doğru diyosun canım aslında diyet bişiler yiyim olmazsa en azından öğlen yüklenmim yemeğe
öglen degilde aksam yükleriz birdeozaman fazlasiyla arti olarak geri döner bize :18:
ben yaptim kahvaltimi
2 dilim cavdar toast ekmegin üzerine sürme peyniri sürdüm yanina kirmizi tatli biber domates salatalik dogradim
günaydin okitokitokacim ben tok degilim tok yok yok yok sok sok sok :111:ay kafayi siyirdim
öglen ne yiycen canimbenim hic fikrim yok ne yesem diye düsünüyorum :44:
cok guzel anlatmissin ya
esim yillardir Burda 14.senesiymis bizimkide gecen sene ogrendi karadenizliler organize ediyomus carsambadan gidiyolarmis oraya pazar gunu son gunu dagin basinda biyer kamp kurmuslar cadirlar var herkesin yemek satanlar hediyelik ev esyalari satanlar
sanatcilar geliyo egleniyolar iste ay ne oynadilar bir dakika durmadilar ya yorulmuyolarda sanki
benim mide usuttu resmen cok aci cekiyorum yarin yeniden basliyorum diyete 55 olana Kadar daha kacamak yok dun anladim bi baslayinca durduramiyosun kendini
ahh midem
ben yavastan Kacar kizlar namazi kilip yatayim uyuyunca aci azalir belki
leke olduysa gelir belki canim herseyi hayurlisiAmin canimm insallah bende tirstim biraz 1hafta once kahve lekelenme oldu 2gundurde sanci vardi olcam diye bekliyorum hala yok :26:
sanada canim bende gidiyorum
herkese hayirli kandiller
dualarimiz Kabul gunahlarimiz af olsun [AMIN]
Çıtır olabilirsin ama abla gibi sıcaksın kız işallah hamişsindir gene bu çocuğuda biyerinemi sakladın yapmadığın şey değil
Ece gitmiş yemiş içmiş bu hafta birinci olamayacan oh oh
Müzü o kaa yedin bacım 1küçük poşette şu handeye sardırayım dememişin acıların kızı gibiyim :-(
Kız a20 bacım ne o öle teletabi onlar benim topik benim ballı suzi benim ay oğlan benim kız benim
Suzi kız belki bi gün ballıylan senide görürüm
ay hic gülecegim yokduAy hep tipler beni buluyo adam geldi deli gibi içmiş kokuyo
Dediki böle örtü olmayan ne kalın ne ince bişey istiom
Dedim pikemi
İşte dio sen pike dersin ben ahmet mehmet derim
canim azda olsa ye birseyler yoksa sonra cok acikirsingünaydın kızlar:)kahvaltı filan yapmadım bana nazar değdi sanırım
banada haber et sonuclariyeme kiz birsey yap anneni kandir dobic kalmiyalim daha cok oynamalari lazim desene
görmedim yoksa görürdümbugün yatmadan önce seni düsüneyim ohmmm rüyama gir ohhmmm
bizde öyle yapmisdik öglen gitmisdik aksama geri dönmüsdük dimcayi bitane var dimi ayni yeri diyoruz hani suyun icinde oturuyorsun birseyler yiyip icebiliyorsun
ay negüzel oynuyordun dogus orda hangi sarkisinaydin klipini de yayinla kiz
ay buda bozuldu bizim gibi
tüh canim ya doktora görün yedigin birsey dokanmisdir bayat miydin acaba :26:
dedim ben sen cok güzel özetcisinneyin hatirlatti anam
hahay
hadi insallah hayirli haberlere gel tatlim
olabülür tatlimbeni görürsen ses ver ama bak
günaydin canimniye yapmadinki :26:
günaydin okitokitokacim ben tok degilim tok yok yok yok sok sok sok :111:ay kafayi siyirdim
günaydin canim
sağol canım seninkide mübarek olsunkizlar regl hala gelmedi :26:
yarin dr. a gidiyorum :26:
ay su mübarek günde dua edinde güzel haberlerle geleyim insallah
kandiliniz mübarek olsun bu arada
geçmiş olsun canım..cok guzel anlatmissin ya
esim yillardir Burda 14.senesiymis bizimkide gecen sene ogrendi karadenizliler organize ediyomus carsambadan gidiyolarmis oraya pazar gunu son gunu dagin basinda biyer kamp kurmuslar cadirlar var herkesin yemek satanlar hediyelik ev esyalari satanlar
