70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canim Amin
suan bayiliyorum uykusuzlukdan dun gece12 bucukda yattim 2 bucukda ahmet uyandirdi sonra sahuru hazirladim
sonunda bugun camlari degistiriyolar sabahin 7 40da basldilar
tabi mecburen sahurdan sonra mutfagi temizledim camlarin onunu actim Sabah namazini kildim Saat oldu 5 bucuk tekrar yatarken
kisa kisa 2tane 2saatlik uykuyla duruyorum yetmezmis gibi bide feci midem agriyo dunden beri
uyumak istiyorum deliksiz 10 saat

inşallah canım uslu olsun zaten ben calısıcam nasıl basa cıkarım hem cocuk hem işler hem kociş :18::18:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine tansiyonun cok düşük cıkmış :26::26:

canım sınavlarında başarılar..
spor yapsan iyi olur tabiki ne olursa olsun vucüt hareket etsin metebolizman hızlansın yeter
menünde iyi afiyet olsun saat 11:30da yemişsin ben olsam onu oglen sayardım saat 3-4 gibi karpuz peyniri yerdim eger ac hıssedersemde saat 6-7 gibi yogurt salata birazda sebze yemeği yerdim boyle dengelemeye calısıyorum saatler sasırınca

Kimselerde gelip yazmamış 2 satır

sen calısan insansın canım dağınık olsun bosver sıkma canını
kimseler yok evet ramazan tatil koptu gitti herkess

buydu kızlar dediğim alet çok tatlı sempatik bi alet ama bulamıyom mağazalarda

Eki Görüntüle 752446

çok güzel görünüyor ama nasıl alıyor acaba işe yararmı ki :26::26:

dedikodu yapıyorlar ama kendi b.klukları olunca sesleri cıkmıyor anlatmıyorlar kımseye
en iyisi dediğin gibi sende kimseye gizlini saklını anlatmıyacaksın kı senınde dedıkodun yapılmasın

Iftarda yediklerimi yazayim...
1 hurma
Yarim kase tarhana corbasi
3 tane mucver
3 tane cig kofte bol yesillik
4 dilim kavun

afiyet olsun canım allah kabul etsin

beni de aranıza alın kızlar :2: bıktım tartıda 7 ile başlayan rakamları görmekten ben

hoşgeldin canım kac kılosun

denicem canım akşam kalkamamısım ama allah kısmet ederse bu aksam kalkıcam

günaydın kızlarrrrrr

günaydın fadimecimmm

ramazan geleli topik iyice tenhalaştı

Günaydın zerram evet topik tenha cok bende ara ara girip bakıyorum gündüz kımse yazmamıs oluyo

Uyumak istersin tabi canım benim hem geç yatıyorsun hemde gece tam uyku uyumuyorsun sabahta erkenden kalkıyorsun ee gündüz işler cocuklar derken yine uyuyamıyorsun en azından akşamları erken yatsan cocukları uyutup senın ıcın daha iyi olur hasta olucaksın zaten azda yıyorsun bunyen halsız dusucek dikkat et kendıne biraz

Allah kolaylık versin, başka diyebilecek bişey yok çünkü.

günaydın kızlarrrrrr

günaydın fadimecimmm

ramazan geleli topik iyice tenhalaştı
Günaydın canım,
Ramazan bir de yaz dönemi herkes dağılıyor, kışın toplanır yine.
sanada günaydın hayatım :)
Günaydın canım,

Günaydın kızlar. Ya oruç tutanlara bişey sorcam sizde de tuvalet sorunu var mıııı
Evet canım, bende de oluyor, mümkün mertebe kuru kayısı ye, bir de akşamdan 1 bardak suyun içine 2 kayısı 1 ceviz at, gece kalkınca suyunu iç, ceviz-kayısıyı da ye, yemeğini sonra ye, faydası olur.

Son düzenleme:

canim nasil erken yatayimki Burda yatsi 11de okunuyo onu kilayim diyene Kadar yine Saat 12yi buluyo nadiren o saatte cocuklar uyuyo oluyo dun kizi esim salladi oglani ben ikiside 11 bucuk gibi uyudular ne guzel erken uyumaya alistirmistim kizi sonra bozuldu bende anlamadimki simdi uyumuyo bebekken engec 9da uyurdu simdi ikiside gece kusu

Amin canim dedik once diger odalari yapin enson yatak odasina gecin kiz uyuyo hala bende yatakda oturmus onu bekliyorum uyaninca sesde varya cok feci korkuyo deliricek gibi oluyo Allah korusun

Haklısın canım allah kolaylıklar sabırlar versin sana

saol canım evet baya düşüyor neden olduğunu bende bilmiyorum ama açlıktan mı sıcaktan mı bilemedim :26:

ikisinden de olabilir :26::26:

Günaydın kızlar. Ya oruç tutanlara bişey sorcam sizde de tuvalet sorunu var mıııı

mutlaka olur hayatım ben sırf kabızlık var diye oruç tutmuyorum internetten araştırdım çünkü kronik kabızlığı olanlar için çok sakıncalı yazıyodu

o nasıl kullanılıyo ya
çok güzel görünüyor ama nasıl alıyor acaba işe yararmı ki :26::26:

baya işe yarar bişey kızlar kk'da ipli epilasyon diye aratıp konularını okuyun kullananlar açıklamış çok iyi bi alet diyolar ama nerden alacağımı bilmiyorum :26:

sen atma kendini onları atalım yüksek yüksek tepelerden ben de bıktım valla hepsini şişlicem
al bendende o kadar 20 gündür bıtkınlık geldi
buydu kızlar dediğim alet çok tatlı sempatik bi alet ama bulamıyom mağazalarda

Eki Görüntüle 752446
one öle hamam böceği gibi ya
ay aynen öle valla herkez dır dır söyleniyor kıskançlık diz boyu ben hiç alışık değilim
ay fadime abla ilk defa iş yerinde böle bi ortamla karşılaştım
ay sorma akşam kocişle toparladık hemen evi ama hala yerler silincek çamaşırlsr asılcak bi makinede yıkancak

tekrardan merhaba kızlar sıcaklığınız mükemmel teşekkür ederim kilom 78 boyum 1.70 :2: ve benim 1 ay sonra nişanım var

hayırlı olsun canım nişanın sıkma kendini fazla herkez manken gibi olmak zorunda degılya nişanlanırken evlenırken sen sağlıgın ıcın zayıflamaya bak dikkat et yediklerine ne kadar giderse yapıck fazla bişi yok zaten yedıklerıne dıkkat et spor yap gerisi geliyor

internetten al canım yasadıgın yerlerde bulamıyorsan :26::26:

valla iş bitmiyor bende her aksam eve gittikçe bişiler yapmaya calısıyorum bır yerı toparlıyorum bakıyorum dıger taraf batmıs cıkamıyorum işin içinden cocuk olunca durulmaz bizim evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…