70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bıde ben cok abur cubur yıyen,alkol alan bırısıydım .bu 10 gunde arkadaşlarımla dışarı çıktıgımda ıcmemeye bıle özen gösterdım sanırım abur cubur yemek vs.de etkılı oldu baya.

littlefairy,
şu secret denilen kitabı okumadım ama nedense söylenenler bana garip geliyor(en yakın zamanda okuyacağım),nasıl yani kilo almayacağına inandığın zaman yesen de kilo verebiliyor musun?
Böyle düşündüğün zamanlar hiç diyet yapmadan mı verdin o kadar kiloyu?

evet hiç diyet yapmadan vermiştim , herkeste şaşırmıştı zaten , sne onca sene kıvran dur yemicem o yasak bu yasak diye sonra ye ye ver garip geliyor değilmi?
sonra evlenen kadar korudum kilomu her akşam sevgilimle kebap yesem bile yani yaklaşık 5-6 sene sonra hani insanlar evleninc ekilo alır gibi bir inanış var ya bende inandırmışım ona kendimi kilo aldım ve arkasından doğum
secretle ilgili yazıları okursan aslında ne demek istediğimi anlarsın

saçma gibi geliyor ama insan beyni herşey beklenir

merhabalaaaaar arkadaşlar.herkes müthiş yine .hadi gayret tam diyet mevsimindeyiz.yazın eyvah demektense şimdiden inceliyoruz değil mi.yemek vermenin verdiği haz doyana kadardır incelmenin verdiği mutluluk her an bizimle olacaktır.bu arada arkadaşlar bime dijital baskül geliyor demiştim fiyatı 16 lira gibi bir şey.benden söylemesi.

red pepper deneyen varmı yada çecresinden duyann

ya geçen bir misafirimiz almış anlatıyordu.ben servis yaptığımdan pek net anlamadım ama iştahımı kesti hiç bir şey yiyemiyorum falan diyordu.hatta oradakiler bırakırsan daha fazla kilo alırsın diyorlardı.ya bu tür hapların kilo verdirdiğine ben inanmıyorum sağlıklı bulmuyorum.

merhaba fırsat bulupta gıremedım.bende tam 4 kılo verdım 72 kıloyken suanda 68 kılo oldum 10 gunde.inşallah daha da verebılırım ama pazar akşamı cok yedım napcam hıc bılmıyorum...

canım ya harikasın nasıl verdin o kadar kiloyu anlatsana...

ya bi inandırabilsek kendimizi :))

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben daha önce lida kullandım hemen kilo verdim 15 günde yağlarımı yaktı selülit filan kalmamıştı 4 arkadaş kullandık hepimiz zayıflamıştık.buda onun gibi bişeymi acaba hem içeeriği bitkiselmiş bunun

Günaydın Shewall opuyorumnanaktan ve diğer arkadaşlar. Keyifler nasıl bakalım? Herkes iyi olsun kilolarından kurtulsun inşallah. Benim bu aralar yeme düzenim fena sayılmaz, herşeyi yiyiyorum ama abartmadan. Valla benim de bu çok yiyerek zayıflama işine pek aklım yatmadı doğrusu fisfisfis Belki herkeste aynı etkiyi göstermiyordur scrett olayı ne bileyim şaşırdım :1shok: Şu ilaçla zayıflama işine de pek sıcak bakmıyorum. 1 kutu ilaç kullanarak 3 kg. veren ama fazlasıyla geri alan hatırlamıyorum ama en az 6 kg. ilaçtan sonra almışımdır sanırım. En iyi örneği benim arkadaşlar :1no2: kesinlikle kullanmayın derim ben, ama tabi tercih sizin.

günaydın kızlar

dün ve önceki gün dikkat ettim hep, bakalım iyi hissediyorum kendimi sanırım cumaya zayıflamış olurum. dün hamburger yemedim :)
3 gündür nesfitle kahvaltı ediyorum. öğlen az yiyorum akşam geçiştiriyorum. abur cuburu da kestim. herkese kolay gelsin çokk.

saydıncım sanada günaydın balım. sen kaç yaşındaydın canım. bide sağlığın nasıl oldu?

canım ben 3 kg verdiğimde her sabah yiyodum 1 kase,
çizelge için şöle yapıyoruz

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...

adresinden,
Weight Loss u tıklıyoruz. açılan sayfada seçim yapıp next e tıklıyoruz. yeni sayfada da seçim yapıp next e tıklıyoruz.

yeni sayfada
bir pin belirliyoruz

Private Data ve Weight seçeneklerini tıklıyoruz.

Weight Units: kısmına kilograms seçiyoruz.
Your target weight: e hedef kiloyu
Your starting weight: diyet başlama kilonuzu
Your current weight: şimdiki kilonuzu yazıyorsunuz.

Weight Date: e de diyet başlangıç tarihini yazıyorsunuz, (ay gün yıl şeklinde)

Waist Measurements kısmını boş bırakıp

Height Units: metric seçiyorsunuz
Your Height: e boyunuzu metre ve cm olarak yazıp next e tıklıyorsunuz.
açılan sayfada cetveliniz oluşmuş oluyor.
burada bbCode: altındaki alanda

img ler arasında yazan şu alanı kopyalayıp

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wlDXbVZ/weight.png

profil ayarlarındaki Çizelge alanına yapıştırıyorsunuz.

takıldığınız yer olursa sorun arkadaşlar

günaydııın kızlaaaaar benide alın aranıza noluuuurr! ben yanmışım ağlayanım yok vrecem diye inadına alıyorum napcem benbilmiyorumkismile

hoşgeldin canım

neler yapıyosunuz demişsin ya.
pilavı, makarnayı, ekmeği, çaydaki şekeri kes :)
ben ayda 1 kez falan belki yiyorumdur makarna kaç aydır ama özlemiyorum.
çok ilginç geldi canım yaşadıkların. kesinlikle inançta bitiyor.

herkese kolay gelsin kızlar
güzel kilo vermeler bol paylaşımlar
bu hafta 70,4 ün altına inicem inşallahh...

selam arkadaslar bende kılo vermek ısteyenlerdenım 74 ile hamiş kaldım 100 kılo ıle doguma gırdım dogumdan cıktım 15 gun sonra 86 oldum h,iç degişmedı dıyete baslayana kaadar diyetısytene gıttım ama hırsımdan dolayı yazdıklarını bıle yemedım cok az yedım zaten bellı zamandna sonra canım şstemedı suan 77 kıloyum 1 ay 1 haftada 9 kılo verdım hadı bakalım ha gayret bize özgemde deryada burdaymıs selam kızlar

günaydın kızlar... bende daha önce katılmıştım bu gruba, 77.8 ile katılmıştım ama dikkat etmeme rağmen gr oynamamıştı, bende pes etmiştim... ve pazartesi tekrar 79,8 ile başladım... bakalım cuma günü tartı ne göstericek:))) bu sefer umutluyum kendimden, çünkü sporumu aksatmıyorum akşamları... spor salonuna muhakkak gidiyorum.. evde yatmadan mekik çekiyorum... ve yediklerime dikkat edip bol bol su ve yeşil çay içiyorum..

günaydın arkadaşlar bende sizleri takip ediyordum.ama yeni üye oldum.ben 8 ay önce evlendim.ve tam 10 kğ aldım 74 kiloya kadar çıktım.geçen ay 3 kilo verdim şuan 71 kilodayım ama durdu kilo verişim.çizelge hazırladım bakalım neler olucak.bebek düşünüyoruz bu yüzden acil birazda olsa hafiflemem lazım.herkese kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…