70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anneler işte.Bir gün içinde 10 kere 10 ayrı yiyecek için ye ye bi taneden bişey olmaz diyor.Hepsinden bi tane yesem al sana basen al sana göbüş. Kendisi manken gibi rahat tabi

sagol canim hala cok agriyo
ULM kadirga senliklerine canim

Anneler işte.Bir gün içinde 10 kere 10 ayrı yiyecek için ye ye bi taneden bişey olmaz diyor.Hepsinden bi tane yesem al sana basen al sana göbüş. Kendisi manken gibi rahat tabi

bu annelerin gizli örgütü mü var ağız birliği yapmış gibi konuşuyolar 1 taneden bişey olmazmış peehhh bi keresinde baklava için demişti aynı şeyi ama 1 dilim baklavanın kalorisi 250 :84: benimki zayıf da değil ama naapcan ana yüreği aç kaldığımı sanıyo

Kesin örgütleri var kesiiin
Benim öyle kıvrandığımı görünce çok üzülüyo ama madem üzülüyo yapmasın öyle mis mis şeyler sonra diyorum bu evde bi ben mi varım benim yağlarım yüzünden diğerleri de mi ot yiyecek...çok enteresan duygular içerisindeyim

offf napak needek psikolojiler darma duman hem manevi hem fiziki acı işi şu zayıflamak

karnım acıyo arkadaş kaç gündür geçmicek mi şu ağrı devamlı spor yapıyorum kaslar alışsın bi rahat edem diye tık yok yine acı yine ağrı kollar desen ayrı bi hava, ağrıyı çek çek yine de toparlanmasın bacaklar zaten ayrı bi bıngıllıkta dertliyim topik dertliii

Son düzenleme:
kızlar hiç bişey yapamıyosanız oturup şu hareketi yapmaya çalışın karın kaslarını inanılmaz çalıştırıyo 3 gündür çektiğim ağrının temel sebebi diyebilirim

[video=youtube;DAke2puhg0o]http://www.youtube.com/watch?v=DAke2puhg0o[/video]

Son düzenleme:
walla oraya alanyaya kendimi bi attım..ohh dimçayıda bi serindi..2 çocukla biraz zahmetli oluyor..kız yemek yerken geldiişte menümüz..kola bekliyoruzuyuz garson getirmiyor..bekliyoruz halen..15 dakika geçti hala yok hadi gelir dedik bekledik..yarım saat oldu garsona tekrar dedik..tmm dedi hadi bi 15 dakika kadar bekledik kebaplar soğudu..neyse garsonu tekrar çağırdı..eşimdalgamı?geçiyorsunuz siz bizimle dedi..bizden sonra gelen herkesyemeğini içeceğini içti keyfine bakıyor biz 45 dakikadır ne bekliyoruz dedi..adam umursamadı gitti suratımıza falan bakmadı..eşim bi sinirle yerin sahibini buldu..adam geldi kusura bakmayın falan dedi..hemen yeni menü getirin dedi..meywe falan ikram etti..o manyak garson hala rahat takılıyor..orada çok fazla garson war herkese yetecek kadar..ama adam bizle dalga geçti resmen..ama iş yeri sahibi yemeklerimizi yiyemediğimiz için sonradan yemeğin parasını almadı..sadece kahwaltı ödedik çıktık..öyle yani..benim ufaklık ayakkabıları suya saldı durdu ayakkabı peşinden koştuk sularda.
Ay biz hala pastayı kesemedik olmadı bi türlü kociş akşam sofra kurdu bulaşıkları topladı canım benim
ohh kocaya bak sen..rabbim mutluluğunuzu dewam ettirir inşallah bir ömür boyu canım..
günaydn kızlar.:)cepten yazıym k.bkmayn yanls yazarsam.kahwaltm 1yumurta haslama.1kk peynir bukadar...1bardakta ice tea yeşil çaylı olandan..bu arada ben adet oldum acayip tatlı krizm tuttu.ne önerirsnz
ye gitsin bi çikolata.. şakatatlım..mesela ballı tarçınlı süt içebilirsin tatlım..tarçın tatlı ihtiyacını giderir..
ya kayinvalidenin yaptigini okudum
ay nasil bi insan bu yaaa
Allah islah etsin emi
ne yapti gidiyosunuz gitmeden birseymi cikarayim dedi anlmadim ki
gülegüle git canimm coook eglen insallah
güle oynaya gel
oda evde kudursun
amin balım ..geldim..güzel geçti fakat arkadaş eşiyle tartıştı biraz ondan huzursuzolundu biraz ama iyiydi yinede..eşim saolsun öyle biyere gidince huzurlu oluruz tabi mağlüm şahıs olmazsa.
nasıl bi insan bu daha doğrusu insan mı bu ne çektin be kuzum ne çektin be alanyaya git bi güzel at kendini serin sulara ohh dert tasa kalmaz
tatlım su buz gibiydi..ondan girmedim..regl olamadımya onun sıkıntısından giresim gelmedide..
kaynanan nekadar uyuz bir kadin müzeyencim valla kadina iyice sinir oldum hayirli yolculuklar güzel güzel gezin eglenin tatlim bizde gitmisdik oraya dimcayina cok güzel orasi cok hosuma gitmisdin
ewet suzim gerşekten su sesi falan huzur weriyor..biz tam en sonuncusuna gidiyoruz..eşler uyudu walla giden bi uyku keyfi yapııyor..bizçocuklardan uyku çekemedik..
senden bu kadar şey yiceni hiç beklemiyordum tatlım..ama ben olsaydım sanırım çok daha fazla yerdim..

