canım sınavlarında başarılar..
spor yapsan iyi olur tabiki ne olursa olsun vucüt hareket etsin metebolizman hızlansın yeter
menünde iyi afiyet olsun saat 11:30da yemişsin ben olsam onu oglen sayardım saat 3-4 gibi karpuz peyniri yerdim eger ac hıssedersemde saat 6-7 gibi yogurt salata birazda sebze yemeği yerdim boyle dengelemeye calısıyorum saatler sasırınca
sağol canım. aynen ebnde öyle kabul ettim. baya akşam üzeri bikaç dilim karpuz yedim eşimelde iftarda yarım kase çorba ve yarım tabak barbunya yedim.
arada kaçamal-kalrım çok oldu tatlı adına reglden dolayı ama kilo almamışım amlesef sabitim.
huhu kizlar
sonunda firar edebildim cok sükür isarkadaslari erkenden gitti oh be sabah sahurdan sonra geldim yarim saat gecmisden alinti topladim sonra bi uyku bastirdi bi uyku saat 5 gibi geri yattim artik devam edemedim yarin nasil yapcaz kizlar bildirimleri eskiden hep iftari acmadan önce tartilirdik yarin annem türkiyeye ucuyor yarin evdeyim ama nasil gelebilirim gelede bilirmiyim bilmiyorum bakalim artik :26:
sizler ne yaptiniz bi gemise gideyim hizlicana
Selam arkadaşlar..
Ayşe ben.. Bende bu gruba katılmak istiyorum. 87 kilodan 76 ya düştüm ve hala devam ediyorum diyet yapmaya.. Ramazanda zor biraz ama dikkat ediyorum bakalım..
sağol canım. aynen ebnde öyle kabul ettim. baya akşam üzeri bikaç dilim karpuz yedim eşimelde iftarda yarım kase çorba ve yarım tabak barbunya yedim.
arada kaçamal-kalrım çok oldu tatlı adına reglden dolayı ama kilo almamışım amlesef sabitim.
huhu kizlar
sonunda firar edebildim cok sükür isarkadaslari erkenden gitti oh be sabah sahurdan sonra geldim yarim saat gecmisden alinti topladim sonra bi uyku bastirdi bi uyku saat 5 gibi geri yattim artik devam edemedim yarin nasil yapcaz kizlar bildirimleri eskiden hep iftari acmadan önce tartilirdik yarin annem türkiyeye ucuyor yarin evdeyim ama nasil gelebilirim gelede bilirmiyim bilmiyorum bakalim artik :26:
Selam arkadaşlar..
Ayşe ben.. Bende bu gruba katılmak istiyorum. 87 kilodan 76 ya düştüm ve hala devam ediyorum diyet yapmaya.. Ramazanda zor biraz ama dikkat ediyorum bakalım..
hoşgeldin suzim çok özledikyarını iple çekiyorum tartılmak için o kadar dikkat ettim 6lıları görmezsem artık kendimi pıçaklarım
yok pıcaklama kız ne o hemen psikoya bagladın gene
huhu kizlar
Reglken olur oyle seyler onemlı olan hergun yapmamak
Suzimmmmmmmmm hoşgeldinn
Hoşgeldin canım ben bildirimi sahura kalkabılırsem kalktıgımda yemeden önce kalkamassam da sabah tartılıp yaparım yıne baska nasıl olcak sahurdan sonra olmazki :26::26::26:
hoşgeldin canım sen zaten yolun yarısına gelmişsin bizimle de yolu tamamlıcaksın kısmetse bol iradeler
bir dilim baklava 250 kaloriymis abooo
diyoki 2saat tempolu ev isi yaparsan bir dilim baklavayi yakabilirmissin
yeme daha iyi bune yav
menün güzeltatlım böyle dewam..Bende dunku menumu yazayim.iftarda 1 kase tarhana corbasi, ceyrek bardak ayran, yarim porsiyondan da az kiymali bezelye ve kavun yedim. Gun icinde cok susamistim. Sahura kadar 2 litre su ictim. Sahurda da 1 kaynamis yumurta, 4 yesil zeytin, 1 kk peynir, yarim donates ve 2 biber 1 dilim ekmek, 1 bardak sekersiz cay.
