Tartı günü cuma galiba:)
benim de 2şer 2şer gidecekayrı düştük suzim hep aklımdaydın senden başkasına bakamadım bi türlü
ayy kaldırdım :83: biz istediğimizi alırızbi erkek arkadaşım bile diyodu "ben kadın milletinden korkarım ne olursa olsunistediklerini alıyolar" diye
yemek yok artık fıstık olcaz
kızlar az çok okudum dertlerinizi ben pek anlamam daha sevgilim bile olmadı ama annemin babaannemden neler çektiğini biliyorum 22 yıldırzor bu işler allah bütün kadınlara sabır versin
anam ziyaretci bile kabul etmiyor
bizde seni özledik tatlim
senin bu yaptigin cok ayip ben sana özeldende bana yazdiginda anlatmaya calisdim isteyince sana yazilanlari nasil da bulup alinti yapip cevap yazabiliyorsun sana cevap verildiginde niye yapmadin pekisana kötü birsey diyen olmadi güzellikle yaklassaydin sanada güzellikle yaklasirlardin hem ben bunda kötü birsey göremedim olan seyler söylenmis
anlamis demekki hatasini
yok canim bugün yarin cikar kolay degil hem ugras istiyor zamanin olacak
hakksizlik nerde yapildi anlamadim olan seyler konusulmus
seviyorum seni merve iyiki geldin aramiza
sonuna kadar katiliyorum sana
görse bile türkce bilmez no problem neslim
kaynananin yaptigi da elbet cikar yaptigi yani kar kalmaz allah büyük parmagi yok gözüne soksun illa onun cezasini bisekil cekecer
karbonhydratlar aksamlari yenince depo yapiyorlar ondan mervecim ama bugünkü menün cok güzel bence geri gider o fazlalik
oyy yirimallah anali babali büyütsün kolay dogum nasip etsin prenses kizimiz saglikla gelsin dünyaya
ayri düsdük ama bulduk yine birbirimizihadi bakalim sira bizde haftaya sendende bendede güzel sonuclar bekliyorum
zorla spor yaptircak bize sen paylas canim illa bende birgün yapacam
kardesimle alisverise cikacaz görüsürüz kizlar
sağol canım bende sizleri seviyorum gerçekten de iyiki katılmışım aranıza ruhen ve bedenen daha iyi hissediyorum kendimi
taniyamammisiin canim bizi demekki baksana
gecmis olsun canim :26:
öylemi dersin ne demek istediki bu bana neyin ucu kiz
ah canim öyle yapmak gerekirdide iste ama ona ragmen saygisz dim ben
ay bende sok oldum öyle deyince
yok canim sen bizi taniyamamissin baksana arkadas 2 3 haftada cözdü bizi
ah canim seninkide ayri bir cins iste
yazik yazik insan Allahdan korkar
ay canimm hosgeldiinRabbim evladini saglikli kucagini almayi nasip etsin insallahhhhhh
gel sürtünem bacim beimde olsun
iyi yapiyosun canim dik dur
hic merak etme canim elbet ceker sende o zaman yeri gelince söylersin lafini
evet ben tanıyamamışım sizi elin 2 günlük kızına daha iyi tanıtmışsınız kendinizi çok alındım
aynen bizimde öyle adam geliyo kapalıyız diyoz bu saatte market mi kapanır diyo bi gece envanter var gece 3 te kadın geldi kapalı mı aaa alışveriş yapcaktım dedi
gece 3te alısverişemi gelmiş kafası güzeldi her halde
heeeyyyooooo
nasılsınız
geç kaldım sanırsam muhabbete :26:
ben birazcık regli olmuşum da yatıyordum ağrıdan
anca girebildim :26:
bildirimleri kaptım
en yakın zamanda listeylen karşınızda olacağım inşallah
öpücükler
selamlar
saygılar
canımm özledik valla yaa
21 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 66,5 [/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD] 8,7 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] cadim38 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,8 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 10,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] 73,5 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 0,5 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 61,6 [/TD] [TD] 61,4 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] 64,6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 22,4 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 78,1 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 3,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 9,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 74,6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
haftanın birincisi yine berenerva2 olmuştur
tekrar tekrar tebrik ederiz
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız a20, MUTFAKTAYIM, triendy21, neskuik, nergis123, ANGEL1710, okidokiok
hoşgeldiniz
bir kusurumuz olduysa affola :26:
öpüldünüz canlarım
eline sağlık canım teşekkür ederiz...ececim tebrikler birkez daha canım
günaydın kızlar..5buçukta kalktım hazırlanmaya başladım..biyandan size alıntı yapayım derken elektrikler gitti..az önce geldi alıntılarımı yaptım nihayet..ben erkenden kalktım ayaktayım.arkadaşa msj atıyorum ne zaman çıkıyorsunuz diye tık yok..muhtemelen hala uyuyor..ne zaman hazırlanıp ne zaman gelecekler acaba..yolumuz uzun alanyaya gideceğiz..2buçuk 3 saatlik yol..resmen uykusuz kaldım..neysemm..
