canim benim ya bende bu ara giremiyorum annem yukarda beni bekliyor yine kacacam bunalimdayimselam canlarım
cumartesiden beri ilk defa bilgisayarı açıyorum resmen
o kadar yoğunum ki
ne yapıyoruz şimdi bu akşam mı tartılıyoruz :26:
yeni katılanlar
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yapsın lütfen arkadaşlar
diğerleri de
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirim yapsın lütfen.
listeyi hazırlarım inşallah
öpüldünüz canlarım
depresyondayim madurumwalla yarına 500 gr ekside ol suzim ben bilmeeeeemmm..
betülüm napcez aşağıda gördüm seni..yarın ne wakit bildirim yapcaz..
ben diyorum ki mesela bu hafta ben liste sonuncu olursam haftaya listeyi ben yapmak zorundayim sen bana anlatirsin öbür haftaya benim yaptigim listede diyelim müzzeyen sonuncu oldu ben müzeyyene anlatirim gönderirim falan müzzeyende digerine nasilher hafta farklı birinin yapması güzel de canım o zaman herkesin liste yapmayı öğrenmesi lazım :26:
eğer olur diyorsanız feysten gönderdim ya canım onu herkese dağıtırız böylece herkes yapmış olur
önemli değil tatlım benim zaten o zaman ben müsaittim girebildim
sonra pazar sabahtan itibaren nöbete gittim 2 gün üst üste nöbet tuttum hala kendimi toparlayamadım
taamam kuzum sagolben de hatırlayamadım cuma iftardan önce mi tartılıyorduk yoksa perşembe miydi diye :26:
tamam o zaman oruçlu olanlar yarın iftardan önce tartılsın
diğerleri sabahtn tartılırlar
devami gelir insallah canimevet canım dediğin gibi ilk önce kendi sağlığım için kilo vermeliyimbugün bir baslangıç yaptım ve spor salonuna gittim kızlar yarın yazılıyorum inşallah ölçülerim alıncak.kadın çok sıcaktı çok motive edici konuşuyo mutlu oldum
canim benim ya bende bu ara giremiyorum annem yukarda beni bekliyor yine kacacam bunalimdayim
depresyondayim madurum
ben diyorum ki mesela bu hafta ben liste sonuncu olursam haftaya listeyi ben yapmak zorundayim sen bana anlatirsin öbür haftaya benim yaptigim listede diyelim müzzeyen sonuncu oldu ben müzeyyene anlatirim gönderirim falan müzzeyende digerine nasil
taamam kuzum sagol
devami gelir insallah canim
ok tatlım..ben de hatırlayamadım cuma iftardan önce mi tartılıyorduk yoksa perşembe miydi diye :26:
hadi hayırlısı canım..evet canım dediğin gibi ilk önce kendi sağlığım için kilo vermeliyimbugün bir baslangıç yaptım ve spor salonuna gittim kızlar yarın yazılıyorum inşallah ölçülerim alıncak.kadın çok sıcaktı çok motive edici konuşuyo mutlu oldum
hahahayyyttt bu hafta sonuncu olmayacağım suzim....ben diyorum ki mesela bu hafta ben liste sonuncu olursam haftaya listeyi ben yapmak zorundayim sen bana anlatirsin öbür haftaya benim yaptigim listede diyelim müzzeyen sonuncu oldu ben müzeyyene anlatirim gönderirim falan müzzeyende digerine nasil
isviçreden gelen çikolatalari yedim=( ama 3 tanecik minik minik
hoşgeldin suzim çok özledikyarını iple çekiyorum tartılmak için o kadar dikkat ettim 6lıları görmezsem artık kendimi pıçaklarım
Reglken olur oyle seyler onemlı olan hergun yapmamak
evet reglin sonuna yaklaştım toparalmaya başaldım kendimi.kursumda bitecek kendime gelirim artık sağol canım
Suzimmmmmmmmm hoşgeldinn
Hoşgeldin canım ben bildirimi sahura kalkabılırsem kalktıgımda yemeden önce kalkamassam da sabah tartılıp yaparım yıne baska nasıl olcak sahurdan sonra olmazki :26::26::26:
hoşgeldin canım sen zaten yolun yarısına gelmişsin bizimle de yolu tamamlıcaksın kısmetse bol iradeler
yok pıcaklama kız ne o hemen psikoya bagladın gene
selam canlarım
o kadar yoğunum ki
yeni katılanlar
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
diğerleri de
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
öpüldünüz canlarım
canimmhoşgeldin canım..
