Ay ben okurken yoruldum seni, Allah yardımcın olsun da, ne kadar ayaktasın öyle, çok zor uykusuzluk ya, 1-2 sene daha sabretcen çocuklar için, sonra düzelirler.
Allah güç kuvvet veriyor canım, denersin hiç olmazsa.
Altındaki yabancı değilmiş hiç değilse, gel elticim beraber yapalım dersin çok olsa
Ay canım yaaa özledik seni, ama dikkat et sen yine de yakalanma.
Doktora gittin mi, belki bir rahatsızlığın vardır?
Aramıza hoşgeldinnMaalesef iş hayatı böyle canım.
Hoşgeldin canım
beni de aranıza alın kızlar :2: bıktım tartıda 7 ile başlayan rakamları görmekten ben
sorma canim ya korkma bazi cocuklar cok Uslu olurmus belki seninkilerde oyle olur
yok normaldede tatliyi sever ama oda olsun buda olsun demez ne yapsan yer
sorma canim ya Burda yatsi 11de okunuyo ben ahmeti uyutuyodum tabi 12ye 10 kala felan namaza durabildim bide teravih Saat 12 bucugu gecti sonra muftaga gectim 1bucuga Dogru bitti dedim simdi uyursam uyanamam sahura bekleyeyim sonra sahurluklar hazirladim felan yatmam 4du tabi ahmet uyandi biraz ona baktim 5de tekrar Sabah namazina kalktim 9 bucuktada ahmet tamamen ayaga kaldirdi 5den 9a kadarda en az 2kere uyanmisizdir
cok uykummm var uyumak istiyorumm
bizimkide yedi makarna haric sonra fena oldum deyip Durdu
benim kiz bakalim yapicakmi
teyzemin kizi var bu sene liseye basliycak teyzem cok kucukten ogretti simdi herseyi yapiyo bende diyorum kucuktenmi alistirsam
bizimki bide Burda buyuycek kesin der Banane diye cadi benimki
evet suzim ya aksam cok gec iftar oluyo bi bakiyorum Saat 12ye gelmis
cok uykum varrrr
merve senmi sormustun kacirdim herhalde
gunduzde uyuyamiyorum malesef biri uyuyoken cogunlukla digeri Uyanik oluyo
kızlar mrb yemek burnumdan geldi desem yeridir dün iftarda ve sahurda sürekli istifra ettim...neden bilmiyorum ama oruçluyken iyiyim ama yemek yiyince bişey oluyo bana anlıycanız aç aç oruç tutuyom bakalım nolcak?teraviye gittim bayılacak gibi oldum gözüm filan karardı tansiyonda düşmüş;büyük 8 küçük 4 nabızda 68 ...ölcem sanki ben ya...
meraba kızlar
. buaralr yoğunum direksiyon derslerim var sabah gidiyrum koştura koştıra eve geliorum evde çocukalr çok yoruıcu sıcakta bir yandan motivasyonum düştü ama kendime gelicem inşallah bu sıraalr yememe dikkat edeyim cumdan sonra spora ağırlık vericem.
bi grupta kızlar zumba diye bir dans tan bahsettiler .aslında zumba fitnesss ama müzikli eğlenceli gibi 1 hafta denicem onu.
belki kendime gelmemi sağlar menümü yazaım
sabah erken direksiyon dersine gittim 8.30 civarı : 1 muz
eve 11:30 gibi gelince
kaşarlı omlet ( aslında kızıma yaptıma ama bende yedim
1 küçk domates
salatalık ,3 zeytin
1.5 dilim kendi yaptığım kepekli ekmeğim
1 büyük bardak süt
öğle henz bişi yok ama karpuz yemeyi düşünüyorum. belki biraz peynir
Bunaldım insanlardan iş arkadaşlarımıda sevemedim hiç hepsi dedikoducu ama kimse birbirinin yüzüne bişey demio of bütün gün onlarla vakit geçirmek çok zor ayakta uyuyorum resmen akşama öisafirde gelecekmiş evler darmanağınık kendimi hangi yüksekten aşağı atsam bilemedim
Kimselerde gelip yazmamış 2 satır
Her is yerinde dedikodu yapilir. Biz ortak konular hakkinda komusamadigimiz icin konusma ihtiyacimizi dedikodu yaparak karsiliyoruz. Ben coook alistim boyle ortamlara. Cok canim sikilirsa yerimi degistiririm... ama kimseye birsey soylememeyi ogrendim. Cunku herkes arkadan konusuyor. Bir olay oldugundakimseden cit cikmaz.
Iftarda yediklerimi yazayim...
1 hurma
Yarim kase tarhana corbasi
3 tane mucver
3 tane cig kofte bol yesillik
4 dilim kavun
beni de aranıza alın kızlar :2: bıktım tartıda 7 ile başlayan rakamları görmekten ben
Ay ben okurken yoruldum seni, Allah yardımcın olsun da, ne kadar ayaktasın öyle, çok zor uykusuzluk ya, 1-2 sene daha sabretcen çocuklar için, sonra düzelirler.
