karnım acıyo arkadaş kaç gündür geçmicek mi şu ağrıdevamlı spor yapıyorum kaslar alışsın bi rahat edem diye tık yok yine acı yine ağrı kollar desen ayrı bi hava, ağrıyı çek çek yine de toparlanmasın bacaklar zaten ayrı bi bıngıllıkta dertliyim topik dertliii
benim bacaklar kalın ama incelse harika bişey olcak..eşim bana dediki senin bacaklar incelse çok sexi olcak dedi...ince bacak istiyoruuummm..kollarım sarktı we hep kalın duruyor..ben zayıfladım ama kollarım sarkık olduğundan hep kilolu duruyorum..bıktım..kollara çalışmak spor yapmak zoruma gidiyor...off..neyse ben çocuklara dondurma yedircem..kandiliniz mübarek olsun canlarım..görüşürüz..
sagol canim cok fena hala gecmedi neyesem mideme dokunuyo suan
şimdi iyi misin biraz?
Bende bi ara plates yapmıştım biraz. onun verdiği acı insanı daha bi hırslandırıyor güzel acı o güzelsonunda çıtır olmak var
saol canım bizler iyiyiz kawga döwüş yuwarlanıp gidiyoruz..sen nasılsın..
ellerine sağlık betülüm..kendine iyi bak...ama midene çok iyi bakma
gecmis olsun canim
ellerine saglik listeyi yapmissin yine
ama ben hic begenmedimhani beni birinci yapacaktin
kandirdin beni tuzaga düsürdünhayallerimi caldin
duygularimla oynadin
haftaya ben birinciyim kimseye kaptırmam
canim benim gecmis olsun betülüm
ellerine saglik betülümliste birincisi olmussum gözüm aydin sondan ececim senide cok tebrik ediyorum
hakksizlik olmasin diye yaptigini biliyorum betülüm kendinide lsite alti yaptigini biliyorum tatlim
zayıflamak için en iyi yöntem bu aslında: http://inciswf.com/1302803070.swf
döktürüyorlar maşallahiyi güldüm
enaaaaaaaaaaa mideyi doldurdum geldim yine. ne olacak bu halim
dene istersen bi gercekden fayda ediyorsa bende yapayim
yılları bekleyemem çok canım sıkılıyo bunlardanben de okudum onu çatlak konusunda denesek mi ki :26:
yapcam ki şimdi yapcam kiiii
gitme
sadece 100 gramm almissinkizlar naislsiniz dun gece 2de geri donus yoluna ciktik Sabah 4 40 gibi eve geldik okadar cok yoruldumki 2cocukla orasida zordu biraz dun okadar cok sey yedimki midem hala cok agriyo
dun aksam 10gibi orda feci agri basladi hala gecmedi cikartsam sanki gecicekgibiydi onuda yapamadim
ve dunku menum ne yediysem yazdim odul gunumduya
Sabah 1bucuk dilim ekmek yarim domates 1yumurta
1catal helva 1catal lasar peyniri
1caykasigi pekmez
bundan sonra oglen aksam yok kizlar araliklarla hep yedim
3cubuk kiraker
2dilim katkat
10 yaprak sarma
1pogaca
ekmek arasi doner
7catal Karpuz
3leblebi 2findik
1 avuc cekirdek
ve son nokta 1cikolatali gofret
1yudum kola 1bardak 2kup sekerli kahve
yuh dedim kendime midem cok fenaaa gecmiyo biturlu 3gun yemesem belki gecer
sabahda tartida bunu gordum
tesekkur ettim canim
artik haftaya canim liste yayinlandikızlar merhaba...tühh listeye yetişemedim...evde boya badana temizlik vardı 10 gündür..bismillah yeni oturabildim..kendimi o kadar yormuşum ki,acil doktora bile gittim...neyse umarım listeye girme şansım vardır...
başlangıç 86
geçen hafta 68,4
bu hafta 67,6
giden 800 gr
toplam 18,2 kg
hedef 65 kg
o degilde kiz ben bi yerde okumusdum bi paket kürdan alcakmissin yere atcakmissin hepsini teker teker doplayacakmissin egilip kalktikca karnin da kalmiyormus günde 2 kere miydin neydinkızlar bu konuyu iyi okuyun ben geçen yaz uygulayıp bacaklarımı az da olsa inceltmiştimbuyrun:
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/350227-oturup-kalkma.html
telefonu evde birakmisdim canim görmemissim msjlarini laf atsaydinAy suzim senin sevmediğini gördüm bugun asansörde at çok şaşırdım
Ballım benim çok seviyorum seni ya bi abla gibi candansın
Ah ah bugun otobüs bekledim saatlerce işe geç kaldım fırça yedim ay oturdum onada ağladım
kiz okitokidok daha fazla gel sen senin avatari görünce benim yiyesim gelmiyorMerhaba herkese
Bi şey oldu bana diyet yapamıyorumİnşallah pazartesinin enerjisiyle yeniden başlayabilirim.
