70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hf da 500 leri bile özledim yaa
ben sürekli kullanmadım canım ama çok su tüketiyosun onu içince benim iştahımı kapatmadı ne yalan sölim sanırım çok açık :)sen poşet çay şeklinde mi alacaksın?

yok bitkileri tek tek alıp karıştırıcam :26: poşetler işe yaramıyomuş galiba :26:
kızlar boğazı tutmadıkça o çayların tekbaşına faydası yokkk
akşam yedim canım yaaa
bugünde nohut pilav var yine k.hidrat

kız kendi şaçından ektiler ensede saçları gür maşallah
ordan aldılar öne ektiler
şimdi tepede boşluk kaldı
orayıda ektircem diyo

bende akşam yemeğinden koyuyom sefer taslarına öğlen yiyorum iyi oluyor
akşamdan kaplara koyup hazırlıyorum
sabaha götürmesi kalıyor
artıkım öyle yapayım kalanıda ektircem diyo
tutkalla tepeye yapıştırıvereyim
iyi akıl verdin kızzz
bu da iyi fikir vakitde almaz
bi ara bende kendim yapıyordum kefiri bi arkadaş mayasını vermişdi
ben beğenmiştim tadını

:26:

ben molaya kactim kizlar cok uykum var hava yagmurlu ayran ictim sistim mayisdim kaldim
ayran iyi oluyo canım şişirip doyuruyo

ne güzel gezmişsiniz neslim
sivrisineklerde maalesef yazın dikeni
bizim köyümüzdede çok olur
pirinç tarlası çok çünkü bizde
çocuklara hep sinekkov sıkarım

Ben nekadar saglıklı diyet yaptımd diyemem ama 15 kilo verdim ağustos gibi başladım şubat ayında eti form yulaflı ,limonlu ,çörekotlu,çikolatalıyı keşfettim diyeyim ve şubattan buyana 8 kilo verdim yola devam işallah 65 i görcem cepten girdim yazımda hata varsa affola

Merhaba arkadaşlar 27 yaşında 160 boyunda 72 kilodayım doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza katılmak istiyorum...

yok kiz ilk aldiginda aciyor ama sonra alisiyor hem ince geliyor cektigin yerde gelmiyor ölüyor
benim migränim tuttumu mecbur yatcam yoksa songlayip duruyor sonra bi bakiyom hafif var sonra bidaha vuruyorum kafayi yataga tamamen gectiyse öyle ara ara beni de tutuyor aman diyeyim bu aralar yok sükür :18:gecmis olsun tekrardan tatlim

kızlar alıntılarımı yaptım ama kızım tuşa bastı silindi..okadar çoookıkkk birikmişkitekrar dönemicem başa..balım ewet halen olmadım..kocaya bide ötekine sinirliyim..bide diyet yaptığım halde yerimde saymama sinirliyim..ondan az önce oturup kızartma we tereyağlı makarna yedim...hatta kilo alcam zayıflamıcam diye diye hırsla yedim...regl olamadım zaten..delircem..neyse benim çıkmam lazım oğlum durdurmuyor..yazacaktım bikaç bişeyler ama sinir etti ona bi bakayım...

kızlar günde 3 litre su içmek iyide bu wc işi beni sinir ediyor ya
maalesef öyle canım zayıflamak uğruna vaktimizi wc de harcıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…