70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öglen degilde aksam yükleriz birde ozaman fazlasiyla arti olarak geri döner bize :18:

ben yaptim kahvaltimi
2 dilim cavdar toast ekmegin üzerine sürme peyniri sürdüm yanina kirmizi tatli biber domates salatalik dogradim

süpersin valla canım afiyet olsun bende yeşil çay kepekli galeta midem alt üst durumda ya ben hiç ekmek yemiyorum buda sanırım yanlış baktımda herkes ekmek tüketiyor

Slm kızlar,
Ben geldim, nasılsınız, iyisinizdir umarım. Bizim güzel geçti bolcana yüzdük, eğlendik, yedik-içtik ve geldik. Kaç kg. aldım bilmiyorum sabah unuttum tartılmayı. Birileri bana özet geçebilir mi, 1 haftadır ne var ne yok? Geçmişi okumaya vaktim yok.
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun kızlar, dualarınız kabul olsun inşallah.

Son düzenleme:

burayada ramazan da büyüük bir fuar alanina festhane mi diyolar :44ndan kurulucak canim bakalim güzel olucak gibi
Amin canimm insallah bende tirstim biraz 1hafta once kahve lekelenme oldu 2gundurde sanci vardi olcam diye bekliyorum hala yok :26:

sanada canim bende gidiyorum
herkese hayirli kandiller
dualarimiz Kabul gunahlarimiz af olsun [AMIN]
leke olduysa gelir belki canim herseyi hayurlisi

Ay hep tipler beni buluyo adam geldi deli gibi içmiş kokuyo
Dediki böle örtü olmayan ne kalın ne ince bişey istiom
Dedim pikemi
İşte dio sen pike dersin ben ahmet mehmet derim
ay hic gülecegim yokdu
kz deseydin amca dantelli ahmetmi istiyon yoksa cicek desenli mehmetmi

günaydın kızlar:)kahvaltı filan yapmadım bana nazar değdi sanırım
canim azda olsa ye birseyler yoksa sonra cok acikirsin

kizlar regl hala gelmedi :26:
yarin dr. a gidiyorum :26:
ay su mübarek günde dua edinde güzel haberlerle geleyim insallah
kandiliniz mübarek olsun bu arada
sağol canım seninkide mübarek olsun
geçmiş olsun canım..
dün yediklerine baktımda senin o yediklerinin kaç kat fazlasını ben hep yiyorum sonuctada tabi kilo veremiyorum
öglen degilde aksam yükleriz birde ozaman fazlasiyla arti olarak geri döner bize :18:

ben yaptim kahvaltimi
2 dilim cavdar toast ekmegin üzerine sürme peyniri sürdüm yanina kirmizi tatli biber domates salatalik dogradim
afiyet olsun suzim kahvaltı güzel
zerram günaydin
günaydın canım...araya hep bişeyler giriyo alıntılar yarım kalıyor
ben geldim kizlar
sonuc tabikide negatif

üzüldüm canım hayırlısı olsun artık

günaydın kızlar hiççççççç enerjim yok bugün
hiç bişey yapasım parmağımı bile kıpırdatasım yok
hf sonu ne yediniz ne içtiniz nerelere gittiniz bakim

süpersin valla canım afiyet olsun bende yeşil çay kepekli galeta midem alt üst durumda ya ben hiç ekmek yemiyorum buda sanırım yanlış baktımda herkes ekmek tüketiyor
kahvaltida 2 dilim yiyebilirsin canim en güzel calisan ögün kahvalti diger ögünler yemezsen bile kahvaltida ye ki tok tuttsun gün boyu birde haslanmis yumurta cok güzel tok tutuyor ama hergün kaynatip isyerine götüreyim diyorum unutuyorum
hahaha açlık başa vuruyor tabii günaydııın
ne yapalim öyle cikiyor sen naptin bakim toparlaya bildinmi kendini diyetisyene nezaman gitcen bidaha
ben geldim kizlar
sonuc tabikide negatif
günaydin ballim kaymagim tatlim benim üzülme tatlim olacak simdi zamani degil demekki olacak insallah ben inaniyorum
canım valla yemekhanede taze fasülye pirinç pilavı yoğurt varmış:) 2 gündür aynı yemeği yiyorum ama seçenekte yok bilmiyom artık nasıl olcak.. :44:
taze fasülye tüh dünden vardin keske bende getirseydim yanina yogurt güzel ama pilavda dikkat et derim tatlim

hoş geldin canım 1-2 sayf geride ballım özet geçti

özetçibaşım bana bi özet geçiversene bacım, 1 haftadır kim ne verdi, kim aldı, neler oldu bitti
hosgeldin canim hic keyfim yok :26:
dün betüse özet gecmistim asagida bak istersen canim
kusura bakma lütfen :26:

:26:

suzim acukayı sormuştun közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan la yapılan bi sos
ben ekmeğe bandırıp yemeyi severim
yediğimde çatalla yemiştim..

dikkat ettimde noldu
sinir oluyorum kendime
3 gün boyunca yine şuursuzca yedim..

evet yumurta mutlaka yerim sabah ama 2 gündür salak gibiyim pilav yasak canım zaten veda ettim ben ona çok sevmeme rağmen :44:

günaydin fadimecim hosgeldin seninde gecmis kandilin mübarek olsun amin canim merak ettim seni güzel gecmis sevindim iyi olmus
simdi degilmis demekki zamani tatlim ama insallah en kisa zamanda alacaz haberlerini
günaydin zerram haftasonundan sonra toparlanmaya calisiyorum sagol kiz istendi cumartesi günü annemlen oraya buraya kosturduk cikolatasi cicegi diye tesatüf olcak ya kizin amcasi babamin eski isarkadasi cikmis oglani bilmem ama babasi cok iyi melek gibi biri demis istemisler kizi amca büyük oldugundan öyle bikeresinde olacak degil cetin kayaya carptiniz bi kac gere gidip gelelim öyle sonuca baglariz demisler annemgil ama cok begenmis ailesi cok iyi birileri diyorlar bidahakine bende gitecem hayirlisi olsun
dünde oglani yüzmeye götürdüm ordan ciktik dondurma yiycem anne dedi gittik ben dondurmayi alirken öküzün teki kapiyi bi hisinla acti cocugumun ayagini kapiya sIkIstirdi elimde kaanin dondurmasi ayak parmagi kaniyor iyiki candamda yara bandi hazirda varidin yapistirdim hemen bi elimde dondurma bi elimle yarasini yapistiroyrum o agladikca benim icim parcalandi yatana kadar adam görmü anne deyip kizdi durdu kosusturmacada hep su icmeyi unuttum benim en büyük eksim bu sanirim yemege okadar saldirmadim ama suyuda fazla icmeyince yinede gitmiyor tabiiki
ahada sordun zerram bende dökdürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…