirkin bir ifadeyle değil
sende çok yalancıymışsın arkadaşım ben sana bir kere özelden mesaj attım niye yalan konuşuyosun
handelevent ve balkaymakim sizi çok iyi tanıdım insanların arkasından rahatlıkla atıp tutabiliyorsunuz burda bulunan diğer arkadaşlarda bilsinlerki eğer sizlede kötü olurlarsa bu iki arkadaş sizin için aynı şeyi rahatlıkla yaparlar sizi kınıyorum ve ayıplıyorum
anlamis demekki hatasinibende bugun dukkani ben acayim diyodum sen erkenci cikmissin canim
Amin canim rabbim hepimize yardim etsin
gece kiz uyumadi diye onun yaninda uyudum 5de yataga yattim iste bensana bagirdimmi ozur dilerim felan dedi
yok canim bugün yarin cikar kolay degil hem ugras istiyor zamanin olacakkızlar bu haftaki çizelge yapılmadı mı ? yoksa yapıldı mı bilmiom dün pek bakaamdım takip edeedimeğer açıklandıysa açılklanan sayfanın linkini atın lütfen şekerlerim :) :)
hakksizlik nerde yapildi anlamadim olan seyler konusulmusben kendini çok eleştiren bir insanımdır hatalı olsam bir satır bile yazmam yalandan nefret ettiğim için söylerim sen sorun yaşamamışsın diye haksızlığa gelemem
seviyorum seni merve iyiki geldin aramizaolan olmuş canım bi daha o kadar yemeye kalktıgında ben aklına gelıyım böyle cadı gibi korkunc bişi elinde koca balyozlaryemessin belki
tebrikler canım alacak bu iş hadi bakalım
hoşgeldin nesli nerelerdesiniz ya mine sen fadime abla kayıplar topiği acıcaz haa
oda dogru ama dikkat et kuzum veremıyon artı oluyon emekler bosa gidiyo uzuluyorum bennn
ya ya ya ya ya hande yenerin şarkısı gibi oldu
yeme o kadar canım
bende özledim suzimmm yazamadım işlerden pek anca aksam üstü onda da sen yoktun
bol bile olmus canım cok güzel maşşalh sana
hoşgeldin kendini tanıtsana azcık bize adın ne nerelisin ne iş yaparsın ne sordum bee
50 kılo olunca bırakmak yokki biz yapıstımmı kurtulamassın
iş yerinde canı sıkılmıstır sana sarmıstır canım cogu erkegın yaptıgı bişi takılma cok bosverrr
su pc basında oturunca da ne oluyosa benim kocişte oturayım pcye sen benle ilgilenme onla ilgilen diye trip atıyo
bi rahat vermıyo baslıyo ben kahve ıstıyom ben meyve ıstıyom ıstesemde oturamıyorum
onun ıstedıklerını yetıstırmeye calısmaktan
bende iyisimi evde girmiyim nete diye karar aldım
gerçi nette yok olsa gene dayanamam da
alemsiniz ballı yaa adamı da kıvrak zeka sahibi yapmıssın tebrikler valla
aleyküm selam selamı yollayanda getirende sağolsun özledik betüşüde yaa
sonuna kadar katiliyorum sanaAkşam canı sıkıkındr bence cnm az oncede yazmıstır yoksa ösür dilemezdi kociş milleti işte ille eşine sarıcak canı sıkkınken
yapılmadı henüz canım bugun yarın yapılır
düzene girsin artık kızz muhabbet edemıyok ozledım vallaaa
canım birincisi burda kımse kımsenın arkasından konusamaz cunku herkese acık bi topik isteyen gelır cevabını verır
arkasından konusmak senın olmadıgın veya olamayacagın bır ortamda senın hakkında konusulmasıdır
fakat burda acık acık konusuldu
ıkıncısı kımse sana kötü birşey demediği halde sen cıkısta bulundun ve bu tavırları aldın
ballı sana sordugun soruya gelen cevaplara bi yorum yapsaydın dedıgınde
sen ona herkes yazacagını yazdı bende oh ne guzel mı yazsaydım dıyerek cıkısta bulundun
onun yerıne mesela herkesın yazdıgı beden olculerını alıntılayıp olsun moral bozmayın kızlar kılolar gidince 38 bdn 36 bdn olucaz hepimiz gibi motive edici bişiler yazsaydın bakalım sana böyle seyler soylenıcekmıydı
