70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi kızlar tempo tempo :118: :124:

[video=youtube;4YRB1ISbKTQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4YRB1ISbKTQ#at=140[/video]

günaydin kizlaar
güzel bir gün olsun insallahh
dün cisliydi benim tabikide :26: ve bugünde öyle olucak :18:
bogaz acildi benim bugünde disardayiz bakalim artik :26:

bende düzen yok tatlim
hadi aynurcum kim tutar seni

bilemiycem tatlim ama kendin lazer yapman nekdar dogru ki laserin isigi sagliksiz diyorlar bilemiyorum valla kafam iyice karisti :26:

kizlar ben cikiyorum kahvalti yapip oglani havuza götürcem yarin yagmur yagcakmis yüzmeye gidelim deyip duruyor öptüm cok sekerler

yillar gectikde hafifliyor ama tamamen kurtulma yokmus herhalde ha birde kahve sürüyorlarmis herhalde catlak yerlere burda bi kizce demisdin faydasini gördüm diye kahve limon :26:

[video=youtube;4YRB1ISbKTQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4YRB1ISbKTQ#at=140[/video]
ama her eklediginde yapman lazim

:79::80:

hadi aynurcum kim tutar seni

yillar gectikde hafifliyor ama tamamen kurtulma yokmus herhalde ha birde kahve sürüyorlarmis herhalde catlak yerlere burda bi kizce demisdin faydasini gördüm diye kahve limon :26:

yılları bekleyemem çok canım sıkılıyo bunlardan ben de okudum onu çatlak konusunda denesek mi ki :26:

ama her eklediginde yapman lazim

:79::80:

yapcam ki şimdi yapcam kiiii

gitme

kizlar naislsiniz dun gece 2de geri donus yoluna ciktik Sabah 4 40 gibi eve geldik okadar cok yoruldumki 2cocukla orasida zordu biraz dun okadar cok sey yedimki midem hala cok agriyo
dun aksam 10gibi orda feci agri basladi hala gecmedi cikartsam sanki gecicekgibiydi onuda yapamadim

ve dunku menum ne yediysem yazdim odul gunumduya

Sabah 1bucuk dilim ekmek yarim domates 1yumurta
1catal helva 1catal lasar peyniri
1caykasigi pekmez

bundan sonra oglen aksam yok kizlar araliklarla hep yedim

3cubuk kiraker
2dilim katkat
10 yaprak sarma
1pogaca
ekmek arasi doner
7catal Karpuz
3leblebi 2findik
1 avuc cekirdek
ve son nokta 1cikolatali gofret
1yudum kola 1bardak 2kup sekerli kahve
yuh dedim kendime midem cok fenaaa gecmiyo biturlu 3gun yemesem belki gecer

sabahda tartida bunu gordum

Eklentiler

• $20130623_115045.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 31

ellerine sağlık cnm
tebrikler berenerva2' cım...

aynen oyle canim
afiyet olsun sanada ececim istediğini ye bugun cok hakettin sen bunu iyi eglenceler
oluyorum suan midemden ama

tesekkur ettim canim

kızlar merhaba...tühh listeye yetişemedim...evde boya badana temizlik vardı 10 gündür..bismillah yeni oturabildim..kendimi o kadar yormuşum ki,acil doktora bile gittim...neyse umarım listeye girme şansım vardır...
başlangıç 86
geçen hafta 68,4
bu hafta 67,6
giden 800 gr
toplam 18,2 kg
hedef 65 kg

Ay suzim senin sevmediğini gördüm bugun asansörde at çok şaşırdım
Ballım benim çok seviyorum seni ya bi abla gibi candansın
Ah ah bugun otobüs bekledim saatlerce işe geç kaldım fırça yedim ay oturdum onada ağladım

günaydin
kiz iki hafta yok bile

bende de var havadan ballim

alemsin ha
olsun o cok zeki
ay anlamadim suzim bi halsizlik bi bas dönmesi sorma :26:
yarin dr.a gideyim diyorum bakalim

kiz o bastaki emminin vööcooodu ne kaa mikemmelmis baklava tepsisi sankim
suzim ben salondada yaptirdim yüzüme iyide geldi aslinda ama cok pahali ya
ay biktim suzim yolun yolun
iyi eglenceler
bende yiyinca rahatsiz oluyorum canim
sen nereye gittin anlamadim :44:
gecmis olsun canim :26:

bende seni canimm
ablamii benim gibi citira edilcek lafmi kiz buu

Merhaba herkese
Bi şey oldu bana diyet yapamıyorum İnşallah pazartesinin enerjisiyle yeniden başlayabilirim.
hemen sali verme canim kaldigin yerden devam

sağol ablacım inşallah

selam arkadaşlar nasılsınız ben pek iyi sayılmam bazı sağlık problemi var ailede sıkıntı temizlk hepsi birbirine karıştı bu aralar çok sık giremesemde beni unutmayın listeye cuma sabahı yetişirim inş fırsat buldukça gelicem herkese sağlıklı günler inşşş

kiz o bastaki emminin vööcooodu ne kaa mikemmelmis baklava tepsisi sankim

he yaa baklava tepsisi gibin biz de daş gibin oluruz ya yapsak

Tutamıyorum kendimi her şeyi yiyorum.Annem de inadına en sevdiğğim şeyleri yapıyor.Psikolojim bozuldu resmen ya.Bu yaşta bunlar bana reva mıydı

sıkma canını bebeğim ya emin ol ben de aynı durumdayım bi de yaz tatiline geldim diye annem izin vermiyo da diyet yapmama okula gidince istediğini yersin diyo mağdurum da mağdurum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…