2kase puding mi????Günaydın kızlar,
Dün ilk gün baş ağrısı hariç oruç güzel geçti, acıkmadım da, susamadım da, hep böyle geçer inşallah.
Akşam barbunya-bulgur pilavı-cacık yedim, üstüne 3 dilim karpuz sonra da2 kase puding yedim bisküvili, 1 kase neyime yetmediyse.
Gece de,
Tereyağda 2 yumurta-8 zeytin-1 kk.peynir
yarım yufka yedim
5 kiraz-1 kayısı-3 dilim karpuz.
Şimdilik benden böyle, sizlerin nasıl geçti?
ah kıyamam suzim sanaselam kizlar
özledim siziama gelemiyorum isaat var isyerinde yanimda isarkadaslari var yakalancam süpheleniyorlar yazi yazinca giremiyorum
uykumuda alamiyorum 2 gündür 2 saat uykuylan ayakdayim iftarda gec acilinca toparla kaldir derken gec oluyor
ben kactim geri canlarim sizleri seviyorum hep aklimdasiniz öptüm cok
canım tansiyonun çok düşük..niye böyle oldu ki!yediğin bişey mi?zehirledi acaba..dikkat et kendine..kızlar mrb yemek burnumdan geldi desem yeridir dün iftarda ve sahurda sürekli istifra ettim...neden bilmiyorum ama oruçluyken iyiyim ama yemek yiyince bişey oluyo bana anlıycanız aç aç oruç tutuyom bakalım nolcak?teraviye gittim bayılacak gibi oldum gözüm filan karardı tansiyonda düşmüş;büyük 8 küçük 4 nabızda 68 ...ölcem sanki ben ya...
güzel canım..meraba kızlar
. buaralr yoğunum direksiyon derslerim var sabah gidiyrum koştura koştıra eve geliorum evde çocukalr çok yoruıcu sıcakta bir yandan motivasyonum düştü ama kendime gelicem inşallah bu sıraalr yememe dikkat edeyim cumdan sonra spora ağırlık vericem.
bi grupta kızlar zumba diye bir dans tan bahsettiler .aslında zumba fitnesss ama müzikli eğlenceli gibi 1 hafta denicem onu.
belki kendime gelmemi sağlar menümü yazaım
sabah erken direksiyon dersine gittim 8.30 civarı : 1 muz
eve 11:30 gibi gelince
kaşarlı omlet ( aslında kızıma yaptıma ama bende yedim
1 küçk domates
salatalık ,3 zeytin
1.5 dilim kendi yaptığım kepekli ekmeğim
1 büyük bardak süt
öğle henz bişi yok ama karpuz yemeyi düşünüyorum. belki biraz peynir
atma handem kendini biyerden..bakarsın herşey halloluwerir hemencecik..benim ewde dağınık ewde olmama rağmen..bugün başka işlerim wardı ewe bakamadım pazara falan çıktım..az sonra dalcam ewe..2 gündür net yoktu..bi yazayım öyle yapayım dedim..Bunaldım insanlardan iş arkadaşlarımıda sevemedim hiç hepsi dedikoducu ama kimse birbirinin yüzüne bişey demio of bütün gün onlarla vakit geçirmek çok zor ayakta uyuyorum resmen akşama öisafirde gelecekmiş evler darmanağınık kendimi hangi yüksekten aşağı atsam bilemedim
mücwer yağda mı?tatlım...Iftarda yediklerimi yazayim...