handeye yalancı demıssın çok ayıp ona yalan degıl abartı denır sen 1 mesaj atmıssındır o sıkıntılı halınde mesajlarda atıyo canım sıkılıyo yazar bu yalan olmaz bence abartıdır ıthamlarına dıkkat et
kı kaldı kı ballı ve hande uzun zamandır bu topikteler eger yalancı ınsanların arkasından konusan birileri olsalardı
ya bu siteden banlanırlardı yada topikte bu kadar uzun sure kalamazlardı dıslanırlardı bence sen once
çıkışlarına ve ithamlarına dikkat et sonra insanlara sen şöylesin sen böylesin de
bence kendi davranıslarını bir daha değerlendir birde git gecmişe sordugun soruya verılen cevaplara bir bak birde senın nasıl umursamadıgına bak
düşünki sen burda yaz yaz yaz sana kımse cevap vermesın hoşuna gidermiydi
ballı ve hande bunu demek ıstedı sana ama sen yanlıs anladın ve yanlıs bir çıkıs yaptın
buraya kımse yalan atmaya birilerini yalancı durumuna düşürmeye gelmıyor ilk amaç yardımlaşmak ve bu amaçla gelen insan durduk yere kımseyi kötü duruma koymaz
görse bile türkce bilmez no problem neslimHoşbulfuk canım
kolay gelsin sanada tatlım çok yeme emi
inşallah canım emek verirsen karşılığınıda bulursun inan
emeksiz yemek olmuyor malesef
ilahi suzim
şimdi matematik öğretmenin bu yazılanları okuyomuş hih hih
hoşbulduk canım
Ahh bu kayınvalideler
bilmiyorum bende bir oğlan annesiyim ama rabbim böyle yapmasın öncelikle evlatlarımıza
hayırlı sağlıklı sıhatli uzun ömürler verip karşılarına iyi insanlar çıkarsın
insan kendi evladı gibi görmeyebilir karşısındakini ama evladıın eşi olduğu için saygı göstercen hürmet edicenki hürmek göresin saygı göresin sevgi göresin
az buçuk benim kaynanayıda biliyorsunuz neler neler yapmıştı
şimdi düzeldi ama iş işden geçti o yapılanlar unutulmuyor aslada unutmam
keşke seninki kadar küçük şeyler olsaydı ballım benimkide belki unutabilirdim ama işte
o acımasız kadınla hala konuşuyor olmak ve hiçbişey olmamış gibi davranmak beni çok yıpratyıyor
biz istanbulda sade bir nikah yaptık aile ve arkadaş çevremizle çünkü annem o sene evlendiğim sene vefat etmişti
ama o kadın tutturdu rizede de düğün olacak diye oğlunu evlatlıkdan bile reddetti neler etti
dediğide oldu rizeye gittik düğün yaptılar cümbüşlü eğlenceli
meğer karının derdi paraymış
takılan bütün paraları ve takılarımı hepsini aldılar
bizde sanıyoruz evde vericekler salonda kaybolmasın diye aldılar
malesef o gün eve geldiğimizde bizi yalnız bile bırakmadılar kaynana kaynata vardı evde
o kadar bükler dedsi felan girdi araya biz almadık vereceğiz dediler onlara başka konuştular bize başka oynadılar
malesefki biz dımdızlak ve yaptığımız masraflarla istanbula geri döndük
şimdi o paralarla evini yaptırdı eşyalar aldı koluna bilezikler etti
yüzümede bakıyor pişkin pilşkin
ben onu affetmedim ama sadece eşimin ailesi olduğu için saygı duyuyorum
ama kimsenin ettiği yanına kar kalmaz haram yedi ödesin kabirdede ahirettede
kaynananin yaptigi da elbet cikar yaptigi yani kar kalmaz allah büyük parmagi yok gözüne soksun illa onun cezasini bisekil cekecer
karbonhydratlar aksamlari yenince depo yapiyorlar ondan mervecim ama bugünkü menün cok güzel bence geri gider o fazlalikcok sevındım canım regl şişliğidir dediydik sana
bende akşam yemeğinde yarım kase mercimek corbası
1 kase patates salatası
2 küçük yudum ekmekle kaymaklı biber yapmıs kvdem ona bandım biberini yedim
1 adet sarma tattım misafire yapmıs tadına bak dedı kv bende baktım
2 catal yogurt
sabah bi tartıldım +500 çokta değildi yediğim ama niye böyle çıktı ki acep
oyy yirimslm güzel çıtır bayanlar
nasılsınız?