Altındaki yabancı değilmiş hiç değilse, gel elticim beraber yapalım dersin çok olsa
Hoşgeldin canım
günaydın kızlarrrrrr
günaydın fadimecimmm
ramazan geleli topik iyice tenhalaştı
Amin canim Amin
suan bayiliyorum uykusuzlukdan dun gece12 bucukda yattim 2 bucukda ahmet uyandirdi sonra sahuru hazirladim
sonunda bugun camlari degistiriyolar sabahin 7 40da basldilar
tabi mecburen sahurdan sonra mutfagi temizledim camlarin onunu actim Sabah namazini kildim Saat oldu 5 bucuk tekrar yatarken
kisa kisa 2tane 2saatlik uykuyla duruyorum yetmezmis gibi bide feci midem agriyo dunden beri
uyumak istiyorum deliksiz 10 saat
Allah kolaylık versin, başka diyebilecek bişey yok çünkü.Amin canim Amin
suan bayiliyorum uykusuzlukdan dun gece12 bucukda yattim 2 bucukda ahmet uyandirdi sonra sahuru hazirladim
sonunda bugun camlari degistiriyolar sabahin 7 40da basldilar
tabi mecburen sahurdan sonra mutfagi temizledim camlarin onunu actim Sabah namazini kildim Saat oldu 5 bucuk tekrar yatarken
kisa kisa 2tane 2saatlik uykuyla duruyorum yetmezmis gibi bide feci midem agriyo dunden beri
uyumak istiyorum deliksiz 10 saat
Günaydın canım,günaydın kızlarrrrrr
günaydın fadimecimmm
Günaydın canım,sanada günaydın hayatım :)
Evet canım, bende de oluyor, mümkün mertebe kuru kayısı ye, bir de akşamdan 1 bardak suyun içine 2 kayısı 1 ceviz at, gece kalkınca suyunu iç, ceviz-kayısıyı da ye, yemeğini sonra ye, faydası olur.Günaydın kızlar. Ya oruç tutanlara bişey sorcam sizde de tuvalet sorunu var mıııı
inşallah canım uslu olsun zaten ben calısıcam nasıl basa cıkarım hem cocuk hem işler hem kociş:18::18:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine tansiyonun cok düşük cıkmış :26::26:
canım sınavlarında başarılar..
spor yapsan iyi olur tabiki ne olursa olsun vucüt hareket etsin metebolizman hızlansın yeter
menünde iyi afiyet olsun saat 11:30da yemişsin ben olsam onu oglen sayardım saat 3-4 gibi karpuz peyniri yerdim eger ac hıssedersemde saat 6-7 gibi yogurt salata birazda sebze yemeği yerdim boyle dengelemeye calısıyorum saatler sasırınca
sen calısan insansın canım dağınık olsun bosver sıkma canını
kimseler yok evet ramazan tatil koptu gitti herkess
çok güzel görünüyor ama nasıl alıyor acaba işe yararmı ki :26::26:
dedikodu yapıyorlar ama kendi b.klukları olunca sesleri cıkmıyor anlatmıyorlar kımseye
en iyisi dediğin gibi sende kimseye gizlini saklını anlatmıyacaksın kı senınde dedıkodun yapılmasın
afiyet olsun canım allah kabul etsin
hoşgeldin canım kac kılosun
denicem canım akşam kalkamamısım ama allah kısmet ederse bu aksam kalkıcam
Günaydın zerram evet topik tenha cok bende ara ara girip bakıyorum gündüz kımse yazmamıs oluyo
Uyumak istersin tabi canım benim hem geç yatıyorsun hemde gece tam uyku uyumuyorsun sabahta erkenden kalkıyorsun ee gündüz işler cocuklar derken yine uyuyamıyorsun en azından akşamları erken yatsan cocukları uyutup senın ıcın daha iyi olur hasta olucaksın zaten azda yıyorsun bunyen halsız dusucek dikkat et kendıne biraz
Allah kolaylık versin, başka diyebilecek bişey yok çünkü.
Günaydın canım,
Ramazan bir de yaz dönemi herkes dağılıyor, kışın toplanır yine.
Günaydın canım,
Evet canım, bende de oluyor, mümkün mertebe kuru kayısı ye, bir de akşamdan 1 bardak suyun içine 2 kayısı 1 ceviz at, gece kalkınca suyunu iç, ceviz-kayısıyı da ye, yemeğini sonra ye, faydası olur.