1 hurma
Yarim kase tarhana corbasi
3 tane mucver
3 tane cig kofte bol yesillik
4 dilim kavun
hoşgeldin canım...buyur gel ..inşallah 6ları kısa sürede görürsün..beni de aranıza alın kızlar :2: bıktım tartıda 7 ile başlayan rakamları görmekten ben
walla 2 gündür net yoktu bendede delircektim buraya giremedikçe sinirlerim tepeme fırladı..günaydın kızlarrrrrr
günaydın fadimecimmm
ramazan geleli topik iyice tenhalaştı
Günaydın kızlar. Ya oruç tutanlara bişey sorcam sizde de tuvalet sorunu var mıııı
ay ewet suzim bende soracaktım iftardan önce mi?bildirim yapcaz yoksa sabah mı??karar werilsinde yarın ona göre yapalım..huhu kizlar
hoşgeldin canım..Selam arkadaşlar..
o 1 lokmacık şey 250 kalori ha vay anasını4 dilim yedin mi gitti bütün günlük kalori hakkı
harika olur canım hadi bakalım kolay gelsin
eheheh eyyüp güzelmiştabisi hergün güzel olmalıyım 1.75 boyum allahtan o da uzun kesin 1.85 vardır belki daha fazla kuzum benim ay uçtum gene öhöm ne diyodum evet çok güzel olmalıyım çok
nasil simdi gectimi :26:bitmiyo canim zaten bizimki sevmiyo hastahaneleri bide simdi yatirirlar siz evde tek napicaksiniz diyo
gecmis olsun canim
sen bu e yi cok seviyosun insaallah rabbim sana yazar hakkinizda hayirlisi olsun
eeee hani Ismini soylemiyodun
ay ben cok yiyorum cok yemezsemde yanlis seyleri yiyorum bilmiyorumki yarin ne cikar bendenkaçamak yok suzim..ben bilmem bu hafta o aldığını werip bide üzerine 500 gr wereceksin oda en az...af yok..ne yap ne et cumaya kadar hallet.....bizde dün arkadaşlarla gezmeye gittik..ben dışarıda yediğim zaman zayıflıyorum..balık doritos dondurma falan yedim ama azar azaar..yemek istemediğimden değil öyle pek yiyemiyorum işte..ewe geldim akşam..tartıldım sabah çıktığımkilodayımçok sewindim sabahta güzel rakamlardaydım..ama ewe gelince pilaw barbunya yedim aslında 3 er kaşık falan aldım ama ekmek falan yiyince bide saat 10da yiyince akşam yatarken olduğum kilo sabah aynen yerinde duruyordu 1 kilo artılardaydım..ha bide 4 tane tutku yedim..bugün dikkat etmeyeçalışıyorum bakalım..
suzimm artı diye bişey yok bundan sonra sana haberin ola..o artıyı werip en az 500 gr daha eksi olacaksın...
oh walla eceeeeeeeee...sen beni sollayıp gidiyon bende aynadan arkaya bakıyom iyi mi?anaaaaammmm...bu hafta beni geçicen desenya.
geçmiş olsun canım yaa..türkiyeye gelip burada doktorlara gözükme şansı falan yok mu???
hiç denemedim ama yapamıyorumöyle şeyleri tatlım ya...
ona yolla buna yolla..kim anlıyor bundan..töbe yaaa..dikkattt
ay tatlımaçılmayı denemedin mi?hiç..sen herhalde iyice zayıflayıp filinta gibi olup açılmayı düşünüyorsun..
hosgeldin canimmerabalar ben de aranıza katılıp motive olmak istiyorum. şuaraalr şevkimi kaybetmiş durumdayım kendişmi kaybedersem verdiğimi de alıcam bu gidişle.
ben aslında 9. takımdayım. buradada olmak istedim. benimde kilom 76.8 di en son inşallah son günlerde yaptığım kaçamaklarla almamışımdır.82den indim. 5 aylık bir bebğim var emziriyorum ondan çok sıkı bişiler yapamıorum. şuaraalr sıcakalrdan spor da yapamıyorum. bir de 2. 5 yaşında bir kızım var.
