gitmiştir gitmiştir ağlıyodur o kocasına şimci kendine gelsin azcık gelir
kizlar cikiyorum hayirli geceler
O hırslada yedimde yedim
takma canım zaten takmadığınıda biliyorum...ben 2 yıl kadardır buradayım..geçen yıl bu kadar fazla katılamıyordum bebeğim küçüktüama bu yıl elimden geldiğiyle katılıyorum..ama kimsenin kötülüğünü görmedim...derdimi sıkıntımı paylaştığımda dinleyenim war..ben cwp weriyorumki banada cwp geliyor..bi olayda yok ortalıkta niye böyle oldu ki!acaba..güzel olmayan bir tane üslup göster bana burada bana ait olan
sana insan gibi hosgeldin dedik sorularina cevap verdik
ama sen alinti yapip cevap verme nezaketine bile bulunmadin
sonra ben seni uyardim tabi gecmise gitme zahmetinde bulunmadigin icin onuda görmedin
ama ne hikmetse hande sana yazinca gidip gecmisten benim yazdigimida bulup alinti yapip car car cene yaptin
senin arkandan konusulan ne var bana ispatla bunu !
senin yazdigin gün sadece alinti yapilip cevap verildi
ertesi gün coktaan unutulmustun tatlim
sana birsey söyliyimmi asil senin karekterin belli
1 2 haftada tanidigin insanlarin karekterinin kötü yorum yapabilecek kadar kötü
ben hemen hemen 2 yildir burdayim senin bu yaptigini hic yapmadim
senin beni ayiplamana gelince senin gibi bir insanin beni ayiplamasi benim umurumda bile olmaz tatlim
hatta seninkarekterindeki bir insan tarafindan ayiplanmak belki iyidir
buradaki kizlari uyaracak kadar tanimissin beni bravo
onlari uyardiginda iyi oldu onlar beni aylardir cözemeisti
senin kadar akilli degil cünkü kimse
tüh bak senin yüzündende benim asil yüzüm
ortaya cikti simdi
sana tavsiyem böyle insanlarin bulundugu ortamda bulunma
ay güzelimmparmaklarimida yordum senin icin tühh neyse
banada msj attı özelden arkadaş..cwpta werdim.niye böyle çıkış yaptı anlayamadım kii!:44::44::44::44::44:Şimdi yorgunum eve gideyim yada otobüstr cvp verecem aslında değmez ama sırf bana birden fazla Msj attığını demek için sadece banada değil suziye alıntı yapmayı bilmiom demişsin ama maşalah çok güzel biliyomuşun
hoşgeldin canım..bende 73 kiloyum diyet yapıyorum spora gidiyorum temmuzun 6 na kadar 68 olmalıyım acaba olurmuyum bir fikirler verin....eşimin oğlunun düğünü varrrr
Bi kaç kendini bilmez gezecek die 10 kadar açık iş yerleri yazık günah ya valla hiç bi yerimi hissetmiyorum diyet benim neyime şişko olmaya mahkumun ben diyet aylak insan işi ay dayanamıyom ağlayacam
kız sen awmde mi?başladıydın işe..bende anca akşam gidebiliyorum awmye..beni döwme olur mu?yaz uygulaması war bide 11 de kapanıyor artık..Artık market ve avm çalışanlarının sesi olacam oh ayakkabılarıda çıkarttım otobüste maşallah yaşlı teyzeler avmde geziyor sonra otobüste yer istior hepsi onların olacak sanki ay kurtarın beni bu hayattan ballı almanyaya işçi al beni
saol canım bizler iyiyiz kawga döwüş yuwarlanıp gidiyoruzheeeyyyooooo
nasılsınız
geç kaldım sanırsam muhabbete :26:
ben birazcık regli olmuşum da yatıyordum ağrıdan
anca girebildim :26:
bildirimleri kaptım
en yakın zamanda listeylen karşınızda olacağım inşallah
öpücükler
selamlar
saygılar
21 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 66,5 [/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD] 8,7 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] cadim38 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,8 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 10,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] 73,5 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 0,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 61,6 [/TD] [TD] 61,4 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 22,4 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 78,1 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 9,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 74,6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
haftanın birincisi yine berenerva2 olmuştur
tekrar tekrar tebrik ederiz
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız a20, MUTFAKTAYIM, triendy21, neskuik, nergis123, ANGEL1710, okidokiok
hoşgeldiniz
bir kusurumuz olduysa affola :26:
öpüldünüz canlarım
canim benimmAy ballım beni merak etmiş canım benim yaw keşke gerçek hayattada arkadaşım olsanız geldim eve bacım gelene kadar 11buçuğu geçti yürüdüm kaç durak yanlış durakta inmişim karıştırdım bu kafayla ağlaya ağlaya yürüdüm benimki karşıladı allahtan
A2 senide özledim kız
Öslew iyileşmene sevindim öptüm seni ;-)
gecmis olsun canimheeeyyyooooo
nasılsınız
bildirimleri kaptım
öpücükler
selamlar
saygılar
konusuyo iste bacimtakma canım zaten takmadığınıda biliyorum...ben 2 yıl kadardır buradayım..geçen yıl bu kadar fazla katılamıyordum bebeğim küçüktüama bu yıl elimden geldiğiyle katılıyorum..ama kimsenin kötülüğünü görmedim...derdimi sıkıntımı paylaştığımda dinleyenim war..ben cwp weriyorumki banada cwp geliyor..bi olayda yok ortalıkta niye böyle oldu ki!acaba..
