he yaa baklava tepsisi gibinbiz de daş gibin oluruz ya yapsak
sıkma canını bebeğim yaemin ol ben de aynı durumdayım bi de yaz tatiline geldim diye annem izin vermiyo da diyet yapmama okula gidince istediğini yersin diyo mağdurum da mağdurum yani
olsun o cok zeki
ay anlamadim suzim bi halsizlik bi bas dönmesi sorma :26:
yarin dr.a gideyim diyorum bakalim
kiz o bastaki emminin vööcooodu ne kaa mikemmelmis baklava tepsisi sankim
suzim ben salondada yaptirdim yüzüme iyide geldi aslinda ama cok pahali ya
ay biktim suzim yolun yolun
iyi eglenceler
bende yiyinca rahatsiz oluyorum canim
sen nereye gittin anlamadim :44:
gecmis olsun canim :26:
bende seni canimm
ablamiibenim gibi citira edilcek lafmi kiz buu
hemen sali verme canim kaldigin yerden devam
sagol canim hala cok agriyo
/QUOTE]
geçmiş olsun
Iyi aksamlar arkadaslar ben de 73 kilo bi siskoyum umarım en kisa zamanda 60 li kilolara düşeriz
Anneler işte.Bir gün içinde 10 kere 10 ayrı yiyecek için ye ye bi taneden bişey olmaz diyor.Hepsinden bi tane yesem al sana basen al sana göbüş.Kendisi manken gibi rahat tabi
bu annelerin gizli örgütü mü var ağız birliği yapmış gibi konuşuyolar1 taneden bişey olmazmış peehhh bi keresinde baklava için demişti aynı şeyi ama 1 dilim baklavanın kalorisi 250 :84: benimki zayıf da değil ama naapcan ana yüreği aç kaldığımı sanıyo
Kesin örgütleri var kesiiin
Benim öyle kıvrandığımı görünce çok üzülüyo ama madem üzülüyo yapmasın öyle mis mis şeylersonra diyorum bu evde bi ben mi varım benim yağlarım yüzünden diğerleri de mi ot yiyecek...çok enteresan duygular içerisindeyim
sagol canim hala cok agriyo
/QUOTE]
geçmiş olsun
sagol canim cok fena hala gecmedi neyesem mideme dokunuyo suan
walla oraya alanyaya kendimi bi attım..ohh dimçayıda bi serindi..2 çocukla biraz zahmetli oluyor..kız yemek yerken geldiişte menümüz..kola bekliyoruzuyuz garson getirmiyor..bekliyoruz halen..15 dakika geçti hala yok hadi gelir dedik bekledik..yarım saat oldu garsona tekrar dedik..tmm dedi hadi bi 15 dakika kadar bekledik kebaplar soğudu..neyse garsonu tekrar çağırdı..eşimdalgamı?geçiyorsunuz siz bizimle dedi..bizden sonra gelen herkesyemeğini içeceğini içti keyfine bakıyor biz 45 dakikadır ne bekliyoruz dedi..adam umursamadı gitti suratımıza falan bakmadı..eşim bi sinirle yerin sahibini buldu..adam geldi kusura bakmayın falan dedi..hemen yeni menü getirin dedi..meywe falan ikram etti..o manyak garson hala rahat takılıyor..orada çok fazla garson war herkese yetecek kadar..ama adam bizle dalga geçti resmen..ama iş yeri sahibi yemeklerimizi yiyemediğimiz için sonradan yemeğin parasını almadı..sadece kahwaltı ödedik çıktık..öyle yani..benim ufaklık ayakkabıları suya saldı durdu ayakkabı peşinden koştuk sularda.Çok gezme nüzü senide döverim yazık değilmi o çalışanlara benim gibi sefil oluyolar herkez o saatte gezmeye gitmese açık tutmazlar bide dağınıklık oluyo azcık duyarlı olalım lütfen ;-)
ay sanadamı özelden yazdı banada ya 2 ya 3 yazdı ama çalıştığım için telden giriom cvp yazamadım yazacam yalancılığı kabul edemem
Oslew bacım avmdeyim napacan ekmek parası optayım zeki kafınsın anlarsın senhaftaya shift döncem işallah denk geliriz canım
ohh kocaya bak sen..rabbim mutluluğunuzu dewam ettirir inşallah bir ömür boyu canım..Ay biz hala pastayı kesemedik olmadı bi türlü kociş akşam sofra kurdu bulaşıkları topladı canım benim
ye gitsin bi çikolata..günaydn kızlar.:)cepten yazıym k.bkmayn yanls yazarsam.kahwaltm 1yumurta haslama.1kk peynir bukadar...1bardakta ice tea yeşil çaylı olandan..bu arada ben adet oldum acayip tatlı krizm tuttu.ne önerirsnz
amin balım ..geldim..güzel geçti fakat arkadaş eşiyle tartıştı biraz ondan huzursuzolundu biraz ama iyiydi yinede..eşim saolsun öyle biyere gidince huzurlu oluruz tabi mağlüm şahıs olmazsa.ya kayinvalidenin yaptigini okudum
ay nasil bi insan bu yaaa
Allah islah etsin emi
ne yapti gidiyosunuz gitmeden birseymi cikarayim dedi anlmadim ki
