bende düzen yok tatlimgünaydin kizlaar
güzel bir gün olsun insallahh
dün cisliydi benim tabikide :26: ve bugünde öyle olucak :18:
bogaz acildi benim bugünde disardayiz bakalim artik :26:
hadi aynurcum kim tutar senihaftaya ben birinciyim kimseye kaptırmam
nasıl bi insan budaha doğrusu insan mı bu ne çektin be kuzum ne çektin be alanyaya git bi güzel at kendini serin sulara ohh dert tasa kalmaz
günaydıııın balım
kizlar kahvalti hazirliyayimda kociside kis uykusundan uyandirayim artik
ya birde su sayfaya bakarmisiniz bende son sayfada yazdim
biliyorsaniz birseyler yazin lütfen
yada google amcadan birseyler bulursaniz lütfen link verin
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/506103-philips-lumea-lazer.html
yillar gectikde hafifliyor ama tamamen kurtulma yokmus herhalde ha birde kahve sürüyorlarmis herhalde catlak yerlere burda bi kizce demisdin faydasini gördüm diye kahve limon :26:hahahha olurbak iyi hatırlattın yine ekliyim şimdi
alışmaaa alışamayızzzkollarımı gören noldu sana dikiş izi mi bunlar diyo beyaz beyaz lanet çizikler :120: offf bulalım bi çaresini gitsinler amaa
lekeler için yüzüme sürdüğüm kremde çinko varmış cilde iyi geliyo diye dizimdeki çatlaklarda deniyim dedim ama iyi gelcek olsa dudağımın kenarındaki su çiçeği izine iyi gelirdi ondan vazgeçtim
hadi kızlar tempo tempo :118: :124:
[video=youtube;4YRB1ISbKTQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4YRB1ISbKTQ#at=140[/video]
hadi aynurcum kim tutar seni
yillar gectikde hafifliyor ama tamamen kurtulma yokmus herhalde ha birde kahve sürüyorlarmis herhalde catlak yerlere burda bi kizce demisdin faydasini gördüm diye kahve limon :26:
ama her eklediginde yapman lazim
:79::80:
21 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 66,5 [/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD] 8,7 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] cadim38 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,8 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 10,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] 73,5 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 0,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 61,6 [/TD] [TD] 61,4 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 22,4 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 78,1 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 9,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 74,6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
haftanın birincisi yine berenerva2 olmuştur
tekrar tekrar tebrik ederiz
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız a20, MUTFAKTAYIM, triendy21, neskuik, nergis123, ANGEL1710, okidokiok
hoşgeldiniz
bir kusurumuz olduysa affola :26:
öpüldünüz canlarım
aynen oyle canimAkşam canı sıkıkındr bence cnm az oncede yazmıstır yoksa ösür dilemezdi kociş milleti işte ille eşine sarıcak canı sıkkınken
yapılmadı henüz canım bugun yarın yapılır
düzene girsin artık kızz muhabbet edemıyok ozledım vallaaa
canım birincisi burda kımse kımsenın arkasından konusamaz cunku herkese acık bi topik isteyen gelır cevabını verır
arkasından konusmak senın olmadıgın veya olamayacagın bır ortamda senın hakkında konusulmasıdır
fakat burda acık acık konusuldu
ıkıncısı kımse sana kötü birşey demediği halde sen cıkısta bulundun ve bu tavırları aldın
ballı sana sordugun soruya gelen cevaplara bi yorum yapsaydın dedıgınde
sen ona herkes yazacagını yazdı bende oh ne guzel mı yazsaydım dıyerek cıkısta bulundun
onun yerıne mesela herkesın yazdıgı beden olculerını alıntılayıp olsun moral bozmayın kızlar kılolar gidince 38 bdn 36 bdn olucaz hepimiz gibi motive edici bişiler yazsaydın bakalım sana böyle seyler soylenıcekmıydı
handeye yalancı demıssın çok ayıp ona yalan degıl abartı denır sen 1 mesaj atmıssındır o sıkıntılı halınde mesajlarda atıyo canım sıkılıyo yazar bu yalan olmaz bence abartıdır ıthamlarına dıkkat et
