ay birsürü sey var bi ara bende cok arastirdim kafam karmakarisik oldu :26:
benim teyzemin kizi dedioraya özel cimbiz ayarladim sadece orayi aliyorum onla her wc ye gittigimde yoluyorum biriki biriki simdi nerdeyse hic yok demisdi bende onun gibi yapayim dedim tek tük orda burda var model cizmek istesem cizemiyorum bile kalmadi nerdeyse cibil kaldi zavalim
anaa doğru ya bi ara kefir içiyodum iyi geldiydi nasıl da unutmuşumsade içemiyorum ama çilekli içsem olur muuu
süt daha kötü ediyo beniii bi ara çok süt içiyodum da 10 gün gidemediydim hastanelik oldumkayısı da çok bi etki etmediydi bana :26: kefir kilo aldırmaz dimi :26:
benim diyetisyende demisdi istedigin kadar ye diye ama sanki verememisdim aycekirdegi ile
anaa doğru ya bi ara kefir içiyodum iyi geldiydi nasıl da unutmuşumsade içemiyorum ama çilekli içsem olur muuu
süt daha kötü ediyo beniii bi ara çok süt içiyodum da 10 gün gidemediydim hastanelik oldumkayısı da çok bi etki etmediydi bana :26: kefir kilo aldırmaz dimi :26:
biraktim artik
bacim zerranin kocasi sac ektirmis onun numarasini alda ektir olmazsa sende
olur tabi canım biz okulda işlemiştik kefir çok faydalı bi içecek bende bazen oluyo genelde sebze yemedğimde kabızlık yaşıyorum.kefir içiyorum gayet iyi geliyor canım..
1 ayda 12 kg verdim. Nasıl mı? KEFİRLE yazıyı oku bi istersen canım
:26: kefir i annem seviyor wc problemim kalmiyor onlan diye ama ben icemiyorum tadi hosuma gitmiyor eksimsi gibi
balli da iciyordun kefiri
benim diyetisyende demisdi istedigin kadar ye diye ama sanki verememisdim aycekirdegi ilehata zerraydin herhalde zayiflatiyorsa bende yiyeyim demisdin ozamanlar
biraktim artik
bacim zerranin kocasi sac ektirmis onun numarasini alda ektir olmazsa sende
içmeyi bıraktıktan sonra kabızlık tekrarlamıyo dimi? bi de hazırlaması zahmetli bişey ve mayasını bulabilir miyiz bilmiyorum marketten hazır alsam olur dimi :26:
şimdi araştırırken denk geldim onu okuyodum taminanamadım ama yemeğinden kesmeden sadece kefirle 1 ayda 12 kilo? mümkün mü bu
tadı berbat :120: çileklisini aldıydım anca onu içebildim ama katkı maddesi vardır onda dasade alayım çileği ezip içine atayım en iyisi
iyi fikiriçmeyi bıraktıktan sonra kabızlık tekrarlamıyo dimi? bi de hazırlaması zahmetli bişey ve mayasını bulabilir miyiz bilmiyorum marketten hazır alsam olur dimi :26:
şimdi araştırırken denk geldim onu okuyodum taminanamadım ama yemeğinden kesmeden sadece kefirle 1 ayda 12 kilo? mümkün mü bu
tadı berbat :120: çileklisini aldıydım anca onu içebildim ama katkı maddesi vardır onda dasade alayım çileği ezip içine atayım en iyisi
yok kiz bunlar cekirdegi acmayi bile bilmiyorama bizim yediğimiz bu tuzlu çiğdemlerden değildir o kavrulmamış olanlardır
canım kendinde yapabiliyosun kefiri yoğurt mayalar gibi hazırlıyosun:)mayasıda var onun bence tekrar kabızlık yapmaz çünkü bana diyetisyenim önermişti aynı zamnda çok faydalı demişti.
