aynen varya sanki inadıma yapıyolar gibi ha bide demezler mi keşke bende kilolu olsam şaka gibi yani..
keske gitseydin canim sen hatirliyonmu bilmiyorum tugbanin da migdesi kötüydün sonra kötülesdi acile gitmek zorunda kaldi gida enfeksionumu migde enfeksionumu öyle birsey demislerdin ihmal etme canim sagligini :26: günaydin bu arada ececimbusabah itibariyle 66.5dim canim haftaya aynen basladim bakalim kac gr gitcek
kociste gidelim diyoda ben istemedim gecer diye ama hala gecmedi agriyoo
uzulme canim insaallah olur en kisa zamanda
guzel olur canim
bir hafta once oldu simdi yok negelen ne giden korkuyorumm sipiralde var ama :26:
ah zerra okadar cok aci cektimki halada gecmedi
canim benim babam emekli tabi onunla gecinemedigi icin tekrar calisiyo ve acuka yapiminda nasil yapildigini anlatiyoda cok zor bende onlarin yaptiklarindan trde yedim gayet guzeldi
amin fadimecim sagolHoşbulduk canım, sağol gördüm.
Üzülme canım, Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Günaydın canım,
Geçmiş olsun oğluna da, Allah beterinden korusun.
Salmak yok, gidecek bu kilolar.
O arkadaşlara kanmayın siz, sizin yanınızda ne varsa yiyip tüm gün aç dolaşıyodur onlar.
Salmak yok, gidecek bu kilolar.
O arkadaşlara kanmayın siz, sizin yanınızda ne varsa yiyip tüm gün aç dolaşıyodur onlar.
asıl bomba şu kız 50 kilo fil gibi oldum demez mi bide
ay nebileyim annem gel demediiyi olmuş canım hayırlı olsun
sende gideydin görümce olarak bi kendini göstereydin bacım...
iyi tedbirliymişsin oğluna hemen müdahale etmişsin geömiş olsun bnasıl canı acımıştır yaa
suya hf sonu bende dikkat edemiyorum suzim hf içi masama koyup içiyorum ama haf sonu yemekten içmeye fırsat kalmıyor
biri yumurtamı dedi
kahvaltımın baştacıdır yumurta
bencede çok faydalı
20 kiloya kdr verdim sporsuz sarkmam olmadı
güzel canim öglenöğlen yemeğim kızlar :)
etli taze fasülye 6 yemek kaşığı
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase cacık:)
çok azda karpuz :)
bukadar
biz ozamana kadar sac birakmayiz sende yok öyle 90 ana cikmakben nişanlım terkedince hırs yaptım 11 kilo verdim sanırım unuttum onu hiç umursamıyom bakalım ne olcak sonum:)90 kilonun üstündekiler zayıflıyor formunda bulabilirsiniz beni bu gidişle:)
hadi bakalim ona göre dikkat et kuzuemin misnbugün yediklerimi yazarsam saçımı başımı yolarsın valla tamam akşam yazarım
eveet o durumdan istiyom istiyom da istiyom istiyom da istiyoooooooooom
estağfurullah ablacım ne demek
gicikligina yapiyor fadimenin dedigi gibi onlar sizi kandiriyorasıl bomba şu kız 50 kilo fil gibi oldum demez mi bide
ozaman sizde zayiflayip onlarin karsilarina cikcaksiniz aynisini yapcaksiniz kizlaraynen ha bide göbeğim çıktı derler o göbeği ben hiç görmedim bu zamana kadar:) resim çekilelim derler ısrar ederler ayy o resimde dev gibi çıkıyorum ya psikoloji alt üst oluyo sonra otur kendini motive et şimdi
aynen ha bide göbeğim çıktı derler o göbeği ben hiç görmedim bu zamana kadar:) resim çekilelim derler ısrar ederler ayy o resimde dev gibi çıkıyorum ya psikoloji alt üst oluyo sonra otur kendini motive et şimdi
ay nebileyim annem gel demediama bidahakine görümceligimi gösterecem
yazik ogluma nasil agladi gözlerinden yas geldi öküz adam bogacakdim bi hisimla acti millet dolu icerde yavas ac dimi