bende korkuyorum walla..15inde spiral kontrolüne gitcem..ozaman sorcam doktoruma..
handemmm çok özledimamaa kızzz..
gel tatlım sonuçta bahanen war..eğer tamamen uzaklaşırsan bozarsın..sen bildirimlerini yap..
ayy bazen banadaoluyor öyle..diyorum bi kaşık suda boğulup ölmekte war diye..
harika tatlım..sadece müsli falan yiyorsunya ececim başında dönme falan filan olmuyor mu?
hoşgeldin canım..
harika olmuş tatlım...walla ben 58de sabitimşuan..o kiloyu bi göreyimde.sen hırslısın bacım yaparsın..ben 58 i görsem o bile yetecek şimdilik..
ah o hırs yokmu?oolunca harika yapılıyor..
hoşgeldin canım bak ne güzel kilo wermişsin dewamıda gelir sen buraya takıl yeter..
hoşgeldin merwecim...
bende 10 dakika kala kalkmışım..acele yedim bişeyler ama ne yediğimi hatırlamıyorum bile..
bayafark war..oh ne güzel.ben spor falan yapmıyorum sarktım gittim..ip atlıcam reglim de bitti..az sonra midem biraz hafiflesin atlayayım..ama onuda yapamam kesin daha bulaşık yıkıcam ütü yapcam iş çokk..
hoşgeldin canım..
hayırlı ramazanlar canım..
hayırlı ramazanlar balım nerelerdesin ya..bende pek takılamayıwerdim canım yaa..
yemeeeeeeeeee
iyi akşamlar..
zaten bu kocalar yapıyor napıyorsa..hep ben o yüzden kilo alıyorum..
evet canim ya özledim sohbet etmeyievet yaa jilian gercekten etkili ama ben 2.lewele gecemıyorum
kolum agrıyor hala sınav pozısyonunda kalınca
1.lewelide 2 haftadır falan yapmıyorum yapsaydım baya gıderdı
veremememın nedenı bırazda o her halde
işyerinde de bütün gün oturuyorum hareketsiz kalıyorum
Selam seninde ramazanın hayırlı olsun canım bereketli olsun inşallah yemekleriniz
selam ballım hoşgeldin bizde pek yoktuk valla herkez bi koptu gitti bu ara tatildi ramazandı derken
hoşgeldinnnn... evet jilian etkili baya düzenli yaptıgın surece ve yanında yedıklerıne dıkkat edersen bende eceyle baslamıstım 4 5 cm fark oldu ılk lewel bıttıkten sonra ama ben devam edemedım ece devam ettı fark attı bana hemen
valla bana da esım aynısını dedı göbeğin göğüslerinden önde diye dalga gecerdi benle şimdi düzeldin diyo gene dalga geçiyo
adamın gözü dönmüş kız açlıktan napsın
tebrikler canım bütün gün ac durup kendini frenleyebilmişsin yine
sen bastan cıkoyu falan azalt en azından aksamları degıl sabahları yesen o bıle fark ettırıyorbide işlerini hızlı hızlı yap hızlı spor nasıl daha cok enerj harcattırıyorsa işleride hızlı tempoyla yapmak fark ettırır bence spor yapamıyosan al sana spor
tebrikler canım güzel yemişsin abartmadan kararınca allah kabul etsin
ay canım yaa kıyamam sana ahmetçik bı yandan
ev işleri bi yandan
obur kocişin yemek ister
cadı kızın park der
bide diyetle ugrasıyosun
aynıları benımde basıma gelıcek gözüm korkuyo senı gordukce :18::18::18::18:
canimmselam kizlar
özledim siziama gelemiyorum isaat var isyerinde yanimda isarkadaslari var yakalancam süpheleniyorlar yazi yazinca giremiyorum
uykumuda alamiyorum 2 gündür 2 saat uykuylan ayakdayim iftarda gec acilinca toparla kaldir derken gec oluyor
ben kactim geri canlarim sizleri seviyorum hep aklimdasiniz öptüm cok
gecmis olsun canim :26: nane cayi felan icsen :26:kızlar mrb yemek burnumdan geldi desem yeridir dün iftarda ve sahurda sürekli istifra ettim...neden bilmiyorum ama oruçluyken iyiyim ama yemek yiyince bişey oluyo bana anlıycanız aç aç oruç tutuyom bakalım nolcak?teraviye gittim bayılacak gibi oldum gözüm filan karardı tansiyonda düşmüş;büyük 8 küçük 4 nabızda 68 ...ölcem sanki ben ya...