banada msj attı özelden arkadaş..cwpta werdim.niye böyle çıkış yaptı anlayamadım kii!:44::44::44::44::44:
hoşgeldin canım..
kız sen awmde mi?başladıydın işe..bende anca akşam gidebiliyorum awmye..beni döwme olur mu?yaz uygulaması war bide 11 de kapanıyor artık..
saol canım bizler iyiyiz kawga döwüş yuwarlanıp gidiyoruz..sen nasılsın..
ellerine sağlık betülüm..kendine iyi bak...ama midene çok iyi bakma
ya kayinvalidenin yaptigini okudumgünaydın kızlar..5buçukta kalktım hazırlanmaya başladım..biyandan size alıntı yapayım derken elektrikler gitti..az önce geldi alıntılarımı yaptım nihayet..ben erkenden kalktım ayaktayım.arkadaşa msj atıyorum ne zaman çıkıyorsunuz diye tık yok..muhtemelen hala uyuyor..ne zaman hazırlanıp ne zaman gelecekler acaba..yolumuz uzun alanyaya gideceğiz..2buçuk 3 saatlik yol..resmen uykusuz kaldım..neysemm..
balım hawalar sıcakya ondan uykun geliyordur..bende aynıyım.okdar uykum geliyor ama çocuklardan uyuyamıyorum..handem zamanla alışacaksın tatlım..stres yapma tatlım..
dün mewlid warmış oraya gittik.hiç gitmek istemesemde..neyse kaynanagille gittik..mewlidde ew önünde yapılıyormuş..kaynanayla oturduk taşlar falan wardı.eltimde oradaydı kaynana bana sen git orda otur burda taşlar war çocuklar düşer dedi.neyse gittim..erkekler kadınlar ayrı oturuyor..erkekler taaa ileride aramızda mesafeler war..oturduk durduk falan geldik ewe.merdiwende eşimin yanında kaynana demezmi?utanma yok mu sende erkeklerin karşısına oturdun ordan kalkmadın falan diye..ağzım açık kaldı..beni oraya sem yolladın dedim..üstelik erkekler ilerideydi we nolmuş yani dedim..ben hayatımdas hiç mi?erkek görmedim dedim..suçlusun bide konuşma dedi.niye suçlu olucam ya duyanda birene yanaşmışım sancak bana böyle diyemezsin dedim..sen yolladın beni oraya bide bana ne diyorsun dedim bi kaç laf diyip ewe çıktık eşimle..bıktım artık dedim..ne demeya çalışıyor annen bana dedim..ben hayatımda erkek mi?görmedim heryer erkek ben sanki başka niyetle bakıyormuşum gibi dawranıyor dedim..sinirlerim boşaldı ağladım bisürü..bittim artık senin ailen yüzünden ömrüm bitti dedim..eşim arkadaşlar gelecek dedi ortalık toplamaya başladım..hayret ettim ama bana yardım etti aman nazar olmasın..neyse mewlide gitmeden öncede oğlan dolaptan yumurtaları almış halının ortasına kırmış kızla ikisi bi güzel sürmüşler..çıldırdım zaten ozamanda bisürüağlamıştım..önceki halımı oğlum yakmıştı yeni aldım bunuda bu hale getirdi..hemen halı yıkamayı aradım çarşamba geleceklerini söylediler..ozamana kadar halısızım artık..neyse canlarım ben kaçayım şu arkadaşıda arayayım kalksın artık akşama warcaz herhalde alanyaya..handem atla gel senide götüreyim...dimçayının buz gibi sularına at kendini...ben sizleriçoooook sewiyorum....yazmadan gitmeyeyim dedim..
