canim arkadasim üzülme hayirlisiyla vakti zamani gelince olacak insallahkaciyorum kizlar size haber vereyim dedim
hani yemekden önce koyuyorlar lokantada o dimi zerram affiyet olsunsuzim acukayı sormuştun közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan la yapılan bi sos
ben ekmeğe bandırıp yemeyi severim
yediğimde çatalla yemiştim..
dikkat ettimde noldu
sinir oluyorum kendime
3 gün boyunca yine şuursuzca yedim..
pirinc pilavini bende cok severim ama öyle 1-2 kasik yetmiyor onu yiyince hep fazlasini istiyor cani insanin onun icin bende yememeye calisiyorum onuevet yumurta mutlaka yerim sabah ama 2 gündür salak gibiyimpilav yasak canım zaten veda ettim ben ona çok sevmeme rağmen :44:
bende bilemiyorum valla... Çok iyi başlamıştım ama sonra ipin ucu kaçınca tam kaçıyor.
ne yalan söyliyim suzim ben yine aynıyım.Böyle salıverdiğim için diyetisyene de gitmek istemiyorum. :26:
canim arkadasim üzülme hayirlisiyla vakti zamani gelince olacak insallah
hani yemekden önce koyuyorlar lokantada o dimi zerram affiyet olsun
bende cok yemezsem bile genelde sagliksiz seyler yiyorum zerrambugün yine arti 1 gördüm
pirinc pilavini bende cok severim ama öyle 1-2 kasik yetmiyor onu yiyince hep fazlasini istiyor cani insanin onun icin bende yememeye calisiyorum onuyarin yumurta hasliycam
aynen çok hırslıydım başta haftada 2 kilo rahat veriyordum şimdi bende kaçırdım ipin ucunu sanıırım hafta sonu girince böle oluyor
bencede en iyisi haşlanmış yumurta karatay ın kitabını okudum bana baya mantıklı gelmişti..
maşallah iyi kilo vermissin.Dahasınıda kolaylıkla verirsin istesen. aciiil toparlanmak lazım
ne güzel resimli menü paylasiyordun kuzum sen hadi yine basla bikac gündür menüde paylasmiyorsun kötü olsa bile paylas ki bizböyle yaptikca belki yemezsin
tavada yumurtayı nasıl yapacagında önemli aslında ama haşlanmış yumurta çok ii bütün diyetisyenler öneriyor çok araştırdım ben işin sırrı yağsız protein...:)ben aslinda has yumurtayi okadar sevmem ama napcan zayiflamak icin tok tutan seyler yememiz lazim
tavada yumurtayi severim kaba koyup getirsem mi acep
11 kilo verdim toplamda veririm inanıyorum ama istek yok hele bide hafta sonu arkadaslarla filan bi araya geliyoz onlar yiyor incecik insanında zoruna gidiyor bırakıyo diyeti filan
ben aslinda has yumurtayi okadar sevmem ama napcan zayiflamak icin tok tutan seyler yememiz lazim
iyi olmuş canım hayırlı olsungünaydin fadimecim hosgeldinseninde gecmis kandilin mübarek olsun amin canim merak ettim seni güzel gecmis sevindim iyi olmus
simdi degilmis demekki zamani tatlim ama insallah en kisa zamanda alacaz haberlerini
günaydin zerramhaftasonundan sonra toparlanmaya calisiyorum sagol kiz istendi cumartesi günü annemlen oraya buraya kosturduk cikolatasi cicegi diye tesatüf olcak ya kizin amcasi babamin eski isarkadasi cikmis oglani bilmem ama babasi cok iyi melek gibi biri demis istemisler kizi amca büyük oldugundan öyle bikeresinde olacak degil cetin kayaya carptiniz bi kac gere gidip gelelim öyle sonuca baglariz demisler annemgil ama cok begenmis ailesi cok iyi birileri diyorlar bidahakine bende gitecem hayirlisi olsun
dünde oglani yüzmeye götürdüm ordan ciktik dondurma yiycem anne dedi gittik ben dondurmayi alirken öküzün teki kapiyi bi hisinla acti cocugumun ayagini kapiya sIkIstirdi elimde kaanin dondurmasi ayak parmagi kaniyor iyiki candamda yara bandi hazirda varidin yapistirdim hemen bi elimde dondurma bi elimle yarasini yapistiroyrum o agladikca benim icim parcalandi yatana kadar adam görmü anne deyip kizdi durdukosusturmacada hep su icmeyi unuttum benim en büyük eksim bu sanirim yemege okadar saldirmadim ama suyuda fazla icmeyince yinede gitmiyor tabiiki