hepiniz istediğiniz hedeflere ulaşırsınız inşlh.allah anali babali büyütsün kolay dogum nasip etsin prenses kizimiz saglikla gelsin dünyaya
ben çıkıyorum canlarım..anca akşama girebilirim..görüşürüz..
kızlar kendinize iyi bakın ben kaçtım cısssız hafta sonları sizlere de bana da
ayri düsdük ama bulduk yine birbirimizibenim de 2şer 2şer gidecekayrı düştük suzim hep aklımdaydın senden başkasına bakamadım bi türlü
ayy kaldırdım :83: biz istediğimizi alırızbi erkek arkadaşım bile diyodu "ben kadın milletinden korkarım ne olursa olsunistediklerini alıyolar" diye
yemek yok artık fıstık olcaz
kızlar az çok okudum dertlerinizi ben pek anlamam daha sevgilim bile olmadı ama annemin babaannemden neler çektiğini biliyorum 22 yıldırzor bu işler allah bütün kadınlara sabır versin hadi bakalim sira bizde haftaya sendende bendede güzel sonuclar bekliyorum
kızlar bu videoyu gözünüze sokup durcam her gün şimdiden verdiğim rahatsızık için sorryadam bu hareketlerle 3 ayda 45 kilo vermiş herkes yapsın bu hareketleri hadi bakalım kaldırın totoları :124: hergün koycam bu videoyu gözden kaçmasın
[video=youtube;4YRB1ISbKTQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4YRB1ISbKTQ#at=140[/video]
zorla spor yaptircak bize sen paylas canim illa bende birgün yapacam
kardesimle alisverise cikacaz görüsürüz kizlar
ballim canini sIkmana degmez senin nasil biri oldugunu biliyoruz biz tatlimgüzel olmayan bir tane üslup göster bana burada bana ait olan
sana insan gibi hosgeldin dedik sorularina cevap verdik
ama sen alinti yapip cevap verme nezaketine bile bulunmadin
sonra ben seni uyardim tabi gecmise gitme zahmetinde bulunmadigin icin onuda görmedin
ama ne hikmetse hande sana yazinca gidip gecmisten benim yazdigimida bulup alinti yapip car car cene yaptin
senin arkandan konusulan ne var bana ispatla bunu !
senin yazdigin gün sadece alinti yapilip cevap verildi
ertesi gün coktaan unutulmustun tatlim
sana birsey söyliyimmi asil senin karekterin belli
1 2 haftada tanidigin insanlarin karekterinin kötü yorum yapabilecek kadar kötü
ben hemen hemen 2 yildir burdayim senin bu yaptigini hic yapmadim
senin beni ayiplamana gelince senin gibi bir insanin beni ayiplamasi benim umurumda bile olmaz tatlim
hatta seninkarekterindeki bir insan tarafindan ayiplanmak belki iyidir
buradaki kizlari uyaracak kadar tanimissin beni bravo
onlari uyardiginda iyi oldu onlar beni aylardir cözemeisti
senin kadar akilli degil cünkü kimse
tüh bak senin yüzündende benim asil yüzüm
ortaya cikti simdi
sana tavsiyem böyle insanlarin bulundugu ortamda bulunma
ay güzelimmparmaklarimida yordum senin icin tühh neyse
Ay meyrodayım uyumusum akşam
Kız ballı beni artist yapacakmışın bugun ona göre giyindim bekliom bacım götür beni yeşilçama
Ne çekmişin öle ballı ya ne sabırlı kadındın bu arada süpürgenize çok güldüm metroda bozuntuyada veremedim ama beceremedim
Suzinak görüşemioz senle telden olmuyor ya aklım hep burda of of
Ay ece sanada üzüldüm bacım allah yardım etsin müzüyle ikimize
Üzmeyin kendinizi müzüm sende üzülme sakın güçlü ol ay yarında 10 10 çalışacsm pazartesi düzene gircek sanırım
taniyamammisiin canim bizi demekki baksanaarkadasim bu uslup biraz sert olmamismi ben 1aydir burdayim hic bi olumsuzluk gormedim herkeside cok sevdim
biraz donup kendi yaptiklarimizada bakmamiz lazim
yalanci felan hic hos olmamis canim bir aydir burdayim bikere bile tartisma gormedim sadece uyardilar sorduklariniza verilen cevaplara alinti yapin diye bundada haklilar bend ebikac kere kacirdim ama elimden geldigi Kadar cevap vermeye calisiyorum
gecmis olsun canim :26:günaydın kızlar karnım çok ağrıyoo