kiz pastalar pahali zaten birak birdahiki dogum gününe kesersiniz hem ikikere masraf olmazAy biz hala pastayı kesemedik olmadı bi türlü kociş akşam sofra kurdu bulaşıkları topladı canım benim
tarcinli süt canimgünaydn kızlar.:)cepten yazıym k.bkmayn yanls yazarsam.kahwaltm 1yumurta haslama.1kk peynir bukadar...1bardakta ice tea yeşil çaylı olandan..bu arada ben adet oldum acayip tatlı krizm tuttu.ne önerirsnz
canlarım.. liste konusunda bir şeyler yazmak istedim
içime sinmedi :26:
malum biliyorsunuz bi hafta bildirim yapmayınca sonrasında liste altı olunuyor
yeni üye gibi kabul ediliyor
bunu normalde burda olan arkadaşlar arada bildirim yapmayınca da uygulamak zorunda kalıyorum
kimseyi kırmak istemiyorum ama diğer türlü de haksızlık oluyor
bildirimlere baktım geçen haftaki kilosunu bilen yeni üyeler de vardı
ama onları da liste altı yapmak zorundaydım
o yüzden eğer bana kırılan varsa kusuruma bakmasın
haftaya daha kalabalık bi listemiz olur inşallah
görüşmek üzere canlarım
günaydın kızlar..5buçukta kalktım hazırlanmaya başladım..biyandan size alıntı yapayım derken elektrikler gitti..az önce geldi alıntılarımı yaptım nihayet..ben erkenden kalktım ayaktayım.arkadaşa msj atıyorum ne zaman çıkıyorsunuz diye tık yok..muhtemelen hala uyuyor..ne zaman hazırlanıp ne zaman gelecekler acaba..yolumuz uzun alanyaya gideceğiz..2buçuk 3 saatlik yol..resmen uykusuz kaldım..neysemm..
balım hawalar sıcakya ondan uykun geliyordur..bende aynıyım.okdar uykum geliyor ama çocuklardan uyuyamıyorum..handem zamanla alışacaksın tatlım..stres yapma tatlım..
dün mewlid warmış oraya gittik.hiç gitmek istemesemde..neyse kaynanagille gittik..mewlidde ew önünde yapılıyormuş..kaynanayla oturduk taşlar falan wardı.eltimde oradaydı kaynana bana sen git orda otur burda taşlar war çocuklar düşer dedi.neyse gittim..erkekler kadınlar ayrı oturuyor..erkekler taaa ileride aramızda mesafeler war..oturduk durduk falan geldik ewe.merdiwende eşimin yanında kaynana demezmi?utanma yok mu sende erkeklerin karşısına oturdun ordan kalkmadın falan diye..ağzım açık kaldı..beni oraya sem yolladın dedim..üstelik erkekler ilerideydi we nolmuş yani dedim..ben hayatımdas hiç mi?erkek görmedim dedim..suçlusun bide konuşma dedi.niye suçlu olucam ya duyanda birene yanaşmışım sancak bana böyle diyemezsin dedim..sen yolladın beni oraya bide bana ne diyorsun dedim bi kaç laf diyip ewe çıktık eşimle..bıktım artık dedim..ne demeya çalışıyor annen bana dedim..ben hayatımda erkek mi?görmedim heryer erkek ben sanki başka niyetle bakıyormuşum gibi dawranıyor dedim..sinirlerim boşaldı ağladım bisürü..bittim artık senin ailen yüzünden ömrüm bitti dedim..eşim arkadaşlar gelecek dedi ortalık toplamaya başladım..hayret ettim ama bana yardım etti aman nazar olmasın..neyse mewlide gitmeden öncede oğlan dolaptan yumurtaları almış halının ortasına kırmış kızla ikisi bi güzel sürmüşler..çıldırdım zaten ozamanda bisürüağlamıştım..önceki halımı oğlum yakmıştı yeni aldım bunuda bu hale getirdi..hemen halı yıkamayı aradım çarşamba geleceklerini söylediler..ozamana kadar halısızım artık..neyse canlarım ben kaçayım şu arkadaşıda arayayım kalksın artık akşama warcaz herhalde alanyaya..handem atla gel senide götüreyim...dimçayının buz gibi sularına at kendini...ben sizleriçoooook sewiyorum....yazmadan gitmeyeyim dedim..
günaydin kizlaar
güzel bir gün olsun insallahh
dün cisliydi benim tabikide :26: ve bugünde öyle olucak :18:
bogaz acildi benim bugünde disardayiz bakalim artik :26:
kiz iki hafta yok bileyok canim seniki yildir taniyamadin beni geldi iki haftada benim karekterimi cözdü!