oyle canim aksam felaketti dedim uyuyayim gecer ama gecmedi Sabah ilac aldim ondan sonra gecti hala biraz agriyo ama raziyim okadarinagelemedim kizlar kingkong ve etrafi beni sarmis durumda
merhaba zerramsagol zerram
benimkiylende dünya haritasi yap dermisimyok kiz önceden ben cimbizla aliyordum orayi fazla cikmiyor artik kesildi birsey cizemiyorum
hadi yabende okudugumda ilk basda esinin seyine vurdu sandim
aksammi yedin zerrambana korbonhydratlar aksam yaramiyor zerram onlari yedimmi veremiyorum dünden fasulye vardin birde sade makarna yaptim az birsey oglan yememisdi ikisini getirdim öglen icin az önce yedim artik aksam yemeyinden ne kalirsa canim cekeni öglen yiyeyim diyorum zerram dogru mu yapiyom :26:
ballinin tüyü kalmadimi bize göndersin sirayla yok edelim
ay betülüm balli da bana alistirdi dedikodu pesine düstüm
uzun saclimi diycekdim ama seninkide benimki gibi kel mis zerram
oy kuzum kiyamam
görüsürük ballim kaymagim
ay zerram benimkide ektirccem deyip duruyor gercekden gercek sac gibimi duruyor aceppara biriktirip yaptircam diyo :86:
migräne kötü canim yattip uyumdan gecmiyor malesef
sade caylan olmaz bebegim fazlada abartma mesela form cayida hafta sadece 2 kere kulanabiliyorsun bünye alisiyor vermeyince tikaniyorsun
orda daha pahaliymis canim :26:
kiz o dökülenleri yapostiraydin ya depesine
hem bedava
ay ne oluyo millettin seyine böyle
bacimkapida soy sirkele olamadi hortumla döndür döndür su fiskirt
azmi kiz bi ay dede felan cizaydin bari
cimbizmibacim isgencede üstüne yok :18:
kedilerden , farelerden ,sineklerden sonra birde seyine isgencemi cektirdin :26:
kiz onlar korkudan cikamiyolardir artik
ama kendim hazırlayınca da o görüntüsünden midem bulanır içememinternetteki çok çikin göründü hazırı da aynı etkiyi gösterirse onu alayım hem kapalı kutu içini görmüyosun daha iyi
canım kefirde tek bi marka var iyi olan ama burda marka paylaşmam sorun olur sanırım :26:
Ayy canımmmm sen hamişmiydinslm güzel çıtır bayanlar
nasılsınız?
biz3 ayımız bitirdik. mide bulantılarıyla geçti. bu sürede 3 kilo verdim kızlar. dr zaten ilk 3 ay alma demişti ben verdim.bakalım bundan sonra nasıl devam eder.
bu arada dün cünsiyetimiz belli oldu. prensesim geliyor:):):)
hepinizi çok özledim kızlar.
mine, suzi, nesquik, fadime abla pucaaa hepiniz iyisizindir inşlh. daha ismi aklıma gelmeyenler kusura bakmasın. nasıl gidiyor. hepiniz yaza incecik girersiniz inşlh. ( tüm topik olarak)
hasret naptı kızlar düğünümü oldu mu istediği kiloya düştü mü?
hepinizi öptük prensesimle.
hepiniz istediğiniz hedeflere ulaşırsınız inşlh.