sahibini şeyettiğimin süpürgesi
dolaylı küfür var sanki burda ucu sana dokunuyo ballı
direk sofradan kalkardım ben olsam
ay bende sok oldum öyle deyincealemsiniz ballı yaa adamı da kıvrak zeka sahibi yapmıssın tebrikler valla
canım birincisi burda kımse kımsenın arkasından konusamaz cunku herkese acık bi topik isteyen gelır cevabını verır
arkasından konusmak senın olmadıgın veya olamayacagın bır ortamda senın hakkında konusulmasıdır
fakat burda acık acık konusuldu
ıkıncısı kımse sana kötü birşey demediği halde sen cıkısta bulundun ve bu tavırları aldın
ballı sana sordugun soruya gelen cevaplara bi yorum yapsaydın dedıgınde
sen ona herkes yazacagını yazdı bende oh ne guzel mı yazsaydım dıyerek cıkısta bulundun
onun yerıne mesela herkesın yazdıgı beden olculerını alıntılayıp olsun moral bozmayın kızlar kılolar gidince 38 bdn 36 bdn olucaz hepimiz gibi motive edici bişiler yazsaydın bakalım sana böyle seyler soylenıcekmıydı
handeye yalancı demıssın çok ayıp ona yalan degıl abartı denır sen 1 mesaj atmıssındır o sıkıntılı halınde mesajlarda atıyo canım sıkılıyo yazar bu yalan olmaz bence abartıdır ıthamlarına dıkkat et
kı kaldı kı ballı ve hande uzun zamandır bu topikteler eger yalancı ınsanların arkasından konusan birileri olsalardı
ya bu siteden banlanırlardı yada topikte bu kadar uzun sure kalamazlardı dıslanırlardı bence sen once
çıkışlarına ve ithamlarına dikkat et sonra insanlara sen şöylesin sen böylesin de
bence kendi davranıslarını bir daha değerlendir birde git gecmişe sordugun soruya verılen cevaplara bir bak birde senın nasıl umursamadıgına bak
düşünki sen burda yaz yaz yaz sana kımse cevap vermesın hoşuna gidermiydi
ballı ve hande bunu demek ıstedı sana ama sen yanlıs anladın ve yanlıs bir çıkıs yaptın
buraya kımse yalan atmaya birilerini yalancı durumuna düşürmeye gelmıyor ilk amaç yardımlaşmak ve bu amaçla gelen insan durduk yere kımseyi kötü duruma koymaz
Ahh bu kayınvalideler
bilmiyorum bende bir oğlan annesiyim ama rabbim böyle yapmasın öncelikle evlatlarımıza
hayırlı sağlıklı sıhatli uzun ömürler verip karşılarına iyi insanlar çıkarsın
insan kendi evladı gibi görmeyebilir karşısındakini ama evladıın eşi olduğu için saygı göstercen hürmet edicenki hürmek göresin saygı göresin sevgi göresin
az buçuk benim kaynanayıda biliyorsunuz neler neler yapmıştı
şimdi düzeldi ama iş işden geçti o yapılanlar unutulmuyor aslada unutmam
keşke seninki kadar küçük şeyler olsaydı ballım benimkide belki unutabilirdim ama işte
o acımasız kadınla hala konuşuyor olmak ve hiçbişey olmamış gibi davranmak beni çok yıpratyıyor
biz istanbulda sade bir nikah yaptık aile ve arkadaş çevremizle çünkü annem o sene evlendiğim sene vefat etmişti
ama o kadın tutturdu rizede de düğün olacak diye oğlunu evlatlıkdan bile reddetti neler etti
dediğide oldu rizeye gittik düğün yaptılar cümbüşlü eğlenceli
meğer karının derdi paraymış
takılan bütün paraları ve takılarımı hepsini aldılar
bizde sanıyoruz evde vericekler salonda kaybolmasın diye aldılar
malesef o gün eve geldiğimizde bizi yalnız bile bırakmadılar kaynana kaynata vardı evde
o kadar bükler dedsi felan girdi araya biz almadık vereceğiz dediler onlara başka konuştular bize başka oynadılar
malesefki biz dımdızlak ve yaptığımız masraflarla istanbula geri döndük
şimdi o paralarla evini yaptırdı eşyalar aldı koluna bilezikler etti
yüzümede bakıyor pişkin pilşkin
ben onu affetmedim ama sadece eşimin ailesi olduğu için saygı duyuyorum
ama kimsenin ettiği yanına kar kalmaz haram yedi ödesin kabirdede ahirettede
ay canimm hosgeldiinslm güzel çıtır bayanlar
nasılsınız?
