bu red paper kullanan arkadaşlarım var çok iyi sonuçlar aldılar fakat tiroid hormonlarına zarar veriyomuş
arkadaşlar neler yapıyorsunuz kilo vermek için sırlarınızı paylaşın bakemm
şu secret olayı , hakkaten zamanında benim işime çok yaramış bi yöntem gerçi ben o zmana secret olduğunu bilmiyodum :)))
hem yazayım kendim hevesleneyim hemde belki sizde heveslenirsiniz
efenim ben ilkokul ortaokul hep böle kürdan bacak diye dalga geçilen tiplerdendim ama gelgörki neyse bir dönem fena hastalandım sonra verdiler doktrolar bir sürü iğne, ilaç lise de hep tombik değilde balık etli hatırlıorum kendimi hş o zaman kendime obez muamelesi yaprdım o ayrı , böle bi ergenliğin verdiği kendini beğenmem mutsuzluk falan her yaz deli gibi spor yaptığımı kilo vermeye çalıştığımı hatırlarım, ağır rejimler falan filan sonra universteye hazırlık eversi gelsin tatlılar gitsin çikolatalar eşliğinde üniye iri bir kız olarak giriş yaptım boy uzun omuzlar geniş o kadar yapılan sporla kaslaşmış kalın bacaklar ,yapısal olraka iri kemikler neyse rejim olayı tabi gene devam bir yaz staj yapıyom , benle tombik diye dalga geçtiler , vardım gititm doktora akapuntur tedaviiyle zayıflayacam güya, günde 4 km koş, koca bir güü 1 kase yoğurtla geçir , bid eakapuntur gram veremeee
sinirlerim zıplamış oturup ağladım şarıl şarıl o sırada önümdene de baklava geçiyor , evde baklava yeniyor, hay başlayacam diyetinede şişmanlığınada yeter kendime eziyet ettiğim bunca sene demişim baklavaya saldırış o saldırış, aman dedim öylede böylede olmuyor işte eliem bi kitap geçti o aralar, yapılan düşük kalorili rejimler metobolizma hızını yavaşlatır ve her seferind ekilo vermek yerine kilo alırsınız diye, kitapda eskiden insanlar bi oturuşta bi kazan pilav yerid ama kilo almazlardı diyordu, onlar almadıysa bende almam o zmana dedim, bu baklavaymış bu yemekmiş bana kilo aldırmaz dmeişim kendime nasıl inandırdıysam kendimi, beyinde inanmış herhalde ki, evdeki o ıstırap dolu zamnalar birden eğlenceye dönüşmüştü, zavallı annemler bana ne yapacakalrını şaşırmışken bir anda her hafat bana baklava almaya başladılar, ben yiyom ama istisnasız , ama her lokmada ben kilo almamki diyordum kedni kendime, yedim yedim yediiiim veee 13 kilo verdimmm
hatırlıyorum hiç sevmem mağazaları , çünkü hepağlayarak çıakrdım, bi gün annem zorla götürüdü beni hadi kzıım panatalon dene diye, yok ann olamz diyom, satıcıya bana 44 beden ver dedim, kız bana baktı baktı ama olmazki hanfendi dedi, 46 verin ozaman dedim yok dedi 40 bi denyelim dedi olmazssa 38 deneriz yok canım demişim kendimeee, 38 beden aldım çıktım ama bend ebi mutluluk bi güvennnnnn oleeeyyyyyyyyyyy çığlıklarıııı
keşke şimdide aynısını başarabilsem yeniden, yendien 38 bedene geri dönebilsem
red pepper deneyen varmı yada çecresinden duyann
merhaba fırsat bulupta gıremedım.bende tam 4 kılo verdım 72 kıloyken suanda 68 kılo oldum 10 gunde.inşallah daha da verebılırım ama pazar akşamı cok yedım napcam hıc bılmıyorum...
ya bi inandırabilsek kendimizi :))evet hiç diyet yapmadan vermiştim , herkeste şaşırmıştı zaten , sne onca sene kıvran dur yemicem o yasak bu yasak diye sonra ye ye ver garip geliyor değilmi?
sonra evlenen kadar korudum kilomu her akşam sevgilimle kebap yesem bile yani yaklaşık 5-6 sene sonra hani insanlar evleninc ekilo alır gibi bir inanış var ya bende inandırmışım ona kendimi kilo aldım ve arkasından doğum
secretle ilgili yazıları okursan aslında ne demek istediğimi anlarsın
saçma gibi geliyor ama insan beyni herşey beklenir
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkismerhabalaaaaar arkadaşlar.herkes müthiş yine .hadi gayret tam diyet mevsimindeyiz.yazın eyvah demektense şimdiden inceliyoruz değil mi.yemek vermenin verdiği haz doyana kadardır incelmenin verdiği mutluluk her an bizimle olacaktır.bu arada arkadaşlar bime dijital baskül geliyor demiştim fiyatı 16 lira gibi bir şey.benden söylemesi.