sanatcilar geliyo egleniyolar iste ay ne oynadilar bir dakika durmadilar ya yorulmuyolarda sanki
benim mide usuttu resmen cok aci cekiyorum yarin yeniden basliyorum diyete 55 olana Kadar daha kacamak yok dun anladim bi baslayinca durduramiyosun kendini
ahh midem
ben yavastan Kacar kizlar namazi kilip yatayim uyuyunca aci azalir belki
afiyet olsun suzim kahvaltı güzelöglen degilde aksam yükleriz birdeozaman fazlasiyla arti olarak geri döner bize :18:
ben yaptim kahvaltimi
2 dilim cavdar toast ekmegin üzerine sürme peyniri sürdüm yanina kirmizi tatli biber domates salatalik dogradim
günaydın canım...araya hep bişeyler giriyo alıntılar yarım kalıyorzerram günaydin
ben geldim kizlar
sonuc tabikide negatif
ben geldim kizlar
sonuc tabikide negatif
kahvaltida 2 dilim yiyebilirsin canim en güzel calisan ögün kahvalti diger ögünler yemezsen bile kahvaltida ye ki tok tuttsun gün boyu birde haslanmis yumurta cok güzel tok tutuyor ama hergün kaynatip isyerine götüreyim diyorum unutuyorumsüpersin valla canım afiyet olsun bende yeşil çay kepekli galeta midem alt üst durumda ya ben hiç ekmek yemiyorum buda sanırım yanlış baktımda herkes ekmek tüketiyor
hahahaaçlık başa vuruyor tabii günaydııın
günaydin ballim kaymagim tatlim benimben geldim kizlar
sonuc tabikide negatif
taze fasülye tüh dünden vardin keske bende getirseydimcanım valla yemekhanede taze fasülye pirinç pilavı yoğurt varmış:) 2 gündür aynı yemeği yiyorum ama seçenekte yok bilmiyom artık nasıl olcak.. :44:
Slm kızlar,
Ben geldim, nasılsınız, iyisinizdir umarım. Bizim güzel geçti bolcana yüzdük, eğlendik, yedik-içtik ve geldik. Kaç kg. aldım bilmiyorum sabah unuttum tartılmayı. Birileri bana özet geçebilir mi, 1 haftadır ne var ne yok? Geçmişi okumaya vaktim yok.
sağol canım seninkide mübarek olsun
geçmiş olsun canım..
dün yediklerine baktımda senin o yediklerinin kaç kat fazlasını ben hep yiyorum sonuctada tabi kilo veremiyorum
afiyet olsun suzim kahvaltı güzel
günaydın canım...araya hep bişeyler giriyo alıntılar yarım kalıyor
üzüldüm canım hayırlısı olsun artık
günaydın kızlar hiççççççç enerjim yok bugün
hiç bişey yapasım parmağımı bile kıpırdatasım yok
hf sonu ne yediniz ne içtiniz nerelere gittiniz bakim
hosgeldin canim hic keyfim yok :26:özetçibaşım bana bi özet geçiversene bacım, 1 haftadır kim ne verdi, kim aldı, neler oldu bitti
gecmis olsun canim :26:
kiz ben böylede das gibiyim acik toparlak tas ama
mide sok olmus canimkadirga senligi hic duymadim :44:
hosgeldin
devam devam
niye tartistilarki bacim
ne oldu
kadinmi birsey dedi
yoksa adammi odunluk yapti
sagol canim seninde
ay hicde sevmem dedikoduyu ama
neyse cok israr ettin bacim
hande ise basladi bacim
pek bi yoruluyomus
anam kari kocada pek bi cimri cikti bunlar sorma
simdi bunun kocasinin
hepi börtdeyi varmis
tutmus pasta almislar
bakmislar pasta pahali
kesmeye kiyamamislar
sonra düsünmüsler tasinmislar
birdahaki dogum gününde kesceklermis
birdaha masraf omasin diye
nesli geldi bacim
ama mineden haber yok daha
kiz ne yapti niye gelmedi bilemedim
yeni yeni kizlar geldi
ece nin evinde insaat var bacim
bitmemis daha bizimkinede gina gelmis
ha bugünde türk günü varmis oraya gitmis
anaam yemiste yemis sonra rahatsiz olmus
yazik yemek yemegi unutmus mide
yiyincede kendini sasmis
ay ben bütün gün yesem
öküz gibi kii banamisin demii
sonra müzeyen antalyaya gitti bacim
bugün gittiler
yolda bunalrin arkadaslari
