70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım kararlıyız ıstedıgımızı yaparız biz

elektrik kesilmesi bile olay size anacım

çok güzel menün suzimm bak nasıl hemen eksiyi görmüssün hep bu tempoyu tuttrmaya calıs sen

aksam yemeleri cok önemli kizlar bunu fark ettim ben aksam dikkat ettigimde hep eksi cikiyorum

evet bende farkedıyorum onu ama sadece salatayla doymıcakmısım gıbı gelıyor yemek yıyorum cogunlukla

kizlar bugunku mamalarim

Sabah 5de ilac icicem diye 1dilim ekmek ustune peynir

musli

3 bucuk parca mucver [her biri yemek kasigiyla yapilmis ]

4 kasik yogurt

1 kabak dolmasi

bir koca Tabak Karpuz

dip not:mucverler firinda yapilmistir yagda kizartilmamistir

simdi kahve iciyorum

kizlar ya ilk defa mucveri denedim hep kabaklarin icini atiyodum cok buyuk hata yapiyomusum anladim harika oldular

simdi kahve iciyorum

kizlar ya ilk defa mucveri denedim hep kabaklarin icini atiyodum cok buyuk hata yapiyomusum anladim harika oldular[/QUOTE]

Nasıl yaptin canım ben de yapmak istiyorum

ben de yediklerimi yazayım artık

sabah: yarım simit, 2 dilim peynir, 1 bardak çay (2 şekerli)

öğlen: yarım simit, 2 dilim peynir (sabahki simitin devamı )

akşam: 2 tahta kaşığı pilav, 5 köfte, koca bi tabak salata

akşam cozuttum biraz farkındayım

bu da anneme karşı koyup azaltmış halim 20 gündür evdeyim annem sağolsun hep böyle yediriyo bundan sonra biraz daha azaltmaya çalışcam napalım artık

güzel canım..

pilaw biraz fazla gitmişl 1 tahta kaşık olsaymış daha iyi olacakmış..bende kızartma yedim yine...we anlamıyorum ne yasem istersem haşlama yiyeyim hemen 2 kilo alıyorum..we bu sinirimle az sonra içli köfte kızartıp yicem

simdi kahve iciyorum

kizlar ya ilk defa mucveri denedim hep kabaklarin icini atiyodum cok buyuk hata yapiyomusum anladim harika oldular

Nasıl yaptin canım ben de yapmak istiyorum[/QUOTE]

canim normal kabakta yapabilirsin ben kabak dolmasi yapmistim cikan ic kisimlarindan yaptim
kabak iclerini rendeledim bir tane patates rendeledim taze dere otu kullanilirmis ama bende kurutulmusu vardi ondan kattim tuz pul biber aci biber 1 yumurta 4 kasikta misir unu kattim hepsini kasikla karistirdim sonrada yagli kagit ustunde tepsiye kasikla aldim duzelttim 1cm Kadar kalinlikta biraktim ust lerinede cok az zeytin yagi surdum kizarinca firindan aldim bukadar cok guzel oldu
bide yaninda sarmisakli yogurttan 1kasik ustlerine doktum afiyetle yedim sanada afiyet olsun

not:kabak cok sulaniyo suyunu suzup yap canim yoksa cok sulu bisey olur artik hep yaparim esimde cok begendi 8 parca yedim diyo

anneme kalsa 1 kaşık daha koycaktı ya ben ümidimi kaybetmeye başladım bu şekilde nasıl kilo vericem küçüklüğümden beri böyleyim zaten yer etti artık yağlar nasıl gidicek ya zayıf olmak istiyorum artıkkk :84: sinirle bişey yapma sakın ablacım pişman olma sonra aman diyim

Son düzenleme:

bende kestimümidimiartık..cumartesiakşam mewlidden döndüğümde 63.30 u görünce çok şaşırdım.dimçayına gittiğimdede aslında ben pek bişey yemedim.bigüzelcekahwaltı yaptım..yemeğideikindi yedim odaosmanlı kebabıydı aşırı yağlı olduğundan yarısını yedim onudatoplasan 3 kaşık eder..ben şuan 65kiloyum nasıl oluyor anlamıyorum..bıktım..we bu yüzden ümidimikaybettim..oysa ne ekmek ne kızartma ne hamurişi ne tatlı bişey yemiyorum..illa werebilmem için benim açkalmam lazım bunu biliyorum..benim bünyem böyle anca yemezsem kilo werebiliyorum..onuda yapamam.zaten yeterince witamin eksikliğim war bide öyle yapsam biter giderim..boşluk tuşu bozuk ondan bazı kelimeler ayrılmıyor bu arada..

biri dimçayı mı dedi.......gözümden hıc kaçmaz........alanyada mısın?

oofff off

biri dimçayı mı dedi.......gözümden hıc kaçmaz........alanyada mısın?
yok canım pazar gününden bahsediyorum..yani başka bişey yemedim orda ben..sinirlerim iyicebozuluyor..illa kilo wermem için yemememlazım benim..bana bi moral werinde yarın bi sıkmaya başlayayım kendimi...şu ayran detoxu warmış 2 gün bi yapsam mı?diyorum..

Son düzenleme:
çok yeme günde betülcüm

beğenmedim zaten yapılanları

ballinin tüyü kalmadimi bize göndersin sirayla yok edelim

ay betülüm balli da bana alistirdi dedikodu pesine düstüm

ballı zengin tabii kıldan tüyden kurtulmak için parayı bastırıp alıyor
anam kız yanlış kişi hakkında söyledin
ballım dedikodu mu yapar hiç
biz zorluyoruz da ona rağmen yapamıyor kıyamam

orda daha pahaliymis canim :26:

burasııııı türkiyeee

selam tatlım
öpücükler kalpler hepiciği sana gelsin

Merhaba arkadaşlar 27 yaşında 160 boyunda 72 kilodayım doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza katılmak istiyorum...

hoşgeldin aramıza
,

canımm özledik valla yaa

eline sağlık canım teşekkür ederiz... ececim tebrikler birkez daha canım

ne demek canım benim için bir zevk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…