ahada sordun zerram bende dökdürdüm
ben aslinda has yumurtayi okadar sevmem ama napcan zayiflamak icin tok tutan seyler yememiz lazim
daha da hirzlanman lazim canim onlar gibi olup onlarla bulusdugunda istedigini yiyebilmek icin11 kilo verdim toplamda veririm inanıyorum ama istek yok hele bide hafta sonu arkadaslarla filan bi araya geliyoz onlar yiyor incecik insanında zoruna gidiyor bırakıyo diyeti filan
ha söylehaklısın suzim.Yarın kesin başlıyorum menülerimi paylaşmaya. Zayıflamam lazım beniim. Böyle ertelemekle olmaz
evet canim haslanmisi daha faydali isarkadasina dedim yumurta alacam hergün kahvaltida 1 has yumurta yiycez dedimtavada yumurtayı nasıl yapacagında önemli aslında ama haşlanmış yumurta çok ii bütün diyetisyenler öneriyor çok araştırdım ben işin sırrı yağsız protein...:)
bizde öyle yapacaz zayifliycaz cok yiycez baskalarin yaninda sonra yine dikkat edecezo arkadaşlardan bende sürüsüyle var.hamburger yemeye gidiyoruz kız kendi önündekini bitiriyor garanti benim menümün de yarısını yiyor ama bildiğin kürdan kız. hayata isyeeeaaaaaaaaan ediyorum o zaman.ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh
sagol canim bilgin icinYumurta diyette çok önemli suzim.Bildiğin üzere protein olarak en önemli besin. Kasları korumak lazıım
busabah itibariyle 66.5dim canim haftaya aynen basladim bakalim kac gr gitcekÇıtır olabilirsin ama abla gibi sıcaksın kız işallah hamişsindir gene bu çocuğuda biyerinemi sakladın yapmadığın şey değil
Ece gitmiş yemiş içmiş bu hafta birinci olamayacan oh oh
Müzü o kaa yedin bacım 1küçük poşette şu handeye sardırayım dememişin acıların kızı gibiyim :-(
Kız a20 bacım ne o öle teletabi onlar benim topik benim ballı suzi benim ay oğlan benim kız benim
Suzi kız belki bi gün ballıylan senide görürüm
kociste gidelim diyoda ben istemedim gecer diye ama hala gecmedi agriyoobanada haber et sonuclariyeme kiz birsey yap anneni kandir dobic kalmiyalim daha cok oynamalari lazim desene
görmedim yoksa görürdümbugün yatmadan önce seni düsüneyim ohmmm rüyama gir ohhmmm
bizde öyle yapmisdik öglen gitmisdik aksama geri dönmüsdük dimcayi bitane var dimi ayni yeri diyoruz hani suyun icinde oturuyorsun birseyler yiyip icebiliyorsun
ay negüzel oynuyordun dogus orda hangi sarkisinaydin klipini de yayinla kiz
ay buda bozuldu bizim gibi
tüh canim ya doktora görün yedigin birsey dokanmisdir bayat miydin acaba :26:
dedim ben sen cok güzel özetcisinneyin hatirlatti anam
hahay
hadi insallah hayirli haberlere gel tatlim
olabülür tatlimbeni görürsen ses ver ama bak
günaydin canimniye yapmadinki :26:
günaydin okitokitokacim ben tok degilim tok yok yok yok sok sok sok :111:ay kafayi siyirdim
günaydin canim
uzulme canim insaallah olur en kisa zamandaben geldim kizlar
sonuc tabikide negatif
guzel olur canimburayada ramazan da büyüük bir fuar alanina festhane mi diyolar :44ndan kurulucak canim bakalim güzel olucak gibi
leke olduysa gelir belki canim herseyi hayurlisi
ay hic gülecegim yokdu
kz deseydin amca dantelli ahmetmi istiyon yoksa cicek desenli mehmetmi
canim azda olsa ye birseyler yoksa sonra cok acikirsin
ah zerra okadar cok aci cektimki halada gecmedisağol canım seninkide mübarek olsun
geçmiş olsun canım..