kı kaldı kı ballı ve hande uzun zamandır bu topikteler eger yalancı ınsanların arkasından konusan birileri olsalardı
ya bu siteden banlanırlardı yada topikte bu kadar uzun sure kalamazlardı dıslanırlardı bence sen once
çıkışlarına ve ithamlarına dikkat et sonra insanlara sen şöylesin sen böylesin de
bence kendi davranıslarını bir daha değerlendir birde git gecmişe sordugun soruya verılen cevaplara bir bak birde senın nasıl umursamadıgına bak
düşünki sen burda yaz yaz yaz sana kımse cevap vermesın hoşuna gidermiydi
ballı ve hande bunu demek ıstedı sana ama sen yanlıs anladın ve yanlıs bir çıkıs yaptın
buraya kımse yalan atmaya birilerini yalancı durumuna düşürmeye gelmıyor ilk amaç yardımlaşmak ve bu amaçla gelen insan durduk yere kımseyi kötü duruma koymaz
canım düzgün kahvaltı etsene yaa bisküvi ve cayla kahvaltı olmaz hele saglıklı beslenme hiç olmaz
domates salatalık peynir zeytin yanına yeşillik hafta da 2 3 kez 1 yumurta falan yemelisin sağlıklı bir kahvaltı için :26:
geçmiş olsun canım reglin gelmişti dimi senin dün :26:
oluyorum suan midemden amaafiyet olsun sanada ececim istediğini ye bugun cok hakettin sen bunu iyi eglenceler
anam ziyaretci bile kabul etmiyor
bizde seni özledik tatlim
senin bu yaptigin cok ayip ben sana özeldende bana yazdiginda anlatmaya calisdim isteyince sana yazilanlari nasil da bulup alinti yapip cevap yazabiliyorsun sana cevap verildiginde niye yapmadin pekisana kötü birsey diyen olmadi güzellikle yaklassaydin sanada güzellikle yaklasirlardin hem ben bunda kötü birsey göremedim olan seyler söylenmis
anlamis demekki hatasini
yok canim bugün yarin cikar kolay degil hem ugras istiyor zamanin olacak
hakksizlik nerde yapildi anlamadim olan seyler konusulmus
seviyorum seni merve iyiki geldin aramiza
sonuna kadar katiliyorum sana
görse bile türkce bilmez no problem neslim
kaynananin yaptigi da elbet cikar yaptigi yani kar kalmaz allah büyük parmagi yok gözüne soksun illa onun cezasini bisekil cekecer
karbonhydratlar aksamlari yenince depo yapiyorlar ondan mervecim ama bugünkü menün cok güzel bence geri gider o fazlalik
oyy yirimallah anali babali büyütsün kolay dogum nasip etsin prenses kizimiz saglikla gelsin dünyaya
ayri düsdük ama bulduk yine birbirimizihadi bakalim sira bizde haftaya sendende bendede güzel sonuclar bekliyorum
zorla spor yaptircak bize sen paylas canim illa bende birgün yapacam
kardesimle alisverise cikacaz görüsürüz kizlar
ben tanidigima eminim canim
taniyamammisiin canim bizi demekki baksana
gecmis olsun canim :26:
öylemi dersin ne demek istediki bu bana neyin ucu kiz
ah canim öyle yapmak gerekirdide iste ama ona ragmen saygisz dim ben
ay bende sok oldum öyle deyince
yok canim sen bizi taniyamamissin baksana arkadas 2 3 haftada cözdü bizi
ah canim seninkide ayri bir cins iste
yazik yazik insan Allahdan korkar
ay canimm hosgeldiinRabbim evladini saglikli kucagini almayi nasip etsin insallahhhhhh
gel sürtünem bacim beimde olsun
iyi yapiyosun canim dik dur
hic merak etme canim elbet ceker sende o zaman yeri gelince söylersin lafini
bak canım ben geçen yazdan beri bu gruptayım hiç kavga gürültü görmedim, eğer sen geldiğin anda böyle bi olay yaşanıyorsa burdakileri değil kendini sorgula önce "neden ben gelince sorun çıktı" diye. bunu da geçtim biz niye hergün 15-20 sayfa okuyup alıntılarla cevap vermeye çalışıyoruz? insan kendine yazılan bişeyi 'nezaketen' alıntılayıp cevaplandırmalı. sen sana verilen cevapları takmazsan seni de takan olmaz sonra. bişey daha var, burda kimse senin arkandan konuşmadı, canın sıkılıyorsa 'bir derdim var' bölümüne dalıp saçma sapan konular açanlara atarlanabilirsin. ama biz 'saygı' çerçevesinde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyorsak, dertlerimizi anlatabiliyorsak kimsenin gelip burda huzurumuzu kaçırmaya hakkı yok. ve en önemlisi kimse kimsenin karakterini eleştirme hakkına sahip değil. anlatabilmişimdir umarım.
