70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

huhu kizlar
sonunda firar edebildim cok sükür isarkadaslari erkenden gitti oh be sabah sahurdan sonra geldim yarim saat gecmisden alinti topladim sonra bi uyku bastirdi bi uyku saat 5 gibi geri yattim artik devam edemedim yarin nasil yapcaz kizlar bildirimleri eskiden hep iftari acmadan önce tartilirdik yarin annem türkiyeye ucuyor yarin evdeyim ama nasil gelebilirim gelede bilirmiyim bilmiyorum bakalim artik :26:
sizler ne yaptiniz bi gemise gideyim hizlicana

Selam arkadaşlar..

Ayşe ben.. Bende bu gruba katılmak istiyorum. 87 kilodan 76 ya düştüm ve hala devam ediyorum diyet yapmaya.. Ramazanda zor biraz ama dikkat ediyorum bakalım..

hoşgeldin suzim çok özledik yarını iple çekiyorum tartılmak için o kadar dikkat ettim 6lıları görmezsem artık kendimi pıçaklarım

Reglken olur oyle seyler onemlı olan hergun yapmamak

Suzimmmmmmmmm hoşgeldinn

Hoşgeldin canım ben bildirimi sahura kalkabılırsem kalktıgımda yemeden önce kalkamassam da sabah tartılıp yaparım yıne baska nasıl olcak sahurdan sonra olmazki :26::26::26:

Selam arkadaşlar..

Ayşe ben.. Bende bu gruba katılmak istiyorum. 87 kilodan 76 ya düştüm ve hala devam ediyorum diyet yapmaya.. Ramazanda zor biraz ama dikkat ediyorum bakalım..

hoşgeldin canım sen zaten yolun yarısına gelmişsin bizimle de yolu tamamlıcaksın kısmetse bol iradeler

hoşgeldin suzim çok özledik yarını iple çekiyorum tartılmak için o kadar dikkat ettim 6lıları görmezsem artık kendimi pıçaklarım

yok pıcaklama kız ne o hemen psikoya bagladın gene

hosgeldin suzim
bizde camlari degistiriyolar Sabah 7 40dan beri calisiyolar camlar bitti simdide kepenklerini yapiyolar bakalim yetistirebilceklermi 4de birakiyolar normalde

bende sorcakdim bildirimi nasil yapiyoruz

kizlar dun kocis tutturdu baklavada baklava dedim aseriyomusun yapda yap bende yaptim bir tane iftar bide sahur olmak uzere iki dilim yedim
dun aksam tartida baya guzel sonuclar gordum bakalim yarinda gorurmuyum

Yok ya daha çoookkk var benim yolum.. 55 olmak istiyorum.. İnşallah tabii..

bir dilim baklava 250 kaloriymis abooo
diyoki 2saat tempolu ev isi yaparsan bir dilim baklavayi yakabilirmissin
yeme daha iyi bune yav

menün güzeltatlım böyle dewam..
2kase puding mi????
ah kıyamam suzim sana
canım tansiyonun çok düşük..niye böyle oldu ki!yediğin bişey mi?zehirledi acaba..dikkat et kendine..
güzel canım..
atma handem kendini biyerden..bakarsın herşey halloluwerir hemencecik..benim ewde dağınık ewde olmama rağmen..bugün başka işlerim wardı ewe bakamadım pazara falan çıktım..az sonra dalcam ewe..2 gündür net yoktu..bi yazayım öyle yapayım dedim..
Iftarda yediklerimi yazayim...
1 hurma
Yarim kase tarhana corbasi
3 tane mucver
3 tane cig kofte bol yesillik
4 dilim kavun
mücwer yağda mı?tatlım...
beni de aranıza alın kızlar :2: bıktım tartıda 7 ile başlayan rakamları görmekten ben
hoşgeldin canım...buyur gel ..inşallah 6ları kısa sürede görürsün..
günaydın kızlarrrrrr

günaydın fadimecimmm

ramazan geleli topik iyice tenhalaştı
walla 2 gündür net yoktu bendede delircektim buraya giremedikçe sinirlerim tepeme fırladı..
Günaydın kızlar. Ya oruç tutanlara bişey sorcam sizde de tuvalet sorunu var mıııı

ay ewet suzim bende soracaktım iftardan önce mi?bildirim yapcaz yoksa sabah mı??karar werilsinde yarın ona göre yapalım..
Selam arkadaşlar..

hoşgeldin canım..

