70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Shewall canım ben birkaç ay önce 32 yaşıma girdim boshayallersmile sağlığıma gelince bu baş dönmesi beni hala rahatsız ediyor, bazen çok şiddetli oluyor, Üniversite hastanesi KBB da randevum var haftaya, bakalım ne diyecek? 2 test var yaptırmam gereken biri kolayda diğeri biraz zormuş mafoldumben ama kesin teşhis için Meniere hastası olup olmadığımı anlamamız için yaptırmam gerekiyo bu testi, napalım sağlık için elimizden geleni yapmalıyız öyle değil mi? Birde sırtım ve sol göğsüm de ağrı oluyor baş dönmesi olduğu zamanlarda, bunun için de kardiyoloji dr. u eko istedi, ona da randevu verdiler o da haftaya, bakalım ne çıkacak? Umarım önemli birşey çıkmaz :sinifsinif: ışte böyle canım. Kilo olunca sağlığını da tehdit ediyo insanın, görüntümden daha önemli olan sağlığım için vermek istiyorum şu 20 kg. kadar fazla kilomu... :çok üzgünüm:

Arkadaşlar merhabalar benimde diyetimm .ok iyi gidiyo akşam kurabiye yaptım ama hiç ellemedim bile... Bu arada ben geçen sene fx15 ile kilo vermiştim 12 kilo ama bırakınca iki ay içerisinde 15 kilo aldım bilginize...

Bu arada geçen akşam arkadaşlarım kilomu sordular bende 77 dedim ama inanaamadılar mümkündeğiil dediler en fazla 68 olursun diye eşimde hep öyle söylüyor 77 olmazsın diyor merakımdan soruyorum sizin kıyafet bedenleriniz kaç? <bu konuda akıl karışıklığımı gidermem lazım ben 42 bedeniim bazen 40 bile oluyor ve 77 kiloyum normal mi

ilaç kullanarak zayıflama konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum.ben de kullanmıştım ama bir kilo bile veremediğim gibi 5 kilo falan almıştım.kesinlikle tavsiye etmiyorum ilaçla zayıflamayı.sağlıklı bir şekilde zayıflamak varken ne diye vücudumuza bilmediğimiz yabancı maddeleri sokalım değil mi ama yerimseniben

ArkadaŞlar bende Çİzelge yaptım ama sİzlere gÖsteremİyorum nasıl gÖsterecem yardımcı olurmusunuz.
canım sağ üst köşede Hoş Geldiniz,Nickinizin( "biyiksizkedi." mesela) yazdığı kısım var nickinizin üstüne tıklayın cıkan kısımda hakkımda yazan yere tıklayın orda Çizelge yazan bir yer var yanındaki kalem simgesine tıklayın altına çizelgenizin linkini kopyalayın sayfanızda görünecektir.

Sanırım vucudunda etlerinin sıkılığına ve vucut tipine göre değişiyor giydiğin beden.aynen bana da sen bu kg'da olamazsın diyorlar.71kg civarındayım suan 42 ve 40 arasında değişiyor giydiğim kıyafetlerin bedenleri.her 5 kg'da bir beden inceliyormuşuz.tabi boyada bağlıdır,boyun kaç cm?

sağol canım kırk yıl karıştırsam bulamazdım

ben de 76 kiloyum 42 beden çoğunlukta oluyor ama 40 beden giydiğim de oluyor bazen.kıyafetlerin kesimlerinden falan da değişiyor bazen bedenleri

uff ben de varım sizinle amacım 77 den 65 e düşmek boy 168 - 1 69 birşeygöbek var bende sarktı biraz verdiğimde en çok ondan korkyorum bir de kpss hazırlanıyorum oturmaktan spor da yapamıyorum yediklerim kuş kadar ama hareket yok bende ayrıca kortizon kullanıyorum astım var bendemafoldumben

boyunda önemli ama... ben de bügün katılıyorum size. 77 kiloyum ama 158 boyum var. ama 44 giyiyorum ama. göbek çok fazla... göbek ve göğüs zaten bu kilolar.

Dalin,zaten diyetisyene giden arkadaslarımın hiçbirisine doktorlar kilo fazlasını vermeden spor vermedi.sadece yeme düzenini değiştirerek zayıfladılar.göbeğin için sadece mekik çeksen olur bence.

...... 77 kiloyum kızlar...
77 kiloyum. ama boyum 158. göbek ve göğüs çook. yazılan mesajları çok okuyamadım vakitsizlikten.

ben şuan herblayf kullanmaya çalışıyorum. başladım ama irademe hakim olamadığımdan aksattım. ama bana arkadaş olacak varsa sevinirim.

boyunda önemli ama... ben de bügün katılıyorum size. 77 kiloyum ama 158 boyum var. ama 44 giyiyorum ama. göbek çok fazla... göbek ve göğüs zaten bu kilolar.

Aynen benim de en büyük sorunum göbeğim Mehmet Öz ideal kilo yok,ideal bel ölçüsü var diyor.Bel çevresinde yağ toplanan insanların sağlık riski kalçalarda toplananlara göre daha yüksekmiş.iç organlara baskı yapıyormuş bel bölgesinde toplanan yağ,göbek.
Yani sağlığımız için kesinlikle o göbeği eritmemiz lazım

shewall canım ya ben o dediğini aynen yaptım ama olmadı( yapıştırdım hakkımdaya kabul etmedi neden neden neden((

önümüzdeki hafta deli gibi spora başlıyorum neden bekliyorsun diyeceksiniz okulda işler çok.... zamanım şimdilik hiç yok.... ya ben 75i bir görsem nasıl yapacağım bilmiyorum diyetisyene gidip kapısına dayanacağım zayıflatsın beni:)))

Dalin,zaten diyetisyene giden arkadaslarımın hiçbirisine doktorlar kilo fazlasını vermeden spor vermedi.sadece yeme düzenini değiştirerek zayıfladılar.göbeğin için sadece mekik çeksen olur bence.

evet canım haklı bende gidiyorum benimkide vermedi ama yapacağım artık....

kızlarrrr selamlar
bugün güzeldi akşama kadar. yine dikkat ettim sabah yazdığım gibi. ama akşam tatlı vardı yedim abartmamak kaydıyla. olsun eskiden hep yerdim nolcak bi kere dimi. inşallah cuma kilo vermiş olurum. üfff çok önemli..:hulya:

ArkadaŞlar bende Çİzelge yaptım ama sİzlere gÖsteremİyorum nasıl gÖsterecem yardımcı olurmusunuz.

Bende bulamadım
gÖnderemİyorumda

shewall canım ya ben o dediğini aynen yaptım ama olmadı( yapıştırdım hakkımdaya kabul etmedi neden neden neden((

arkadaşlar biraz daha ayrıntılı tarif edeyim o kısmı, kullanıcı paneline tıklayın.
sol tarafta profili düzenle göreceksiniz, ona tıklayın
orada en altta kişisel bilgilerde Çizelge alanına
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wUZT7hR/weight.png şeklinde kendi linkinizi kopyalayıp değişiklikleri kaydedeceksiniz...

canım Allah şifalar versin. herşey düzelir. hiç üzülme.
aklıma geldi öyle bi sorayım dedim. kendine dikkat et canım benim.

bende 70 gibi durmuyorum. daha doğrusu 55 olan biriyle aramda 15 kg var gibi durmuyor. ardelyacım geçmiş sayfalardan birinde resmimi eklemiştim. bi bak istersen tombiş bana.
bende 40-42 giyiyorum. üstüm daha ince benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…