iyi yapiyosun canim dik duryok tatlım ben onun için ağlamıyorum..uyku apnesi warya bende ondan nefes alamayıp kötü oluyorum..ölcem korkusuyla ağlıyorum o bile umrunda olmuyor onu demek istedim..ağlamıyorum onun yanında hiç..hatta ona ağlamıyorum..ağlarsam kendi başımayken oda niye böyle bi hayatı yaşıyorum diye ağlıyorum..
hic merak etme canim elbet ceker sende o zaman yeri gelince söylersin lafinibende bilemedim canım
ama çok aç gözlü gözü doymak bilmiyor
herşeyide var daha çok daha çok istiyor
evlatlarını zaten hiç düşünmüyor sadece kendini ve eşini düşünüyor
çıkarcı bir insan işte
şimdi yalakalık yapıyor bana
diğer oğlunun evleneceği gelini sevmedi kendi kafasına göre
sanki beni sevdi ben sesimi çıkarmadımya annesiz bir kza yetim gibi muamele yaptı
ama o benim gözümden akıttığı yaşlar kadar hesap veremeyecek
şimdi ,ise şöyle diyorum
inşallah ben etmedim kötülük diğer oğlunun evlediği kişinin ailesinden ve diğer gelininden çeksin inşallah
benden uzak olsun oğlunada dedim
inşallah bana çektirdiklerini diğer gelinde kayanaya çektirir ona öyle dua ediyorum
ballim canini sIkmana degmez senin nasil biri oldugunu biliyoruz biz tatlim
cikmam lazim yine gelirim canim arkadasim ben cok seviyorum sizleri 1 günde nasil da cözebilmis sizi hayret
ben bu wideoya bayıldım ama..adam ne olmuş öyle ya..demekki istenildiği zaman oluytormuş..benim bunu eşime göstermem lazım..gör gör dicem..hergün mekiği falan düzenli çekebilsem göbek falan sıkılaşacakta offf işte kalıyor
ayri düsdük ama bulduk yine birbirimizihadi bakalim sira bizde haftaya sendende bendede güzel sonuclar bekliyorum
zorla spor yaptircak bize sen paylas canim illa bende birgün yapacam
bir insanın arkasından konuşmak çok ayıp hele atıp tutmak ayıpların en büyüğüdür
güzel olmayan bir tane üslup göster bana burada bana ait olan
sana insan gibi hosgeldin dedik sorularina cevap verdik
ama sen alinti yapip cevap verme nezaketine bile bulunmadin
sonra ben seni uyardim tabi gecmise gitme zahmetinde bulunmadigin icin onuda görmedin
ama ne hikmetse hande sana yazinca gidip gecmisten benim yazdigimida bulup alinti yapip car car cene yaptin
senin arkandan konusulan ne var bana ispatla bunu !
senin yazdigin gün sadece alinti yapilip cevap verildi
ertesi gün coktaan unutulmustun tatlim
sana birsey söyliyimmi asil senin karekterin belli
1 2 haftada tanidigin insanlarin karekterinin kötü yorum yapabilecek kadar kötü
ben hemen hemen 2 yildir burdayim senin bu yaptigini hic yapmadim
senin beni ayiplamana gelince senin gibi bir insanin beni ayiplamasi benim umurumda bile olmaz tatlim
hatta seninkarekterindeki bir insan tarafindan ayiplanmak belki iyidir
buradaki kizlari uyaracak kadar tanimissin beni bravo
onlari uyardiginda iyi oldu onlar beni aylardir cözemeisti
senin kadar akilli degil cünkü kimse
tüh bak senin yüzündende benim asil yüzüm
ortaya cikti simdi
sana tavsiyem böyle insanlarin bulundugu ortamda bulunma
ay güzelimmparmaklarimida yordum senin icin tühh neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?