gülegüle git canimm coook eglen insallah
güle oynaya gel
oda evde kudursun
tatlım su buz gibiydi..ondan girmedim..regl olamadımya onun sıkıntısından giresim gelmedide..nasıl bi insan budaha doğrusu insan mı bu ne çektin be kuzum ne çektin be alanyaya git bi güzel at kendini serin sulara ohh dert tasa kalmaz
ewet suzim gerşekten su sesi falan huzur weriyor..biz tam en sonuncusuna gidiyoruz..eşler uyudu walla giden bi uyku keyfi yapııyor..bizçocuklardan uyku çekemedik..kaynanan nekadar uyuz bir kadin müzeyencim valla kadina iyice sinir oldumhayirli yolculuklar güzel güzel gezin eglenin tatlim bizde gitmisdik oraya dimcayina cok güzel orasi cok hosuma gitmisdin
senden bu kadar şey yiceni hiç beklemiyordum tatlım..ama ben olsaydım sanırım çok daha fazla yerdim..kizlar naislsiniz dun gece 2de geri donus yoluna ciktik Sabah 4 40 gibi eve geldik okadar cok yoruldumki 2cocukla orasida zordu biraz dun okadar cok sey yedimki midem hala cok agriyo
dun aksam 10gibi orda feci agri basladi hala gecmedi cikartsam sanki gecicekgibiydi onuda yapamadim
ve dunku menum ne yediysem yazdim odul gunumduya
Sabah 1bucuk dilim ekmek yarim domates 1yumurta
1catal helva 1catal lasar peyniri
1caykasigi pekmez
bundan sonra oglen aksam yok kizlar araliklarla hep yedim
3cubuk kiraker
2dilim katkat
10 yaprak sarma
1pogaca
ekmek arasi doner
7catal Karpuz
3leblebi 2findik
1 avuc cekirdek
ve son nokta 1cikolatali gofret
1yudum kola 1bardak 2kup sekerli kahve
yuh dedim kendime midem cok fenaaa gecmiyo biturlu 3gun yemesem belki gecer
sabahda tartida bunu gordum
kızlar merhaba...tühh listeye yetişemedim...evde boya badana temizlik vardı 10 gündür..bismillah yeni oturabildim..kendimi o kadar yormuşum ki,acil doktora bile gittim...neyse umarım listeye girme şansım vardır...
başlangıç 86
geçen hafta 68,4
bu hafta 67,6
giden 800 gr
toplam 18,2 kg
hedef 65 kg
yarın bol enerjik başlıcaz tatlım bugün bende yedim baya..Merhaba herkese
Bi şey oldu bana diyet yapamıyorumİnşallah pazartesinin enerjisiyle yeniden başlayabilirim.
geçmiş olsun tatlım..görüşürüz..selam arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi sayılmam bazı sağlık problemi var ailede sıkıntı temizlk hepsi birbirine karıştı bu aralar çok sık giremesemde beni unutmayın listeye cuma sabahı yetişirim inş fırsat buldukça gelicem herkese sağlıklı günler inşşş
hoşgeldincanım..biraz kendinden bahsedermisin tanıyalım seni..Iyi aksamlar arkadaslar ben de 73 kilo bi siskoyum umarım en kisa zamanda 60 li kilolara düşeriz
canım bianda zaten olmaz..en az 2 ay falan dewam edeceksin ozaman bakbakalım faydasına..inşallah dewam edebilirim yarından itibaret en azından mekik çekmeye başlıcam..karnım acıyo arkadaş kaç gündür geçmicek mi şu ağrıdevamlı spor yapıyorum kaslar alışsın bi rahat edem diye tık yok yine acı yine ağrı kollar desen ayrı bi hava, ağrıyı çek çek yine de toparlanmasın bacaklar zaten ayrı bi bıngıllıkta dertliyim topik dertliii
walla oraya alanyaya kendimi bi attım..ohh dimçayıda bi serindi..2 çocukla biraz zahmetli oluyor..kız yemek yerken geldiişte menümüz..kola bekliyoruzuyuz garson getirmiyor..bekliyoruz halen..15 dakika geçti hala yok hadi gelir dedik bekledik..yarım saat oldu garsona tekrar dedik..tmm dedi hadi bi 15 dakika kadar bekledik kebaplar soğudu..neyse garsonu tekrar çağırdı..eşimdalgamı?geçiyorsunuz siz bizimle dedi..bizden sonra gelen herkesyemeğini içeceğini içti keyfine bakıyor biz 45 dakikadır ne bekliyoruz dedi..adam umursamadı gitti suratımıza falan bakmadı..eşim bi sinirle yerin sahibini buldu..adam geldi kusura bakmayın falan dedi..hemen yeni menü getirin dedi..meywe falan ikram etti..o manyak garson hala rahat takılıyor..orada çok fazla garson war herkese yetecek kadar..ama adam bizle dalga geçti resmen..ama iş yeri sahibi yemeklerimizi yiyemediğimiz için sonradan yemeğin parasını almadı..sadece kahwaltı ödedik çıktık..öyle yani..benim ufaklık ayakkabıları suya saldı durdu ayakkabı peşinden koştuk sularda.
