70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

batarken güneş ardında tepelerin, uyku vakti geldi tüm teletabilerin
neydi beaa teletabiler wardı onu izlerdik..
kizlar regl hala gelmedi :26:
yarin dr. a gidiyorum :26:
ay su mübarek günde dua edinde güzel haberlerle geleyim insallah
kandiliniz mübarek olsun bu arada
seninde kandilin mübarek olsun canım..
yedim handem sen bide oraya gitmeden önceki kilomu bilseydin böyle kilo wermişlin insan yermi?derdin..tabi bugün fazlasıyla gelmiş dururmda.ama moral bozmıcam bozarsam weremiyorum..
Ay hep tipler beni buluyo adam geldi deli gibi içmiş kokuyo
Dediki böle örtü olmayan ne kalın ne ince bişey istiom
Dedim pikemi
İşte dio sen pike dersin ben ahmet mehmet derim

günaydın kızlar:)kahvaltı filan yapmadım bana nazar değdi sanırım
bende kahwaltıyı 11 buçukta yaptım..
amin canım amin kurtulalılm bu kilolardan artık :)
inşallah bitsin artık bu çileeee...
ben geldim kizlar
sonuc tabikide negatif
üzülme tatlım..strese soktukça kendini ozaman olmaz..benim ablam hemen hamile kalıyordu 2 düşük yaptı sonrasında oğlu oldu..şimdi tekrar istiyorlar pko çıkmış..her ay ağlıyor oda..eniştem stres yapıyor..sanki ablamın elindeymiş gibi..stres zorlaştırıyor işi..hiç ummadığın bianda çıkıwerir bak..hem şöyle düşün biraz daha kilo werme şansın olacak zayıf hamiş olcan
hoşgeldin canım...seninde mübarek olsun..balım anlattı biraz bikaç sayfa geride canımm..
yine dikkat et canım ben dün yedim dün sabahki kilom süperdi ama fazlasıyla geri döndüm..aslında moralimi bozdu ama çokta sıkmıcam canımı dewam etcem.sıktıkça kafaya taktıkça kilo weremiyorum..
öğlen yemeğim kızlar :)

etli taze fasülye 6 yemek kaşığı

3 yemek kaşığı bulgur pilavı

1 kase cacık:)

çok azda karpuz :)

bukadar
güzel menün tatlım..

yaw benim alıntılarım bu kadar değildi yarısı çıkmamış yaa..neyse kusura kalmayın..suzim ewet diç çayı 1 tane war ama işletmesi çok fazla..çok fazla yer war..biz tam bara seddinin oraya gidiyoruz ..foto koycamda sonra..şimdi çıkmam lazım..

siteyi keşfetmeye çalışıyorum uzun zamandır uzaktan izliyordum sizleri ama şuan keşifteyim.bi kilo çizelgesi yapmayıda keşfedeyim tamamdır..aaayyy ne acemiyim kötü hissettim.hemen çözmek lazım bunu :) bir kaç kez diyet listelerini denemeye kalktım ama başarılı olamadm acaba şimdi ne yapsam diye düşünüyorum.kafamda tek bi fikir var zayıflamak.yeni evliyim ve balayına gitmeyi reddediyorum iki aydır garip bi psikoloji.

bende kraker yedim canim yatistiriyo mideyi biraz
sorma ya kac saattir ugrasiyorum gorunen hic bisey yok ortada
bide benim cadi Sabah 5de sut icti bu Saat oldu yemek yemiyo CORBA istiim sicakda sicak yemiyo bende baktim olmiycak kasigin ucuyla ahmete verdim cadi onu gorunce yedi yokya ac geziyoda yemek yemek istemiyo

canım bence kafana göre diyet yapma porsiyon azaltarak başla bence diyete bide kendine yasak koy tavsiyem bu:)

canım bence kafana göre diyet yapma porsiyon azaltarak başla bence diyete bide kendine yasak koy tavsiyem bu:)
çare bu galiba zaten ..diyet listelerinde sıkılıyorum.akşam ne yiyeceğimi bilerek yaşamak ve sürekli diyet düşünmek beni daha çok acıktırıyo moralimi bozuyo bide bana şu çizelgenin nasıl yapıldığını anlatabilir mi biri ?

evet bişeye bağlı kalma ben öle yapıyom yani vücudumu tanıyom neyin bana kilo aldırdını biliyorum aslında bide çizelge http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html adresinden bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…