git ama tamammiolsun o cok zeki
ay anlamadim suzim bi halsizlik bi bas dönmesi sorma :26:
yarin dr.a gideyim diyorum bakalim
kiz o bastaki emminin vööcooodu ne kaa mikemmelmis baklava tepsisi sankim
suzim ben salondada yaptirdim yüzüme iyide geldi aslinda ama cok pahali ya
ay biktim suzim yolun yolun
iyi eglenceler
bende yiyinca rahatsiz oluyorum canim
sen nereye gittin anlamadim :44:
gecmis olsun canim :26:
bende seni canimm
ablamiibenim gibi citira edilcek lafmi kiz buu
hemen sali verme canim kaldigin yerden devam
dokaniyor de canim yagli yiyecekler migdeme agri yapiyor de diyet yapmak istiyorum dedinmi annelerin gönlü el vermiyor cocuklari ac kalacak saniyorlarTutamıyorum kendimi her şeyi yiyorum.Annem de inadına en sevdiğğim şeyleri yapıyor.Psikolojim bozuldu resmen ya.Bu yaşta bunlar bana reva mıydı
cok gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsiniz sIkIntilariniziselam arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi sayılmam bazı sağlık problemi var ailede sıkıntı temizlk hepsi birbirine karıştı bu aralar çok sık giremesemde beni unutmayın listeye cuma sabahı yetişirim inş fırsat buldukça gelicem herkese sağlıklı günler inşşş
sende diyet yapiyorum deme aynurcumhe yaa baklava tepsisi gibinbiz de daş gibin oluruz ya yapsak
sıkma canını bebeğim yaemin ol ben de aynı durumdayım bi de yaz tatiline geldim diye annem izin vermiyo da diyet yapmama okula gidince istediğini yersin diyo mağdurum da mağdurum yani
hosgeldinIyi aksamlar arkadaslar ben de 73 kilo bi siskoyum umarım en kisa zamanda 60 li kilolara düşeriz
gecmis olsun bebegim migden alisgin degildin kac aydir ondan rahatsiz oldun galiba :26:sagol canim cok fena hala gecmedi neyesem mideme dokunuyo suan
ohh ne güzel kac gün kalcaksiniz tatlimwalla oraya alanyaya kendimi bi attım..ohh dimçayıda bi serindi..2 çocukla biraz zahmetli oluyor..kız yemek yerken geldiişte menümüz..kola bekliyoruzuyuz garson getirmiyor..bekliyoruz halen..15 dakika geçti hala yok hadi gelir dedik bekledik..yarım saat oldu garsona tekrar dedik..tmm dedi hadi bi 15 dakika kadar bekledik kebaplar soğudu..neyse garsonu tekrar çağırdı..eşimdalgamı?geçiyorsunuz siz bizimle dedi..bizden sonra gelen herkesyemeğini içeceğini içti keyfine bakıyor biz 45 dakikadır ne bekliyoruz dedi..adam umursamadı gitti suratımıza falan bakmadı..eşim bi sinirle yerin sahibini buldu..adam geldi kusura bakmayın falan dedi..hemen yeni menü getirin dedi..meywe falan ikram etti..o manyak garson hala rahat takılıyor..orada çok fazla garson war herkese yetecek kadar..ama adam bizle dalga geçti resmen..ama iş yeri sahibi yemeklerimizi yiyemediğimiz için sonradan yemeğin parasını almadı..sadece kahwaltı ödedik çıktık..öyle yani..benim ufaklık ayakkabıları suya saldı durdu ayakkabı peşinden koştuk sularda.
ohh kocaya bak sen..rabbim mutluluğunuzu dewam ettirir inşallah bir ömür boyu canım..
ye gitsin bi çikolata..şakatatlım..mesela ballı tarçınlı süt içebilirsin tatlım..tarçın tatlı ihtiyacını giderir..
amin balım ..geldim..güzel geçti fakat arkadaş eşiyle tartıştı biraz ondan huzursuzolundu biraz ama iyiydi yinede..eşim saolsun öyle biyere gidince huzurlu oluruz tabi mağlüm şahıs olmazsa.
tatlım su buz gibiydi..ondan girmedim..regl olamadımya onun sıkıntısından giresim gelmedide..
ewet suzim gerşekten su sesi falan huzur weriyor..biz tam en sonuncusuna gidiyoruz..eşler uyudu walla giden bi uyku keyfi yapııyor..bizçocuklardan uyku çekemedik..