ya geçen bir misafirimiz almış anlatıyordu.ben servis yaptığımdan pek net anlamadım ama iştahımı kesti hiç bir şey yiyemiyorum falan diyordu.hatta oradakiler bırakırsan daha fazla kilo alırsın diyorlardı.ya bu tür hapların kilo verdirdiğine ben inanmıyorum sağlıklı bulmuyorum.
canım ben 3 kg verdiğimde her sabah yiyodum 1 kase,shewall canım ya listenin geç olması benim işime yaradı:)))
9 gün sonra doğum günün ha ne güzel inşallah inersin tatlım ya ama bence sen başarırsın inanıyorum...
ben o çizelge nasıl yapılacak hiç bilmiyorum yapmadım yani ama çok istiyorum anlatırsan çok sevinirim tatlım...
nesfit daha mı lezzzetli ben hiç denemedim ben çikolatalı olanını alıyorum onu seviyorum ama olmazsa birde nesfit deneyim bakalım... 1 kase mi günde?
canım ya çok soru sordum((
günaydııın kızlaaaaar benide alın aranıza noluuuurr! ben yanmışım ağlayanım yok vrecem diye inadına alıyorum napcem benbilmiyorumkismile
arkadaşlar neler yapıyorsunuz kilo vermek için sırlarınızı paylaşın bakemm
şu secret olayı , hakkaten zamanında benim işime çok yaramış bi yöntem gerçi ben o zmana secret olduğunu bilmiyodum :)))
hem yazayım kendim hevesleneyim hemde belki sizde heveslenirsiniz
efenim ben ilkokul ortaokul hep böle kürdan bacak diye dalga geçilen tiplerdendim ama gelgörki neyse bir dönem fena hastalandım sonra verdiler doktrolar bir sürü iğne, ilaç lise de hep tombik değilde balık etli hatırlıorum kendimi hş o zaman kendime obez muamelesi yaprdım o ayrı , böle bi ergenliğin verdiği kendini beğenmem mutsuzluk falan her yaz deli gibi spor yaptığımı kilo vermeye çalıştığımı hatırlarım, ağır rejimler falan filan sonra universteye hazırlık eversi gelsin tatlılar gitsin çikolatalar eşliğinde üniye iri bir kız olarak giriş yaptım boy uzun omuzlar geniş o kadar yapılan sporla kaslaşmış kalın bacaklar ,yapısal olraka iri kemikler neyse rejim olayı tabi gene devam bir yaz staj yapıyom , benle tombik diye dalga geçtiler , vardım gititm doktora akapuntur tedaviiyle zayıflayacam güya, günde 4 km koş, koca bir güü 1 kase yoğurtla geçir , bid eakapuntur gram veremeee
sinirlerim zıplamış oturup ağladım şarıl şarıl o sırada önümdene de baklava geçiyor , evde baklava yeniyor, hay başlayacam diyetinede şişmanlığınada yeter kendime eziyet ettiğim bunca sene demişim baklavaya saldırış o saldırış, aman dedim öylede böylede olmuyor işte eliem bi kitap geçti o aralar, yapılan düşük kalorili rejimler metobolizma hızını yavaşlatır ve her seferind ekilo vermek yerine kilo alırsınız diye, kitapda eskiden insanlar bi oturuşta bi kazan pilav yerid ama kilo almazlardı diyordu, onlar almadıysa bende almam o zmana dedim, bu baklavaymış bu yemekmiş bana kilo aldırmaz dmeişim kendime nasıl inandırdıysam kendimi, beyinde inanmış herhalde ki, evdeki o ıstırap dolu zamnalar birden eğlenceye dönüşmüştü, zavallı annemler bana ne yapacakalrını şaşırmışken bir anda her hafat bana baklava almaya başladılar, ben yiyom ama istisnasız , ama her lokmada ben kilo almamki diyordum kedni kendime, yedim yedim yediiiim veee 13 kilo verdimmm
hatırlıyorum hiç sevmem mağazaları , çünkü hepağlayarak çıakrdım, bi gün annem zorla götürüdü beni hadi kzıım panatalon dene diye, yok ann olamz diyom, satıcıya bana 44 beden ver dedim, kız bana baktı baktı ama olmazki hanfendi dedi, 46 verin ozaman dedim yok dedi 40 bi denyelim dedi olmazssa 38 deneriz yok canım demişim kendimeee, 38 beden aldım çıktım ama bend ebi mutluluk bi güvennnnnn oleeeyyyyyyyyyyy çığlıklarıııı
keşke şimdide aynısını başarabilsem yeniden, yendien 38 bedene geri dönebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?