ohh kocaya bak sen..rabbim mutluluğunuzu dewam ettirir inşallah bir ömür boyu canım..
ye gitsin bi çikolata..şakatatlım..mesela ballı tarçınlı süt içebilirsin tatlım..tarçın tatlı ihtiyacını giderir..
amin balım ..geldim..güzel geçti fakat arkadaş eşiyle tartıştı biraz ondan huzursuzolundu biraz ama iyiydi yinede..eşim saolsun öyle biyere gidince huzurlu oluruz tabi mağlüm şahıs olmazsa.
tatlım su buz gibiydi..ondan girmedim..regl olamadımya onun sıkıntısından giresim gelmedide..
ewet suzim gerşekten su sesi falan huzur weriyor..biz tam en sonuncusuna gidiyoruz..eşler uyudu walla giden bi uyku keyfi yapııyor..bizçocuklardan uyku çekemedik..
senden bu kadar şey yiceni hiç beklemiyordum tatlım..ama ben olsaydım sanırım çok daha fazla yerdim..
yarın bol enerjik başlıcaz tatlım bugün bende yedim baya..
geçmiş olsun tatlım..görüşürüz..
hoşgeldincanım..biraz kendinden bahsedermisin tanıyalım seni..
canım bianda zaten olmaz..en az 2 ay falan dewam edeceksin ozaman bakbakalım faydasına..inşallah dewam edebilirim yarından itibaret en azından mekik çekmeye başlıcam..
canım bianda zaten olmaz..en az 2 ay falan dewam edeceksin ozaman bakbakalım faydasına..inşallah dewam edebilirim yarından itibaret en azından mekik çekmeye başlıcam..
formçayı warsa tatlım bi kupa iç istersen..ben pek kullanmıyorm ama bu akşam içeceğim..canim bende inanamiyorum cok kotuyum ama hala midem felaket
ayrica sinir oldum garsona ben olsam kalkar giderdim bile ne sinir insanlar varya
haklısın ablacım napalım sabretcezbak yukarda video paylaştım o hareketi yapmayı dene mekikten daha zor ama çok daha etkili :129:
walla oraya alanyaya kendimi bi attım..ohh dimçayıda bi serindi..2 çocukla biraz zahmetli oluyor..kız yemek yerken geldiişte menümüz..kola bekliyoruzuyuz garson getirmiyor..bekliyoruz halen..15 dakika geçti hala yok hadi gelir dedik bekledik..yarım saat oldu garsona tekrar dedik..tmm dedi hadi bi 15 dakika kadar bekledik kebaplar soğudu..neyse garsonu tekrar çağırdı..eşimdalgamı?geçiyorsunuz siz bizimle dedi..bizden sonra gelen herkesyemeğini içeceğini içti keyfine bakıyor biz 45 dakikadır ne bekliyoruz dedi..adam umursamadı gitti suratımıza falan bakmadı..eşim bi sinirle yerin sahibini buldu..adam geldi kusura bakmayın falan dedi..hemen yeni menü getirin dedi..meywe falan ikram etti..o manyak garson hala rahat takılıyor..orada çok fazla garson war herkese yetecek kadar..ama adam bizle dalga geçti resmen..ama iş yeri sahibi yemeklerimizi yiyemediğimiz için sonradan yemeğin parasını almadı..sadece kahwaltı ödedik çıktık..öyle yani..benim ufaklık ayakkabıları suya saldı durdu ayakkabı peşinden koştuk sularda.
ohh kocaya bak sen..rabbim mutluluğunuzu dewam ettirir inşallah bir ömür boyu canım..
ye gitsin bi çikolata..şakatatlım..mesela ballı tarçınlı süt içebilirsin tatlım..tarçın tatlı ihtiyacını giderir..
amin balım ..geldim..güzel geçti fakat arkadaş eşiyle tartıştı biraz ondan huzursuzolundu biraz ama iyiydi yinede..eşim saolsun öyle biyere gidince huzurlu oluruz tabi mağlüm şahıs olmazsa.
tatlım su buz gibiydi..ondan girmedim..regl olamadımya onun sıkıntısından giresim gelmedide..
ewet suzim gerşekten su sesi falan huzur weriyor..biz tam en sonuncusuna gidiyoruz..eşler uyudu walla giden bi uyku keyfi yapııyor..bizçocuklardan uyku çekemedik..
senden bu kadar şey yiceni hiç beklemiyordum tatlım..ama ben olsaydım sanırım çok daha fazla yerdim..
yarın bol enerjik başlıcaz tatlım bugün bende yedim baya..
geçmiş olsun tatlım..görüşürüz..
hoşgeldincanım..biraz kendinden bahsedermisin tanıyalım seni..
aklıma yattı canım..we harika..mutlaka yapıcam..paylaştığın için saol..
acı yok rocky acı yokO değil de cidden zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?