haklisin degmez
bende seni yeviyorum canim ve burdaki bir cok kizi
he hemde nasil gümbür gümbür gelecezaynen isteyince yapılamıcak şey yok adam bize 1 kere daha göstermiş olduhiç üşenme canım inadına yap sonunda hedefine ulaşınca iyi ki yapmışım diceksin :128:
haftaya suzimle gümbür gümbür geliyoruz kızlar korkun bizden
yaptırcam tabihergün sabah akşam 2 öğün koyarım bunu buraya eninde sonunda gaza gelir başlarsın karnım felaket acıyo şu hapşırınca bile sızlıyo valla
katiliyorum sana :128:
bak canım ben geçen yazdan beri bu gruptayım hiç kavga gürültü görmedim, eğer sen geldiğin anda böyle bi olay yaşanıyorsa burdakileri değil kendini sorgula önce "neden ben gelince sorun çıktı" diye. bunu da geçtim biz niye hergün 15-20 sayfa okuyup alıntılarla cevap vermeye çalışıyoruz? insan kendine yazılan bişeyi 'nezaketen' alıntılayıp cevaplandırmalı. sen sana verilen cevapları takmazsan seni de takan olmaz sonra. bişey daha var, burda kimse senin arkandan konuşmadı, canın sıkılıyorsa 'bir derdim var' bölümüne dalıp saçma sapan konular açanlara atarlanabilirsin. ama biz 'saygı' çerçevesinde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyorsak, dertlerimizi anlatabiliyorsak kimsenin gelip burda huzurumuzu kaçırmaya hakkı yok. ve en önemlisi kimse kimsenin karakterini eleştirme hakkına sahip değil. anlatabilmişimdir umarım.
ablacım boşver sen hiç sıkma canını. seninle güzel güzel sohbet edebilme şansı olsaydı zaten saçma sapan eleştirilere girmezdi bile. seni burda seven seviyo gerisi önemli değil
amin kuzum74 kilo ile hamile kaldım ama sürpriz bi hamilelikti. şimdi 71 kiloyum.
Allah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin
hayırlı evlat olsun inşallah canım
güzel dileklerin için teşekkürler
allah dogumda yardımcınız olsun prensesinle birlikte ailenize huzur sağlık mutluluk versın allahım
tablo o canım bugün en gec yarın gelir tablomuz
anam ziyaretci bile kabul etmiyor
bizde seni özledik tatlim
senin bu yaptigin cok ayip ben sana özeldende bana yazdiginda anlatmaya calisdim isteyince sana yazilanlari nasil da bulup alinti yapip cevap yazabiliyorsun sana cevap verildiginde niye yapmadin pekisana kötü birsey diyen olmadi güzellikle yaklassaydin sanada güzellikle yaklasirlardin hem ben bunda kötü birsey göremedim olan seyler söylenmis
anlamis demekki hatasini
yok canim bugün yarin cikar kolay degil hem ugras istiyor zamanin olacak
hakksizlik nerde yapildi anlamadim olan seyler konusulmus
çok sağolun kızlar. allah sağ salim kuçağıma almayı nasip etsin.
face den yazisdik bileŞimdi yorgunum eve gideyim yada otobüstr cvp verecem aslında değmez ama sırf bana birden fazla Msj attığını demek için sadece banada değil suziye alıntı yapmayı bilmiom demişsin ama maşalah çok güzel biliyomuşun
canim benim yaŞimdi uyudum uyuyacam ayakta durmaktan belim koptu artık tabanlarını hissetmiyorum ve çok ateşim var
hosgeldin canimbende 73 kiloyum diyet yapıyorum spora gidiyorum temmuzun 6 na kadar 68 olmalıyım acaba olurmuyum bir fikirler verin....eşimin oğlunun düğünü varrrr
zor tatlim ya ben cok kokruyorum aksamlariAy elin adamlarıda arkamda şarkı söylüolar korkuyom artıl ağlıcam şimdi
benimde karnimda var catlatlaklar bi care bulsam diyordum hep ama alisdim herhalde onlara kuzuya bu çatlakları napıcaz bu yaşta kollarım bacaklarım harita gibi
Artık market ve avm çalışanlarının sesi olacam oh ayakkabılarıda çıkarttım otobüste maşallah yaşlı teyzeler avmde geziyor sonra otobüste yer istior hepsi onların olacak sanki ay kurtarın beni bu hayattan ballı almanyaya işçi al beni
Bu saat olmuş sokak kadını gibi yollardayım
Ay küçük emrahın kız kardeşi gibi oldum otobüste türkü çığırıp meşhur olsam
allah kolaylik versin kizlar zor ya
napcan hande mecbuurr çalışmak lazım inş allah hepimize rahatlık versin
yazik canim yaAy yanlış durakta indim yürücem of hem ağlayom hem yürüom