listenize hemen mi dahil oluyoruz yoksa bir deneme süresi varmı
ay dikkat et canim ben gaz dan cok korkuyorum allah korusunKızlar nabersiniZ ben artık ayakta uyucak vaziyetteyim böle nası devam edicem bilmiyorum ay bugun avmde gaz kaçağı oldu boşaltılar millet panikten kaçarken birbirini ezdi kaç saat dışaeda bekledik tatil olsun die olmadı ama hala içerden koku çıkmadı midem bulanıyor kokudan insan hayatı ne kadar ucuz büyük firmalar kazanacak die çalışanları hiçe sayıyorlar
kuzum seni biliyoruz ki firsatin olsa yazardin zaten sen yap bildirimlerini benceSuzim le müzü bana gel bildirim yap yine demişiniz kız giremiom zati cuma günü listeye adımı yazdırmak haksızlık olur ama fırsat buldukça yazmaya çalışacam
ay dikkat et canim yavay arkadaş kahve boğazıma kaçtı ölüyodum az dahasevdiceğin doğum gününde az daha ben ölcektim ironiye bak
hosgeldin canimHerkese selamlar:) 4 aydır sizi hergün okudum neredeyse. 80.6 kiloydum diyet ve spora başladığımda. şu an 69 kiloyum. hedefim 58-60. Neden 60-69 topiğinde değilim çünkü siz bana daha sıcak geliyorsunuz ve sürekli yazıyorsunuz. Bir de sizleri okumaktan sizi tanıyor gibi bir şey oldum artık. Bu arada İzmir'den katılıyorum yarışmaya. İsmim Seçil.
amin fadimecim cok sagolHoşgeldin canım, size de afiyet olsun, güzel geçti mi tatilin?
Allah acil şifalar versin, inşallah biran önce çaresini bulursunuz.
Hastane değiştirsen canım, neredeydin bilmiyorum ama, doktor araştırıp da o doktora gitsen?
Hoşgeldin canım
Ay nerelerdesin canım sen özledik seni, işin de zormuş gerçekten inşallah biran önce yapılır canım ya, öyle şey mi olur, bir patlasa Allah korusun.
Önce yaptığın yerden yapacaksın.
Aramıza hoşgeldin.
Betül dün yazamadım canım eline sağlık liste için, kilo veren herkese de tebriklerr.
Suzi kardeşinin sözü hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.
Herkese tekrar hayırlı Ramazanlar, Allah 30 günü tamamlamayı nasip etsin inşallah, tabii ki biz bayanlar olarak eksiğimiz olacak ama, kalanları da sağlıcakla tutmayı nasip etsin, güç kuvvet versin.
bende sahurda kahvaltılığı seviyorum hafif oluyor
geçmiş olsun canım
hayırlısıyla saatleri az olan bi iş bulursun canım
çok zor uzun saatler ayaktasın
gerçekten az olmuş
kız ece dikkat et kendine
bide bebiş emziriyorsun bak demedi deme
süper canım...
kilo vermeye başmadan ölçülerini almışmıydın canım
öncesi sonrası ne kadar farketti
sağol canım güzeldi
ablamlar abimler yeğenler yedik içtik gezdik
dolu doluydu
günaydın canım..
