almanlardan ögrendim canimbunlarin senede bi kere yumurta bayramlari oluyor onda da yumurtalari rengarenk boyuyorlar :111:has yumurtalar markete 1 ay boyanmis halde satiliyor sogudukdan sonra buzdolabina koyuyorsun ömrü uzun oluyor yani
biz nazar bocuğu gibi kızlarız zaten boşver gerisini:))
neydi beaa teletabiler wardı onu izlerdik..batarken güneş ardında tepelerin, uyku vakti geldi tüm teletabilerin
seninde kandilin mübarek olsun canım..kizlar regl hala gelmedi :26:
yarin dr. a gidiyorum :26:
ay su mübarek günde dua edinde güzel haberlerle geleyim insallah
kandiliniz mübarek olsun bu arada
yedim handem sen bide oraya gitmeden önceki kilomu bilseydin böyle kilo wermişlin insan yermi?derdin..tabi bugün fazlasıyla gelmiş dururmda.ama moral bozmıcam bozarsam weremiyorum..Çıtır olabilirsin ama abla gibi sıcaksın kız işallah hamişsindir gene bu çocuğuda biyerinemi sakladın yapmadığın şey değil
Ece gitmiş yemiş içmiş bu hafta birinci olamayacan oh oh
Müzü o kaa yedin bacım 1küçük poşette şu handeye sardırayım dememişin acıların kızı gibiyim :-(
Kız a20 bacım ne o öle teletabi onlar benim topik benim ballı suzi benim ay oğlan benim kız benim
Suzi kız belki bi gün ballıylan senide görürüm
Ay hep tipler beni buluyo adam geldi deli gibi içmiş kokuyo
Dediki böle örtü olmayan ne kalın ne ince bişey istiom
Dedim pikemi
İşte dio sen pike dersin ben ahmet mehmet derim
bende kahwaltıyı 11 buçukta yaptım..günaydın kızlar:)kahvaltı filan yapmadım bana nazar değdi sanırım
inşallah bitsin artık bu çileeee...amin canım amin kurtulalılm bu kilolardan artık :)
üzülme tatlım..strese soktukça kendini ozaman olmaz..benim ablam hemen hamile kalıyordu 2 düşük yaptı sonrasında oğlu oldu..şimdi tekrar istiyorlar pko çıkmış..her ay ağlıyor oda..eniştem stres yapıyor..sanki ablamın elindeymiş gibi..stres zorlaştırıyor işi..hiç ummadığın bianda çıkıwerir bak..hem şöyle düşün biraz daha kilo werme şansın olacak zayıf hamiş olcanben geldim kizlar
sonuc tabikide negatif
hoşgeldin canım...seninde mübarek olsun..balım anlattı biraz bikaç sayfa geride canımm..Slm kızlar,
Ben geldim, nasılsınız, iyisinizdir umarım. Bizim güzel geçti bolcana yüzdük, eğlendik, yedik-içtik ve geldik. Kaç kg. aldım bilmiyorum sabah unuttum tartılmayı. Birileri bana özet geçebilir mi, 1 haftadır ne var ne yok? Geçmişi okumaya vaktim yok.
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun kızlar, dualarınız kabul olsun inşallah.
yine dikkat et canım ben dün yedim dün sabahki kilom süperdi ama fazlasıyla geri döndüm..aslında moralimi bozdu ama çokta sıkmıcam canımı dewam etcem.sıktıkça kafaya taktıkça kilo weremiyorum..suzim acukayı sormuştun közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan la yapılan bi sos
ben ekmeğe bandırıp yemeyi severim
yediğimde çatalla yemiştim..
dikkat ettimde noldu
sinir oluyorum kendime
3 gün boyunca yine şuursuzca yedim..
güzel menün tatlım..öğlen yemeğim kızlar :)
etli taze fasülye 6 yemek kaşığı
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase cacık:)
çok azda karpuz :)
bukadar
hemde zaman kaybı olmaz beğendim işte bunu :111:
evet güzeliz :93:daha da güzel olacagiz :87:
napalim tatlim isyerinde kaynativerdim molada yoksa evde telasdan unutuyorum burdaki buzdolabina koyacam hergün 1 tane alcam hazircana
senin boy kacdin canim merak ettim
lafimi olur kuzumbizde zayiflamaya calisiyoruz birbirimze destek olmamiz lazim
öyle de canim aksama kalmaz yine ayni olur cocuklarla arkasindan kosturup durcanama sagligini da ihmal etme tatlim nasil oldun ki biraz daha iyi gibimisin ben bi kere doktora gittim migdem kötüydün doktor cubuk kracker ye cola ic gecene kadaar demisdin doktora gitmesen birde öyle dene istersen tatlim ya :26:
siteyi keşfetmeye çalışıyorum uzun zamandır uzaktan izliyordum sizleri ama şuan keşifteyim.bi kilo çizelgesi yapmayıda keşfedeyim tamamdır..aaayyy ne acemiyim kötü hissettim.hemen çözmek lazım bunu :) bir kaç kez diyet listelerini denemeye kalktım ama başarılı olamadm acaba şimdi ne yapsam diye düşünüyorum.kafamda tek bi fikir var zayıflamak.yeni evliyim ve balayına gitmeyi reddediyorum iki aydırgarip bi psikoloji.
çare bu galiba zaten ..diyet listelerinde sıkılıyorum.akşam ne yiyeceğimi bilerek yaşamak ve sürekli diyet düşünmek beni daha çok acıktırıyo moralimi bozuyocanım bence kafana göre diyet yapma porsiyon azaltarak başla bence diyete bide kendine yasak koy tavsiyem bu:)
okitokidokkiz seni görünce dilime faruk k nin hongi ponki donino sarkisi dolandi
merhabalar hanımlar..
bende zayıflmak istiyorum ama motivsyon ihtiyacım var
verilcek kilo çok motivasyon yok of off
çare bu galiba zaten ..diyet listelerinde sıkılıyorum.akşam ne yiyeceğimi bilerek yaşamak ve sürekli diyet düşünmek beni daha çok acıktırıyo moralimi bozuyobide bana şu çizelgenin nasıl yapıldığını anlatabilir mi biri ?
çok teşekkürederim .bişeyler yaptım kedili bişey görünce atladım hemen ama sanırım en acayip çizelge benimki oldu :)evet bişeye bağlı kalma ben öle yapıyom yani vücudumu tanıyom neyin bana kilo aldırdını biliyorum aslında bide çizelge http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html adresinden bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?