dün yediklerine baktımda senin o yediklerinin kaç kat fazlasını ben hep yiyorum sonuctada tabi kilo veremiyorum
afiyet olsun suzim kahvaltı güzel
günaydın canım...araya hep bişeyler giriyo alıntılar yarım kalıyor
üzüldüm canım hayırlısı olsun artık
günaydın kızlar hiççççççç enerjim yok bugün
hiç bişey yapasım parmağımı bile kıpırdatasım yok
hf sonu ne yediniz ne içtiniz nerelere gittiniz bakim
suzim acukayı sormuştun közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan la yapılan bi sos
ben ekmeğe bandırıp yemeyi severim
yediğimde çatalla yemiştim..
dikkat ettimde noldu
sinir oluyorum kendime
3 gün boyunca yine şuursuzca yedim..
o arkadaşlardan bende sürüsüyle var.hamburger yemeye gidiyoruz kız kendi önündekini bitiriyor garanti benim menümün de yarısını yiyor ama bildiğin kürdan kız. hayata isyeeeaaaaaaaaan ediyorum o zaman.ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh
Hoşbulduk canım, sağol gördüm.hoş geldin canım 1-2 sayf geride ballım özet geçti
Üzülme canım, Rabbim hayırlısını nasip etsin.kaciyorum kizlar size haber vereyim dedim
Günaydın canım,günaydin fadimecim hosgeldinseninde gecmis kandilin mübarek olsun amin canim merak ettim seni güzel gecmis sevindim iyi olmus
simdi degilmis demekki zamani tatlim ama insallah en kisa zamanda alacaz haberlerini
günaydin zerramhaftasonundan sonra toparlanmaya calisiyorum sagol kiz istendi cumartesi günü annemlen oraya buraya kosturduk cikolatasi cicegi diye tesatüf olcak ya kizin amcasi babamin eski isarkadasi cikmis oglani bilmem ama babasi cok iyi melek gibi biri demis istemisler kizi amca büyük oldugundan öyle bikeresinde olacak degil cetin kayaya carptiniz bi kac gere gidip gelelim öyle sonuca baglariz demisler annemgil ama cok begenmis ailesi cok iyi birileri diyorlar bidahakine bende gitecem hayirlisi olsun
dünde oglani yüzmeye götürdüm ordan ciktik dondurma yiycem anne dedi gittik ben dondurmayi alirken öküzün teki kapiyi bi hisinla acti cocugumun ayagini kapiya sIkIstirdi elimde kaanin dondurmasi ayak parmagi kaniyor iyiki candamda yara bandi hazirda varidin yapistirdim hemen bi elimde dondurma bi elimle yarasini yapistiroyrum o agladikca benim icim parcalandi yatana kadar adam görmü anne deyip kizdi durdukosusturmacada hep su icmeyi unuttum benim en büyük eksim bu sanirim yemege okadar saldirmadim ama suyuda fazla icmeyince yinede gitmiyor tabiiki
ahada sordun zerram bende dökdürdüm
Salmak yok, gidecek bu kilolar.ne yalan söyliyim suzim ben yine aynıyım.Böyle salıverdiğim için diyetisyene de gitmek istemiyorum. :26:
O arkadaşlara kanmayın siz, sizin yanınızda ne varsa yiyip tüm gün aç dolaşıyodur onlar.o arkadaşlardan bende sürüsüyle var.hamburger yemeye gidiyoruz kız kendi önündekini bitiriyor garanti benim menümün de yarısını yiyor ama bildiğin kürdan kız. hayata isyeeeaaaaaaaaan ediyorum o zaman.ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh
daha da hirzlanman lazim canim onlar gibi olup onlarla bulusdugunda istedigini yiyebilmek icin
bizim bi tanidik var kadin ufacik tefecik 38 yasinda 48 kilo kadin yiyor az birsey sonra migdem küstü diyorkeske benimkide küsse küsmüyor ki nekadar verirsem okadar yiyor
ha söyleyarin degil bugün aksam senin menüleri görcem sIkI yönetim ilan ediyorum
evet canim haslanmisi daha faydali isarkadasina dedim yumurta alacam hergün kahvaltida 1 has yumurta yiycez dedimyanimdakini de zorluyorum ama napim ben öyle yanimda biri olunca paylasmadan yiyemiyorum
bizde öyle yapacaz zayifliycaz cok yiycez baskalarin yaninda sonra yine dikkat edecez
sagol canim bilgin icin
emin misnha söyleyarin degil bugün aksam senin menüleri görcem sIkI yönetim ilan ediyorum
bizde öyle yapacaz zayifliycaz cok yiycez baskalarin yaninda sonra yine dikkat edecez
estağfurullah ablacım ne demeksagol canim bilgin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?