70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay birsürü sey var bi ara bende cok arastirdim kafam karmakarisik oldu :26:
biraktim artik

bacim zerranin kocasi sac ektirmis onun numarasini alda ektir olmazsa sende

1 ayda 12 kg verdim. Nasıl mı? KEFİRLE yazıyı oku bi istersen canım

benim diyetisyende demisdi istedigin kadar ye diye ama sanki verememisdim aycekirdegi ile hata zerraydin herhalde zayiflatiyorsa bende yiyeyim demisdin ozamanlar

:26: kefir i annem seviyor wc problemim kalmiyor onlan diye ama ben icemiyorum tadi hosuma gitmiyor eksimsi gibi
balli da iciyordun kefiri

olur tabi canım biz okulda işlemiştik kefir çok faydalı bi içecek bende bazen oluyo genelde sebze yemedğimde kabızlık yaşıyorum.kefir içiyorum gayet iyi geliyor canım..

içmeyi bıraktıktan sonra kabızlık tekrarlamıyo dimi? bi de hazırlaması zahmetli bişey ve mayasını bulabilir miyiz bilmiyorum marketten hazır alsam olur dimi :26:

şimdi araştırırken denk geldim onu okuyodum tam inanamadım ama yemeğinden kesmeden sadece kefirle 1 ayda 12 kilo? mümkün mü bu

:26: kefir i annem seviyor wc problemim kalmiyor onlan diye ama ben icemiyorum tadi hosuma gitmiyor eksimsi gibi
balli da iciyordun kefiri

tadı berbat :120: çileklisini aldıydım anca onu içebildim ama katkı maddesi vardır onda da sade alayım çileği ezip içine atayım en iyisi

canım kendinde yapabiliyosun kefiri yoğurt mayalar gibi hazırlıyosun:)mayasıda var onun bence tekrar kabızlık yapmaz çünkü bana diyetisyenim önermişti aynı zamnda çok faydalı demişti.

iyi fikir
ama bizim yediğimiz bu tuzlu çiğdemlerden değildir o kavrulmamış olanlardır
yok kiz bunlar cekirdegi acmayi bile bilmiyor kus lara veriyorlar :111:

canım kendinde yapabiliyosun kefiri yoğurt mayalar gibi hazırlıyosun:)mayasıda var onun bence tekrar kabızlık yapmaz çünkü bana diyetisyenim önermişti aynı zamnda çok faydalı demişti.

ama kendim hazırlayınca da o görüntüsünden midem bulanır içemem internetteki çok çikin göründü hazırı da aynı etkiyi gösterirse onu alayım hem kapalı kutu içini görmüyosun daha iyi

oyle canim aksam felaketti dedim uyuyayim gecer ama gecmedi Sabah ilac aldim ondan sonra gecti hala biraz agriyo ama raziyim okadarina

bilmiyorumki canim

suzi onasil bir acidir nasil dayandin o aciya
kizlar bende gunlerdir cekiyodum dun marketten bisey aldim sutle karistirdim yedim sonuc super oldu
tabi tadi berbatti ama

canım kefirde tek bi marka var iyi olan ama burda marka paylaşmam sorun olur sanırım :26:

sanmıyorum ya ben çok yazdım marka bi sorun olmadı :26: mesaj at dicem de o zaman gruptaki herkes öğrenemez :26: bence sen yaz yasaksa görevli ablalar abiler uyarır zaten bi daha yazmayız

Ayy canımmmm sen hamişmiydin
çok sevindim tatlım Allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
öperim bi çok seni

Selam kızlar nasılsınız+
haftasonunuz nasıl geçti ben birz geç kaldım ama
bizde hafta sonu büyükadaya gittik
bizim oğlan herbiyerini sivrisinekler halletmiş
bende unutmuşum fıffıf sıkmayı çocuğa
çok üzüldüm heryeri ısırık içinde nasıl yemişler hain sinekler
dünde niyetliydim giremedim kısçeler
bugünde normal yememee geri döndüm
fazla kaçırmayalım kızlar
cuma yaklaşıyor

aynen katılıyom canım sana cuma nasıl olacak bakalım..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…