harika olur canım hadi bakalım kolay gelsin

bitmiyo canim zaten bizimki sevmiyo hastahaneleri bide simdi yatirirlar siz evde tek napicaksiniz diyo

gecmis olsun canim
sen bu e yi cok seviyosun insaallah rabbim sana yazar hakkinizda hayirlisi olsun

eeee hani Ismini soylemiyodun
nasil simdi gectimi :26:
ay ben cok yiyorum cok yemezsemde yanlis seyleri yiyorum bilmiyorumki yarin ne cikar benden
hosgeldin canim
ay dikkat et canim ben gaz dan cok korkuyorum allah korusun
Suzim le müzü bana gel bildirim yap yine demişiniz kız giremiom zati cuma günü listeye adımı yazdırmak haksızlık olur ama fırsat buldukça yazmaya çalışacam
kuzum seni biliyoruz ki firsatin olsa yazardin zaten sen yap bildirimlerini bence
vay arkadaş kahve boğazıma kaçtı ölüyodum az daha sevdiceğin doğum gününde az daha ben ölcektim ironiye bak
ay dikkat et canim ya
hosgeldin canim
amin fadimecim cok sagol
bugün su böregi yedim sahurda zerramüstünede bi kase sütlac
oda

hayirli ramazanlaar
ben geldim kizlar nasilsiniz
ne var ne yok kim anlatceek

canım bizde özledik seni allah kabul etsin orucunu işyerinde zorda bırakma kendini canım müsait olunca bol bol görüşürüz özledik bizde senii

buydu kızlar dediğim alet çok tatlı sempatik bi alet ama bulamıyom mağazalarda

Eki Görüntüle 752446

beni de aranıza alın kızlar :2: bıktım tartıda 7 ile başlayan rakamları görmekten ben

Günaydın kızlar. Ya oruç tutanlara bişey sorcam sizde de tuvalet sorunu var mıııı

tekrardan merhaba kızlar sıcaklığınız mükemmel teşekkür ederim kilom 78 boyum 1.70 :2: ve benim 1 ay sonra nişanım var

evet sanatı kusursuzsa sorun yok

Selam arkadaşlar..

bir dilim baklava 250 kaloriymis abooo
diyoki 2saat tempolu ev isi yaparsan bir dilim baklavayi yakabilirmissin
yeme daha iyi bune yav

o 1 lokmacık şey 250 kalori ha vay anasını 4 dilim yedin mi gitti bütün günlük kalori hakkı

yine kaldi benim alintilar isyerinde yangin alarmi cikti insaat yüzünden birsey yok ama binayi terk etmek sorunda kaldik simdi de cikacam kizlar kusuruma bakmayin buraya gelmeye niyetleniyorum hep bi engel cikiyor beni bu seferlik böyle idare edin kizlar öptüm cok ha tartilmayi hep iftari acmadan önce yapiyorduk cünkü aksam gec vakit yiyince kilo fazla cikabiliyor sahurda tartilirsan yani öyleydin siz nasil istiyorsaniz bende size uyarim öptüm sekerler

fadimecim handem ballim zerram mervem ececim müzzeyencim aynurcum aysecim fatmacim ask böcegi gelmis onuda hepinizi hepinizi öpüyorum ama unuttugum varsada kusura bakmayin onlarida kocaman öpüyorum kactim

selam canlarım
cumartesiden beri ilk defa bilgisayarı açıyorum resmen
o kadar yoğunum ki
ne yapıyoruz şimdi bu akşam mı tartılıyoruz :26:

yeni katılanlar

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

şeklinde bildirim yapsın lütfen arkadaşlar

diğerleri de

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde bildirim yapsın lütfen.

listeyi hazırlarım inşallah

öpüldünüz canlarım

walla yarına 500 gr ekside ol suzim ben bilmeeeeemmm..
betülüm napcez aşağıda gördüm seni..yarın ne wakit bildirim yapcaz..

bu akşam mı?yapcaz betülüm..kimsenin haberi yok ama..yarın akşama yapalım aslında hem herkesin haberide olur..

insallah kuzum onlar mutlu olsunlar bende seni özledim tatli kiz canim benim
her hafta ayni kisi yapmamis olur kuzum bence :26:

her hafta farklı birinin yapması güzel de canım o zaman herkesin liste yapmayı öğrenmesi lazım :26:
eğer olur diyorsanız feysten gönderdim ya canım onu herkese dağıtırız böylece herkes yapmış olur

önemli değil tatlım benim zaten o zaman ben müsaittim girebildim
sonra pazar sabahtan itibaren nöbete gittim 2 gün üst üste nöbet tuttum hala kendimi toparlayamadım

bu akşam mı?yapcaz betülüm..kimsenin haberi yok ama..yarın akşama yapalım aslında hem herkesin haberide olur..

ben de hatırlayamadım cuma iftardan önce mi tartılıyorduk yoksa perşembe miydi diye :26:
tamam o zaman oruçlu olanlar yarın iftardan önce tartılsın
diğerleri sabahtn tartılırlar

evet canım dediğin gibi ilk önce kendi sağlığım için kilo vermeliyim bugün bir baslangıç yaptım ve spor salonuna gittim kızlar yarın yazılıyorum inşallah ölçülerim alıncak.kadın çok sıcaktı çok motive edici konuşuyo mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…