Merhaba herkese
Bi şey oldu bana diyet yapamıyorum İnşallah pazartesinin enerjisiyle yeniden başlayabilirim.
yarın bol enerjik başlıcaz tatlım bugün bende yedim baya..
geçmiş olsun tatlım..görüşürüz..
Iyi aksamlar arkadaslar ben de 73 kilo bi siskoyum umarım en kisa zamanda 60 li kilolara düşeriz
hoşgeldincanım..biraz kendinden bahsedermisin tanıyalım seni..
canım bianda zaten olmaz..en az 2 ay falan dewam edeceksin ozaman bakbakalım faydasına..inşallah dewam edebilirim yarından itibaret en azından mekik çekmeye başlıcam..

canim bende inanamiyorum cok kotuyum ama hala midem felaket

ayrica sinir oldum garsona ben olsam kalkar giderdim bile ne sinir insanlar varya

canım bianda zaten olmaz..en az 2 ay falan dewam edeceksin ozaman bakbakalım faydasına..inşallah dewam edebilirim yarından itibaret en azından mekik çekmeye başlıcam..

haklısın ablacım napalım sabretcez bak yukarda video paylaştım o hareketi yapmayı dene mekikten daha zor ama çok daha etkili :129:

canim bende inanamiyorum cok kotuyum ama hala midem felaket

ayrica sinir oldum garsona ben olsam kalkar giderdim bile ne sinir insanlar varya
formçayı warsa tatlım bi kupa iç istersen..ben pek kullanmıyorm ama bu akşam içeceğim..
haklısın ablacım napalım sabretcez bak yukarda video paylaştım o hareketi yapmayı dene mekikten daha zor ama çok daha etkili :129:

aklıma yattı canım..we harika..mutlaka yapıcam..paylaştığın için saol..

of ya neden gecmedi midem cok kotu durumda yedikce daha kotu oluyo sirf yemezsen daha fena olur diye agzima biseyler atiyorum yoksa suan hicbisey yemek istemiyorum

Yarın bomba gibi olacak yihuuuuuuuuu

benim bacaklar kalın ama incelse harika bişey olcak..eşim bana dediki senin bacaklar incelse çok sexi olcak dedi...ince bacak istiyoruuummm..kollarım sarktı we hep kalın duruyor..ben zayıfladım ama kollarım sarkık olduğundan hep kilolu duruyorum..bıktım..kollara çalışmak spor yapmak zoruma gidiyor...off..neyse ben çocuklara dondurma yedircem..kandiliniz mübarek olsun canlarım..görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…