günaydın kızlarrrrr
kimse kalkamadı heralde
biz çalışanlar mecbur işteyiz
iki sene ramazanda evdeydim ahhhh ahhhhhh
oda65 den nasıl 51 e düştüğümü merak edenler olmuş doğumdan sonra bebişim 2 aylıkken sevgili kocamın internetteki b..klarını yakalayınca bir hırs yaptım süt artırıcı çayla beraber porsiyonlarımı azalttım ve 9lu çaya başladım iştahım kapandı ama bol sıvı tükettim sütümde de bi sıkıntı olmadı bu çaya oğlum 6 aylıkken başladım tabi ama hırs diyorum başka da bile demiyorum
Kızlar ben de aranıza yenı katıldım. Yaklaşık bir ay önce doktor kontrolünde diyete başladım. Başladığım gün 71,3 kilo çıkmıştım. Bu haftaki kontrol de 67,6 çıktımAncak bu hafta cok bozdum dıyetımı carsamba tekrar kontrol var gıtmeye korkuyorum sanırım bıraz motıvasyonum dustu Daha verilecek cooooook kilo var yerken güzel de vermesı cok zor ya
Tünaydın kızlar tatili de yaptım geldim şimdi iş yerindeki işleri bitirmeye calısıyorum yavas yavasta gecmıse göz atıcam tatilden geldim tartıldım 2 kilo artıdayım bu hafta anca onları vericem inşallah toparlayabilirsem ipin ucu çok feci kaçtı bakalım nasıl tutucam sizlerde ne var ne yok özledim cok hepiciniziii
gunaydin kizlar
gece sahura kalkmak icin telimi kurdum ama yanlislikla gununu degistirmemisim bi uyandim Saat 3 35 nasil fîrladigimi bbilmiyorum mutfaga haslama yumurta yapicaktim ama yetismez diye bende hemen omlet yaptim iki dakkada bi kahvalti esime salma cay kendime sut biseyler atistirdik 3 55 imsakti adama sigara icicek Zaman kalmadi
ay nerdeyse ilk sahurdan ac tucaktik
iyi yine yakalamışsınız ilk günden aç oruç zor olurdu
bende teli ayarlamadan yatmışım
çok şükür 1.30 da uyandım da tekrar ayarlayıp yattım
biz hadi neysede benim çocuklarda oruç tutuyor onlara zor olurdu
zerracim
diyeten nerdeyse bir ay sonra baslamisim olvuleri almaya
15 haziran
gogus 96
bel 82.5
kalca 104
kol 31.5
26 haziran
gogus 91
bel 81
kalca 102
alt karin 94
kol 31.5
ayak 61
9 temmuz
gogus 90
bel 76
kalca 99
alt karin 91
ayak 59
kol 31
selam kızlar ramazanınız hayırlı olsun pek takılamıyorum bizde ramazanlar çok davetli geçer ondan dolayı hazırlıklarla uğraşıyorum bu akşam kaynanamlar davetli bize onun için kalkıp yemek yapcaminşallah akşam iftarda çok kaçırmam
hayirli ramazanlaar
ben geldim kizlarnasilsiniz
ne var ne yok kim anlatceek
sagol canim
amin sagol cnim
sagol ece
sagol canimmay bi yandan calisiyorum bi yandan yiyorum kiz
sagol canimbendee
ama yoruluyoruz bakimsiz kalmis Allahin izni ile bi istedigimiz hale getirsek
liste icinde sagol canimm
oyy suzimmm bende özledimm canimm
cok isi var bahcenin suzim istedigimiz hale bi getirsek insallahh
sen neler yaptin canim gecmisede gidemiyorum :26:
ne yaptiniz söz felan nasil gecti
ne giydin ne yedin
berenerva2 arkadaşımı tebrik etmek istiyorum vallahi ölçüleri görünce sapıttım kaldım jillian bu kadar çabuk etki ediyormu yaaaa
direk atladım konuya kızçelerim ama arkadaşın azmine hayran kaldım vallahi helal olsun
hepinizi özledim vallahi
acilen bende diyet moda geçmem gerek ama nasıl yapçem bu işi bilmiyorum bir ara dukan yaptım sognradan vazgeçtim kalabalık olunca aile sürekli et et bütçeyi zorluor biraz :18::18:
o yüzden eski metoda dönemeye karar verdim ama hala başlayamadım bide ramazan girdi araya bakalım