ablacım boşver sen hiç sıkma canını. seninle güzel güzel sohbet edebilme şansı olsaydı zaten saçma sapan eleştirilere girmezdi bile. seni burda seven seviyo gerisi önemli değil
benim oyle oldu ama cok kotuyum suan midedengünaydin kizlaar
güzel bir gün olsun insallahh
dün cisliydi benim tabikide :26: ve bugünde öyle olucak :18:
bogaz acildi benim bugünde disardayiz bakalim artik :26:
21 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 66,5 [/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD] 8,7 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] cadim38 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,8 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 10,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] 73,5 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 0,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 61,6 [/TD] [TD] 61,4 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 22,4 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 78,1 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 9,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 74,6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
haftanın birincisi yine berenerva2 olmuştur
tekrar tekrar tebrik ederiz
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız a20, MUTFAKTAYIM, triendy21, neskuik, nergis123, ANGEL1710, okidokiok
hoşgeldiniz
bir kusurumuz olduysa affola :26:
öpüldünüz canlarım
ellerine saglik betul cok guzel olmus
günaydintünaydin kizlar
kiz iki hafta yok bile
he hemde nasil gümbür gümbür gelecezhaha 3 ögün 3 ara koy kiz
katiliyorum sana :128:
amin kuzumcok sevindim bizi unutmadigina
face den yazisdik bile
canim benim ya
hosgeldin canimdeneyelim o zamana yetistire biliriz belki seni
zor tatlim ya ben cok kokruyorum aksamlari
benimde karnimda var catlatlaklar bi care bulsam diyordum hep ama alisdim herhalde onlara kuzu
allah kolaylik versin kizlar zor ya
yazik canim yabende bikeresinde yanlis yöne binmisdim diyorum bu beni nereye götürüyor
kasiniyorsa iyilesiyor demekki canim
bende de var havadan ballim
ay yazik seninkide üzülmüsdür
hayda
canim benim gecmis olsun betülüm
ellerine saglik betülümliste birincisi olmussum gözüm aydin sondan ececim senide cok tebrik ediyorum
hakksizlik olmasin diye yaptigini biliyorum betülüm kendinide lsite alti yaptigini biliyorum tatlim
hepimize özelden msj atacagina buraya yazsaymis dertini
kaynanan nekadar uyuz bir kadin müzeyencim valla kadina iyice sinir oldumhayirli yolculuklar güzel güzel gezin eglenin tatlim bizde gitmisdik oraya dimcayina cok güzel orasi cok hosuma gitmisdin
sütünün icine tarcin koy canim ic
alemsin ha
Ah ah bugun otobüs bekledim saatlerce işe geç kaldım fırça yedim ay oturdum onada ağladım
Merhaba herkese
Bi şey oldu bana diyet yapamıyorumİnşallah pazartesinin enerjisiyle yeniden başlayabilirim.
olsun o cok zekigünaydin
kiz iki hafta yok bile
bende de var havadan ballim
alemsin ha
kiz o bastaki emminin vööcooodu ne kaa mikemmelmis baklava tepsisi sankimhadi kızlar tempo tempo :118: :124:
[video=youtube;4YRB1ISbKTQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4YRB1ISbKTQ#at=140[/video]
suzim ben salondada yaptirdim yüzüme iyide geldi aslinda ama cok pahali yabende düzen yok tatlim
bilemiycem tatlim ama kendin lazer yapman nekdar dogru ki laserin isigi sagliksiz diyorlar bilemiyorum valla kafam iyice karisti :26:
kizlar ben cikiyorum kahvalti yapip oglani havuza götürcem yarin yagmur yagcakmis yüzmeye gidelim deyip duruyor öptüm cok sekerler
bende yiyinca rahatsiz oluyorum canimaynen oyle canim
oluyorum suan midemden ama
yok canim bugün yarin cikar kolay degil hem ugras istiyor zamanin olacak
hakksizlik nerde yapildi anlamadim olan seyler konusulmus
ben tanidigima eminim canim
benim oyle oldu ama cok kotuyum suan mideden
ellerine saglik betul cok guzel olmus
gecmis olsun canim :26:kızlar merhaba...tühh listeye yetişemedim...evde boya badana temizlik vardı 10 gündür..bismillah yeni oturabildim..kendimi o kadar yormuşum ki,acil doktora bile gittim...neyse umarım listeye girme şansım vardır...
başlangıç 86
geçen hafta 68,4
bu hafta 67,6
giden 800 gr
toplam 18,2 kg
hedef 65 kg
bende seni canimmAy suzim senin sevmediğini gördüm bugun asansörde at çok şaşırdım
Ballım benim çok seviyorum seni ya bi abla gibi candansın
Ah ah bugun otobüs bekledim saatlerce işe geç kaldım fırça yedim ay oturdum onada ağladım
hemen sali verme canim kaldigin yerden devamMerhaba herkese
Bi şey oldu bana diyet yapamıyorumİnşallah pazartesinin enerjisiyle yeniden başlayabilirim.
hoşgeldin tatlım ne oldu :26:
olsun o cok zeki
ay anlamadim suzim bi halsizlik bi bas dönmesi sorma :26:
yarin dr.a gideyim diyorum bakalim
kiz o bastaki emminin vööcooodu ne kaa mikemmelmis baklava tepsisi sankim
suzim ben salondada yaptirdim yüzüme iyide geldi aslinda ama cok pahali ya
ay biktim suzim yolun yolun
iyi eglenceler
bende yiyinca rahatsiz oluyorum canim
sen nereye gittin anlamadim :44:
gecmis olsun canim :26:
bende seni canimm
ablamiibenim gibi citira edilcek lafmi kiz buu
hemen sali verme canim kaldigin yerden devam
kiz o bastaki emminin vööcooodu ne kaa mikemmelmis baklava tepsisi sankim
Tutamıyorum kendimi her şeyi yiyorum.Annem de inadına en sevdiğğim şeyleri yapıyor.Psikolojim bozuldu resmen ya.Bu yaşta bunlar bana reva mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?