70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mbr kızlar bende geldim aranısa alırsanız ben zayıflıyorum ama bakalım ne kadar olacak 93de şimdi 79a düşdüm bakalımiyi akşamlar sizede

canım Allah şifalar versin. herşey düzelir. hiç üzülme.
aklıma geldi öyle bi sorayım dedim. kendine dikkat et canım benim.

Shewall canımcım ilgine çok teşekkür ederim. Haftaya belirlenecek bakalım, inşallah önemli bir rahatsızlığım çıkmaz. :Saruboceq:

Herkese kocaman günaydın, bu güne iyi başladım umarım öyle de gider. Sabahları artık sirkeli su içmiyorum bazen sade ılık su içiyorum bazen de içmiyorum benneyaptımki Sirkenin tansiyon düşürücü özelliğini duymuştum belki beni o rahatsız etti bilemiyorum. Haftaya dr.a gidince sorucam. Az önce 1 bardak sütle karıştırılmış meyveli nesfitimi yedim. Üzerine de 2 bardak su içtim. 10-11 gibi de 1 porsiyon meyve (mandalina) yerim sanırım. Öğlene bakalım ne çıkacak, yazarım size kızlar. Şimdilik böyle herkese mutlu günler opuyorumnanaktan

mbr kızlar bende geldim aranısa alırsanız ben zayıflıyorum ama bakalım ne kadar olacak 93de şimdi 79a düşdüm bakalımiyi akşamlar sizede

Waaw bu çok büyük bir başarı.Tebrik ederim,hayran kaldım valla,keske bende o kadar verebilsem.Hoşgeldin bu arada :)

Arkadaslar adet döneminde yesil cay zararlı diye duymustum,sanırım doğru.içtikten sonra basım dönmeye basladı :S Sanırım özel günlerimizde yesil cay'a ara vermek lazım.

selam arkadaşlar

shewall çok teşekkürler canım çok güzel anlatmışsın ben de yaptım tablo

deryacım hoş geldin dünürüm kurtulcaz bu kilolardan inşallah

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

ya ben ilk defa duydum :uhm: bi araştıriim bakiim netten

hoşgeldin aramıza

canım ben daha önce kullnadım herbal life ve hiçbir faydasını görmedim gram vermedim belki bana yaramamıştırr bilmiyorum çünkü bu yolla kilo verenleri gördüm

selam herkesee nasılsınız?
benim rejim iyi gidiyor irademe hakim olmaya başladım ilk günler daha zorlanıyodum şimdi alışmaya başladım sanırım.bol bol su içmeye çalışıyorum ama 1-1.5 lt anca içebiliyorum daha fazla içmem gerek.bi de yeşil çay içiyorum o da metabolizmamı baya hızlandırıyor.bunca emek boşuna gitmez umarım da kilolarımızdan kurtuluruz bi an önce...

kızlar merhabalar çoook mutluyum çokk:) :lepi: çünkü geçen perşembeden bu perşembeye taam 2 kiilo vermişim hemde sevgililer günü kaçamağına rağmen

teşekkür ederim ... ben kiloo çizelgesinde değiştirmek istiyorum son durumu ama yapamadım nasıl yapıcam

canım ne demek :)
sen 116 dan mı düştün canım. maşallah. inşallah en sağlıklı şekilde hedefine ulaşırsın..

Harikuladeyim gerçekten harikasın canım olleyyy artık benimde kilo çizelgem var darısı başına canım.

canım ne demek :)
sen 116 dan mı düştün canım. maşallah. inşallah en sağlıklı şekilde hedefine ulaşırsın..
evet canım doğumdan sonra 116 ydım neyse az kaldı teşekkür ederim hepimiz amacımıza ulaşırız umarım en kısa zamanda

kızlar bugün katılamadım aranıza çok hastayım((
geçmiş olsun canım neyin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…