balım hawalar sıcakya ondan uykun geliyordur..bende aynıyım.okdar uykum geliyor ama çocuklardan uyuyamıyorum..handem zamanla alışacaksın tatlım..stres yapma tatlım..
dün mewlid warmış oraya gittik.hiç gitmek istemesemde..neyse kaynanagille gittik..mewlidde ew önünde yapılıyormuş..kaynanayla oturduk taşlar falan wardı.eltimde oradaydı kaynana bana sen git orda otur burda taşlar war çocuklar düşer dedi.neyse gittim..erkekler kadınlar ayrı oturuyor..erkekler taaa ileride aramızda mesafeler war..oturduk durduk falan geldik ewe.merdiwende eşimin yanında kaynana demezmi?utanma yok mu sende erkeklerin karşısına oturdun ordan kalkmadın falan diye..ağzım açık kaldı..beni oraya sem yolladın dedim..üstelik erkekler ilerideydi we nolmuş yani dedim..ben hayatımdas hiç mi?erkek görmedim dedim..suçlusun bide konuşma dedi.niye suçlu olucam ya duyanda birene yanaşmışım sancak bana böyle diyemezsin dedim..sen yolladın beni oraya bide bana ne diyorsun dedim bi kaç laf diyip ewe çıktık eşimle..bıktım artık dedim..ne demeya çalışıyor annen bana dedim..ben hayatımda erkek mi?görmedim heryer erkek ben sanki başka niyetle bakıyormuşum gibi dawranıyor dedim..sinirlerim boşaldı ağladım bisürü..bittim artık senin ailen yüzünden ömrüm bitti dedim..eşim arkadaşlar gelecek dedi ortalık toplamaya başladım..hayret ettim ama bana yardım etti aman nazar olmasın..neyse mewlide gitmeden öncede oğlan dolaptan yumurtaları almış halının ortasına kırmış kızla ikisi bi güzel sürmüşler..çıldırdım zaten ozamanda bisürüağlamıştım..önceki halımı oğlum yakmıştı yeni aldım bunuda bu hale getirdi..hemen halı yıkamayı aradım çarşamba geleceklerini söylediler..ozamana kadar halısızım artık..neyse canlarım ben kaçayım şu arkadaşıda arayayım kalksın artık akşama warcaz herhalde alanyaya..handem atla gel senide götüreyim...dimçayının buz gibi sularına at kendini...ben sizleriçoooook sewiyorum....yazmadan gitmeyeyim dedim..