dogru diyorsun susuzlugu yemekle gideriyoruz herhalde zerram
yok karar verdim sabah kahvaltisina en az 1 tane has yumurta koycam sagol zerram
güzel canim öglen
biz ozamana kadar sac birakmayiz sende yok öyle 90 ana cikmak
hadi bakalim ona göre dikkat et kuzuistiyorsan sende biraz cabaliycaksin tatlim
gicikligina yapiyor fadimenin dedigi gibi onlar sizi kandiriyor
ozaman sizde zayiflayip onlarin karsilarina cikcaksiniz aynisini yapcaksiniz kizlar
ben molaya kacar öptüm
çok dertliyiz çooooooook
ay nebileyim annem gel demediama bidahakine görümceligimi gösterecem
yazik ogluma nasil agladi gözlerinden yas geldi öküz adam bogacakdim bi hisimla acti millet dolu icerde yavas ac dimi
dogru diyorsun susuzlugu yemekle gideriyoruz herhalde zerram
yok karar verdim sabah kahvaltisina en az 1 tane has yumurta koycam sagol zerram
güzel canim öglen
biz ozamana kadar sac birakmayiz sende yok öyle 90 ana cikmak
hadi bakalim ona göre dikkat et kuzuistiyorsan sende biraz cabaliycaksin tatlim
gicikligina yapiyor fadimenin dedigi gibi onlar sizi kandiriyor
ozaman sizde zayiflayip onlarin karsilarina cikcaksiniz aynisini yapcaksiniz kizlar
ben molaya kacar öptüm[/QUOTE ]
inşallah canım...
keske gitseydin canim sen hatirliyonmu bilmiyorum tugbanin da migdesi kötüydün sonra kötülesdi acile gitmek zorunda kaldi gida enfeksionumu migde enfeksionumu öyle birsey demislerdin ihmal etme canim sagligini :26: günaydin bu arada ececim
amin fadimecim sagol
lafimi olur kuzumGörüşürüzdesteğiniçin çok teşekkür ederim
öyle de canim aksama kalmaz yine ayni olur cocuklarla arkasindan kosturup durcanoglen oldzú artik tunaydin canim
ne bileyim suzi cocuklarla ugrasiyorum orda kim bakicak ev almis basini gidiyo bukadarda dokulmezki canim feci durumda
ne yiycem diye dolandim durdum keske fazulyeyi getirseydim uzaga da gitemedim semsiye getirmedim dolu yagiyor birtane hazir menü aldim uzun makarna domates soslu kalorisi 250 yaziyordun onu yedim yumurtalari aldim hasladim hepsini sonra buzdolabina koyacam bozulmuyor ozaman hergün bitane yiycem kahvaltida
ara olarakda seftali yedim aksam yada yarin topluca yazarim zaten menümü
uykum var halsiz ruhsuz gibi durgunlasdimnoldu ki bana :26:
ne yiycem diye dolandim durdum keske fazulyeyi getirseydim uzaga da gitemedim semsiye getirmedim dolu yagiyor birtane hazir menü aldim uzun makarna domates soslu kalorisi 250 yaziyordun onu yedim yumurtalari aldim hasladim hepsini sonra buzdolabina koyacam bozulmuyor ozaman hergün bitane yiycem kahvaltida
ara olarakda seftali yedim aksam yada yarin topluca yazarim zaten menümü
uykum var halsiz ruhsuz gibi durgunlasdimnoldu ki bana :26:
al kuzum nazar boncugu yapistirdim iyimidiyorum ben size bize nazar değdi:)
eskiden beri hep 50 kilo ve altı olmuş en fazla 55 e kadar çıkmış ben ağzımı bir açtım pir açtım yani :) kulüpte yeniyim.hem kulüp konusunda hemde kilo vermem konusunda yardımcı olur musunuz hep beraber kilom 72 ,55 e kadar düşmek istyorum
yumurtaları haşlayıp mı dolaba koyuyosun canım ben anlamadım aslında mantıklı
al kuzum nazar boncugu yapistirdim iyimi
hosgeldin canim aramiza benim adim suzanistersen hemen kilo cizelgesi de yap kendine
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html:40:
olmuyormus nazar boncugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?