mbr kızlar bende geldim aranısa alırsanız ben zayıflıyorum ama bakalım ne kadar olacak 93de şimdi 79a düşdüm bakalımiyi akşamlar sizede
ya ben ilk defa duydum :uhm: bi araştıriim bakiim nettenWaaw bu çok büyük bir başarı.Tebrik ederim,hayran kaldım valla,keske bende o kadar verebilsem.Hoşgeldin bu arada :)
Arkadaslar adet döneminde yesil cay zararlı diye duymustum,sanırım doğru.içtikten sonra basım dönmeye basladı :S Sanırım özel günlerimizde yesil cay'a ara vermek lazım.
hoşgeldin aramıza...... 77 kiloyum kızlar...
77 kiloyum. ama boyum 158. göbek ve göğüs çook. yazılan mesajları çok okuyamadım vakitsizlikten.
ben şuan herblayf kullanmaya çalışıyorum. başladım ama irademe hakim olamadığımdan aksattım. ama bana arkadaş olacak varsa sevinirim.
kızlar merhabalar çoook mutluyum çokk:) :lepi: çünkü geçen perşembeden bu perşembeye taam 2 kiilo vermişim hemde sevgililer günü kaçamağına rağmen
selam arkadaşlar
shewall çok teşekkürler canım çok güzel anlatmışsın ben de yaptım tablo
deryacım hoş geldin dünürüm kurtulcaz bu kilolardan inşallah
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
offffffff kilo çizelgesini yapamadım.Daha doğrusu yaptımda imza yerini bulamıyorum.
evet canım doğumdan sonra 116 ydımcanım ne demek :)
sen 116 dan mı düştün canım. maşallah. inşallah en sağlıklı şekilde hedefine ulaşırsın..
geçmiş olsun canım neyin var?kızlar bugün katılamadım aranıza çok hastayım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?