senin bu cadı kaynanana ama haaa
Ay biz hala pastayı kesemedik olmadı bi türlü kociş akşam sofra kurdu bulaşıkları topladı canım benim
kız pastayı terihi esermi yapıcaksınızşaka bi yana yazdıklarını okudum canım geç saatte işten cıkmak eve gıtmek cok zor oluyo bende yaşadım bir dönem bekarken evliyken daha da zor allah kolaylık versin
kizlar naislsiniz dun gece 2de geri donus yoluna ciktik Sabah 4 40 gibi eve geldik okadar cok yoruldumki 2cocukla orasida zordu biraz dun okadar cok sey yedimki midem hala cok agriyo
dun aksam 10gibi orda feci agri basladi hala gecmedi cikartsam sanki gecicekgibiydi onuda yapamadim
ve dunku menum ne yediysem yazdim odul gunumduya
Sabah 1bucuk dilim ekmek yarim domates 1yumurta
1catal helva 1catal lasar peyniri
1caykasigi pekmez
bundan sonra oglen aksam yok kizlar araliklarla hep yedim
3cubuk kiraker
2dilim katkat
10 yaprak sarma
1pogaca
ekmek arasi doner
7catal Karpuz
3leblebi 2findik
1 avuc cekirdek
ve son nokta 1cikolatali gofret
1yudum kola 1bardak 2kup sekerli kahve
yuh dedim kendime midem cok fenaaa gecmiyo biturlu 3gun yemesem belki gecer
sabahda tartida bunu gordum
aslında çokta yememişsin ben olsam daha cok yerdim ama miden kötü olmus geçmiş olsun geçmiştir umarım
kızlar merhaba...tühh listeye yetişemedim...evde boya badana temizlik vardı 10 gündür..bismillah yeni oturabildim..kendimi o kadar yormuşum ki,acil doktora bile gittim...neyse umarım listeye girme şansım vardır...
başlangıç 86
geçen hafta 68,4
bu hafta 67,6
giden 800 gr
toplam 18,2 kg
hedef 65 kg
Ay suzim senin sevmediğini gördüm bugun asansörde at çok şaşırdım
Ballım benim çok seviyorum seni ya bi abla gibi candansın
Ah ah bugun otobüs bekledim saatlerce işe geç kaldım fırça yedim ay oturdum onada ağladım
kolay gelsin canım işlerde 800gr içinde tebrik ederim
Iyi aksamlar arkadaslar ben de 73 kilo bi siskoyum umarım en kisa zamanda 60 li kilolara düşeriz
hoşgeldin umarım dediğin gibi olur canım
Ay hep tipler beni buluyo adam geldi deli gibi içmiş kokuyo
Dediki böle örtü olmayan ne kalın ne ince bişey istiom
Dedim pikemi
İşte dio sen pike dersin ben ahmet mehmet derim
de amca bişimi dedik diyeydin
günaydin kizlar
yeni haftaya güzel kilolar vererek baslayalim insallah
günaydın inşallah suzicimmm
eskiden beri hep 50 kilo ve altı olmuş en fazla 55 e kadar çıkmış ben ağzımı bir açtım pir açtım yani :) kulüpte yeniyim.hem kulüp konusunda hemde kilo vermem konusunda yardımcı olur musunuz hep beraber kilom 72 ,55 e kadar düşmek istyorum
hoşgeldin kısa zamanda hedefini tutturursun inşallah
günaydıın
dün yediklerimi paylaşayımdün diyet yapmadım suzim istediği için paylaşıyorum:18:
sabah :biber patlıcan kızartması,su böreği,salam:18:
öğle:tavuklu pilav,kandil simidi,kola
2 koca dilim pasta kola:18:
akşam :2 dürüm çiğköfte :18:
dondurma
topa tutmayın noluuurbugün tekrardan başlıyorum inşallah
yine mideni tıka basa doldurmussun
merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum bende diyet yapıyorum 78 kilo ile başladım 2 ya önce şunda 70 oldum
hoşgeldin
günaydin kizlar
dün kardesim aksam bendeydin saat aksam 8 gibi bütün elektirikler gittidedim sartel mi atti bi baktik bütün sokak yan binalar falan herkesin elektrigi yok kardesim deli camdan milletle sohbete daldi senin elektrigin varmi bizimde yok dünya batiyor abla merveyi aramam lazim bi dur dedim bi arayip sorayim mervenin sirasimi simdi karanlikda kaldik oglum telefonun isigi ile bakti kardesimin akküsü bitecekdin babam el feneri gönderdi gideyim oglani uyutayim bari diyorum kardesim abla birakma beni diye ayagima sariliyor catlak ya face yaziyor kurtarin adostlar burda hayat öldü diye
