70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

74 kilo ile hamile kaldım ama sürpriz bi hamilelikti. şimdi 71 kiloyum.

Şimdi yorgunum eve gideyim yada otobüstr cvp verecem aslında değmez ama sırf bana birden fazla Msj attığını demek için sadece banada değil suziye alıntı yapmayı bilmiom demişsin ama maşalah çok güzel biliyomuşun

Kaç gündür tuvaletimide yapamıyom kötü durumdayım perişan haldeyim ah o yaşlanıpta emekli olmayanlar torpille işe girenler öbür dünyada görüşecez

gecmis olsun canim :26:
öylemi dersin ne demek istediki bu bana neyin ucu kiz
ah canim öyle yapmak gerekirdide iste ama ona ragmen saygisz dim ben
oklavanın ucu deil heralde
süpürgenin sahibi sen olduğuna göre
bu arada yazılanlara yorum bile yapmaya gerek yok boşuna yormussun kendni

bende 73 kiloyum diyet yapıyorum spora gidiyorum temmuzun 6 na kadar 68 olmalıyım acaba olurmuyum bir fikirler verin....eşimin oğlunun düğünü varrrr

Bi kaç kendini bilmez gezecek die 10 kadar açık iş yerleri yazık günah ya valla hiç bi yerimi hissetmiyorum diyet benim neyime şişko olmaya mahkumun ben diyet aylak insan işi ay dayanamıyom ağlayacam

Artık market ve avm çalışanlarının sesi olacam oh ayakkabılarıda çıkarttım otobüste maşallah yaşlı teyzeler avmde geziyor sonra otobüste yer istior hepsi onların olacak sanki ay kurtarın beni bu hayattan ballı almanyaya işçi al beni

Bi kaç kendini bilmez gezecek die 10 kadar açık iş yerleri yazık günah ya valla hiç bi yerimi hissetmiyorum diyet benim neyime şişko olmaya mahkumun ben diyet aylak insan işi ay dayanamıyom ağlayacam

aynen bizimde öyle adam geliyo kapalıyız diyoz bu saatte market mi kapanır diyo bi gece envanter var gece 3 te kadın geldi kapalı mı aaa alışveriş yapcaktım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…