70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

keske gitseydin canim sen hatirliyonmu bilmiyorum tugbanin da migdesi kötüydün sonra kötülesdi acile gitmek zorunda kaldi gida enfeksionumu migde enfeksionumu öyle birsey demislerdin ihmal etme canim sagligini :26: günaydin bu arada ececim
amin fadimecim sagol

ay nebileyim annem gel demedi ama bidahakine görümceligimi gösterecem
yazik ogluma nasil agladi gözlerinden yas geldi öküz adam bogacakdim bi hisimla acti millet dolu icerde yavas ac dimi
dogru diyorsun susuzlugu yemekle gideriyoruz herhalde zerram

yok karar verdim sabah kahvaltisina en az 1 tane has yumurta koycam sagol zerram
öğlen yemeğim kızlar :)

etli taze fasülye 6 yemek kaşığı

3 yemek kaşığı bulgur pilavı

1 kase cacık:)

çok azda karpuz :)

bukadar
güzel canim öglen
ben nişanlım terkedince hırs yaptım 11 kilo verdim sanırım unuttum onu hiç umursamıyom bakalım ne olcak sonum:)90 kilonun üstündekiler zayıflıyor formunda bulabilirsiniz beni bu gidişle:)
biz ozamana kadar sac birakmayiz sende yok öyle 90 ana cikmak
emin misn bugün yediklerimi yazarsam saçımı başımı yolarsın valla tamam akşam yazarım

eveet o durumdan istiyom istiyom da istiyom istiyom da istiyoooooooooom

estağfurullah ablacım ne demek
hadi bakalim ona göre dikkat et kuzu istiyorsan sende biraz cabaliycaksin tatlim
asıl bomba şu kız 50 kilo fil gibi oldum demez mi bide
gicikligina yapiyor fadimenin dedigi gibi onlar sizi kandiriyor
ozaman sizde zayiflayip onlarin karsilarina cikcaksiniz aynisini yapcaksiniz kizlar

ben molaya kacar öptüm

Görüşürüz desteğiniçin çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

oglen oldzú artik tunaydin canim
ne bileyim suzi cocuklarla ugrasiyorum orda kim bakicak ev almis basini gidiyo bukadarda dokulmezki canim feci durumda

Görüşürüz desteğiniçin çok teşekkür ederim
lafimi olur kuzum bizde zayiflamaya calisiyoruz birbirimze destek olmamiz lazim
oglen oldzú artik tunaydin canim
ne bileyim suzi cocuklarla ugrasiyorum orda kim bakicak ev almis basini gidiyo bukadarda dokulmezki canim feci durumda
öyle de canim aksama kalmaz yine ayni olur cocuklarla arkasindan kosturup durcan ama sagligini da ihmal etme tatlim nasil oldun ki biraz daha iyi gibimisin ben bi kere doktora gittim migdem kötüydün doktor cubuk kracker ye cola ic gecene kadaar demisdin doktora gitmesen birde öyle dene istersen tatlim ya :26:

Son düzenleme:
ne yiycem diye dolandim durdum keske fazulyeyi getirseydim uzaga da gitemedim semsiye getirmedim dolu yagiyor birtane hazir menü aldim uzun makarna domates soslu kalorisi 250 yaziyordun onu yedim yumurtalari aldim hasladim hepsini sonra buzdolabina koyacam bozulmuyor ozaman hergün bitane yiycem kahvaltida
ara olarakda seftali yedim aksam yada yarin topluca yazarim zaten menümü
uykum var halsiz ruhsuz gibi durgunlasdim noldu ki bana :26:

diyorum ben size bize nazar değdi:)

eskiden beri hep 50 kilo ve altı olmuş en fazla 55 e kadar çıkmış ben ağzımı bir açtım pir açtım yani :) kulüpte yeniyim.hem kulüp konusunda hemde kilo vermem konusunda yardımcı olur musunuz hep beraber kilom 72 ,55 e kadar düşmek istyorum

yumurtaları haşlayıp mı dolaba koyuyosun canım ben anlamadım aslında mantıklı

diyorum ben size bize nazar değdi:)
al kuzum nazar boncugu yapistirdim iyimi

hosgeldin canim aramiza benim adim suzan istersen hemen kilo cizelgesi de yap kendine
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html:40:

olmuyormus nazar boncugu

yumurtaları haşlayıp mı dolaba koyuyosun canım ben anlamadım aslında mantıklı

almanlardan ögrendim canim bunlarin senede bi kere yumurta bayramlari oluyor onda da yumurtalari rengarenk boyuyorlar :111:has yumurtalar markete 1 ay boyanmis halde satiliyor sogudukdan sonra buzdolabina koyuyorsun ömrü uzun oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…