70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaciyorum kizlar size haber vereyim dedim
canim arkadasim üzülme hayirlisiyla vakti zamani gelince olacak insallah
hani yemekden önce koyuyorlar lokantada o dimi zerram affiyet olsun
bende cok yemezsem bile genelde sagliksiz seyler yiyorum zerram bugün yine arti 1 gördüm
evet yumurta mutlaka yerim sabah ama 2 gündür salak gibiyim pilav yasak canım zaten veda ettim ben ona çok sevmeme rağmen :44:
pirinc pilavini bende cok severim ama öyle 1-2 kasik yetmiyor onu yiyince hep fazlasini istiyor cani insanin onun icin bende yememeye calisiyorum onu yarin yumurta hasliycam

ne yalan söyliyim suzim ben yine aynıyım. Böyle salıverdiğim için diyetisyene de gitmek istemiyorum. :26:

ne güzel resimli menü paylasiyordun kuzum sen hadi yine basla bikac gündür menüde paylasmiyorsun kötü olsa bile paylas ki biz böyle yaptikca belki yemezsin

Son düzenleme:

bencede en iyisi haşlanmış yumurta karatay ın kitabını okudum bana baya mantıklı gelmişti..

ben aslinda has yumurtayi okadar sevmem ama napcan zayiflamak icin tok tutan seyler yememiz lazim
tavada yumurtayi severim kaba koyup getirsem mi acep
tavada yumurtayı nasıl yapacagında önemli aslında ama haşlanmış yumurta çok ii bütün diyetisyenler öneriyor çok araştırdım ben işin sırrı yağsız protein...:)

11 kilo verdim toplamda veririm inanıyorum ama istek yok hele bide hafta sonu arkadaslarla filan bi araya geliyoz onlar yiyor incecik insanında zoruna gidiyor bırakıyo diyeti filan

o arkadaşlardan bende sürüsüyle var.hamburger yemeye gidiyoruz kız kendi önündekini bitiriyor garanti benim menümün de yarısını yiyor ama bildiğin kürdan kız. hayata isyeeeaaaaaaaaan ediyorum o zaman. ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh

iyi olmuş canım hayırlı olsun
sende gideydin görümce olarak bi kendini göstereydin bacım...

iyi tedbirliymişsin oğluna hemen müdahale etmişsin geömiş olsun bnasıl canı acımıştır yaa
suya hf sonu bende dikkat edemiyorum suzim hf içi masama koyup içiyorum ama haf sonu yemekten içmeye fırsat kalmıyor
ben aslinda has yumurtayi okadar sevmem ama napcan zayiflamak icin tok tutan seyler yememiz lazim
tavada yumurtayi severim kaba koyup getirsem mi acep

biri yumurtamı dedi
kahvaltımın baştacıdır yumurta
bencede çok faydalı
20 kiloya kdr verdim sporsuz sarkmam olmadı

11 kilo verdim toplamda veririm inanıyorum ama istek yok hele bide hafta sonu arkadaslarla filan bi araya geliyoz onlar yiyor incecik insanında zoruna gidiyor bırakıyo diyeti filan
daha da hirzlanman lazim canim onlar gibi olup onlarla bulusdugunda istedigini yiyebilmek icin
bizim bi tanidik var kadin ufacik tefecik 38 yasinda 48 kilo kadin yiyor az birsey sonra migdem küstü diyor keske benimkide küsse küsmüyor ki nekadar verirsem okadar yiyor
haklısın suzim.Yarın kesin başlıyorum menülerimi paylaşmaya. Zayıflamam lazım beniim. Böyle ertelemekle olmaz
ha söyle yarin degil bugün aksam senin menüleri görcem sIkI yönetim ilan ediyorum
tavada yumurtayı nasıl yapacagında önemli aslında ama haşlanmış yumurta çok ii bütün diyetisyenler öneriyor çok araştırdım ben işin sırrı yağsız protein...:)
evet canim haslanmisi daha faydali isarkadasina dedim yumurta alacam hergün kahvaltida 1 has yumurta yiycez dedim yanimdakini de zorluyorum ama napim ben öyle yanimda biri olunca paylasmadan yiyemiyorum
bizde öyle yapacaz zayifliycaz cok yiycez baskalarin yaninda sonra yine dikkat edecez
Yumurta diyette çok önemli suzim.Bildiğin üzere protein olarak en önemli besin. Kasları korumak lazıım
sagol canim bilgin icin

busabah itibariyle 66.5dim canim haftaya aynen basladim bakalim kac gr gitcek
kociste gidelim diyoda ben istemedim gecer diye ama hala gecmedi agriyoo
ben geldim kizlar
sonuc tabikide negatif
uzulme canim insaallah olur en kisa zamanda
guzel olur canim
bir hafta once oldu simdi yok negelen ne giden korkuyorumm sipiralde var ama :26:
ah zerra okadar cok aci cektimki halada gecmedi

canim benim babam emekli tabi onunla gecinemedigi icin tekrar calisiyo ve acuka yapiminda nasil yapildigini anlatiyoda cok zor bende onlarin yaptiklarindan trde yedim gayet guzeldi

aynen varya sanki inadıma yapıyolar gibi ha bide demezler mi keşke bende kilolu olsam şaka gibi yani..

hoş geldin canım 1-2 sayf geride ballım özet geçti
Hoşbulduk canım, sağol gördüm.

kaciyorum kizlar size haber vereyim dedim
Üzülme canım, Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Günaydın canım,
Geçmiş olsun oğluna da, Allah beterinden korusun.

ne yalan söyliyim suzim ben yine aynıyım. Böyle salıverdiğim için diyetisyene de gitmek istemiyorum. :26:
Salmak yok, gidecek bu kilolar.

O arkadaşlara kanmayın siz, sizin yanınızda ne varsa yiyip tüm gün aç dolaşıyodur onlar.

ben nişanlım terkedince hırs yaptım 11 kilo verdim sanırım unuttum onu hiç umursamıyom bakalım ne olcak sonum:)90 kilonun üstündekiler zayıflıyor formunda bulabilirsiniz beni bu gidişle:)

ha söyle yarin degil bugün aksam senin menüleri görcem sIkI yönetim ilan ediyorum
emin misn bugün yediklerimi yazarsam saçımı başımı yolarsın valla tamam akşam yazarım

bizde öyle yapacaz zayifliycaz cok yiycez baskalarin yaninda sonra yine dikkat edecez

eveet o durumdan istiyom istiyom da istiyom istiyom da istiyoooooooooom

sagol canim bilgin icin
estağfurullah ablacım ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…