canimm özledimmBunaldım insanlardan iş arkadaşlarımıda sevemedim hiç hepsi dedikoducu ama kimse birbirinin yüzüne bişey demio of bütün gün onlarla vakit geçirmek çok zor ayakta uyuyorum resmen akşama öisafirde gelecekmiş evler darmanağınık kendimi hangi yüksekten aşağı atsam bilemedim
hos geldiinbeni de aranıza alın kızlar :2: bıktım tartıda 7 ile başlayan rakamları görmekten ben
güle güle gitsin gelsin insallah annen canimhuhu kizlar
sonunda firar edebildim cok sükür isarkadaslari erkenden gitti oh be sabah sahurdan sonra geldim yarim saat gecmisden alinti topladim sonra bi uyku bastirdi bi uyku saat 5 gibi geri yattim artik devam edemedim yarin nasil yapcaz kizlar bildirimleri eskiden hep iftari acmadan önce tartilirdik yarin annem türkiyeye ucuyor yarin evdeyim ama nasil gelebilirim gelede bilirmiyim bilmiyorum bakalim artik :26:
sizler ne yaptiniz bi gemise gideyim hizlicana
hosgeldiinSelam arkadaşlar..
Ayşe ben.. Bende bu gruba katılmak istiyorum. 87 kilodan 76 ya düştüm ve hala devam ediyorum diyet yapmaya.. Ramazanda zor biraz ama dikkat ediyorum bakalım..
gecen ramazanda yoktum suzim Türkiye deydim
nasil simdi gectimi :26:
ay ben cok yiyorum cok yemezsemde yanlis seyleri yiyorum bilmiyorumki yarin ne cikar benden
hosgeldin canim
ay dikkat et canim ben gaz dan cok korkuyorum allah korusun
kuzum seni biliyoruz ki firsatin olsa yazardin zaten sen yap bildirimlerini bence
ay dikkat et canim ya
hosgeldin canim
amin fadimecim cok sagol
bugün su böregi yedim sahurda zerram üstünede bi kase sütlac
yine kaldi benim alintilarisyerinde yangin alarmi cikti insaat yüzünden birsey yok ama binayi terk etmek sorunda kaldik simdi de cikacam kizlar kusuruma bakmayin buraya gelmeye niyetleniyorum hep bi engel cikiyor beni bu seferlik böyle idare edin kizlar öptüm cok ha tartilmayi hep iftari acmadan önce yapiyorduk cünkü aksam gec vakit yiyince kilo fazla cikabiliyor sahurda tartilirsan yani öyleydin siz nasil istiyorsaniz bende size uyarim öptüm sekerler
fadimecim handem ballim zerram mervem ececim müzzeyencim aynurcum aysecim fatmacim ask böcegi gelmis onuda hepinizi hepinizi öpüyorum ama unuttugum varsada kusura bakmayin onlarida kocaman öpüyorum kactim
selam canlarım
o kadar yoğunum ki
yeni katılanlar
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
diğerleri de
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
öpüldünüz canlarım
suzmin dedigi güzel aslinda ama acaba herkes yapabilecekmi listeyi :26:her hafta farklı birinin yapması güzel de canım o zaman herkesin liste yapmayı öğrenmesi lazım :26:
eğer olur diyorsanız feysten gönderdim ya canım onu herkese dağıtırız böylece herkes yapmış olur
sonra pazar sabahtan itibaren nöbete gittim 2 gün üst üste nöbet tuttum hala kendimi toparlayamadım
yeni aktılanalr listey girmek için bekliuyecekmi bzide yarın bildirim yapalım mı.