tatil öncesi acilen kurtulmam gerek bu kilolarda özellikle bacak bölgesiindeki yağlardan :18:
özel bacak egzersiz hareketleriniz varmı işe yarayan
benim basenden itibaren bir başlıyor maşallah dizim dahi dizlikten çıktı kapkalın bişi oldu
böyle giderse etek asla giyemem
bu yüzden acilen bacak hareketlerine ihtiyacım var eminim sporla düzelicektir
herkese hayırlı ramazanlar umarım veririm bu kiloları
kizlar kocis tozuttu
istedikleri yemeklere yetisemiyorum
her Saniye bisey yap diyo
basliyo baklava yap sutlac yap serbeti koyda kadayifi yap once firinda tavuk yap dedi sonra yok kofte yap dedi pide yapsana diyo slata yap cacik yap
daha aklima gelmeyenlerde var
tabi ben istediklerinden CORBA makarna kofte salata cacik ve pideyi yapiyorum
Tatli yok simdilik
canım bizde özledik seni allah kabul etsin orucunu işyerinde zorda bırakma kendini canım müsait olunca bol bol görüşürüz özledik bizde senii
sorma canim ya korkma bazi cocuklar cok Uslu olurmus belki seninkilerde oyle olur
yok normaldede tatliyi sever ama oda olsun buda olsun demez ne yapsan yer
sorma canim ya Burda yatsi 11de okunuyo ben ahmeti uyutuyodum tabi 12ye 10 kala felan namaza durabildim bide teravih Saat 12 bucugu gecti sonra muftaga gectim 1bucuga Dogru bitti dedim simdi uyursam uyanamam sahura bekleyeyim sonra sahurluklar hazirladim felan yatmam 4du tabi ahmet uyandi biraz ona baktim 5de tekrar Sabah namazina kalktim 9 bucuktada ahmet tamamen ayaga kaldirdi 5den 9a kadarda en az 2kere uyanmisizdir
cok uykummm var uyumak istiyorumm
bizimkide yedi makarna haric sonra fena oldum deyip Durdu
benim kiz bakalim yapicakmi
teyzemin kizi var bu sene liseye basliycak teyzem cok kucukten ogretti simdi herseyi yapiyo bende diyorum kucuktenmi alistirsam
bizimki bide Burda buyuycek kesin der Banane diye cadi benimki
evet suzim ya aksam cok gec iftar oluyo bi bakiyorum Saat 12ye gelmis
cok uykum varrrr
merve senmi sormustun kacirdim herhalde
gunduzde uyuyamiyorum malesef biri uyuyoken cogunlukla digeri Uyanik oluyo
kızlar mrb yemek burnumdan geldi desem yeridir dün iftarda ve sahurda sürekli istifra ettim...neden bilmiyorum ama oruçluyken iyiyim ama yemek yiyince bişey oluyo bana anlıycanız aç aç oruç tutuyom bakalım nolcak?teraviye gittim bayılacak gibi oldum gözüm filan karardı tansiyonda düşmüş;büyük 8 küçük 4 nabızda 68 ...ölcem sanki ben ya...
Bunaldım insanlardan iş arkadaşlarımıda sevemedim hiç hepsi dedikoducu ama kimse birbirinin yüzüne bişey demio of bütün gün onlarla vakit geçirmek çok zor ayakta uyuyorum resmen akşama öisafirde gelecekmiş evler darmanağınık kendimi hangi yüksekten aşağı atsam bilemedim
beni de aranıza alın kızlar :2: bıktım tartıda 7 ile başlayan rakamları görmekten ben
Ay ben okurken yoruldum seni, Allah yardımcın olsun da, ne kadar ayaktasın öyle, çok zor uykusuzluk ya, 1-2 sene daha sabretcen çocuklar için, sonra düzelirler.
Allah güç kuvvet veriyor canım, denersin hiç olmazsa.
Altındaki yabancı değilmiş hiç değilse, gel elticim beraber yapalım dersin çok olsa
Ay canım yaaa özledik seni, ama dikkat et sen yine de yakalanma.
Doktora gittin mi, belki bir rahatsızlığın vardır?
Aramıza hoşgeldinnMaalesef iş hayatı böyle canım.