günaydın kızlarrrrrr
günaydın fadimecimmm
günaydın canım
Günaydın kızlar. Ya oruç tutanlara bişey sorcam sizde de tuvalet sorunu var mıııı
[COLOR="#008080"
[B][COLOR="#008080"]geçmiş olsun canım dikkat et kendine tansiyonun cok düşük cıkmış :26::26:[/COLOR]
[/COLOR][/B]
canim nasil erken yatayimki Burda yatsi 11de okunuyo onu kilayim diyene Kadar yine Saat 12yi buluyo nadiren o saatte cocuklar uyuyo oluyo dun kizi esim salladi oglani ben ikiside 11 bucuk gibi uyudular ne guzel erken uyumaya alistirmistim kizi sonra bozuldu bende anlamadimki simdi uyumuyo bebekken engec 9da uyurdu simdi ikiside gece kusu
saol canım evet baya düşüyor neden olduğunu bende bilmiyorum ama açlıktan mı sıcaktan mı bilemedim :26:
Günaydın kızlar. Ya oruç tutanlara bişey sorcam sizde de tuvalet sorunu var mıııı
o nasıl kullanılıyo ya
al bendende o kadar 20 gündür bıtkınlık geldisen atma kendini onları atalım yüksek yüksek tepelerdenben de bıktım valla hepsini şişlicem
one öle hamam böceği gibi ya
ay aynen öle valla herkez dır dır söyleniyor kıskançlık diz boyu ben hiç alışık değilimHer is yerinde dedikodu yapilir. Biz ortak konular hakkinda komusamadigimiz icin konusma ihtiyacimizi dedikodu yaparak karsiliyoruz. Ben coook alistim boyle ortamlara. Cok canim sikilirsa yerimi degistiririm... ama kimseye birsey soylememeyi ogrendim. Cunku herkes arkadan konusuyor. Bir olay oldugundakimseden cit cikmaz.
ay fadime abla ilk defa iş yerinde böle bi ortamla karşılaştımAy ben okurken yoruldum seni, Allah yardımcın olsun da, ne kadar ayaktasın öyle, çok zor uykusuzluk ya, 1-2 sene daha sabretcen çocuklar için, sonra düzelirler.
Hoşgeldin canım
ay sorma akşam kocişle toparladık hemen evi ama hala yerler silincek çamaşırlsr asılcak bi makinede yıkancakinşallah canım uslu olsun zaten ben calısıcam nasıl basa cıkarım hem cocuk hem işler hem kociş:18::18:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine tansiyonun cok düşük cıkmış :26::26:
canım sınavlarında başarılar..
spor yapsan iyi olur tabiki ne olursa olsun vucüt hareket etsin metebolizman hızlansın yeter
menünde iyi afiyet olsun saat 11:30da yemişsin ben olsam onu oglen sayardım saat 3-4 gibi karpuz peyniri yerdim eger ac hıssedersemde saat 6-7 gibi yogurt salata birazda sebze yemeği yerdim boyle dengelemeye calısıyorum saatler sasırınca
sen calısan insansın canım dağınık olsun bosver sıkma canını
kimseler yok evet ramazan tatil koptu gitti herkess
dedikodu yapıyorlar ama kendi b.klukları olunca sesleri cıkmıyor anlatmıyorlar kımseye
en iyisi dediğin gibi sende kimseye gizlini saklını anlatmıyacaksın kı senınde dedıkodun yapılmasın
afiyet olsun canım allah kabul etsin
hoşgeldin canım kac kılosun
denicem canım akşam kalkamamısım ama allah kısmet ederse bu aksam kalkıcam
Günaydın zerram evet topik tenha cok bende ara ara girip bakıyorum gündüz kımse yazmamıs oluyo
Uyumak istersin tabi canım benim hem geç yatıyorsun hemde gece tam uyku uyumuyorsun sabahta erkenden kalkıyorsun ee gündüz işler cocuklar derken yine uyuyamıyorsun en azından akşamları erken yatsan cocukları uyutup senın ıcın daha iyi olur hasta olucaksın zaten azda yıyorsun bunyen halsız dusucek dikkat et kendıne biraz
hamam mı böcek mideme öyle deme korkarım ben tipi değil işlevi önemli yavrum
tekrardan merhaba kızlarsıcaklığınız mükemmel teşekkür ederim kilom 78 boyum 1.70 :2: ve benim 1 ay sonra nişanım var
mutlaka olur hayatım ben sırf kabızlık var diye oruç tutmuyoruminternetten araştırdım çünkü kronik kabızlığı olanlar için çok sakıncalı yazıyodu
baya işe yarar bişey kızlar kk'da ipli epilasyon diye aratıp konularını okuyun kullananlar açıklamış çok iyi bi alet diyolar ama nerden alacağımı bilmiyorum :26:
al bendende o kadar 20 gündür bıtkınlık geldi
ay aynen öle valla herkez dır dır söyleniyor kıskançlık diz boyu ben hiç alışık değilim
ay fadime abla ilk defa iş yerinde böle bi ortamla karşılaştım
ay sorma akşam kocişle toparladık hemen evi ama hala yerler silincek çamaşırlsr asılcak bi makinede yıkancak
hamam mı böcek mideme öyle deme korkarım ben tipi değil işlevi önemli yavrum
evet sanatı kusursuzsa sorun yok
evet sanatı kusursuzsa sorun yok
internetten al canım yasadıgın yerlerde bulamıyorsan :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?