neyse 1-2 saat sonra geldi ama gec olunca yattim bende gelemedim dün
amin canim cok sagol
gelelim benim dünkü menüme :
sabah: 2 dilim cavdar toast diyet sürme peynir kirmizi tatli biber domates salatalik
ara: 1 ayran
öglen:250 kalorilik uzun makarna domates soslu azdin amayanina 1 ayran
ara: seftali, 1 meyveli bar
aksam: sade salata kocaman bir tabak da doydumyoksa yesil fasulye yiyecekdim yemedim
dün:75.4 idin bugün: 74.2 gösterdi tarti bana
aksam yemeleri cok önemli kizlar bunu fark ettimben aksam dikkat ettigimde hep eksi cikiyorum
yok kizilk aldiginda aciyor ama sonra alisiyor hem ince geliyor cektigin yerde gelmiyor ölüyor
benim migränim tuttumu mecbur yatcam yoksa songlayip duruyor sonra bi bakiyom hafif var sonra bidaha vuruyorum kafayi yataga tamamen gectiyse öyle ara ara beni de tutuyor aman diyeyim bu aralar yok sükür :18:gecmis olsun tekrardan tatlim
Ayy canımmmm sen hamişmiydin
çok sevindim tatlım Allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
öperim bi çok seni
Allah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin
hayırlı evlat olsun inşallah canım
güzel dileklerin için teşekkürler
allah dogumda yardımcınız olsun prensesinle birlikte ailenize huzur sağlık mutluluk versın allahım
tablo o canım bugün en gec yarın gelir tablomuz
eskiden çok takardım kafama artık eden bulur diyorum canım
ne diyim artıkın
kizlar aksam tekrardan gelmeye caliscam gerci benimki bugün izinli kusura bakmayin canlarim isarkadasi beni kontrol ediyor yakalancam kactim
ahh suzim ah eskiden bende yatardim simdi nerde habire biri uyaniyo mecburen kalkmak zorundayim kalkncada dahada siddetleniyo
agri
kizlar bugunku mamalarim
Sabah 5de ilac icicem diye 1dilim ekmek ustune peynir
musli
3 bucuk parca mucver [her biri yemek kasigiyla yapilmis ]
4 kasik yogurt
1 kabak dolmasi
bir koca Tabak Karpuz
dip not:mucverler firinda yapilmistir yagda kizartilmamistir
Nasil yapıyor sun canım benim de evde kabak var yapayım
Sanırım mj se nin mj ın icine girdi telden yazıyorum
simdi kahve iciyorum
kizlar ya ilk defa mucveri denedim hep kabaklarin icini atiyodum cok buyuk hata yapiyomusum anladim harika oldular
güzel canım..kizlar bugunku mamalarim
Sabah 5de ilac icicem diye 1dilim ekmek ustune peynir
musli
3 bucuk parca mucver [her biri yemek kasigiyla yapilmis ]
4 kasik yogurt
1 kabak dolmasi
bir koca Tabak Karpuz
dip not:mucverler firinda yapilmistir yagda kizartilmamistir
simdi kahve iciyorum
kizlar ya ilk defa mucveri denedim hep kabaklarin icini atiyodum cok buyuk hata yapiyomusum anladim harika oldular
pilaw biraz fazla gitmişl 1 tahta kaşık olsaymış daha iyi olacakmış..bende kızartma yedim yine...we anlamıyorum ne yasem istersem haşlama yiyeyim hemen 2 kilo alıyorum..we bu sinirimle az sonra içli köfte kızartıp yicemben de yediklerimi yazayım artık
sabah: yarım simit, 2 dilim peynir, 1 bardak çay (2 şekerli)
öğlen: yarım simit, 2 dilim peynir (sabahki simitin devamı)
akşam: 2 tahta kaşığı pilav, 5 köfte, koca bi tabak salata
akşam cozuttum biraz farkındayım