bu hafta regldim hiç eksilme olmadı aliba ama hadi hayırlısı
hep ayni canim ya gelemiyoruz
suzmin dedigi güzel aslinda ama acaba herkes yapabilecekmi listeyi :26:
olmazsa deneriz bi
GÜNAYDIN AYŞECİMgünaydın kızlar :)çokk mutluyum ben hafta sonu 75,1 i gören ben 73 olmuşum oruç bana yaradı sanırım:)
her hafta farklı birinin yapması güzel de canım o zaman herkesin liste yapmayı öğrenmesi lazım :26:
olur bebeğim o zaman yarın kim sonuncu olursa ona göre ayarlarız
bi de ben sonuncu olurmuşum
başlangıç kilo: 78
geçen hafta : 65,500
giden : 1,500
top.giden :14
hedef :55
Kızlar oruç yaradı bana çok mutlu oldum :) umarum her kes vermiştir kilo :) he bu arada günaydın:)
Başlangıç:86
Geçen hafta:74,4
Bu hafta:73
giden:1.400
gelen:0
Toplam giden:13
özledimmmm
oruç ken çok yersen alırsın ama dikkateder değerlerndirirse werirsin canım...günaydın kızlar :)çokk mutluyum ben hafta sonu 75,1 i gören ben 73 olmuşum oruç bana yaradı sanırım:)
başlangıç kilo: 78
geçen hafta : 65,500
giden : 1,500
top.giden :14
hedef :55
Kızlar oruç yaradı bana çok mutlu oldum :) umarum her kes vermiştir kilo :) he bu arada günaydın:)
sahur yapıyoruz tatlım o yüzden sabah yaptığımız bildirimde sağlıklı olmıcak..en iyisi iftardan önce..nasılsa 1 ay öyle olcak..günaydın kızlar
bugün tartı günü
oruç olmayanlar sabah aç karna
oruç olanlar iftardan önce tartılacak
17 saatten sonra tartı çok sağlıklı olmıcak ama olsun bizi biraz daha eksik gösterir
Kızlar doktora gittim bugun. 66,5 olmuşum. Yani geçen hafta mideye indirdiğim tatlılara rağmen 1 kilo daha vermişim cok sevindim.
Bu haftaki programım soyle:
SABHA UYANIR UYANMAZ:
2 adet kuru kayısı+1 Boool su
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
2 ucgen peynır kadar beyaz peynır
bolca sebze(domates salatalık yesıllık v.b.)
1 dilim ekmek
ARA:
15 adet badem
ÖĞLEN:
6 yemek kaşığı istenilen yemek ( Ne yersen ye mantı, dolma, makarna, güveç, sebze) VEYA aynı oranda ızgara veya fırınlanmış et(TAVUK BALIK ET)
İstediğin kadar salata
ARA:
Yarım cay bardağı fındık boooool su
Aksam:
6 yemek kasıgııstenılen yemek
Istedıgın kadar salata
3 SAAT SONRA:
bir kase yoğurt bir tatlı kasıgı tarçın ıle karıştırılarak( Arzu edersenız bunu bır kaba dokup dondurup dondurma nıyetıne yıyebılırsınız. Tarcın kan sekerını duzenledıgı ıcın gec acıkmanızı sağlıyor ve tatlıya olan ıhtıyacı dusuruyor. Bu arada oruç tutan arkadaşlarda sahurda tarçınlı su ıcerlerse gun ıcınde daha gec acıkıyorlarmış)
Dİyetin bir başka önemli kuralı:
ASLA ÇAY KAHVE SODA GAZOZ MEYVE SUYU V.B YYYOOOOKKK
Yesılcay, ıhlamur, v.s. gıbı bitki çayları serbest hatta öneriliyor.
