Günaydın Shewall opuyorumnanaktan ve diğer arkadaşlar. Keyifler nasıl bakalım? Herkes iyi olsun kilolarından kurtulsun inşallah. Benim bu aralar yeme düzenim fena sayılmaz, herşeyi yiyiyorum ama abartmadan. Valla benim de bu çok yiyerek zayıflama işine pek aklım yatmadı doğrusu fisfisfis Belki herkeste aynı etkiyi göstermiyordur scrett olayı ne bileyim şaşırdım :1shok: Şu ilaçla zayıflama işine de pek sıcak bakmıyorum. 1 kutu ilaç kullanarak 3 kg. veren ama fazlasıyla geri alan hatırlamıyorum ama en az 6 kg. ilaçtan sonra almışımdır sanırım. En iyi örneği benim arkadaşlar :1no2: kesinlikle kullanmayın derim ben, ama tabi tercih sizin.
canım sağ üst köşede Hoş Geldiniz,Nickinizin( "biyiksizkedi." mesela) yazdığı kısım var nickinizin üstüne tıklayın cıkan kısımda hakkımda yazan yere tıklayın orda Çizelge yazan bir yer var yanındaki kalem simgesine tıklayın altına çizelgenizin linkini kopyalayın sayfanızda görünecektir.ArkadaŞlar bende Çİzelge yaptım ama sİzlere gÖsteremİyorum nasıl gÖsterecem yardımcı olurmusunuz.
Bu arada geçen akşam arkadaşlarım kilomu sordular bende 77 dedim ama inanaamadılar mümkündeğiil dediler en fazla 68 olursun diye eşimde hep öyle söylüyor 77 olmazsın diyor merakımdan soruyorum sizin kıyafet bedenleriniz kaç? <bu konuda akıl karışıklığımı gidermem lazım ben 42 bedeniim bazen 40 bile oluyor ve 77 kiloyum normal mi
canım sağ üst köşede hoş geldiniz,nickinizin( "biyiksizkedi." mesela) yazdığı kısım var nickinizin üstüne tıklayın cıkan kısımda hakkımda yazan yere tıklayın orda çizelge yazan bir yer var yanındaki kalem simgesine tıklayın altına çizelgenizin linkini kopyalayın sayfanızda görünecektir.
Bu arada geçen akşam arkadaşlarım kilomu sordular bende 77 dedim ama inanaamadılar mümkündeğiil dediler en fazla 68 olursun diye eşimde hep öyle söylüyor 77 olmazsın diyor merakımdan soruyorum sizin kıyafet bedenleriniz kaç? <bu konuda akıl karışıklığımı gidermem lazım ben 42 bedeniim bazen 40 bile oluyor ve 77 kiloyum normal mi
uff ben de varım sizinle amacım 77 den 65 e düşmek boy 168 - 1 69 birşeygöbek var bende sarktı biraz verdiğimde en çok ondan korkyorum bir de kpss hazırlanıyorum oturmaktan spor da yapamıyorum yediklerim kuş kadar ama hareket yok bende ayrıca kortizon kullanıyorum astım var bendemafoldumben
boyunda önemli ama... ben de bügün katılıyorum size. 77 kiloyum ama 158 boyum var. ama 44 giyiyorum ama. göbek çok fazla... göbek ve göğüs zaten bu kilolar.
Dalin,zaten diyetisyene giden arkadaslarımın hiçbirisine doktorlar kilo fazlasını vermeden spor vermedi.sadece yeme düzenini değiştirerek zayıfladılar.göbeğin için sadece mekik çeksen olur bence.
ArkadaŞlar bende Çİzelge yaptım ama sİzlere gÖsteremİyorum nasıl gÖsterecem yardımcı olurmusunuz.
Bende bulamadım
gÖnderemİyorumda
shewall canım ya ben o dediğini aynen yaptım ama olmadı( yapıştırdım hakkımdaya kabul etmedi neden neden neden ((
Shewall canım ben birkaç ay önce 32 yaşıma girdim boshayallersmile sağlığıma gelince bu baş dönmesi beni hala rahatsız ediyor, bazen çok şiddetli oluyor, Üniversite hastanesi KBB da randevum var haftaya, bakalım ne diyecek? 2 test var yaptırmam gereken biri kolayda diğeri biraz zormuş mafoldumben ama kesin teşhis için Meniere hastası olup olmadığımı anlamamız için yaptırmam gerekiyo bu testi, napalım sağlık için elimizden geleni yapmalıyız öyle değil mi? Birde sırtım ve sol göğsüm de ağrı oluyor baş dönmesi olduğu zamanlarda, bunun için de kardiyoloji dr. u eko istedi, ona da randevu verdiler o da haftaya, bakalım ne çıkacak? Umarım önemli birşey çıkmaz :sinifsinif: İşte böyle canım. Kilo olunca sağlığını da tehdit ediyo insanın, görüntümden daha önemli olan sağlığım için vermek istiyorum şu 20 kg. kadar fazla kilomu... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?