Hoşgeldin canım
Amin canim Amin
suan bayiliyorum uykusuzlukdan dun gece12 bucukda yattim 2 bucukda ahmet uyandirdi sonra sahuru hazirladim
sonunda bugun camlari degistiriyolar sabahin 7 40da basldilar
tabi mecburen sahurdan sonra mutfagi temizledim camlarin onunu actim Sabah namazini kildim Saat oldu 5 bucuk tekrar yatarken
kisa kisa 2tane 2saatlik uykuyla duruyorum yetmezmis gibi bide feci midem agriyo dunden beri
uyumak istiyorum deliksiz 10 saat
Günaydın kızlar. Ya oruç tutanlara bişey sorcam sizde de tuvalet sorunu var mıııı
tekrardan merhaba kızlarsıcaklığınız mükemmel teşekkür ederim kilom 78 boyum 1.70 :2: ve benim 1 ay sonra nişanım var
evet sanatı kusursuzsa sorun yok
Selam arkadaşlar..
hoşgeldin suzim çok özledikyarını iple çekiyorum tartılmak için o kadar dikkat ettim 6lıları görmezsem artık kendimi pıçaklarım
Reglken olur oyle seyler onemlı olan hergun yapmamak
Suzimmmmmmmmm hoşgeldinn
Hoşgeldin canım ben bildirimi sahura kalkabılırsem kalktıgımda yemeden önce kalkamassam da sabah tartılıp yaparım yıne baska nasıl olcak sahurdan sonra olmazki :26::26::26:
hoşgeldin canım sen zaten yolun yarısına gelmişsin bizimle de yolu tamamlıcaksın kısmetse bol iradeler
hosgeldin suzim
bizde camlari degistiriyolar Sabah 7 40dan beri calisiyolar camlar bitti simdide kepenklerini yapiyolar bakalim yetistirebilceklermi 4de birakiyolar normalde
bende sorcakdim bildirimi nasil yapiyoruz
kizlar dun kocis tutturdu baklavada baklava dedim aseriyomusun yapda yap bende yaptim bir tane iftar bide sahur olmak uzere iki dilim yedim
dun aksam tartida baya guzel sonuclar gordum bakalim yarinda gorurmuyum
bir dilim baklava 250 kaloriymis abooo
diyoki 2saat tempolu ev isi yaparsan bir dilim baklavayi yakabilirmissin
yeme daha iyi bune yav
o 1 lokmacık şey 250 kalori ha vay anasını4 dilim yedin mi gitti bütün günlük kalori hakkı
menün güzeltatlım böyle dewam..
2kase puding mi????
ah kıyamam suzim sana
canım tansiyonun çok düşük..niye böyle oldu ki!yediğin bişey mi?zehirledi acaba..dikkat et kendine..
güzel canım..
atma handem kendini biyerden..bakarsın herşey halloluwerir hemencecik..benim ewde dağınık ewde olmama rağmen..bugün başka işlerim wardı ewe bakamadım pazara falan çıktım..az sonra dalcam ewe..2 gündür net yoktu..bi yazayım öyle yapayım dedim..
mücwer yağda mı?tatlım...
hoşgeldin canım...buyur gel ..inşallah 6ları kısa sürede görürsün..
walla 2 gündür net yoktu bendede delircektim buraya giremedikçe sinirlerim tepeme fırladı..
ay ewet suzim bende soracaktım iftardan önce mi?bildirim yapcaz yoksa sabah mı??karar werilsinde yarın ona göre yapalım..
hoşgeldin canım..
selam canlarım
cumartesiden beri ilk defa bilgisayarı açıyorum resmen
o kadar yoğunum ki
ne yapıyoruz şimdi bu akşam mı tartılıyoruz :26:
yeni katılanlar
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yapsın lütfen arkadaşlar
diğerleri de
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirim yapsın lütfen.
listeyi hazırlarım inşallah
öpüldünüz canlarım
insallah kuzum onlar mutlu olsunlarbende seni özledim tatli kiz canim benim
her hafta ayni kisi yapmamis olur kuzum bence :26:
günaydin kizlar
betülüm kusuruma bakma tatlim yagelemedim haftasonu cok yogundun misafir üstüne misafir birde dün nikah kiyildi zar zor attim kendimi yataga
cok cis yedim ama iyiki fazla arti cikmadimcok korktum :18: bugün yine düzenimize dönelim hayirli hafta hayirli günler dilyiorum hepimize
bu akşam mı?yapcaz betülüm..kimsenin haberi yok ama..yarın akşama yapalım aslında hem herkesin haberide olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?