bu da anneme karşı koyup azaltmış halim20 gündür evdeyim annem sağolsun hep böyle yediriyo bundan sonra biraz daha azaltmaya çalışcam napalım artık
simdi kahve iciyorum
pilaw biraz fazla gitmişl 1 tahta kaşık olsaymış daha iyi olacakmış..bende kızartma yedim yine...we anlamıyorum ne yasem istersem haşlama yiyeyim hemen 2 kilo alıyorum..we bu sinirimle az sonra içli köfte kızartıp yicem
anneme kalsa 1 kaşık daha koycaktıya ben ümidimi kaybetmeye başladım bu şekilde nasıl kilo vericem küçüklüğümden beri böyleyim zaten yer etti artık yağlar nasıl gidicek ya zayıf olmak istiyorum artıkkk :84: sinirle bişey yapma sakın ablacım pişman olma sonra aman diyim
bende kestimümidimiartık..cumartesiakşam mewlidden döndüğümde 63.30 u görünce çok şaşırdım.dimçayına gittiğimdede aslında ben pek bişey yemedim.bigüzelcekahwaltı yaptım..yemeğideikindi yedim odaosmanlı kebabıydı aşırı yağlı olduğundan yarısını yedim onudatoplasan 3 kaşık eder..ben şuan 65kiloyum nasıl oluyor anlamıyorum..bıktım..we bu yüzden ümidimikaybettim..oysa ne ekmek ne kızartma ne hamurişi ne tatlı bişey yemiyorum..illa werebilmem için benim açkalmam lazım bunu biliyorum..benim bünyem böyle anca yemezsem kilo werebiliyorum..onuda yapamam.zaten yeterince witamin eksikliğim war bide öyle yapsam biter giderim..boşluk tuşu bozuk ondan bazı kelimeler ayrılmıyor bu arada..
bende kestimümidimiartık..cumartesiakşam mewlidden döndüğümde 63.30 u görünce çok şaşırdım.dimçayına gittiğimdede aslında ben pek bişey yemedim.bigüzelcekahwaltı yaptım..yemeğideikindi yedim odaosmanlı kebabıydı aşırı yağlı olduğundan yarısını yedim onudatoplasan 3 kaşık eder..ben şuan 65kiloyum nasıl oluyor anlamıyorum..bıktım..we bu yüzden ümidimikaybettim..oysa ne ekmek ne kızartma ne hamurişi ne tatlı bişey yemiyorum..illa werebilmem için benim açkalmam lazım bunu biliyorum..benim bünyem böyle anca yemezsem kilo werebiliyorum..onuda yapamam.zaten yeterince witamin eksikliğim war bide öyle yapsam biter giderim..boşluk tuşu bozuk ondan bazı kelimeler ayrılmıyor bu arada..
yok canım pazar gününden bahsediyorum..yani başka bişey yemedim orda ben..sinirlerim iyicebozuluyor..illa kilo wermem için yemememlazım benim..bana bi moral werinde yarın bi sıkmaya başlayayım kendimi...şu ayran detoxu warmış 2 gün bi yapsam mı?diyorum..biri dimçayı mı dedi.......gözümden hıc kaçmaz........alanyada mısın?
oofff off
cornella canımismin falan ne ki!kendinden bahsetmişmiydin gözümden kaçmış..antalyalımısın
yok ben tesaduf eseri gördum....ben alanya da oturuyorum.dim çayı yazınca dıkkatımı cekti
çok yeme günde betülcüm
ballinin tüyü kalmadimi bize göndersin sirayla yok edelim
ay betülüm balli da bana alistirdi dedikodu pesine düstüm
orda daha pahaliymis canim :26:
Selam kızlar nasılsınız+
haftasonunuz nasıl geçti ben birz geç kaldım ama
bizde hafta sonu büyükadaya gittik
bizim oğlan herbiyerini sivrisinekler halletmiş
bende unutmuşum fıffıf sıkmayı çocuğa
çok üzüldüm heryeri ısırık içinde nasıl yemişler hain sinekler
dünde niyetliydim giremedim kısçeler
bugünde normal yememee geri döndüm
fazla kaçırmayalım kızlar
cuma yaklaşıyor
Merhaba arkadaşlar 27 yaşında 160 boyunda 72 kilodayım doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza katılmak istiyorum...
canımm özledik valla yaa
eline sağlık canım teşekkür ederiz...ececim tebrikler birkez daha canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?