senden bu kadar şey yiceni hiç beklemiyordum tatlım..ama ben olsaydım sanırım çok daha fazla yerdim..
yarın bol enerjik başlıcaz tatlım bugün bende yedim baya..
geçmiş olsun tatlım..görüşürüz..
hoşgeldincanım..biraz kendinden bahsedermisin tanıyalım seni..
canım bianda zaten olmaz..en az 2 ay falan dewam edeceksin ozaman bakbakalım faydasına..inşallah dewam edebilirim yarından itibaret en azından mekik çekmeye başlıcam..
biliyorum tatlim seni bilen biliyor zatenkavga dövüş mü
neler oldu ben yokken
anam sağolsun mideme pek iyi bakıyorum da
yine de fena değil durumum :26:
ye ye yine 70'lere yaklaş sonra beni liste başı yapmamışsın de
yıkarım hayallerini hiç acımam
ballım yaa bana bi özet geçsen mikemmel olur bebişim
bekliyoruz canım
sağol tatlımbaştan birinci olduğunu görmek ümidiyle diyorum o zaman sana
haksızlık olmasın diye yapıyorum da inşallah kimseyi kırmıyorumdur
sen adamlari bosver bu kadinlar daha cok hosuma gittimoralim bozulunca bunu açıp izliyorum
o degilde kiz ben bi yerde okumusdum bi paket kürdan alcakmissin yere atcakmissin hepsini teker teker doplayacakmissin egilip kalktikca karnin da kalmiyormus günde 2 kere miydin neydin
kiz okitokidok daha fazla gel sen senin avatari görünce benim yiyesim gelmiyor
sende diyet yapiyorum deme aynurcum
alemsin a o yengeler niye zayif degil
iyi geceler kizlar yatcam cok yoruldum girmedende yatmak istemedim kandiliniz mubarek olsun nice kandillere hepberaber insallah
benimkiler hemkalın hem cıwık hem böyle kalından beter bişey..mide bulandırıyor..inşallah bi gün inceldiğini görürüm..hiçgörmedimşimdiye kadar ama :26::26:Benim bacakları görsen odun mnübarekinşallah zayıflayınca biraz olsun incelir.
Seninde kandilin mübarek olsun
bi akidiş geldi alıntı yapmayınca uyarıldı..sonracımakavga dövüş mü
neler oldu ben yokken
ohh ne güzel kac gün kalcaksiniz tatlim
sadece 100 gramm almissin
artik haftaya canim liste yayinlanditebrikler
o degilde kiz ben bi yerde okumusdum bi paket kürdan alcakmissin yere atcakmissin hepsini teker teker doplayacakmissin egilip kalktikca karnin da kalmiyormus günde 2 kere miydin neydin
telefonu evde birakmisdim canim görmemissim msjlarini laf atsaydin
kiz okitokidok daha fazla gel sen senin avatari görünce benim yiyesim gelmiyor
git ama tamammibende biktim canim ya tüpbebek tedavisi gördükden sonra bende daha cok oldu tüylenme önceden yoktun sagol bebegim cok yoruldum ama yatacam simdi benimki geliyormus zaten yolda
dokaniyor de canim yagli yiyecekler migdeme agri yapiyor de diyet yapmak istiyorum dedinmi annelerin gönlü el vermiyor cocuklari ac kalacak saniyorlar
cok gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsiniz sIkIntilarinizi
sende diyet yapiyorum deme aynurcum
hosgeldin
gecmis olsun bebegim migden alisgin degildin kac aydir ondan rahatsiz oldun galiba :26:
ohh ne güzel kac gün kalcaksiniz tatlim
alemsin a o yengeler niye zayif degil
biliyorum tatlim seni bilen biliyor zatenay insallah o günleri de görcekmiyim
sen adamlari bosver bu kadinlar daha cok hosuma gitti
iyi geceler kizlar yatcam cok yoruldum girmedende yatmak istemedim kandiliniz mubarek olsun nice kandillere hepberaber insallah
gecmis olsun canim :26:selam arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi sayılmam bazı sağlık problemi var ailede sıkıntı temizlk hepsi birbirine karıştı bu aralar çok sık giremesemde beni unutmayın listeye cuma sabahı yetişirim inş fırsat buldukça gelicem herkese sağlıklı günler inşşş
kiz ben böylede das gibiyim acik toparlak tas amahe yaa baklava tepsisi gibinbiz de daş gibin oluruz ya yapsak
sıkma canını bebeğim yaemin ol ben de aynı durumdayım bi de yaz tatiline geldim diye annem izin vermiyo da diyet yapmama okula gidince istediğini yersin diyo mağdurum da mağdurum yani