Allah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin
hayırlı evlat olsun inşallah canım
güzel dileklerin için teşekkürler
allah dogumda yardımcınız olsun prensesinle birlikte ailenize huzur sağlık mutluluk versın allahım
tablo o canım bugün en gec yarın gelir tablomuz
eskiden çok takardım kafama artık eden bulur diyorum canımsen hani bu uyku apnesi için yine doktora gidecektin gitmedin dimi hala
bende 1 2 saate cıkıcam canım pazartesi yada salı görüşürüz
o ettiklerinin cezasını elbet bulur bu dünyada olmassa öbür dünyada
dediğin gibi diğer gelinden görürse anlıyacak senin kıymetini ama
ne fayda sana yaptıkları telafi edilemez artık
istesede sen iyi gözle bakamazsın artık ona
off ondanmıdır ki ekmek grubundan oldugundan pattis salatası akşam yemicem demek artık
buda ders olsun bana
sarma da evet kalorisi cok ama 1 tanecik ya el insaf
bu bünyeye ne versem kilo olarak dönüyo yanmısım ben haberim yok
bugün sabah
6 kaşık yogurtlu semizotu salatası yedim
arada
yarım domates salatalık kk peynir yarım yumurta ve yanına yeşilcay içtim
ardından 2 kiraz 2 erik yedim
öğlende az once de4-5 kaşık çorba
1 kase cacık yedim
akşam gene semizotlu yogutlu salata yıcem bakalım yarın nolcek
ne diyim artıkın
anam ziyaretci bile kabul etmiyor
bizde seni özledik tatlim
senin bu yaptigin cok ayip ben sana özeldende bana yazdiginda anlatmaya calisdim isteyince sana yazilanlari nasil da bulup alinti yapip cevap yazabiliyorsun sana cevap verildiginde niye yapmadin pekisana kötü birsey diyen olmadi güzellikle yaklassaydin sanada güzellikle yaklasirlardin hem ben bunda kötü birsey göremedim olan seyler söylenmis
anlamis demekki hatasini
yok canim bugün yarin cikar kolay degil hem ugras istiyor zamanin olacak
hakksizlik nerde yapildi anlamadim olan seyler konusulmus
seviyorum seni merve iyiki geldin aramiza
sonuna kadar katiliyorum sana
görse bile türkce bilmez no problem neslim
kaynananin yaptigi da elbet cikar yaptigi yani kar kalmaz allah büyük parmagi yok gözüne soksun illa onun cezasini bisekil cekecer
karbonhydratlar aksamlari yenince depo yapiyorlar ondan mervecim ama bugünkü menün cok güzel bence geri gider o fazlalik
oyy yirimallah anali babali büyütsün kolay dogum nasip etsin prenses kizimiz saglikla gelsin dünyaya
ayri düsdük ama bulduk yine birbirimizihadi bakalim sira bizde haftaya sendende bendede güzel sonuclar bekliyorum
zorla spor yaptircak bize sen paylas canim illa bende birgün yapacam
kardesimle alisverise cikacaz görüsürüz kizlaröperim bi çokkk çokkk seni suzimmmm
Allah dan korksalar yaparlarmı canım
taniyamammisiin canim bizi demekki baksana
gecmis olsun canim :26:
öylemi dersin ne demek istediki bu bana neyin ucu kiz
ah canim öyle yapmak gerekirdide iste ama ona ragmen saygisz dim ben
ay bende sok oldum öyle deyince
yok canim sen bizi taniyamamissin baksana arkadas 2 3 haftada cözdü bizi
ah canim seninkide ayri bir cins iste
yazik yazik insan Allahdan korkar
ay canimm hosgeldiinRabbim evladini saglikli kucagini almayi nasip etsin insallahhhhhh
gel sürtünem bacim beimde olsun
iyi yapiyosun canim dik dur
hic merak etme canim elbet ceker sende o zaman yeri gelince söylersin lafini
onların kalpleri kararmış
malesef aceyle bile açılmaz
ama rabbim öte tarafda iyi açar o kalpleri
Ayrıca topikde tartışma olmuş üzülme ballım biz seni tanıyoruz kafanada takma böyle şeyleri
çok gördük burda öyle tipleri boşversen
seni sefiyoruzzzzzzzzkuzum
sanmıyorum ya ben çok yazdım marka bi sorun olmadı :26: mesaj at dicem de o zaman gruptaki herkes öğrenemez :26: bence sen yaz yasaksa görevli ablalar abiler uyarır zaten bi daha yazmayız
Selam kızlar nasılsınız+
haftasonunuz nasıl geçti ben birz geç kaldım ama
bizde hafta sonu büyükadaya gittik
bizim oğlan herbiyerini sivrisinekler halletmiş
bende unutmuşum fıffıf sıkmayı çocuğa
çok üzüldüm heryeri ısırık içinde nasıl yemişler hain sinekler
dünde niyetliydim giremedim kısçeler
bugünde normal yememee geri döndüm
fazla kaçırmayalım kızlar
cuma yaklaşıyor
tamam bebiş eker marka var o iimiş migrosta satılıyo canım:)
sağolasın yavrumiçim almıştım ben bi kere eker alayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?