SOn olarak da eger aralarda açlık hissederseniz dilediğiniz kadar kabuklu salatalık yiyebilirsiniz.
Ve tabiki BOOOOOl SUUUUUUU içiyoruz kızlar.
Kolay gelsın hepımıze
Yok ya daha çoookkk var benim yolum.. 55 olmak istiyorum.. İnşallah tabii..
bir dilim baklava 250 kaloriymis abooo
diyoki 2saat tempolu ev isi yaparsan bir dilim baklavayi yakabilirmissin
yeme daha iyi bune yav
bence de yeme daha iyi ama bide durabilseko 1 lokmacık şey 250 kalori ha vay anasını4 dilim yedin mi gitti bütün günlük kalori hakkı
nasil simdi gectimi :26:
ay ben cok yiyorum cok yemezsemde yanlis seyleri yiyorum bilmiyorumki yarin ne cikar benden
hosgeldin canim
ay dikkat et canim ben gaz dan cok korkuyorum allah korusun
kuzum seni biliyoruz ki firsatin olsa yazardin zaten sen yap bildirimlerini bence
ay dikkat et canim ya
hosgeldin canim
amin fadimecim cok sagol
bugün su böregi yedim sahurda zerram üstünede bi kase sütlac
oda
yine kaldi benim alintilarisyerinde yangin alarmi cikti insaat yüzünden birsey yok ama binayi terk etmek sorunda kaldik simdi de cikacam kizlar kusuruma bakmayin buraya gelmeye niyetleniyorum hep bi engel cikiyor beni bu seferlik böyle idare edin kizlar öptüm cok ha tartilmayi hep iftari acmadan önce yapiyorduk cünkü aksam gec vakit yiyince kilo fazla cikabiliyor sahurda tartilirsan yani öyleydin siz nasil istiyorsaniz bende size uyarim öptüm sekerler
fadimecim handem ballim zerram mervem ececim müzzeyencim aynurcum aysecim fatmacim ask böcegi gelmis onuda hepinizi hepinizi öpüyorum ama unuttugum varsada kusura bakmayin onlarida kocaman öpüyorum kactim
selam canlarım
o kadar yoğunum ki
yeni katılanlar
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
diğerleri de
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
öpüldünüz canlarım
ben de hatırlayamadım cuma iftardan önce mi tartılıyorduk yoksa perşembe miydi diye :26:
evet canım dediğin gibi ilk önce kendi sağlığım için kilo vermeliyimbugün bir baslangıç yaptım ve spor salonuna gittim kızlar yarın yazılıyorum inşallah ölçülerim alıncak.kadın çok sıcaktı çok motive edici konuşuyo mutlu oldum
canim benim ya bende bu ara giremiyorum annem yukarda beni bekliyor yine kacacam bunalimdayim
depresyondayim madurum
ben diyorum ki mesela bu hafta ben liste sonuncu olursam haftaya listeyi ben yapmak zorundayim sen bana anlatirsin öbür haftaya benim yaptigim listede diyelim müzzeyen sonuncu oldu ben müzeyyene anlatirim gönderirim falan müzzeyende digerine nasil
taamam kuzum sagol
devami gelir insallah canim
olur bebeğim o zaman yarın kim sonuncu olursa ona göre ayarlarız
bi de ben sonuncu olurmuşum
isviçreden gelen çikolatalari yedim=( ama 3 tanecik minik minik
ok tatlım..
hadi hayırlısı canım..
hahahayyyttt bu hafta sonuncu olmayacağım suzim....we ciden kızlar ya ben yapamam ama 2 çocuk war..oturup bi anda kafayı ona werip yapamam yanlış falan yaparım tatlılarım...
bende 4 tane gofret yedim..yarın hayırlısı bakalım...
özledimmmm
günaydın kızlar :)çokk mutluyum ben hafta sonu 75,1 i gören ben 73 olmuşum oruç bana yaradı sanırım:)
günaydın kızlar
bugün tartı günü
oruç olmayanlar sabah aç karna
oruç olanlar iftardan önce tartılacak
17 saatten sonra tartı çok sağlıklı olmıcak ama olsun bizi biraz daha eksik gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?