kasiniyorsa iyilesiyor demekki canimiyi valla nasıl olim yatıyom kalkıyom öyle işte kaynamaya başladı dkişler kaşınıyo
1 hafta daha evdeyim sonra başlıcam işe bakalım çok şükür kurtuldum o ağrılardan
bende de var havadan ballimya bu kadar uykumu olur insanda
gece 3 te felan yattim ama sabah 11 de uyandim :26:
sonra bütün gün yine halsizdim ve
saat 4 de yattim 5 e kadar ama zorla kalkdim :26:
ve su anda resmen ayakda uyuyorum
hele dün o kadar cok uyuydum ki :26:
neden böyleyim ben
ay yazik seninkide üzülmüsdürAy ballım beni merak etmiş canım benim yaw keşke gerçek hayattada arkadaşım olsanız geldim eve bacım gelene kadar 11buçuğu geçti yürüdüm kaç durak yanlış durakta inmişim karıştırdım bu kafayla ağlaya ağlaya yürüdüm benimki karşıladı allahtan
A2 senide özledim kız
Öslew iyileşmene sevindim öptüm seni ;-)
haydaO hırslada yedimde yedim
canim benim gecmis olsun betülümheeeyyyooooo
nasılsınız
bildirimleri kaptım
öpücükler
selamlar
saygılar
ellerine saglik betülüm21 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 66,5 [/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD] 8,7 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] cadim38 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,8 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 10,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] 73,5 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 0,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 61,6 [/TD] [TD] 61,4 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 22,4 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 78,1 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 9,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 74,6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
haftanın birincisi yine berenerva2 olmuştur
tekrar tekrar tebrik ederiz
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız a20, MUTFAKTAYIM, triendy21, neskuik, nergis123, ANGEL1710, okidokiok
hoşgeldiniz
bir kusurumuz olduysa affola :26:
öpüldünüz canlarım
hakksizlik olmasin diye yaptigini biliyorum betülüm kendinide lsite alti yaptigini biliyorum tatlimcanlarım.. liste konusunda bir şeyler yazmak istedim
içime sinmedi :26:
malum biliyorsunuz bi hafta bildirim yapmayınca sonrasında liste altı olunuyor
yeni üye gibi kabul ediliyor
bunu normalde burda olan arkadaşlar arada bildirim yapmayınca da uygulamak zorunda kalıyorum
kimseyi kırmak istemiyorum ama diğer türlü de haksızlık oluyor
bildirimlere baktım geçen haftaki kilosunu bilen yeni üyeler de vardı
ama onları da liste altı yapmak zorundaydım
o yüzden eğer bana kırılan varsa kusuruma bakmasın
haftaya daha kalabalık bi listemiz olur inşallah
görüşmek üzere canlarım
hepimize özelden msj atacagina buraya yazsaymis dertinibanada msj attı özelden arkadaş..cwpta werdim.niye böyle çıkış yaptı anlayamadım kii!:44:
kaynanan nekadar uyuz bir kadin müzeyencim valla kadina iyice sinir oldumgünaydın kızlar..5buçukta kalktım hazırlanmaya başladım..biyandan size alıntı yapayım derken elektrikler gitti..az önce geldi alıntılarımı yaptım nihayet..ben erkenden kalktım ayaktayım.arkadaşa msj atıyorum ne zaman çıkıyorsunuz diye tık yok..muhtemelen hala uyuyor..ne zaman hazırlanıp ne zaman gelecekler acaba..yolumuz uzun alanyaya gideceğiz..2buçuk 3 saatlik yol..resmen uykusuz kaldım..neysemm..
sütünün icine tarcin koy canim icgünaydn kızlar.:)cepten yazıym k.bkmayn yanls yazarsam.kahwaltm 1yumurta haslama.1kk peynir bukadar...1bardakta ice tea yeşil çaylı olandan..bu arada ben adet oldum acayip tatlı krizm tuttu.ne önerirsnz
alemsin hakiz pastalar pahali zaten birak birdahiki dogum gününe kesersiniz hem ikikere masraf olmaz
he hemde nasil gümbür gümbür gelecezhaha 3 ögün 3 ara koy kiz
benimde karnimda var catlatlaklar bi care bulsam diyordum hep ama alisdim herhalde onlara kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?