kari koca kavga et
ama sebebini ögrenemedim bacim
arastirmalarim devam ediyo
suzinin kardesi evleneme teklif etti kiz arkadasina
anam o da ayri bi olay
bak simdi annesi duymus ogün teklif edicegini
suziyi aramis git surda surda demis
bizimki isten sonra kosmus tabi oraya
dedektiflik yapacak
neyse biraz takip etmis bakmis gidiyolar baska yere
bizimki arkalarindan
yesilliklere saklanayim derken
sen totoya sakiz yapis
büyük ya bacim ne varsa topluyo
neyse bu bukadar cabalamis ya
eve gelmis ki arkadaslari face e koymuslar video
ay bacim bendende pek bi haber yok
sadece habire uyuyom ve halsizim
ay bacm baskada birsey yok
belkide varda ben unuttum
dedikoduyu sevmiyom ya ondan unutuyom bacim
kusura kalma
ay hem killiyiz hem sisko bu bana birsey hatirlatti ama
seninde canimmm iyi geceler
:26:kahvaltida 2 dilim yiyebilirsin canim en güzel calisan ögün kahvalti diger ögünler yemezsen bile kahvaltida ye ki tok tuttsun gün boyu birde haslanmis yumurta cok güzel tok tutuyor ama hergün kaynatip isyerine götüreyim diyorum unutuyorum
ne yapalim öyle cikiyor sen naptin bakim toparlaya bildinmi kendini diyetisyene nezaman gitcen bidaha
günaydin ballim kaymagim tatlim benimüzülme tatlim olacak simdi zamani degil demekki olacak insallah ben inaniyorum
taze fasülye tüh dünden vardin keske bende getirseydimyanina yogurt güzel ama pilavda dikkat et derim tatlim
kahvaltida 2 dilim yiyebilirsin canim en güzel calisan ögün kahvalti diger ögünler yemezsen bile kahvaltida ye ki tok tuttsun gün boyu birde haslanmis yumurta cok güzel tok tutuyor ama hergün kaynatip isyerine götüreyim diyorum unutuyorum
ne yapalim öyle cikiyor sen naptin bakim toparlaya bildinmi kendini diyetisyene nezaman gitcen bidaha
günaydin ballim kaymagim tatlim benimüzülme tatlim olacak simdi zamani degil demekki olacak insallah ben inaniyorum
taze fasülye tüh dünden vardin keske bende getirseydimyanina yogurt güzel ama pilavda dikkat et derim tatlim
günaydin fadimecim hosgeldinSlm kızlar,
Ben geldim, nasılsınız, iyisinizdir umarım. Bizim güzel geçti bolcana yüzdük, eğlendik, yedik-içtik ve geldik. Kaç kg. aldım bilmiyorum sabah unuttum tartılmayı. Birileri bana özet geçebilir mi, 1 haftadır ne var ne yok? Geçmişi okumaya vaktim yok.
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun kızlar, dualarınız kabul olsun inşallah.
simdi degilmis demekki zamani tatlim ama insallah en kisa zamanda alacaz haberleriniburayada ramazan da büyüük bir fuar alanina festhane mi diyolar :44ndan kurulucak canim bakalim güzel olucak gibi
leke olduysa gelir belki canim herseyi hayurlisi
ay hic gülecegim yokdu
kz deseydin amca dantelli ahmetmi istiyon yoksa cicek desenli mehmetmi
canim azda olsa ye birseyler yoksa sonra cok acikirsin
günaydin zerramsağol canım seninkide mübarek olsun
geçmiş olsun canım..
dün yediklerine baktımda senin o yediklerinin kaç kat fazlasını ben hep yiyorum sonuctada tabi kilo veremiyorum
afiyet olsun suzim kahvaltı güzel
günaydın canım...araya hep bişeyler giriyo alıntılar yarım kalıyor
üzüldüm canım hayırlısı olsun artık
günaydın kızlar hiççççççç enerjim yok bugün
hiç bişey yapasım parmağımı bile kıpırdatasım yok
hf sonu ne yediniz ne içtiniz nerelere gittiniz bakim
ne yalan söyliyim suzim ben yine aynıyım.Böyle salıverdiğim için diyetisyene de gitmek istemiyorum. :26:
herkeste bir salıvermişlik var ya neden böyle bilemedim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?