mide sok olmus canimsagol canim hala cok agriyo
ULM kadirga senliklerine canim
hosgeldinIyi aksamlar arkadaslar ben de 73 kilo bi siskoyum umarım en kisa zamanda 60 li kilolara düşeriz
devam devamkarnım acıyo arkadaş kaç gündür geçmicek mi şu ağrıdevamlı spor yapıyorum kaslar alışsın bi rahat edem diye tık yok yine acı yine ağrı kollar desen ayrı bi hava, ağrıyı çek çek yine de toparlanmasın bacaklar zaten ayrı bi bıngıllıkta dertliyim topik dertliii
niye tartistilarki bacimwalla oraya alanyaya kendimi bi attım..ohh dimçayıda bi serindi..2 çocukla biraz zahmetli oluyor..kız yemek yerken geldiişte menümüz..kola bekliyoruzuyuz garson getirmiyor..bekliyoruz halen..15 dakika geçti hala yok hadi gelir dedik bekledik..yarım saat oldu garsona tekrar dedik..tmm dedi hadi bi 15 dakika kadar bekledik kebaplar soğudu..neyse garsonu tekrar çağırdı..eşimdalgamı?geçiyorsunuz siz bizimle dedi..bizden sonra gelen herkesyemeğini içeceğini içti keyfine bakıyor biz 45 dakikadır ne bekliyoruz dedi..adam umursamadı gitti suratımıza falan bakmadı..eşim bi sinirle yerin sahibini buldu..adam geldi kusura bakmayın falan dedi..hemen yeni menü getirin dedi..meywe falan ikram etti..o manyak garson hala rahat takılıyor..orada çok fazla garson war herkese yetecek kadar..ama adam bizle dalga geçti resmen..ama iş yeri sahibi yemeklerimizi yiyemediğimiz için sonradan yemeğin parasını almadı..sadece kahwaltı ödedik çıktık..öyle yani..benim ufaklık ayakkabıları suya saldı durdu ayakkabı peşinden koştuk sularda.
ohh kocaya bak sen..rabbim mutluluğunuzu dewam ettirir inşallah bir ömür boyu canım..
ye gitsin bi çikolata..şakatatlım..mesela ballı tarçınlı süt içebilirsin tatlım..tarçın tatlı ihtiyacını giderir..
amin balım ..geldim..güzel geçti fakat arkadaş eşiyle tartıştı biraz ondan huzursuzolundu biraz ama iyiydi yinede..eşim saolsun öyle biyere gidince huzurlu oluruz tabi mağlüm şahıs olmazsa.
tatlım su buz gibiydi..ondan girmedim..regl olamadımya onun sıkıntısından giresim gelmedide..
ewet suzim gerşekten su sesi falan huzur weriyor..biz tam en sonuncusuna gidiyoruz..eşler uyudu walla giden bi uyku keyfi yapııyor..bizçocuklardan uyku çekemedik..
senden bu kadar şey yiceni hiç beklemiyordum tatlım..ama ben olsaydım sanırım çok daha fazla yerdim..
yarın bol enerjik başlıcaz tatlım bugün bende yedim baya..
geçmiş olsun tatlım..görüşürüz..
hoşgeldincanım..biraz kendinden bahsedermisin tanıyalım seni..
canım bianda zaten olmaz..en az 2 ay falan dewam edeceksin ozaman bakbakalım faydasına..inşallah dewam edebilirim yarından itibaret en azından mekik çekmeye başlıcam..
sagol canim senindebenim bacaklar kalın ama incelse harika bişey olcak..eşim bana dediki senin bacaklar incelse çok sexi olcak dedi...ince bacak istiyoruuummm..kollarım sarktı we hep kalın duruyor..ben zayıfladım ama kollarım sarkık olduğundan hep kilolu duruyorum..bıktım..kollara çalışmak spor yapmak zoruma gidiyor...off..neyse ben çocuklara dondurma yedircem..kandiliniz mübarek olsun canlarım..görüşürüz..
ay hicde sevmem dedikoduyu amakavga dövüş mü
neler oldu ben yokken
ye ye yine 70'lere yaklaş sonra beni liste başı yapmamışsın de
yıkarım hayallerini hiç acımam
ballım yaa bana bi özet geçsen mikemmel olur bebişim
bekliyoruz canım
sağol tatlımbaştan birinci olduğunu görmek ümidiyle diyorum o zaman sana
haksızlık olmasın diye yapıyorum da inşallah kimseyi kırmıyorumdur
ay hem killiyiz hem sisko bu bana birsey hatirlatti amagit ama tamammibende biktim canim ya tüpbebek tedavisi gördükden sonra bende daha cok oldu tüylenme önceden yoktun sagol bebegim cok yoruldum ama yatacam simdi benimki geliyormus zaten yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?